Il Capitano
26 05 2005, 13:21
"Luis Fabiano bardzo blisko Sevilli
Napastnik FC Porto Luis Fabiano, opuści najpewniej ligę portugalską i przeniesie się do Sevilli, gdzie ma podpisać czteroletni kontrakt.
Piłkarz porozumiał się z klubem odnośnie umowy indywidualnej, a w tej chwili trwają finalne negocjacje dotyczące wysokości odstępnego pomiędzy hiszpańskim klubem, a firmą Global Soccer Investment, która posiada 75 procent praw do zawodnika.
Dodajmy, że Global Soccer Investment kontrolowana jest przez Romana Abramowicza - właściciela Chelsea Londyn."
"Ricardo Costa kolejnym w Rosji
Tym razem ukraiński Shakhtar interesuje się R. Costą. Delegacja klubu za kilka dni oficjalnie ma złożyć propozycję zarządowi FC Porto. Shakhtar nie po raz pierwszy wyraża chęć pozyskania tego zawodnika - poprzednim razem oferta nie została przyjęta przez Porto. Prawdopodobnie na tym transferze Porto zarobiłoby kilka mln euro."
W Futebol Club de Porto caly czas zachodza zmiany! Rewolucja trwa! Wyprzedaz zawodnikow ruszyla na dobre!(w koncu mamy zblizajace sie okno transferowe:>)Przypomne tylko ze owa restrukturyzacja do sezonu 05/06 zaczela sie wraz z odejsciem Jose Mourinho do Chelsea! Caly sezon to jedno wielkie przemeblowanie! Do zespolu przybyl juz Co Adriaanse ktory ma poprowadzic vice-mistrzow Portugalii do ziemi obiecanej! Ma naprowadzic zblakane owieczki na zielone, spokojne pastwisko! Ewentualnosci transferowe to m.in prawy obronca Seitaridis! Oj bedzie sie dzialo!!!!!!!!!!!!!!!
"Benitez: Dudek zostaje
Rafael Benitez zaprzeczył dzisiaj, że zamierza pozbyć się Jerzego Dudka podczas letniego okienka transferowego. Menadżer Liverpoolu wyznał też, że jego piłkarze intensywnie trenowali wykonywanie rzutów karnych podczas zamkniętego treningu przed finałem Ligi Mistrzów.
- Miałem przeczucie, że może dojść do karnych i tak się stało. Dlatego podczas zamkniętego treningu intensywnie ćwiczyliśmy ten element gry. Opłaciło się - powiedział..
- Jerzy potwierdził, że jest znakomitym bramkarzem. Sam wykreował się na bohatera tego meczu. Czy zostanie w Liverpoolu? To chyba oczywiste. Przecież jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez dwa sezony - dodał."
Czyzby zostal? Jezeli zostanie to z pewnoscia wiecej bedzie siedzial na lawce niz gral! Przeciez rodak "Bąbelka" Reina nie moze czekac na swoja kolej! Zreszta nie obchodzi mnie to! Niech se robia w Liverpoolu to co uwazaja za stosowne!(pipi) na to!
PS. Nie dziala cytowanie, kodowanie, pogrubianie....itd.
Trezege
26 05 2005, 17:06
Szwajcarski pomocnik PSV Johann Vogel odejdzie do Milanu na zasadzie wolnego treasferu.
Santi Ezquerro oświadczył podczas konferencji prasowej, że podpisał trzyletni kontrakt z Barçą. Zawodnik i prezydent Athletic Bilbao, Fernando Lamikiz wczoraj doszli do ostatecznego porozumienia z zarządem Dumy Katalonii. Informacje te potwierdza także oficjalna strona internetowa Blaugrany.
majkelek
27 05 2005, 21:28
Rafael Van Der Vaart ma grać od przyszłego sezonu w HSV.
QUOTE(majkelek @ 27 05 2005, 21:28)
Co to za awans sportowy? To juz lepiej grac w Ajaxie
QUOTE(DMX @ 27 05 2005, 21:30)
potwirdzam przeciez to to nawet w pucharach nie bedzie grało
chyba cos go pogieło bedzie sie marnował,tak jak D'allesandro w Wolsburgu
Saunter
27 05 2005, 22:35
Manchester United wyrzucil bramkarzy Ricardo i Carolla.
To niech gkupią Gomesa,Cudiciniego,Hildebranda,Jourquerge(z Barcy) lub kuszczaka:)
majkelek
27 05 2005, 23:32
QUOTE(DMX @ 27 05 2005, 21:30)
Ale HSV już od paru sezonów buduje sobie mocną drużynke może po VDV jakiś następny młody gwiazdor tam dojdzie i z Intertoto wejdą do Pucharu UEFA napewno jest to ciekawa drużyna.
QUOTE(DMX @ 27 05 2005, 22:30)
pewnie tylko dla kapuchy to robi ,bo nie ma co sobie tłumaczyć ,że może przez intertoto wejdą do uefa ,bo np.ajax co rok w LM gra;/
myślałem ,że ambitniejszy ten grajek jest.
In_sane
28 05 2005, 10:25
Mi to wyglada na to ze on za wszelka cene chce zmienic klub. A tak BTW to on odrzucil oferte z porto, takze ja tego kolesia nie rozumiem, mimo iz bardzo szanuje...
Ed Hunter
28 05 2005, 11:46
a wie ktoś gdzie się zamelinował Carlos Teves? słyszałem też coś że niby Robinho ma wkońcu trafić do europy. no i ponoć barca chce Fernando Torresa z At.Madrid. jakby ktoś coś wiedział na ten temat to niech pisze plz.
majkelek
28 05 2005, 12:47
Tevez gra w Brazylii w Corinthians chyba, Robinho ma podobno trafić do Realu albo Barcy, a o Torresie to co sezon sa plotki, że ktoś go chce może w końcu Barcelona się na niego zdecyduje, bo mają jak narazie tylko 1 nominalnego napastnika.
_Bobek_
28 05 2005, 17:56
Baros: Mam ofertę z Valencii
Napastnik Liverpoolu Milan Baros ujawnił, że otrzymał ofertę z Valencii, którą teraz analizuje.
23-letni reprezentant Czech nie jest zadowolony z tego, że menedżer Reds często zmieniał go w tym sezonie, ale nie wyklucza pozostania na Anfield Road.
Nie odejdzie to moje zdanie
QUOTE(Ed Hunter @ 28 05 2005, 11:46)
a wie ktoś gdzie się zamelinował Carlos Teves? słyszałem też coś że niby Robinho ma wkońcu trafić do europy. no i ponoć barca chce Fernando Torresa z At.Madrid. jakby ktoś coś wiedział na ten temat to niech pisze plz.
jednego?? no niezupelnie
Etoo Larsson Maxi Lopez Sergio Garcia Saviola
skrzydlowi Giuly Ronaldinho od biedy iniesta oraz nowy Ezquerro..sporo tego ale...Maxi lopez na wypozyczenie, Saviola na sprzedaz, Sergio Gracia jak nie kupią TORRESA LUB HENREGO to pewnie zostane...wiec nie ejst tak zle
zostanie Ronni (Ezquerro) na lewą..Na srodek Etoo(Larsson) a na prawe Giuly(Henry:)) i gitara
majkelek
29 05 2005, 12:02
QUOTE(Hubi @ 28 05 2005, 22:20)
jednego?? no niezupelnie
skrzydlowi Giuly Ronaldinho od biedy iniesta oraz nowy Ezquerro..sporo tego ale...Maxi lopez na wypozyczenie, Saviola na sprzedaz, Sergio Gracia jak nie kupią TORRESA LUB HENREGO to pewnie zostane...wiec nie ejst tak zle
zostanie Ronni (Ezquerro) na lewą..Na srodek Etoo(Larsson) a na prawe Giuly(Henry:)) i gitara
Wywnioskowałem, że chciałeś zacytować mój ostatni post

Nie sądze żeby Larsson grał po kontuzji jakoś świetnie, a w Barcelonie za Etoo gra jeszcze Ronaldinho, Giuly, Deco i Iniesta to tak jakby grali 5 napastnikami

I choć pewnie każdy bardzo lubi Barcelone za styl gry to oprócz wspomnianej 4 pomocników przydał by się tam ktos taki jak Viera (szkoda, że mój ulubieniec Davids sie opierdzielał z podpisaniem kontraktu, bo on tam naprawde pasował) albo napastnik żeby ci pomocnicy nie czuli aż tak potrzebni w polu karnym chociaż z taką obroną jaką ma Barcelona mogą sobie pozwolić na wszystko, a nie sądze żeby Henry przeszedł do Barcelony chociaż Torres, Tevez czemu nie...
Cieszyłbym jakby oprócz już zaklepanych Ezquerro i Van Bommela (którzy świetnie załatają dziurę na rezerwie) do klubu trafili: Davids+Torres/Tevez+Del Horno
QUOTE(majkelek @ 29 05 2005, 12:02)
QUOTE(Hubi @ 28 05 2005, 22:20)
jednego?? no niezupelnie
Wywnioskowałem, że chciałeś zacytować mój ostatni post

Nie sądze żeby Larsson grał po kontuzji jakoś świetnie, a w Barcelonie za Etoo gra jeszcze Ronaldinho, Giuly, Deco i Iniesta to tak jakby grali 5 napastnikami

I choć pewnie każdy bardzo lubi Barcelone za styl gry to oprócz wspomnianej 4 pomocników przydał by się tam ktos taki jak Viera (szkoda, że mój ulubieniec Davids sie opierdzielał z podpisaniem kontraktu, bo on tam naprawde pasował) albo napastnik żeby ci pomocnicy nie czuli aż tak potrzebni w polu karnym chociaż z taką obroną jaką ma Barcelona mogą sobie pozwolić na wszystko, a nie sądze żeby Henry przeszedł do Barcelony chociaż Torres, Tevez czemu nie...
Cieszyłbym jakby oprócz już zaklepanych Ezquerro i Van Bommela (którzy świetnie załatają dziurę na rezerwie) do klubu trafili: Davids+Torres/Tevez+Del Horno
ano
na teveza nie liczcie nie ma paszportu UE a pierwszym w kolejcie jest BEsia BAptista z Sevilli, aa co fdo Henrego jest bardziej realny niz torres tak mysle,bo za rok konczy mu sie kontrakt i jak nie bedize chcial przedluzyc to chyba go sprzedadzą bo za rok bylby za free...
po spotkaniu udinese-milan trener tych pierwszych,luciano spaletti poinformowal,ze marek jankulovski przejdzie do ac milan...
Real włącza się do walki, trudny wybór przed Essienem
Real Madryt włączył się do walki o bardzo utalentowanego pomocnika Olimpique Lyon – Mickaela Essiena, który znajduje się również na celowniku takich klubów jak Chelsea i Manchester United.
Dotychczas to właśnie Manchester był faworytem w wyścigu o pozyskanie gracza rodem z Ghany. Jednak gdy klub przejął Malcolm Glazer cała sprawa z przejściem do MU ucichła, a na prowadzenie wysunęła się Chelsea Londyn.
Kolejny bramkarz łączony z MU
Działacze Manchesteru United są gotowi zaoferować Newcastle United kilka milionów funtów + Quinton Fortune w zamian za bramkarza ”Srok” – Shay’a Given’a.
Given miałby zająć w Manchesterze miejsce zwolnionego niedawno z klubu Roya Carrolla, z którym Sir Alex Ferguson postanowił nie przedłużać umowy. Spowodowane było to wielkimi wpadkami, jakie Carroll popełniał między słupkami bramki MU.
_Bobek_
30 05 2005, 17:56
Keane chce grać w Celtiku
Napastnik Tottenhamu Robbie Keane przyznał, że byłby zainteresowany przeprowadzką do Celtiku Glasgow, który ostatnio objął Gordon Strachan.
Cudicini w Evertonie?
Jak wynika z doniesień, Everton zastanawia się nad złożeniem oferty na bramkarza Chelsea Carlo Cudiciniego.
Kaladze: Chelsea lub Atletico
Kakha Kaladze po tym sezonie przestanie być piłkarzem AC Milan.
Benitez skoncentrowany na Liverpoolu
Menedżer Liverpoolu Rafael Benitez zaprzeczył spekulacjom dotyczącym jego potencjalnej przeprowadzki do Realu Madryt.
Hiszpański szkoleniowiec przyznał, że jest mocno związany z Madrytem, w którym się urodził, ale nie chce opuszczać Anfield Road.
m0l
Wolfsburg porozumiał się z Wisłą w sprawie Brożka
Jak poinformował "Przegląd Sportowy", niemiecki klub, grający w Bundeslidze - VfL Wolfsburg porozumiał się z Wisłą Kraków w sprawie transferu Piotra Brożka, który obecnie jest wypożyczony do Górnika Zabrze.
Wolfsburg nie dogadał się jeszcze z samym zawodnikiem i reprezentującym go menedżerem Grzegorzem Bednarzem.
"Dla mnie najważniejsze jest to, czy będę tam grał. Na pewno nie chcę iść do zespołu, w którym będę dublerem" - powiedział Piotr Brożek
Figo-podobno rozwiazali z nim kontrakt.
Man Utd ma 3 kandydatow na bramkarza-Frey, Given i Green.
O'Shea ma ponoc isc do Liverpoolu.
Carroll nie podpisze umowy z Wigan
Del Horno i Kaladze blisko Chelsea
Park Ji Sun na celowniku Man Utd
Ricardo niby do Arsenalu
A teraz cos o Newcastle (namnozylo sie troche):
Wright-Phillips-oferta 12 mlnŁ + Laurent Robert
Van Buyten za 5 mlnE
Emre wyrazil chec grania w Newcastle
Viana ma odejsc tylko nikt poki co go nie chce
Bellamy i Robert zreszta tez... ten drugi rozmawia z Toulousą
Na bank 70% tego wszystkiego to zwykle ploty.
Pozaluje Milan ze chca sie pozbyc Kaładze, Jankulovski wcale nie jest lepszy od niego, Stam podobnie - spodziewal sie wiecej po jego przyjsciu do Milanu, a gra w kratke.
Co do Parka Ji Sung'a, to agent piłkarza porwierdził zainteresowanie ze strony Manchesteru United. Może być ciekawie
Kleberson w Benfice?Portugalska Benfica Lizbona ma zamiar ściągnąć piłkarza Manchesteru United, Jose Klebersona.
Już nie pierwszy raz mówi się o odejściu mistrza świata, jednak tym razem wydaje się to bardzo blisko.
Brazylijczyk przybył do MU w 2003 roku jako jeden z bardzo dobrze zapowiadających się graczy. Obecnie nikt nie może zaprzeczyć talentowi 26-latka, lecz trzeba przyznać że częste kontuzje zabarykadowały mu drogę do wielkiej kariery.
Mówi się, że MU jest gotowe sprzedać 26-letniego pomocnika za 1,5 miliona funtów. Przypominam, że Jose przybył na Old Trafford za 5,93 milionów funtów, wiec można powiedzieć że stracilibyśmy na tej transakcji 4, 43 milionów funtów.
Szkoda ze znowu klub z poza G-14 ktory dobrze sie spisywal w LM zostanie wyprzedany. Tak bylo z np. Galasataray, Porto tak tez i bedzie z PSV. Najpierw Van Bommel, potem Vogel, teraz Park Ji Sung a to pewnie jeszcze nie koniec zostaje jeszcze ten murzyn napastnik( zapomnialem nazwiska) niezle wymiatal tez.
Zapewne chodzi Ci o Fafan'a. A tak wogule kto się nim interesuje??
Essien woli The Blues
Prawdziwa gwiazda Olympique Lyon, Michael Essien jest skłonny oprzeć się zainteresowaniu ze strony Manchesteru United, Realu Madryt i Arsenalu Londyn, ażeby podpisać kontrakt z niedawno koronowanym mistrzem Anglii – Chelsea Londyn.
Reprezentant Ghany jest wyceniany na 15 milionów funtów. Essien w rozmowie z dziennikarzem Daily Star przyznał, iż najchętniej przeniósłby się na Stamford Bridge.
"Chelsea jest ze mną w najlepszym kontakcie. Wiem, że oni są zainteresowani pozyskaniem mnie" – powiedział Michael.
"Jest to dla mnie wielka radość, ponieważ oni są jednym z najlepszych klubów w Europie, a ja zawsze marzyłem o grze w Anglii. Jeżeli Chelsea naprawdę chce mnie kupić to muszą zrobić wszystko co w ich mocy, aby dojść do porozumienia z włodarzami mojego obecnej drużyny."
"Mój agent musi spotkać się z prezydentem Olympique Lyon w przeciągu kilku następnych dni, a później mogę zacząć rozmowy z Chelsea Londyn. Mój agent powiedział mi, że dyrektorzy Chelsea chcą spotkać się z ludźmi z Lyonu, ale na chwilę obecną nie ustalono jeszcze żadnej, konkretnej daty."
"Agent powiedział mi również, że rozmawiał już Chelsea kilkakrotnie i oni są przygotowani zaoferować mi pięcioletni kontrakt" – zakończył Essien.
A co powiecie na pogloski jakoby Raul mogl przyjsc do triumfatora LM Liverpool FC?
majkelek
5 06 2005, 15:18
QUOTE(Saunter @ 5 06 2005, 13:32)
A co powiecie na pogloski jakoby Raul mogl przyjsc do triumfatora LM Liverpool FC?
A co powiesz na to, że Żurawski ma grać w Barcelonie mam rozumieć, że twoje pytanie było z serii tych podchwytliwych? A pozatem nie widze w Liverpoolu miejsca dla następnego napastnika/ ofensywnego pomocnika są Baros, Morientes, Cisse, Gerrard cała armia zawodników, którzy mogą strzelić z dystansu + genialny Luis Garcia, a nie sądze żeby Raul miał siedzieć na ławce. Znasz takie powiedzenie, że zwycięskiego składu się nie zmienia?
Znam to powiedzenie, ale Baros, Cisse sa gorszymi graczami niz Raul, a kto sie nie rozwija to sie cofa.
A to ze sobie tego nie wymyslilem sam potwierdza news:
"Jak informują brytyjskie media, nie jest wykluczone, że od przyszłego sezonu nowym napastnikiem Liverpoolu będzie słynny Hiszpan Raul - ikona Realu Madryt.
27-letni Raul na Anfield Road spotkałby się ze swoim były kolegą z Realu i rodakiem Fernando Morientesem.
Anglicy piszą także zainteresowaniu ze strony Liverpoolu Markiem Mintalen z Norymbergii, który w tym sezonie był najlepszym strzelcem Bundesligi."
Znalazlo to sie na fcliverpool.pl i onet. (Zrodlo z jakiejs angielskiej strony o Liverpoolu).
Jak dla mnie malo prawdopodobne, ale byloby mi milo
majkelek
5 06 2005, 17:10
Mam nadzieje, że Real nie jest na tyle głupi żeby pozbyć się Raula, ale słyszałem, że chcą się pozbyc Owena i walnąc go do: Arsenalu, Newcastle albo Liverpoolu to byłaby wielka strata, bo miec takiego jokera, który sam potrafi zmienic losy spotkania to wręcz błogosławieństwo.
Manchester United oficjalnie potwierdził sprowadzenie bramkarza Fulham Londyn Edwina van der Sara! Kwota transferu nie została ujawniona.
34-letni golkiper uzgodnił warunki dwuletniego kontraktu i przejdzie testy medyczne po powrocie ze zgrupowania kadry narodowej Holandii. Piłkarzem United oficjanie stanie się 1 lipca 2005 roku.
Zastanawia mnie jedno: po co on nam?
QUOTE(Miłosz @ 5 06 2005, 17:23)
Manchester United oficjalnie potwierdził sprowadzenie bramkarza Fulham Londyn Edwina van der Sara! Kwota transferu nie została ujawniona.
34-letni golkiper uzgodnił warunki dwuletniego kontraktu i przejdzie testy medyczne po powrocie ze zgrupowania kadry narodowej Holandii. Piłkarzem United oficjanie stanie się 1 lipca 2005 roku.
Zastanawia mnie jedno: po co on nam?
bo nie ma bramkarzy??
Howard to cienias,a carolla nie ma,mimo ze to tez cienias..a vanderSar to klasa swiatowa,mimo ze stary,ale to bramkarz,wiec tym lepiej
Nie no spoko, tylko myślałem, że Fergie sprowadzi kogoś na przyszłość (czyt. Kogoś młodszego). Teraz mam tylko nadzieję, że Edwin przekaże swoje doświadczenie Howardowi, aby ten za 2 lata stał się no1 w United.
Edek jakis tam staly poziom trzyma. Nie pamietam jakiegos sensownego kiksa w jego wykonaniu. Moze teraz ManU przejdzie ochota na Givena....
Ojciec Zendena ostatnio powiedzial ze jego syn podpisal kontrakt z Liverpoolem...
Ashley Cole na wylocie z Arsenalu, ale powiedzial ze nie zamierza grac w Premiership-wiec Barca albo Real...
John Obi Mikel (czy jakos tak)-ma dzisiaj zwolac konferencje prasowa, gdzie wszystko ma sie wyjasnic. Dla nie zorientowanych: koles na przemian mowi: "Chce grac dla United" zeby dzien pozniej "Chce grac w Chelsea" i tak w kolko.. Mniej wiecej cos takiego...
Kuszczak w WBA bedzie musial radzic sobie z .... Chrisem Kirklandem.
"Rezerwowy bramkarz Liverpoolu, 24-letni Chris Kirkland będzie w przyszłym sezonie występować na zasadzie wypożyczenia w innym zespole Premier League West Bromwich Albion - poinformowały w czwartek angielskie media."
Sebastian Szałacowski podpisał 5 letni konrakt z Legią Warszawa
akiego rozwiązania mało kto się spodziewał. Jeszcze kilka dni temu spekulowano nad możliwością wymiany Juana Romana Riquelme na Fernando Torresa. Tymczasem Argentyńczyk podpisał dziś 4-letni kontrakt z Villarreal. Sam fakt przenosiń na El Madrigal nie jest może zbyt zaskakujący, jednak warunki transakcji pozostawiają wiele do życzenia.
Barcelona otrzyma bowiem za swego pomocnika 7 milionów euro oraz dodatkowe 3 miliony w wypadku, gdy Villarreal w przyszłym sezonie zakwalifikuje się do eiltarnych rozgrywek Ligi Mistrzów. Klub ze stolicy Katalonii zachowa także 25% praw do zawodnika.
Z pewnością nie jest to zbyt wygórowana cena za lidera drużyny aspirujacej do gry w Pucharze Mistrzów oraz reprezentacji Argentyny. Niejako na osłodę pozostaje fakt, iż Barca zaoszczędzi na tej operacji dodatkowe 4 miliony euro zapisane w ważnym jeszcze przez dwa lata kontrakcie Riquelme
ale LIPA
Ölschmitz
10 06 2005, 21:37
"Działacze Bayernu Monachium i Werderu Brema przed kilkoma chwilami potwierdzili, że już wszystko jest jasne w sprawie Valeriana Ismaela. 29-letni defensor podpisał kontrakt z Bawarczykami do 2008 roku, a będzie on obowiązywał od 1. lipca br. - taką informację przekazała swoim fanom oficjalna strona Bayernu Monachium.
Klub zmieni także Torsten Frings - tylko po rocznym pobycie w Monachium i reprezentowaniu barw Bayernu wraca do drużyny, w której spędził sześć lat (1996-2002) i podobnie jak w przypadku Ismaela, jego umowa obowiązuje od 1. lipca 2005 roku."
www.bayern.munchen.pl
ciekawe jak ismael sie sprawdzi w bayernie, mam nadzieje, ze jednak wraz z lucio dadza rade:)
majkelek
11 06 2005, 16:28
Myślę, że Bayern stać na lepszego obrońce, a pozatem za Fringsa

to już lepiej żeby on występował na boku obrony.
Real podobno ma zaoferowac 10mlnŁ + Owena za C. Ronaldo... Kto wie...
Andy O'Brien dostal pozwolenie na rozmowy z Portsmouth. Na oficjalnej stronie Newcastle nawet to jest wiec prawdopobnie ten niesamowity kołek opusci Sroki.
Kluivert jeszcze nie jest graczem Valencii bo wykryli jakas kontuzje kolana. Sprawa ma sie wyjasnic w przeciogu 2 tygodni.
Scott Parker byc moze w poniedzialek podpisze umowe z Newcastle. Na jednej stronie wyczytałem ze ma po niedzieli przyjechac na testy medyczne i podpisac kontrakt. Kwota odstepnego to 6.5 mln.
Robert blisko Boltonu. Tak samo jak Parker w poniedzialek ma jechac na testy medyczne.
Sa jeszcze jakies newsy ze Bowyer ma isc do Birmingham, Ambrose do Charltonu, Ameobi do West Brom i takie tam.. Pozyjemy, zobaczymy...
Trezege
13 06 2005, 08:58
QUOTE(mishka @ 11 06 2005, 20:24)
Real podobno ma zaoferowac 10mlnŁ + Owena za C. Ronaldo... Kto wie...
Tez czytalem o tych bzdurach. Takiego wala jak sprzedadza Ronaldo. Nie wiem kto wogole rozpuszcza takie bzdurne plotki.
Jak dlamnie na tej wymianie z doplata przerobilby lepiej MU...
joecole
13 06 2005, 20:26
Alexander Hleb na celowniku Chelsea |
Chelsea Londyn jest poważnie zainteresowana ściągnięciem na Stamford Bridge gwiazdę reprezentacji Białorusi i niemieckiego Vfb Stuttgart - Alexandra Hleba.
Z wielką chęcią w swoich szeregach widziałby Białorusina trener Arsenalu Londyn - Arsene Wenger. Głównie dzięki jego namowom Arsenal w weekend zdecydował się złożyć szefom Vfb Stuttgart propozycję kupna zawodnika za 12 milionów euro. Działacze niemieckiego klubu jednak ani przez chwilę nie zastanawiali się nad odrzuceniem tej oferty, gdyż jak uważają nie puszczą swojej gwiazdy za mniej niż 20 milionów euro. Jednak cena ta z pewnością nie stanowi problemu dla rosyjskiego multimiliardera Romana Abramovicha - właściciela Chelsea Londyn.
Jak informują angielskie tabloidy trener Chelsea - Jose Mourinho jest również zainteresowany włączeniem się do walki o tego zawodnika.
Sam piłkarz zdecydowany jest opuścić niemiecki klub po nie zakwalfikowaniu się do przyszłorocznej Ligi Mistrzów. Z pewnością na podjęcie tej decyzji miał również znaczenie fakt, że druga największa gwiazda obok niego opuściła klub z Gottlieb-Daimler-Stadium. Chodzi tutaj oczywiście o Kevina Kuranyi'a, który przeniósł się kilka dni temu do Schalke 04 Gelsenkirchen.
Zobaczymy co z tego wyjdzie....
Obrońca madryckiego Realu Walter Samuel od przyszłego sezonu najprawdopodobniej będzie grywał w mediolańskim Interze. Królewscy są gotowi wypożyczyć Nerazzurim zawodnika. Włosi dodatkowo otrzymają opcję pierwokupu.
Mówi się, że Inter będzie mógł wykupić Argentyńczyka w przyszłym roku za 22 mln euro. Do ustalenia pozostało już tylko wynagrodzenie Samuela. Piłkarz zarabia obecnie 5 mln euro za sezon i nie wiadomo, w jakim stopniu Inter będzie musiał pokrywać pensję piłkarza.
W najbliższych dniach dyrektor sportowy Mediolańczyków Marco Branca ma się spotkać z samym zawodnikiem.
ahahahah brak mi słów

Niech jeszcze kupią jakiegoś napastnika dobrego i będzie cool, galacticos na pewno podbiją Europę z taką obroną
Perez ROXX
majkelek
14 06 2005, 20:31
Tak, bo Samuel to świetny obrońca jest....
To już lepiej Raula Bravo wystawiać, Pavona albo Woodgate'a, bo Samuel to już stary dziad ledwo biega ciągle fauluje i jest słaby, a to świetna opcja żeby na czyms takim jeszcze zarobić
cos mi sie zdaje ze real zaraz przestanie sie liczyc
odejdą
guti,cesar,portillo,mehija,solari,moze owen,samuel,niewaidmomo co z woodgate....zabraknie im kopaczy:)
majkelek
14 06 2005, 22:56
Guti, Cesar i Portillo mogą sobie odejśc i tak są ciency, ale Mejia i Solari, Solari to taki typowy galaktyczniak w innych klubach miałby miejsce w 1 11 przecież ten koleś robi z obrońcami co chce, a no i Figo też ma odejść, bo juz nie jest galaktyczny jest zalediwe gwiezdny

Pewnie skład Realu na przyszły sezon będzie wyglądał tak:
Cassilas
Salgado Woodgate Carlos
Helguera
Beckham Zidane Solari
Raul
Robihno Ronaldo
Chyba, że znowu wpierdyczą se jakiegos galaktyczniaka koniecznie Brazylijczyka koniecznie napastnika, a tak na serio to przydało by sie wreszcie jakiegos obrońce kupić, a nie starego dziadyge typu Samuel, przecież w Hiszpanii jest tyle młodych talentów, że aż dziw bierz, nic tylko kupowac i hodować ich żeby miał kto w reklamach pepsi grać.
Ludwa07
15 06 2005, 07:30
Bardzo prawdopodobne że Solari będzie grał w Interze (sports.it pisze że trzeba jeszcze tylko jego podpisu)
QUOTE(majkelek @ 14 06 2005, 21:31)
Tak, bo Samuel to świetny obrońca jest....
To już lepiej Raula Bravo wystawiać, Pavona albo Woodgate'a, bo Samuel to już stary dziad ledwo biega ciągle fauluje i jest słaby, a to świetna opcja żeby na czyms takim jeszcze zarobić

rotfl on sam w obronie nie gra.lepiej sobie obejrzyj jego mecze w romie kiedy był top3 środkowych obrońców.po prostu real ma dziurawą defensywe i on sam tego nie naprawi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.