Jesli ten idiota Ferguson z tym drugim palantem sprzedadza Verona to ja ide grzecznie kibicowac Juve a Man Utd mam gleboko w (pipi)e

bo jak narazie to ja tu tych wielce obiecywanych wzmocnien nie widze widze natomiast same straty
Z innej beczki ten rusek z ponoc zaproponowal 100 mln za Raula !!!! Real podobno powiedzial mu zeby sie bujal

Nie wiem czy zauwazyłes, ale MU w ostatnich spotkaniach wręcz zmiażdżył swoich przeciwników, więc nie wiem o co Ci chodzi - jakieś wzmocnienia ?? Owszem brakuje obrońcy i napastnika, a jeśli ty nie widzisz jak gra MU nawet bez tych wzmocnień to prosze bardzo, idć kibicować JUVE.
MU jutro zagra ze Sportingiem Lisbona. Na bramce stanie Barthez. W meczu pojawi się już Eric Djemba - Djemba

i Silvestre.
Glory, Glory Man United !!
[size=24]
UPDATE:
Chelsea została poinformowana, że musi podwyższyć ofertę na pomocnika Manchester United Juana Sebastiana Verona.
W ubiegłym tygodniu klub ze Stamford Bridge złożył propozycję w okolicach 15 mln funtów na reprezentanta Argentyny, który ma wkrótce wrócić z United z tournee po USA.
Mnie ostro wkurzył transfer Makaay'a. Jak on mógł się zgodzić przejść do Monachium?? To był jeden z moich ulubionych zawodników ligi hiszpańskiej (jeśli nie ulubiony wogóle). I hate you - bayern :/
Nie wiem czy zauwazyłes, ale MU w ostatnich spotkaniach wręcz zmiażdżył swoich przeciwników, więc nie wiem o co Ci chodzi - jakieś wzmocnienia ??
Ciekawe jak dlugo.MU ma praktycznie 1 klasowego napastnika i przy ewentualnej kontuzji Ruuda nie bedzie mial kto grac w ataku,dlatego na tej pozycji jesli MU chce sie liczyc jednoczesnie w lidze jak i w LM musi kupic 1/2 napastnikow.Zreszta niech nie robia nic nie moja sprawa :>
Nie wiem czy zauwazyłes, ale MU w ostatnich spotkaniach wręcz zmiażdżył swoich przeciwników, więc nie wiem o co Ci chodzi - jakieś wzmocnienia ??
Ciekawe jak dlugo.MU ma praktycznie 1 klasowego napastnika i przy ewentualnej kontuzji Ruuda nie bedzie mial kto grac w ataku,dlatego na tej pozycji jesli MU chce sie liczyc jednoczesnie w lidze jak i w LM musi kupic 1/2 napastnikow.
Zreszta niech nie robia nic nie moja sprawa :>
Ciekawe jak dlugo.MU ma praktycznie 1 klasowego napastnika i przy ewentualnej kontuzji Ruuda nie bedzie mial kto grac w ataku,dlatego na tej pozycji jesli MU chce sie liczyc jednoczesnie w lidze jak i w LM musi kupic 1/2 napastnikow.
a gucio :wink:
Forlan nam się rozstrzelał, Bellion świetnie sie wkomponował! Howard broni wyśmienicie, na prawej obronie bedzie Trabelsi, 11 kwietnia zatwierdzą Klebersona, Veron zostanie(cuda sie zdarzaja)... i EUROPA jest juz nasza!
glory glory Man Utd
No i kupi napastnika. Forlan i Bellion na dłuższą metę są jeszcze zbyt młodzi, poza tym Urugwajczyk często marnuje stuprocentówki... Poza tym póki co jest Ruud, ale faktem jest, że to nie robot i może kiedyś dostać kontuzji (tfu, tfu)...
Jak podaje Sky Sports News, Manchester United zaakceptował ofertę w wysokości Ł15 milionów na Juana Sebastiana Verona złożoną przez Chelsea. Już niedługo Argentyńczyk ma pojechać do Londynu by przeprowadzić rozmowy z "Niebieskimi". Przypomnę, że Veron kosztował Czerwone Diabły Ł28 milionów, kiedy to na Wyspy przyszedł z rzymskiego Lazio.
Obie strony [zarówno ManU, jak i Chelsea] potwierdziły informację Sky Sports, że transfer wyniesie Ł15 mln, a Verona, jeśli się zgodzi, otrzyma pięcio-letni kontrakt. Decyzja Juana zapadnie na pewno w dniu jutrzejszym, gdyż we czwartek mija termin zgłaszania graczy do Ligi Mistrzów.
Oprócz tego Chelsea pozyskała już Damiena Duffa i Geremiego.
Przypomnę także, że Ferguson zapytany o Verona odpowiedział, że nie może odpowiedzieć na to pytanie. Z kolei Veron zaznaczył, że chciałby pozostać w drużynie Mistrz Anglii.
Czyli teraz wszystko w rękach samego piłkarza...
Kur,wa, jak Veron odejdzie do będzie CHOLERNIE ciężko, bo ostatnio zaczął grać wręcz genialnie...
KENYON ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!
VERON ZOSTAŃ!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie ma co - świetna polityka. Sprzedać Verona, a na jego miejsce boski Eric Djemba-Djemba. Już widzę połowę sezonu i wypowiedz Fergusona:
'Widze u chlopakow chec do walki. 16 miejsce w lidze nie jest takie zle. Uwazam ze nalezy sprzedac van Nistelrooya i Giggsa poki maja jakas cene. Swietnie zastapi ich Bellion i Butt. Zbedny byl zakup Tima Howarda - powinenem byl zostawic Raimonda van der Gouwa, to naprawde wytrawny golkiper. Nie widze w skladzie miejsca dla Ferdinanda, O'Shea i Silvestre'a - daje im wolna reke-moga odejsc za 3 miliony. W srodku obrony doskonale spisuje sie Roy Keane. Uwazam ze Scholes rowniez jest zbedny - Djemba-Djemba jest mlody i za 3-4 lata będzie mógł go godnie zastąpić. Scholesowi rowniez daje wolna reke - 5 milionow i moze odejsc.'
Miała być rewolucja - i jest. Teraz dla MU celem będzie walka o europejskie puchary a nie o mistrzostwo. Chyba, że wreszcie ktoś w zarządzie ruszy dupsko i wzmocni ten skład, bo jak nie to będzie (pipi) ciężko...
'Widze u chlopakow chec do walki. 16 miejsce w lidze nie jest takie zle. Uwazam ze nalezy sprzedac van Nistelrooya i Giggsa poki maja jakas cene. Swietnie zastapi ich Bellion i Butt. Zbedny byl zakup Tima Howarda - powinenem byl zostawic Raimonda van der Gouwa, to naprawde wytrawny golkiper. Nie widze w skladzie miejsca dla Ferdinanda, O'Shea i Silvestre'a - daje im wolna reke-moga odejsc za 3 miliony. W srodku obrony doskonale spisuje sie Roy Keane. Uwazam ze Scholes rowniez jest zbedny - Djemba-Djemba jest mlody i za 3-4 lata będzie mógł go godnie zastąpić. Scholesowi rowniez daje wolna reke - 5 milionow i moze odejsc.'
sam na to wpadles?
sam na to wpadles?

Z pomocą niejakiego buca - SeJo
Ferguson o transferach.
"Fakt odszedł już Beckham i Veron, ale to nie zmienia faktu, ze nadal pozostajemy niezwykle silni. Kolektyw w postani braci Nevillow, Butta, Keana pozostał. Ba! Został nawet wzmocniony o Ericka Dj-Dj i Belliona co dobrze rokuje na przyszlosc. Wydaje mi sie, ze odejscie Van Nistelrooya i Giggsa nic nie zmieni, wszak w szerokim skladzie mamy jeszcze Forlana i Fortuna. Pozatym potrzebujemy pieniedzy, dlatego powaznie rozwazymy kazda oferte powyzej Ł5m za Ruuda."
Trabeli czy Puyol ?? O to jest pytanie.
Przed nielada dylemantem stoi zarząd MU. Jak podaje hiszpańskie (a konkretniej katalońskie) źródło El Mundo Deportivo MU ma złożyć Barcelonie ofertę w wysokości 20 mln euro za Carlesa Puyola. Sir Alex już od kilku lat dokładnie przygląda się młodemu Hiszpanowi. Ostatnio, przy okazji meczów w ramach World Champions Series, MU mogło przekonać się na własnej skórze co znaczy mieć Puyola na obronie. Carles zademonstrował waleczność i pracowitość co czyniłoby go świetnym graczem w Premiership. Barca bez wątpienia nie chciałaby stracić swojego gwiazdora ale trudna sytuacja finansowa może przyczynić się do przyjęcia oferty. Sam Puyol w wywiadach potwierdzał, że nie ma zamiaru opuszczać Barcelony ale w tym samym zdaniu powiedział, że jeśli klub przyjmie ofertę to on z niej skorzysta.
Tak więc jeśli nie powiedzie się akcja ściagnięcia Puyola, MU ma otwartą drogę po Trabelsiego. Sam gracz niedawno powiedział:
Nikt nie odrzuciłby oferty od klubu takiego jakim jest MU.
Roanld Koeman jednak nie chciałby stracić swojego gwiazdora, który został najlepszym graczem krajów arabskich.
Hatem to naprawdę świetny zawodnik. Zupełnie rozumiem ludzi, którzy porównują go do Liliana Thurama. Przez ostatnie dwa sezony spisywał się cudownie. Jeszcze raz powtórzę, że nie chcę jego odejścia ale my (Ajax - przyp.ryan) nie możemy porównywać się do klubu takiego jak MU.
Polityka transferowa MU jest podobnie zje,bana jak polityka Wisły :wink:
Polityka transferowa MU jest podobnie zje,bana jak polityka Wisły :wink:
Ale MU przynajmniej grać potrafi
Hmm - może jeszcze kogoś kupią, czas w końcu jest, a kasy też nie
brakuje
Hmm - może jeszcze kogoś kupią, czas w końcu jest, a kasy też nie brakuje

W czwartek mija termin zglaszania zawsodnikow do pucharow a po kiego by MU jakis dobry pilkarz jak by nie mogl grac w LM? rzeczywiscie od chu,ja jest tego czasu :>
Hmm - może jeszcze kogoś kupią, czas w końcu jest, a kasy też nie brakuje

W czwartek mija termin zglaszania zawsodnikow do pucharow a po kiego by MU jakis dobry pilkarz jak by nie mogl grac w LM? rzeczywiscie od chu,ja jest tego czasu :>
Do eliminacji pucharu jest czas do czwartku - czas zgłaszania do LM mija 31.08.
To juz inna sprawa:>
choc nie mysle ze MU przeprowadzi jakies wielki zakup
A po co nam WIELKIE zakupy. MU kupuje wartościowych graczy.
Rivaldo: Niby taka rewelka w Barcelonie, a w Milanie ...
[size=24]
UPDATE:
Hatem na dniach w MU
Manchester United jest zdecydowany na pozyskanie tunezyjskiego obrońcy Ajaxu Amsterdam - Hatema Trabelsiego przed czwartkiem. We czwartek bowiem upływa termin zgłaszania piłkarzy do III rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów, w której gra Ajax i jeżeli Trabelsi zagrałby w drużynie z Amsterdamu to później w Lidze Mistrzów ManU nie mogliby liczyć na jego usługi.
Djemba - Djemba
Sir Alex Ferguson wierzy, że nowa afrykańska gwiazda Manchesteru United - Eric Djemba-Djemba wniesie do klubu coś nowego - coś czego United jeszcze nigdy nie mieli. - sam jestem ciekaw co

ale bądźmy dobrej mysli.
Fergie wierzy we wspaniałą siłę i wolę walki młodego Kameruńczyka, który został kupiony za 4,2 miliony funtów z Nantes.
Szkocki menadżer sądzi także, że niepozorny 23-letni Kameruńczyk nie zapowiadający się na żadną wielką gwiazdę, ma wszelkie atrybuty młodego Erica Cantony.
A po co nam WIELKIE zakupy. MU kupuje wartościowych graczy.
Rivaldo: Niby taka rewelka w Barcelonie, a w Milanie ...
[size=24]
UPDATE:
Hatem na dniach w MU
Manchester United jest zdecydowany na pozyskanie tunezyjskiego obrońcy Ajaxu Amsterdam - Hatema Trabelsiego przed czwartkiem. We czwartek bowiem upływa termin zgłaszania piłkarzy do III rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów, w której gra Ajax i jeżeli Trabelsi zagrałby w drużynie z Amsterdamu to później w Lidze Mistrzów ManU nie mogliby liczyć na jego usługi.
Djemba - Djemba
Sir Alex Ferguson wierzy, że nowa afrykańska gwiazda Manchesteru United - Eric Djemba-Djemba wniesie do klubu coś nowego - coś czego United jeszcze nigdy nie mieli. - sam jestem ciekaw co

ale bądźmy dobrej mysli.
Fergie wierzy we wspaniałą siłę i wolę walki młodego Kameruńczyka, który został kupiony za 4,2 miliony funtów z Nantes.
Szkocki menadżer sądzi także, że niepozorny 23-letni Kameruńczyk nie zapowiadający się na żadną wielką gwiazdę, ma wszelkie atrybuty młodego Erica Cantony.Djemba-Djemba to po Cantonie ma według mnie tylko imie.
Co do Trabelsiego - to wydaje mi się nierealne, zważając na szybkość naszych negocjatorów...
Pozostały 24 dni okna transferowego.
Jeśli MU nikogo nie kupi - żegnaj Ligo Mistrzów.
Ferguson sprzedaż Verona tłumaczył przesyceniem w pomocy - a po ch,uj trzymasz tą ciotę Butta ? Jego trzeba było sprzedać.
Wzmocnień w pomocy NIE BĘDZIE a sami wiemy co to w praktyce oznaczaza. Do końca okna transferowego Fergie powiedział, że nie będzie wzmacniał drużyny. A z takim składem szczerze mówiąc MU może zagrać co najwyżej w 1/8 finału LM.
A tak BTW to Vieri jest blisko przejścia do Chelsea
Wzmocnień w pomocy NIE BĘDZIE a sami wiemy co to w praktyce oznaczaza.
Niom, po wczorajszym meczu wszystko się wyjaśniło . MU może i potrafi zmiażdzyć przeciwników, ale jak wychodzi bez podstawowych zawodników takich jak: Nistelrooy, Giggs, Howard ?? , ehh Veron, to już nie jest to samo.
Barthez bronił jakoś tak nie pewnie, a nasza pomoc wołała o pomstę do nieba. Butt to porażka, Djemba - Djemba (debiut ... zawsze jest cięzki).
Nie chce mi się o tym pisać, ale jedno jest pewne : POTRZEBUJEMY WZMOCNIEŃ
PS. Sarni słyszałeś tego komentatora na Euro Sport ?? Normalnie nie mogłem już go słuchać. Chyba poznałem już historię każdego gracza zarówno z MU jak i Sportingu

Nawijał i nawijał i cały czas o tym samym: "Nie jest to ten sam Manchester co z Veronem i Beckhamem" i tak w kółko

Ja tam wolę Borka
Na EuroSport News oficjalnie podano, że MU zgodziło się na ofertę Chelsea, a Veron jest w trakcie uzgodniania kontraktu

Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać, ż Kenyon i Fergie się obudzą.
[size=24][b]
UPDATE:
Manchester United zaoferował za Jeremain’a Defoe sumę 7 milionów funtów, ale działacze West Ham od razu ją odrzucili. Zawodnikiem ‘Młotów’ poważnie zainteresowany jest Sir Alex Ferguson. Obecnie trener United przymierza się do złożenia oferty opiewającej na sumę 10 milionów funtów, ale jest w stanie dać i 12 milionów &.
Wzmocnień w pomocy NIE BĘDZIE a sami wiemy co to w praktyce oznaczaza.
Niom, po wczorajszym meczu wszystko się wyjaśniło . MU może i potrafi zmiażdzyć przeciwników, ale jak wychodzi bez podstawowych zawodników takich jak: Nistelrooy, Giggs, Howard ?? , ehh Veron, to już nie jest to samo.
Barthez bronił jakoś tak nie pewnie, a nasza pomoc wołała o pomstę do nieba. Butt to porażka, Djemba - Djemba (debiut ... zawsze jest cięzki).
Nie chce mi się o tym pisać, ale jedno jest pewne : POTRZEBUJEMY WZMOCNIEŃ
PS. Sarni słyszałeś tego komentatora na Euro Sport ?? Normalnie nie mogłem już go słuchać. Chyba poznałem już historię każdego gracza zarówno z MU jak i Sportingu

Nawijał i nawijał i cały czas o tym samym: \"Nie jest to ten sam Manchester co z Veronem i Beckhamem\" i tak w kółko

Ja tam wolę Borka
Na EuroSport News oficjalnie podano, że MU zgodziło się na ofertę Chelsea, a Veron jest w trakcie uzgodniania kontraktu

Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać, ż Kenyon i Fergie się obudzą.
[size=24][b]
UPDATE:
Manchester United zaoferował za Jeremain’a Defoe sumę 7 milionów funtów, ale działacze West Ham od razu ją odrzucili. Zawodnikiem ‘Młotów’ poważnie zainteresowany jest Sir Alex Ferguson. Obecnie trener United przymierza się do złożenia oferty opiewającej na sumę 10 milionów funtów, ale jest w stanie dać i 12 milionów &.
No deeeeeeeebile - sprzedać Verona za 15 mln i za tą kasę kupić kogo ? DEFOE ? BUAHAHAHAHA !
Ja chce Joaquina
Ja tam wolę Borka
Fura, skóra i komóra + łańcuchy i solarka. Caly Borek. Do tego futbolowy dyletant... zgrywa wielkiego mowce.
Ja tam wolę Borka :)
Fura, skóra i komóra + łańcuchy i solarka. Caly Borek. Do tego futbolowy dyletant... zgrywa wielkiego mowce.
Maly OT. A kogo uwazasz za lepszego komentatora w Polsce?:P
Smokowski i Twarowski z C+ rządzą na całej linni.
Smokowski i Twarowski z C+ rządzą na całej linni.
Nie wiem, nie słyszałem, ale jak dla mnie to Borek wymiata

wczorajszego komentatora nie mogłem poprostu słuchać.
taa.. teraz Borek jest najlepszy ale jeszcze z 2 lata temu byl jednym z najgorszych no ale teraz sie wyrobil pamietam te jego teksty typu "podcinka Raula" itp.
taa.. teraz Borek jest najlepszy ale jeszcze z 2 lata temu byl jednym z najgorszych no ale teraz sie wyrobil pamietam te jego teksty typu \"podcinka Raula\" itp.

Hehe początki Borak były spox, a kto powiedział coś w stylu: "Puścił Bąka prawą stroną bioska" ??

Czy jakośtak
Kleberson w poniedziałek otrzyma pozwolenie na pracę, a we wtorek dołączy do drużyny Man Utd. Brazylijczyk będzie miał na celu załatanie luki po odejściu Juana Sebastiana Verona do Chelsea Londyn. Prawdopodobnie będzie to ostatni zakup Manchesteru United w obecnym oknie transferowym. Sir Alex Ferguson stwierdził, że sprzedaż Verona była konieczna, ponieważ w obecnym składzie znajduje się zbyt wielu pomocników, poza tym była korzystna finansowo.
Srutututu - albo oni szykują jakiś fajny transfer albo mają w tych głowach ostro popier,dolone

[stawiam na to pierwsze]
Ja bym stawial na to drugie ;] a podobno mialy byc takie wzmocnienia
Out lista SeJa, fana ManUtd, prawdziwego Polaka(hi Sarni rodaku!):
Nicky Butt, Neville's Company, Keano, Erick Chumba-Wumba, Alex Ferguson, Kenyon, MU's board.
Ja bym stawial na to drugie ;] a podobno mialy byc takie wzmocnienia

A dupa blada, pierwsze wzmocnienie już jest ;P
Pomoc właściwie nie będzie taka słaba po przyjściu Klebersona - jest on w stanie zastąpić Verona, nie tak od razu oczywiście bo to by graniczyło z cudem, ale po kilku meczach się przystosuje i coś z niego będzie.
A tak wogóle to MU nie musi kupować Zidane'ów, Figo, Rivaldo itp. żeby grać dobrze.
A ja uwazam ze musi. To nie jest zespol pokroju szczakowianki, tylko najwyzsza swiatowa polka i jezeli oni chca wypelniac luki po becksie i veronie jakimis dziemba-dziemba to tylko pogratulowac dobrego samopoczucia i poczucia humoru. W moim przekonaniu taki zespol jak MU (chociaz nie darze ich sentymentem, ale chcialbym, zeby dalej byly ciekawe pojedynki z Realem:)) MUSI kupowac zawodnikow znanych i dobrych, a nie jakichs pastuchow pokroju Forlana (sorry, ale ten pan moze i jest dobry, ale nie na poziom MU) i potem wciskac kity ze oni sa swietni tylko malo kto ich jeszcze widzial.
I HAtem Trabelsi ten nie jest rozwiazaniem, bo to mlody chlopak i dopiero w tym sezonie jest na ustach wszstkich wiec nie wiadomo jak bedzie sie spisywal. Van der Vart to juz by bylo cos, bo ten chlopak juz stanowi o sile drugiej linni reprezentacji pomaranczowych. No ale jak sie woli opowiadac ile to ma sie pieniedzy zamiast je wydawac na wzmocnienia...
JA was nie rozumiem. Wy wszyscy (prucz Sarniego i SeJo, kogo pominąłem to sorki) widzicie tylko tych sławnych, A w końcu musi powstać następne pokolenie. Zidane, Figo, Rivaldo nie zawsze będą grali w piłkę. A może akurat z takiego Djemby - Djemby wyrośnie drugi Makalele albo Vieira, nigdy nic nie wiadomo.
Teraz młody Christiano Ronaldo, Wayne Rooney, Portilio i inny, przed nimi na prawdę wielka kariera. I kto wie może za kilka lat będzieice zachwycać się ich grą.
Po co nam zawodnik, który teraz jest na ustach wszystkich kibiców, a za 2 lata będzie za stary na grę w United. MU szkoli piłkarzy wartościowych, żeby za kilka lat zachwycali swoją grą.
Ja to tak widzę.
Nie w tym rzecz. Chodzi o to, ze klub majacy na celu walke o najwyzsze stawki nie powinien wypelniac luk po gwiazdach zawodnikami ktorzy MOGA (ale nie musza) potwierdzic swoj talent. Szczegolnie na tak newralgicznych pozycjach jak druga linia.
Kaka coraz bliżej Milanu
Po kilku tygodniach negocjacji Sao Paolo i Milanu, kluby doszly do porozumienia w sprawie transferu utalentowanego 22 letniego Brazylijczyka Ricardo Izecson Santos Leite bardziej znanego jako Kaka..
Transfer szacowany na okolo 7 milionów funtów ma zostac sfinalizowany już w nastepnym tygodniu.
Kaka był członkiem kadry reprezentacji Brazylii, która w 2002 roku na boiskach Korei i Japonii zdobyła mistrzostwo świata.
no niepowiem zaje'bista sprawa tylko zeby doszlo do skutku ;]
Huh. trochę się tego nazbierało, małe info:
Zdesperowany Trabelsi
Obrońca Ajaxu Amsterdam powiedział że poszedł by do Manchesteru nawet na piechote jeżeli miałoby to oznaczać podpisanie kontraktu z angielskim klubem.
Chelsea ma najsilniejszy skład.
Menadżer "Czerwonych Diabłów" Alex Ferguson przyznał że po sprzedaży Verona do Londynu, Chelsea ma najsilniejszy skład w Premiership.
Po 2 tygodniach rozmów, wreszcie Juan przeniósł się na Stamford Bridge, dzięki czemu stał się on kolejnym nabytkiem składu "The Blues", który jest mocno przebudowywany przez Romana Abramovicha.
Fergie był bardzo rozczarowany stratą tego pomocnika który kosztował 2 lata temu aż 28 milionów Ł.
Alex twierdzi też, że najróżniejsze kombinacje kontraktowe i wysoka płaca sprawiły, że transfer był nieunikniony.
Dyer jednak w MU ??!?!
Jak donosi Daily Star Alex Ferguson złożył kolejną ofertę za Kierona Dyera z Newcastle.
"Kolejną", ponieważ Manchester składał już oferty, lecz zosatły odrzucone.
Po sprzedaży Verona, w kieszeni Fergiego (a może Keyona) znanazło się Ł 15 milionów. Menadżer MU wierzy że spotka się z władzami "Srok" aby negocjować transfer.
[size=24]UPDATE:
Czy ktośz Was słyszał o 14 latku Edu ??
Amerykański młody gwiazdor... pare lat i Real
Amerykański młody gwiazdor... pare lat i Real

Hyhy

Jak narazie Inter, Real starali się o tego piłkaża, ale ... Jego matka nigdzie nie chce go puścić.
A ja w CM4 kupilem go do Atletico

Puściła ;P
Hehe, teraz już 14-latków kupują, no nieźle. Btw: Ciekawe czy Puyol trafi do Man. U. Barca ma problemy finansowe, więc niewielki zastrzyk pieniędzy za Puyola przydałby się im.
Hehe, teraz już 14-latków kupują, no nieźle.
Hehe

Podobno jak w Barcelonie urodzi się dziecko to rodzice jak tylko zechcą mogą od razu zapisać niemowlę do klubu

Ja też tak chcę
[size=24]
WIELKI UPDATE:
Podobno MU ustalił już wszystkie szczegóły transferu Christiano Ronaldo do MU. 18 latek ma kosztować Ł 7,7 mln. Po debiucie w sezonie 2002 wszystkie największe kluby Europy zwróciły na niego swoją uwagę. MU był jednak jednym z pierwszych klubów, które zainteresowały się Portugalczykiem na poważnie. Kuby takie jak Real, Barcelona, Atletico, Liverpool, Internzionale czy Juventus chciały pozyskać gwiazdora młodzieżówki Portugalii jednak to MU stał od początku w uprzywilejowanej pozycji.
W zeszłym sezonie MU zawartł ze Sportingiem porozumienie na mocy którego to oferta Anglików ma zawsze pierwszeństwo. MU stracił już Ricardo Quaresmę więc nie da sobie po raz drugi wydrzeć takiego talentu.
Prawdopodobnie to środowy mecz na otwarcie nowego stadionu Jose Alvelade zmusił Sir Alexa do podjęcia szybkiej decyzji. Sporting jest już wraz z Ronaldo na wyspach. W tym czasie kiedy my gramy z Arsenalem oni będą rozgrywali mecz z Tottenhamem. Tak więc może w poniedziałek Christiano ładnie pomacha swoim byłym kolegom i wyruszy w innym kierunku - na północ aby przypieczętować umowę.
Według Planetfootball jedyną przeszkodą dla United w drodze po Ronaldo może być CHelsea Londyn.
Londyńczycy własnie ustalili warunki kontraktu z Adrianem Mutu, jednak z chęcią widzieliby młodego Portugalczyka w swojej drużynie. Jednak w odrużnieniu od United, Chelsea nie uzyskało jeszcze zgody Sportingu na rozmowy z piłkarzem.
Chelsea będzie chciało rozmawiać z przedstawicielami piłkarza, jednak jest praktycznie pewne, że sam piłkarz zdecyduje się na transfer do Manchesteru, nawet pomimo wyższej oferty za strony Londyńczyków.
Heh w Polsce jest troche gorzej

Np. W GKSie B-tów można już trenować 5 latków (rocznik 1998). Hehe, co sie porobiło...
Heh w Polsce jest troche gorzej

Np. W GKSie B-tów można już trenować 5 latków (rocznik 1998). Hehe, co sie porobiło...
Nie, no mi to pasuje

Ronaldo zaczynał podobnie
Oczy wszystkich zwróconę są teraz na tego młodego Amerykanina. Chodzą plotki, że odbyły się już nawet rozmowy pomiędzy jego przedstawicielami a MU. 14 latek obdarzony ogromnym talentem chce wreszcie pokazać na co go stać. Sir Alex Ferguson pragnie mieć tego nastolatka i ponoć już planuje się starannie jego przyszłość. Freddy miałby zacząć swoją profesjonalną karierę w DC United.
Amerykańska prasa informuje, że Adu spotkał się z gwiazdami MU w bazie treningowej Nike w Oregonie oraz co ważniejsze, że podobno doszło do rozmów agenta Freddy'ego (tego samego, który doprowadził do transferu Tima na OT - przyp.ryan) z przedstawicielami MU w Portland.
Ronaldo jest nasz !!
To stało się faktem. 18 letni Christiano Ronaldo został graczem MU. Dziś odbyło się spotkanie z przedstawicielami MU. Wynikiem tego jest transfer za Ł 8 mln i 5 letni kontrakt. Takie informacje podają portugalskie dzienniki oraz BBC nie tylko w wiadomościach sportowych ale i także w telegazecie.
Agent Christiano, Jorge Mendes spotkał się dziś z przedstawicielami MU. Z moich źródeł dowiedziałem się, że w pierwszym roku z tytułu kontraktu Ronaldo ma dostać Ł 650,000.
Kleberson
Kleberson może już dołączyć do reszty drużyny po tym jak otrzymał pozwolenie na pracę. Było wiele niejasności i niepewności czy gracz z Parany zdoła otrzymać ten dokument. Mówiono, że Home Office może odrzucić ten wniosek ze względu na niespełnione kryteria. Wszystko jednak skończyło się pomyślnie i 24 latek może czuć się już zawodnikiem MU.
PS. Jeszcze Adu i git

A no i jest (pipi)

Ronaldo dobry piłkarz, poradzi se, jeszcze jakiś obrońca i napadzior, w co wierze, bo nie bez powodu Ferguson zostawial wolny nr 4 i 9 i będzie git
Wow Sarni się obudził i coś napisał
MU interesuje się jeszcze 18 letnim Meksykańczykiem:Kenny Cooperem Jr. :wink: i Isaaciem Promisem

który porównywany jest do Owena
PS. widział ktoś dzisiaj mecz U17 Korea Płd vs USA ??
Adu 8O 8O 8O
My tu gadu, gadu, a Freddy Adu jest bliski podpisania kontraktu z Manchesterem United. Ferguson obserwował już tego piłkarza, rozmawiał z jego matką i doradcą Freddy'ego i podobno jest szansa, że najbardziej rozchwytywany talent na świecie dołączy do ekipy Red Devils.
Oby
My tu gadu, gadu, a Freddy Adu jest bliski podpisania kontraktu z Manchesterem United. Ferguson obserwował już tego piłkarza, rozmawiał z jego matką i doradcą Freddy'ego i podobno jest szansa, że najbardziej rozchwytywany talent na świecie dołączy do ekipy Red Devils.
Oby

Wiem , też o tym słyszałem, ale także słyszałem, że młodziutki Adu wolałby grać w Realu. Sam mówił, że jeog ulubionymi klubami są: MU i Real, a idolem Becks, a odkąd Beckham przeszedł do Realu to właśnie wolałby, żeby to Real był jego przyszłym kluybem. Nie wiem może to tylko plotka, ale jedno jest pewne : Adu w MU musi być
Oby

Wiem , też o tym słyszałem, ale także słyszałem, że młodziutki Adu wolałby grać w Realu. Sam mówił, że jeog ulubionymi klubami są: MU i Real, a idolem Becks, a odkąd Beckham przeszedł do Realu to właśnie wolałby, żeby to Real był jego przyszłym kluybem. Nie wiem może to tylko plotka, ale jedno jest pewne : Adu w MU musi być

Ale po co on Realowi ? Przecież jest młody, koszulek nie sprzedadzą. Real będzie chciał go kupić jak będzie miał 30 lat i będzie już u schyłku końca kariery, ale przy tym będzie mega sławny.
Jaka wielka szkoda, co nie Perez ? :cry:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.