co do Realu to pokazuja jakim klubem/przedsiebiorstwem sa naprawde, najpierw jak potraktowali Morientesa (wychowanek i kibic od dziecka)
Ke? Morientes wychowankiem? Pierwsze slysze...
Miłosz mozesz nie wklejac kazdego newsa z www.manutd.pl

DMX, możesz nie wklejać każdego newsa z RealMadryt.com?

(No dobra, przyznaje, ostatnio sie troche poprawiles

)
chodzi mi ze wklejasz news na pol strony o takich pilkarzach jak Bellion, Djemba-Djemba (czy jak on tam sie zwie

) Rozumiem ze jako fan ManUTD cieszysz sie ze Ziemba-Ziemba bedzie u was gral ale nikomu te nazwisku nic nie mowi
ok, jak już to będziemy mówić o tych wielkich transferach.
No ale w sumie to dlaczego? Dlaczego pisac (i mowic) tylko o tych WIELKICH transferach? Ja np. lubie wiedziec o wszelkich roszadach transferowych, nie tylko o tych, ktore bez problemu moge uslyszec w wieczornych wiadomosciach, czy od znajomych. BTW: rzygam juz kolejnymi wiesciami nt. Ronaldinho

a tak to zawsze jest jakies urozmaicenie
Z Ronaldinho wszystko może się jeszcze stać - odejdzie z PSG, to chyba raczej pewne, odrzucił propozycje Chelsea. Teraz stara się o niego MU i PODOBNO Real.
(...)
Zresztą Ronaldinho często podkreślał, że wolałby grać w MU. Mam nadzieję, mam nadzieję...
Ja tez MAM NADZIEJE, i to jaką, ze R-dinho przejdzie albo do Man Utd, albo do Barcy. Obojętne - byle tylko NIE DO REALU. Perez, ja cie blagam... Opanuj sie, póki jest jeszcze czas...
Ronaldinho powiedział, że nie chce przechodzić do Barcelony tylko pragnie grać na Old Trafford pod okiem Alexa Fergusona.
Hehe, znowu szybka zmiana zdania, co? I wlasnie (m. in.) dlatego nie chce, zeby gral w Madrycie. Stanowi typowy przyklad rozpieszczonego dzieciaka, ktory sam nie wie czego chce. Grac w pilke, to on moze i umie, technikę też ma bajeczną, ale za to totalnie zje'bany charakter. Oby załatał dziure po Beckhamie, ew. Rivaldo, ale nie przechodzil do nas...
PS.
Jeeeeee!!!
Ronaldinho piłkarzem Manchesteru United !!!
Nie chcę nic mówić, ale mamy Ronaldinho

Uprasza sie wszystkich, a zwłaszcza w/w, o niepodawanie niesprawdzonych informacji. Z góry dzięki
PS. Pogłupieli z tymi avatarami czy jak

Chyba tez sobie strzele herb Realu, coby sie nie wybijac