Aha ja chce widziec Roniego w Barcie!

Zeby chlopak sie zmarnowal

To juz wole zeby gral w MU. A tak na marginesie to ladny szum wokol siebie robi ten Ronaldinho. Dluzej to trwa niz transfer Beckhama
Najbardziej rozbawił mnie Iv z forum Man Utd tym txtem:
dziś wieczorem albo jutro pojawią się takie widomości.
Intensywne poszukiwania brazylijskiej gwiazdy futbolu Ronaldinho zakończyły się fiaskiem. Ekipa poszukiwawcza w składzie Graille, Laporta i Kenyon dotarła wprawdzie do granicznego pasa dżunglii brazylijskiej ale dalej z powodu krańcowego wycieńczenia uczestników wyprawy niestety musiała się wycofać. Niezależne źródła prasowe donoszą jednak, że w chwilę po zawróceniu tej oficjalnej ekipy widziano pojedynczego człowieka z maczetą w ręku , próbującego się przedostać przez gąszcz lian i zarośli do wnętrza dżungli . Człowiek ten non stop powtarzał w języku angielskim ( ze szkockim akcentem ): Fuck ! ja tego fucking Kenyona i Graille'a z tym fucking Asissem i Ronaldinho, gołymi, fuck rękami , fuck u(pipi)ę !! Niestety późniejsze jego losy są niewiadome.
Tymczasem po powrocie do Barcelony , Laporta zwołał konferencję prasową na której oświadczył, że za zniknięciem Ronaldinho stoi zapewne sam Fiorentino Perez. Laporta powiedział, że Perez porwał i ukrył Brazylijczyka na rok aby w następnym sezonie kupić go do Realu Madryt. Oczekiwane jest dziś stanowisko Pereza w tej sprawie.
Tymczasem bulwarówka angielska the Sun ogłosiła publicznie, że nagłe zniknięcie Ronna jest sprawką grupy azjatyckich fanek Davida Beckhama, które chciały się w ten sposób zemścić na MU za sprzedanie ich ulubieńca do Realu M. Jak sugeruje ponadto jeden z dziennikarzy tej gazety, wie on ponoć gdzie dokładnie przebywa Ronaldinho ale nie może powiedzieć w obawie przed zemstą rozjuszonych kobiet, które z kolei miały stwierdzić, że - \" Na widok Beckhama miałam trzy orgazmy na godzinę a z Ronnym mam dwa razy więcej w tym samym czasie i to bez patrzenia \". Wywiad z jedną z porywaczek pojawić się ma w The Sun w następny piątek.
Brazylijska wróżka Esmeralda von Mećkowska z domu Grząsek w \" Tajemnicach Swiata \" twierdzi, że Ronaldinho opanowały siły ciemności i przewiduje rychłe nadejście Antychrysta, przed którym ludzi pobożnych mogą obronić tylko jej magiczne amulety za 150 zł sztuka .
Tadaaaaaammmmm !!
Jak podają pewne źródła manager Manchesteru United – Sir Alex Ferguson jest w drodze do Paryża aby dokończyć transfer Ronaldinho. Wraz z nim w samolocie znajduje się Maurice Watkins - główny notariusz z Old Trafford!
Informacje te nie są oficjalne, ale trudno, żeby takie były. Przez ostatnie godziny wszystkie serwisy ukazywały Barcelonę jako faworyta do pozyskania Ronniego. Teraz już to się nie liczy, jeśli wierzyć informacjom UWS w ciągu najbliższych godzin może dojść do sfinalizowania transferu Ronaldinho.
Mimo wszystko do ostatniej chwili nic nie będzie pewne, trzeba zaufać Sir Alexowi oraz innym działaczom i wierzyć, że już niedługo ujrzymy Ronniego w trykocie Vodafone
[size=24]UPDATE:
Co ?? zastępca Verona ??
Manchester United jest gotowy złożyć ofertę na pomocnika West Ham United Joe Cole'a.
Menedżer United Sir Alex Ferguson widzi w Cole'u następcę Juana Verona, który ma za 14 mln funtów odejść do Chelsea.
Menedżer West Ham Glenn Roeder twierdzi, że jego najlepsi piłkarzy nie będą tani, ale Cole wie, że musi grać w Premiership by utrzymać się w reprezentacji Anglii
[size=24][b]UPDATE 2:
Real Mardryt dołączył do Chelsea w walce o kapitana Arsenalu Patricka Vieiry.
Mistrz Hiszpanii jest gotowy zapłacić Vieirze 10 mln funtów za to by pozostał w tym sezonie w Arsenalu i podpisał kontrakt z Królewskimi za rok, kiedy będzie już wolnym agentem.
Wczoraj menedżer Arsenalu, Arsene Wenger, powiedział: Nasi piłkarze nie są na sprzedaż. Obecna sytuacja jest taka, że Patrick Vieira nie podpisał jeszcze kontraktu, ale jestem pewien, że to zrobi.
Jednak Vieira jest zainteresowany propozycją Realu tymbardziej, że przeprowadzka do Hiszpanii wyeliminowałaby trudności związane z ewentualnym przejściem do lokalnego rywala Chelsea.
Dzisiaj podobno ma zapaść decyzja w sprawie Ronaldinho. Mam nadzieję, że Kenyon zaoferuje nową kwotę PSG i wszystko będzie jasne, ale obecnie nic nie jest pewne. Sam piłkarz do tej pory podkreślał, że chce grać dla United, ale zobaczymy jak to będzie sie miało w praktyce...
Mendieta wraca do Lazio, a Kluivert zostaje w Barsie.
Perez wypowiedział się na temat Raula:
- Raul jest jednym z wielkich piłkarzy, a znajduje się już w Realu. On czuje swoją identyfikację z Realem. Jesteśmy bardzo dumni z niego. Ma 26 lat, a już będzie kapitanem drużyny, co wiąże się z większą odpowiedzialnością. Jestem, że przekonany, że Raul jest świadomy tego, co reprezentuje
No i luzik
Manager Czerwonych Diabłów, sir Alex Ferguson, odbył długą rozmowę z prezydentem PSG, Francisem Graille, na temat transferu Ronaldinho. Całość odbyła się parę godzin po tym, jak Francuz oskarżył United o działania niezgodne z przepisami FIFA. Jednakże Ferguson i Kenyon spotkali się w końcu z Graillem, bratem Brazylijczyka i jego agentem, Roberto Assisem.
Strony dyskutowały o trzech milionach euro, które zdają się być kością niezgody pomiędzy nimi. Podczas spotkania United nie złożyło nowej propozycji, ale prezydent PSG zaproponował towarzyskie spotkanie MU i PSG, z którego wszelkie wpływy dostałyby się klubowi z Paryża.
PSG zapłaciło już Gremio Porto Alegre za usługi Ronaldinho 6,5 miliona euro w lipcu 2001. Ten transfer spowodował jednak, że firma zwana Sportfive dopłaciła 15 milionów euro za prawa do wizerunku i paryski klub będzie musiał te pieniądze teraz spłacić. Na dodatek PSG musi zapłacić Gremio procent od kolejnego transferu Brazylijczyka, gdyż taka klauzula była zawarta w kontrakcie. Co więcej Ronaldinho, który ma jeszcze ważny kontrakt, może ządać 15% sumy transferowej !!! Na tej podstawie można wnioskować, że suma transferowa około 30 mln euro starczy na jedynie na pokrycie wszystkich długów PSG wobec wierzycieli. Klub z Paryża walczy o to, żeby zarobić na czysto chociaż 5 mln euro na najbliższym transferze Ronniego !!!
No cóż, teraz czarno na białym widać, dlaczego Graille stara się wynegocjować jak najwyższą sumę odstępnego, zaś początkowo proponowana suma przez United suma, nie starczyłaby nawet na spłaty wszelkich należności.
lol
[b][size=18]
UPDATE:
Damien Duff przeciąga jak tylko może decyzje o podjęciu rozmów z działaczami Chelsea. Irlandczyk wierzy w to, że MU w ostatniej chwili wyrwie go z rąk petrodolarowego potwora jakim stał się teraz zespoł the Blues. Przypomnę tylko że Blackburn zaakceptował ofertę Chcelsea w wyskokości Ł 17 mln. Skonskternowany gracz spotkał się wczoraj z przedstawicielami Chelsea ale nic nie wyniknęło z tych rozmów.
Damien podobno powiedział swoim kolegom, że będzie tak długo przeciągał rozmowy z Londyńczykami aby MU wreszcie złożyło ofertę jego dotychczasowemu klubowi. Duff nie chce grać dla Chelsea ale raczej mało prawdopodobny jest jego transfer z powodu zainteresowania MU Klebersonem i Ronaldinho.
Duff lubi spokojne życie w Lancashire i nie chce przenosić się do Londynu. Według jego kolegów, Irlandczyk wciąż wierzy w to, że United podkradnie go spod nosa Abramovicha. Chelsea da Duff'owi czas do namysłu i pewnie więcej pieniędzy niż Blackburn ale prawda jest taka, że on przyjąłby nawet skromniejszą ofertę MU.
Sam Damien o kwocie Ł 17 mln powiedział : śmieszna.
Abramovich szuka wzmocnień drugiej linii po tym jak Chelsea nie udało się pozyskać Edgara Davidsa. Juventus chciał sprzedać go w pakiecie z Marcelo Salasem i Chilijczyk nie był potrzebny rencistom.
Tak więc pozostaje nam tylko czekać ...
YUPI !!!
\"Niespodziewany zwrot w sprawie Ronaldinho. Portal libredirecto.com podaje ze MU wycofal sie ostatecznie z walki o pilkarza, a prezydent PSG przyznaje ze teraz Barcelona ma najwiecej szans na pozyskanie brazylijskiej gwiazdy.
Angielska prasa spekulowala tego ranka ze Barcelona jest glownym faworytem do pozyskania pilkarza. Te spekulacje sa znacznie bardziej wiarygodne po oswiadczeniu prezydenta PSG Francisa Graille \" Oferta MU jest gorsza od oferty Barcelony ale jeszcze nic nie jest ustalone\". Przyznal ze teraz nadchodzi czas na negocjacje z klubem z Katalonii i ze sprawa moze sie jednoznacznie wyjasnic w najblizszych godzinach.
Mowi sie ze oferta Barcy dla PSG to 20 mln euro, definitywny transfer Cristanvala i roczne wypozyczenie Juana Romana Riquelme. Wiele zalezy tutaj od opinii trenera PSG ktory nie wypowiedzial sie jeszcze na temat obu tych zawodnikow. Trzeba przypomniec ze Ronaldinho wciaz nie dolaczyl do ekipy PSG, ktora juz trenuje i nawet rozegrala mecz towarzyski\"
Mnie już to nudzi i męczy. Niech wyłożą konkretną kasę i będzie po kłopocie. Fakt, że Man. Utd. jest spółką, ale jak już walczą o piłkarza to niech go kupią.
Mnie już to nudzi i męczy. Niech wyłożą konkretną kasę i będzie po kłopocie. Fakt, że Man. Utd. jest spółką, ale jak już walczą o piłkarza to niech go kupią.
Ja juz zlewam na Ronaldinho... sorry, ale imho kampania reklamowa przerodzila sie w niesmaczny zart... co za duzo, to nie zdrowo...
\"Mowi sie ze oferta Barcy dla PSG to 20 mln euro, definitywny transfer Cristanvala i roczne wypozyczenie Juana Romana Riquelme.\"
A Christanval ponoć podpisał już kontrakt z Olympique Marsylia
A juz mi sie chce rzygac od tego gadania o transferze Ronaldihno skonczy sie tak ze nawet jak gdzies przejdzie to pokloci sie z nowym trenerem i za rok znowu bedzie biadolenie gdzie przejdzie
Ronaldinho jest teraz bliżej podpisania kontraktu z Barceloną niż z ManU, jako że Czerwone Diabły powoli tracą cierpliwość.
Barcelona jest w zaawansowanych negocjacjach z agentem Ronniego - Roberto Assisem. I jest ponoć blisko sfinalizowania kontraktu z Ronaldinho. Barca chce zakończyć negocjacje już dziś, a jutro Ronnie miałby polecieć do Hiszpanii na testy medyczne.
Dziś wczesnym rankiem Manchester złożył ostateczną ofertę za gracza. Jest to około Ł23 miliony funtów. Czerwone Diabły wyznaczyły także godzinę do której PSG ma szansę zaakceptować ich ofertę. Jest to dokładnie 18:00 dziś. Jeżeli do tego czasu ManU nie dostanie odpowiedzi, zakończy starania o gracza.
mam nadzieje ze barca wygra ten wyscig......i scagnie brazylijczyka na camp nou a wlasciwie chyba juz wygrali......hehehehehehe
BARCA BARCA BARCA!!!!!!
Ronaldinho w Barcelonie.
FORZA BARCA
Tak Ronaldinho w Barcelonie

Hiszpańskie dzienniki AS i Marca podały, że Barcelona doszła do porozumienia z Paris Saint Germain w sprawie Brazylijczyka Ronaldinho.
Z doniesień wynika, że PSG przyjęło ofertę w wysokości 28 mln euro złożoną przez kataloński klub, która przebiła propozycję Manchester United.
Rzecznik prasowy klubu potwierdził, że 23-letni reprezentant Brazylii, który był już bardzo blisko transferu na Old Trafford, przyjedzie jeszcze dzisiaj do Barcelony by ustalić warunki swojego kontraktu.
Nareszcie jakas dobra wiadomosc:p To w ogole MU kupil kogos wartego uwagi ostatnio?;p
nie kupi, bo Man Utd. to po(pipi)y choc kibicuje temu klubowi od dziecka

bez Ronniego to se pogramy ale chyba przeciwnikom na nerwach i nic poza tym, cos marnie widze przyszla Lige Mistrzow w wykonaniu Red Devils, Kenyon to skapiec i tyle
Undertaker777
19 07 2003, 20:56
Dzisiaj to jest 19 lipca 2003 r. Ronaldinho pojawił sie w Barcelonie by podpisać gotowy już kontrakt ( pięcioletni ) z FC Barceloną !! I (pipi) bo kocham ten klub !! A Manchester najpierw słownie daje niby 33 mln Euro a potem jak przychodzi co do czego to chcą wyłożyć tylko 22 !!
Barca , Barca !!
To juz jest koniec:
Negocjacje zakończone. Ronaldinho Gaucho będzie już dziś zawodnikiem FC Barcelony. Spotkanie Sandro Rosella i Roberto Assisa (przedstawiciela i brata piłkarza) zaowocowało i sam Ronaldinho przybędzie dziś do stolicy Katalonii.
Szkoda chlopaka, skonczy jak Riqueme czy Saviola.
Teraz pewnie Sarni napisze ze tak byl kiepski, i dopiero teraz, po obejrzeniu na video meczow, zdal sobie sprawe ze PSG wygrywalo mecze bez niego

Tak ja z Beckhamem
Wlasnie przeczytalem ze MU chce sie pozbyc Verona. No ale w koncu kupili Ziembie-Ziembie. A Arsenal prowadzi zawansowane rozmowy w sprawie Canizaresa, czyzby 40 letni Seaman przechodzi na emeryture?
Undertaker777
19 07 2003, 21:46
To sie okaże !! Za dobry jest by sie nie zaaklimatyzować !! W końcu Hiszpania to raj dla Brazylijczyków !! bardziej bym sie martwił o pana Beckhama !!
Nawet nic już nie mówcie na ten temat. Ronaldinho poszedł do Barcy i temat zakończony. Ja jestem teraz ciekawy kogo "zatrudni" Ferguson. Kleberson jest, ale...
Ufff, hehe

Ronaldinho w Barsie, czyli Perez powstrzymał swe zapędy. A Man Utd chyba zostaje na lodzie, jeszcze niech sprzedadzą Verona i będzie lol. Ale do końca okienka transferowego jeszcze daleko, więc może jednak nie skończy się tylko na Howardzie i panu Dżambo-Dżambo

Zresztą co mnie to obchodzi
Może być problem z transferem Milito do Realu. Prezentacja miała się odbyć w czwartek, ale została przełożona na czas bliżej nieokreślony. Wynikły problemy podczas badań medycznych - Gabriel ma coś z kolanem i (ponoć) zadatki na arytmię serca. Hm

Piłkarz ma teraz przejść dogłębne testy, a o ich wyniku (i o tym czy transfer ostatecznie dojdzie do skutku) dowiemy się najwcześniej w poniedziałek. Szkoda, jeżeli nie przejdzie tych testów pozytywnie to będzie kapa

Już zaczynałem się do niego przyzwyczajać. (BTW: Szkoda, że go nie ma w WE6:FE

) Ale każdy medal ma dwie strony - jeżeli z Milito nie wypali, to może Perez sprowadzi na Santiago Bernabeu ----- WALTERA SAMUELA

. Yeah, yeah, yeah!!! Tym bardziej, że odpadają potencjalne wydatki na Ronaldzika

, który będzie chyba w Barsie nowym Rivaldo (tfu!)
Dobra, to było tylko pobożne życzenie. Mam nadzieję, że z Milito będzie wszystko grało i w końcu zobaczę go w białym trykociku z herbem Realu na piersi
Kit Ronaldinho i prezesowi PSG w ucho! Nawet się nie przejąłem. Mam nadzieje, że teraz priorytetem będzie Damien Duff...
Z ostanich pogłosek wynika, że Manchester United nie śpieszy się w pozyskaniu Duff'a.
Z ostanich pogłosek wynika, że Manchester United nie śpieszy się w pozyskaniu Duff'a.
Moze nie chca rozglosu tak jak w przypadku Ronaldinho. Pozatym na miejsce Becksa szykowany jest Kieron DYER! YUUUPI! Doskonaly pilkarz, jeden z najzdolniejszych pomocnikow w Anglii(Obok JOe COle'a).
Kur,wa, 3 miesiace negocjowali, a Barca kupila go w tydzien, pier,dolony Kenyon, zaj,ebane skapiradlo.
DMX: nie bede zaprzeczal, Ronaldinho to swietny pilkarz w przeciwienstwie do Beckhama. I zaluje ze nie zalozy koszulki United. Ciekaw tez jestem czy Rijkaard bedzie umial poradzic sobie z jego charakterem.
Trudno, mam nadzieje, ze uda sie sprowadzic Joaquina albo Dyera (pilkarze moim zdaniem na poziomie Ronniego, dadza rade), chociaz szczerze mowiac watpie w to po tym co stalo sie z Ronniem.
Duff chce grac w United. Oczywiscie gralby na prawej stronie, bo na lewej jest Giggs. Duff jest obunozny, na MS gral dosyc dobrze i w ostatecznosci moglby byc (chociaz nie ukrywam, ze wolalbym Joaquina).
Co do Verona - podobno chce grac jeszcze sezon na Old Trafford. Mam nadzieje, ze zarzad nie bedzie az tak glupi i go nie sprzedadza.
Teraz juz wole nic nie komentowac w sprawie transferow, bo zarzad ManUtd pokazal, ze moza spieprzyc nawet praktycznie wygrana walke...
GLOOOOOOORY, GLOOOOOOORY MAN UNITED !!!!!!!!!!
Manchester United próbuje pozyskać pomocnika Newcastle, Kierona Dyera. The News of the World podało informację, że United zabiega o Dyera, ale ich oferta opiewająca na 20mln funtów została odrzucona przez klub z St’ James Park.
Z tego co mi wiadomo Man U zainteresowane jest także Joe Colem.
Ciekawostka :
Nowy nabytek Liverpoolu, Harry Kewell, odniósł poważną kontuzję podczas przedsezonowych przygotowań The Reds. Kontuzja kostki Australijczyka zmartwiła Gerarda Houlliera- W niedzielę Harry będzie miał prześwietlenie. Niestety, nie wygląda to dobrze-powiedział menedżer Liverpoolczyków.
Nareszcie jakas dobra wiadomosc:p To w ogole MU kupil kogos wartego uwagi ostatnio?;p
BTW to od kiedy kibice Realu ciesza sie z sukcesow Barcy ?
Co do zakupow - nikogo nie kupil, ale tez nikogo nie stracil. Poza tym to dopiero drugi tydzien okienka transferowego, jeszcze sporo czasu pozostalo do konca i na pewno jeszcze ktos zawita na Old Trafford (Joaquin, Dyer lub Duff - mam nadzieje)
BTW to od kiedy kibice Realu ciesza sie z sukcesow Barcy ? :lol:
Ciesza sie z tego, ze MU nic ciekawego kupic nie moze ;)
Jak odejscie Beckhama jest zadna strata to ja nie wiem :]
Jak odejscie Beckhama jest zadna strata to ja nie wiem

Może i jest stratą, ale Man U musi zmienić styl gry. Z takim yyyyyy jakby to powiedziec typowo angielskim, raczej daleko by nie zaszedł w europejskich pucharach. Mam nadzieję, że ktoś jednak trafi na Old Trafford, bo jak narazie to w skłądzie są luki.
Tak to jest prawda, że tym stylem to daleko nie zajdą. Joe Cole przydałby sie na Old Trafford. Zarządowi Man.Utd. już podziękujemy!
heh jak juz robimy czystkę to ja proponuje pozbyc sie juz przy okazji Nickiego Butta, braci Nevillow i Forlana;) moze wychowankowie dadzą radę;]
VerB: A od kiedy wy tak kochacie Barce ?

Co do Beckhama - powtarzam jeszcze raz, MU gralo lepiej bez niego niz z nim, odejscie Becksa pod wzgledem psychiki reszty zespolu bedzie duzym plusem (nie beda mieli w swoich szeregach gwiazdorka), a jesli chodzi o aspekty czysto sportowe to moim zdaniem nie zrobi roznicy w grze Man Utd (bo do jasnej cholery ktos musi wreszcie zawitac na OT - i mam nadzieje, ze bedzie to Dyer badz Joaquin). Strata byloby w moich oczach odejscie Ruuda, Giggsa badz Scholesa, ale nie Beckhama.
Kleberson pomyslnie przeszedl testy medyczne i w zblizajacym sie tygodniu zostanie oficjalnie zaprezentowany. Powiem tyle - ciesze sie niezmiernie, wreszcie ktos zastapi Roya, drugi powazny transfer w tym oknie (po Howardzie)
Trucha: Zarzad ManU zle prowadzil negocjacje, dopiero pod koniec zaczal robic dobrze - przez wiekszy okres to PSG dyktowalo warunki, dopiero pod koniec wyczerpala sie cierpliwosc Kenyona. Gdyby Kenyon juz na samym poczatku nie dal soba pomiatac Ronnie gralby pewnie na OT. Bo do cholerci, jakas szumowina Graille nie bedzie sobie robic jaj z najlepszego zespolu na swiecie.
Teraz na liscie Fergusona pozostalo trzech pilkarzy majacych na celu zastapienie Beckhama - Joe Cole, Kieron Dyer i Joaquin. Ktorys z nich na pewno trafi na Old Trafford, moim zdaniem nie sa duzo gorsi od Ronniego (o ile wogole sa gorsi, ale na pewno beda sprawiac mniej klopotow niz Brazylijczyk), a na pewno lepsi od Becksa (duzo mlodsi), i z kazdego z nich cieszylbym sie bardzo.
Co do Becksa... nie lekceważyłbym jego roli. Byl pilkarzem bardzo potrzebnym i watpie by Solskjear czy nawet Chadwick zastapili go w przekroju calego sezonu. A czy uda sie kogos kupic na tamta pozycje... zaczynam coraz mocniej powatpiewac[teoretnycznie najlatwiej Cole'a, bo West Ham spadł do D1 i nie powinien robic przeszkod].
Co do Becksa... nie lekceważyłbym jego roli. Byl pilkarzem bardzo potrzebnym i watpie by Solskjear czy nawet Chadwick zastapili go w przekroju calego sezonu. A czy uda sie kogos kupic na tamta pozycje... zaczynam coraz mocniej powatpiewac[teoretnycznie najlatwiej Cole'a, bo West Ham spadł do D1 i nie powinien robic przeszkod].
Zauwaz, ze o Ronaldinho ubiegalo sie wiele powaznych klubow, a tej trojki nie chce kupowac praktycznie nikt.
Chadwick nie jest juz pilkarzem MU, Solskjaer jest dosc dobry, ale na dluzsza mete jest za stary. Nie boj zaby, na pewno uda sie sprowadzic kogos z tej trojki, a wtedy nawet nie odczujesz straty Becksa (o ile wogole bys ja odczul - 6:2 z Newcastle, 4:0 z Liverpoolem).
Ja zawsze marzylem o Nedvedzie, ale to raczej nierealne. Wystarczy mi ktos z podanej wczesniej trojki.
A jednak plotka o przenosinach Kierona Dyera do MU jest prawdą. Dziś Newcastle United odrzuciło ofertę w wysokości Ł 20 mln. Była to jednynie początkowa oferta ale magazyn News of the World potwierdza, że rozpoczął się pościg za Kieronem.
Pewien informator z obozu srok powiedział :
MU chce go ale będą musieli dać dużo więcej niż Ł 20 mln abyśmy chcieli rozważyć odejście Kierona.
Oh beybe, jesli Kieron trafilby na Old Trafford smialo uznalbym ten sezon transferowy za BARDZO UDANY (kto widzial go w akcji, rowniez takowym by go uznal). Nie zdziwilbym sie gdyby Kenyon dal za niego 35 milionow futnow (zaczeli ostro - przy Ronniem zaczynali od 5 mln)
Oh beybe, jesli Kieron trafilby na Old Trafford smialo uznalbym ten sezon transferowy za BARDZO UDANY (kto widzial go w akcji, rowniez takowym by go uznal). Nie zdziwilbym sie gdyby Kenyon dal za niego 35 milionow futnow (zaczeli ostro - przy Ronniem zaczynali od 5 mln)
ja widzialem... ;P polecam... btw pilkarz bardzo podobnie grajacy co Beckham... rownie pozyteczny w defensywie.
ja widzialem... ;P polecam... btw pilkarz bardzo podobnie grajacy co Beckham... rownie pozyteczny w defensywie.
Podobnie, tyle, ze duzo lepiej drybluje (o ile Becks wogole dryblowal) i jest znacznie szybszy. Takiego pilkarza nam potrzeba.
Podobnie, tyle, ze duzo lepiej drybluje (o ile Becks wogole dryblowal) i jest znacznie szybszy. Takiego pilkarza nam potrzeba.
Chodzilo mi bardziej pod kątem miejsca na boisku. Sarni a co ty sie nagle tak Becksa czepiasz? Nie wiem ile kibicujesz ManUtd, ale ja przez pryzmat tych 6 lat, przez ktore sledzilem jego kariere na Old Trafford nie jestem w stanie sie tak definitywnie na niego wypiac... mam dla niego szacunek za to co zrobil dla United. Fakt Dyer lepiej drybluje i jest szybszy, ale Becks jest lepszy w odbiorze i wkoncu jest najlepszym "passerem" na świecie.
VerB: A od kiedy wy tak kochacie Barce ? :lol: Co do Beckhama - powtarzam jeszcze raz, MU gralo lepiej bez niego niz z nim, odejscie Becksa pod wzgledem psychiki reszty zespolu bedzie duzym plusem (nie beda mieli w swoich szeregach gwiazdorka)
Szybciej Barcy niz MU:P Gwiazdorek wam nie potrzebny to po co ubiegali o Ronaldinho - no chyba, ze wg ciebie nie ma on predyspozycji (o ile juz nie jest) gwiazda :]
VerB: A od kiedy wy tak kochacie Barce ? :lol: Co do Beckhama - powtarzam jeszcze raz, MU gralo lepiej bez niego niz z nim, odejscie Becksa pod wzgledem psychiki reszty zespolu bedzie duzym plusem (nie beda mieli w swoich szeregach gwiazdorka)
Szybciej Barcy niz MU:P Gwiazdorek wam nie potrzebny to po co ubiegali o Ronaldinho - no chyba, ze wg ciebie nie ma on predyspozycji (o ile juz nie jest) gwiazda

Ronnie moze i ma takie predyspozycje, ale przynajmniej nie bylby wywyzszany przez prase i nie drukowali by go na okladce "Pani Domu".
Kibice Realu bardziej lubia Barce od MU ? Lol, do tej pory wydawalo mi sie z Real i Barca nienawidza sie bardziej niz ktokolwiek na kuli ziemskiej:P
Ja nie jestem "wszyscy" i nigdy nie bylem. A R. na okladke PD tez by sie nadawal ;p
ronaldinho jest tak samo uzdolniony aktorsko jak rivaldo kto ogladal puchar konfederacji ten wie o czym mowie
p.s. nie lubie tego jego konskiego ryja[ przy czym jesli nie symulowalby to tak bardzo mi to nie przeszkadzaloby]
Jak kupia Joe Cole'a i Kierona Dyer'a to będzie już wypas! Napad jest ok, Ruud daje rade!!!
Jak kupia Joe Cole'a i Kierona Dyer'a to będzie już wypas! Napad jest ok, Ruud daje rade!!!
No napad rzeczywiscie jest ok. Jak niedajboze wypadnie Nistelrooy z powodu kontuzji to bedziemy mieli do wyboru: Solskjeara, Belliona i Forlana... same asy :wink:
BTW to od kiedy kibice Realu ciesza sie z sukcesow Barcy ?

A od kiedy wy tak kochacie Barce ?

Cieszymy się z tego, że Perez odpuścił i Ronaldzik nie trafił do Madrytu
Teraz na liscie Fergusona pozostalo trzech pilkarzy majacych na celu zastapienie Beckhama - Joe Cole, Kieron Dyer i Joaquin. Ktorys z nich na pewno trafi na Old Trafford, moim zdaniem nie sa duzo gorsi od Ronniego (o ile wogole sa gorsi, ale na pewno beda sprawiac mniej klopotow niz Brazylijczyk), a na pewno lepsi od Becksa (duzo mlodsi), i z kazdego z nich cieszylbym sie bardzo.
Byle nie Joaquin - zmarnowałby się u was

IMHO to jeden z najzdolniejszych skrzydłowych młodego pokolenia. Idealny następca Figo, w mych oczach
ronaldinho jest tak samo uzdolniony aktorsko jak rivaldo kto ogladal puchar konfederacji ten wie o czym mowie
p.s. nie lubie tego jego konskiego ryja[ przy czym jesli nie symulowalby to tak bardzo mi to nie przeszkadzaloby]
Tak jak mówię, to będzie nowy Rivaldo (vide tekst o symulacji i końskich ryjach

)
Jak niedajboze wypadnie Nistelrooy z powodu kontuzji to bedziemy mieli do wyboru: Solskjeara, Belliona i Forlana... same asy :wink:
Niom i tu jest minus Man U. Brakuje nam rasowego napastnika, który mógłby grac u bok Nistelrooya, a w razie kontuzji jednego z nich zostałby jeszcze jeden napastnik z prawdziwego zdarzenia.
Jak niedajboze wypadnie Nistelrooy z powodu kontuzji to bedziemy mieli do wyboru: Solskjeara, Belliona i Forlana... same asy :wink:
Niom i tu jest minus Man U. Brakuje nam rasowego napastnika, który mógłby grac u bok Nistelrooya, a w razie kontuzji jednego z nich zostałby jeszcze jeden napastnik z prawdziwego zdarzenia.
Mimo wszystko takim napastnikiem jest Solskjear, a przynajmniej powihien byc z zalozenia. Takze biedy byc nie powinno
Mimo wszystko takim napastnikiem jest Solskjear, a przynajmniej powihien byc z zalozenia. Takze biedy byc nie powinno

Geez. Solskjaer to obecnie bardziej prawy pomocnik niż napastnik. Napastnicy to David Bellion (na poziomie) i Diego Forlan (słaby).
MU nie sprowadzi Duffa, z czego cieszę się niezmiernie bo nie miałem do tego piłkarza przekonania. Joaquin, Joe lub Kieron - to byłyby dobre nabytki. Mam nadzieję, że uda się wykonać transfer jednego z nich (szanse są niemałe, ale z Ronniem bylo podobnie, tyle ze ich jest trzech i nie są rozchwytywani na prawo i lewo)
the_ring: Real chyba Joaquina nie kupi, mało koszulek by sprzedali:P

Geez. Solskjaer to obecnie bardziej prawy pomocnik niż napastnik. Napastnicy to David Bellion (na poziomie) i Diego Forlan (słaby).
MU nie sprowadzi Duffa, z czego cieszę się niezmiernie bo nie miałem do tego piłkarza przekonania. Joaquin, Joe lub Kieron - to byłyby dobre nabytki. Mam nadzieję, że uda się wykonać transfer jednego z nich (szanse są niemałe, ale z Ronniem bylo podobnie, tyle ze ich jest trzech i nie są rozchwytywani na prawo i lewo)
the_ring: Real chyba Joaquina nie kupi, mało koszulek by sprzedali:P
Co do Solskjeara... zobacz ile on bramek strzelił w swojej karierze... jest nominalnym napastnikiem, a to, że grywa na prawej pomocy świadczy tylko o jego uniwersalności. Ale dla swietego spokoju powinni sciagnac imho Jamesa Beattie...
Co do twojego stosunku do Duffa. NIe ma sie co tak podniecac Cole'm... moze i sie popisuje czarujac pilka w miejscu na darmowych promocjach lodow, ale w gruncie rzeczy to w zeszlym sezonie jakos nie potrafil utrzymac West Hamu w lidze, mimo, ze w skladzie mial takich zawodnikow jak; Trevor Sinclair, Micheal Carrick, Paulo Di Canio, Tomas Repka, Frederick Kanute, Jermaine Defoe.
Joaqium jakos w zeszlym sezonie tez cudow nie pokazywal, bylo przynajmniej 5 lepszych skrzydlowych od niego w Premiera Division... owszem jest zdolny i niezwykle perspektywiczny, ale nie rob z niego zbawiciela.
Kieron Dyer... powiem krotko... Becks jest lepszy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.