the ring: a to powiem, że większość to stare próchno

Nie zaprzeczam, nie zaprzeczam

Ale na dzień dzisiejszy są \"da best\", a później pomyślimy

Przede wszystkim mam nadzieję, że Figosa zastąpi Joaquin. Co do reszty pomocy to pomysła nie mam, ale w końcu przed nami Euro '2004 w Portugalii, na którym na pewno ujawni się sporo młodych gwiazd/talentów.
ale fakt faktem, że wygląda to cholernie groźnie (w przeciwieństwie do obrony Realu, MU też defensywy zbyt genialnej nie ma)
Na obronie to u nas groźny jest przede wszystkim R. Carlos

, ale Milito też ma zadatki na przech'uja (i na pewno będziemy mieli z niego sporo pożytku).
dodatkowo Figo i Becks to zawodnicy docelowo przypisani do prawej flanki... a opowiastki o ich predyspozycjach jako playmakerow mozna wlozyc miedzy bajki... wszak nigdy ich nikt na dluzej tam w akcji nie widzial.
Tutaj zobaczymy, ale podobno Queiroz ma pomysł na nowe ustawienie Realu. Oby
BTW: Del Bosque w wywiadzie (już po zwolnieniu) powiedział, że nie spał po nocach zastanawiając się jak razem ustawić Becksa i Figo, co chyba dobitnie świadczy o charakterze tego transferu (i o tym, do czego Beckham tak naprawdę jest potrzebny na Santiago Bernabeu). Najpierw kupić zawodnika, a później zastanawiać się, czy się przyda i jak go ustawić na boisku. Super :roll:
A teraz najleprze: 8O 8O 8O 8O
Real Madryt zachęca Chelsea do złożenia oferty w sprawie pozyskania Raula.
Daily Express podaje, że cena wywoławcza za reprezentanta Hiszpanii to 70 mln funtów. Raul jest na sprzedaż, bo odmówił podpisania nowego kontraktu.
No ot się porobiło. Znając Chelesea i ich pieniądze, to chyba się pokusi na Raula
Stary skąd ty wziąłeś tego newsa? Ja pierdy'kam, co to się porobiło z tym klubem... Najpierw wyje'bali Hierro i Boska, potem wystawili na listę transferową 3/4 ławki rezerwowych (na sprzedaż są m.in. Morientes, Tote, Cambiasso, Munitis, Flavio Conceicao i Steve McManaman. Geremi już popłynął), a teraz jeszcze to... Komuś tam zdrowo odje'bało (czyżby znowu Pere$ i Valdano?)
NIE, NIE WIERZĘ, to na pewno jakaś popier'dolona plotka/kawał. Co prawda mówiło się o jakichś spięciach na linii Raul-Pere$, ale żeby... JESZCZE TROCHĘ I TO NIE BĘDZIE TEN SAM REAL MADRYT, TEN REAL, KTÓRY KOCHAM :cry: