Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
ARO
QUOTE(Adi_G @ 29 07 2006, 11:54) *

Milan kupił Bonere z Parmy biggrin.gif , kwoty nie ujawniono

to astępce Cafu już mamy. teraz może jakiś napastnik i pomocnik?
Adi_G
z cyklu "strefa 11" laugh.gif Ronaldinho w Milanie za 100 milionów?!

http://sport.onet.pl/0,1248704,1364271,wiadomosc.html
balthur
wg mnie kaka zostaje w milanie, po co bylby nowy kontrakt gdyby go mieli sprzedac ??
Ukyo_Tachibana
ROTFL ... Ronie w Milanie jasne ... predzej swinie zaczna latac biggrin.gif takie bzdety moga wypisywac chyba tylko Wloskie gazety
Ludwa07
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1365101,wiadomosc.html

Patrick Viera w Interze. Ja sam nie wiem czy jestem z tego zadowolony. Ma być zastąpcą Verona na rozgrywaniu.... wolałbym ofensywnego środkowego!! Ale mam nadzieję, że będzie grał dobrze tongue.gif
whitesand
QUOTE(balthur @ 31 07 2006, 22:21) *

wg mnie kaka zostaje w milanie, po co bylby nowy kontrakt gdyby go mieli sprzedac ??

"Cristiano Ronaldo? On nie przejdzie do Milanu, ponieważ musielibyśmy zmieniać nasz system gry. W tym momencie mógłby za to przybyć Zlatan Ibrahimovic lub Ronaldinho. Nie myślę jednak o plotkach mercato. Ronaldinho nie byłby problemem." - powiedział trener Milanu.

pilka.pl
Ukyo_Tachibana
Tragedia Vieira mial isc do ManUtd -_- no ale Szkoci pewnie jak zwykle dali (pipi) w negocjacjach confused.gif wiadomo cos o Tevezie i ManUtd ??
whitesand
Tevez w innym klubie niż Chelsea ? Zapomnij. Przecież Romek już dawno zadbał o odpowiednią klauzulę w jego umowie. Poza tym Carlos gra w Corinthians w którym trochę gotówki utopił już Abramowicz i to Romek maczał palce w transferze do Corinthians w poprzednim sezonie. I teraz by go oddał ? Na dodatek do rywali z tej samej ligii ?
Ukyo_Tachibana
Wszystko jasne ... czyli elo ludzie z MU sprzedali Ruuda wywala Ronaldo i nie bedzie mil kto grac ... Rooney z Saha meczow wygrywac sami nie beda -_-
Tytek
ten manchester to w ogóle jest dziwny powinni wrescie kupic graczy godnych rywali jezeli chca wrocic na nalezyte miejsce,a oni tylko samych parkow sungow, vidiców itp kupuja,jak konkurencja zatrudnia wielkich i znanych graczy,juz tottenham zrobil wybitniejsze transfery i moze sporo zamieszac
whitesand
Podobno Glazer miał wysrać kilkadziesiąt milionów na Torresa, i tym kupić kibiców. Ale znając życie te kilkadziesiąt to będzie o conajmniej kilka za mało i na czczym gadaniu się skończy.
wozek
Vieira nie idzie do ManU - do Interu! kibice chyba by nie darowali tego Fergiemu (wystarczy przypomniec "relacje" francuza kiedy to gral jeszcze w Arsenalu z graczami z manchesteru).
O tym ,ze Tevez dostal oferte z Chelsea nic narazie mi nie wiadomo (gdzies jest jakies info o tym?). Carlitos mial ostatnio spieciez kibicami Corinthians, a zaraz po tym waldze ManU zglosily sie po Teveza smile.gif. Ma przejsc razem Mascherano za laczno kwote 30mln.
Bez przesady. Jest jeszcze swietnie zapowaidajacy sie Rossi i Smith takze nadaje sie na napad.
Przeciez Carrick przeszedl (za bagatela 18mln 0o) wiec na srodek cos juz jest.
Trezege
QUOTE(Ukyo_Tachibana @ 2 08 2006, 12:45) *

Wszystko jasne ... czyli elo ludzie z MU sprzedali Ruuda wywala Ronaldo i nie bedzie mil kto grac ... Rooney z Saha meczow wygrywac sami nie beda -_-

Te teksty z odejsciem Ronaldo sa juz troche nieaktualne, on zostaje i juz nie raz MU o tym mowilo.

QUOTE(Tytek @ 2 08 2006, 14:03) *

ten manchester to w ogóle jest dziwny powinni wrescie kupic graczy godnych rywali jezeli chca wrocic na nalezyte miejsce,a oni tylko samych parkow sungow, vidiców itp kupuja,jak konkurencja zatrudnia wielkich i znanych graczy,juz tottenham zrobil wybitniejsze transfery i moze sporo zamieszac

A widziales jak gra Vidic? Bo to jest naprawde dobry obronca, ktory potrafi grac agresywnie i skutecznie.
A tak wogole, to kogo niby maja kupic, jak od razu ich oferty przebija Romek, co? Tak bylo z Cole'em, Duffem, Essienem, Mikelem i moze byc z Torresem.

Do Whitesanda: Romek inwestuje takze w Corinthians, ale nie ma tam az takiej wladzy, jak w Chelsea. Nie sadze, zeby Tevez mial w kontrakcie jakies klauzule, ze moze odejsc tylko do Chelsea czy ze Londynczycy maja prawo pierwokupu.

A Vieiry szkoda, bo 10 baniek to nie jakas ogromna kwota, jak za tego zawodnika. A z Interem raczej duzo nie wygra.
Odin91
Trezege - żebyś sie nie zdziwił. Inter stara się już od bardzo dawna kupić Luce Toniego i Ibrahimovica - z takim napadem Mediolańczycy mogliby naprawdę zamieszać na LM ;]
whitesand
Trezege - myślę że jednak samo prawo pierwokupu Romkowi nie wystarczyło w przypadku Teveza. Musi mieć na niego jeszcze jakiś haczyk.

Odin - oby się wam (Inter) udało kupić Ibrahimovicia, bo Ancelotti coś przebąkiwał o ewentualnym transferze Szweda do Milanu, a ja jakoś go tam nie widzę tongue.gif.

Aktualna 'włoska' lista transferów
Ukyo_Tachibana
Co do odejscia Ronaldo to niech idzie jak najszybciej bo on pasuje do Premiership jak piesc do nosa niech sobie idzie pykac pileczke w Hiszpani gdzie gra sie technicznie ... czy we Wloszech z panienkami ...

Tak widzialem jak gra Vidic jest ok obronca tyle ze obroncy bramek nie strzelaja a co do tego ze kazda oferta ManUtd jest przebijana ... coz jak z najbogatszego klubu swiata zrobilo sie bande patalachow i skapcow to nie ma sie co dziwic ze zespol nie wychodzi nawet z grupy w LM btw Duff byl by swietnym Zakupem ale szkoda bylo
kaski ...
Jeay
Bardzo jestem ciekaw co się stanie z Ibrahimovicem... Przydałby się na Highbury biggrin.gif, ale chyba nie mamy na co liczyć... wink.gif
Adi_G
Wiceprezydent AC Milanu - Adriano Galliani zdecydowanie uciął wszelkie spekulacje na temat ewentualnego transferu ofensywnego pomocnika FC Barcelony - Ronaldinho do ekipy z Milanello.

"Sprowadzenie Ronaldinho nie jest absolutnie możliwe. Nie żartujmy. Skończymy już z tą historią. Rozumiem, że należy bawić czytelników, ale już wystarczy."- powiedział.

i to by było na tyle , całe szczęście biggrin.gif

mam nadzieje że Zlatan nie przyjdzie do Milanu , Ancelotti bardziej chciał dać do zrozumienia Atletico żeby nie naciągali dalej kwoty za Torresa bo mogą sobie kupić np: Ibrahimovica i ich olać tongue.gif
Trezege
QUOTE(Odin91 @ 2 08 2006, 17:53) *

Trezege - żebyś sie nie zdziwił. Inter stara się już od bardzo dawna kupić Luce Toniego i Ibrahimovica - z takim napadem Mediolańczycy mogliby naprawdę zamieszać na LM ;]

To nie miala byc jakas wrzuta na Inter, bo gra tam kilu zawodnikow, ktorych lubie, ale prawda jest taka, ze od dobrych kilku sezonow kupuja zawodnikkow i prawie nic nie wygrali. Tam nie ma mentalnosci zwyciezcow. Moim zdaniem powinni sie pozbyc kilku starszych pilkarzy, jak.np Zanetti.

QUOTE(Ukyo_Tachibana @ 3 08 2006, 09:35) *

Co do odejscia Ronaldo to niech idzie jak najszybciej bo on pasuje do Premiership jak piesc do nosa niech sobie idzie pykac pileczke w Hiszpani gdzie gra sie technicznie ... czy we Wloszech z panienkami ...

Tak widzialem jak gra Vidic jest ok obronca tyle ze obroncy bramek nie strzelaja a co do tego ze kazda oferta ManUtd jest przebijana ... coz jak z najbogatszego klubu swiata zrobilo sie bande patalachow i skapcow to nie ma sie co dziwic ze zespol nie wychodzi nawet z grupy w LM btw Duff byl by swietnym Zakupem ale szkoda bylo
kaski ...

Ale tylko w MU Ronaldo moze sie rozwijac najlepiej. zobacz, jakie postepz poczynil od kiedy przyszedl.
Pokaz mi klub, ktorz jest w stanie rywalizowac z Romkiem w transferach.
A o Duffie to mowisz teraz czy wtedy?
Ukyo_Tachibana
Jezeli chodzi o Duffa to teraz i wtedy tongue.gif szefostwo ManUtd daje ciala od dobrych 4 lub 5 lat

Trezege no fakt tego pod uwage nie wziolem ze Christiano "potykajacy sie o wiatr" Ronaldo rozwinol sie w MU ale co z tego skoro i tak jego styl gry nie pasuje do realiow pilki na Wyspach tzn bylo by ok gdyby on nie gwiazdowal na kazdym kroku i gral czesciej z glowa widac to po Henrym ktory nie przewraca sie co 10 sekund i potrafi podac kiedy trzeba
Trezege
Z tego co mi wiadomo, to wtedy Duff wieksza gaze dostal od Romama, a teraz to troche sie scienil i juz nie jest potrzebny.

Ja bym tego skapstwem nie nazwal. MU proponowalo za Essiena gruba kase, ale Roman i tak ich przebil - i jak widac przeplacil. Jezeli on kogos chce, to nikt mu nie przeszkodzi. MU po prostu nie moze wydawac tyle ile Roman, bo by nie istnialo. Zobacz, jakie Chelsea co roku notuje straty. Co z tego, ze dasz 25 mln, jak i tak Roman cie przebije?
joecole
Trener Interu Mediolan, Roberto Mancini, przyznał, że Herman Crespo jest jednym z kilku możliwych napastników, który mógłby zostać zakupiony przez włoski klub. Młody trener twierdzi, że niezbędne jest wzmocnienie ofensywnej siły Interu.

Dodał także, iż głównymi celami transferowymi jeśli chodzi o napastników są jednak zawodnicy Starej Damy: Zlatan Ibrahimovic i David Trezegeut, jednakże wydają sie one mało realne po tym jak trener Juve ogłosił koniec "wyprzedaży" swoich piłkarzy. Pod uwagę brany jest także Luca Toni z Fiorentiny.

Może by wreście zaczoł szczelac gole jak dawniej w tym klubie...
jay jay
Dudek wraca do Rotterdamu .

http://sport.onet.pl/0,1248702,1367296,wiadomosc.html

Czyżby koniec wielkiej kariery ? Na to wygląda
tomini
QUOTE(jay jay @ 7 08 2006, 14:56) *

Dudek wraca do Rotterdamu .

http://sport.onet.pl/0,1248702,1367296,wiadomosc.html

Czyżby koniec wielkiej kariery ? Na to wygląda

No i cale szczescie ze Dudi wraca do swojego bylego klubu bo moze wkoncu zacznie regularnie grac biggrin.gif

koniec wielkiej kariery question.gif chlopie przestan , moze wielki juz nie bedzie ale nie przesądzajmy ze nie wróci do wysokiej formy biggrin.gif
Tytek
Crespo oficjalnie w Interze Mediolan,kontrakt podpisany na 2 lata
Ludwa07
Może to nie transfer ale...
Telenowela w sprawi Luci Toniego się skończyła, Toni i Della Valle potwierdzili, że król strzelców serie A zostaje w Fiorentinie
ogqozo
Sol Campbell podpisał kontrakt z Portsmouth.
Jeay
Trochę szkoda Sola... sad.gif, ale cóż... skoro taka była jego wola...

Wciąż nie wiemy co będzie z Cole'em. Obrona słabnie, a oni chcą kupować kolejnego skrzydłowego... Mam nadzieję, że chociaż Gallasa uda się pozyskać wink.gif.
jay jay
Nie wiem co wyprawia ten Wenger . Obrona to była najsilniejsza formacja Arsenalu ,a teraz to będzie sito przez które przedrze się każdy szybszy napastnik . Oj , cienko to widze .
Tytek
moze zbytnio ufa senderosowi no i nie maja chyba lewego obroncy,bo falmini jest slabiutki
Ukyo_Tachibana
Kolo Toure moze grac na lewj chyba bezproblemowo Okienko jeszcze niezamkniete moze Wenger ma jakiegos mlodego asa w rekawie kto wie z nim to nigdy nic nie wiadomo i lubi robic niespodzianki
Ludwa07
http://inter.it/aas/news/reader?N=23553&L=en

Ibrahimović w Interze !!!
Nie chciałem go......... ale teraz mam nadzieję, że w końcu zacznie coś grać
EIN
QUOTE(jay jay @ 9 08 2006, 13:17) *

Nie wiem co wyprawia ten Wenger . Obrona to była najsilniejsza formacja Arsenalu ,a teraz to będzie sito przez które przedrze się każdy szybszy napastnik . Oj , cienko to widze .

Obrona była ale najsilniejsza ale w lidze mistrzów bo w lidze i atak dawał rade z pomocą biggrin.gif

Co do Cambela to przeciesz nie grał bo miał kontuzje i dopiero w finale z Barceloną zagrał nijako z przymusu mimo to strzelił gola:D

Tak czy siak będzie to osłabienie dry.gif
Tytek
QUOTE(Ludwa07 @ 10 08 2006, 12:25) *

http://inter.it/aas/news/reader?N=23553&L=en

Ibrahimović w Interze !!!
Nie chciałem go......... ale teraz mam nadzieję, że w końcu zacznie coś grać

nie wiem czemu tka wiele osob przekreslilo ibre,przeciez w ajaxie i w pierwszym sezonie w juve wymiatal,jeden sezon nieudany(podobnie jak adriano i martins) a juz nikt go nie chce,a jest przeciez mlody
wozek
Kuszczak w Manu!
narazie na rok wypozyczony, ale z wyborem przedluzenia.
Maiden
o_O ja czytalem ze kupiony za 2.9 mln poundsów.
***Wiśnia***
QUOTE(wozek @ 10 08 2006, 20:49) *

Kuszczak w Manu!
narazie na rok wypozyczony, ale z wyborem przedluzenia.

nie z wyborem tylko z opcja i nie przedluzenia a transferu definitywnego.ciekawe kogo MU sciagnie na pomoc.wrazie co zabezpieczyli sie Senna ale wiadomo ze walcza o Diarre.nie wiem po co on mialby isc do Realu skoro kupili Emersona...
jay jay
polski murzyn Olisadebe przechodzi do Skody Xanthi . Hmm , miała być Legia rolleyes.gif
Tytek
No i narescie coś sie dzieje!!
a i jeszcze nie waidomo czy inter nie sprowadzi buffona, moratti daje 70% szans
ogqozo
Oficjalnie nie ogłoszono warunków wypożyczenia jeśli chodzi o finanse. Miejmy nadzieję, że MU poważnie myśli o Kuszczaku jako ich długoletnim golkiperze, bo jeśli ma za rok znowu grać w WBA, to już lepiej by było, by tego sezonu nie przesiedział na ławce. Zawsze to hamowanie kariery.
jay jay
Oficjalnie nie ogłoszono warunków wypożyczenia jeśli chodzi o finanse. Miejmy nadzieję, że MU poważnie myśli o Kuszczaku jako ich długoletnim golkiperze, bo jeśli ma za rok znowu grać w WBA, to już lepiej by było, by tego sezonu nie przesiedział na ławce. Zawsze to hamowanie kariery.

zmarnował 4 lata w Hertcie to i przebimbany rok w ManU mu nie zaszkodzi wink.gif
Trezege
David Gill juz wyjasnil, ze chodzi o 4-letnia umowe, a nie o wypozyczenie na 1 sezon.
ogqozo
Polak w Serie A:

http://www.90minut.pl/news.php?id=438808
Tytek
WOW ciekawe czy o nim jeszcze usłyszymy
Jeay
Szczerze mówiąc wątpie confused.gif.
jay jay
Real Madryt daruje sobie zakup Kaki, Fabregasa i Robbena.Przynajmniej narazie.

http://sport.onet.pl/0,1248704,1370878,wiadomosc.html
Tytek
jeszcze zeby reyesa nie kupili i bedzie miodzio.
Jeay
No to mam dla Ciebie złą wiadomość sad.gif:

News
Kubaa__
Reyes przyjdzie, zobaczycie.
No i jeszcze Diarra.
miodzio wub.gif
SIKI
optymizm fanów realu jest wielki jednak nie oszukujmy się...
Emerson cz rVn to nie są zawodnicy światowej klasy. rVn jest już kompletnie wypalony co było widać na mundialu a i emerson nic nie pokazał (Gilberto Silva był lepszy).
Cannavaro - fakt świetne mistrzostwa świata, ale..... trzydzieści lat minęło.... jak jeden dzień.... no, ale barca też kupiła thurama, doświadczenie w obronie jest ważne, jeszcze ze 3 sezony chłopaki pograją....
A Reyes? Mnie nigdy nie przekonał........ Jak dla mnie nie jest wart tych 22mln, a jego przyjśćie będzie oznaczać ławkę dla Robinho/Cassano, którzy imo są lepsi od hiszpana...
Naprawdę dziwi mnie polityka transferowa Realu...
Doczytałęm jeszcze... 38 baniek za Diarrę??!! To szaleństwo wydać tyle kasy za piłkarza, który nie jest nawet w podstawowej 11 swojej reprezentacji....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.