Kaźmierczak PODOBNO w FC Porto. Tak podają portugalskie media, a także kilka polskich serwisów. Czekamy na oficjalny news na stronie FCP. Co jak co, ale to byłoby najlepsze, co mógł zrobić, a do tego nie musiałbym zmieniać upodobań, bo Porto zawsze lubiłem.
CYTAT
Jest oficjalne potwierdzenie - Suazo w Milanie!
Klub poprzez swoją oficjalną stronę internetową poinformował, że doszedł do porozumienia z Cagliari w sprawie transferu Davida Suazo, który od nowego sezonu będzie reprezentował barwy Milanu. Rozmowy z przedstawicielami klubu z Sardynii trwały całą noc. Na razie nie podano szczegółów transferu ani indywidualnego kontraktu 27-letniego napastnika rodem z Hondurasu.
No to wydymali Inter ;]
Obsolete
19 06 2007, 18:28
Spoko, byleby cos z tego zawodnika bylo, bo ostatnio polityka transferowa Milanu, jezeli chodzi o napastnikow, nie byla mowiac delikatnie najszczesliwsza. Z drugiej strony, przed konczacym sie wlasnie sezonem, wszyscy smiali sie ze "wzmocnien" Milanu, a ten jednak jakos sobie poradzil, choc co prawda, raczej dzieki starej gwardii.
Na celowniku Milanu jest rowniez Eto'o, no i fakt przejscia Szewy nie jest do konca przesadzony. Maldini, Gatusso i Seedorf otwarcie powiedzieli, ze nie chca Ukrainca z powrotem, ale karty rozdaje Silvio, a ten jest bardzo zdeterminowany, by byly napastnik AC Milan wrocil na San Siro.
Christoph Metzelder nowym graczem Realu. Coś mało galaktyczny transfer... stary on i nie czaruje na boisku. To wydaje się potwierdzać teorię, że nowym trenerem Królewskich zostanie Bernd Schuster.
Ee za przeproszeniem co ty (pipi) ?
Po pierwsze o tym transferze wiadomo bylo od dawna a po drugie koles ma 25 lat a sezon mial nawet udany.
CYTAT
Biuro Prasowe KP Legia Warszawa z satysfakcją informuje, że w dniu 20 czerwca 2007 roku czteroletnim kontraktem związał się z naszym Klubem, zawodnik Błażej Augustyn. Augustyn urodził się w Strzelinie 26 stycznia 1988 roku. Piłkarską karierę rozpoczynał w swoim rodzimym klubie - w Strzeliniance Strzelin. Następnie trenował w Śląsku Wrocław i SMS-ie Łódź, skąd odszedł do angielskiego Bolton Wanderers FC, w którym występował przez ostatnie dwa lata.
Obrońca ten mierzy 191 cm i waży 84 kg.
CYTAT
Ee za przeproszeniem co ty (pipi) ?
Po pierwsze o tym transferze wiadomo bylo od dawna a po drugie koles ma 25 lat a sezon mial nawet udany
.
Hm... najpierw pomyślałem, że pomyliłem go z Mertesackerem, ale on też młody jest... Trudno powiedzieć, chyba pomyliłem go z Nowotnym;]. Nie jestem znawcą niemieckiej piłki x/.
Natomiast kontrakt został podpisany wczoraj, wiem że zapowiadano to wcześniej, ale tak samo zapowiadano np. przyjście do klubu Kaki. Metzelder to pierwszy potwierdzony letni nabytek madryckiego klubu.
Marcin$
20 06 2007, 18:05
Mysle, ze pomyliles go z Christianem Woernsem, bo on jest z BVB i jest dosc stary ^^
Roberto Carlos w Fenerbahce Stambuł (ze znanych piłkarzy gra tam Keżman, Appiah czy Rustu)
http://www.fcporto.pt/Info/Futebol/Noticia...10607_27540.aspPotwierdzenie tego, co pisałem

Tak jak mówiłem, czekałem tylko na newsa na oficjalce.
Henry i Yaya Toure prawie w Barcie
Saunter
25 06 2007, 13:20
Henry już w Barcelonie, piszą o tym i na stronie oficjalnej Arsenalu i Barcelony.
barcelona fan
25 06 2007, 20:47
No i już po prezentacji Henry'ego

Ogromnie się cieszę i liczę na mistrzostwo Hiszpanii w nastepnym sezonie a może i Champions league
http://sport.onet.pl/0,1248703,1560517,wiadomosc.htm000lCYTAT
Jak informuje "Dziennik", Marcin Mięciel, napastnik PAOK Saloniki, jest bliski przejścia do klubu Bundesligi VfB Bochum.
Niemieccy działacze porozumieli się już z klubem i zawodnikiem. Polak ma kosztować 250 tysięcy euro i podpisze dwuletni kontrakt.
Bochum było na 8. miejscu w tym sezonie Bundesligi.
Do AEKu miał isć i grać w parze z Rivaldo.
EDIT
Klose w Bayernie
CYTAT
Zawodnik reprezentacji Niemiec Miroslav Klose od piątku będzie zawodnikiem Bayernu Monachium. Zespół z Bawarii doszedł do porozumienia z innym klubem Bundesligi - Werderem Brema, z którym urodzony w Opolu piłkarz miał być związany do czerwca 2008 roku.
Sukcesem zakończyły się prowadzone w poniedziałek wieczorem negocjacje, w wyniku których Werder zaakceptował sumę "odstępnego", jakie w zamian za króla strzelców ubiegłorocznych mistrzostw świata zaproponował Bayern. Nie podano jednak do wiadomości dokładnej wysokości transferu.
"Bayern w pełni zaspokoił nasze oczekiwania dotyczące tego transferu" - poinformował we wtorek menedżer Werderu, Klaus Allofs, krótko po tym jak na stronie Bayernu pojawił się oświadczenie w tej sprawie.
Klose jest ósmym piłkarzem, jaki w ostatnich dniach zasilił Bayern, a wcześniej kontrakty z tym klubem na najbliższy sezon podpisali: Luca Toni, Franck Ribery, Ze Roberto, Jose Ernesto Sosa, Marcell Jansen, Jan Schlaudraff i Hamit Altintop.
Niemiecka prasa szacuje, że zakup tych siedmiu zawodników mógł kosztować bawarski klub około 60 milionów euro, natomiast wysokość kwoty za jaką dołączy do niego Klose ocenia różnie, między 10 a 15 mln euro.
Ostatnie rozgrywki Bundesligi piłkarze z Monachium zakończyli na czwartym miejscu i nie zakwalifikowali się do Ligi Mistrzów.
29-letni Klose już w piątek ma wziąć udział w treningu drużyny z Monachium, a tego samego dnia podpisze też kontrakt z tym klubem..
http://sport.wp.pl/kat,1746,wid,8964194,wi...=1182879160.939
Junkhead
26 06 2007, 22:28
To sobie Bayern nie źle odpicował skład

.
na onecie piszą że Boruc może trafic do ACM

ale to raczej transfer z serii 'potrzebny super news bo nikt nas nie czyta'
http://sport.onet.pl/0,1248704,1560960,wiadomosc.html
Juventus po powrocie do Seria A sie zbroi. Chociaz zarzad wydaje pieniadze z glowa, uzupelniajac jednoczesnie sklad bardzo mlodymi zawodnikami z wloskiej mlodziezowki. Klub mial do dyspozycji okolo 60 - 70 milionow Euro na transfery (chociaz podaje sie rozne kwoty, od 50 w góre).
Transfery do klubu:
-> Nocerino (22 lata, pomocnik; reprezentant mlodziezowki, bardzo przypominajacy zacieciem do gry Gattuso, kilka klubów starało się go sprowadzić; powrot z wypozyczenia).
-> Criscito (21 lat, srodkowy obronca; mial swietny poprzedni sezon w Genui, uwazany za najbardziej utalentowanego defensora mlodego pokolenia; wykup z wpolwlascicielstwa).
-> Tiago (26 lat, byly pomocnik Lyonu; nie trzeba szerzej reklamowac; 14 milinow Euro).
-> Rossi (20 lat, obronca; reprezentant kraju do lat 19).
-> Iaquinta (28 lat, napastnik; Mistrz Świata, nie trzeba szerzej przedstawiać; zakupiony za 10,5 miliona Euro).
-> Molinaro (22 lata, lewy obronca; z duzym zacieciem do gry w przodzie, podobny stylem do Zambrotty; powrot z wypozyczenia).
-> Sergio Bernardo Almiron (27 lat, srodkowy pomocnik - Argentycznyk z Empoli; odkrycie Serie A w ostatnim sezonie, zbieral bardzo dobre recenzje; 7 milionow Euro).
-> Tacchinardi (30 lat, pomocnik defensywny; rowniez bardziej znany gracz; wraca z wypozyczenia, aczkolwiek chyba nie bedzie zbyt przydatny i zostanie szybko sprzedany).
-> Miccoli (28 lat, Włoch, napastnik; powraca z wypozyczenia, ale prawdopodobnie bedzie karta przetargowa w zakupie ktoregos z obroncow - Barzagli, Pepe).
-> Grygera (27 lat, Czech z Ajaksu, prawy lub srodkowy obronca; solidny gracz, reprezentant kraju; wolny transfer).
-> Salihamidzic (30 lat, Bosniak, byly gracz Bayernu; wolny transfer).
Z wypozyczenia powroca takze inni piłkarze (jak np. Kapo), ktorzy natychamiast jednak beda wystawieni na liste transferową.
Transfery z klubu:
-> Mirante (wypozyczenie do Samp)
-> Balzaretti (Viola, 4 mln. Euro)
-> Kovac (B. Dortmund, kwota nieznana, chociaz mowi sie o 3 milionach Euro).
-> Tudor (Hajduk Split, 3 miliony Euro).
-> Bojinov (powrot do Violi).
-> Giovinco (wypozyczenie do Empoli).
-> Maniero (wypozyczenie do Ascoli).
-> De Ceglie (wypozyczenie do Sieny).
Wiesc Gminna niesie, iz z klubem pozegnaja sie takze Zalayeta, Giannichedda, oraz byc moze Legrottaglie. Duzo mowi sie o zakonczeniu kariery przez Nedveda, jednak chyba Pavel pogra jeszcze jeden sezon. Nie wiadomo, co dalej z Camoranesim, ktory nie wie, co ze sobą zrobić :)
Przymiarki transferowe:
-> G. Milito (26 lat, Argentynczyk, obronca; genialny zeszly sezon w Hiszpanii. Wydawalo sie, ze Juventus jest o krok od pozyskania pilkarza, ale w sprawe wmieszal sie Real - nie wiadomo gdzie trafi Milito, Juventus zaproponowal okolo 17 mln. Euro).
-> A. Barzagli (10 - 12 mln. Euro, to najbardzie prawdopodobny transfer, obronca Palermo jest w dobrej formie juz od dwoch, trzech lat).
-> Luisao (obronca, 10 - 12 milionow; jesli nie uda sie zakupic Milito, Luisao ma byc alternatywa).
-> F. Cannavaro (duzo mowi o sie o jego powrocie do Juve, jednak wydaje mi sie to niemozliwe; jesli opusci Real, prawdopodobnie trafi do NapolI).
-> Pepe (zawodnik FC Porto, ma szanse na angaz jedynie, w sytuacji gdy nie wyjda transfery powyzszych graczy).
-> F. Quagliarella (24 lata, napastnik; odkrycie zeszłego sezonu, przepiekne bramki w kadrze i lidze wloskiej - poszukajcie w YouTube, nazywany nastepca R. Baggio, jednak w sytuacji gdy Juve przedlizylo kontrakt z Trezeguet, ma niewielkie szanse na angaz - a szkoda; ok. 15 mln Euro).
-> K. J. Huntelaar (swietny snajper z Ajaksu, chociaz w tym sezonie jego transfer wydaje sie malo realny; linia ataku Juve wydaje sie byc kompletna, wlodarze Juve chca jednak sobie zagwarantowac prawo do pierwokupu).
Inni piłkarze: Garay, Gilardino, Mesto, Riquelme, Saviola, F. Meira, Giuly, etc.
W przypadku gdy Ranieri zmieni taktyke Juve na 433, Stara Dama najprawdopodobniej bedzie wystepowac w takim skladzie.
...........Buffon...........
....Criscito Barzagli....
Grygera........Chiellini
.........Nocerino.........
..Marchisio................
................Tiago.......
.....Del Piero.............
.................Palladino.
........Trezeguet.........
Nie uwzgledniam Nedveda, oraz Camoranesiego. Na ławce zostawiłem Almirona, Iaquinte, Zebine, Boumsonga, etc. Sadze, ze atak w chwili obecnej nie potrzebuje juz zadnych wzmocnien (Del Piero, Palladino, Trezeguet, Iaquinta + ktoś z mlodszych graczy, np. Paolucci). Chociaz w przypadku odejscia Zalayety i Miccoliego (co jest bardzo prawdopodobne), chetnie widzialbym w skladzie Quagliarelle. Pomoc takze wydaje sie kompletna, zwlaszcza, ze na 95% zostana Camoranesie i Nedved (Camoranesi, Nedved, Tiago, Zanetti, Marchisio, Nocerino, Almiron, Giannichedda, Marchionni, Paro). Choc z drugiej strony przydałby się szybki, zwrotny lewokrzydłowy (w stylu Robbena, ale bardziej wspolpracujacy z druzyna). O pozycji bramkarza nawet nie ma co dyskutowac, Buffon przedluzyl kontrakt o 5 lat. Obrona? Z pewnoscia przyjdzie ktos z dwojki Barzagli, Milito - najlepiej byloby gdyby we 2 zawitali w Juve, ale to bedzie bardzo trudne. Biorac pod uwage wariant najbardziej prawdopodobny defensywa wygladac bedzie nastepujaco (Barzagli, Criscito, Boumsong, Piccolo, Grygera, Zebina, Birindelli, Chiellini, Molinaro, Rossi).
Jest duze prawdopodobienstwo jeszcze paru duzych transferow, poniewaz jak na razie Juventus wydał 20 milinow Euro (w sumie 30, ale 10 uzyskal ze sprzedazy swoich pilkarzy). W kasie pozostaje okolo 40, 50 mln. Transfer obroncy, lub obroncow to maksymalne 25 - 30 milonow. Wiec pozostaje jeszce miejsce dla napastnika, albo skrzydłowego. Osobiscie licze na Quagliarelle, ale ostatnie plotki mowia o tym, ze raczej on trafi z Udinese do Romy.
Ciekawsze transfery z ligi wloskiej:
-> Suazo (ostatecznie trafil do Interu).
<- Toni (przeszedł z Violi do Bayernu).
-> Boriello (trafil do Genui).
-> Quagliarella (Udinese zaproponowalo wieksza sume niz Sampa i Fabio na razie jest graczem Udine).
-> Ventola (do Torino).
-> Juan (Przeszedł do Romy).
Troche ploteczek:
- Milan jest zainteresowany zakupem całej rzeszy roznych graczy, ale przde wszystkim chodzi im o napastnika. Mowi sie o Drogbie, Shevchenko, Eto'o. Inne cele: Motta, Zambrotta, Edmilson.
- Inter juz od dluszego czasu poluje na Chivu. Roma po zakupie Juana, bylaby sklonna go sprzedac ale raczej do Barcelony (podobno oferuja 11 mln Euro i jednego ze swoich graczy). Moratti jak zwykle zarzucil takze sieci na polowe europy (Tevez, Nasri, De Rossi). Nie zdziwilbym sie gdyby przeszli do Interu wszyscy.
- Ciekawe ruchy robi Fiorentina. Podobno bardzo duza ochote maja wlodarze Violi, aby zatrudnic Gilardino. Innymi celami są Garay, Cris, Sissoko czy Pepe. Mowilo sie swego czasu takze o Nocerino, ale tego pilkarza zgarnal Juventus.
- Wiele ruchow wykonuje takze Palermo. Matusiak na pewno nie oddadza :) Ale do ataku podobno moze przejsc Vieri. Sa zainteresowani takze swietnym Amelią (swego czasu Juventus rozwazal jego zakup), Mesto, Delvecchio czy Amoruso.
- Co w Romie? Przyszedl juz Juan. Sa plany sciagniecia Cicinho, Zendena, Semioliego, Rosiny z Torino, czy Quagliarelli (to bardzo mozliwy transfer). Odejdzie pewnie Chivu; Wilhelmsson juz wyjechal do Nantes.
[del sloiko]
CYTAT(janol @ 19 06 2007, 13:49)

CYTAT
Jest oficjalne potwierdzenie - Suazo w Milanie!
Klub poprzez swoją oficjalną stronę internetową poinformował, że doszedł do porozumienia z Cagliari w sprawie transferu Davida Suazo, który od nowego sezonu będzie reprezentował barwy Milanu. Rozmowy z przedstawicielami klubu z Sardynii trwały całą noc. Na razie nie podano szczegółów transferu ani indywidualnego kontraktu 27-letniego napastnika rodem z Hondurasu.
No to wydymali Inter ;]
A jednak nie wydymali. Suazo jednocześnie pertraktował z Milanem i Interem, coś tam z oboma klubami podpisał itd. Ostatecznie Milan z niego zrezygnował i będzie grał w Interze.
chcialem tylko napisac, ze klose z tonim stworzy w bayernie bajeczny atak, a ribery i schweinsteiger beda im wkolko asystowali.
BOJCIE SIE BAYERNU ;]
Kalinho
27 06 2007, 22:05
beskitu Szwaby narobiły qrevsko mocnych zakupów i faktycznie mogą i maja czym straszyć - następny sezon zapowiada się niezwykle ciekawie a to tylko początek okienka transferowego. fajnie byłoby usłyszeć o jakimś mocnym polskim transferze. Boruc wypierdzielaj z tego (pipi)ego Celticu i wbijaj na miejsce Valdes'a

!!
CYTAT(Kalinho @ 27 06 2007, 23:05)

beskitu Szwaby narobiły qrevsko mocnych zakupów i faktycznie mogą i maja czym straszyć - następny sezon zapowiada się niezwykle ciekawie a to tylko początek okienka transferowego. fajnie byłoby usłyszeć o jakimś mocnym polskim transferze. Boruc wypierdzielaj z tego (pipi)ego Celticu i wbijaj na miejsce Valdes'a

!!
Kurde,ile meczów Barcy oglądałeś w sezonie?? bo chyba tylko mecz z LFC.Valdes był jednym z najlepszych graczy Barcy i napewno nikt nawet nie myśli o jego pozbyciu sie,a nawet nie dlatego,ze jakis dziennikarz z TVP powiedział,że broni bo jest Katalończykiem.Wiadomo nie jest to Buffon czy Cech,ale nie jest słaby.
jesli chodzi o polskie transfery to licze tez na boruca, ale z drugiej strony to akutalnie moj ulubiony reprezentant polski i nie chcialbym zeby gdzies zakisil sie na lawie.
Marcin$
28 06 2007, 19:10
http://www.fcbayern.t-com.de/en/news/news/...18c1118100c20b8Roy Makaay w Feyenoordzie.
Ostatni sezon Makaaya - 44mecze, 18goli (w tym 8 występów i 2 gole w LM). W sumie ktoś musiał wypaść, bo ciasno się robiło w tym ataku Bayernu.
Miccoli prawdopodobnie przejdzie do Palermo za 5 mln. euro. To oznacza, ze nie tylko Matusiak bedzie mial wieksza konkurencje w ataku, ale takze, iz do Juve lada moment przeniesie sie Barzagli (chociaz Ranieri o Nim ostatnio sie nie wypowiadal zbyt pochlebnie). Poza tym, do Genui trafi najprawdopodobniej Paro (1,5 mln Euro). Szykuje sie wiec pewnie transfer jakiegos pomocnika do Starej Damy. Mowi sie o Lampardzie - choc 15 mln. funtow, chce za Niego dac Barcelona (jesli juz, to pewnie tam trafi). Jak na moj gust, nalezałoby sprowadzić skrzydłowego. Widziałbym Quaresme lub Diego (to akurat rozgrywajacy) - to jedyni tak zdolni piłkarze, do wyciagniecia za realne pieniadze.
De Marcus Beasley odszedl za milion (smiesznie niska cena) do Glasgow Rangers.
Dwa bardzo mocne transfery w mojej ulubionej lidze:
Arjen Robben w Realu Madryt
Diego Forlan w Atletico Madryt
Ten pierwszy wydaje mi się trochę kiepską alternatywą dla Beckhama, cóż, w lidzie angielskiej nigdy nie grał tak, jak oczekiwano. Dość cienki zakup w porównaniu z tym, co robi w tym okienku Barca.
Co innego Forlan - dzięki niemu na pewno Atletico staje się kandydatem do pierwszej czwórki, choć łatwo nie będzie, bo tam jest cholernie ciasno. Z drugiej strony, duet Forlan-Torres nie wydaje mi się wiele gorszy od Villa-Morientes. Zapowiada się ciekawy sezon.
a mnie sie wydaje,ze Forlan przyszedł za Torresa,bo to że on odejdzie do liverpoolu jest w miare pewne,chyba,ze sie postawi
Czy ja wiem Torres. Mial juz wiele propozycji z rownie innych silnych klubow i jak widac nie przeszedl... pozyjemy zobaczymy
OsciBosci
1 07 2007, 11:32
Z tego co ja wiem to Bojinov zostaje w Juve.
Junkhead
1 07 2007, 14:09
CYTAT(Tytek @ 1 07 2007, 10:03)

a mnie sie wydaje,ze Forlan przyszedł za Torresa,bo to że on odejdzie do liverpoolu jest w miare pewne,chyba,ze sie postawi
Tyle, że za 27 milionów funtów to sobie mogą zdjęcia z Toressem porobić, nie wyrwą go za takie śmieszne pieniądze.
Diego Klimowicz przelazł z Wolfsburga do Borussi Dortmund.
Aldo Duscher z Deportivo do Lyonu.
Rustu z Fenerbahce do Besiktasu.
Abbiati został wypożyczony z Milanu do Atletico Madryt.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/6239286.stmA jednak Torres idzie do Liverpoolu. Suma ok. 40 mln euro nie jest wcale śmieszna, bo przecież Thierry Henry kosztował dwa razy mniej. Na razie to zdecydowanie najwyższy transfer tego lata, i najwyższy w całej historii Liverpoolu. Tyle że ja się obawiam, czy ten piłkarz się nadaje do Premiership.
Czyli kolonia Hiszpanów sie rozrasta,zapewne liverpool znowu zajdzie daleko w Europie,ale w Anglii nie podoła i max 3 miejsce znowu się szykuje
CYTAT(OsciBosci @ 1 07 2007, 12:32)

Z tego co ja wiem to Bojinov zostaje w Juve.
Wraca do Violi. Skonczyl sie okres wypozyczenia i Bozi znow bedzie gral we Florencji. Chyba, ze gdzies go wypchna. Co jest całkiem mozliwe.
Najbardziej smiac mi sie chce z tego, ze Inter jest przygotowany do tego, zeby wylozyc za Pato 25 milionow Euro. Tymczasem ww Gracz niczego nie pokazal w meczu z Polska. Sto razy bardziej podobal mi sie Jo, nie mowiac juz o niektorych pilkarzach z Naszej kadry (Krychowiak, Janczyk, Danch, etc).
Inter lubi wywalac kasę w błoto
Chivu w Realu,wiec jednak poleciał na kasę
No i Hildebrand w Valencii czyli chyba era Canizaresa sie skonczyła
A Torres za 27 milionów Ł w Liverpoolu
Heh, przypomniały mi się stare dobre czasy, gdy Real kupował piłkarzy tylko po to, by nie miała ich Barca. A potem sprzedawał za połowę ceny.
Napisane juz w temacie o Legii ale poniewaz lubie tego zawodnika to napisze i tu

Takesure Chinyama w Legii. Przeszedl z Groclinu
Ukyo_Tachibana
5 07 2007, 10:07
Czy to prawda ze Transfer Chivu do Realu nie jest do konca pewny i ten zawodnik ma wciaz szanse trafic do Barcelony ??
Z Chivu są spore jaja, bo niby najpierw miał iść do Barcy, potem Real przebił ofertę (18 mln Euro z tego co pamiętam) ale sam zawodnik chce zarabiać więcej niż mu zaproponowano (chce 5 mln Euro, Real oferuje pół bańki mniej). No i cały czas zainteresowanie wyraża też Inter.
Mam nadzieje ze nie skonczy w realu bo to juz by byl koniec jego kariery. Moim zdaniem potrzeba mu klubu ktory bedzie walczyl o sukcesy i liczyl sie w europie.
Real oczywiście nie spełnia tych warunków. Dokładnie tak właśnie jest.
No ale przyznaj ze real troche stracil rozped? Teraz zdobyl lige i mniejmy nadzieje ze powroci do formy z przed lat.
CYTAT(Senshi @ 5 07 2007, 18:35)

No ale przyznaj ze real troche stracil rozped?
Dobrze, że Barcelona nie straciła rozpędu. Prędzej bym nazwał Real "rozpędzającym się" pod koniec sezonu niż Barcelonę.
No, ale koniec poprzedniego sezonu nie równa się początkowi następnego, więc poczekajmy z tym wygłaszaniem teorii. Różnie to może być.
CYTAT
Mam nadzieje ze nie skonczy w realu bo to juz by byl koniec jego kariery. Moim zdaniem potrzeba mu klubu ktory bedzie walczyl o sukcesy i liczyl sie w europie.
Mistrzostwo Hiszpani... a co tam! Naprawdę silny klub na ich miejscu zdobyłby Mistrzostwo Anglii!
Nie zrozumieliscie mnie ;/ Nie chce mi sie pisac. Nie chodzilo mi o ostatnia runde tylko o przestrzen nie wiem 2 lat. A co tam bede sie produkowal. Wolalbym Chivu np w ManU albo Milanie choc nie lubie tych klubow. Moj blad
Tyle że nie wiesz czy w tym roku "zadyszka" nie złapie akurat ManU, Milan, czy Barcę. I powiedzmy będą zwalniać przez 2-3 lata. Chivu też tego nie wie. Pójdzie tam, gdzie zaproponują mu większą kabzę.
Nie stresuj się, Ty z tego pieniędzy nie będziesz miał.