totti do realu!!
taaak jasne...niech idzie do Milanu...watpie by poszedl do Realu, we Wloszech jest zbyt...popularny ?? watpie...niech se Real lepiej jakiegos obronce zalatwi...

do Milanu a to dobre, ale (pipi)***. (moze nie wiesz ale Totti jest znienawidzony przez wiekszosc kibicow innych klubow we Wloszech gdyz zawsze powtazal ze jedynym klubem jest Roma, slynne sa jego gesty i zachowania (m.in. gdy Roma prowadzila z Juve 4:0 i Todur mial pretensje do sedziego Totti pokazal mu zeby sie uspokoil bo dostaja w du** jak amatorzy (kamery to wychwycily) czy tez po strzeleniu bramki Lazio pokazal podkoszulek w kierunku fanow LAzio "Ciszej panieniki"). Sam czesto powtarzal ze na pewno nie przejdzie do drugiego wloskiego zespolu bo kocha Rome i interesuje go tylko Real
wiem o tym

ale pomarzyc nie mozna ??

to niech lepiej dalej gra w Romie
a tam ...zwykłe (pipipi) wiadomo ze totti nie pier**ą tak juz od czerwca ...
predzej Gerard przejdzie ...
FORZA INTER !!!!!
świerzbik
10 09 2004, 14:34
wiem o tym

ale pomarzyc nie mozna ??

to niech lepiej dalej gra w Romie

Wątpie by został w Romie ze względy na ich wielkie długi finansowe. No ale jak to powiedziałeś "pomarzyć zawsze można"
Po wielu tygodniach oczekiwań, Charles N'Zogbia w końcu trafił do Newcastle. Jego poprzedniu klub Le Havre żądał od Anglików pieniędzy za utalentowanego francuza, gdyż ten odchodził mając jeszcze ważny kontrakt. Sprawa trafiła do FIFA a ci uznali racje klubówi z nad rzeki Tyne.
kucharski do łecznej...szkoda myślałem ze judasz może być tylko 1
Ronny Jonsen i Marcel Desailly na celowniku Newcastle! Oba menki są bez klubu więc mogli by przejść już teraz. Jonsen jeszcze dla mnie ujdzie ale Marcel? Chyba nie....Chyba napewno nie.....
Desailly, niehc lepiej zacznie grać w Katarze, bo on już chyba do zadnej ligi się nie nadaje. Byłby jedynie osłabieniem NU.
Tym czasem:
Jak podają hiszpańskie media, zarząd Manchesteru United przygotowuje ofertę dla młodego i bardzo utalentowanego obrońcy Atletico Madryt, Pablo Ibanez’a. Hiszpan miałby przejść na Old Trafford w ciągu zimowego okna transferowego.
Zdaniem dziennikarzy, United planuje wzmocnić linię defensywną, aby ta nie popełniała wręcz dziecinnych błędów jak choćby w spotkaniu z Bolton’em…
Media twierdzą również, iż menadżer Manchesteru United – Sir Alex Ferguson poszukuje idealnego partnera dla Rio Ferdinand’a w środku defensywy.
Jednak mówi się także o tym, iż młodym Hiszpanem interesuje się Inter Mediolan, który jest gotów czekać do końca następnego sezonu i co za tym idzie zakupić w swe szeregi Ibanez’a…
oraz:
Real Madryt najprawdopodobniej nie przedłuży kontraktu Santiago Solariego oraz dwójki innych graczy.
Poza Argentyńczykiem na liście znaleźli się Celades i Cesar. O ile zrezygnowanie z usług tej dwójki wydaje się być rozsądne, o tyle Solari wciąż jest piłkarzem wysokiej klasy i decyzja włodarzy Realu jest co najmniej niezrozumiała.
Oczywiste jest, że w obliczu takich wydarzeń do walki wkroczy Manchester United, który wyraża zainteresowanie Argentyńczykiem od dłuższego czasu.
Już w lecie przeprowadzka miała dojść do skutku, jednak plany popsuł występ Solariego w meczu Ligi Mistrzów z Wisłą Kraków.
Rozmowy ws. ewentualnego kontraktu pomiędzy Manchesterem a Solarim rozpoczną się najprawdopodobniej w styczniu. Miejmy nadzieję, że coś z nich wyniknie, bo nasze skrzydła wymagają wzmocnień, a okazja wzięcia takiego zawodnika za friko nie nadarza się często.
_Bardock
14 09 2004, 18:38
Groclin będzie jeszcze mocniejszy
Niewykluczone, że Groclin będzie wkrótce jeszcze mocniejszy. Lech tak potrzebuje gotówki, że jest skłonny szybko zgodzić się na transfer pomocnika Michała Golińskiego - czytamy w \"Super Expressie\".
Prezes Groclinu, Jerzy Kopa, na razie milczy, ale on zazwyczaj jest dyskretny.
Kopa na stadion we Wronkach przybył w towarzystwie dwóch cudzoziemców. Goście byli równie eleganccy, jak tajemniczy. Jeden z nich jest z Włochem, a pomagający mu kompan Grekiem, mówiącym trochę po polsku.
Więcej szczegółów w \"Super Expressie\"
LOL - super express - i wszystko jasne
Nienawidze Desaillego. Niech on juz zakończy karierę, a nie szuka nowego klubu. Przez niego kariere zakończył van Basten

:x
No i Jonsen przeszedł do Newcastle. Podpisał kontrakt do końca stycznia, czyli długo nie pogra, bo musi z tydzien czy dwa potrenować by nabrać wprawy. Ale niech bedzie, lubie tego gościa.
Spoko, spoko, wkońcu to były Diabeł, więc szybko się zaaklimatyzuje ;p
wiecie ze ten anglik co na misczostwach szczelil kilka goli przeszedl
wiecie ze ten anglik co na misczostwach szczelil kilka goli przeszedl

gratuluję refleksu. Tak masz rację przeszedł do ekipy "Czerwonych Diabłów"
PS. Jutro MU - Liverpool, ciekaw jestem czy Sir Alex da szansę Rooney'owi, podobno już wyleczył kontuzję.
_Bobek_
20 09 2004, 16:08
D'Alessandro coraz bliżej Deportivo
Prezes hiszpańskiego klubu Deportivo La Coruna, Augusto Caesar Lendoiro chciałbym w przyszłym tygodniu dokończyć negocjacje transferowe w sprawie argentyńskiego pomocnika, Andresa D'Alessandro.
No D'Alessandro powinien wreszcie grac w wiekszym klubie niz wolfsburg...
Valencia zainteresowana Veronem.
Znakomity początek sezonu w wykonaniu pomocnika Juana Sebastiana Verona zwrócił na niego uwagę skautów wielu klubów, w tym także tych z Valencii.
Trenerem Che jest obecnie były szkoleniowiec Argentyńczyka z Chelsea Claudio Ranieri, który chciałby ściągnąć go na Mestalla po tym sezonie, kiedy skończy się jego wypożyczenie do Interu Mediolan.
Jednak włoski trener będzie musiał wygrać rywalizację o tego zawodnika z Nerazzurri, którzy po takiej grze Verona jak ostatnio na pewno będą chcieli go zatrzymać, a należy pamiętać, że posiadają opcję na transfer definitywny.
Obsolete
16 10 2004, 13:21
Według brazylijskiej prasy, PSV Eindhoven zaoferowało 20 milionów euro Santosowi za pomocnika reprezentacji Brazylii Robinho.
20-letni zawodnik spotkał się już podobno z trenerem Guusem Hiddinkiem i rozmawiał z nim na temat gry w holenderskiej drużynie.
Pewnie dzialacze PSV graja w CMa i spodobal im sie ten tamtejszy terminator;]]]]
Według włoskiej prasy Manchester United złożył 17-milionową ofertę kupna defensywnego pomocnika AS Romy, Daniele de Rossiego.
Według powszechnej opinii to właśnie defensywny pomocnik jest na dzień dzisiejszy najbardziej potrzebny w Manchesterze United - nie da się ukryć, że 33-letni Roy Keane nie jest w stanie grać jak za najlepszych lat, a Eric Djemba-Djemba nie prezentuje klasy, która pozwalałaby na przejęcie roli Irlandczyka.
De Rossim United interesowało się już w lecie, do transferu jednak nie doszło ze względu na zakup Wayne'a Rooney'a. Kwestia ma jednak powrócić już w zimowym oknie transferowym - bardziej prawdopodobna wydaje się być jednak opcja transferu po sezonie.
17 milionów funtów to z pewnością spora kwota, trzeba jednak wziąć pod uwagę klasę i wiek zawodnika - De Rossi ma dopiero 21 lat, a już dziś śmiało mógłby przejąć obowiązki Roy'a Keane'a jeśli chodzi o czyszczenie pola. Osobiście jestem zdecydowanie za.
Źródło: utd.pl
Według brazylijskiej prasy, PSV Eindhoven zaoferowało 20 milionów euro Santosowi za pomocnika reprezentacji Brazylii Robinho.
20-letni zawodnik spotkał się już podobno z trenerem Guusem Hiddinkiem i rozmawiał z nim na temat gry w holenderskiej drużynie.
Pewnie dzialacze PSV graja w CMa i spodobal im sie ten tamtejszy terminator;]]]]
Teraz sie szystko zmienilo

oferte zlozy Real Madryt jednak negocjacje zostaly przerwane z powodu porwania matki pilkarza

jednak jesli Real kupi Robinho nie bedzie on gral w podstawowym skladzie Krolewskich lecz zostanie wypozyczony do Benfici (ktora tez ponoc zlozyla oferte kupna)
BTW.Ciekawe po co Realowi kolejny napastnik
Proste. Po sezonie ktorys wyleci. Albo Ronaldo do Serie A albo El Moro albo obaj
Pablo_el
10 11 2004, 20:41
Mysle ze raczej beda probowac Robinho na OMF bo podobno tak umie grac
A przeciesz mial perez Mascherano kupic
Szukają kogoś na OMF kto by miał pewnie Zidana zastąpić za jakiś czas. Ale na pewno jak zwykle skończy się na tym że kupią kogoś kto ma już wypromowane nazwisko...
Pablo_el
14 11 2004, 03:43
Szukają kogoś na OMF kto by miał pewnie Zidana zastąpić za jakiś czas. Ale na pewno jak zwykle skończy się na tym że kupią kogoś kto ma już wypromowane nazwisko...
Para w srodku pola Guti - Mascherano bylaby niezwykle ciekawa
A ja coś słyszałem, żę Real napalił się na Inieste...
Pablo_el
15 11 2004, 20:14
perez sie napala na kazdego -> gosciowi na rozum padlo. Zeby za 25 mln ojro kupowac Wodgate'a????????????????????
Mascherano na pewno tyle warty
Pablo_el
17 11 2004, 07:53
Dudek zostaje w Liverpoolu?
Dudek ponoć czeka na oferty. Może Wisła Kraków się pokusi :wink:
Partyzant
17 11 2004, 12:14
A ja coś słyszałem, żę Real napalił się na Inieste...
To było raczej zagranie psychologiczne przed "El Classico" Barca - Real.
Czy Barca tez nie mogłaby sie zainteresowac Mascherano i Robinho??

Oni juz niedługo będa przecież wymiatać (o ile juz tego nie robią).
Barcelona po Savioli i Riquelme chyba da sobie spokoj z wielkimi talentami z ameryki poludniowej
Barcelona po Savioli i Riquelme chyba da sobie spokoj z wielkimi talentami z ameryki poludniowej :lol:
no tak Ronaldinho,Ronaldo i Rivaldo to nie były talenty z ameryki południowej tylko z afryki centralnej.
Barcelona po Savioli i Riquelme chyba da sobie spokoj z wielkimi talentami z ameryki poludniowej :lol:
No Eto'o też miał być taki 'słaby', a jak na razie prowadzi w klasyfikacji strzelców PD
no tak Ronaldinho,Ronaldo i Rivaldo to nie były talenty z ameryki południowej tylko z afryki centralnej.
Jakbys nie zauwazyl wszyscy ci pilkarze zaczynali kariere w mniejszych klubach jak PSV (Romario, Ronaldo), Deportivo (Rivaldo) czy PSG i tam sie wyrozniali. Przeciez nie twierdze ze w Brazyli i Argentynie nie ma dobrych pilkarzy

Lepiej kupic zawodnika ktory zostal juz sprawdzony w Europie a nie sprowadzac nieznanych pilkarzy za mnostwo kasy.
peterfcbfan
18 11 2004, 16:01
Saviola niewypałem buahahaha a kto strzelił w 2óch sezonach ponad 40 bramek
moze nie gra jak Ronaldinho ale na pewno nie jest cieniasem...!!!
Wróci za rok i bedzie wymiatał

chociaz wg mnie powinniem byc zmiennikiem Ronniego albo Giulego a nie Etoo bo jest szybki i siałby wieksze spustoszenie na skrzydłach niz w środku
VISCA EL BARCA!!!
Jedziemu z realem!!
Saviola niewypałem buahahaha a kto strzelił w 2óch sezonach ponad 40 bramek
moze nie gra jak Ronaldinho ale na pewno nie jest cieniasem...!!!
Wróci za rok i bedzie wymiatał

chociaz wg mnie powinniem byc zmiennikiem Ronniego albo Giulego a nie Etoo bo jest szybki i siałby wieksze spustoszenie na skrzydłach niz w środku
VISCA EL BARCA!!!
Jedziemu z realem!!

:twisted:
No sorry ze nazwalem go nie wypalem. W koncu kosztowal tylko 30 mln $ ma najwyzszy kontrakt w Barcelonie (kilka razy zarzad prosil go o zgode obnizenia zarobkow, ale on sie nie zgodzil). Jak wiemy jest podstawowym graczem Barcelony i nawet myslala zeby sie go pozbyc! Tak samo jak Riquelme ktory nadal rzadzi w srodku pola Barcelony
Buahahahaha, Saviola i Riquelme niewypałami

A Twoim zdaniem niewypałem jest się dla tego, że Saviola nie chciał obniżyć kontraktu? To co? Morientes też jest niewypałem, bo został wypożyczony do Monaco?
Morientes nie kosztowal 30 mln $ i nie ma najwyzszych zarobkow. Saviola mial byc gwiazda dlatego Barcelona tyle za niego zaplacila i zaoferowala kosmiczny kontrakt. Teraz zrozumieli swoj blad ale jest za pozno. To tak jakby Krolewscy po 2 latach gry chcieli sie pozbyc Ronaldo do jakiegos slabszego klubu w Europie bo nie miesci sie nawet na lawce.
Dlaczego zaden Europejski klub nie chcial Savioli ani Riqualme? Bo to porazka i nawet takiego Morientesa latwiej byloby sprzedac
Morientes nie kosztowal 30 mln $ i nie ma najwyzszych zarobkow. Saviola mial byc gwiazda dlatego Barcelona tyle za niego zaplacila i zaoferowala kosmiczny kontrakt. Teraz zrozumieli swoj blad ale jest za pozno. To tak jakby Krolewscy po 2 latach gry chcieli sie pozbyc Ronaldo do jakiegos slabszego klubu w Europie bo nie miesci sie nawet na lawce.
Dlaczego zaden Europejski klub nie chcial Savioli ani Riqualme? Bo to porazka i nawet takiego Morientesa latwiej byloby sprzedac
Takiego Morientesa? Co to miało oznaczać? No to był tylko błąd zarządu BARCY z Saviolą, że nie mieścił się w pierwszym składzie.
dudka do legii
Partyzant
2 12 2004, 17:31
sailor_jim
2 12 2004, 19:01
Batistuta w Barcie, ja rozumiem ze nie maja lawy, ale ja juz szmat czasu nic o nim nie slyszalem:) moze na camp nou maja lepszy sluch
Pewnie kojarzycie Emmanuela Petita, ma grac w ostatniej druzynie Division One, Rotherham.
Hargreaves`em zainteresowany jest MU. Sam zawodnik chcialby grac na wyspach, a dodatkowo nie najlepiej mu sie ostatnio uklada z wladzami Bayernu. Nie wiadomo jeszcze kiedy mialoby dojsc do transferu (teraz czy w lipcu).
sailor_jim
3 12 2004, 17:04
nie wiem po co United jeszcze jeden pomocniik. Lepiej by bylo gdyby bramkarza poszukali. Osratnio mowi sie ze Carrollem jest zainteresowane Fulham, a zkolei sir. Alex chce van der Sara, wiec niewykluczona jest wymaina.
Batigol ??

o dup

ale by byla jazda:D ciekawe czy z niego dalej taki Rzeznik

kiedys to byl killer

a pamietacie jego uderzenie ??masakra...
United chca Hargreaves`a bo Keane nosi sie z zamiarem zakonczenia kariery. A o bramkarza to bym sie nie martwil, Fergie na pewno cos wymysli.
Bati do Barcy !? 8O
Ło dup ! - bedzie masakra hehehe
Szkoda tylko że to już nie te lata bo teraz to biega jak Kałużny :roll:
Ale cóż-bedą do niego podania to bedą też zapewne gole hehehe
Partyzant
5 12 2004, 00:14
Skoro tak, to niech jeszcze Laporta odkupuje jak najszybciej z Olimpiakosu RIVALDO :!: :!: :!: Byłaby rzeź :wink:
P.S. A to (niestety) chyba ucina wszelkie spekulacje

-
http://www.fcbarca.com/index.php?page=show...omments&id=8176
Barca podobno interesuje się równiez Louisem Sahą, ale Ferguson raczej go nie sprzeda, wiele razy mówił, że ma co do niego pewne plany.
Jak narazie nie rozsztrzygnęła się sprawa kontraktu Ryana Giggsa, który kończy się za 18 miesięcy. Dość głośno mówi się, że Wlijczyk odejdzie, tylko gdzie ?? W grę wchodzą m. in takie kluby jak: Inter Mediolan i Newcastle United.
Sir Alex Fergusson już od dłuższego czasu szuka następcy Giggsa. W tamtym sezonie miał nim zostać Morten Gamst Pedersen, jednak Norweg ostatecznie przeszedł do Blackburn Rovers, a teraz na liście rzyczeń Szkota znalazł się młody reprezentant Anglii do lat 21 Steward Downing. Co z tego będzie zoabaczymy.
sailor_jim
5 12 2004, 16:55
Barca podobno interesuje się równiez Louisem Sahą, ale Ferguson raczej go nie sprzeda, wiele razy mówił, że ma co do niego pewne plany.
Jak narazie nie rozsztrzygnęła się sprawa kontraktu Ryana Giggsa, który kończy się za 18 miesięcy. Dość głośno mówi się, że Wlijczyk odejdzie, tylko gdzie ?? W grę wchodzą m. in takie kluby jak: Inter Mediolan i Newcastle United.
Sir Alex Fergusson już od dłuższego czasu szuka następcy Giggsa. W tamtym sezonie miał nim zostać Morten Gamst Pedersen, jednak Norweg ostatecznie przeszedł do Blackburn Rovers, a teraz na liście rzyczeń Szkota znalazł się młody reprezentant Anglii do lat 21 Steward Downing. Co z tego będzie zoabaczymy.
Sahe chce tez PSG. Kurde, nie wiem co wszystkim odwala zeby pozwywac sie Giggsa. Jest w dobrej formie, chce zostac na Old trafford, a wszyscy go wyrzucaja. Nie ukrywam ze jest jednym z moich ulubionych pilkarzy w United, i nie jesli nie zostanie to nie wiem co sobie zrobie

A powaznie, nie wyobrazam sobi MU bez niego
A ja gdziesz czytalem ze do interu chca Giggsa i Samuela :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.