Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Sarni
nie bede cie cytowal;]]] konczac raz na zawsze temat Becksa, to fakt, pieprzy glupoty... raz nawet powiedzial, ze jesli sprzedaja go z MU to zakonczy kariere. Tylko, ze Fergie nie byl do konca w porzadku... for example przyj,ebal mu z korka w łuk brwiowy i nawet nie przeprosil  :roll:

Co do korka, to podobno historia bylo nieco inna...
AkUz
nie bede cie cytowal;]]] konczac raz na zawsze temat Becksa, to fakt, pieprzy glupoty... raz nawet powiedzial, ze jesli sprzedaja go z MU to zakonczy kariere. Tylko, ze Fergie nie byl do konca w porzadku... for example przyj,ebal mu z korka w łuk brwiowy i nawet nie przeprosil  :roll:

Ja gdzieś słyszałem że Becks nie został uderzony korkiem przez Fergusona tylko pobił się z "kolegą z teamu"
Sarni

Ja gdzieś słyszałem że Becks nie został uderzony korkiem przez Fergusona tylko pobił się z \"kolegą z teamu\"

No to mamy podobne wersje :-)
Zresztą - nie jest łatwo kopnąć kogoś w głowę korkiem, Ferguson musi mieć niesamowity talent, może wróci na boisko ?tongue.gif
Verb
Wśród piłkarzy niepotrzebnych Realowi Fernando Morientes jest kluczowym ogniwem w transferze obrońcy i zdaje się to być logiczne. Moro nie klasyfikuje się wśród piłkarzy, którzy zaczną nowy sezon z resztą drużyny. Klub chce się pozbyć też McManamana, który na spędzając większość meczy na ławce rezerwowych dostaje 5 milionów euro rocznie, a jasno zostało powiedziane, że nie jest już potrzebny.
Jeśli chodzi o Morientesa to miał on opuścić Real już po transferze Ronaldo, tylko jak wiadomo nie doszło to do skutku. W tym roku menedżer piłkarza rozpoczął już rozmowy z zarządem klubu o odejściu Morientesa. Blancos mieliby wymienić tego piłkarza na środkowego obrońcę. Zawodnik jest już zmęczony tym wszystkim, co się wokół niego dzieje i coraz mocniej podkreśla, jak chce odejść, jednakże Real nie ułatwia mu tego, ze względu na dość zaporową dla wielu klubów kwotę 18 milionów euro. Z drugiej strony ze względów ekonomicznych istniejący stan rzeczy jest dla niego dość interesujący.

No na pewno jest dla niego interesujacy, moze siedziec na lawie a kasa bedzie leciec;] A McManamana juz dawno sie powinni pozbyc...

Jorge Valdano ma krótką listę zawodników, mających załatać dziurę po Hierro. Chodzi tu o Ayalę, Samuela, oraz Roque Juniora. Ten ostatni jest uważany, za najlepsze rozwiązanie dla Realu.

Na razie pozostawie to bez komentarza, zobaczymy. Zbytnio im sie chyba nie spieszy...

Staramy się znaleźć jakieś wyjście z sytuacji. Nie ma pośpiechu. Spróbujemy znaleźć jak najlepsze rozwiązanie. Najważniejsze jest zmodyfikowanie potrzeb Realu i zająć się tym, co wybraliśmy wcześniej. Trzeba zwiększyć wartość drużyny. To musi być dobry obrońca.

No oka, czekamy...
Miłosz
Juan Roman Riquelme piłkarz F.C. Barcelony zostanie wypożyczony na rok lub sprzedany ze względu na za dużą liczbę zawodników z poza Unii Europejskiej.

Tak, więc bardzo prawdopodobne, że młody Argentyńczyk powędruje właśnie do ManU. Tym bardziej, że Sir Alex Fergusson był wyjątkowo zainteresowany nim przed rokiem kiedy to zakupiła go F.C. Barcelona.

Ke ?? Riquelme w MU ?? Nie wiem co o tym myśleć.
Sarni
Juan Roman Riquelme piłkarz F.C. Barcelony zostanie wypożyczony na rok lub sprzedany ze względu na za dużą liczbę zawodników z poza Unii Europejskiej.  

Tak, więc bardzo prawdopodobne, że młody Argentyńczyk powędruje właśnie do ManU. Tym bardziej, że Sir Alex Fergusson był wyjątkowo zainteresowany nim przed rokiem kiedy to zakupiła go F.C. Barcelona.  

Ke ?? Riquelme w MU ?? Nie wiem co o tym myśleć.

NIEEEEEEEEEE. TYLKO NIE TEN SZMACIARZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saunter
Jestem kibicem Barcelony i Liverpoolu i ManU (paradoks:)) i nie radze wam kupowac Riquelme bo choc czasem blysnie genialnym podaniem ale w FCB nie sprawdzil sie, niestety, bop pokladalem w nim spore nadzieje.
Sarni
Jestem kibicem Barcelony i Liverpoolu i ManU (paradoks:)) i nie radze wam kupowac Riquelme bo choc czasem blysnie genialnym podaniem ale w FCB nie sprawdzil sie, niestety, bop pokladalem w nim spore nadzieje.

Jeśli miałby grać w ataku to go chcę. Może będzie ok, w końcu mamy tylko trzech napastników (w tym jeden dobry i dwóch przeciętnych, chociaż jesli chodzi o Forlana to potrafi się ustawić i mijać obrońców, ale kiepsko u niego ze strzelaniem, Bellion jest ok). Jeśli ma grać w pomocy - po ch,uja ? Mamy już dużo środkowych, a on na prawej stronie chyba nie zagra (a nawet jeśli to jest z 50 lepszych od niego)
Saunter
Wlasnie pytanko. Kto zagra na prawej pomocy? Solskijer(czy jak to sie tam pisze)?
Miłosz
Wlasnie pytanko. Kto zagra na prawej pomocy? Solskijer(czy jak to sie tam pisze)?

A nie bo Joaquin tongue.gif

Agent Joaquina Sancheza powiedział, że jego klient jest chętny do podjęcia rozmów z MU.

Jeśli MU złoży ofertę Betisowi a oni ją przyjmą to Joaquin będzie z nimi rozmawiał. Do tego czasu Joaquin jest graczem Betisu. MU to dobry zespół i mój klient byłby chętni do transferu.

Joaquin stał się jednym z głównych zawodników, których MU chce pozyskać po porażkach z Harrym Kewellem i Ronaldinho Gaucho. Hiszpańska prasa podaje, że prezydent Betisu Manuel Ruiz de Lopera ma się spotkać z Peterem Kenyonem.

Co do Riquelme: Widział go ktoś jak grał w Boce ?? Moim zdaniem Barca zmarnowała Riquelme, jednak i tka nie chciałbym go w MU.
Sarni

Agent Joaquina Sancheza powiedział, że jego klient jest chętny do podjęcia rozmów z MU.

Jeśli MU złoży ofertę Betisowi a oni ją przyjmą to Joaquin będzie z nimi rozmawiał. Do tego czasu Joaquin jest graczem Betisu. MU to dobry zespół i mój klient byłby chętni do transferu.

Joaquin stał się jednym z głównych zawodników, których MU chce pozyskać po porażkach z Harrym Kewellem i Ronaldinho Gaucho. Hiszpańska prasa podaje, że prezydent Betisu Manuel Ruiz de Lopera ma się spotkać z Peterem Kenyonem.

Co do Riquelme: Widział go ktoś jak grał w Boce ?? Moim zdaniem Barca zmarnowała Riquelme, jednak i tka nie chciałbym go w MU.

Dupa, Joaquin nie przejdzie:/
Saunter
Nie urazajac Was fanow ManU, to jestem dumny z transwerow Kewella na ukochane Anfield i Ronaldihno do Barcy !
Miłosz

Chyba masz rację smile.gif

De Lopera swoją wypowiedzią chyba ostatecznie pogrzebał marzenia wielu kibiców United. MU już złożył nawet ofertę pieniężną + Diego Forlana ale to nie interesowało ekipę Verdiblanco.

Mogą chcieć się ze mną spotkać ale nie przyjmę tego gentlemana.

On ma jeszcze kontrakt ważny przez 3 lata a nie 3 miesiące. Przez ten okres wiele może się wydarzyć. Może przedłużyć kontrakt, może odejść za darmo po trzech latach do innego klubu, może złapać kontuzję i dać sobie spokój z piłką albo może zginąć w katastrofie lotniczej.
Miłosz
Chelsea ostro zaczyna smile.gif Jakoś nikt nie chce przechodzićdo ich składu smile.gif

Chelsea nie zdołała, mimo śmiałej oferty, ściągnąć z Realu Madryt Raula Gonzaleza.
Napastnik reprezentacji Hiszpanii otrzymał propozycję transferu na Stamford Bridge, ale odrzucił propozycję Chelsea, stwierdzając, że nie ma zamiaru opuszczać zespołu mistrza Hiszpanii.
Sarni
A ja dodam od siebie, że MU interesuje się młodym Brazylijczykiem - Kaką.

IHMO to byłby dobry zakup, ale nie wiem jak Brazylijczyk poradzi sobie w Premiership (właściwie byłby to jego pierwszy występ w Europie). Na Pucharze CONCACAF walił takie bramy, że oczy na wierzch wychodziły 8O
Miłosz
A to ZONK smile.gif Mała ciekawostka smile.gif

Powód jest bardzo prosty. Patricka Kluiverta nie wpuszczono do Stanów.

Władze amerykańskie nie wydały zgody Patrickowi na przekroczenie granicy. Patrick uczestniczył w 1996 w poważnym wypadku samochodowym, dostał nawet karę do odpracowania w 'czynie społecznym'.

Aby móc wejść na terytorium USA, Patrick musiał posiadać specjalną Visę, której oczywiście nie miał. Kluivert wylądował w piątek wraz z resztą składu na mecze przeciwko MU i Juventusowi. Holendra nie przepuszczono jednak przez kontrolę paszportową i po 150 minutach przesłuchania cofnięto go do Hiszpanii.

A tu już o transferach:

Chelsea Londyn chce sprowadzić za 15 milionów funtów pomocnika Realu Madryt, Claude'a Makelele, donosi angielski dziennik 'Sun'.

Trener Chcelsea, Claudio Ranieri jest gotów zaprzestać starań o transfer Juana Sebastaana Verona z Manchesteru United i zwrócił uwagę na 30-letniego Francuza. Kontrakt Makelele z "Królewskim" jest ważny jeszcze przez trzy lata, ale jego zarobki w Rwalu wynoszą tylko 20 000 funtów, a Chelsea może podwoić je.
RinG
Arsenal podpisał kontrakt z... Jezus Marian... Jensem Lehmannem smile.gif No comments, a mogli mieć Canizaresa...

Seaman odpłynął do Man City

No na pewno jest dla niego interesujacy, moze siedziec na lawie a kasa bedzie leciec;] A McManamana juz dawno sie powinni pozbyc...

VerB, właśnie sęk w tym, że on nie chcesiedzieć na ławie. On chce grać, i to grać regularnie. Co do McManamana to niestety darmozjad jeden smile.gif zostaje... Ani Everton, ani Man City nie były w stanie sprostać jego wymaganiom finansowym lol. Na szczęście smile.gif został mu jeszcze tylko rok kontraktu, więc po sezonie odejdzie zgodnie z prawem Bosmana - za DARMOCHĘ, czyli na nim już nie zarobimy. icon_twisted.gif

Jorge Valdano ma krótką listę zawodników, mających załatać dziurę po Hierro. Chodzi tu o Ayalę, Samuela, oraz Roque Juniora. Ten ostatni jest uważany, za najlepsze rozwiązanie dla Realu.

Na razie pozostawie to bez komentarza, zobaczymy. Zbytnio im sie chyba nie spieszy...

O tym ostatnim zapomnij smile.gif

(MINI)UPDATE:

Real chce dorzucić Solari'ego do ew. transferu Fabio Cannavaro. Znane są problemy Interu z pozyskaniem porządnego lewego pomocnika (BTW: ostatnio w ich kręgu zainteresowań znalazł się Zenden; tylko ciekawe, czy Chelsea zgodzi się go sprzedać - w końcu kasy to mają aż za dużo), więc może coś z tego być... Ale po co, niech się lepiej zajmą staraniami o Samuela

Co do Riquelme: Widział go ktoś jak grał w Boce ?? Moim zdaniem Barca zmarnowała Riquelme

Nie on pierwszy i na pewno nie ostatni...

Hehe. nie pozostaje mi nic, tylko się cieszyć smile.gif Betis na pewno będzie chciał mniej za te 2 lata niż chciałby Manchester :wink:

(tym bardziej, że Real to największy wróg ManUtd w Europie)

A zatem witaj mój największy wrogu...

A tu już o transferach:

Chelsea Londyn chce sprowadzić za 15 milionów funtów pomocnika Realu Madryt, Claude'a Makelele, donosi angielski dziennik 'Sun'.  

Trener Chcelsea, Claudio Ranieri jest gotów zaprzestać starań o transfer Juana Sebastaana Verona z Manchesteru United i zwrócił uwagę na 30-letniego Francuza. Kontrakt Makelele z \"Królewskim\" jest ważny jeszcze przez trzy lata, ale jego zarobki w Rwalu wynoszą tylko 20 000 funtów, a Chelsea może podwoić je.

Wątpię w to, żeby Real zdecydował się sprzedać Makelele. BARDZO wątpię

--------------------------------------------------------------------------------------

Tak jak myślałem: Raul odmówił podjęcia negocjacji w sprawie przejścia do Chelsea Londyn. Angielski klub zaoferował „Królewskim” za Raula 100 milionów euro.

Raul miał zarabiać w Chelsea 12 milionów euro rocznie, ale nie dał się skusić angielskiemu klubowi, który niedawno został kupiony przez rosyjskiego miliardera, Romana Abramowicza.

Raul ma kontrakt ważny jeszcze do 2005r

Agent Raula, Gines Carvajal: „Marc Roger, działający w imieniu Chelsea licencjonowany agent FIFA, zapytał mnie, czy Raul byłby zainteresowany rozpoczęciem negocjacji w sprawie przejścia do Chelsea. Zapytałem o to samo mojego klienta, a on odpowiedział – ‘nie’. Raul nie chce odchodzić z Realu. Poza tym ma zapisaną w kontrakcie klauzulę, która określa sumę, za jaką może opuścić madrycki klub. Wynosi ona 180 milionów euro”

I sam Raul: Kiedy klub da znać to bez jakichkolwiek problemów zaczniemy rozmowy. Real zna moje intencje i wie, że chcę dalej kontynuowac moją karierę tutaj

And the fuckz goes to Sarni & Miłosz - za szerzenie durnych plotek (i herezji)

--------------------------------------------------------------------------------------

A na koniec lol z gatunku: "Ach ten Man Utd" smile.gif :

Ofiara Keane'a kończy karierę

Były reprezentant Norwegii w piłce nożnej Alf Inge Haaland, który ostatnio występował w angielskim Manchesterze City, postanowił zakończyć karierę. Powodem są kłopoty zdrowotne.

O Haalandzie stało się głośno jesienią ubiegłego roku, kiedy kapitan Manchesteru United Roy Keane przyznał w swojej biografii, że rozmyślnie doprowadził do urazu Haalanda w meczu ligowym, w kwietniu 2001 r. 32-letni Irlandczyk przyznał, że był to "odwet" za faul rywala w innym spotkaniu.

Piłkarz MU oskarżał Norwega, że ten, występując jeszcze w barwach Leeds United, nadepnął na niego i sugerował, że symuluje kontuzję. W książce napisał, że długo czekał na możliwość rewanżu i "uszkodzenia" Haalanda.

Po faulu Keane'a 31-letni Norweg doznał poważniej kontuzji nogi (zerwanie ścięgien). Mimo kilku operacji i długiej rehabilitacji nie powrócił na boisko. W lutym tego roku Manchester City, powołując się na zapis mówiący o przedłużającej się niezdolności do gry, rozwiązał kontrakt z Norwegiem.

Angielska Federacja Piłkarska (FA) ukarała Keane'a zawieszeniem na pięć meczów i grzywną w wysokości 150 000 funtów szterlingów (ponad 230 tys. dolarów) za zniesławienie rodzimego futbolu.

Haaland nie zdecydował się na wystąpienie z powództwa cywilnego do sądu i żądanie odszkodowania od Keane'a.
Sarni
A zatem witaj mój największy wrogu...

Bynajmniej mówiłem o kwestii kibicowania podczas meczów:). Dla mnie wszystko jedno komu koleś kibicuje, byle nie był żałosnym kretynem:)

And the fuckz goes to Sarni & Miłosz - za szerzenie durnych plotek (i herezji)  

No, DMX też cośtam pisałtongue.gif

Wątpię w to, żeby Real zdecydował się sprzedać Makelele. BARDZO wątpię  

A ja nie wątpię. W końcu interesują się Vieirą, a dla nich obu chyba nie będzie miejsa w pierwszym składzie.

Co do Morientesa - moim zdaniem nie jest gorszy od grubcia, widziałbym go w pierwszym składzie Realu, ale decyzja należy do Queiroza.
Co do McManaman'a - przyszedł za darmo, odejdzie za darmo (za rok kończy mu się kontrakt, a Perez chyba nie jest aż tak głupi by go przedłużać). Dla niego odejście za rok to interesujące wyjście, szczególnie, że w Realu zarabia dosyć nieźle, nikt by mu nawet połowy tego nie dał. Nie pamiętam kiedy ostatnio zagrał dobry mecz w barwach Madrytu.

Co do Lehmann'a w Arsenalu - oni lubią mieć na bramce 'dojrzałych' zawodników smile.gif
R_L_S_
Nie ma co Arsenal sie ostro wypucowal z tym Lehmannem juz chyba Seaman byl lepszy ;>
Sarni
Nie ma co Arsenal sie ostro wypucowal z tym Lehmannem juz chyba Seaman byl lepszy ;>

Nie no, Lehmann to bardzo dobry bramkarz, tyle, że swój wiek już ma i jego kupno było totalną głupotą.
Miłosz
No możemy być spokojni (fani MU) bo Veron nigdzie się nie wybiera. Argentyńczyk odrzucił ofertę odejścia z klubu.

Kean o Ronaldinho smile.gif

Kapitan Manchesteru United Roy Keane powiedział, że Brazylijczyk Ronaldinho, który zrezygnował z przejścia do ?Czerwonych Diabłów? i trafił do Barcelony, powinien ?zbadać sobie głowę?.

Nie mam zamiaru być niegrzeczny wobec innych zawodników, ale według mnie każdy, kto naprawdę nie chce grać w Manchesterze, powinien zbadać sobie głowę i sprawdzić, czy ma tam wszystko w porządku.
Verb

Trener Chcelsea, Claudio Ranieri jest gotów zaprzestać starań o transfer Juana Sebastaana Verona z Manchesteru United i zwrócił uwagę na 30-letniego Francuza. Kontrakt Makelele z \"Królewskim\" jest ważny jeszcze przez trzy lata, ale jego zarobki w Rwalu wynoszą tylko 20 000 funtów, a Chelsea może podwoić je.

Roman Abramowicz powiedział, że kontaktował się z Realem w sprawie kupna Francuza. 
- Nie będziemy gotowi pozyskać Makelele tak długo, jak Real nie kupi Vieiry - powiedział właściciel Chelsea.

lol
Miłosz
Hyhy poczytajcie sobie o Beckhamie smile.gif

Sensei Ruy Narushima, który prowadzi w Krakowie Wschodnioeuropejski Obóz Letni karate, ujawnił „Dziennikowi Polskiemu”, że piłkarz Realu Madryt David Beckham posiada czarny pas karate kyokushin.

Podczas czerwcowego pobytu w Japonii, Beckham wziął udział w specjalnie dla niego zorganizowanym przyjęciu, podczas którego otrzymał honorowy czarny pas karate kyokushin. Przyznała mu go Światowa Organizacja Kyokushin, a wręczył sam jej prezydent, następca legendarnego Masutatsu Oyamy, kancho Shokei Matsui.

Sensei Narushima był jednym z uczestników przyjęcia, na którym Beckham otrzymał czarny pas. Wystąpił podczas niego w pokazie łamania nogami bryły lodu.

Narushima jest również osobistym ochroniarzem najsłynniejszego japońskiego piłkarza, Hidetoshi Nakaty, gdy ten przebywa w ojczystym kraju.

(źródło: sport.onet.pl)

Niewiedziałem gdzie zamieścić tego posta, ale mam nadzijeę, że nikt mnie za to nie zabije.
R_L_S_
Nie no, Lehmann to bardzo dobry bramkarz, tyle, że swój wiek już ma i jego kupno było totalną głupotą.

Taki on dobry ze po0 kilku meczach wyrzucili go z Milanu :wink:
Sarni

Taki on dobry ze po0 kilku meczach wyrzucili go z Milanu :wink:

E tam, lepsze to niż Seaman. Chociaż na ławce ma Arsenal Shaban'a który imho przewyższa obu.
Saunter
Ja bym na ich miejscu staral sie o np Kirklanda.
Sarni
Ja bym na ich miejscu staral sie o np Kirklanda.

Tyle, że Liverpool nie sprzeda Kirklanda. Poza tym Arsenal raczej nie inwestuje w bramkarzy. BTW to do Borussi w zamian za Lehmann'a poszedł Warmuz z Arsenalu (bronił kiedyś w Lens, pamiętam jego wykopy przez całe boisko). Poza tym Lehmann jest na pewno bramkarzem lepszym od Seamana i przyda się Arsenalowi. icon_twisted.gif Szkoda, że Arsenal jest tak słabym zespołem i niestety będzie musiał pożegnać się z Premiership icon_twisted.gif
SeJo
Szkoda, że Arsenal jest tak słabym zespołem i niestety będzie musiał pożegnać się z Premiership  icon_twisted.gif

:cry: :cry: :cry: może powalczą, trzymamy kciuki!
Sarni
Szkoda, że Arsenal jest tak słabym zespołem i niestety będzie musiał pożegnać się z Premiership  icon_twisted.gif

Kto trzyma, ten trzyma icon_twisted.gif
Miłosz

hyhy dobrze powiedziane smile.gif

Man U znowy wygrywa !! smile.gif
Man U zagrąło z Meksykańskim zespołem Club America i wygrało 3:1
Bramki strzelali:

46 mi. Ruud
48 min. Forlan
78 min. Forlan

Graczem meczu został wybrany DIEGO FORLAN

Oto składy: (MU grał trzema obrońcami)
Ricardo,- P Neville, Ferdinand, O'Shea, - Richardson, Veron, Butt, Fortune, - Bellion , Van Nistelrooy, Forlan

A co w prasie piszczy ??

Głośno ciągle o Veronie a tu doszły sensacyjne wieści, że w zamian za sumę transferową Becksa i Verona (co wyniosłoby jakieś Ł 40 mln) Real zaoferował Raula. Miało to mieć miejsce przed ofertą Abramovicha. Do Chelsea tym czasem ma trafić ktoś z duetu Emerson za Ł 20 mln z Romy albo właśnie Veron za Ł 14. Podobno też, głównym celem transferowym stał się Carles Puyol z Barcelony.
Sarni

hyhy dobrze powiedziane smile.gif

Man U znowy wygrywa !! smile.gif
Man U zagrąło z Meksykańskim zespołem Club America i wygrało 3:1
Bramki strzelali:

46 mi. Ruud
48 min. Forlan
78 min. Forlan

Graczem meczu został wybrany DIEGO FORLAN

Oto składy: (MU grał trzema obrońcami)
Ricardo,- P Neville, Ferdinand, O'Shea, - Richardson, Veron, Butt, Fortune, - Bellion , Van Nistelrooy, Forlan

A co w prasie piszczy ??

Głośno ciągle o Veronie a tu doszły sensacyjne wieści, że w zamian za sumę transferową Becksa i Verona (co wyniosłoby jakieś Ł 40 mln) Real zaoferował Raula. Miało to mieć miejsce przed ofertą Abramovicha. Do Chelsea tym czasem ma trafić ktoś z duetu Emerson za Ł 20 mln z Romy albo właśnie Veron za Ł 14. Podobno też, głównym celem transferowym stał się Carles Puyol z Barcelony.

Nie wierzę i nie uwierze w te bezsensowne plotki dot. Raula. On nie odejdzie z Realu, jestem tego pewien. Dziennikarze nie mają o czym pisać to rzucają stekami niemożliwych bzdur (BTW to Raul jest jedynym piłkarzem Realu którego lubięsmile.gif)
DMX
A co w prasie piszczy ??

Co za bzdury. Ciekawe ze Raul niedawno otrzymal opaske kapitana (po Hierro) i niby mieli by go sprzedawac. Bzdury.
Miłosz
Ja też w to nie wierzę, tylko pokazuję Wam co też dziennikarze potrafią wymysleć. Raul to symbol Realu i jużraczej tam zostanie do końca swojej piłkarskiej kariery. Hehe a Forlan ładnie się zaprezentował, oby tylko grął tak w nadchodzącym sezonie smile.gif
Sarni
A co w prasie piszczy ??

Co za bzdury. Ciekawe ze Raul niedawno otrzymal opaske kapitana (po Hierro) i niby mieli by go sprzedawac. Bzdury.

Pierwszy raz się z Tobą zgadzam laugh.gif

Co do Forlana - spoko, gdyby w każdym meczu był taki skuteczny to będą z niego ludzie. Ja bym w MU chciał jednak prawoskrzydłowego. Zresztą Ferguson wie co robi i obiecał wzmocniania:)
Miłosz
Zresztą Ferguson wie co robi i obiecał wzmocniania:)

Taa tylko ciekaw jestem kogo Ferguson uważa za tego "wzmacniacza"

[size=24][b]UPDATE:

A to co ...

Jak informuje "The Sunday Express" menadżer Arsenalu Londyn, Arsene Wenger kontaktował się z Stevem McManamanem. Tematem była naturalnie ewentualna przeprowadzka Anglika z Santiago Bernabeu na Highbury.
31-letni piłkarz przebywa teraz z Realem na azjatyckim tournee. Oferty jego kupna składały już Everton i Manchester City, wszystkie były jednak konsekwetnie odrzucane przez Królewskich.
SeJo
Juan Sebastian Veron w Chelsea!

Argentyńczyk Juan Sebastian Veron przejdzie z Manchesteru United do Chelsea – informuje angielski dziennik “The Sun”.

Według informacji „The Sun” menedżer „Czerwonych Diabłów” pozwolił na transfer Verona, gdyż Chelsea zaoferowała Manchesterowi 15 milionów euro.

Na razie nie wiadomo, kiedy kluby potwierdzą tę wiadomość oficjalnie.

28-letni Veron, w ciągu dwóch lat gry w Manchesterze, wystąpił w 82 meczach i zdobył 11 bramek.
rockatansky
...polityka Manchesteru zaczyna mnie niepokoić nie od dziś... tak bogaty klub a szkoda im wydać kasę na jakiegoś dobrego piłkarza... jedyny "spektakularny" transfer jaki pamiętam to Veron... nie chcę być złym prorokiem, ale na mój gust, rozum, przeczucie, intuicję (do wyboru) to ta drużyna nie wyjdzie drugiej fazy grupowej...
...BTW: pamiętam jak kiedyś mówiło się, że o sile MU decyduje stabilny skład, zgranie, to, że znają się dobrze... później, kiedy drużyna zaczęła grać słabo mówiono, że za mało jest nowych twarzy, za mała rotacja w składzie... ehh
Sarni
...polityka Manchesteru zaczyna mnie niepokoić nie od dziś... tak bogaty klub a szkoda im wydać kasę na jakiegoś dobrego piłkarza... jedyny \"spektakularny\" transfer jaki pamiętam to Veron... nie chcę być złym prorokiem, ale na mój gust, rozum, przeczucie, intuicję (do wyboru) to ta drużyna nie wyjdzie drugiej fazy grupowej...
...BTW: pamiętam jak kiedyś mówiło się, że o sile MU decyduje stabilny skład, zgranie, to, że znają się dobrze... później, kiedy drużyna zaczęła grać słabo mówiono, że za mało jest nowych twarzy, za mała rotacja w składzie... ehh

Polityka MU nie polega na kupowaniu gwiazd - polega na kupowaniu piłkarzy i robieniu z nich gwiazd. Ostatni spektakularny transfer to Ferdinand - i co ? Pieniądze wyrzucone w błoto. MU nie musi się masowo wzmacniać jak Real. Co do drugiej fazy LM - o to się nie martwię, bo bodajże od 1996 MU nie schodzi poniżej ćwierćfinału.

Co do Verona - on nie chce odejść i mam nadzieję, że zostanie. A Onetu nie słucham bo to w mojej opinii banda debili. 15 milionów euro - buahahahahaha, niedawno oferowali 25 mln euro, czyżby promocja ? smile.gif Na transfer zgodził się manager diabłów - o tym wiadomo od dawna, tyle, że póki co nie zgodził się na niego ani Veron, ani Kenyon.
rockatansky
...Ferdinand, fakt zapomniałem o nim... mam nadzieję, że jeszczebłyśnie formą... co do Verona to też mam nadzieję, że nie odejdzie...
...polityka polityką, ale raz na jakiś czas powinni kupić jakiegoś znanego zawodnika... co do robienia z talentów gwiazd to może kiedyś im wychodziło: Beckham, Giggs i cała słynna szkółka MU, tylko to pokolenie się starzeje a jakoś następców nie widzę... faktem jest też, że MU często nie wychodzą transfery (Blomqvist, Blanc, Barthez?)... to dziwne tym bardziej, że jak taki Real kupił kontuzjowanego Ronaldo to on od razu zaczął grać...
...Cantona to był KTOŚ!!! BTW: widział ktoś może film Elizabeth z Cantoną w jednej z ról?
Sarni
...Ferdinand, fakt zapomniałem o nim... mam nadzieję, że jeszczebłyśnie formą... co do Verona to też mam nadzieję, że nie odejdzie...
...polityka polityką, ale raz na jakiś czas powinni kupić jakiegoś znanego zawodnika... co do robienia z talentów gwiazd to może kiedyś im wychodziło: Beckham, Giggs i cała słynna szkółka MU, tylko to pokolenie się starzeje a jakoś następców nie widzę... faktem jest też, że MU często nie wychodzą transfery (Blomqvist, Blanc, Barthez?)... to dziwne tym bardziej, że jak taki Real kupił kontuzjowanego Ronaldo to on od razu zaczął grać...
...Cantona to był KTOŚ!!! BTW: widział ktoś może film Elizabeth z Cantoną w jednej z ról?

Co do szkółki ManU - po 12 latach młodziki wygarły Milk Cup - ostatni raz wygrała go drużyna mająca w swoich szeregach m.in. beckhama, Scholesa, czy tez Giggsa. To daje do myślenia.
Miłosz
Juan Sebastian Veron w Chelsea!

Argentyńczyk Juan Sebastian Veron przejdzie z Manchesteru United do Chelsea – informuje angielski dziennik “The Sun”.

Według informacji „The Sun” menedżer „Czerwonych Diabłów” pozwolił na transfer Verona, gdyż Chelsea zaoferowała Manchesterowi 15 milionów euro.

Na razie nie wiadomo, kiedy kluby potwierdzą tę wiadomość oficjalnie.

28-letni Veron, w ciągu dwóch lat gry w Manchesterze, wystąpił w 82 meczach i zdobył 11 bramek.

Veron nigdzie się nie wybiera:

Sir Alex Ferguson potwierdził, że Chelsea złożyło ofertę za Juana Sebastiana Verona.

W dwóch sezonach spędzonych na Old Trafford argentyńczyk który zakupiony został z Lazio za Ł28 milionów funtów zaliczał zagadkowe występy. Świetna forma przeplatała się ze słabymi występami. Sir Alex Ferguson powiedział dla "Sky Sports News":

To prawda że władze Chelsea złożyli ofertę za Verona. Wybór pozostawiłem jemu a on odrzucił ofertę, i bardzo mnie to cieszy.

Pomimo że Ferguson potwierdził, że Chelsea złożyła ofertę za piłkarza, dyrektor wykonawczy Peter Kenyon powiedział iż nie otrzymał żadnej oficjalnej oferty z Stamford Bridge. Aktualnie Veron zalicza świetne występy na turnieju World Champions w USA, i wszystko zanosi się na to że jednak pozostanie on w Manchesterze United.
miecho
czy mógłby ktoś podsumować wszystkie transfery tego lata?? lub podajcie mi link gdzie to moge znaleźć??
Miłosz
Specjalnie dla Was trochę wiadomości (plotek, faktów question.gif kto to wie )

Puyol na Old Trafford ??

Manchester United rozmawia z Barceloną w sprawie wszechstronnego obrońcy Carlosa Puyola.
Menedżer Sir Alex Ferguson interesuje się reprezentantem Hiszpanii jako, że szuka zmiennika dla kontuzjowanego Wesa Browna.

Czerwone Diabły od 18 miesięcy starają się ściągnąć na Puyola Old Trafford, ale obrońca podpisał ostatnio nowy kontrakt z Barcą.

Sunday People podaje, że Man U zatrudni Hiszpana, jeśli tylko zostaną uzgodnione warunki kontraktu indywidualnego

Lucio i Chelsea ??

Chelsea skontaktowała się z Bayerem Leverkusen w sprawie obrońcy Lucio.
Reprezentant Brazylii jest ostatnim znanym zawodnikiem, który znalazł się na celowniku nowego właściciela Blues Romana Abramowicza.

Hasselbaink do Betisu ...

Real Betis Sewilla bada możliwość ściągnięcia z powrotem do Hiszpanii Jimmy'ego Floyda Hasselbainka.
Grający w Chelsea był zawodnik Atletico MAdryt jest jednym z napastników, których zatrudnienie rozważa prezydent Manuel Ruiz de Lopera.

Z doniesień wynika, że miały już miejsce wstępne rozmowy z agentami piłkarza i klubu. Chociaż Chelsea zaprzecza jakoby musiała sprzedać Holendra, on sam przyznał w czerwcu, że klub chce się go pozbyć.

Chelsea oferuje Veronowi 100,000 funtów

Właściciel Chelsea Roman Abramowicz jest gotowy płacić Juanowi Sebastianowi Veronowi 100,000 funtów tygodniowo.
Dwa tygodnie temu Veron odrzucił Chelsea, ale Abramowicz jest pewien, że może przekonać Argentyńczyka do podpisania kontraktu przed upływem terminu zgłaszania zawodników do Ligi Mistrzów.

United mogą nawet pomóc Blues w sfinalizowaniu tego transferu oferując Veronowi odpowiednio wysoką odprawę

Ranieri: W tym tygodniu Raul, a w następnym Rivaldo ! - Buahaha

Chelsea zaprzeczyła ofercie w wysokości 71.4 mln funtów na gwiazdę Realu Madryt Raula Gonzaleza.
Agent reprezentanta Hiszpanii ujawnił wczoraj, że w ubiegłym, tygodniu Blues złożyli taką propozycję Królewskim.

Jednak prezes Chelsea Ken Bates szybko zaprzeczył ofercie, a menedżer Claudio Ranieri powiedział: Jutro to może być Rivaldo, następnego dnia ktoś inny. Może Raul musi odnowić swój kontrakt (z Realem).

Huh trochę tego uzbierałem smile.gif
Jak narazie to wszystko smile.gif Jak coś znajdę to dam znać.
rockatansky
...jak tak dalej pójdzie to Chelsea przebije Real jeśli chodzi o transfery... jak widać na przedłużenie męskiego ego nie wystarczy już niezły wózek, teraz trzeba mieć klub piłkarski... szczerze mówiąc jakbym miał tyle kasy to też bym sobie jakiś klub wykupił... ja jednak zainwestowałbym w jakiś klub z niższych lig (dajmy na to z trzeciej - mowa o Anglii rzecz jasna), z odpowiednim zapleczem i bazą treningową, a następnie wprowadziłbym go do pierwszej ligi...
...ciekawy jestem jak będzie wyglądał system motywacyjny dla piłkarzy Chelsea w nadchodzącym sezonie... cool.gif
...a Puyola w MU to ja nie chcę...
morales-kks
nie kumam tego z Lucio w chelsea!
przeciez Lucio dogadal sie z juventusem ze za rok przechodzi do turynu! o cio chodzi? to chyba kolejne bzdury

FORZA JUVENTUS....... i KKS smile.gif
R_L_S_
...a Puyola w MU to ja nie chcę...

nieslusznie bo Puyol jest lepszy od wszystkich obroncow MU wink.gif
Sarni
nie kumam tego z Lucio w chelsea!
przeciez Lucio dogadal sie z juventusem ze za rok przechodzi do turynu! o cio chodzi? to chyba kolejne bzdury

FORZA JUVENTUS....... i  KKS smile.gif

Z Lucio nic nie wiadomo jeszcze. W grę wchodzi Roma, Juventus i Chelsea.
helveg
Totti w A.C. Milan, ale nie mowcie nikomu bo to narazie tajemnica
Sarni

ROTFL laugh.gif
SeJo

Też mamy swoje w ManUtd. Vide transfer Irka Jelenia z Wisly Plock, ktorego osobiscie polecilem Fergiemu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.