Arsenal podpisał kontrakt z... Jezus Marian... Jensem Lehmannem

No comments, a mogli mieć Canizaresa...
Seaman odpłynął do Man City
No na pewno jest dla niego interesujacy, moze siedziec na lawie a kasa bedzie leciec;] A McManamana juz dawno sie powinni pozbyc...
VerB, właśnie sęk w tym, że on
nie chcesiedzieć na ławie. On chce grać, i to grać regularnie. Co do McManamana to niestety darmozjad jeden

zostaje... Ani Everton, ani Man City nie były w stanie sprostać jego wymaganiom finansowym lol. Na szczęście

został mu jeszcze tylko rok kontraktu, więc po sezonie odejdzie zgodnie z prawem Bosmana - za DARMOCHĘ, czyli na nim już nie zarobimy.
Jorge Valdano ma krótką listę zawodników, mających załatać dziurę po Hierro. Chodzi tu o Ayalę, Samuela, oraz Roque Juniora. Ten ostatni jest uważany, za najlepsze rozwiązanie dla Realu.
Na razie pozostawie to bez komentarza, zobaczymy. Zbytnio im sie chyba nie spieszy...
O tym ostatnim zapomnij
(MINI)UPDATE:
Real chce dorzucić Solari'ego do ew. transferu Fabio Cannavaro. Znane są problemy Interu z pozyskaniem porządnego lewego pomocnika (BTW: ostatnio w ich kręgu zainteresowań znalazł się Zenden; tylko ciekawe, czy Chelsea zgodzi się go sprzedać - w końcu kasy to mają aż za dużo), więc może coś z tego być... Ale po co, niech się lepiej zajmą staraniami o Samuela
Co do Riquelme: Widział go ktoś jak grał w Boce ?? Moim zdaniem Barca zmarnowała Riquelme
Nie on pierwszy i na pewno nie ostatni...
Dupa, Joaquin nie przejdzie:/
Hehe. nie pozostaje mi nic, tylko się cieszyć

Betis na pewno będzie chciał mniej za te 2 lata niż chciałby Manchester :wink:
(tym bardziej, że Real to największy wróg ManUtd w Europie)
A zatem witaj mój największy wrogu...
A tu już o transferach:
Chelsea Londyn chce sprowadzić za 15 milionów funtów pomocnika Realu Madryt, Claude'a Makelele, donosi angielski dziennik 'Sun'.
Trener Chcelsea, Claudio Ranieri jest gotów zaprzestać starań o transfer Juana Sebastaana Verona z Manchesteru United i zwrócił uwagę na 30-letniego Francuza. Kontrakt Makelele z \"Królewskim\" jest ważny jeszcze przez trzy lata, ale jego zarobki w Rwalu wynoszą tylko 20 000 funtów, a Chelsea może podwoić je.
Wątpię w to, żeby Real zdecydował się sprzedać Makelele. BARDZO wątpię
--------------------------------------------------------------------------------------
Tak jak myślałem:
Raul odmówił podjęcia negocjacji w sprawie przejścia do Chelsea Londyn. Angielski klub zaoferował „Królewskim” za Raula 100 milionów euro.
Raul miał zarabiać w Chelsea 12 milionów euro rocznie, ale nie dał się skusić angielskiemu klubowi, który niedawno został kupiony przez rosyjskiego miliardera, Romana Abramowicza.
Raul ma kontrakt ważny jeszcze do 2005r
Agent Raula, Gines Carvajal: „Marc Roger, działający w imieniu Chelsea licencjonowany agent FIFA, zapytał mnie, czy Raul byłby zainteresowany rozpoczęciem negocjacji w sprawie przejścia do Chelsea. Zapytałem o to samo mojego klienta, a on odpowiedział – ‘nie’. Raul nie chce odchodzić z Realu. Poza tym ma zapisaną w kontrakcie klauzulę, która określa sumę, za jaką może opuścić madrycki klub. Wynosi ona 180 milionów euro”
I sam Raul: Kiedy klub da znać to bez jakichkolwiek problemów zaczniemy rozmowy. Real zna moje intencje i wie, że chcę dalej kontynuowac moją karierę tutaj
And the fuckz goes to Sarni & Miłosz - za szerzenie durnych plotek (i herezji)
--------------------------------------------------------------------------------------
A na koniec lol z gatunku: "Ach ten Man Utd"

:
Ofiara Keane'a kończy karierę
Były reprezentant Norwegii w piłce nożnej Alf Inge Haaland, który ostatnio występował w angielskim Manchesterze City, postanowił zakończyć karierę. Powodem są kłopoty zdrowotne.
O Haalandzie stało się głośno jesienią ubiegłego roku, kiedy kapitan Manchesteru United Roy Keane przyznał w swojej biografii, że rozmyślnie doprowadził do urazu Haalanda w meczu ligowym, w kwietniu 2001 r. 32-letni Irlandczyk przyznał, że był to "odwet" za faul rywala w innym spotkaniu.
Piłkarz MU oskarżał Norwega, że ten, występując jeszcze w barwach Leeds United, nadepnął na niego i sugerował, że symuluje kontuzję. W książce napisał, że długo czekał na możliwość rewanżu i "uszkodzenia" Haalanda.
Po faulu Keane'a 31-letni Norweg doznał poważniej kontuzji nogi (zerwanie ścięgien). Mimo kilku operacji i długiej rehabilitacji nie powrócił na boisko. W lutym tego roku Manchester City, powołując się na zapis mówiący o przedłużającej się niezdolności do gry, rozwiązał kontrakt z Norwegiem.
Angielska Federacja Piłkarska (FA) ukarała Keane'a zawieszeniem na pięć meczów i grzywną w wysokości 150 000 funtów szterlingów (ponad 230 tys. dolarów) za zniesławienie rodzimego futbolu.
Haaland nie zdecydował się na wystąpienie z powództwa cywilnego do sądu i żądanie odszkodowania od Keane'a.