Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
rockatansky
...nie ma to jak podziękować zawodnikowi, który tyle zrobił dla drużyny w poprzednim sezonie..hehe... Kuźba odszedł bo Wisła go nie "chciała" - jak ktoś gra za niższe wynagrodzenie od kolegów, mimo że im nie ustępuje to tak bywa... nie złość się na niego, tylko na działaczy klubu...
R_L_S_
heh jak by ci to powiedziec ja leje sikiem prostym na Kuzbe i tak byl przereklamowany a Wisla sprowadzi jakiegos nastepce zreszta Franek rzondzi a jeszcze pod koniec sezonu ladowal brame za brama.
rockatansky
...jak dostanie dobre podanie to i załaduje... ale i tak nie macie szans... Legia ma w tym sezonie abonament wykupiony na mistrza...hehe
Deks
eee tam Wisła powinna kogoś ściągnąć do siebie a jak na razie w tym temacie cisza...
wacik
Ronaldinho Gaucho będzie piłkarzem Realu Madryt, ale dopiero od przyszłego sezonu - poinformował hiszpański dziennik \"AS\". Najbliższy rok gwiazda reprezentacji \"Canarinhos\" spędzi jeszcze w barwach Paris Saint Germain. 

\"Królewscy\" zapłacą za 23-letniego Brazylijczyka 35 milionów euro (40 milionów dolarów). Na Santiago Bernabeu pojawi się on z końcem sezonu w 2004 roku, ponieważ teraz w kadrze Realu jest już czterech piłkarzy spoza UE (Argentyńczycy Cambiasso i Solari oraz Brazylijczycy Ronaldo i Roberto Carlos), podczas gdy regulamin Primera Division zezwala tylko na trzech piłkarzy spoza UE podczas meczu.

to zaczyna byc śmieszne .to jest wywalanie pieniędzy w błoto .ronaldinho może grać na pomocy bądz na ataku a tam reala ma juz takich tuzów jak figo ,zizu,raul,ronaldo i beckham.oni powinni zainwestowac w końcu w jakiegoś porządnego obrońe!!a co do ronaldinho , to on może sie tam przydać ale jako następca zidana , bo on ma już swoje lata i mysle że pogra jeszcze z 2 może 3 sezony i odejdzie
Miłosz
'Piłkarz reprezentacji Kamerunu Eric Djemba Djemba za pięć milionów euro zostanie piłkarzem mistrza Anglii Manchesteru United, jeśli tylko przejdzie testy medyczne- ogłosił dotychczasowy klub 22- letniego pomocnika Nantes.'

Nie wiem czy już to było ale nie chce mi się sprawdzać... icon_twisted.gif

Małe sprostowanie: Djemba - Djemba już od kilku dni jest piłkarzem Man U.

Co do Ronaldinho to:

"(...)Ronaldinho po jednodniowym pobycie w Anglii wraz ze swoim bratem i jednocześnie agentem wylecieli do ... Madrytu. Dziennikarz The Sun spekuluje, że polecieli tam w celu odbycia rozmów na temat ewntualnego przejścia brazylijskiej gwiazdy na Santiago Bernabeu w przyszłym roku. Ponadto w artykule tym sugeruje się, że Real wygra batalię o Ronniego, gdyż PSG ma jeszcze z madryckim klubem nie wyrównane rachunki ( długi ) w związku z transferem Anelki sprzed trzech lat. To pozwala zaoferować Realowi za Ronaldinho sumę o 9 mln funtów wyższą niż daje MU."

UPDATE:

Jak podaje sport.wp Marcin Kuźba od przyszłego sezony będzie grał w barwach Olympiakosu Pireus.
"Marcinowi Kuźbie wygasł kontrakt z Wisłą w ostatnim dniu czerwca. Piłkarz chciał pozostać w Krakowie, ale na nowych warunkach finansowych. Właściciel Wisły nie zdecydował się jednak płacić Kuźbie więcej. W tej sytuacji jeden z najlepszych strzelców polskiej ekstraklasy ubiegłego sezonu wybrał ofertę greckiego klubu.

W barwach Olympiakosu polski piłkarz wystąpi w rozgrywkach grupowych Ligi Mistrzów. Olympiakos, jako mistrz Grecji ma grać w tej fazie LM bez eliminacji.

Marcin Kuźba odleciał do Grecji w piątek, a w sobotę ma podpisać kontrakt z nowym klubem."
DMX
Ronaldinho przejdzie jednak do Realu :!: PSG jest winien jeszcze Realowi duze pieniadze za Anelke i pojdzie na ugode
-----------------------------------------
Wygląda na to, że ManU stracił szanse pozyskania brazylijskiej gwiazdy, Ronaldinho. Real Madryt jest już bardzo blisko podpisania wraz z PSG umowy transferowej. Jak dotąd Real zgarnął United Beckhama i Queiroza. Obecnie wszystko wskazuje na to, że kolejnym piłkarzem będzie Brazylijczyk.

Jak podaje Sky Sports Ronaldinho zmienił swoje upodobania i marzy mu się gra w drużynie Królewskich... Dla 'The News Of The World' Francis Graille, prezdydent Paris Saint Germain powiedział: Real sprowadzi Ronaldinho dopiero po tym sezonie. Zgadzamy się na tą ofertę i pewnie zaakceptujemy ją. Manchester złożył skromną ofertę. Nie mieliśmy z United żadnego kontaktu od momentu odrzucenia wspomnianej oferty.

Z kolej agent piłkarza i zarazem jego brat - Roberto Assis, dla tej samej gazety powiedział: Który z piłkarzy nie chciałby grać w Realu? Każda gwiada gra u nich.

Jak widać Brazylijczycy [Ronaldinho i Assis]szybko zmieniają zdanie, bowiem jeszcze niedawno mówili, że zrobiąwszystko by dostać się do ManU...
ajakssx
Mido bliski przejścia do Olympique Marsylia

Napastnik Ajaxu Amsterdam Mido jest bardzo bliski przejścia do francuskiego Olympique Marsylia. Jak poinformował prezydent klubu Christophe Bouchet we wtorek powinno nastąpić podpisanie umowy.

Po niepowodzeniu w pozyskaniu Portugalczyka Pedro Paulety z Girondins Bordeaux, działacze Marsylii podjęli rozmowy z Ajaxem. Francuski klub będzie musiał przelać za Egipcjanina 10 milionów euro.

no i dobrze...ten cały konflikt na linni trener zawodnik się skączy.Szkoda z drugiej strony bo Mido to naprawde dobry napastnik.Życze mu powodzenia w dalszej karierze,ale nie martwię się bo....

Sonck zawodnikiem Ajaxu Amsterdam

Napastnik reprezentacji Belgii i Racingu Genk Wesley Sonck będzie występował w holenderskim Ajaxie Amsterdam. Zawodnik podpisał pięcioletnią umowę z tym klubem.

Piłkarzem interesowało się również Lazio Rzym, jednak działacze tego klubu nigdy nie wystosowali oficjalnej oferty w sprawie transferu.

Dwókrotny król strzelców Ligi Belgijskiej napewno jest wzmocnieniem i pomoże odzyskać drużynie Ajaxu mistrzostwo w Eredivisie,AmstelCup....a i w LidzeMistrzów się przyda...
R_L_S_
Reprezentant Kamerunu, Samuel Eto'o (na zdj.) w przyszłym sezonie grał będzie w hiszpańskim zespole FC Valencia. Poprzedni sezon Eto'o zakończył jako piłkarz Realu Mallorca. 22-letni piłkarz, złoty medalista olimpijski z Sydney, podpisał umowę tuż przed odlotem do kraju. Umowa obowiązuje przez pięć lat. Tymczasem belgijskie gazety poinformowały, że jeden z najbardziej uzdolnionych piłkarzy belgijskich Wesley Sonck ma podpisać kontrakt z holenderskim klubem Ajax Amsterdam.
toudi
Wladze Chelsea Londyn z milionerem Rosjaninem na czele (zapomnialem nazwiska) kca dac rekordowa sume za napastnika Arsenalu Londyn Henry'iego, bo az 80 mln $ smile.gif zapowiada sie ciekawie
Miłosz
Wladze Chelsea Londyn z milionerem Rosjaninem na czele (zapomnialem nazwiska) kca dac rekordowa sume za napastnika Arsenalu Londyn Henry'iego, bo az 80 mln $ smile.gif zapowiada sie ciekawie

Hyhy, ciekawe by tobyło, ale wątpię, żeby Henry przeszedł do klubu rywala i to jeszcze z tego samego miasta smile.gif

Manchester jakoś nie kwapi się do kupna "brakujących" mu zawodników.
Jestem ciekaw jaką pomocą i jakim atakiem zagra Manchester w pierwszym meczu Premiership przeciwko Boltonowi.
R_L_S_
Manchester jakoś nie kwapi się do kupna \"brakujących\" mu zawodników.
Jestem ciekaw jaką pomocą i jakim atakiem zagra Manchester w pierwszym meczu Premiership przeciwko Boltonowi.

hehe no i jest tak jak mowilem kibice MU twierdzili ze beda wzmocnienia wymiana skladu a tu co odszedl Beckham a w zamian nie przyszedl nikt wartosciowy bo co moga zdzialac juniorzy i jakis Djemba Djamba czy cos takiego i pewnie nic juz z tych wzmocnien nie wyniknie bo nawet Ronaldinho sie wypiol na MU.
I wszyscy teraz widzicie ze takie gadania jak "Kluivert na 99% w MU" czy w takim stylu byly jak o dupe potrzec.
Sarni
Real ani nie rozmawiał, ani nawet nie miał takich zamiarów - stwierdził 'szef' Realu, Florentino Perez. Dzisiaj lub jutro MU przedstawi swoją ofertę, jeśli zaakceptują ją działacze PSG, Ronaldinho stanie się Czerwonym Diabłem. Chyba, że jej nie zaakceptują, w takim wypadku Ronaldinho będzie się kisił jeszcze na Parc de Princes.

nawet Ronaldinho sie wypiol na MU.

Tak sie wypiOł, że aż będzie u nich grał laugh.gif

Ronaldinho przejdzie jednak do Realu!

Tego nie byłbym pewien.

O ile Valdano często chrzani głupoty dotyczące transferów, o tyle Perez jest według mnie osobą dość wiarygodną i na pewno nie utrudniał by sobie rozmów z PSG gadając, że Ronnie im nie jest potrzebny. Póki co nic nie jest jeszcze przesądzone, jednak istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że gwiazda Brazylii zagra w MU (zresztą - MU po prostu musi kupić Ronaldinho, jeśli chce się liczyć)

RLS: co do transferów MU, to jest to dopiero początek sezonu transferowego, dziwnym byłoby gdyby już teraz zaczynali kupować większych piłkarzy w hurtowych ilościach... Twój Milan też jakoś nie kwapi się, żeby kupować, po tym jak Totti ma ich w (pipi)e icon_twisted.gif

Z Ronaldinho wszystko może się jeszcze stać - odejdzie z PSG, to chyba raczej pewne, odrzucił propozycje Chelsea. Teraz stara się o niego MU i PODOBNO Real. Perez zaprzecza, ale działacze Realu lubią to robić. Nie wiem co myśleć, ale wydaje mi się, że Kenyon ostatecznie wyłoży grubą kasę, tak jak było z Ferdinandem (wtedy też niby było przesądzone, pierwsza oferta wynosiła 15 mln $ i była wyśmiana, ale MU wyłożyło 48 mln $ i działacze Leeds nie musieli się zbytnio zastanawiać). Zresztą Ronaldinho często podkreślał, że wolałby grać w MU. Mam nadzieję, mam nadzieję...

Miłosz
Real Madryt potwierdził, że tegoroczne, letnie zakupy zakończył pozyskaniem Gabriela Milito, a Ronaldinho na pewno nie przejdzie do Królewkich w tym roku.

Nadal trwają jednak spekulacje, że hiszpański gigant zainteresowany jest ściągnięciem Ronaldinho za rok. Mimo to za głównego faworyta w wyścigu o Ronaldinho ponownie uważa się Manchester United, mimo iż do rywalizacji włączyła się Barcelona.

Perez dodał jeszcze, że nie rozpoczęła się renegocjacja kontraktu Raula.

Hymm zobaczymy
Sarni
YEAH. Szanse MU na Ronniego rosną icon_twisted.gif
Miłosz
Sorry za offtopa, ale skąd masz Sarni ten fajny napisik pos ksywą?? Ja też chcę smile.gifsmile.gif
Sarni
Ooooooooooooooooo !!!!!!!!!!
Nawet nie zauważyłem !!!!
Jakiś dobroczynny administrator zapewne podarował mi go icon_twisted.gif
Bóg zapłać dobrodzieju !
R_L_S_
RLS: co do transferów MU, to jest to dopiero początek sezonu transferowego, dziwnym byłoby gdyby już teraz zaczynali kupować większych piłkarzy w hurtowych ilościach... Twój Milan też jakoś nie kwapi się, żeby kupować, po tym jak Totti ma ich w (pipi)e  :twisted:    

No wlasnie bylo by dziwne ale sam mowiles ze zmiany beda i to spore a jak na razie to MU sprzedalo Beckhama i nie kupila nikogo wartosciowego na jego miejsce co do Ronaldinho ja pisalem to wczoraj kiedy to podobno mial grac w realu ale widze ze ta sprawa jest grubo zamotana i chu,j by wyczul gdzie bedzie grac Ronaldinho.Zreszta wiele sobie po nim nie obiecuj bo sam wiesz jaki jest Ronaldinho i pewnie zaraz bedzie chcial pokazac ze to on rzadzi a nie Ferguson i bedzie go mial w (pipi)e no ale sytuacja w MU jest inna niz w PSG w mu jest wiele znakomitych zawodnikow a w PSG praktycznie byl tylko on dlatego on odgrywal takiego gwiazdora.
Co do Milanu to Roma nie zgodzila sie na transfer zreszta Milan nie potrzebuje wzmocnien ja tam zadowolil bym sie jakby Stam przyszedl tylko wtedy byla by to bez watpienia najlepsza obrona swiata w przeciwienstwie do MU.
Sarni
RLS: co do transferów MU, to jest to dopiero początek sezonu transferowego, dziwnym byłoby gdyby już teraz zaczynali kupować większych piłkarzy w hurtowych ilościach... Twój Milan też jakoś nie kwapi się, żeby kupować, po tym jak Totti ma ich w (pipi)e  :twisted:    

No wlasnie bylo by dziwne ale sam mowiles ze zmiany beda i to spore a jak na razie to MU sprzedalo Beckhama i nie kupila nikogo wartosciowego na jego miejsce co do Ronaldinho ja pisalem to wczoraj kiedy to podobno mial grac w realu ale widze ze ta sprawa jest grubo zamotana i chu,j by wyczul gdzie bedzie grac Ronaldinho.Zreszta wiele sobie po nim nie obiecuj bo sam wiesz jaki jest Ronaldinho i pewnie zaraz bedzie chcial pokazac ze to on rzadzi a nie Ferguson i bedzie go mial w (pipi)e no ale sytuacja w MU jest inna niz w PSG w mu jest wiele znakomitych zawodnikow a w PSG praktycznie byl tylko on dlatego on odgrywal takiego gwiazdora.
Co do Milanu to Roma nie zgodzila sie na transfer zreszta Milan nie potrzebuje wzmocnien ja tam zadowolil bym sie jakby Stam przyszedl tylko wtedy byla by to bez watpienia najlepsza obrona swiata w przeciwienstwie do MU.

Ronaldinho jest średni ? Buahahah. Na pewno jest piłkarzem dużo lepszym niż Beckham. Co do obrony MU - rzeczywiście, jest fatalnie, ale ktoś musi przyjść, bo Brown nie zagra przez osiem miesięcy, trzeba go zastąpić, myślę, że idealny byłby Julien Escude. Starali się o Nestę, ale nie wypaliło.
DMX
Real juz wiecej zawodnikow w tym roku nie kupi. Jest juz skompletowana obrona, pomoc zostala wzmocniona Beckhamem.

-----------------

Dobra wiadomosc dla kibicow zespolu Dudka:

Australijski piłkarz Harry Kewell podpisał pięcioletni kontrakt z Liverpool FC
R_L_S_
Ronaldinho jest średni ? Buahahah. Na pewno jest piłkarzem dużo lepszym niż Beckham. Co do obrony MU - rzeczywiście, jest fatalnie, ale ktoś musi przyjść, bo Brown nie zagra przez osiem miesięcy, trzeba go zastąpić, myślę, że idealny byłby Julien Escude. Starali się o Nestę, ale nie wypaliło.

Wcale nie powiedzialem ze Ronaldinho jest sredni tylko ze znany jest z tego ze nie przyporzadkowuje sie trenerom i ma wlasne kaprysy zreszta ja tam mysle ze jeszcze Ronaldinho mogl by sie jeszcze od Beckhama uczyc ale nie zmiania faktu ze jak nie bedzie sie bujał po nocnych klubach na dzifki i pil z kumplami ani tez olewac treningow to moze z niego byc pilkarz lepszy niz Bechham czy Rivaldo w najlepszym okresie swojej kariery.
Sarni
Jedyna kwestia w której ustępuje Beckhamowi to dośrodkowania. Jest dużo lepszy technicznie, szybszy, rzuty wolne może troszkę gorsze, ale i tak świetne. Fergusonowi raczej nie będzie rozkazywał, bo Szkot sobie na to nie pozwoli.
Mendrek
A moze Barca postara sie o pana R smile.gif
Sarni
Stara się. Daje 21 mln funtów, ale MU pewnie przebije tą ofertę, bo Kenyon stwierdził, że zrobi wszystko by Ronaldinho u nich zagrał, zresztą sam Ronnie chce grać na Old Trafford smile.gif
R_L_S_
zresztą sam Ronnie chce grać na Old Trafford smile.gif

Jeszcze kilka dni temu marzyl o grze w Realu ;>
Sarni
zresztą sam Ronnie chce grać na Old Trafford smile.gif

Jeszcze kilka dni temu marzyl o grze w Realu ;>

Takiego stwierdzenia jeszcze nie słyszałem tongue.gif
R_L_S_
Barcelona jest gotowa zapłacić 30 mln euro Paris St. Germain za brazylijskiego piłkarza Ronaldinho - podała agencja AFP powołując się na źródła zbliżone do dyrekcji paryskiego klubu.
Dla nowego prezesa Barcelony Joana Laporty pozyskanie pomocnika reprezentacji Brazylii ma być sprawą pierwszorzędnej wagi, po fiasku negocjacji w sprawie transferu Davida Beckhama. Anglik trafił ostatecznie do odwiecznego rywala "Barcy", Realu Madryt.
Kataloński klub chce zapłacić 90 procent sumy za Ronaldinho w ratach (nie podano szczegółów), a równowartość 10 procent stanowiłyby transfery do PSG dwóch piłkarzy Barcelony, jednego z kraju Unii Europejskiej i drugiego spoza UE.
Według tego samego źródła, dyrekcja PSG jest zainteresowana ofertą Barcelony, ale nie zerwała negocjacji z Manchesterem United, który także jest zainteresowany Brazylijczykiem.

grubo :>
SeJo
Oglądałem w zeszłym sezonie kilka spotkań PSG i byłem pod wrażeniem gry Ronaldinho. Strzelił bramkę roku na francuskich boiskach, jest niezwykle szybki, przebojowy, dyskonuje dobrym strzałem... takiego piłkarza potrzeba ManUtd. Co do reszty transferów, to bardzo dobrze, że Fergie poszerza sobie ławkę rezerwowych. Wracając natomiast to obrońców to nie jest aż tak fatalnie. W środku pola może grać Silvestre, zakładając, że lewą flanką zajmie się O'Shea(imho świetny i bardzo perspektywiczny obrońca). Oto kilka zestawień obrony:

G.Neville-R.Ferdinand-M.Silvestre-J.O'Shea
P.Neville-R.Ferdinand-M.Silvestre-J.O'Shea
G.Neville-R.Ferdinand-M.Silvestre-P.Neville
G.Neville-J.O'Shea-M.Silvestre-P.Neville
P.Neville-G.Neville-M.Silvestre-J.O'Shea
P.Neville-G.Neville-R.Ferdinand-M.Silvestre

zakładając, ze Brown nie bedzie gral. Tyle, że może być cienko gdy jeden z nich będzie kontuzjowany. Choć do środka zawsze można przesunąć Roya Keana i Nickiego Butta.

Mówi się o przyjściu pomocnika Betisu Joaquina. IMHO jest to dobry wybór, jednak piłkarzom grającym taki rodzaj piłki jest trudno odnaleźć się na Wyspach. Zobaczymy.
Sarni
Nie mów mi nawet o braciach Neville, bo to dno totalne...
SeJo
Nie mów mi nawet o braciach Neville, bo to dno totalne...

bez przesady... Phill Neville zagrał nawet jeden dobry mecz jako środkowy pomocnik laugh.gif a tak to rzeczywiscie... pierwsi do odstrzału.
Sarni
Quaresma już w Barcelonie.

Teraz MU powinien kupić Ronaldinho. MU zaoferował więcej niż Barca, a Ronaldinho podobno chce grać na Old Trafford. Oby.
AkUz
Hmmm... no no! Nadchodząca edycja LM zapowiada się więcej niż ciekawie!
safferon
mniej wiecej jak kazda inna X>
Miłosz
Hehe info z wiadomości Polsatu - sport

C. Lopez powrócił do Valencji

a co do Joaquina to:

Aurelio Sanchez, ojciec i zarazem agent hiszpańskiego piłkarza Betisu Sevilla - Joaquina powiedział, że jego syn nie ma zamiaru się nigdzie przenosić z Hiszpanii. Sanchez przyznał, że MU rzeczywiście interesowało się Joaquinem i nawet w zamian oferowało oprócz pieniędzy także Diego Forlana. Pogłoski o przenosinach hiszpańskiego piłkarza dodatkowo zaognił fakt, że młody zawodnik kaprysił na nowy kontrakt ze swoim klubem ( narzekał na zbyt niskie zarobki) i prezydent Betisu zagroził mu, że za karę wypożyczy go do jakiegoś klubu w Rosji lub Turcji. Wygląda jednak, że obecnie konflikt ten został zażegnany, gdyż ojciec Joaquina twierdzi, że jego syn chce kontynuować karierę w swoim dotychczasowym klubie.

UPDATE: icon_twisted.gif

Na stronie msn.skysports.com pojawiła się tymczasem informacja, że Ronaldinho powiedział, że nie chce przechodzić do Barcelony tylko pragnie grać na Old Trafford pod okiem Alexa Fergusona. Jego agent Assis podobno miał stwierdzić, że :

Ronaldinho chce przejść do Manchesteru United i w tej chwili zostaje tylko sprawa poczekania , kiedy to zostanie ostatecznie załatwione.
SeJo
Hehe info z wiadomości Polsatu - sport

C. Lopez powrócił do Valencji

a co do Joaquina to:

Aurelio Sanchez, ojciec i zarazem agent hiszpańskiego piłkarza Betisu Sevilla - Joaquina powiedział, że jego syn nie ma zamiaru się nigdzie przenosić z Hiszpanii. Sanchez przyznał, że MU rzeczywiście interesowało się Joaquinem i nawet w zamian oferowało oprócz pieniędzy także Diego Forlana. Pogłoski o przenosinach hiszpańskiego piłkarza dodatkowo zaognił fakt, że młody zawodnik kaprysił na nowy kontrakt ze swoim klubem ( narzekał na zbyt niskie zarobki) i prezydent Betisu zagroził mu, że za karę wypożyczy go do jakiegoś klubu w Rosji lub Turcji. Wygląda jednak, że obecnie konflikt ten został zażegnany, gdyż ojciec Joaquina twierdzi, że jego syn chce kontynuować karierę w swoim dotychczasowym klubie.

UPDATE:  :twisted:  

Na stronie msn.skysports.com pojawiła się tymczasem informacja, że Ronaldinho powiedział, że nie chce przechodzić do Barcelony tylko pragnie grać na Old Trafford pod okiem Alexa Fergusona. Jego agent Assis podobno miał stwierdzić, że :

Ronaldinho chce przejść do Manchesteru United i w tej chwili zostaje tylko sprawa poczekania , kiedy to zostanie ostatecznie załatwione.

heh ciekawe czy sie w koncu doczekamy tego Ronaldinho na Old Trafford czy nie?
Miłosz
heh ciekawe czy sie w koncu doczekamy tego Ronaldinho na Old Trafford czy nie?

Doczekamy się, w końcu Ferguson musi kogoś kupić w zastępstwie na Becksa, a takim piłkażem musi być ktoś klasowy, a Ronaldinho najlepiej się do tego nadaje. Z resztą MY wszyscy o tym wiemy smile.gif (My tzn fani MU). Inni pewnie też wiedzą :wink:
RinG
co do Realu to pokazuja jakim klubem/przedsiebiorstwem sa naprawde, najpierw jak potraktowali Morientesa (wychowanek i kibic od dziecka)

Ke? Morientes wychowankiem? Pierwsze slysze...

Miłosz mozesz nie wklejac kazdego newsa z www.manutd.pl smile.gif

DMX, możesz nie wklejać każdego newsa z RealMadryt.com? tongue.gif (No dobra, przyznaje, ostatnio sie troche poprawiles smile.gif )

chodzi mi ze wklejasz news na pol strony o takich pilkarzach jak Bellion, Djemba-Djemba (czy jak on tam sie zwie smile.gif ) Rozumiem ze jako fan ManUTD cieszysz sie ze Ziemba-Ziemba bedzie u was gral ale nikomu te nazwisku nic nie mowi

ok, jak już to będziemy mówić o tych wielkich transferach.

No ale w sumie to dlaczego? Dlaczego pisac (i mowic) tylko o tych WIELKICH transferach? Ja np. lubie wiedziec o wszelkich roszadach transferowych, nie tylko o tych, ktore bez problemu moge uslyszec w wieczornych wiadomosciach, czy od znajomych. BTW: rzygam juz kolejnymi wiesciami nt. Ronaldinho smile.gif a tak to zawsze jest jakies urozmaicenie

Z Ronaldinho wszystko może się jeszcze stać - odejdzie z PSG, to chyba raczej pewne, odrzucił propozycje Chelsea. Teraz stara się o niego MU i PODOBNO Real.
(...)
Zresztą Ronaldinho często podkreślał, że wolałby grać w MU. Mam nadzieję, mam nadzieję...

Ja tez MAM NADZIEJE, i to jaką, ze R-dinho przejdzie albo do Man Utd, albo do Barcy. Obojętne - byle tylko NIE DO REALU. Perez, ja cie blagam... Opanuj sie, póki jest jeszcze czas...

Ronaldinho powiedział, że nie chce przechodzić do Barcelony tylko pragnie grać na Old Trafford pod okiem Alexa Fergusona.

Hehe, znowu szybka zmiana zdania, co? I wlasnie (m. in.) dlatego nie chce, zeby gral w Madrycie. Stanowi typowy przyklad rozpieszczonego dzieciaka, ktory sam nie wie czego chce. Grac w pilke, to on moze i umie, technikę też ma bajeczną, ale za to totalnie zje'bany charakter. Oby załatał dziure po Beckhamie, ew. Rivaldo, ale nie przechodzil do nas...

PS.
Jeeeeee!!!  

Ronaldinho piłkarzem Manchesteru United !!!

Nie chcę nic mówić, ale mamy Ronaldinho smile.gif

Uprasza sie wszystkich, a zwłaszcza w/w, o niepodawanie niesprawdzonych informacji. Z góry dzięki smile.gif

PS. Pogłupieli z tymi avatarami czy jak smile.gif Chyba tez sobie strzele herb Realu, coby sie nie wybijac tongue.gif
RinG
Nie bylo tu nic o paru transferach, wiec nadrabiam zaleglosci:

- Inter sprowadzil Fadige
- Pauleta przeszedl z Bordeaux do Paris-Saint Germain
- Barca nie przedłużyła kontraktu z Frankiem de Boer'em, wiec ten podpisal kontrakt z Galatasaray Stambul
- no i najwazniejsze (co prawda ktos tu juz o tym wspomnial, ale ranga wydarzenia usprawiedliwia ew. powtorzenie) - PEREZ KUPIŁ OBROŃCĘ!! Jupiii! I to nie byle jakiego: Argentyńczyka Gabriela Milito z Independiente Buenos Aires. No i jest git, i wszyscy szydzący z Realu mogą isc sie bujać tongue.gif
Sarni
GÓWNO DUPA SZMATA SUKA

Graille stwierdził, że MU nie złożyło żadnej oferty na Ronaldinho, a to już jest dziwne, szczególnie, że tydzień temu mówił, że odrzucił ofertę MU, a przedwczoraj powiadał, że oferta MU jest najkorzystniejsza. Jak ten cały kur,wiszon Kenyon nie ruszy dupska, to MU będzie walczyło o utrzymanie. Je,bane skąpiradło. Real mimo iż wycofał się z tej licytacji, co potwierdził Valdano i Perez, to pan obłąkany Graille stwierdza, że Real chce kupić Ronaldinho, a MU nie wyraziło nawet takiej chęci (a to ciekawe, bo Kenyon już ze 3 razy latał do Paryża na rozmowy z tym wariatem).

Ronaldinho odejdzie, już teraz olewa klub. Nie wiadomo gdzie sprzeda go PSG, ale jeśli chce przejść do MU co podkreślał, to to zrobi. Barcelona ? Ale czy on chce grać w Pucharze UEFA ? Chelsea ? On chce grać w wielkim klubie...

A teraz słowa Assisa, agenta Ronaldinho (też jest ostro popier,dolony):

"Ronaldinho chce przejść do Manchesteru United i w tej chwili zostaje tylko sprawa poczekania , kiedy to zostanie ostatecznie załatwione. "

Ale chyba jego brat wie lepiej czego chce Ronnie niż ta prezesina, a MU na bank złożył jakieś oferty, bo Graille nie pieprzyłby wcześniej, że odrzucił jedną, a drugą rozważa icon_twisted.gif

NIE NO, MI SIE NIE CHCE NIC PISAĆ

Jeśli Kenyon jest rzeczywiście takim skąpiradłem, to MU poczeka na Ligę Mistrzów przez najbliższe kilka sezonów panowania tego centusia. Ale co z tego, i tak icon_twisted.gif Red Devils icon_twisted.gif rządzą

UPDATE

Assis w odpowiedzi na twierdzenie Graille powiedział:

"Ronaldinho chce grać dla United. PSG ma ofertę od Manchesteru i czekamy na odpowiedź. Rozmawiałem z prezesem Graille'm, ponieważ Ronaldinho chciał zakończyć sytuacje. Pracujemy w tym kierunku i to już kwestia czasu."

Skoro Ronaldinho chce, to chyba nie będą go pchali gdzieś na siłę icon_twisted.gif tylko wrzucą do kochanego icon_twisted.gif Man Utd icon_twisted.gif
SeJo
GÓWNO DUPA SZMATA SUKA

Graille stwierdził, że MU nie złożyło żadnej oferty na Ronaldinho, a to już jest dziwne, szczególnie, że tydzień temu mówił, że odrzucił ofertę MU, a przedwczoraj powiadał, że oferta MU jest najkorzystniejsza. Jak ten cały kur,wiszon Kenyon nie ruszy dupska, to MU będzie walczyło o utrzymanie. Je,bane skąpiradło. Real mimo iż wycofał się z tej licytacji, co potwierdził Valdano i Perez, to pan obłąkany Graille stwierdza, że Real chce kupić Ronaldinho, a MU nie wyraziło nawet takiej chęci (a to ciekawe, bo Kenyon już ze 3 razy latał do Paryża na rozmowy z tym wariatem).

Ronaldinho odejdzie, już teraz olewa klub. Nie wiadomo gdzie sprzeda go PSG, ale jeśli chce przejść do MU co podkreślał, to to zrobi. Barcelona ? Ale czy on chce grać w Pucharze UEFA ? Chelsea ? On chce grać w wielkim klubie...

A teraz słowa Assisa, agenta Ronaldinho (też jest ostro popier,dolony):

\"Ronaldinho chce przejść do Manchesteru United i w tej chwili zostaje tylko sprawa poczekania , kiedy to zostanie ostatecznie załatwione. \"

Ale chyba jego brat wie lepiej czego chce Ronnie niż ta prezesina, a MU na bank złożył jakieś oferty, bo Graille nie pieprzyłby wcześniej, że odrzucił jedną, a drugą rozważa  :twisted:

NIE NO, MI SIE NIE CHCE NIC PISAĆ

Jeśli Kenyon jest rzeczywiście takim skąpiradłem, to MU poczeka na Ligę Mistrzów przez najbliższe kilka sezonów panowania tego centusia. Ale co z tego, i tak  :twisted: Red Devils icon_twisted.gif  rządzą

spójż na to z innej strony... dawno w pucharze UEFA nie graliśmy :roll:
aha i nie wiem czy ktos to juz pisal, ale Harry Kewell ostatecznie podpisal kontrakt z The Reds, wczoraj odbył pierwszy trening z drużyną.
Sarni
Mi chodzi o zwycięstwo w Lidze Mistrzów smile.gif W Pucharze UEFA to już chyba z 8-10 lat nas nie widzieli. No ale miejmy nadzieję, że Ronnie zagra dla ManU, skoro tego chce, to niech przejdzie od słów do czynów, jak Ferdinand który olał zarząd Leeds icon_twisted.gif
SeJo
zapodaje tranferowe spekulacje z ubiegłego miesiąca do ManUtd.
William Gallas Defender Chelsea 10 million Daily Mirror, 23 June  
Sebastien Frey Goalkeeper Parma 7 million Daily Star, 14 June  
Lorenzo Amoruso Defender Glasgow Rangers Not stated Daily Record, 3 June  
Gennaro Gattuso Midfielder AC Milan Not stated Sunday Mirror, 1 June  
Xabi Alonso Midfielder Real Sociedad 20 million News of the World, 1 June
Sarni
zapodaje tranferowe spekulacje z ubiegłego miesiąca do ManUtd.
William Gallas Defender Chelsea 10 million Daily Mirror, 23 June  
Sebastien Frey Goalkeeper Parma 7 million Daily Star, 14 June  
Lorenzo Amoruso Defender Glasgow Rangers Not stated Daily Record, 3 June  
Gennaro Gattuso Midfielder AC Milan Not stated Sunday Mirror, 1 June  
Xabi Alonso Midfielder Real Sociedad 20 million News of the World, 1 June

Gattuso i Xabi odpadają, bo nie są na sprzedaż, podobnie Gallas, Amoruso jest zbyt przciętny, a zamiast Frey'a ma przyjść Howard.
Trucha
Manchester chciał kupić Joaquina z Betisu Sevilla, ale on sam sie nie zgodził na gre w Red Devil's.
Sarni
Dziennik Mirror poinformował, że Ronaldinho jest już piłkarzem MU. Podobnie twierdzi sam Ronnie. PSG grało na zwłokę, żeby podwyższyć cenę. MU podobno zapłaci 15 milionów funtów od razu, jesli awansuje do finalu LM dorzuci 750,000, jesli wygra to 1,500,000. Dodatkowo za zwyciestwo w lidze dorzuca 1 mln funtów, a za puchar FA Cup 500,000. Brazylijczyk będzie zarabiał na Old Trafford 60,000 funtów tygodniowo.

OBY TO BYŁA PRAWDA! (i tak nie uwierze, dopoki nie bedzie w 100% pewne)
SeJo
Dziennik Mirror poinformował, że Ronaldinho jest już piłkarzem MU. Podobnie twierdzi sam Ronnie. PSG grało na zwłokę, żeby podwyższyć cenę. MU podobno zapłaci 15 milionów funtów od razu, jesli awansuje do finalu LM dorzuci 750,000, jesli wygra to 1,500,000. Dodatkowo za zwyciestwo w lidze dorzuca 1 mln funtów, a za puchar FA Cup 500,000. Brazylijczyk będzie zarabiał na Old Trafford 60,000 funtów tygodniowo.

OBY TO BYŁA PRAWDA! (i tak nie uwierze, dopoki nie bedzie w 100% pewne)

So do I. Też nie wierzę dopóki Ronaldinho nie pokaże koszulki ManUtd... prawdopodobnie z numerem 7 :wink:
Miłosz
Nie wiem czy ktoś to już pisał ale :

19-letni Portugalczyk Ricardo Quaresma wielokrotnie łączony z przejściem do Manchesteru United pomyślnie przeszedł testy medyczne i od nowego sezonu będzie piłkarzem FC Barcelona.

Cena za zawodnika wynosiła 6 mln Euro + Fabio Rochemback.
Trucha
No właśnie, ja też nie uwierzę dopóki nie zobaczę go z koszulką Man.Utd. Miejmy nadzieję, że już niedługo założy...
DMX
Zmienicie avarty bo wygalada to jakby jeden gosciu napisal tyle postow smile.gif

Manchester nie chce Ronaldinho?

"Manchester United jeszcze nie złożył nam oficjalnej oferty w kwestii transferu Ronaldinho" - oświadczył prezes klubu Paris Saint Germain Francis Graille, komentując spekulacje na temat transferu Brazyliczyka do Anglii.

Graille potwierdził otrzymanie oficjalnych pisemnych ofert ze strony Barcelony i Chelsea Londyn.

"Krążyły plotki, że doszliśmy do porozumienia z Manchesterem, ale jak dotąd niczego nie otrzymaliśmy" - dodał prezes PSG.

Po spotkaniu z przedstawicielem Manchesteru Peterem Kenyonem 2 lipca Graille nie wyraził zgody na transfer piłkarza na Old Trafford.

"Anglicy muszą się bardziej postarać" - powiedział.

Francuskie media donoszą, że wysokość kwoty oferowanej za Ronaldinho przez Manchester wynosi 20 mln euro (22,64 mln dolarów). Angielski klub mógłby jednak podnieść stawkę nawet do około 30 mln euro i wyrównać tym samym ofertę Barcelony.

Zdaniem Graille'a najlepszym dla PSG wyjściem byłaby sprzedaż Ronaldinho do Realu Madryt. W takim wypadku młody pomocnik grałby we francuskim klubie jeszcze przez rok. Tymczasem prezydent mistrzów Hiszpanii oświadczył, że w związku z transferami do Realu Davida Beckhama i Gabriela Milito w madryckiej drużynie nie ma miejsca dla Ronaldinho.

Sam Ronaldinho chce opuścić PSG. Nie stawił się nawet na przygotowawczym obozie treningowym drużyny w Aix-les-Bains.

"Jego postawa oznacza brak szacunku dla klubu PSG i za to zostanie ukarany" - skomentował Graille.
Miłosz
No to ja jużsam nie wiem, o co chodzi jakby. W końcu były te oferty czy nie ?? Kenyon to jakieś skompiradło. Jak tak dalej pójdzie to słabo widzę Man U w następnej edyscji LM.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.