Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Obsolete
Bardzo ciekawy eksperyment przeprowadziła w Madrycie jedna z angielskich gazet. Dziennikarze zatrudnili sobowtóra Davida Beckhama i jego małżonki Victorii Adams, którzy wspólnie pojawili się na ulicach Madrytu, gdzie zaczęli rozdawać autografy. Szybko okazało się, że mimo iż do transferu angielskiego piłkarza do Realu Madryt jeszcze daleko, to w stolicy Hiszpanii już panuje Beckham-mania na gigantyczną skalę.
Pojawienie się "małżeństwa Beckhamów" wywołało w Madrycie tak olbrzymie zainteresowanie, że sparaliżował normalne funkcjonowania metropolii. W centrum miasta zapanował chaos, a ruch samochodów stał się praktycznie niemożliwy.
Eskperyment przeprowadzony przez Anglików tylko dowodzi, że na ewentualnym transferze gwiazdora Manchesteru United Real Madryt, mimo iż będzie musiał wyłożyć olbrzymie pieniądze, może tylko zarobić.
Władze Realu nadal zaprzeczają jakoby transfer był już tylko formalnością.
DMX

Władze Realu nadal zaprzeczają jakoby transfer był już tylko formalnością.

Z Ronaldo tez zaprzeczali, bo to cale zamieszanie podbija cene zawodnika.
Sarni
Tja, tja. Beckham nigdzie nie idzie. Ronaldo to był transfer ni stąd ni z owąd, ale Królewscy nie ukrywali tego, że Brazylijczyk będzie piłkarzem Realu.
Sarni
Po meczu z Charltonem, Beckham pożegnał się z piłkarzami MU uściskając ich, a na godzinę po meczu wszedł na murawę wraz z synkiem, pozwalając mu strzelić do obu bramek na stadionie.

Hmmm....co o tym myśleć ?

Natomiast Barcelona chce sprzedać Manchesterowi Marca Overmarsa, jednak szkocki szkoleniowiec Diabłów raczej nie kwapi się do zakupu Holendra i poluje na Patricka Kluiverta.
Bartek
Nic dziwnego,że Ferguson nie chce Overmarsa.Ten zawodnik może i był dobry kilka lat temu,a teraz to juą nawet nie jest cieniem samego siebie.Nie dziwi mnie też to,że Barcelona chce się go pozbyć,każdy by chciał :wink: Co do Kluiverta,to może rzeczywiście MU potrzebował by drugiego klasowego napastnika,co najmniej tak dobrego,jak Nistelrooy,ale pewnie będzie im ciężko znaleźć odpowiedniego zawodnika.
Sarni
Kluivert byłby idealnym partnerem dla Ruuda - coś na wzór pary Yorke - Cole. I kto wie, czy w następnym sezonie Patrick Kluivert nie założy koszulki Diabłów.
Bartek
No nie wiem,czy MU na tym zyska.Jak dla mnie to Kluivert nie za bardzo pasuje do wizerunku MU.Powinni sobie kupić dobrego lewonożnego zawodnika,np.Raula :wink: Choć on też nie pasuje do MU :wink:
Co w końcu z tym Beckhamem?Odchodzi,czy nie?
Sarni
Z Beckhamem to ch,uj go wie...

Kluivert idealnie by pasował w ataku z van Nistelrooyem - atak marzeń po prostu. Grają razem w reprezentacji, to w klubie też dadzą radę.
Bartek
Jeśli z Kluivertem to sprawa poważna,to może to znaczyć,że Beckham jednak odejdzie?
No bo Kluivert to chyba zawodnik,który się ceni,co nie?Nawet MU nie dysponuje nieograniczonymi środkami finansowymi.
Sarni
Real jakoś nikogo nie sprzedaje, a ma kasę na zakupy. Poza tym MU jest najbogatszym klubem na świecie, więc nie będzie problemu. Kluivert na pewno nie będzie kosztował więcej niż Rio Ferdinand. Nie szukaj dziury w całym.

Poza tym coraz bliżej Manchesteru jest młoda gwiazda Sportingu Lizbona - Quaresma.
Bartek
Podejście Anglików i Hiszpanów do sprawy pieniędzy jest chyba trochę inne.W Hiszpanii piłka to religia i tam nikt nie dba o to ile kosztuje dany zawodnik:Real pewnie nadal jest najbardziej zadłużonym klubem w Europie.Natomiast w Anglii daje o sobie znać nutka skąpstwa.Nie zapominaj kto jest trenerem MU-Szkot biggrin.gif
Quaresma,Quaresma-na jakiej on gra pozycji?Wybacz moją niewiedzę biggrin.gif
Sarni
No nie wiem, czy MU nie wydaje kasy - mam Ci przypomnieć ile kosztowali van Nistelrooy, Veron i Ferdinand ?
Bartek
Ale przedtem z klubem pożegnali się m.in.Yorke i Cole.Nie wiem ile MU za nich dostał,ale nawet jeśli były to sumy symboliczne to zawsze to jakaś kasa.
BTW,nie wiesz czasem jak grał Arsenal?
Sarni
Za Cole'a i Yorke'a nie dostali prawie nic !
Bartek
Sorki za niewiedzę.A jaka będzie polityka kadrowa MU po odejściu Fergusona?Bo do tej pory wszystkie życzenia Fergiego były spełniane bez mrugnięcia okiem.Jak sobie poradzi jego następca?
Miłosz
Sorki za niewiedzę.A jaka będzie polityka kadrowa MU po odejściu Fergusona?Bo do tej pory wszystkie życzenia Fergiego były spełniane bez mrugnięcia okiem.Jak sobie poradzi jego następca?

Bardzo dobre pytanie, tylko skąd my mamy to wiedzieć ?? smile.gif No chyba, że Sarni ma jakieś przecieki itp. Sarni jak myślisz ?? Ile Ferguson jeszcze posiedzi ma stanowusku trenera ??
Sarni
Posiedzi pewnie ze 2 lata. Później zastąpi go zapewne McClaren (obecny asystent) lub O'Neill (trener Celticu).

Kolejna plotka:
Roberto Mancini stwierdził, że jeśli zostanie trenerem Interu Mediolan (jeśli Mediolańczycy nie wygrają Ligi Mistrzów, to tak się zapewne stanie), sprowadzi do Interu trzech piłkarzy - Jaapa Stama, Dejana Stankovica i... Kamila Kosowskiego. Oczywiście to tylko plotka i szansa na taki transfer jest tylko teoretyczna. Poza tym nie wyobrażam sobie Kosowskiego w tak silnym zespole, jakim jest Inter.
Miłosz
Kosowski do Interu Buahahahhaha dobre, a może raczej Kuźba do Arsenalu ?? smile.gif Czemu ludzie puszczają takie plotki w świat ??
DMX
Jakbys mial Canal+ to bys sie nie smial :!: . Pokazali tam "La Gazzeta de la Sport" (czy jak to sie pisze) wywiad z Mancinim (obecnie Lazio). Wielkimi literami pisze co stam po wlosku i nazwisko Kosowskiego (przetlumaczyli "Kosowski jokerem Mncinego"). Obok wielkie zdjecie Kosowskiego. Mancini mowi ze jak przejdzie do Interu (czyli kiepskie osiagniecia w lidze) to pierwszego pilkarza ktorego sciagnie bedzie Kamil Kosowski w Wisly. smile.gif

Niech jedze przynajmniej Wisla bedzie oslabiona szkoda tylko ze nigdy nie przykladal sie do gry w reprezentacji. Zadnego pozytku poolskiej pilce nie przyniesie jak nie chce grac na pelnych obrotach w reprezentacji.
^CzarnY
ludzie, La Gazetta Dello Sport juz w tym sezonie sugerowala przejscie Kosowskiego do Barcelony :> to taki ichniejszy Przeglad Sportowy, takze podchodzilbym do tych rewelacji z duzym przymruzeniem oka biggrin.gif

ale akurat prawda jest, ze zarowno Mancini jak i prasa wloska wyrazala sie o Kamilu w samych superlatywach po meczach z Parma i Lazio, w przeciwienstwie do Polakow, ktorzy umieja tylko narzekac tongue.gif
DMX
Prawda jest tak ze w kadrze Kosowski jeszcze zadnego dobrego meczu nie zagral.
A jak gral o wyzsze zarobki z Lazio,Schalke to szalal jak glupi, mniejsza motywacja question.gif

Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch

"Polak z Wisły Kraków, który oczarował trenera Lazio Roberto Manciniego, będzie jego pierwszym nabytkiem po zmianie klubu" - pisze o Kamilu Kosowskim "La Gazzetta dello Sport"

Włoski dziennik poświęcił w środę przeprowadzce trenera Manciniego do Interu Mediolan pół kolumny. Artykuł opatrzył wielkim zdjęciem pomocnika Wisły i jedenastki piłkarzy, których chciałby mieć w nowym klubie Mancini. Na lewej pomocy jest oczywiście Kosowski. "Bez względu na to, czy Roberto Mancini zostanie w Lazio, przejdzie do Interu czy zacznie trenować inną drużynę, będzie chciał ściągnąć do siebie polskiego piłkarza. (...) Mancini dostrzegł go podczas spektakularnego remisu 3:3 na wyjeździe [w stolicy Włoch w Pucharze UEFA - red.], a potem w czasie rewanżu, po którym awansowała drużyna z Rzymu" - pisze "La Gazzetta dello Sport". "Jak dotąd Mancini musiał zawsze dobrze zapamiętać nie tylko nazwisko wybranego zawodnika, ale też... numer rejestracyjny jego samochodu [w tym sezonie każdy włoski klub mógł kupić tylko jednego piłkarza spoza Unii Europejskiej - red.]. Ale to może się szybko zmienić. Przede wszystkim dlatego, że Polska wkrótce znajdzie się w Unii Europejskiej. A gdy Kosowski przestanie mieć status piłkarza spoza Unii, będzie go można dużo łatwiej pozyskać" - kończy włoski dziennik.

- Wiem o artykule z "La Gazzetta dello Sport". Cieszę się, że naszym piłkarzem interesują się najlepsze kluby z Serie A - powiedział "Gazecie" prezes Wisły SSA Bogdan Basałaj. - Już wcześniej na mecze Wisły jeździli wysłannicy czołowych klubów angielskich, hiszpańskich, francuskich i niemieckich.

Pomijając czysto handlowe względy (głównie chodzi o cenę, jaką zainteresowani zaproponują za skrzydłowego z Krakowa - szefowie Wisły chcą 5 mln euro), prezes Basałaj nie chciał jednoznacznie odpowiedzieć, czy wicemistrzowie Polski będą skłonni sprzedać Kosowskiego. - Jeśli uda nam się zdobyć mistrzostwo Polski, to staniemy przed dylematem - zachować czy nawet wzmocnić skład przed występami w Lidze Mistrzów czy też zdecydować się na przewietrzenie drużyny i puścić któregoś piłkarza na Zachód - podkreśla Basałaj, ale zaraz dodaje: - Jestem przekonany, że prędzej czy później będziemy musieli kogoś sprzedać.

Dla Gazety

Kamil Kosowski

lewoskrzydłowy Wisły

Jeszcze nie tak dawno mogłem przejść do Osasuny, ale teraz nie żałuję, że zostałem w Wiśle, bo sytuacja rozwinęła się dla mnie korzystnie. Otrzymuję sygnały, że interesują się mną coraz mocniejsze kluby. Jeśli nawet Mancini nie przejdzie do Interu, to jeśli naprawdę moja gra mu odpowiada, może mnie ściągnąć do Lazio.

Źle nie zrobiłem, zostając w Wiśle, również dlatego, że stoimy przed ogromną szansą na zdobycie mistrzostwa Polski i Pucharu Polski. Na razie zachowuję spokój. Przecież oferty nie wpłynęły jeszcze do klubu. Mamy przed sobą sześć spotkań ligowych i dwa pucharowe. Na razie moim głównym założeniem jest zdobycie mistrzostwa. Od soboty sytuacja w tabeli jest dla nas jeszcze bardziej sprzyjająca i nie możemy zmarnować przewagi, jaką mamy nad konkurentami.
genzo
Jako kibic Interu nie moge tego nie skomentowac. Wg mnie tak biedny pilkarz jakim jest Kosowski nie ma czego szukac w Interze, najwyzej niech go sobie bierze jakas Osasuna. Inter szuka lewoskrzydlowego, ale takiego klasowego a nie rezerwisty:) Przejscia Manciniego takze bym nie przesadzal, byc moze Cuperowi uda sie wywalczyc Lige Mistrzow w co gleboko wierze! Wtedy na 100% zostalby na nastepny sezon, tak powiedzial to(mniej wiecej:) Moratti, prezydent Interu. Btw. O tego Queresame bije sie juz kilka klubow, w tym ofkoz Inter. Mam tylko nadzieje ze sie nie zmarnuje jak przejdzie do jakiegos giganta a tam bedzie kiblowal sobie na lawce albo w rezerwach.
Sarni
O Quaresmę bije się wiele klubów, jednak w pierwszej kolejności jest Manchester United, który współpracuje ze Sportingiem Lizbona - obecnym klubem Portugalczyka.
Sarni
Kluivert na 99% przejdzie do Manchesteru United. Teraz MU wyraził zainteresowanie van der Vaartem z Ajaxu Amsterdam. Jeśli oba transfery dojdą do skutku to mamy Holenderski Dream Team !
DMX
-Manchester chce pozyskać Geremiego i Claude’a Makelele
-Perez (manager Beckahama)powiedział że nie zakończyły się natomiast negocjacje związane z planowanym przejściem Beckhama do Realu. Nie biorą w nich udziału przedstawiciele Manchesteru, ale menedżerowie piłkarza są w stałym kontakcie z madryckim klubem.
-Roma chce kupić Ibrahimovica
-Frey'em interesuje sie Arsenal
Sarni
Mam nadzieję, że Beckham nie odejdzie do Realu. Zresztą prezes MU, Kenyon zapewnił, że Beckham się nigdzie nie rusza.
toudi
tesh mam taka cicha nadzieje, Beckham to chluba calego Man Utd biggrin.gif
Miłosz
tesh mam taka cicha nadzieje, Beckham to chluba calego Man Utd biggrin.gif

Tjaa ... Beckham to nie tylko chluba, ale i religia Man U. Kluivert w MU ?? No, no może być ciekawie smile.gif No i van der Vaart jest spoko.
Sarni
Z tym Kluivert'em to tylko plotka i zapewne (pipi) z tego wyjdzie...
Sarni
Plan transferowy Manchesteru United:

Bramkarze:
Odejdą: Fabien Barthez, który popepłnił pare[naście] błędów.
Przyjdą: Paul Robinson z Leeds przymierzany jest na najbardziej kompetentnego osobnika na tą pozycję.

Obrona:
Odejdą: Rio Ferdinand, Laurent Blanc, David Maym być może jeden z braci Neville.
Przyjdą: Włoch Alessandro Nesta oraz Julien Escude, chociaż ten drugi nie wydaje się lepszym od Wesa Browna czy Johna O'Shea'i.

Pomoc:
Odejdą: Michael Stewart, Luke Chadwick; niepewna jest przyszłość Juana Sebastiana Verona.
Przyjdą: Ronaldinho, Harry Kewell, Damien Duff.

Atak:
Odejdą: Diego Forlan, Ole Gunnar Solskjaer.
Przyjdą: młodzik David Bellion, Patrick Kluivert. Ponoć niektórzy spodzeiwają się na Old Trafford Brazylijczyka... Ronaldo !

Fajnie, jeśli rzeczywiście te wszystkie transfery (oprócz Ronaldo) dojdą do skutku to będzie po prostu BAJECZNIE !

Nie wydaje mi się jednak, by MU miał opuścić Rio Ferdinand, podobnie nieprawdopodobny jest transfer Nesty. Poza tym jednak wszystko jest możliwe.
Miłosz
No fakt mi też się nie wydaje, żeby Ferdinand miał odejść. Bardzo podobają mi się zamiary co do kupna Kewella i Ronaldinho, to wzmocni bardzo skład. Veron jak dla mnie może odchodzić.
Bartek
Kluivert na 99% przejdzie do Manchesteru United. Teraz MU wyraził zainteresowanie van der Vaartem z Ajaxu Amsterdam. Jeśli oba transfery dojdą do skutku to mamy Holenderski Dream Team !

A niech mnie!Tak więc będzie to taka druga Barcelona?Niech jeszcze na stanowisko trenera sprowadzą Van Gaala biggrin.gif
Ciekawe co na to kibice MU?Jak zapatrują się na pomysł holenderskiego klubu w Manchesterze?Katalończykom to się nie podobało,jak będzie w Anglii?
Miłosz

A niech mnie!Tak więc będzie to taka druga Barcelona?Niech jeszcze na stanowisko trenera sprowadzą Van Gaala biggrin.gif
Ciekawe co na to kibice MU?Jak zapatrują się na pomysł holenderskiego klubu w Manchesterze?Katalończykom to się nie podobało,jak będzie w Anglii?

szczeże powiedziawszy to nie mam pojęcia co na to Anglicy, ale jak na mój gust to Kluivert już się zaczyna "wypalać". Chybwa wolałbym już aby Claudio Lopez grał albo Kewell razem z Nistelrooyem na ataku.
Bartek
Claudio Lopez był klasą samą dla siebie,ale jak grał w Vakencii.Po przejściu do Lazio dużo stracił na wartości i nie wiem czy jeszcze będzie grał na swoim zwyczajnym poziomie.Ale gdyby w MU sie odrodził,to mógłby być wyśmienitym partnerem dla Nistelrooya.
SeJo
Claudio Lopez i Kluivert... jeden warty drugiego... piłkarze o tyle wartościowi co nieskuteczni... z łatwością wypracowywują sobie sytuacje strzeleckie, gorzej z wykończeniem. Moja jedenastka marzeń MU (z nutką zdrowego rozsądku!) na przyszły sezon:

GK: Paul Robinson (zmiennik: Ricardo)
DL: John O'Shea (z: Phill Neville)
DR: Danny Mills (chociaż on już jest raczej zaklepany przez Arsenal) (z: Wes Brown)
DC: Micheal Silvestre (z:Julien Escude)
DC: Rio Ferdinand (z: Phellipe Mexes[ma przyjsc z Auxerre])
ML: Damien Duff (z: Ryan Giggs... to juz nie te lata... dryblingi udaremniane przez obrońców... to już nie ta szybkość :cry: )
MR: Becks (z: jeśli zostaną to Chadwick lub Solskjear)
MC: Scholes (z: Keano!)
MC: Ronaldinho (z: jak zostanie to Veron)
AML: Harry Kewell... PEREŁKA! właściwie jesli miałoby mi zalezec na jednym transferze to wybralbym Australijczyka! (z: David Bellion bądź młodziutki Richardsson[wchodził juz pare razy z ławki w tym sezonie])
FC: "Van the Man" Ruud van Nistelrooy!!!! (z: nie potrzeba... just kidding... Solskjear zostań!)
Verb

Przyjdą: młodzik David Bellion, Patrick Kluivert. Ponoć niektórzy spodzeiwają się na Old Trafford Brazylijczyka... Ronaldo !

Spodziwac to sie moga :P Ja sie spodziewam Carlosa w GKP Gorzow ;]
toudi
ale Kluivert to by mogl przyjsc biggrin.gif nie mam zadnych zastrzezen biggrin.gif
DMX
Pewnie ze mogl by przejsc, zawsze ciesze sie z oslabienia Barcelony biggrin.gif

------------------------
-Norbert Tyrajski jest pilnie obserwowany przez wysłanników Energie Cottbus i niewykluczone, że po zakończeniu sezonu odejdzie z Lecha Poznań
-Wisla szuka juz nastepce Kosowskiego: Benson Ejike Anih i Emmanuel Bernard to pomocnicy. Wiśle bardziej może przydać się 22-letni Anih, który jest lewoskrzydłowym i mógłby zastąpić Kamila Kosowskiego w przypadku jego odejścia na Zachód.
Veron
Mnie tam natonmiast wrobelki wycwierkaly, ze JEZELI odejdzie Beckham (tylko mi tu znowu, kur,wa, nie rozpoczynajcie gadki, ze Becks zostaje blah blah blah...) to spodziewany jest na Old Trafford Nedved. Wiem, że o tym mowilo sie mjuz od dawna, ale zawsze cos stawalo na przeszkodzie. Teraz jednak Nedved jest w znakomitej formie, a cena odstepnego (prawdopodobnie byloby to ok. 35 mln Euro) nie jest chyba az tak straszna, szczegolnie, ze ponoc Ronaldinho ma kosztowac MU... 10 mln! Poza tym Czech jest niewatpliwie pilkarzem bardziej kompletnym niz Anglik (tak BTW, masa cieci gadala jaki to Figo nie jest stary, a tu prosze, taki David tylko dwa lata mlodszy:)) oraz gra na pozycji klasycznego rozgrywajacego (no, troche wysunietego), a takiej pozycji nie ma kim obsadzic Sir Alex. A tak w ogole, to, ile by nie piali fani MU, Nedved jest obecnie w znacznie lepszej formie, niz medialna gwiazda MU.

W sprawie mexesa - o niego bija sie takze najlepsze kluby wloskie, wiec to od niego bedzie zalezec, czy wybierze Teatr Marzen, czy teatr na boisku:)
Sarni
Veron: owszem, Nedved jest bardzo dobry, ale czy nie zdaje Ci się, że on bardziej pasowałby na miejsce Giggsa ? Znajdź mi drugiego piłkarza który dośrodkowuje tak jak Beckham. Poza tym nie ma co spekulować - Ferguson powiedział, że Nedveda sprowadzi W RAZIE odejścia Beckhama, a na to się nie zanosi.

Co do Ronaldo - to były tylko żarty ze strony sympatyków MU. Nie bierzcie tego na poważnie. Van Nistelrooy - Kluivert to atak marzeń.
Kluivert ujawnił, że chciałby, aby klub do 15 maja dał odpowiedź w sprawie jego przyszłości na Camp Nou. Ostatnio prasa spekuluje, że Holender miałby trafić do Manchesteru United.

W obecnej umowie Kluiverta z Barceloną, która wygasa w roku 2005, jest klauzula pozwalająca Barcelonie na zmniejszenie zarobków piłkarza o połowę. W zamian - zmniejszona zostanie także wartość transferowa zawodnika, za którego zainteresowany klub musiałby zapłacić ledwie 1,8 mln euro.

Kluivert twierdzi jednak, że nie chce grać w MU.

Pewne jest także, że Sir Alex kupi obrońcę, by nie powtórzyła się sytuacja z meczu z Realem Madryt.

Poza tym coś w tym jest, skoro wszyscy piłkarze którzy wcielają barwy MU, zostają w nim na zawsze, lub odchodzą w podeszłym wieku.
R_L_S_
Plan transferowy Manchesteru United:

Bramkarze:
Odejdą: Fabien Barthez, który popepłnił pare[naście] błędów.
Przyjdą: Paul Robinson z Leeds przymierzany jest na najbardziej kompetentnego osobnika na tą pozycję.

Obrona:
Odejdą: Rio Ferdinand, Laurent Blanc, David Maym być może jeden z braci Neville.
Przyjdą: Włoch Alessandro Nesta oraz Julien Escude, chociaż ten drugi nie wydaje się lepszym od Wesa Browna czy Johna O'Shea'i.

Pomoc:
Odejdą: Michael Stewart, Luke Chadwick; niepewna jest przyszłość Juana Sebastiana Verona.
Przyjdą: Ronaldinho, Harry Kewell, Damien Duff.

Atak:
Odejdą: Diego Forlan, Ole Gunnar Solskjaer.

Fajnie, jeśli rzeczywiście te wszystkie transfery (oprócz Ronaldo) dojdą do skutku to będzie po prostu BAJECZNIE !  

Nie wydaje mi się jednak, by MU miał opuścić Rio Ferdinand, podobnie nieprawdopodobny jest transfer Nesty. Poza tym jednak wszystko jest możliwe.

Taa.. juz to widze Nesta w MU jak czytam te wszystkie rewelacje na temat MU kto to do niego odejdzie to zlewac mi sie chce jeszcze calkiem niedawno Alex Ferguson powiedzial wyraznie ze jesli MU ma kupic jednego klasowego pilkarza to sprzeda drugiego zeby nie zostala zachwiana kasa klubowa czy cos takiego wiec te wszystkie plotki na temat Nesty(ktory btw. nie odejdzie z Milanu icon_twisted.gif ),Ronaldinho,Kewella,Kluiverta...radze traktowac z przymruzeniem oka.

tak btw. tylko z ciekawosci sarni skad bierzesz te informacje bo cos mi sie wydaje ze ostre filmy krecisz:>
Sarni
Z wieeeelu źródeł. MUTV, strony Manchesteru itd. Poza tym lepiej niż Ty wiem co mówił Sir Alex, a mówił, że w tym sezonie nie obejdzie się bez wzmocnień, a nie ma zamiaru sprzedawać zawodników z podstawowego składu.

Co do Nesty - wyraziłem swoją opinie co o tym myślę. Poza tym o wiele lepszym rozwiązaniem byłoby pozostawienie Ferdinanda, i tak też się stanie.
Sarni
Pierwszy transfer do MU dobiegł końca. Piłkarzem Manchesteru United został 17-letni Niemiec, Michael Neumayr grający do tej pory w Eintrachcie Frankfurt. Jest to pierwszy Niemiec w barwach mojego ukochanego klubu. Moim zdaniem bardzo dobry krok, był tani, a mogą być z niego ludzie, zresztą nie bez powodu ofertę złożył mu także wielki Bayern Monachium.

Manchester United testuje teraz gwiazdę drugoligowego Realu Oviedo - Sergio. Chłopak ma 17 lat, a podobno na boiskach Segunda Division jest wyróżniającą się postacią.

Fajnie, póki co Ferguson wzmacnia szeregi juniorów, ale przyjdzie pora na pierwszy skład icon_twisted.gif

Jedno jest pewne - roszady będą, i to duże.
R_L_S_
Z wieeeelu źródeł. MUTV, strony Manchesteru itd. Poza tym lepiej niż Ty wiem co mówił Sir Alex, a mówił, że w tym sezonie nie obejdzie się bez wzmocnień, a nie ma zamiaru sprzedawać zawodników z podstawowego składu.

Czy ja wiem czy wiesz lepiej sam sie motasz w swoich wiadomosciach w jednym poscie piszesz ze Kluivert na 99% przejdzie do MU a potem znow piszesz ze (pipi) wyjdzie a co do Nesty to on nie odejdzie z Milanu bo nie ma szans na to zeby Berlusconi go puscil z Milanu nie po to tyle zabiegal o niego i wydal wielkie pieniadze zeby go potem sprzedac MU zreszta jak bedzie sami sie przekonamy a znajac zycie pewnie wiekszosc wymienionych przez ciebie transferow nie dojdzie do skutku.
Sarni
Z Kluivert'em to cholera wie. Wiarygodne źródła piszą, że Kluivert chce grać z van Nistelrooyem, zaś niewiarygodne (czyt.: onet.pl), że Kluivert się nigdzie nie rusza. Jeśli miałbym wierzyć onetowi, to Beckham, Giggs i van Nistelrooy już dawno byliby własnością wszelakich Interów, Realów i Bayernów.
DMX
Kilka newsow o Realu:

arrow.gif :!: "Moje uczucia do Manchesteru United, zawodników, fanów i całego sztabu są silniejsze niż kiedykolwiek. W mediach dużo się pisze o mnie i o mojej przyszłości, ale mogę uczciwie powiedzieć, że nie było żadnego kontaktu pomiędzy mną albo moim doradcą z Realem Madryt, albo jakimś innym klubem. Wiem, że Peter Kenyon i władze klubu chcą, żebym tutaj pozostał. Moja sympatia dla klubu nie zmieniła się od dnia, kiedy podpisałem kontrakt z Manchesterem."- powiedział David Beckham.
Przedstawiciele Realu Madryt poinformowali, że nie będą rozpoczynali żadnych rozmów na temat transferu Davida Beckhama do końca sezonu. Jak informuje "Marca" prezydent Realu Florentino Perez jest gotowy w zamian za Beckhama oddać na Old Trafford Geremiego i Claude Makelele, ale zawiesił wszelkie negocjacje do końca sezonu. Wiadomo również, że reprezentanci Beckhama nadal pozostają w kontakcie z Realem pomimo ich oficjalnego zaprzeczenia w zeszłym tygodniu.

arrow.gif Real Madryt jest zainteresowany kupnem obrońcy Interu Ivanem Cordobą.
arrow.gif Przedstawiciele Realu Madryt oznajmili, że nie są zainteresowani pozyskaniem obrońcy Ajaxu Amsterdam Christiana Chivu
arrow.gif Przedstawiciele Bayeru Leverkusen potwierdzili, że hiszpański Real Madryt nadal jest zainteresowany pozyskaniem brazylijskiego obroncy Lucio
arrow.gif Przed dzisiejszym półfinałowym spotkaniem Ligi Mistrzów w którym zmierzą się Real Madryt i Juventus Turyn, napastnik włoskiego zespołu Alessandro Del Piero mówił o perspektywie grania dla Królewskich. "To byłoby fajne, ale nie mogę o tym duży myśleć, ponieważ gram dla innego klubu. Na pewno wszyscy zawodnicy chcieliby grać dla tak dużego klubu. Ale ja o tym za dużo nie myślałem." - powiedział Del Piero.
arrow.gif Jak informuje brytyjska prasa Arsenal Lodnyn jest gotowy do sprzedaży pomocnika Roberta Piresa. Angielski klub ma podobno zaoferować tego piłkarza hiszpańskiej Valencii za siedem milionów funtów. Menedżer Arsenalu Arsene Wenger przyznał, że nie podobają mu się ostatnie uwagi Piresa dotyczące ambicji klubu. Jak wimey francuskim pomocnikiem interesuje się Real Madryt.
arrow.gif Przedstawiciele Realu Madryt chcą pozyskać pomocnika Valencii Rubena Baraję. Jednak interesuje ich tylko możliwość wymiany na innego zawodnika. Obecnie za Baraję trzeba byłoby zapłacić około ośmiu milionów funtów, ale Real jest bardziej skłonyy oddać innego piłkarza w rozliczeniu. Najpoważniejszym kandydatem jest Fernando Morientes. Działacze Realu są przekonani, że Valencia zgodzi się na takich ruch, ponieważ jeszcze nie dawno była poważnie zainteresowana usługami napastnika reprezentacji Hiszpanii.
Ukyo_Tachibana
Oliver Khan oglosil podobno tongue.gif ze chce grac za granica jesli o prawda to moze Man Utd bedzie sie o niego starac taka ciekawostka tongue.gif
Miłosz
Oliver Khan oglosil podobno tongue.gif ze chce grac za granica jesli o prawda to moze Man Utd bedzie sie o niego starac taka ciekawostka tongue.gif

Bleeeee, fuuuuuuj, Kahn w Man U ?? Nie tylko nie to !! Coś mi się wydaje, że to nie prawda.
Sarni
Kahn chce grać za granicą, ale bo MU nie przejdzie, bo go tam nie chcą. Jest stary i brzydki, poza tym jest złamanym chu,jem, jak przejdzie do MU to mu kibice nie dadzą spokoju icon_twisted.gif icon_twisted.gif
toudi
chodz nie lubie Kahna za ten sad z EA, ale uwazam ze to jak narazie najlepszy bramkarz, wiec jak dla mni moze stanac w slupkach Man Utd, bo jak fidze Pawiana Bartheza to mnie na wymioty zbiera tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.