Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Verb
Raul:

Jorge Valdano zaprzeczył pogłoskom, które pojawiły się na temat Raula i Manchesteru. Dyrektor sportowy Realu spotkał się dziś również z menedżerem Raula, oświadczając tym samym, że Real Madryt nie ma zamiaru zaakceptować jakiejkolwiek umowy ze strony angielskiego klubu.
- Chcąc rozwiać wszelkie plotki powiem to, co jest wiadome od dłuższego czasu. Raul nie opuści Madrytu i będzie dalej grać w swoim macierzystym klubie. Komentarze, które można było usłyszeć na ten temat nie są żadnym problemem - powiedział Jorge Valdano.
Florentino Perez powiedział zaś w tym tygodniu tak:
- Raul będzie kapitanem drużyny w przeciągu 10 najbliższych lat.

Tak ja mowilem - jedna WIELKA plota. Buehehe najlepsze byly komenatrze m.in. na manutd.pl \"Oni na zabrali Beckhama, my im zabierzemy Raula Muahahahaha\" .... :}

Ronaldinho:

Perez kontaktował się z Ronaldinho około dwóch tygodni temu. Miał zapytać się piłkarza, czy ten chciałby grać w Realu. Prezydent Realu zapowiadał wcześniej, że Gaucho mógłby trafić do Madrytu, ale najszybciej w przyszłym sezonie. Życzeniem Ronaldinho jest jednak gra w Realu tak szybko, jak to jest możliwe. Konkurencja ze strony Manchesteru może przyspieszyć pewne sprawy, dzięki czemu Brazylijczyk znalazłby się właśnie w Madrycie. Robert Assis, menedżer piłkarza już od miesiąca pracuje nad odejściem swojego brata z Paris Saint Germain.
Real osiągnął umowę z Ronaldinho już miesiąc temu, co zablokowało jego przejście do Manchesteru. Brazylijski piłkarz bardzo zainteresował zarząd Realu, a sam Perez podchodzi do całej sprawy niezwykle poważnie.
Mimo to Manchester nie zamierza rezygnować z pozyskania reprezentanta Brazylii. Jeszcze wczoraj francuska prasa twierdziła, że PSG otrzymało propozycję umowy kupna swojej gwiazdy, a kwota opiewała w wysokości 30 milionów euro.

Hmm a ponoc Ronaldinho mial byc na 99% w MU, a chyba jest jeszcze 'cien' szansy, ze dolaczy do Krolewskich :]
Verb
Real jak widac OSTRO wzial sie za budowanie obrony najpierw Milito (kontrakt juz podpisany), a teraz Mexes jest bliski podpisania kontraktu. I jezeli wierzyc doniesieniom as.com Real interesuje sie tym zawodnikiem juz od dwoch sezonow (zreszta nie tylko on - MU, Arsenal i Roma). Eh, cos czuje, ze przyszly sezon to bedzie niezla masakra :>
Verb
Wczoraj powołując się na serwis www.pilkanozna.pl napisałem, że Real Madryt kupił Gabriela Milito. Niestety okazuję, że była to chyba zwykła dziennikarska plotka... Do dziś wieczór nie udało mi się potwierdzić tej wiadomości. O transferze gracza Independiente pisał jedynie \"Przegląd Sportowy\" - źródło średnio pewne.

Idz pan w h#% z takimi informacjami :P
Obsolete
Jak poinformowała włoska prasa, działacze hiszpańskiej Valencii i włoskiego Milanu prowadzą rozmowy na temat możliwej wymiany zawodników. Do Valencii miałby trafić Portugalczyk Rui Costa, natomiast Milan w zamian otrzymałby Argentyńczyka Pablo Aimara.
Valencia wyceniła swojego zawodnika na 25 milionów euro, natomiast Milan chciałby otrzymać za Rui Costę 20 milionów euro. Tym samym, jeżeli miałoby dojść do wymiany, działacze włoskiego klubu musieliby dopłacić 5 milionó euro.
helveg
nie wiem czy to bylo, nie czytalem wczesniejszych ale:
do Milanu prawdopodobnie przejdzie Totti, sytuacja podobna jak rok temu Nesta, niby nie na sprzedaz ale problemy finansowe robia swoje biggrin.gif, jak nie on to na celowniku sa Aimar, Riquelme, D;Alessandro, Nakata, Mutu; w obronie oprocz Cafu zanosi sie na Stama i Chivu, te informacje to oczywiscie prawdopodobne transfery, jeszcze nieoficjalne, ale tez nie sa to jakies plotki w stylu Raul do ManU czy ACM, albo Sheva do Realu...ciekawie sie zapowiada LM 03/04 hehe,

co do Realu to pokazuja jakim klubem/przedsiebiorstwem sa naprawde, najpierw jak potraktowali Morientesa (wychowanek i kibic od dziecka) przyszla gwiazda Ronaldo to M. na lawe gleboka, teraz wyrzucaja jednego z lepszych trenerow ostatnich lat i zasluzonego kapitana Hierro (chyba wg nich jednak nie zasluzony), nic klasy w tych posunieciach jaka powinien sie wykazac taki klub; przeciwienstwem tego moze byc AC Milan, np. Rossi, Albertini, Boban, Weah - o wszystkich tych pilkazrzy klub zadbal nawet gdy juz byli niepotrzebni danemu trenerowi, Maldini mimo wczesniejszej slabej formy i braku sukcesow Milanu nie zostal wyrzucony bo ACM to tradycja i rodzina (puchar w rekach P. Maldiniego po 40 latach i pucharze ojca, szykuje sie nastepna generacja, maly Maldini juz niedlugo zadebiutuje w serie A;) ), oczywiscie zdazaja sie wpadki jak np. zakup Rivaldo ktorego tylko chyba dla sprzedazy koszulek kupili, bo ani z niego zaden milanista ani nic dla klubu nie zdobyl...btw, Rivaldo moze odejsc z ACm juz tego lata jak nie spodoba mu sie $wyplata$, wiec mozna sie spodziewac nastepnego transferu do Arabow (po Batigolu), tam duzo kapusty placa

pozdrawiam
Greg
przypominam ze nie gra sie za zaslugi tylko za umiejetnosci i forme, Hierro to chyba najslabsze ogniwo Realu (vide mecz z MU) i powinni je usunac... gdyby gralo sie za zaslugi w Realu caly czas gralby diStefano
Verb
Były trener reprezentacji Brazylii Phil Scolari publicznie doradził Ronaldinho, aby ten nie dołączał do drużyny Manchesteru United.

55-letni trener który poprowadził Brazylię do zwycięstwa w Mistrzostwach Świata 2002, ostrzegł Ronaldinho aby ten za żadną cenę nie przyjmował oferty z Premiership a jedynie dołączył do klubu z Primeradivision.

Scolari powiedział: \"Wiem, że Ronniem interesują się Real Madryt, Manchester United i FC Barcelona, ale nie ulega wątpliwości że musi on wybrać grę w Hiszpańskej La Liga. Jeżeli byłbym menadżerem któregoś z tych klubów z całej siły walczył bym o Ronaldinho. Myślę, że ten chłopiec może zostać najlepszym piłkarzem na świecie. Ale tylko Hiszpania może przyczynić się do rozwoju jego umiejętności.

Dobrze mowi, lac mu wodki :>
Miłosz
Ostatnie doniesienia prasowe postawiły Arsenal oraz Manchester United w pełnej gotowości. FC Barcelona potwierdziła, że Patrick Kluivert będzie mógł odejść z klubu, za sumę... Ł1,2 miliona funtów.

Wice-prezydent Barcelony Sandro Rosell potwierdził dla BBC Sport, że kontrakt Holendra stawia ich bezsilnych w obliczu chęci zatrzymania go w klubie.

Rosell powiedział dla BBC Sport: "Jeżeli otrzymamy kwotę Ł1,2 miliona funtów, Patrick będzie mógł opuścić klub. Takie same były postanowienia poprzedniego zarządu Barcelony. To bardzo dziwne ale nie możemy nic zrobić w tym kierunku."
Rosell dodał także:
"Tego czy Manchester United lub Arsenal są zainteresowane pozyskaniem piłkarza trzeba by się dowiedzieć od władz tych klubów".

26-letni zawodnik przyznał, że jest na drodze opuszczenia Nou Camp.

Kluivert powiedział: "Mam sporo ofert ale najważniejsze są z Arsenalu i Manchesteru United. Man Utd mają Ruuda van Nistelrooy'a, ale szczęśliwszy będę w Arsenalu z powodu stylu jakim grają. A Londyn jest miastem które kocham - będzie wspaniałym miejscem zamieszkania dla mojej rodziny."

Wszystko wskazuje na to, że Holender opuści Barcelonę tego lata. Nistelrooy nie raz przekonywał Kluiverta aby ten wybrał ManU. Teraz jednak wszystko zależy już tylko od samego piłkarza.

No, no w lidze angielskiej robi się coraz ciekawiej.
Oby Kluivert odzyskał formę i grał dla Man U smile.gif

PS.
Widział ktoś może ostatnio jego bramkę strzeloną piętą z wyskoku smile.gifsmile.gif (liga hiszpańska)
Miłosz
Czy wie ktoś może kiedy kończy się kontrakt Giggsa w MU ?? Czy zamierzają z Giggsem przedłużyć kontrakt ??
DMX
Czy wie ktoś może kiedy kończy się kontrakt Giggsa w MU ?? Czy zamierzają z Giggsem przedłużyć kontrakt ??

jeszcze 3 lata, a ze ma 31 lat to bedzie koniec jego kariery jako zawodnika
Miłosz

Aha, to może Man U kupi w zastępstwie Nakamurę smile.gifsmile.gif W pucharze konfederacji grał świetny football razem ze swoim kumplem z zespołu Nakatą.
SeJo

Aha, to może Man U kupi w zastępstwie Nakamurę smile.gifsmile.gif W pucharze konfederacji grał świetny football razem ze swoim kumplem z zespołu Nakatą.

Jakiego tam Nakamurę... ja chce Harrego Kewell'a to się nazywa świetny futbol. Obserwuje tego zawodnika od 4 lat i twierdzę z czystym sumieniem, że to najlepszy lewy skrzydłowy świata.
Miłosz
Jak Nakamura gra w zespole to jest wszędzie i na ataku, pomocy i na obronie, na wszystkich stronach boiska smile.gif jego stałe fragmęty gry, a zwłaszcza free kick to poezja. On bije rzuty wolne prawie tak jak Beckham smile.gif Z resztą zobaczy się kogo Ferguson wymyśli.
SeJo
Jak Nakamura gra w zespole to jest wszędzie i na ataku, pomocy i na obronie, na wszystkich stronach boiska :0 a jego stałe fragmęty gry, a zwłaszcza free kick. On bije rzuty wolne prawie tak jak Beckham smile.gif Z resztą zobaczy się kogo Ferguson wymyśli.

to ten Japończyk z ligi włoskiej right? z Torino czy innej drużyny?
Miłosz
Jak Nakamura gra w zespole to jest wszędzie i na ataku, pomocy i na obronie, na wszystkich stronach boiska :0 a jego stałe fragmęty gry, a zwłaszcza free kick. On bije rzuty wolne prawie tak jak Beckham smile.gif Z resztą zobaczy się kogo Ferguson wymyśli.

to ten Japończyk z ligi włoskiej right? z Torino czy innej drużyny?

Tak z ligi włoskiej, chyba z Regginy, ale nie jestem pewien.
AkUz
Nie, chyba z Parmy
SeJo
Nie, chyba z Parmy

Z Parmy Nakata, z Regginy Nakamura... MIłosz dobrze mówi...
Miłosz
Kurde tak sobie gram ML w WE6:FE i coraz bardziej podoba mi się ten Nakamura, oby Man U go ściągneło :0
No ale topic jest o transferach więc trzeba coś pisać:

Inter Mediolan jest w stanie złożyć ofertę ManU o wysokości Ł10 mln na pozyskanie Juan Sebastiana Verona. Brytyjska gazeta Sunday Mirror rozpatrzyło dzisiaj możliwość odejścia Argentyńvzyka, który do United przyszedł z Lazio za Ł28 mln. Mimo, że 28-letni zawodnik ManU oficjalnie zaprzeczył jakoby miał opuszczać Old Trafford to spekulacje transferowe nie milkną.

Sir Alex Ferguson obecnie szuka wzmocnień właśnie w linii pomocy i chociaż ewentualna sprzedaż Verona wydaje się głupia i w ogóle niemożliwa to jednak nigdy nic nie wiadomo.

Już prawie pewne jest dojście do Czerwonych Diabłów Erica Djemba-Djemba i Ronaldinho. W tym roku Ferguson zamierza grać z dwoma defensywnymi pomocnikami. Ponoć Fergie ma przesunąć do ataku Scholesa, Giggsa albo właśnie Ronaldinho.

Veron ma jescze ważny kontrakt z United ale nowy system gry Manchesteru nie pasuje do Argentyńczyka. Czt Juan Sebastian dołączy do swojego rodaka Hectora Cupera na San Siro? Zobaczymy już wkrótce...

Hmm, może to i lepiej jakby Veron odszedł, wtedy Ferguson mógłby kupić Nakamurę smile.gifsmile.gif
Miłosz
Bellion we wtorek Diabłem ??

"Francuz David Bellion, były już gracz Sunderlandu, będzie najprawdopodobniej graczem Manchesteru United od Wtorku. Transfer odbędzie się na zasadzie wolnego transferu, gdyż napastnikowi skończył się kontrakt ze Sunderlandem.

Kontrakt Francuza wygasa dziś tj. Poniedziałek. Bellion zaprzeczył jakoby miał przedłużyć umowę z obecnym klubem. Sunderland odrzucił w styczniu ofertę Manchesteru United po piłkarza w wysokości Ł1.5 miliona funtów. Kosztem tego teraz stracą Belliona za darmo. Bellion określany jest jako jeden z najbardziej utalentowanych młodych napastników francuskich. Władze Sunderlandu do teraz nie mogą jeszcze uwierzyć, że tak utalentowany gracz opuszcza ich klub, a postępowania ManU uznali za "haniebne" i "nikczemne". Wszystko zdaje się jednak być przeprowadzone uczciwie, gdyż pół roku przed zakończeniem kontraktu piłkarza Manchester United złożył ofertę pieniężną, która została odrzucona."
Deks
Niestety nie sądze żeby to było aż tak mocne wzmocnienie laugh.gif a Sunderland sam sobie zaszkodził cool.gif
Miłosz
Niestety nie sądze żeby to było aż tak mocne wzmocnienie laugh.gif a Sunderland sam sobie zaszkodził cool.gif

Niby czemu ?? Nigdy nic nie wiadomo. To, że nie ma sławnego nazwiska nie świadczy o tym ,że nie jest dobry. A jak było min. z Saviol'ą?? Nikt nic o Nim nie słyszał a tu nagle oooo strzela gole dla Barcy.
Nie wiem jak to będzie z Bellionem, ale mam nadzieję, że jak najlepiej.
Deks
Źle mnie zrozumiałeś- też im życze jak najlepiej, jednak on nie zapełni luki po Beckhamie a co do porównania z Saviolą to może właśnie być tak samo... :wink:
Miłosz
Źle mnie zrozumiałeś- też im życze jak najlepiej, jednak on nie zapełni luki po Beckhamie a co do porównania z Saviolą to może właśnie być tak samo... :wink:

Hyhy zobaczymy smile.gif
Co do Beckhama to nie bój nic Ronaldinho powinien załatać lukę.
Piłka Becksa wyglądał mniej więcej tak:
Beckham dostaje podanie, biegnie 3 kroki centra i gooooool smile.gif
Piłka ronaldinho będzie wyglądała mniej więcej tak Roonie dostaje podanie, biegnie, wbiegł między trzech :wink: obrócił się, zadryblował, popatrzył, strzelił goooooool / podał goooool smile.gif

A tak na serio to Beckham jest genialny w tym co robi, ale Man U jak już było mówione i to dużo razy potrzebny jest ktoś, kto potrafiłby czasami wziąc grę na siebie, a Ronaldinho doskonale do tego pasuje, no i jeszcze jego technika to poezja.
SeJo

Niby czemu ?? Nigdy nic nie wiadomo. To, że nie ma sławnego nazwiska nie świadczy o tym ,że nie jest dobry. A jak było min. z Saviol'ą?? Nikt nic o Nim nie słyszał a tu nagle oooo strzela gole dla Barcy.

Sorry, ale Saviola to nie był taki chłopak z nikąd. Znałem go dużo wcześniej... to był jeden z najbardziej utalentowanych napastników świata... zły przykład.
Obsolete
Obrońca reprezentacji Polski, Tomasz Kłos nie będzie w przyszłym sezonie grał w drużynie 1.FC Kaiserslautern. Niemcy zdecydowali się nie przedłużać kontraktu z polskim obrońcą.
łos ma propozycję z beniaminka Bundesligi, 1.FC Koeln. Jest także jedna oferta z klubu spoza Niemiec.

AC Milan wystosował swoją ofertę za holenderskiego obrońcę Lazio Rzym - Jaapa Stama. Klub z Mediolanu proponuje 10 milionów euro oraz roczne wypożyczenie Martina Laursena, Roque Juniora lub Farbrizio Colocciniego.
Lazio utrzymuje, że nie chce sprzedać zawodnika z Holandii, za przenosinami optuje jednak Stam.
Jego usługami zainteresowany jest też Arsenal, który proponuje 7 mln funtów.

Szefowie Manchester United są spodziewani jutro w Paryżu by sfinalizować transakcję pozyskania Brazylijczyka Ronaldinho. W stolicy Francji mają się zjawić dyrektorowie Peter Kenyon, Maurice Watkins i David Gill.
Rozbieżność finansowa pomiędzy ofertą United a oczekiwaniami PSG stale się zmniejsza i obecnie oscyluje w okolicach 3 mln funtów. Man Utd. proponuje za Ronaldinho 15 mln funtów.
Miłosz

Sorry, ale Saviola to nie był taki chłopak z nikąd. Znałem go dużo wcześniej... to był jeden z najbardziej utalentowanych napastników świata... zły przykład.

No dobra, ale przecież Saviola też kiedyś był słabszym graczem i teraz wyrósł z niego światowej klasy strajker. Może Bellion pokaże prawdziwą piłkę w Man U. Dobra skończmy temat z Bellionem, zobaczymy co się :wink: będzie działo w nasepnym sezonie.

A tym czasem :

"(..)Zespół negocjatorów Manchesteru United w składzie Peter Kenyon, Maurice Watkins i David Gill ponownie zawita w stolicy Francji aby dopełnić ostatnich szczegółów w transferze Brazylijczyka.

Źródła bliskie klubowi informują, że United oficjalnie pozyskają Ronaldinho przed kolejnym weekendem po zaoferowaniu Ł15 milionów funtów za gracza. Jednak negocjacje ciągle trwają gdyż PSG wycenia gracza na Ł18 milionów.

Władze Man Utd mają nadzieję, że uda się dojść do kompromisu, i że United są jedynym klubem który liczy się w pozyskaniu Brazylijczyka, który miałby być świetnym zastępcą dla Davida Beckhama. Negocjatorzy ManU chcieliby zakończyć rozmowy w ciągu kolejnych 24 godzin, lecz negocjacje mogą się troche wydłużyć i potrwać do końca tygodnia."

UPDATE:

Inter Mediolan oficjalnie wyraził chęć pozyskania dwóch czołowych pomocników z Premiership. Pierwszym z nich jest skrzydłowy Szeregowiec Ryan, czyli Ryan Giggs z ManU. Drugim z kolei jest Fredrik Ljungberg - nieprzewidywalny Szwed z Arsenalu. Jednak jak dotąd klub z San Siro nie złożył konkretnych ofert klubom.

O zainteresowaniu się Giggsem przez Inter napisała dzisiejsza Gazzetta dello Sport. Podobno Massimo Moratti [jedna z osób związanych z Interem] już jutro ma się spotkać z władzami United.

Co do klubu z Londynu. Moratti pojedzie do stolicy Anglii już we środę. Jego celem jest nie tylko Ljungberg, ale także Robert Pires. Jednak Francuz ma już mniejsze szanse na dojście do Interu po tym jak kontrakt z Mediolańczykami podpisał Sabri Lamouchi.

Dyrektor klubu, Massimo Moretti [nie mylić z Morattim!] powiedział, że Giggs byłby najlepszą gwiazdą w klubie.

Interesujemy się dobrymi skrzydłowymi. Giggs bardzo by nam się przydał. Jest świetny. - powiedział Moretti.
Z Interem łączony jest także Luis Figo, który po dojściu do Realu Beckhama obawia się o swoje występu.

Sprowadzenie Ljungerga albo Giggsa jest bardzo trudne. Są oni związani ze swoimi klubami bardzo mocno. Nie obiecujemy nic, ale zrobimy wszystko co w naszej mocy. - zakończył Moretti.

Ja powiem tylko jedno - Moratti nie ma czego szukać na Old Trafford, bo Ferguson chyba nie jest na tyle nierozsądny, żeby oddawać najlepszego lewoskrzydłowego na świecie, bo takim jest Ryan Giggs...
DMX
Miłosz mozesz nie wklejac kazdego newsa z www.manutd.pl smile.gif
Miłosz
Miłosz mozesz nie wklejac kazdego newsa z www.manutd.pl  :)

Przecież nie wklejam każdego newsa z tej stronki. Wklejam tylko te, ktore są o ewentualnych transferach, wkońcu o tym jest topic. No ale jak tak Cię to denerwuje smile.gif
DMX

Przecież nie wklejam każdego newsa z tej stronki. Wklejam tylko te, ktore są o ewentualnych transferach, wkońcu o tym jest topic. No ale jak tak Cię to denerwuje smile.gif

chodzi mi ze wklejasz news na polstrony o takich pilkarzach jak Bellion, Djemba-Djemba (czy jak on tam sie zwie smile.gif Rozumiem ze jako fan ManUTD cieszysz sie ze Ziemba-Ziemba bedzie u was gral ale nikomu te nazwisku nic nie mowi
Miłosz

chodzi mi ze wklejasz news na polstrony o takich pilkarzach jak Bellion, Djemba-Djemba (czy jak on tam sie zwie smile.gif Rozumiem ze jako fan ManUTD cieszysz sie ze Ziemba-Ziemba bedzie u was gral ale nikomu te nazwisku nic nie mowi

Ok spox. Napewno fanom Mna U takim z prawdziwego zdarzenia smile.gif coś tam mówi, no ale ok, jak już to będziemy mówić o tych wielkich transferach.
DMX
Barcelona kupila Rustu:

"Bramkarz reprezentacji Turcji i Fenerbahce Stambuł Rustu Recber podpisał we wtorek czteroletni kontrakt z hiszpańskim klubem FC Barcelona. "

To sobie chlopak pogra w pucharze UEFA a za rok spadnie do drugiej ligii icon_twisted.gif
--------
Jakis rusek kupil sobie Chelsea:

"Rosyjski biznesmen Roman Abramowicz przejął pakiet kontrolny akcji angielskiego klubu piłkarskiego Chelsea Londyn. Kwota zakupu wyniosła 29,6 miliona funtów szterlingów (42,58 miliona euro)."
yab
Beckham zagra w Realu z numerem 23.

nara
Miłosz

nara

Wie może ktoś dlaczego akurat z takim numerem ??
Może tyle lat ma jego żona ??
yab
Lucio będzie grał w Juventusie. Ale dopiero od 2004 roku. Umowa Lucio z Juventusem wartości 14 milionów euro ma zacząć obowiązywać po zakończeniu nadchodzącego sezonu.

nara
zato

nara

Wie może ktoś dlaczego akurat z takim numerem ??
Może tyle lat ma jego żona ??

Jego zona ma 28 (tyle co Beckham) :wink:
Sarni
Dlatego, ze z tym numerem gral Jordan w Bulls i Foe w ManCity.

Poza tym to PSG odrzucilo smieszna oferte MU dotyczaca Ronaldinho. Jesli MU wylozy 31 milionow funtow, to Ronaldinho bankowo bedzie pilkarzem diablow (mysle ze 25 mln styknie w zupelnosci). Teraz o Ronaldinho staraja sie MU i Real. Gdzie przejdzie Ronnie ? Tego nie wie nikt smile.gif

Milosz: myslisz, ze MU chce kupic Nakamure i Nakate przez aspekty sportowe ? Po prostu, Diably przez odejscie Becksa traca fanow w Azji, wiec sprobuja zrekompensowac strate Davida przyjsciem slabych Japonczykow (ten caly Nakamura jest kiepsciutki)
SeJo
Milosz: myslisz, ze MU chce kupic Nakamure i Nakate przez aspekty sportowe ? Po prostu, Diably przez odejscie Becksa traca fanow w Azji, wiec sprobuja zrekompensowac strate Davida przyjsciem slabych Japonczykow (ten caly Nakamura jest kiepsciutki)

dobrze mowi, dolac mu... Nakata to sie zabiera na Old Trafford od 3 sezonow... coz Japonczycy nie gloduja i sadze, ze abonamenty na ManUtd TV rozeszlyby sie jak cieple buleczki...
Miłosz

Niekoniecznie Nakamura. Tak się zastanawiałem kto mógłby zastąpić Giggsa, przecież do najmłodszych nie należy i Man U będzie musiało prędzej czy póżniej poszukać kogoś na jego miejsce, może Richardson z U 19 Man U. A może wiecie kogo ma na oku Ferguson ??
SeJo

Niekoniecznie Nakamura. Tak się zastanawiałem kto mógłby zastąpić Giggsa, przecież do najmłodszych nie należy i Man U będzie musiało prędzej czy póżniej poszukać kogoś na jego miejsce, może Richardson z U 19 Man U. A może wiecie kogo ma na oku Ferguson ??

Mowi sie o Kosowskim laugh.gif
wilus
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał ale... podobno AC Milan odrzucił możliwość sprzedaży Nesty do jakiegoś angielskiego klubu za 50 mln euro! Bogaty ten milan - i tak ich nie lubię :-)
R_L_S_
Zwyciesca Ligi Mistrzow na kase nie moze narzekac zreszta nie po to ku.powali Neste rok temu ktory pod koniec sezonu wrocil do wielkiej formy zeby go teraz sprzedawac nawet za 50 mln euro.
Polityka transferwa Milanu nie kuleje tak jak ManU zeby sprzedawac swoje najwieksze gwiazdy ;>
Deks
'Brazylijski piłkarz Lucio, który występuje w niemieckiej drużynie Bayer Leverkusen, przejdzie do Juventusu Turyn. Stanie się to jednak dopiero w połowie 2004 roku- poinformowała w środę włoska prasa. Juve zapłaci 14 milionów Euro'

--------------------------------------------------------------------------

'Paris Saint Germain odrzucił w środę ofertę Manchasteru United, który chciał kupić Ronahldino. Prezes klubu F. Graille stwierdził: - Mistrz Anglii musi się bardziej postarać. I dodał, że wciąż rozmawia też z Realem Madryt"

Czyli transfer Ronahldino nie jest jeszcze przesądzony...
miguel
Gdyby ktoś mi jeszcze wytłumaczył, na co solidnej europejskiej drużynie takie drewno, jak Lucio, byłbym przeszczęśliwy. Przecież to jeden z najbardziej przereklamowanych obrońców na tej planecie.
Anonymous
Będzie straszył swoim wyglądem napastników drużyny przeciwnej wink.gif
yab
Lucio będzie grał w Juventusie. Ale dopiero od 2004 roku. Umowa Lucio z Juventusem wartości 14 milionów euro ma zacząć obowiązywać po zakończeniu nadchodzącego sezonu.  

nara

Deksiu nie powtarzaj się...

miguel mylisz się. To dobry obrońca, Juventus napewno na tym nie straci.

nara
miguel
Nie mylę się. Juve potrzebuje zawodnika skutecznego pod własną bramką, a nie pod bramką rywala. Fakty są takie, że Lucio błędy takie jak niedawno z Kamerunem, czy na mundialu z Anglią zdarzają się bardzo często. Zresztą na zdrowy rozum: jakim cudem wysoki poziom może prezentować piłkarz grający w tak słabym klubie, jak Leverkusen? Ja wiem, że w bundeslidze on jest gwiazdą, ale w bundeslidze naprawdę do bycia gwiazdą wielkie umiejetności nie są potrzebne.

Tu i teraz jestem w stanie wymienić ci 50 lepszych środkowych obrońców od niego...
Deks

nara

Deksiu nie powtarzaj się...

miguel mylisz się. To dobry obrońca, Juventus napewno na tym nie straci.

nara

Sorrki, nie zwróciłem uwagi... a tu jeszcze taka drobnostka dla zainteresowanych :wink: :

'Lee Bowyer przeszedł za darmo do Newcastle z West Ham United i podpisał z klubem czteroletni kontrakt...'

i jeszcze coś:

'Piłkarz reprezentacji Kamerunu Eric Djemba Djemba za pięć milionów euro zostanie piłkarzem mistrza Anglii Manchesteru United, jeśli tylko przejdzie testy medyczne- ogłosił dotychczasowy klub 22- letniego pomocnika Nantes.'

Nie wiem czy już to było ale nie chce mi się sprawdzać... icon_twisted.gif
R_L_S_
Oni chyba nigdy nie kupia obroncy ;]
Ronaldinho będzie grał w Realu Madryt!
Jak poinformował jeden z hiszpańskich dzienników, brazylijski piłkarz Ronaldinho będzie występował w Realu Madryt!
Piłkarz PSG przejdzie do drużyny mistrza Hiszpanii w 2004 roku. W najbliższym sezonie Brazylijczyk zostanie jeszcze w Paryżu.
Real zaproponował za Ronaldinho kwotę 35 milionów euro.

Aha wiadomosc z onetu a z nimi bywa roznie ale to juz pewnie wiecie;)
DMX
Kuźba podpisal kontrakt z Olympiakosu Pireus. Wisla jak widac robi wzmocnienia laugh.gif
R_L_S_
chu,j mu w pierdziel z tej okazji ;>
Wisla spodziewala sie tego dlatego juz poszukiwany jest nastepca pewnie to bedzie albo Gorawski albo Niedzielan ja bym wolal tego drugiego choc juz lepiej zeby Frankowski gral bo wraca do formy po kontuzji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.