Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Miłosz
Hehe spoko smile.gif Jeśli Real nie zmieni swojej polityki jeśli chodzi o transfery to znaczy, że Adu jest nasz smile.gif
Verb
Real Madryt chce jak zwykle na siłę pozbyć się Steve'a McManamana a Anglik, jak co roku, nie chce nigdzie odchodzić. Oto, co powiedział Macca: - Mam ważny kontrakt z Realem Madryt i chcę tu grać dalej, bo mogę się przydać drużynie. Nic nie wiem o zainteresowaniu Manchesteru City, Evertonu i Celticu; nikt nie przedstawił mi oferty. 

:[
Sarni
Real Madryt chce jak zwykle na siłę pozbyć się Steve'a McManamana a Anglik, jak co roku, nie chce nigdzie odchodzić. Oto, co powiedział Macca: - Mam ważny kontrakt z Realem Madryt i chcę tu grać dalej, bo mogę się przydać drużynie. Nic nie wiem o zainteresowaniu Manchesteru City, Evertonu i Celticu; nikt nie przedstawił mi oferty. 

:[

Jak widać Macce zalezy jedynie na forsie. A kiedyś był taki dobry piłkarz z niego...
DMX
Argentyński piłkarz Hernan Crespo przechodzi z Interu Mediolan do Chelsea Londyn Oba kluby doszły do porozumienia w sprawie transferu, którego wartość wyniesie 25,7 mln euro - poinformowała stacja telewizyjna Sky Sports.

WOW ale ekipaw Londynie sie tworzy
R_L_S_
no nie ma co Crespo w Chelsea.Ja sie z tego powodu tyko moge cieszyc przynajmniej Inter bedzie slabszy no chyba ze kogos kupia.
Sarni
Yeah - wreszcie się skończą spekulacje nt. Ruuda. A atak Crespo-Mutu nie robi na mnie większego wrażenia ;P
SeJo
A na mnie robi, biorąc pod uwagę, ze jest jeszcze J.F. Hasselbaink i Eidur Gudjohnssen. Jezeli team z Londynu się zgra, a Ranieri zastosuje tam umiejetnie system rotacyjny to nie bedzie bata nie tylko Anglii, ale i w calej Europie. Bo siłę uderzeniową mają nie wiele gorszą od samego Realu, posiadajac przy tym swietnie tyły. Ja się tam ich boję i mam nadzieje, że zanim zdąrzą sie zgrać to straca szanse na tytul, na rzecz... United biggrin.gif
R_L_S_
Sklad dobry tylko jakis menadzer nie teges Ranieri ostry cieciuch :wink:
Jednak i tak Chelsea,Arsenel i MU to zdecydowani faworyci na mistrza Anglii na LM to Chelsea liczyc jeszcze nie moze.Tak btw. procz zmiany na lepszego menadzera sprzydal by sie im jeszcze jakis bramkarz bo ten Cuddicini prezentuje sie slabo na tle kumpli z pierwszego skladu.
SeJo
btw. procz zmiany na lepszego menadzera sprzydal by sie im jeszcze jakis bramkarz bo ten Cuddicini prezentuje sie slabo na tle kumpli z pierwszego skladu.

buehehhehehehehehhehehehehehe laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Najlepszy bramkarz Premiership zeszłego sezonu :!:
Sarni
Tak btw. procz zmiany na lepszego menadzera sprzydal by sie im jeszcze jakis bramkarz bo ten Cuddicini prezentuje sie slabo na tle kumpli z pierwszego skladu.

Rządzisz laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Verb
Z ostatnich doniesien wynika, ze Real nadal jest zainteresowany sciagnieciem Roberto Ayali, aczkolwiek nie na ten czas. Duzo wskazuje na to, ze obrona Realu nie zostanie kluczowo wzmocniona przed tym sezonem, aczkolwiek juz zostala wzmocniona - rezygnowaniem z uslug pana H. ;p
R_L_S_
btw. procz zmiany na lepszego menadzera sprzydal by sie im jeszcze jakis bramkarz bo ten Cuddicini prezentuje sie slabo na tle kumpli z pierwszego skladu.

buehehhehehehehehhehehehehehe laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

No nie mowcie widzialem z 2 lata temu jego \"popisy\", zreszta Romek ma tyle kasy ze moglby kupic Toldo badz Buffona.
--------------------------------------------------------------------------------
Z ostatnich doniesien wynika, ze Real nadal jest zainteresowany sciagnieciem Roberto Ayali, aczkolwiek nie na ten czas. Duzo wskazuje na to, ze obrona Realu nie zostanie kluczowo wzmocniona przed tym sezonem, aczkolwiek juz zostala wzmocniona - rezygnowaniem z uslug pana H. ;p

Ayala straszne wzmocnienie pamietam jego gre w obronie odpadlismy w I rundzie LM.
Sarni
No nie mowcie widzialem z 2 lata temu jego \"popisy\", zreszta Romek ma tyle kasy ze moglby kupic Toldo badz Buffona.  

No o wzmocnienia bramkarskie to mógłby się raczej ten twój Milan postarać bo ten Dida to dno.

A Cudicini jest zaj,ebistym bramkarzem. Jak nie lubię Chelsea, tak ten bramkarz jest naprawdę dobry (tak jak Howard z mojego Manchesteru)
Miłosz
Adu w MU ?!?!

Podobno jak stwierdził agent piłkarza DC United Freddiego Adu - "Freddy już prawie jest piłkarzem ManU, mało brakuje by pomyślnie zakończyć rozmowy w sprawie kontraktu z Manchesterem" - stwierdził agent Adu.

Tak więc chyba tylko się cieszyć że tak młody utalentowany piłkarz dołączy do ekipy Diabłów.Choć najprawdopodobniej zostanie wypożyczony do swojego tymczasowego klubu DC United na trzy lata by kształcił się tam pod okiem fachowców.

"Adu jest wspaniałym młodym piłkarzem który już za jakieś 5 do 6 lat będzie mógł poszczycić się umiejętnościami porównywalnymi do Ruuda Van Nistelrooya to naprawdę wspaniały talent" - sir Alex Ferguson
SeJo

--------------------------------------------------------------------------------

Ayala straszne wzmocnienie pamietam jego gre w obronie odpadlismy w I rundzie LM.

buehehehe jak on Toldo zjada na śniadanie laugh.gif 2 lata temu widziales jego popisy? jakies konkrety? takimi ogolnikami to sobie mozesz dupe podetrzec... zadne argumenty laugh.gif
R_L_S_
Cudiccini zjada na sniadanie Toldo laugh.gif laugh.gif laugh.gif
dokladnie ci nie powiem z kim wtedy gralo Chelsea bo nie pamietam i interwencje jego ala Angelo "ig" w meczu Wisla-Lazio przy pierwszej bramce.
Zreszta jak sie tak dluzej zastanowic to ogolnie w tamtym sezonie zaden bramkarz niczego nie pokazal pierwsza V tamtego sezonu i ich bramkarze
MU-Barthez(kompletny niewypal i nawet nie musze wspominac "co i kiedy"
Arsenal- Seaman(nastepny... choc mial 1 znakomita interwencje ale i tak byl slaby)
Newcastle-Given(moze to nie byl jego zly sezon ale i tak wielkim bramkarzem nie jest)
Chelsea-Cudiccini(to samo co Given z tymze mogl miec "swoj sezon" i pod wplywem braku kandydatow zostal bramkarzem roku)
Liverpool-Dudek( laugh.gif )
Sarni
David Robert Joseph Beckham przechodzi prawdopodobnie najtrudniejszy moment w swojej karierze madryckiej. Queiroz zmienił Anglika w drugiej połowie meczu z Mallorką. Becks oczekuje jednak, że jutro zagra w rewanżu. Pikanterii dodaje fakt, że Luis Figo i Roberto Carlos chcą nadal czynić to, co lubią najbardziej: wykonywać stałe fragmenty gry. 
Czwarty diament w koronie prezydenta, zwanego przez hiszpańskie gazety \"wszechmogącym\", został zepchnięty w hierarchii drużyny na dalszy plan, co Queiroz dał do zrozumienia. Nie tylko w meczu na San Moix. Na Balearach już po 54 minutach zmienił Beckhama buntownik Makelele. Przypomnijmy sobie także mecz z Valencią o Trofeum Naranja. Anglik zszedł z boiska po 64 minutach, a zastąpił go wychowanek Guti. 
Nie byłoby w tym nic dziwnego, bo przecież Spice Boy nie prezentuje się olśniewająco, gdyby nie zwrócił na to uwagi Florentino Pérez. Siedział w \"palco\" - loży honorowej na stadionie San Moix. Po meczu wyraził oczywiście swoje niezadowolenie, że jego czwarta zdobycz zagrała jedynie, a może aż 54 minuty. Jednakże nie to ponoć tak rozwścieczyło Péreza; bardziej zdenerwował go wyraz niezadowolenia na twarzy Posh, pokazanego przed kamerami. 
Beckhama problemy widać trzymają się. Wspomnieliśmy wyżej o jeszcze jednym problemie. Wydawać się może nieco błahy. Otóż w Azji Becks wykonywał wszelkie stałe fragmenty gry (jeden gol z rzutu wolnego, przyp. Hugo). W Palma de Mallorca po jego wrzueniu piłki Figo strzelił gola. Roberto Carlos natomiast każdy rzut wolny albo przestrzelił, albo trafiał w bramkarza. Decyzja? Beckham będzie wykonywał wszystko z miejsca, tak jak w Azji. To nie podoba się oczywiście panom F. i R.C.
Po minie Beckhama ze zdjęcia, można wywnioskować, że w Królewskim klubie nastał czas kłótni. Jak to się odbije na drużynie?
(za: as.com) 

Dobrze mu tak icon_twisted.gif
Miłosz
I po co On się tam pchał ??
Verb
Pewnie dlatego, ze kazdy pilkarz z czasem przechodzi ewolucje i szuka lepszego klubu.
Sarni
Pewnie dlatego, ze kazdy pilkarz z czasem przechodzi ewolucje i szuka lepszego klubu.

Ale czasami piłkarz stwierdza, że dany klub jest dla niego za dobry, i przechodzi do słabszego klubu i tak właśnie było z Beckhamem icon_twisted.gif
Miłosz

Ale czasami piłkarz stwierdza, że dany klub jest dla niego za dobry, i przechodzi do słabszego klubu i tak właśnie było z Beckhamem :cry:

Sarni, czyżbyś płakał za Beckhamem ??
Sarni

Ale czasami piłkarz stwierdza, że dany klub jest dla niego za dobry, i przechodzi do słabszego klubu i tak właśnie było z Beckhamem :cry:

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Chyba cie posrało :P
Miłosz

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smile.gif
Chyba cie posrało tongue.gif

Hehe no ale tak wynikało z twojego poprzedniego postu smile.gif
Sarni

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Chyba cie posrało :P

Hehe no ale tak wynikało z twojego poprzedniego postu :)

Czy Ty nie widziałeś, że to był jeden wielki żart ? Poza tym nie widziałem w tamtym poście nic co wskazywałoby na to, że żałuję, że Beckhama nie ma w MU... Zbyt 'na poważnie' wszsytko bierzesz :P
Miłosz
Hehe nie na serio, tyko ten post był tak ironicznie smile.gif To ty jakoś wszystko bierzesz na serio. smile.gif Teraz mamy Ronaldo i pozostaje nam siętylko cieszyć.No, ale spox, zakończmy ten czat. smile.gif
Baraqda
HEHE Shalke 04 chce kupic Morientesa, wszystkie sprawy ze strony Shalke zostaly juz zalatwione, teraz trzeba czekac na odp. Morietesa, kotry nie kwapi sie do zmiany klubu i na sile chce zostac w Realu, chociaz prawie wcale nie gra a i Real chce sie go pozbyc.

offtopic.
Figo i Carlos, ktorych lubilem okazali sie ciotami z kompleksami... Na siłe nie chca dopuszczac Becksa do stałych fragmenotw gry czyli rzytów wolnych i wykonywania rogow... Figo powiedzial ze strzela wolne z bliska a Carlos z daleka... (tyle ze ta mala ciota nigdy nie trafia w bramke...) A w tym becks jest najlepszy (to samo powiedziala reszta druzyny). Ciekawe czy zmienili zdanie gdy figo strzelil w ostatnim meczu gola z rzutu roznego, ktory wykonywal Beckham. Dzisiaj rewanz z majorką i Beck bedzie gral tylko nie wiadomo czy nadal na srodku boiska (to nie jest jego strona...) czy po prawej stronie tak jak chce...
Sarni
Beckham na środku boiska - tam to on naprawdę nie ma żadnych atutów, bo dryblować nie potrafi, dośrodkowania na środku też raczej nie są zbytnio użyteczne. A Figo na pewno poradziłby sobie na tej pozycji. Real zamiast wzmacniać obronę, zaopatrzył się w kolejnego prawego pomocnika - głupota w czystej postaci. A obrona jest beznadziejna maksymalnie...
Verb
Beckham na środku boiska - tam to on naprawdę nie ma żadnych atutów, bo dryblować nie potrafi, dośrodkowania na środku też raczej nie są zbytnio użyteczne.

Sarni, po raz kolejny przypomne ci, ze gdy MU twierdziles zupelnie co innego. Jeszcze troche i powiesz, ze Becks to w ogole slaby pilkarz.
Sarni
Beckham na środku boiska - tam to on naprawdę nie ma żadnych atutów, bo dryblować nie potrafi, dośrodkowania na środku też raczej nie są zbytnio użyteczne.

Sarni, po raz kolejny przypomne ci, ze gdy MU twierdziles zupelnie co innego. Jeszcze troche i powiesz, ze Becks to w ogole slaby pilkarz.

Piłkarz jest dobry, ale na środku pola on naprawdę się marnuje - ani nie dośrodkuje, bo do tego środek pola raczej nie służy, ani nikogo nie minie dryblując, bo tego nie potrafi. I nigdy nie twierdziłem, że Beckham potrafi dryblować, bo nie potrafi... Beckham w pojedynkach 1 na 1 jest beznadziejny, a jego największe atuty - czyli dośrodkowania oraz rzuty wolne - w Realu jak widać nie będą wykorzystane.
SeJo
Cudiccini zjada na sniadanie Toldo laugh.gif  :lol:  :lol:  
dokladnie ci nie powiem z kim wtedy gralo Chelsea bo nie pamietam i interwencje jego ala Angelo \"ig\" w meczu Wisla-Lazio przy pierwszej bramce.
Zreszta jak sie tak dluzej zastanowic to ogolnie w tamtym sezonie zaden bramkarz niczego nie pokazal pierwsza V tamtego sezonu i ich bramkarze
MU-Barthez(kompletny niewypal i nawet nie musze wspominac \"co i kiedy\"
Arsenal- Seaman(nastepny... choc mial 1 znakomita interwencje ale i tak byl slaby)
Newcastle-Given(moze to nie byl jego zly sezon ale i tak wielkim bramkarzem nie jest)
Chelsea-Cudiccini(to samo co Given z tymze mogl miec \"swoj sezon\" i pod wplywem braku kandydatow zostal bramkarzem roku)
Liverpool-Dudek( laugh.gif )

hehe nie będę z tobą się wdawał w dyskusje skoro nawet nie raczysz wspomnieć o Bradzie Friedelu, najlepszym według dziennikarzy bramkarzu ubiegłego sezonu. A prawda jest taka, że Toldo na dzien dzisiejszy jest gorszy od Cudiciniego, moze i jest bardziej utytułowany, ale gorszy. A co ci sie snilo 2 lata temu to pojecia nie mam... idz uderz dwa baranki w sciane i na drugi raz nie wypowiadaj sie w tematach, w ktorych procz kompromitacji nie masz nic do przekazania.
R_L_S_
Coz nie wypada mi tobie tylko wspolczuc jesli myslisz ze Toldo jest gorszy od Cudicciniego musiales sie pewnie za mlodu uderzyc mocno w glowe, przypomne ci chocby cwiercfinal z Valencia czy polfinal z Milanem w LM Toldo jest prze chu,jem i razem z Buffonem sa najlepszymi bramkarzami swiata a Brat Friedel mial tylko swoj moment na MS potem sluch o nim zaginal wiec nie wypuszczaj sie z takimi "slawami" bo smiech na sali jest laugh.gif
SeJo
Coz nie wypada mi tobie tylko wspolczuc jesli myslisz ze Toldo jest gorszy od Cudicciniego musiales sie pewnie za mlodu uderzyc mocno w glowe, przypomne ci chocby cwiercfinal z Valencia czy polfinal z Milanem w LM Toldo jest prze chu,jem i razem z Buffonem sa najlepszymi bramkarzami swiata a  Brat Friedel mial tylko swoj moment na MS potem sluch o nim zaginal wiec nie wypuszczaj sie z takimi \"slawami\" bo smiech na sali jest laugh.gif

Żal mi ciebie słonko. Brad Friedel zostal uznany przez angielskich dziennikarzy za bramkarza sezonu 2002/03, co dobitnie świadczy o twojej niewiedzy. Toldo... klasy mu nie odmawiam, ale oglądając mecze Chelsea i widzac interwencje Cudiciniego, z cala stanowczoscia stwierdzam, ze na dzien dzisiejszy jest lepszy od obecnego Toldo. Fakt to co pokazal Toldo na Euro2000 bylo najwyzszej klasy, ale minely 3 lata, przybral na wadze, stracil na motoryce... i jest najzwyczajniej slabszy. Nie bede wiecej z toba dyskutowal, bo wbrniesz w zaparte i nie stac cie na zaden solidny arugment i poraz kolejny zaslaniasz sie tanimi faktami. Drogi RLSku... wiem, ze Bravo Sport wszystkim wpaja, ze do dobrych bramkarzy zalicza sie tylko Kahna, Buffona i Toldo, ale kolego... przejżyj na oczy, obejżył ze dwa spotkania Chelsea, ponownie walnij ze dwa baranki, pobaw sie kutachem kolegi i dojdz do wniosku, ze czas juz przestac kupowac to (pipi)(Bravo Sport).
VuLcAnO

Piłkarz jest dobry, ale na środku pola on naprawdę się marnuje - ani nie dośrodkuje, bo do tego środek pola raczej nie służy, ani nikogo nie minie dryblując, bo tego nie potrafi. I nigdy nie twierdziłem, że Beckham potrafi dryblować, bo nie potrafi... Beckham w pojedynkach 1 na 1 jest beznadziejny, a jego największe atuty - czyli dośrodkowania oraz rzuty wolne - w Realu jak widać nie będą wykorzystane.

Powiem tak...jak widać prezes Realu myśli chyba że ma superrr obronę...Ciągle kupuje pomocników(jak powiedział że co roku zakupi 1 gwiazdę: pierw Figo,potem Zidane a teraz Becks)...a po 2 BECKHAM jest dobry(VERB SŁYSZYSZ)
rychu18
Pytanie odnośnie Arsenalu,najlepszego klubu piłkarskiego :wink:
Kto broni aktualnie w Arsenalu?
O ile jestem dobrze poinformowany to chyba Rustu,prawda 8O ?

To,że K.Gonzalez w Interze Mediolan to wszyscy wiedzą. tongue.gif
SeJo
Pytanie odnośnie Arsenalu,najlepszego klubu piłkarskiego :wink:  
Kto broni aktualnie w Arsenalu?
O ile jestem dobrze poinformowany to chyba Rustu,prawda 8O ?

To,że K.Gonzalez w Interze Mediolan to wszyscy wiedzą. tongue.gif

Jens Lehman z Borussi drogi ryśku :!:
Sarni
Rychu, już się na Arsenal przerzuciłeś ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
rychu18
Sorkens Sejo,ale o Rustu też coś mówili prawda,kiedyś tam biggrin.gif ?

Sarni ,muszę w końcu zdecydować się na ten prawidłowy a to nie łatwy wybór.Przerzucenie się do ligi angielskiej daje mi możliwość oglądania meczów pomiędzy Man. a Ars. :wink:
SeJo
Sorkens Sejo,ale o Rustu też coś mówili prawda,kiedyś tam biggrin.gif ?

Sorkens Rychu :!: ale spekulacje juz uciete! jest Lehman! Ale drogi panie szambelanie... nie kibicuj Arsenalowi! Wszak jestes honorowym ambasadorem Ruchu Radzionkow na tym forum :!:
Sarni
rychu, nie kibicuj Arsenalowi, nie rób mi tego :cry:
rychu18
'Kanonierzy' mają coś takiego w sobie,że przyciągają swoją grą do siebie.Spotkania będą ciekawe,włączając w to wszystko Chelsea,Newcastle,Liverpool,Man Utd.Może być ciekawie,zresztą śledząc od początku ligę angielską ,odczuwam coraz większą sympatię do Arsenalu tongue.gif tongue.gif tongue.gif A i reprezentacja Angli poczyna sobie całkiem całkiem tongue.gif
Jak się dowiedziałem o odejściu Crespo z Interu ,zrobiło się ciulowo a ,że przyszedł do Angli podążyłem w jego kroki :wink:
DMX
Rustu broni w Barcelonie
Miłosz
Obywatelu Ryśku :!: Rustu broni w Barcelonie.
Sarni
'Kanonierzy' mają coś takiego w sobie,że przyciągają swoją grą do siebie.Spotkania będą ciekawe,włączając w to wszystko Chelsea,Newcastle,Liverpool,Man Utd.Może być ciekawie,zresztą śledząc  od początku ligę angielską ,odczuwam coraz większą sympatię do Arsenalu tongue.gif  :P  :P A i reprezentacja Angli poczyna sobie całkiem całkiem tongue.gif
Jak się dowiedziałem o odejściu Crespo z Interu ,zrobiło się ciulowo a ,że przyszedł do Angli podążyłem w jego kroki :wink:

Ale Inter również się wzmocnił Ryszardzie drogi :!:
Miłosz
Rustu broni w Barcelonie

O żesz ty DMXie byłeś szybszy.
SeJo
Spotkania będą ciekawe,włączając w to wszystko Chelsea,Newcastle,Liverpool,Man Utd.Może być ciekawie,zresztą śledząc  od początku ligę angielską ,odczuwam coraz większą sympatię do Arsenalu tongue.gif  :P  :P A i reprezentacja Angli poczyna sobie całkiem całkiem tongue.gif

Rychu ja bardziej bym cie kojarzyl z Wolves... tam jest twoj dom :!:
'Kanonierzy' mają coś takiego w sobie,że przyciągają swoją grą do siebie.

Oj Ryśku Ryśku... jak ci nie wstyd tak publicznie question.gif :!:
rychu18
Właśnie ,Rustu w Barcelonie.SZkoda wolałbym go widzieć w Arsenalu :cry:
Sarni
Ja myślę, że klubek dla Rycha jest Portsmouth :!:
SeJo
Właśnie ,Rustu w Barcelonie.SZkoda wolałbym go widzieć w Arsenalu :cry:

Ryśku masz Lehmana, niech ci smutno nie będzie :!: Bedziesz mial z niego jeszcze duzo pociechy i z cala pewnoscia przyczyni sie do wicemistrzostwa :!:
rychu18
Ej,jakiego wicemistrzostwa ,pomyliłeś się laugh.gif Do mistrzostwa.
Poza tym beniaminek został liderem ,nieźle sobie radzi,no no.Jestem pod wrażeniem.
Miłosz
Ja myślę, że klubek dla Rycha jest Portsmouth  :!:

No to jesteś w błędzie ! Tak na prawdę powinien się zainteresować Wolverhamptonem. Chociaż Portsmoutch także ma swe zalety :wink:

Go, Go, Ince !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.