Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Miłosz
Boss Newcastle, sir Bobby Robson, odrzucił jakiekolwiek sugestie na temat transferu Kierona Dyera do drużyny Czerwonych Diabłów.

Robson, zwoławszy swoją pierwszą konferencję prasową w Kuala Lumpur przed zbliżającym się tournee Srok po Azji, zareagował dość gniewnie na te doniesienia. Zaprzeczył też, jakoby Dyer sam chciał opuścić klub i przenieść się na Old Trafford

O ile mi wiadomo, nie ma krztyny prawdy w tych twierdzeniach. Wszystko to zostało sfabrykowany, oto co ja myślę na ten temat.

Sam Ferguson również zdążył wyśmiać podczas pierwszego dnia amerykańskiego tournee wszelkie sugestie, jakoby chciał sprowadzić Dyera na Old Trafford.

Czyli Dyer odpada ?? No to zostął jeszcze Joe Cole.
Co do Solskjaera :
Prawdę mówiąc, jakby Ruud broń Boże został kontuzjowany, to osobiście jakoś nie zaufałbym Solskjaerowi, żeby grał w zastępstwie za Holendra. Man U potrzebuje drugiego napastnika, no i pomocnka.
Sarni
Boss Newcastle, sir Bobby Robson, odrzucił jakiekolwiek sugestie na temat transferu Kierona Dyera do drużyny Czerwonych Diabłów.  

Robson, zwoławszy swoją pierwszą konferencję prasową w Kuala Lumpur przed zbliżającym się tournee Srok po Azji, zareagował dość gniewnie na te doniesienia. Zaprzeczył też, jakoby Dyer sam chciał opuścić klub i przenieść się na Old Trafford

O ile mi wiadomo, nie ma krztyny prawdy w tych twierdzeniach. Wszystko to zostało sfabrykowany, oto co ja myślę na ten temat.

Sam Ferguson również zdążył wyśmiać podczas pierwszego dnia amerykańskiego tournee wszelkie sugestie, jakoby chciał sprowadzić Dyera na Old Trafford.  

Czyli Dyer odpada ?? No to zostął jeszcze Joe Cole.  
Co do Solskjaera :
Prawdę mówiąc, jakby Ruud broń Boże został kontuzjowany, to osobiście jakoś nie zaufałbym Solskjaerowi, żeby grał w zastępstwie za Holendra. Man U potrzebuje drugiego napastnika, no i pomocnka.

Dyer'a bym jeszcze nie skreślał.

Nie rozumiem, dlaczego najbogatszy klub na świecie nie mógł pokonać w wyścigu o Ronaldinho zadłużonej Barcy. Dla mnie to paranoja. Kenyon obiecywał wielkie transfery - i co mamy ? Bellion, Djemba-Djemba i Kleberson. Owszem, to młodzi piłkarze, może z nich coś będzie, ale oprócz o przyszłości, trzeba myśleć o teraźniejszości, a zarząd MU sprawia wrażenie jakby o tym wszystkim zapomniał. Nie ma co ukrywać, że ostatnie dwa sezony to dla Red Devils porażka zarówno na arenie europejskiej, jak i krajowej... Co prawda to dopiero początek okna transferowego, ale negocjacje nt. Ronaldinho były stratą czasu - można to było w 2 tygodnie załatwić, a nie ciągnąć przez 3 miesiące. Przez ten czas można było kupić innych zawodników. Boję się, że teraz zajmą się negocjacjami nt. Dyer'a i na tym zakończy się sezon ogórkowy...

Ja bez względu na wyniki pozostanę kibicem Red Devils.

GLORY, GLORY MAN UNITED
Sarni
Jak niedajboze wypadnie Nistelrooy z powodu kontuzji to bedziemy mieli do wyboru: Solskjeara, Belliona i Forlana... same asy :wink:

Niom i tu jest minus Man U. Brakuje nam rasowego napastnika, który mógłby grac u bok Nistelrooya, a w razie kontuzji jednego z nich zostałby jeszcze jeden napastnik z prawdziwego zdarzenia.

Mimo wszystko takim napastnikiem jest Solskjear, a przynajmniej powihien byc z zalozenia. Takze biedy byc nie powinno cool.gif

Geez. Solskjaer to obecnie bardziej prawy pomocnik niż napastnik. Napastnicy to David Bellion (na poziomie) i Diego Forlan (słaby).

MU nie sprowadzi Duffa, z czego cieszę się niezmiernie bo nie miałem do tego piłkarza przekonania. Joaquin, Joe lub Kieron - to byłyby dobre nabytki. Mam nadzieję, że uda się wykonać transfer jednego z nich (szanse są niemałe, ale z Ronniem bylo podobnie, tyle ze ich jest trzech i nie są rozchwytywani na prawo i lewo)

the_ring: Real chyba Joaquina nie kupi, mało koszulek by sprzedali:P

Co do Solskjeara... zobacz ile on bramek strzelił w swojej karierze... jest nominalnym napastnikiem, a to, że grywa na prawej pomocy świadczy tylko o jego uniwersalności. Ale dla swietego spokoju powinni sciagnac imho Jamesa Beattie...

Co do twojego stosunku do Duffa. NIe ma sie co tak podniecac Cole'm... moze i sie popisuje czarujac pilka w miejscu na darmowych promocjach lodow, ale w gruncie rzeczy to w zeszlym sezonie jakos nie potrafil utrzymac West Hamu w lidze, mimo, ze w skladzie mial takich zawodnikow jak; Trevor Sinclair, Micheal Carrick, Paulo Di Canio, Tomas Repka, Frederick Kanute, Jermaine Defoe.
Joaqium jakos w zeszlym sezonie tez cudow nie pokazywal, bylo przynajmniej 5 lepszych skrzydlowych od niego w Premiera Division... owszem jest zdolny i niezwykle perspektywiczny, ale nie rob z niego zbawiciela.
Kieron Dyer... powiem krotko... Becks jest lepszy.

Powiedz mi jakie zalety oprócz dośrodkowań i marketingu miał Beckham. Bo ja naprawdę nic nie widzę...

Skoro Joe Cole jest taki słaby, to ciekaw jestem w jaki sposób dostał zaufanie Erikssona.

Joaquin nie pokazywał nic wielkiego ? A oglądałeś może taką imprezę jak Mistrzostwa Świata ?

Dyer jest szybszy i zwrotniejszy od Beckhama, a dośrodkowania też nie są u niego kiepskie.

Szczerze mówiąc, to wątpię, żeby Man Utd kupiło kogokolwiek na prawą stronę podczas bieżącego okresu transferowego:( Pozostanie Solskjaer (dziadeczek).
Sarni
Z nowości - Real chce kupić Deco, ale oczywiście dopiero za rok.

Komentarz: tylko czekać kiedy dostaną zakaz transferów za długi laugh.gif
Miłosz
Co do Becksa, to był, jest i pewnie będzie niezastąpiony jeśli chodzi o rzuty wolne, no i centry. Jego miękkie podania za plecy obrońców były naprawdę niezwykłe. Wątpię, żeby przyszedł ktoś do MU i od tak nagle grał z taką swobodą i „polotem” co Becks. Co prawda Man U teraz musi zmienić styl gry i szuka kogoś, kto pokierowałby drużyną. Jak sprawdzi się to w praniu zobaczymy już po pierwszych meczach Czerwonych Diabłów. Teraz tylko mam nadzieję, że MU wybierze tego odpowiedniego.
Trucha
Nie, musi być zmiennik Ruuda. Solskjaer jest dobry, ale nie udźwignie takiego cieżaru. Wysunięty napastnik musi miec jakieś umięjetności - cwaniactwo to podstawa na karnym. Spójrzcie na Ruuda - co drugi mecz brama z karnego. Ruud daje rade!
Sarni
Nie, musi być zmiennik Ruuda. Solskjaer jest dobry, ale nie udźwignie takiego cieżaru. Wysunięty napastnik musi miec jakieś umięjetności - cwaniactwo to podstawa na karnym. Spójrzcie na Ruuda - co drugi mecz brama z karnego. Ruud daje rade!

Tej, a może ktoś pomyślałby, że taktyka 4-5-1 w pewnym sensie jest paranormalna ? :roll:
Trucha
Sarni 4-5-1 to dobra taktyka, ale na ligę angielską. W meczu z Realem widać było, że czas na zmianę w walce z europejskimi firmami.
SeJo
Jak niedajboze wypadnie Nistelrooy z powodu kontuzji to bedziemy mieli do wyboru: Solskjeara, Belliona i Forlana... same asy :wink:

Niom i tu jest minus Man U. Brakuje nam rasowego napastnika, który mógłby grac u bok Nistelrooya, a w razie kontuzji jednego z nich zostałby jeszcze jeden napastnik z prawdziwego zdarzenia.

Mimo wszystko takim napastnikiem jest Solskjear, a przynajmniej powihien byc z zalozenia. Takze biedy byc nie powinno cool.gif

Geez. Solskjaer to obecnie bardziej prawy pomocnik niż napastnik. Napastnicy to David Bellion (na poziomie) i Diego Forlan (słaby).

MU nie sprowadzi Duffa, z czego cieszę się niezmiernie bo nie miałem do tego piłkarza przekonania. Joaquin, Joe lub Kieron - to byłyby dobre nabytki. Mam nadzieję, że uda się wykonać transfer jednego z nich (szanse są niemałe, ale z Ronniem bylo podobnie, tyle ze ich jest trzech i nie są rozchwytywani na prawo i lewo)

Co do Solskjeara... zobacz ile on bramek strzelił w swojej karierze... jest nominalnym napastnikiem, a to, że grywa na prawej pomocy świadczy tylko o jego uniwersalności. Ale dla swietego spokoju powinni sciagnac imho Jamesa Beattie...

Co do twojego stosunku do Duffa. NIe ma sie co tak podniecac Cole'm... moze i sie popisuje czarujac pilka w miejscu na darmowych promocjach lodow, ale w gruncie rzeczy to w zeszlym sezonie jakos nie potrafil utrzymac West Hamu w lidze, mimo, ze w skladzie mial takich zawodnikow jak; Trevor Sinclair, Micheal Carrick, Paulo Di Canio, Tomas Repka, Frederick Kanute, Jermaine Defoe.
Joaqium jakos w zeszlym sezonie tez cudow nie pokazywal, bylo przynajmniej 5 lepszych skrzydlowych od niego w Premiera Division... owszem jest zdolny i niezwykle perspektywiczny, ale nie rob z niego zbawiciela.
Kieron Dyer... powiem krotko... Becks jest lepszy.

Powiedz mi jakie zalety oprócz dośrodkowań i marketingu miał Beckham. Bo ja naprawdę nic nie widzę...

Skoro Joe Cole jest taki słaby, to ciekaw jestem w jaki sposób dostał zaufanie Erikssona.

Joaquin nie pokazywał nic wielkiego ? A oglądałeś może taką imprezę jak Mistrzostwa Świata ?

Dyer jest szybszy i zwrotniejszy od Beckhama, a dośrodkowania też nie są u niego kiepskie.

Szczerze mówiąc, to wątpię, żeby Man Utd kupiło kogokolwiek na prawą stronę podczas bieżącego okresu transferowego:( Pozostanie Solskjaer (dziadeczek).

Twoje posty przestaly miec jakikolwiek sens... krytykujesz Beckhama przez pryzmat jakis swoich uprzedzen... podwazasz jego autorytet jako pilkarza... a ja powiem Ci tak. Skoro tak mowisz i nie widzisz poza marketingiem absolutnie zadnych zalet to GÓWNO sie znasz na futbolu. To jest bezapelacyjnie najlepszy prawy pomocnik swiata, posiada wszystkie cechy, ktore powinien miec zawodnik grajacy na tej flance. Jest:
- szybki, zwrotny... nie odmowisz mu tego.
- DOSKONALY w odbiorze
- ma najlepsza centre
- swietny cross, przenosi ciezar gry
- potrafi pociagnac w trudnych momentach
- jest autorytetem na boisku(patrz kapitan Anglii)
- wcale nie tak zle drybluje
- NIE GRA NA PAŁE, mysli na boisku, kazde zagranie jest przemyslane
- jest silny psychicznie, nei zrazi sie zlym zagraniem(czerwona kartka 98')
- coraz lepiej gra lewa noga i glowa
- ma doskonale uderzenie
Jezeli ty tego nie widzisz i mowisz ze Joaqium i Dyer sa lepsi to ja nie wnikam. (pipi) tam widziales ich gre, a oceniasz jakbys mial stycznosc z nimi na codzien. Joaqium na MŚ? był biedny w porownaniu z tym co robil po drugiej stronie De Pedro. Solskjear stary? no tak odstrzelaj zawodnikow najlepiej po 25 roku zycia... ile on ma 30? Co do powolan COle'a. Owszem to czarodziej pilki. Tyle, ze wdaje sie w niepotrzebne dryblingi, gra strasznie egoistycznie... to ma byc playmaker?
aha i skoro tak czesto powolujesz sie na MŚ to wiesz kto zostal uznany najlepszym lewoskrzydlowym? tak krytykowany przez ciebie Damien Duff... .
Sarni
szybki, zwrotny... nie odmowisz mu tego.  

Owszem odmówię, bo nie jest on ani szybki, ani zwrotny.

- DOSKONALY w odbiorze  

Tu może masz rację.

Nie zaprzeczam.

I przy okazji robi z siebie gwiazdora...

On nie drybluje źle. On drybluje FATALNIE. Nawet Kosowski go pod tym względem przerasta laugh.gif

Kolejne dwa punkty bez zastrzeżeń, aż do tej genialnej wypowiedzi:

Jak to przeczytalem to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac. Lewa noga beckhama sluzy mu jedynie do podpierania się, nigdy nie używa jej na boisku do podań i strzałów, a co do grania głową, to prawy pomocnik, który skupia się na wrzutkach nie musi dobrze grać głową, to jest praktycznie bezużyteczne.

- ma doskonale uderzenie

No OK.

A teraz ja podam minusy davida beckhama:

- jest woooolny
- nie potrafi dryblowac
- robi z siebie gwiazde, wprowadza niepotrzebny zamet w szeregach zespolu...
- lewa noga to u niego porazka

Joaquin dosrodkowuje nieco gorzej od beckhama, za to potrafi dryblować i jest dość szybki. Dyer drybluje dobrze i jest niesamowicie szybki, dosrodkowania tez nie sa zle.

Co do Duffa - nie krytykuje go, lecz stwierdzam, ze Giggs jest od niego lepszy.
SeJo

- DOSKONALY w odbiorze  

Tu może masz rację.

Nie zaprzeczam.

On nie drybluje źle. On drybluje FATALNIE. Nawet Kosowski go pod tym względem przerasta laugh.gif

Jak to przeczytalem to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac. Lewa noga beckhama sluzy mu jedynie do podpierania się, nigdy nie używa jej na boisku do podań i strzałów, a co do grania głową, to prawy pomocnik, który skupia się na wrzutkach nie musi dobrze grać głową, to jest praktycznie bezużyteczne.

- ma doskonale uderzenie

No OK.

- jest woooolny
- nie potrafi dryblowac

Joaquin dosrodkowuje nieco gorzej od beckhama, za to potrafi dryblować i jest dość szybki. Dyer drybluje dobrze i jest niesamowicie szybki, dosrodkowania tez nie sa zle.

Nie bede odpowiadal na twoje argumenty... ogladales w zeszlym sezonie cos poza liga mistrzow na polsacie? laugh.gif marny z ciebie obserwator Sarni... sprawdz ile bramek w zeszlym sezonie strzelil lewa noga... co do dryblingu... moze nie robi tego czesto, ale pilki nie traci.
Sarni

- DOSKONALY w odbiorze  

Tu może masz rację.

Nie zaprzeczam.

- ma doskonale uderzenie

No OK.

- jest woooolny
- nie potrafi dryblowac

Nie bede odpowiadal na twoje argumenty... ogladales w zeszlym sezonie cos poza liga mistrzow na polsacie? laugh.gif marny z ciebie obserwator Sarni... sprawdz ile bramek w zeszlym sezonie strzelil lewa noga... co do dryblingu... moze nie robi tego czesto, ale pilki nie traci.

Lewą nogą ? Żadnej.
Jak ma tracić piłkę, skoro zaraz ją oddaje ?

Co do oglądania meczów Manchesteru - w ciągu ostatniego sezonu przegapiłem 3 mecze MU w sezonie, resztę bacznie obserwowałem.
SeJo

- DOSKONALY w odbiorze  

Tu może masz rację.

Musze cie zmartwic, lewa noga strzelil nawet jedna z dosc daleka, lobujac tymsamym bramkarza. To byl ten mecz, kiedy tak fatalnie skiksowal Carroll... nie pamietam tylko z kim...
Nie zaprzeczam.

- ma doskonale uderzenie

No OK.

- jest woooolny
- nie potrafi dryblowac

Lewą nogą ? Żadnej.

Co do oglądania meczów Manchesteru - w ciągu ostatniego sezonu przegapiłem 3 mecze MU w sezonie, resztę bacznie obserwowałem.
SeJo

- DOSKONALY w odbiorze  

Tu może masz rację.

Nie zaprzeczam.

- ma doskonale uderzenie

No OK.

- jest woooolny
- nie potrafi dryblowac

Lewą nogą ? Żadnej.

Musze cie zmartwic, lewa noga strzelil nawet jedna z dosc daleka, lobujac tymsamym bramkarza. To byl ten mecz, kiedy tak fatalnie skiksowal Carroll... nie pamietam tylko z kim...
Sarni

- DOSKONALY w odbiorze  

Tu może masz rację.

Nie zaprzeczam.

- ma doskonale uderzenie

No OK.

- jest woooolny
- nie potrafi dryblowac

Lewą nogą ? Żadnej.

Przyjrzyj się uważnie, bo na pewno nie zrobił tego lewą nogą laugh.gif
Zresztą nawet Ferguson potwierdzał, że jego lewa noga służy jedynie do podpierania się...
Moim zdaniem jest co najmniej 10 piłkarzy którzy mogliby go bez problemu zastąpić na prawej stronie.
Popatrz jak MU grało bez becksa - moim zdaniem był to o niebo ładniejszy futbol niż z davidkiem gwiazdorkiem w składzie.
SeJo
Davidek jest gwiazdorkiem bo gra dobrze w piłkę, a nie na odwrót. Zrobil to lewa noga(nie pierwszy raz), a ty tak Sarni nie sluchaj co mowi Sir Alex i Hirek Wrona bo pozniej takie zonki wychodza;)
zato
Davidek jest gwiazdorkiem bo ożenił się z Posh :wink:
T.Mc

- DOSKONALY w odbiorze  

Tu może masz rację.

Nie zaprzeczam.

- ma doskonale uderzenie

No OK.

- jest woooolny
- nie potrafi dryblowac

Lewą nogą ? Żadnej.

moze i ladniejszy ,jak beckham gral to cala gra sie opierala na nim a jak nie to inni mogli wiecej sie wykazac
Trucha
Ja czekam na Joe Cole'a w Man. Utd. Ten gość jest wywalony w komos! Ciekawe co z Dyerem...
T.Mc
Ja czekam na Joe Cole'a w Man. Utd. Ten gość jest wywalony w komos! Ciekawe co z Dyerem...

J.Cole jest wywalony w kosmos to sredniej klasy pilkarz jak dla mnie wolal bym zeby kupili Duffa
Sarni
Davidek jest gwiazdorkiem bo gra dobrze w piłkę, a nie na odwrót. Zrobil to lewa noga(nie pierwszy raz), a ty tak Sarni nie sluchaj co mowi Sir Alex i Hirek Wrona bo pozniej takie zonki wychodza;)

Jak dla ciebie beckham jest szybki i zwrotny to wole sie nie klocic jesli chodzi o umiejetnosci.

Zidane, Figo, Totti, Pires i Giggs są od niego o niebo lepsi, a nie robią z siebie gwiazdorków na każdym kroku (chyba żaden piłkarz na świecie nie jest tak przereklamowany jak beckham).

Zresztą, zobaczysz jak ta szybka i zwrotna laugh.gif gwiazda poradzi sobie w Hiszpanii, bo tak właśnie te cechy liczą się najbardziej.

Powiedz mi jeszcze, za co mam lubić beckhama, skoro jesteś taki inteligentny...
SeJo

Jak dla ciebie beckham jest szybki i zwrotny to wole sie nie klocic jesli chodzi o umiejetnosci.

Zidane, Figo, Totti, Pires i Giggs są od niego o niebo lepsi, a nie robią z siebie gwiazdorków na każdym kroku (chyba żaden piłkarz na świecie nie jest tak przereklamowany jak beckham).

Zresztą, zobaczysz jak ta szybka i zwrotna laugh.gif gwiazda poradzi sobie w Hiszpanii, bo tak właśnie te cechy liczą się najbardziej.

Powiedz mi jeszcze, za co mam lubić beckhama, skoro jesteś taki inteligentny...

hmmm skoro Beckham nie jest szybki i zwrotny to wymieniony przez ciebie Figo, rusza się jak mucha w smole... Giggs akurat w zeszłym sezonie nie brylował, a Pires po kontuzji jakoś nie pokazywał swoich rzekomych walorów laugh.gif Totti moze i jest geniuszem, ale za czesto zawodzi... Zidane to klasa sama dla siebie i oceniac nie bede.

J.Cole jest wywalony w kosmos to sredniej klasy pilkarz jak dla mnie wolal bym zeby kupili Duffa

wreszcie jakis realista! przybij piątkę biggrin.gif
Sarni
hmmm skoro Beckham nie jest szybki i zwrotny to wymieniony przez ciebie Figo, rusza się jak mucha w smole...

BUAHAHAHAHA MUAHAHAHAHAHA BUEHEHEHEHEHEH MUEHEHEHEHEHEHE ZARAZ JEEEEEEEEEBNEEEEEEEE BUAHAHAHAHAHAHAHA

Figo jest DUŻO szybszy od Beckhama, nie mówiąc o zwrotności.

Totti zawodzi ? Chyba tylko gdy ma kontuzje.
Pires grał bardzo dobrze, jak cały Arsenal.
SeJo
hmmm skoro Beckham nie jest szybki i zwrotny to wymieniony przez ciebie Figo, rusza się jak mucha w smole...

BUAHAHAHAHA MUAHAHAHAHAHA BUEHEHEHEHEHEH MUEHEHEHEHEHEHE ZARAZ JEEEEEEEEEBNEEEEEEEE BUAHAHAHAHAHAHAHA

Figo moze i byl szybki, ale w czasach gdy gral w Barcelonie, a ty Sarni chyba nie te mecze ogladales laugh.gif
Sarni

Figo moze i byl szybki, ale w czasach gdy gral w Barcelonie, a ty Sarni chyba nie te mecze ogladales laugh.gif

Figo może i nie miał udanego sezonu (stary już jest), co nie zmienia faktu, że jego umiejętności są wysokie i na pewno jest szybszy i zwrotniejszy od beckhama.

beckham jest wolny (powiedziałbym, że nawet bardzo wolny, Kosowski jest od niego dużo szybszy), a jeśli chodzi o zwrotność to powiem tyle - buahhahahahaha [zaraz się okaże, że Beckham to jeden z najszybszych piłkarzy w historii i najlepszy drybler na świecie laugh.gif ]
DMX
Nie da sie ukryc ze Beckham byl najlepszym zawodnikiem MU. W reprezentacji Angli pelni czolowa role (wszyscy pamietaja co sie dzialo przed Korea&Japonia, jak jeden z zawodnikow Deportivo zlamal mu noge, szok na wyspach). Nie ma lepiej podajacego zawodnika na swiecie (moze Roberto Carlos). MU ma teraz tylko 2 zaodnikow z najwyzszej swiatowej pollki: Giggs i Veron (chociaz przygasl w MU). Inni pilkarze sa 'tylko' dobrzy. VanNisterooyowi duzo brakuje do chcby Ronaldo, Schevczenko, Inzaghi czy najlepszego napastnika Henry.
SeJo
Nie da sie ukryc ze Beckham byl najlepszym zawodnikiem MU. W reprezentacji Angli pelni czolowa role (wszyscy pamietaja co sie dzialo przed Korea&Japonia, jak jeden z zawodnikow Deportivo zlamal mu noge, szok na wyspach). Nie ma lepiej podajacego zawodnika na swiecie (moze Roberto Carlos).  MU ma teraz tylko 2 zaodnikow z najwyzszej swiatowej pollki: Giggs i Veron (chociaz przygasl w MU). Inni pilkarze sa 'tylko' dobrzy. VanNisterooyowi duzo brakuje do chcby Ronaldo, Schevczenko, Inzaghi czy najlepszego napastnika Henry.

Sarni i tak cie wybrechta... on ma swoj swiat, Hirka Wrony laugh.gif

ooo co lol:
http://www.planetfootball.com/article.asp?...my+first+choice
safferon
a moze sobie spaprancy zalozycie temat o beckhamie?;p
Miłosz
SeJo ! Jak dla mnie to podane przez ciebie, że tak powiem plusy Becksa są trafne, ale jeden na pewno mi nie pasuje.
Becks nie potrafi dryblować ... czekaj, czekaj, nie denerwuj się tak od razu, powiem Ci dlaczego (przynajmniej moim zdaniem) Becks został nauczony w MU grać właśnie taki futbol. Można to przedstawić tak: Becks dostaje piłke, biegnie, patrzy centra .... i to jest własnie futbol Becksa. Nie ma tam miejsca nas drybling, może w Realu go nauczą.

Co do lewej nogi - widziałem tą bramkę i fakt strzelił lewą nogą, to było lobnięcie bramkarza (nie wiem czy o tej samej bramce mówimy) smile.gif

PS. Barca chce Kosowskiego smile.gif

[size=24]UPDATE:

Dzisiaj jeden z przedstawicieli Newcastle dał do zrozumienia, iż klub nie chce sprzedawać Dyera. Jednak jak można wywnioskować z dalszej części jego wypowiedzi transfer nie jest do końca wykluczony. Jak sam później stwierdził, każdy gracz ma swoją cenę i każdego można kupić, gdy wyłoży się odpowiednią kwotę:

25 mln funtów

Nowy nabytek Chelsea, Damien Duff, ujawnił, że decyzja o opuszczeniu Blackburn była najtrudniejszą w jego życiu. 24-latek podpisał w poniedziałek rano 4-letni kontrakt z Chelsea, a kwota tego transferu-17mln funtów-jest trzecią co do najwyższych transakcji dokonanych pomiędzy dwoma brytyjskimi klubami
yaczes
Wyjasnijmy raz na zawsze.
Beckham podaje i strzela wolne najlepiej na swiecie (Powiedzmy, ze na rowni z Carlosem;). Nie umie dryblowc, ani bardzo szybko biegac. Nie blyszczy technika.

Figo jest od niego szybszy i zwrotniejszy, dysponuje jednym z najlepszych dryblingow na siwecie, swietnie podaje, dobrze bije rzuty wolne, dobrze strzela...

Real kupil Beckhama zeby 'zaliczyc' kolejna gwiazde.

Van Nisterlooy to jeden a najlepszych napastnikow na swiecie. W minionym sezonie strzelil ogolnie ponad 40 goli (sic!).

Sarni: gdy Beckham bym w MU, to swiata poza nim nie widziales, teraz to dla Ciebie najwieksza lachmyta. Lodafak?

To tyle :)
pozdro
Miłosz
Odstawmy wreszcie temat o Beckhamie na bok. Zobaczymy jak będzie grał w Realu i wszystko się wyjaśni. Porozmawiajmy o transferach smile.gif
fabryk
Real kupil Beckhama tylko po to by na nim zrobic troche kasy, zamiast niego by mogli kupi Chivu i Milito.Apropo tego ostatniego to Real sie niezle wiwinol, Milito byl calkowicie sprawny fizycznie a oni poprostu niemieli kasy i tyle! Co ze kupili bezwartosciowego gracza takiego jak Beckcham ktory potrafi tylko podawac i nieraz strzeli wolnego(Choc i tak duzo pilkazy strzela lepiej od niego), ale i tak na nic sie Realowi nieprzyda!!Spojrzcie na Barcelone! Zrobila najlepsze transfery i zobaczycie jak na tym wyjdzie!!!

Pozdro!!
Verb
a moze sobie spaprancy zalozycie temat o beckhamie?;p

proponuje caly dzial ;p skonczcie juz o nim pogadacie jak ruszy dupa w Realu ;p
Słoik
Na dobry-nowy początek, proponuje porozmawiąć o transferach Wisły Kraków. Czy uważacie, że Brasilia wraz z Wróblem i Gorawskim, będą w stanie wypełnić lukę w zespole z ulicy Reymonta? Jakich piłkarzy zaproponowalibyście działaczom Wisły?
Miłosz
Po nieudanym transferze Ronaldinho na Old Traffor, Manchester United zaczął interesować się dwoma włoskimi zawodnikami: Antonio Cassano i Christianem Vierim. Jak donosi prasa mistrzowie Anglii złożyli ofertę w wysokości 21mln funtów na Vieirego, która została odrzucona przez kierownictwo Interu. Ferguson jest także wielkim zwolennikiem Norberto Cassano, obserwował go już wielokrotnie gdy ten występował w barwach Bari.

No to nieźle, ale wątpię, żeby Cassano przeszedł do MU. Zresztą sam Franco Sensi oznajmił, że nie ma takiej możliwości, aby Cassano opóścił Stadio Olimpico.

PS. Dzisiaj pierwszy mecz MU. Czerwone Diabły zagrają z Celticiem Glasgow, a oto jakim składem zagra MU:

Carroll;- G Neville, Ferdinand, O'Shea, Lynch;- Bellion, Keane, Butt, Giggs; -Scholes, van Nistelrooy

Co ciekawe Bellion będzie grał w roli prawego skrzydłowego
RinG
Na wstęp prośba do SeJo & Sarni: jak się bawicie w przegadywanki, to BŁAGAM smile.gif nie cytujcie się za każdym razem, jak piszecie ripostę. Ręka mnie już boli od przewijania

Nie bój nic, chłopak wypromuje się na Euro '04 i Perez zaraz stwierdzi, że idealnie wkomponowałby się do składu tongue.gif

Z nowości - Real chce kupić Deco, ale oczywiście dopiero za rok.

Git, Deco gra ładną, techniczną piłkę, a przy tym świetnie nadaje się na playmakera. Tym samym możnaby widzieć w nim zastępcę Zizou, ale nie wcześniej niż za 2-3 sezony! Zidane może i jest już lekko podstarzały, ale wcale tak bardzo tego po nim nie widać, miał bardzo równy sezon, w dalszym ciągu gra FENOMENALNĄ piłkę. Niech tak zostanie smile.gif

A propos... (info z RealMadryt.com) - news jest wczorajszy, ale nie wiedzieć czemu nie mogłem wejść na forum:

"Nie będzie Milito w Realu

Dyrektor sportowy Independiente Fernando Gonzalez po przeszło dwugodzinnym spotkaniu z Jorge Valdano powiedział, że "w tej sytuacji nie ma rozwiązania" w sprawie Gabriela Milito.
Najbardziej pokrzywdzonym w całej sprawie wydaje się być sam piłkarz, który mimo wszystko podkreśla, że ma się dobrze.
- Wygląda na to, że powinniśmy wsiąść fakultety z medycyny w Hiszpanii - powiedział z ironią Argentyńczyk.
W spotkaniu uczestniczył także vice prezydent Independiente i menedżerowie piłkarza.
W tej sytuacji Milito wraca do Buenos Aires. Wszystko potwierdził także klub, tłumacząc decyzję problemami z kolanem piłkarza, co nie daje gwarancji na stabilność tego zawodnika. - Po wykonaniu podstawowych, jak i dodatkowych, bardziej rygorystycznych badań sztab medyczny doszedł do wniosku, że nie można zagwarantować pełnej wartości piłkarza w kolejnych sezonach - brzmiało oficjalne oświadczenie klubu. - Ku naszemu zasmuceniu z powodów sportowych , jak i ludzkich chcemy wyrazić żal z zaistniałej sytuacji i życzymy piłkarzowi jak najlepiej - to zaś druga część tego oświadczenia
."

Na usta ciśnie mi się tylko soczyste KUR'WA MAĆ. Perez & Valdano - nie pojmuję was. Jak można było? Jak można było pozbyć się lekką rączką tak wspaniale zapowiadającego się obrońcy? I to za jaką kasę - śmieszne 3 mln euro. Ja pie'rdolę, to wszystko coraz mniej mi się podoba. Czarno widzę nadchodzący sezon. Ale najbardziej szkoda mi Milito. Te jego entuzjastyczne wypowiedzi przed transferem, jak on się cieszył, że będzie grał w Realu. Mógł być naprawdę wiernym i lojalnym madridistą. A tak? Te dwa ku'tasy pokazały mu icon_fuck.gif , i dodatkowo nasrały w papiery (kto kupi piłkarza z wiszącym nad nim widmem długotrwałej kontuzji?). Ech, szkoda gadać, coraz bardziej się wk'urwiam
Miłosz
Jesssssss !! MU gładko pokonało Celtic strzelając 4 gole, a tracąc 0.

pierwszy gol van Nistelrooy 1:0
drugi gol Giggs (od słupka) 2:0
Garry nevile podaje do Solskjaera, a ten strzela na 3:0

Druga połowa

Piłka spadła pod nogi debiutanta Davida, który po krótkim rajdzie wzdłóż lini bocznej pola karnego strzelił pewnie obok Douglasa. Debiut jak marzenie. 4-0 dla nas

No i Bellion dobrze się zaprezentował.

No tak trochę odbiegłem od tematu więc:

Zgodnie z wtorkowym wydaniem Daily Star sprawa transferu Verona nadal jest aktualna. MU dostał nawet ofertę w wysokości Ł 13 mln tylko transfer nie przeszedł gdyż Veron żądał za dużego kontraktu.

Małe INFO: Gary na prawą stronę?? 8O

Takie wnioski można wyciagniąć z internetowej sondy która odbyła sie na oficjalnej stronie MU. Według fanów to właśnie Gary powinien zagrać na prawej obronie przeciwko Boltonowi 16 sierpnia.

Darren Fletcher przechodzi obok swoich kolegów z pierwszego zespołu pełen dumy i bez jakiegokolwiek skrępowania. Według Fergusona 19 latek będzie niedługo ogrywał ważną rolę dla ekipy MU.

Hyhy na CM Fletcher ma u mnie już 27 lat i zastąpuje Becksa i wymiata smile.gif
Mendrek
Hmm nie lapie sie. W koncu gdzie jest ten Roni?
Miłosz
Hmm nie lapie sie. W koncu gdzie jest ten Roni?

Czekaj, jeśli chodiz CI o Ronaldinho ot jest w Barcelonie smile.gif
Saunter

Nie bój nic, chłopak wypromuje się na Euro '04 i Perez zaraz stwierdzi, że idealnie wkomponowałby się do składu tongue.gif

CIekawe gdzie terner Realu by go ustawil ? Bez Makalele to nie ma druzyny. Za Figo, Becksa, ZizoU???
Sarni
Nie da sie ukryc ze Beckham byl najlepszym zawodnikiem MU. W reprezentacji Angli pelni czolowa role (wszyscy pamietaja co sie dzialo przed Korea&Japonia, jak jeden z zawodnikow Deportivo zlamal mu noge, szok na wyspach). Nie ma lepiej podajacego zawodnika na swiecie (moze Roberto Carlos).  MU ma teraz tylko 2 zaodnikow z najwyzszej swiatowej pollki: Giggs i Veron (chociaz przygasl w MU). Inni pilkarze sa 'tylko' dobrzy. VanNisterooyowi duzo brakuje do chcby Ronaldo, Schevczenko, Inzaghi czy najlepszego napastnika Henry.

Sarni i tak cie wybrechta... on ma swoj swiat, Hirka Wrony laugh.gif

ooo co lol: http://www.planetfootball.com/article.asp?...my+first+choice

Hehe, ktos ogladal meczyk o 4:55 na zywo ? Bo ja tak smile.gif

Dzisiaj odczulem brak Beckhama.

Oni graja duzo lepiej niz za czasow beckhama. Nie ma ciaglej gry na dosrodkowania. Wynik 4:0 mowi sam za siebie, a moglo byc nawet duzo wyzej

Ze niby ManU ma dwoch zawodnikow swiatowej klasy ? A najskuteczniejszy napastnik swiata - van Nistelrooy ? A Scholes ? beckham NIGDY nie byl najlepszym zawodnikiem w MU. Najlepszy zawodnik to w moich oczach taki, ktorego jest bardzo ciezko zastapic, a jak dzisiaj bylo widac - zastapienie becksa bylo wrecz banalne, nawet przy tak przecietnych pilkarzach. Dosrodkowania beckhama zna kazdy i nie jest w stanie nikogo nimi zaskoczyc. Owszem - byl najwiekszym GWIAZDOREM, ale to nie oznacza ze potrafil kopac pilke. Obecnie jest dwoch pilkarzy ktorych w MU byloby zastapic niezwykle ciezko - Giggs i van Nistelrooy. Reszte mozna swobodnie wymieniac. A beckham takim pilkarzem NIE BYL. I to tyle z mojej strony, kazdy ma prawo do wlasnego zdania.

SeJo: ciebie nie komentuje bo sie (pipi) znasz, dla ciebie beckham to super szybki drybler laugh.gif

Ches: beckham nigdy nie byl moim ulubionym graczem.
SeJo
Sarni mam fajny filmik z Beckhamem, ale cos mi sie nie chce na serwer zaladowac... Beckham na nim ładnie wyprzedza Gallasa bądź Babayaro(baaardzo szybkiego zawodnika), drybluje i strzela nie do obrony lewa noga gdzies z 16-17 metrow... poszukaj w KaZie nazywa sie David Beckham - Vs. Chelsea i ma 4,84 MB. Enjoy asshole laugh.gif
aha i nigdy nie pisalem, ze jest super szybki i specjalista od dryblingu... za to pamietam, ze nie tak dawno miales podpis "You'll never walk alone" fanboju od 7 boleści...
RinG
Jesssssss !! MU gładko pokonało Celtic strzelając 4 gole, a tracąc 0.

Nie ciesz się tak smile.gif , w zeszłym sezonie też wygrywali po 4:0 z Liverpoolem albo 6:2 z Newcastle, a jak później dostawali w dupę od Realu to chyba nie muszę przypominać tongue.gif

CIekawe gdzie terner Realu by go ustawil ? Bez Makalele to nie ma druzyny. Za Figo, Becksa, ZizoU???

Poczytaj sobie wcześniejsze posty, przekolesiu, tam wszystko dokładnie i POWOLI smile.gif wytłumaczyłem. A zresztą - speszial for ju: o ile wcześniej nie zauważyłeś, to Figo do najmłodszych już nie należy i IMHO to będzie niestety chyba jego ostatni sezon w Realu. Beckham na starość chce do MLS (przy czym nie wiadomo, kiedy wg niego ta "starość" nastąpi). Nie napisałem, żeby już teraz kupować Joaquina, ja tylko nie chcę, żeby kupił go Manchester icon_twisted.gif Niech sobie pogra jeszcze z 2 sezony w Betisie, wyrobi się, podszkoli, niech zrobią z niego gwiazdę na Euro '04 (zauważ tutaj pewną subtelną analogię do Figo), no i jak myślisz, co zrobi Perez smile.gif

Przy okazji chciałbym cię poinformować, specjalisto, że ten murzyn "bez którego nie ma drużyny" icon_twisted.gif nazywa się MakElele. I na przyszłość - nie pouczaj mnie w sprawach dotyczących tego klubu, please icon_twisted.gif

Real pożegnał się z Milito i od razu pojawiło się wiele spekulacji transferowych nt. tego, kto zagra na Królewskiej obronie ( smile.gif ). Queiroz zakomunikował Valdano, że chciałby zawodnika doświadczonego w europejskim futbolu. Klub z kolei nie chce przeznaczyć na ten cel więcej, niż 5/6 milionów euro. Hm. Anyway, jest kilka wariantów:

a) Kuffour (Bayern Monachium) - ponoć jeden z faworytów Queiroza, ja tam go zdecydowanie nie chcę icon_twisted.gif Zresztą wątpie, żeby Perez właśnie jego kupił - chłopak gra w szmaciarskiej lidze niemieckiej, do tego jest totalnie "bez nazwiska", czyli nie pasuje do polityki transferowej klubu BTW: przez cały czas wydawało mi się, że Kuffour jest szwabem, a tu proszę - odpalam Winninga, patrzę, a tam GHANA 8O

B) Stam (Lazio) - niby odpowiada oczekiwaniom Queiroza, ale wg mnie jest zdecydowanie za stary, a do tego łysy tongue.gif

c) Ayala (Valencia) - z powodu konfliktu z klubem miałby odejść - właśnie do Realu; IMHO to też nie byłby dobry wybór - pograłby z 2 sezony, a potem to byłby drugi Hierro;

d) Roque Junior (Milan) - mało prawdopodobne, Real ma już wykorzystany limit piłkarzy spoza UE

e) Mexes (Auxerre) - hmmm, młodziutki (20 lat), a już ma zadatki na obrońcę najwyższej klasy. Szybki, zwinny, niezwykle sprytny i pomysłowy (przypomina mi się, jak raz wybił piłkę nad głową WŚLIZGIEM z linii bramkowej), świetnie kryje strefą (a taki właśnie styl krycia preferują Królewscy), doskonale gra głową, dysponuje także mocnym uderzeniem. Nieźle radzi sobie w ataku. Ideał smile.gif Niestety, nie wiem, czy Perez podziela moje zdanie smile.gif Do tego jak na razie grał tylko w niezbyt mocnej lidze francuskiej, więc nie wiadomo, czy sprawdziłby się w Hiszpanii. Ponoć Real interesuje się nim od ponad dwóch lat, a sam Mexes ma (ponoć) odejść z klubu. Zbyt mało tu pewnych informacji. Na razie to jedna wielka niewiadoma, poza tym nie wiadomo, ile Auxerre by sobie za niego zażyczyło

NAJLEPSZE ZOSTAWIŁEM NA KONIEC:

f) Fabio Cannavaro (Inter) - Utalentowany obrońca reprezentacji Włoch nie potrafił na stałe wywalczyć miejsca w linii obronnej Interu po zeszłorocznym transferze z Parmy. Prezydent mediolańskiego klubu, Massimo Moratti jest ponoć gotowy do rozmów na temat transferu. Za pieniądze uzyskane ze sprzedaży chciałby sprowadzić na San Siro Jaapa Stama z Lazio. Problem w tym, że rzymianie kryzys finansowy mają za sobą i nie są zbyt chętni do oddania Holendra rywalom z Serie A. Cannavaro, wychowanek SC Napoli 13. września będzie świętował 30. urodziny Tutaj już dużo lepiej, chłopak co prawda stary (30 lat), ale jary. Od biedy mógłby być smile.gif (lepiej on niż Borja icon_twisted.gif ) , ale i tak wolę:

g) Walter Samuel (Roma) - Wielokrotnie łączony z Realem Madryt Walter Samuel uparcie twierdzi, że w AS Romie czuje się szczęśliwy. - O zainteresowaniu moją osobą ze strony Realu wiem tylko z gazet. Ze mną nikt w tej sprawie nie rozmawiał. W Rzymie czuję się świetnie i ciężko mi sobie wyobrazić przeprowadzkę - powiedział argentyński defensor.
Odejście Samuela byłoby bardziej realne gdyby doszedł do skutku transfer Christian Chivu z Ajaxu do Romy. Rzymianie mają jednak niemałe zaległości wobec wierzycieli i transfer anulowano. Piłkarz miał kosztować 15 milionów euro, a ta suma raczej skutecznie odstraszy działaczy Merengues od transferu Rumuna, równiez łączonego z Realem...
Mój zdecydowany faworyt - młody (24 lata), świetnie kryje, doskonale wyszkolony technicznie, a do tego lewonożny, czyli mógłby schodzić na flankę, gdzie często wielkim nieobecnym smile.gif jest Roberto Carlos. Poza tym w grę wchodziłyby pewne układy, że tak powiem, polityczno-finansowo-kadrowe. Już mówię o co chodzi: Roma ma 54 mln euro zadłużenia. Na klub został nałożony zakaz transferów, ale podobno został już zniesiony (czy ktoś może to potwierdzić?). A skoro został zniesiony to mogą sprowadzić sobie Chivu z Ajaxu. A skoro mogą sprowadzić sobie Chivu to my możemy im podwędzić Samuela smile.gif I tutaj niby wychodzi problem - Roma na pewno zażyczy sobie więcej niż te 5/6 mln, które oferuje Real, ALE... Ale Real chce sprzedać Morientesa. Morientes chce regularnie grać, aby zostać powołanym do kadry na Euro '04. Wie, że Real nie jest w stanie mu tego obecnie zapewnić. Roma chce Morientesa. A WIĘC... być może dojdzie do wymiany: Morientes za Samuela + ewentualna dopłata jednej ze stron (za Morientesa Real chce 18 mln, Roma za Samuela nie wiem, ale przypuszczam, że nie więcej, niż 20 mln; czyli Real musiałby dopłacić 2 banieczki, co zmieściłoby się w limicie). Dodatkowo Morientes darzy olbrzymim szacunkiem Fabio Capello, chciałby z nim pracować, podobnie Capello. Wszystko się idealnie układa smile.gif i wszyscy byliby zadowoleni: Real miałby obrońcę z prawdziwego zdarzenia, sprzedałby Moro za odpowiednią kwotę (Olymique Lyon daje tylko 12 mln), Morientes mógłby regularnie grać pod wodzą Capello, Roma miałaby porządnego napadziora pod nieobecność Batigola, itp. itd. Czysta utopia smile.gif

Pocieszające wieści nadchodzą od kofanych prezesów:

Obaj panowie tj. Perez i Valdano są przekonani o potrzebie sprowadzenia obrońcy. Mimo to Real nie zamierza śpieszyć się z tym zakupem, a Valdano mówi, że cała operacja miałaby zakończyć się nawet w ostatnich dniach sierpnia. Klub liczy tym samym na obniżenie żądań drużyn mających ewentualnie sprzedać tych piłkarzy.
Sarni
Sarni mam fajny filmik z Beckhamem, ale cos mi sie nie chce na serwer zaladowac... Beckham na nim ładnie wyprzedza Gallasa bądź Babayaro(baaardzo szybkiego zawodnika), drybluje i strzela nie do obrony lewa noga gdzies z 16-17 metrow... poszukaj w KaZie nazywa sie David Beckham - Vs. Chelsea i ma 4,84 MB. Enjoy asshole laugh.gif
aha i nigdy nie pisalem, ze jest super szybki i specjalista od dryblingu... za to pamietam, ze nie tak dawno miales podpis \"You'll never walk alone\" fanboju od 7 boleści...

You'll never walk alone to tez piesn Celticu Glasgow, ktory rowniez bardzo lubie (chyba nawet do tego podpisu mialem polaczone logo ManU i Celticu). I nie wmawiaj mi, ze kibicuje ManUTD od niedawna, bo od sezonu 1996/1997 nie mysle o zadnym innym teamie. A beckham to dla mnie zdrajca i nic wiecej.
Saunter
Kalu Uche obrazil sie na Wisle, ze go nie sprzedala do Ajaxu. Mowi ze mial w kontrakcie zapisana minmalna kwote, a taka proponowaj Ajax. Balasaj nic nie wie biggrin.gif. Jeszcze Wisla przegrala 0:4 z Metz sad.gif
Sarni
Kalu Uche obrazil sie na Wisle, ze go nie sprzedala do Ajaxu. Mowi ze mial w kontrakcie zapisana minmalna kwote, a taka proponowaj Ajax. Balasaj nic nie wie biggrin.gif. Jeszcze Wisla przegrala 0:4 z Metz sad.gif

Jak odejdzie Uche to juz po marzeniach:P
Saunter
To juz jest po marzeniach (raczej) Cos slabo wierze w Wisle. Jakby byla taka jak w tamtym roku to niewielu z III rundy by nam skoczylo ale taraz sie sprzedali. Ech...

Sarni czy ja Cie znam z forum na fc.liverpool.pl ??
SeJo
You'll never walk alone to tez piesn Celticu Glasgow, ktory rowniez bardzo lubie (chyba nawet do tego podpisu mialem polaczone logo ManU i Celticu). I nie wmawiaj mi, ze kibicuje ManUTD od niedawna, bo od sezonu 1996/1997 nie mysle o zadnym innym teamie. A beckham to dla mnie zdrajca i nic wiecej.

Moze i piesn Celticu, ale przedewszystkim TheReds, ktorzy sa odwiecznymi rywalami ManUtd. Co do zasobu twojej wiedzy i sympatii do United... nie negowałem tego do momentu kiedy zaczales nabijac sie z Becksa. Takie animozje sa dobre, ale dla lysych cweli w pomaranczowych dresach. Prawdziwy kibic, powien zrozumiec, przeciez na Beckhamie swiat sie nie konczy... szczerze mowiac nie wiem czy bedac na miejscu Davida zostalbym w MU, zobacz jak przez ostatnie pol roku traktowal go Ferguson. On wiele zrobil dla tego klubu(manager), ale widze, ze im starszy tym glupszy i jego decyzje sa coraz mniej trafne.
Sarni

Moze i piesn Celticu, ale przedewszystkim TheReds, ktorzy sa odwiecznymi rywalami ManUtd. Co do zasobu twojej wiedzy i sympatii do United... nie negowałem tego do momentu kiedy zaczales nabijac sie z Becksa. Takie animozje sa dobre, ale dla lysych cweli w pomaranczowych dresach. Prawdziwy kibic, powien zrozumiec, przeciez na Beckhamie swiat sie nie konczy... szczerze mowiac nie wiem czy bedac na miejscu Davida zostalbym w MU, zobacz jak przez ostatnie pol roku traktowal go Ferguson. On wiele zrobil dla tego klubu(manager), ale widze, ze im starszy tym glupszy i jego decyzje sa coraz mniej trafne.

Akurat Ferguson nic do tego nie miał. Beckham sam chciał odejść i to od dawna. Pieprzył jaki to on wierny, że nie opuści ManU, a za plecami negocjował z Realem i nie jestem mu w stanie tego wybaczyć (tym bardziej, że Real to największy wróg ManUtd w Europie).

Co do tego, że na Beckhamie świat się nie kończy, to usiłuję to wam wmówić od co najmniej miesiąca.
SeJo
nie bede cie cytowal;]]] konczac raz na zawsze temat Becksa, to fakt, pieprzy glupoty... raz nawet powiedzial, ze jesli sprzedaja go z MU to zakonczy kariere. Tylko, ze Fergie nie byl do konca w porzadku... for example przyj,ebal mu z korka w łuk brwiowy i nawet nie przeprosil :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.