Absolutnie sie zgadzam. Albertini to stary wrak, a Atalanta zajmuje ostatnie miejsce w Serie A i jest totalnym outsiderem. Angaz po znajomosci, a beknie za to Rijkaard.
lol, Albertini został 'tylko' wypożycznoy do końca sezonu, a motta, xavi maja kontuzje i dobrze, ze jest taki doświadczony rezerwowy :wink:
A o Mascherano real moze zapomniec ,bo ten na razie nie ma zamiaru wyjezdzac z argentyny .
Ma zamiar. Lecz nie do Madrytu, ale Turynu.
A o Mascherano real moze zapomniec ,bo ten na razie nie ma zamiaru wyjezdzac z argentyny .
Ma zamiar. Lecz nie do Madrytu, ale Turynu.
i dobrze robi.po co marnować talent.real to strasznie "specyficzny" klub a juve już capello go odpowiednio wprowadzi.
10 letni Brazyliczyk ma grać w MU. Widziałem jak gra na filmikach 8O Co on z tą piłką wyprawia? Zwody jak Ronaldinho i to w takim wieku 8O
10 letni Brazyliczyk ma grać w MU. Widziałem jak gra na filmikach 8O Co on z tą piłką wyprawia? Zwody jak Ronaldinho i to w takim wieku 8O
daj jakis link do tego filmiku chetnie zobaczymy tego "10letniego ronaldinho" :wink:
sciagnałem se wczesniej ten filmik 8O oh my god...on u nas juz by zrobil kariere...jakie on ma uderzenie!!i te zwody...masakra...mam nadzieje ze ten mały jest fanem Milanu

on bedzie wymiatal konkretnie...ze tez taki maly sie nie moze w Polsce urodzic...
dmlakers
29 01 2005, 01:29
sciagnałem se wczesniej ten filmik 8O oh my god...on u nas juz by zrobil kariere...jakie on ma uderzenie!!i te zwody...masakra...mam nadzieje ze ten mały jest fanem Milanu

on bedzie wymiatal konkretnie...ze tez taki maly sie nie moze w Polsce urodzic...
Myle ze u nas tez sie rodza takie talenty tylko nie ma kto sie nimi zająć

I niestety te brylanty nigdzie nie maja mozliwosci rozwijac swoje umiejetnosci pod okiem specjalisty

Niestety taka jest cholerna polska rzeczywistosc
Widziałem już wcześniej tego chłopaka i naprawdę ma talent. Ten filmiki pokazuję jego grę, gdy miał 6 lat.
Partyzant
29 01 2005, 10:33
A dokładnie gdy miał 7 lat
Co do filmiku - wypas!! On grał ze straszymi od siebie, a to co robił wzbudzało czasami niemy zachwyt. Zwróćcie uwage na technike uderzenia (loby!!). Grał tylko lewa nogą, świetnie dryblował. W Brazylii juz mówią że jest to największy talent jaki wydała brazylijska ziemia.
U nas prawdopodobnie nigdy nie będzie takiego talentu... Dlaczego?? Bo u nas praktycznie nie istnieje praca z najmłodszymi - w drużynach trampkarzy często grają dzieci znajomych trenera. trenerzy zarabiają grosze i najważniejsze - u nas nie pracuje się z piłką!! Trenerzy zwracają głównie uwagę na motoryke i kondycję!! Nawet w tak młodym wieku!! PARANOJA :oops: Potem nasi "kopacze" mają technikę drwala...
Na wyrobienie kondycji zawsze będzie czas, ale braków technicznych Jan juz nie nadrobi jeżeli Jaś się obijał...
Właśnie oglądałem filmik "10 letnigo Pele" .... 8O 8O
Na końcu wydałem z siebie dźwięk który brzmiał mniej więcej "ke pasa?" 8O
To dopiero bedzie skurczybyk !
A ja sie cieszyłem że Wisła ma "młodego" (20 lat

) świetnego Pawła Brożka... ja pierdziele :| przecie ten mały jest w chwili obecnej na poziomie Frankowskiego (jeśli nie ponad :? ) a co bedzie jak bedzie mieć 18 lat !! 8O w wieku 18 lat bedzie z niego Pele...w wieku 27 (siła wieku piłkarskiego) on bedzie... 8O 8O 8O sam nie wiem czym
MASAKRA !
Spokojnie, nie podniecajcie się tak. Równie dobrze może nic z niego nie być, ilu takich dzieciaków już się zmarnowało.. Grunt jednak, że ma dobrego agenta, który potrafił zwrócić na niego uwagę takich klubów jak Manchester United (który prawdopodobnie niebawem podpisze pierwszy kontrakt z młodym Brazylijczykiem).
Co do transferów - Craig Bellamy w ciągu najbliższym godzin dołączy do Birmingham City za kwotę 6 milionów funtów. Niesforny Walijczyk pokłócił się z Sounessem i nie mógł dłużej zostać w Newcastle.
Z kolei silną ekipę buduje Tottenham. Po transferach Mido i Teemu Tainio (Fin dołączy w lecie) ich uwaga zwrociła się ku obrońcy Milanu, Fabricio Colocciniemu. Argentyńczyk ma jednak takze ofertę z Deportivo la Coruna, The Sun twierdzi jednak, że bliżej transferu jest Spurs. Poza tym Martin Jol poważnie interesuje się Markiem van Bommelem, Wesley Sneijderem i Rafaelem van der Vaartem - wielce prawdopodobne, że cała trójka dołaczy do klubu z White Hart Lane już w lecie.
jak juz to ma na filmikach 6 i 9 lat...
jak juz to ma na filmikach 6 i 9 lat...

Niewazne ile ma ale na tym filmiku robi takie cuda ze kopara opada 80
i dobrze robi.po co marnować talent.real to strasznie \"specyficzny\" klub a juve już capello go odpowiednio wprowadzi.
Zgadzam się. Capello to bardzo dobry i rozsądny trener.
Juventus, w ostatnim czasie, sprzedał lub wypożyczył aż 3 środkowych obrońców. W dodatku, zakończenie kariery planuje Ciro Ferrara, zaś Paolo Montero jest przymierzany, do jednego z klubów hiszpańskiej Primiera Division. Jak na razie, do Turynu przybył jedynie A.Mutu, który jest obarczony kilkumiesięczną dyskwalifikacją. Miejmy nadzieje, że braki w kadrze zostaną szybko uzupełnione. Polecam przyjrzeć się sylwetkom D.Bonery, G.Rodrigueza lub Miguela :]
Włoska prasa donosi, że Ac Milan jest gotowy przeznaczyć latem 40 milinoów funtów, na zakup Ronaldinho z Barcelony. Jaki macie pogląd, na temat tej informacji?
Ronni do Milanu??noooo!! wiedziałem że zasługuje na lepszy klub

:D:D (Sumo nie bij:P)...ale 1 pytanko...za kogo on miał by niby w Milanie grac??wątpie w to...Milan to BARDZO rozsądny klub w tematyce transferowej...po co im Ronaldinho??no chyba że odchodzi któryś z zawodników...wątpie w to...ale jak by przyszedł to by było fajnie

bo jest to jeden z nielicznych brazylijczyków którego lubię
Zwykla plotka Brazylijczyk jest na dzien dzisiejszy nie do wyjecia. Milan oferuje 25 mln funtow w gotowce + Tomassona i Colocciniego.
Aro: Miejsce na boisku napewno by sie dla niego znalazlo, inna sprawa czy dostosowalby sie do stylu jakim sie gra w Serie a ( klopoty Rivaldo).
Nie ma co gdybac Barca nie pusci swojego najwiekszego gwiazdora.
Partyzant
30 01 2005, 21:09
Zwykła plotka - tak samo Real podobno chce Ronniego . Ciekawe tylko kto wyłozy 150 mln Euro (taka a klauzulę odejścia)
Z potwierdzonych transferów:
Valeri Bojinov z włoskiego Lecce przeszedł do Fiorentiny za 8,98 mln Ł
Nicolas Anleka odszedł z Manchesteru City do Fenerbahce za 7 mln Ł
Il Capitano
1 02 2005, 17:26
Trener FC Porto - hiszpan Victor Fernandez pozegnal sie z klubem po przegranym meczu na do Dragao 1:3 ze Sportingiem Braga(zespol w tym sezonie spisuje sie rewelacyjnie...!!!)
Powodem zwolnienia go przez zarzad jest slaba postawa w lidze i nie najlepsze wyjscie, rzutem na tasme z grupowej Champions League!!
Po meczu hiszpanski szkoleniowiec i jego podopieczni zostali mocno wygwizdani... zawiedzeni fani 'Smokow' skierowali stosowne slowa ktore brzmialy mniej wiecej tak: -wyjdz na ulice i juz nigdy nie przekraczaj tych drzwi, odejdz na znaczna odleglosc, nie zblizaj sie wiecej-!!!
Bo szesciu miesiacach pracy z klubem Fernandez zdobyl Puchar Interkontynentalny z Once Caldas!!!
Domniewanym nastepca ma byc Jose Couceiro trener Vitorii Setubal!!!
Oby nastepny byl lepszy od poprzedniego w co smiem mocno watpic! Rezultaty Vitorii w tabeli sa srednio udane...no coz...pozyjemy zobaczymy:-
A co powiecie na wypozyczenie Waltera Pandianiego do Birmingham, Deportivo sie nudzi czy co ?? :roll: Czyzby klopoty finansowe
Pablo_el
1 02 2005, 22:20
Obrońca reprezentacji Argentyny i Milanu, Fabricio Coloccini podpisał 6,5-letni kontrakt z Deportivo la Coruna. Hiszpanie zapłacili za zawodnika 3 mln euro.
kasy jak widac im nie brakuje

Swoja droga przydalaby sie zmiana trenera w Depr w koncu albo jakies solidne przewietrzenie skladu a jak narazie w ciagu tego roku kupili dwoch obroncow :?
Napastnik Deportivo karnie wypożyczony
28-letni Urugwajczyk najpierw stracił miejsce w podstawowym składzie \"Depor\", a później skrytykował trenera - Javiera Iruretę i niektórych ze swoich kolegów.
a słyszłem że Diego już tu nie ma

nagle zmienił zdanie??
A co powiecie na wypozyczenie Waltera Pandianiego do Birmingham, Deportivo sie nudzi czy co ?? :roll: Czyzby klopoty finansowe
Kupili Clolocciniego poza tym odswiezaja sklad chociaz dziwne ze pozbywaja sie na jakis czas tak dobrego obroncy, chociaz linia defensywna (wlasciwie to caly sklad) daje ciala wiec moze dlatego :?
Il Capitano
2 02 2005, 15:28
[quote][quote]A co powiecie na wypozyczenie Waltera Pandianiego do Birmingham, Deportivo sie nudzi czy co ?? :roll: Czyzby klopoty finansowe[/quote]
Kupili Clolocciniego poza tym odswiezaja sklad
chociaz dziwne ze pozbywaja sie na jakis czas tak dobrego obroncy
8O
Skads Ty sie urwal 'chopie'?
Walter Pandiani to napastnik...
Swoja droga do Depo powinien przybyc nowy trener, nowa ekipa szkoleniowa, nowa mysl trenerska.Trzeba odswiezyc sklad, porobic stosowne zmiany na pozycjach. Wyraznie widac ze zespol prezentuje sie slabo...W poprzednim sezonie trzy kluby graly dla mnie priorytetowa i poukladana pilke: Deportivo, Monaco i Porto. Na obecny sezon tylko Monaco wedlug mnie prezentuje sie korzystnie...mimo odejscia czolowych zawodnikow (vide Fernando , Dado, Ludovic, Jerome) zespol nadal gra znakomicie :!:
Jak to mozliwe? Deschamps to trener tego mlodszego pokolenia. Podoba mi sie...bynajmniej nie pociaga mnie fizycznie

:wink:

[quote][quote][quote]A co powiecie na wypozyczenie Waltera Pandianiego do Birmingham, Deportivo sie nudzi czy co ?? :roll: Czyzby klopoty finansowe[/quote]
Kupili Clolocciniego poza tym odswiezaja sklad
chociaz dziwne ze pozbywaja sie na jakis czas tak dobrego obroncy
8O
Skads Ty sie urwal 'chopie'?
Walter Pandiani to napastnik...
Swoja droga do Depo powinien przybyc nowy trener, nowa ekipa szkoleniowa, nowa mysl trenerska.Trzeba odswiezyc sklad, porobic stosowne zmiany na pozycjach. Wyraznie widac ze zespol prezentuje sie slabo...W poprzednim sezonie trzy kluby graly dla mnie priorytetowa i poukladana pilke: Deportivo, Monaco i Porto. Na obecny sezon tylko Monaco wedlug mnie prezentuje sie korzystnie...mimo odejscia czolowych zawodnikow (vide Fernando , Dado, Ludovic, Jerome) zespol nadal gra znakomicie :!:
Jak to mozliwe? Deschamps to trener tego mlodszego pokolenia. Podoba mi sie...bynajmniej nie pociaga mnie fizycznie

:wink:[/quote]
Jemu chyba chodzilo o tego pierwszego :wink:
Il Capitano
3 02 2005, 11:52
Przebududowa Porto caly czas trwa :!: Po zakupie Leandro, Pittbula, Leo Limy nadszedl czas na kolejnego brazylijczyka, 19 letniego Ibsona Barreto z Flamengo :!: Podpisal kontrakt opiewajacy na okres 4,5 roku :!: Bedzie gral z numerem 31 :!: Jest ponoc szybkim i zwrotnym graczem, doskonale wladajacym pilka przy nodze:-(to sie okaze)
Liczka i Mielcarski po niepowodzeniach zwiazanych z Macielem maja na oku gracza drugoligowego FC Maia - Jose Pauliste. Co z tego bedzie?
Nic nie wiadomo :!: Panowie wybieraja sie w najblizsza sobote do kraju 'wiecznych podroznikow'
O ile mi wiadomo, Pandiani sie z trenerem pokłucił i za kare wypozyczyli go do Birmingham (gdzie w debiucie strzelił gola...). Troche wiesci z Newcastle(moze juz wiecie, ale zaryzykuje):
Boumsong za 8mln z Rangersów, Babayaro za okolo 2mln (dokladnej ceny nie ujawniono) z Chelsea i Amdy Faye z Portsmouth za 1,5mln.
A odeszli:
Bellamy, bo odmówił gry na prawym skrzydle w meczu z assenalem i w dodatku symulował kontuzje czym mocno wku*wił trenera i kibiców i wielu wojnach na słowa został wypozyczony do Celitcu (do konca sezonu).
Bernard, bo nie chcial przedłuzyc kontraktu, przeszedl za darmo do Southamtpon.
Żurawski krok od Trabzonu.Już tylko gwarancje zostały bankowe do prezentacji.Jak odjedzie to nie wiem kogo musiałaby Wisła kupić żeby zastąpić 4 sprzedanych graczy.
Żurawskiego moze zastapic Kuźba, Gorawskiego- Brożek, a Szymkowiaka- Sobolewski
Niewiem juz sam czy smiac sie czy plakac ehh...
teoretycznie dalej to będzie mocny team ale nie wiem czy łatwo da sie zastąpić przede wszystkim Żurawskiego i Szymkowiaka.
Elber od Borussi Mgb za darmo przechodzi. Lyon za porozumieniem obu stron rozwiązał kontrakt i Brazylijczyk dołączy do zespołu broniącego sie przed spadkiem.
teoretycznie dalej to będzie mocny team ale nie wiem czy łatwo da sie zastąpić przede wszystkim Żurawskiego i Szymkowiaka.
Nie wspominając już o tym że Brożek to napastnik więc 'Gory' nie zastąpi
Panowie - z Wisłą sie robi coraz gorzej...aczkolwiek Mistrza Polski pewno zdobędą
Przypomne ci tylko ze Gorawski tez przychodzac do Wisły wystepowal jako napastnik, jednak w Wisle poki co Brozek nie ma szans z Zurawiem,Frankiem czy chocby z Kuzba, dlatego Liczka bedzie go probowal jako prawego pomocnika, zawsze to lepsze niz wystawianie na tej pozycji defensywnego pomocnika, a klasycznego prawo skrzydlowego Wisła nie ma i nie zanosi sie na to by klub zrobil cos w tym kierunku.
Dyrektor sportowy Realu Madryt, Arrigo Sacchi poinformował dzisiaj, że napastnik FC Santos, Robinho uzgodnił wszystkie warunki kontraktu z Realem Madryt - donosi dziennik \"Marca\" cytując słowa Włocha \"Robinho jest nasz\" z wywiadu dla \"La Gazetta dello Sport\".
Sacchi jest jednocześnie z dużą kurtuazją wypowiada się o rywalu \"Królewskich\" w zbliżającej się rywalizacji w 1/8 finału Ligi Mistrzów.
\"Juventus jest dla wszystkich przykładem. Capello już zademonstrował swoją charyzmę i nadzwyczajne zdolności w nowym zespole. To najtrudniejszy z możliwych rywali, którego mogliśmy wylosować\" - wyjaśnił Sacchi.
(pipi)
13-letni brazylijski piłkarz zaangażowany przez PSV
Skauci holenderskiego klubu PSV Eindhoven wyłowili 13-letniego piłkarza brazylijskiego Maicona Viniciusa da Cruza, o boiskowym przydomku Nikao. Brazylijczyk na razie będzie grał w barwach klubu Mirassol, a do Holandii wyjedzie, gdy będzie miał 16 lat.
Tego wymaga brazylijskie prawo. Holendrzy w staraniach o Nikao ubiegli inne europejskie kluby, jak FC Barcelona czy CSKA Moskwa.
W myśl umowy klub z Eindhoven będzie co miesiąc przysyłał na adres Mirassol po 500 dolarów na potrzeby 13-letniego chłopca, którego, po śmierci rodziców, wychowuje babcia.
Trezege
14 02 2005, 13:34
Charlton Athletic jest zainteresowany pozyskaniem z MU Wesa Browna. Suma odstepnego mialaby wynosic 4 miliony funtow.
Manchester United i Arsenal Londyn bacznie obserwują poczynania czeskiego bramkarza Szachtara Donieck, Jana Lastuvki.
Lastuvka w swoim kraju postrzegany jest jako talent na miarę Petra Cecha, zbierającego obecnie świetne recenzje w barwach Chelsea Londyn.
Zarówno stołeczny Arsenal, jak i Manchester United wysłali swoich obserwatorów na Ukrainę w celu zapoznania się z umiejętnościami czeskiej gwiazdy Szachtara. Lastuvka jest n-tym bramkarzem łączonym z transferem do Arsenalu i United - poprzednio wymieniano takich zawodników jak Sebastian Frey, Shay Given, Julio Cesar, Francesco Toldo czy Timo Hildebrand.
Manchester United zamierza w lecie zaoferować Tottenhamowi Hotspur 6 milionów funtów w zamian za gwiazdę ekipy z White Hart Lane - Paula Robinsona.
Paul jest uważany za bramkarza numer 1 w Premiership, ceniony jest nawet bardziej od golkeepera londyńskiej Chelsea - Petra Cecha. Również w reprezentacji Anglii Robinson wychodzi w pierwszej "jedenastce".
Manager Tottenhamu, Martin Jol nie chce jednak nawet słyszeć o transferze swojego pupila. Nie wiadomo jednak, czy będzie w stanie oprzeć się ofercie w wysokości 6 milionów funtów, bo taką mają zamiar złożyć działacze United.
Il Capitano
24 02 2005, 13:12
Tevez bardzo blisko Chelsea
Wszystko wskazuje na to, że argentyński napastnik Carlos Tevez w następnym sezonie będzie reprezentować barwy londyńskiej Chelsea. Potwierdzają się więc spekulacje, że były piłkarz Boca Juniors jest bardzo bliski ponownej zmiany klubu po tym, jak odszedł z Boca do brazylijskiego Corinthians.
Te informacje potwierdził podobno również wiceprezydent Corinthians Antonio Roque Citadini, który miał powiedzieć, że Tevez jest zawodnikiem Chelsea, a jego przenosiny na Stamford Bridge są już tylko kwestią czasu.
Tavez w Chelsea to wielka strata i zabijanie talentu tego gracza.jego miejsce jest w hiszpańskiej lub włoskiej lidze.
Il Capitano
24 02 2005, 20:11
Tavez w Chelsea to wielka strata i zabijanie talentu tego gracza.jego miejsce jest w hiszpańskiej lub włoskiej lidze.
Zgodzę się! Anglia to nie miejsce dla panienek którzy przewracają się po byle dotknięciu.To brutalny i kontaktowy sport dla mężczyzn jak to powiedział kiedyś Claudio Ranieri i nie mylił się ,miał 100% racji ,jego słowa miały potwierdzenie w faktach w meczu ligowym z Barceloną.
Veronowi także się tam nie podoba, czuje się znakomicie w Interze ,wie dobrze ze nie poradziłby sobie po raz kolejny w Anglii więc na wyspy ma zamiar wybrac się Davids, dokładnie do Chelsea. , Inter na stałe pozyskałby Verona. Taka swoista wymiana na lini Inter-Chelsea. Crespo także nie nadaje się w północno-zachodniej części kontynentu.
Chociaż z drugiej strony patrząc na takiego C.Ronaldo nie można zauważyć "zabicia talentu". Gra błyskotliwe, efektownie i efektywnie dla oka ,jest przewracany ale jak sam podkreśla :dodaje mu to waleczności, tego ducha walki, hartuje orgaznim i nie zamierza się łatwo poddawać:
Po podaniu stosownych argumentów za i przeciw można wysunąć dwie ścieżki-tezy- prowadzące do jednego rozwiązania czy rzeczywiście Tevez nadawałby się na tamtejszą ligę:
1 - zabijanie talentu i wielka jego strata...podobnie jak z Veronem, Crespo
2 - przebicie się przez trudy tej ligi i pozostanie w niej...wyżej wspomniany Cristiano Ronaldo
LOL to niby w primiera divison czy w seria a grają panienki?gratuluje upierania sie przy błędnych opiniach.sprawdź chociaż kim był rzeźnik z bilbao to zobaczysz ,ze w la liga jest zarówno miejsce na wirtuozerie jak i na męski futbol.
veron ,crespo świetnie zrobili ,że uciekli z wysp bo spowrotem zachwycają swoimi umiejętnościami.
c.ronaldo?więcej siedzi niż gra a nawet jeśli to wyjątek tylko potwierdza regułę poza tym to raczej nie aż taka skala talentu jak tevez czy robinho.
...c.ronaldo?więcej siedzi niż gra a nawet jeśli to wyjątek tylko potwierdza regułę poza tym to raczej nie aż taka skala talentu jak tevez czy robinho.
XD
Radzę, bardziej wnikliwie przestudiować ostatnie mecze Manchesteru United, zarówno ligowe jak i w pucharach Anglii.
Trezege
25 02 2005, 11:58
Spoko Milosz, ja juz przestalem zwracac uwage na posty tego eksperta od siedmiu bolesci. Ronaldo regularnie wystepuje w tym sezonie w barwach United i przesadza o losach meczow (z Arsenalem, czy chociazby ostatnio z Evertonem). Problem jest taki, ze jak ktos ma inne zdanie niz nasz ekspert, to od razu sie nie zna. Olej go, wszedzie musi sie trafic jakis oszolom.
1,6 miliona funtów za sprzedaż Klebersona
Spodziewa się, że Manchester United wzbogaci się o około 1,6 miliona funtów za sprzedaż pomocnika Klebersona do Corinthinans.
Agent Brazylijczyka potwierdził, że umowa była na 99% pewna i podobno United nakłonili Corinthians do zwiększenia ceny z pierwotnego miliona funtów.
Jednak nawet 1,6 miliona wciąż przynosi bardzo dużą stratę, jeśli wziąć pod uwagę, że United zapłacili za niego 5,75 miliona funtów w 2003 roku.
Autor: Tenris | Data: 25.02.2005 10:46 | Komentarze (0)
Il Capitano
25 02 2005, 13:52
LOL to niby w primiera divison czy w seria a grają panienki?gratuluje upierania sie przy błędnych opiniach.sprawdź chociaż kim był rzeźnik z bilbao to zobaczysz ,ze w la liga jest zarówno miejsce na wirtuozerie jak i na męski futbol.
veron ,crespo świetnie zrobili ,że uciekli z wysp bo spowrotem zachwycają swoimi umiejętnościami.
c.ronaldo?więcej siedzi niż gra a nawet jeśli to wyjątek tylko potwierdza regułę poza tym to raczej nie aż taka skala talentu jak tevez czy robinho.
We Włoszech spowrotem zachwycają umiejętnościami ale w Anglii by tego nie robili ponieważ oponenci nie dali by się im wykazać...tak można to skwitować! Ronaldinho można postawić w podbnej sytuacjui! Zginąłby zanim dotknąłby piłki!

W La Liga nie ma miejsca na męski futbol, ten jest tylko na wyspach! Nie bez kozery Premiership jest najbrutalniejszą, najtwardszą ligą na świecie! Taki sport mi się podoba...dla prawdziwych mężczyzn którzy nie przewracają się bo byle dotknięciu..
ROTFL, gratuluję znajomości tematu. Ronaldo jest akurat zawodnikiem, który w tym sezonie rozegrał NAJWIĘCEJ spotkań spośród wszystkich zawodników Manchesteru United. Jeśli on wg ciebie jest rezerwowym, to kto jest zawodnikiem pierwszego składu?
Jak grał? O ile początek miał słaby, o tyle ostatnie 2 miesiące były dla niego naprawdę dobre, choć wciąż nie jest to to co w pierwszym sezonie. Aha, i nie ma co porównywać go do Robinho i Teveza, bo różnica polega na tym, że Ronaldo w przeciwieństwie do nich spróbował już swoich sił w porządnej lidze i udowodnił, że się nadaję. Nie zmienia to jednak faktu, że wyżej niż Ronaldo cenię m.in. Bojinova, Rooney'a i Robbena.
Yasio da rial madafaka
27 02 2005, 21:24
Hehe jakby Tevez mial grac w Chelsea to by chyba kondycyjnie nie wytrzymal chlopaczyna lepiej niech pojdzie do Hiszpanii bo na Anglie jest za slaby fizycznie, za pilka by mogl nie nadazac a szkoda by bylo bo umie co nieco. Chociaz to samo myslalem o Cristiano a jednak sobie poradzil, ale jest taka roznica ze United gra ofensywnie, a Chelsea niezbyt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.