Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
SeJo
Ej,jakiego wicemistrzostwa ,pomyliłeś się laugh.gif Do mistrzostwa.
Poza tym beniaminek został liderem ,nieźle sobie radzi,no no.Jestem pod wrażeniem.

Nie pomyliłem się drogi Ryszardzie :wink: Ale doceniam twoją kurtuazję... nie znajdziecie juz na forum tak dziarskiego i zacnego czlowieka jakim jest rychu17 :!:
Sarni
Ja myślę, że klubek dla Rycha jest Portsmouth  :!:

No to jesteś w błędzie ! Tak na prawdę powinien się zainteresować Wolverhamptonem. Chociaż Portsmoutch także ma swe zalety :wink:

Go, Go, Ince !!

Ryszard to jest człowiek, dla którego przeznaczone jest Middlesbrough :!:
SeJo
Ja myślę, że klubek dla Rycha jest Portsmouth  :!:

No to jesteś w błędzie ! Tak na prawdę powinien się zainteresować Wolverhamptonem. Chociaż Portsmoutch także ma swe zalety :wink:

Go, Go, Ince !!

Ryszard to jest człowiek, dla którego przeznaczone jest Middlesbrough :!:

IMHO pasowalby tez do Leyton Orient :!:
rychu18
Znowu sobie ze mnie jaja robicie laugh.gif Jesteście gitez ludzie ale ja cały czas czekam aż zdejmą mi tą twarzyczkę przy nicku i ten napisik. :cry:
Wolf coś tam nie daje jak na razie rady,chociaż takich klubów żal mi w ligach ,są chłopcami do bicia tongue.gif Szkoda ,że tak to już musi w tym wszystkim być.
SeJo
Znowu sobie ze mnie jaja robicie laugh.gif Jesteście gitez ludzie ale ja cały czas czekam aż zdejmą mi tą twarzyczkę przy nicku i ten napisik.
Wolf coś tam nie daje jak na razie rady,chociaż takich klubów żal mi w ligach ,są chłopcami do bicia tongue.gif Szkoda ,że tak to już musi w tym wszystkim być.

Zjemą ci tylko wtedy, jezeli do podpisu wstawisz "ANAL +" :!:
Sarni
Rychu17 nie powinien mieć KDB ! To jest przykładny obywatel, który swoją postawą nadaje temu forum blasku!
Miłosz
Znowu sobie ze mnie jaja robicie laugh.gif Jesteście gitez ludzie ale ja cały czas czekam aż zdejmą mi tą twarzyczkę przy nicku i ten napisik. :cry:  

Ależ obywatelu Ryśku ! Mylisz się niemziernie. Wolverhampton to porządny klub. Dzisiaj pokaże na co Ich stać w meczu z MU !

Ince znowu powraca na Old Trafford !
SeJo
Rychu17 nie powinien mieć KDB ! To jest przykładny obywatel, który swoją postawą nadaje temu forum blasku!

Blasku i niebywalego kolorytu. To wytrawny koneser angielskiej piłki, emanujacy pozytywna energia i kultura. Opowiadam sie, za przyznaniem mu rangi "Polak" :!:
rychu18
Co zrobią?!Podpisik Anal+
eeee?Można jaśniej?
Sarni

Ależ obywatelu Ryśku ! Mylisz się niemziernie. Wolverhampton to porządny klub. Dzisiaj pokaże na co Ich stać w meczu z MU !

Ince znowu powraca na Old Trafford !

Ince to zdrajca pokroju Beckhama, nie wypowiadaj jego imienia i nazwiska icon_evil.gif

Ryszard jest prawdziwym polakiem, który wie co dobre ! To jest żywe srebro !
Miłosz
Co do twarzyczki, to z całym szacunkeim Ryszardzie, ale może tam na górze o Tobie już zapomnieli ??
W każdym razie, również apeluje, aby obywatel Ryszard spał spokojnie wiedząc, że przy Jego nicku nie ma jakże haniebnej twarzy.
rychu18
Sarni zawsze jest jeszcze żywe złoto.To należy chyba do Ciebie :wink:
EEEE dosyć już tych wszystkich ,wróćmy do sedna sprawy i zajmijmy się tematyką sportową w końcu o to w tym wszystkim chodzi.
Tak na marginesie jaki jest wybik spotkania pomiędzy Dyskobolią a kimś tam w meczu UEFA?!?!?!?!
Cameoxbox
Oj stary.
Żaden z tych transferów jużsienie uda.
Queresma w Barcelonie.
Dobrze chociaż że mają Tim Howarda.
Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże wzmocnienie.
No i jeszcze drugi (Cristiano) Ronaldo
Całkiem nieźle.
AkUz
Spiesze z odpowiedzią Ryszardzie. Aktualnie w 13 minucie spotkania mamy wynik 0:0. W pierwszym meczu Groclin u siebie wygrał 2:0.
rychu18
8O 8O 8O Akuz dzięki Ci za odpowiedź 8O 8O 8O
SeJo
Co zrobią?!Podpisik Anal+  
eeee?Można jaśniej?

jasniej sie nie da cool.gif Ale Ryśku! ZAPOMNIJ O TYM!
Sarni
Oj stary.
Żaden z tych transferów jużsienie uda.
Queresma w Barcelonie.
Dobrze chociaż że mają Tim Howarda.
Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże wzmocnienie.
No i jeszcze drugi (Cristiano) Ronaldo
Całkiem nieźle.

A nie widzisz, że w międzyczasie minęło ponad 50 stron tematu ? laugh.gif laugh.gif
AkUz
Cała przyjemność po mojej stronie, Ryszardzie. W tej chwili mamy 22 minute spotkania. Wynik - nadal 0:0...

UPDATE:

4:1 dla Groclinu - koniec meczu.
Baraqda
Co do Realu Madryt:
real chce sprzedac na sile Hierro, Morientesa, Makelele i Macmanama lecz ci na siłe chca zostac w Realu do konca kontraktow. Hierro skonczyl juz sie kontrakt i aktualnie ma podpisac kontrakt z jakims klubem (na 99% nie bedzie to europejski klub). Morientes dostal bardzo dobre offerty od Shalke 04 oraz od Interu, lecz Shalke bardziej sie postaralo i wszystko juz powiedzialo - teraz decyzja zalezy od Morientesa. Real ma urwanie glowy teraz z transferami wyprzyczyl juz jednego bramkarza na 1 sezon (nie pamietam ktorego ale na bank nie byl to Casilas:P). Trfaja rowniez rozmowy z Solarim ktorym zainteresowaly sie Lazio i Roma.
Real aktualnie walczy o środkowego obronce Metzeldera z Borusii. Rowniez chca kupic jakas tam wschodzącą gwiazde tongue.gif Amaranto Perea.
Ojjj dzieje sie w Realu dzieje... i tak nie wymienilem wszystkich transferow jakie dzieja sie teraz w Realu smile.gif
Sarni
Buahahahahahhahahahaha. Real chce się na siłę pozbyć Makelele ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif To Makelele chce raczej na siłę odejść, ale władze mu na to nie pozwalają :!:
rychu18
Hierro będzie występował w Katarze.Podpisał roczny kontrakt z Al Rayyan.
R_L_S_
Żal mi ciebie słonko. Brad Friedel zostal uznany przez angielskich dziennikarzy za bramkarza sezonu 2002/03, co dobitnie świadczy o twojej niewiedzy. Toldo... klasy mu nie odmawiam, ale oglądając mecze Chelsea i widzac interwencje Cudiciniego, z cala stanowczoscia stwierdzam, ze na dzien dzisiejszy jest lepszy od obecnego Toldo. Fakt to co pokazal Toldo na Euro2000 bylo najwyzszej klasy, ale minely 3 lata, przybral na wadze, stracil na motoryce... i jest najzwyczajniej slabszy. Nie bede wiecej z toba dyskutowal, bo wbrniesz w zaparte i nie stac cie na zaden solidny arugment i poraz kolejny zaslaniasz sie tanimi faktami. Drogi RLSku... wiem, ze Bravo Sport wszystkim wpaja, ze do dobrych bramkarzy zalicza sie tylko Kahna, Buffona i Toldo, ale kolego... przejżyj na oczy, obejżył ze dwa spotkania Chelsea, ponownie walnij ze dwa baranki, pobaw sie kutachem kolegi i dojdz do wniosku, ze czas juz przestac kupowac to (pipi)(Bravo Sport).

heh nie rozumiem cie za bardzo juz chyba 2 raz piszesz ze nie bedziesz ze mna dyskutowac a dyskutujesz.Wracajac do tematu Friedel nie jest bramkarzem swiatowej klasy a to ze zostal wybrany przez dziennikarzy wynika z tego ze nie mial groznych konkurentow co ci wyjasnialem w poprzednich postach ale ty wykazujesz sie glupota i idziesz w zaparte za tymi swoimi (pipi)mi dzienikarzami nie majac wlasnego zdania polecalbym ci zaprzestanie kupowania takich czasopism jak Mega Sport czy Bravo Sport rozumiem ze sa kolorowe i duzo jest plakatow ale nie tedy kolego droga...
I mow co chcesz Buffon i Toldo sa przynajmniej lepsi o klase jak nie o 2 o wspomniachych przez ciebie bramkarz.nie uwarzam tez aby Kahn zaliczal sie na dzien dzisiejszy do najlepszych na swiecie,zmarnowal caly poprzedni sezon kontuzja i kochanka czy wroci na szczyt zobaczymy w tym sezonie.
Aha i co z tego widze jak narazie to twoje argumenty sa smieszne opierasz je tylko na dziennikarzach a pragne ci przypomniec postawe Toldo w Cwiercfinale i przedewszystkim w pierwszym meczu Polfinalowym Shevczenko,Inzaghi,Seedorf czy Rui Costa dwoili sie i troili zeby pokanac Toldo ktory bronil w nieozliwych sytuacjach wiec szanownie zamknij morde i zajmij ja czlonkami swoich kumpli z ktorymi pewnie odnosisz sie w stylu "slonko" itp. ale wybacz ja wole jak biora do buzi kobiety wiec na mnie nie mozesz liczyc ciotkensie icon_twisted.gif
Baraqda
Sarni Makelele marudzi ze malo zarabia. A Real wystawil go na liste transferowa ale za minimum 25 mln euro.
SeJo
Żal mi ciebie słonko. Brad Friedel zostal uznany przez angielskich dziennikarzy za bramkarza sezonu 2002/03, co dobitnie świadczy o twojej niewiedzy. Toldo... klasy mu nie odmawiam, ale oglądając mecze Chelsea i widzac interwencje Cudiciniego, z cala stanowczoscia stwierdzam, ze na dzien dzisiejszy jest lepszy od obecnego Toldo. Fakt to co pokazal Toldo na Euro2000 bylo najwyzszej klasy, ale minely 3 lata, przybral na wadze, stracil na motoryce... i jest najzwyczajniej slabszy. Nie bede wiecej z toba dyskutowal, bo wbrniesz w zaparte i nie stac cie na zaden solidny arugment i poraz kolejny zaslaniasz sie tanimi faktami. Drogi RLSku... wiem, ze Bravo Sport wszystkim wpaja, ze do dobrych bramkarzy zalicza sie tylko Kahna, Buffona i Toldo, ale kolego... przejżyj na oczy, obejżył ze dwa spotkania Chelsea, ponownie walnij ze dwa baranki, pobaw sie kutachem kolegi i dojdz do wniosku, ze czas juz przestac kupowac to (pipi)(Bravo Sport).

heh nie rozumiem cie za bardzo juz chyba 2 raz piszesz ze nie bedziesz ze mna dyskutowac a dyskutujesz.Wracajac do tematu Friedel nie jest bramkarzem swiatowej klasy a to ze zostal wybrany przez dziennikarzy wynika z tego ze nie mial groznych konkurentow co ci wyjasnialem w poprzednich postach ale ty wykazujesz sie glupota i idziesz w zaparte za tymi swoimi (pipi)mi dzienikarzami nie majac wlasnego zdania polecalbym ci zaprzestanie kupowania takich czasopism jak Mega Sport czy Bravo Sport rozumiem ze sa kolorowe i duzo jest plakatow ale nie tedy kolego droga...
I mow co chcesz Buffon i Toldo sa przynajmniej lepsi o klase jak nie o 2 o wspomniachych przez ciebie bramkarz.nie uwarzam tez aby Kahn zaliczal sie na dzien dzisiejszy do najlepszych na swiecie,zmarnowal caly poprzedni sezon kontuzja i kochanka czy wroci na szczyt zobaczymy w tym sezonie.
Aha i co z tego widze jak narazie to twoje argumenty sa smieszne opierasz je tylko na dziennikarzach a pragne ci przypomniec postawe Toldo w Cwiercfinale i przedewszystkim w pierwszym meczu Polfinalowym Shevczenko,Inzaghi,Seedorf czy Rui Costa dwoili sie i troili zeby pokanac Toldo ktory bronil w nieozliwych sytuacjach wiec szanownie zamknij morde i zajmij ja czlonkami swoich kumpli z ktorymi pewnie odnosisz sie w stylu \"slonko\" itp. ale wybacz ja wole jak biora do buzi kobiety wiec na mnie nie mozesz liczyc ciotkensie icon_twisted.gif

Po pierwsze to kilka postow wczesniej wspomniales, ze Friedel zablysnal tylko na MŚ. To gdzie mial zablysnac zeby bylo "AŻ"? w pucharze Intertoto?! Caly sezon mial wysmienity, a w Lidze Angielskiej slabeuszy nie ma wiec trzeba sobie radzic od sierpnia do maja. Co do tego, ze w premiership nie ma konkurentow... bueh jak nie ma w Premier League to gdzie ma miec? w Uzbekistanie? David James, Paul Robinson, Richard Wright i Seaman... <- reprezentanci Anglii, Given i Kiely<- Irlandii, Barthez<- Francji, Keller<- USA, Juskaleinnem i Enckleman<- Finlandii, Soerensen<- Danii... pewnie jeszcze ktos, ale nie wydaje mi sie, zeby w Lidze włoskiej było tylu reprezentantow. Co do klasy Buffona i Toldo... doceniam, ale mowie tylko, ze na dzis dzien CUdicini jest zdecydowanie lepiej dysponowany od Toldo... ma zyciowke, a ta juz daleko za Francesco. Broni pilki nie mozliwe, a tego nikt mu nie odmowi :!: Nie kwestionuje umiejetnosci Tolda, choc ogladajac mecze na C+ w zeszlym sezonie poprostu na dloni bylo widac, ze to juz nie ten sam pilkarz co w 2000 roku. Czasem bronil niepewnie, niezdecywanie... ale przykladow nie podam, bo konkretow nie pamietam. To tylko moje wrazenie. Co do nagrody dziennikarzy i kierowania sie nia... skoro tak wytrawni specjalisci tak twierdza to tak jest. Moze i masz wlasny swiat, a ktorym Toldo wciaz gra w meczu z Holandia na euro 2000, a ty masz dziewczyne i wielki plakat Marka Citko z Mega sportu na scianie... ale nie placz nas w te animozje. Tutaj na Ziemi, mamy rok 2003, Cudicini i Friedel wyrosli na gwiazdy Premiership, a co za tym idzie swiatowego formatu, bo ta liga jest najlepszym wyznacznikiem, Marek Citko ma juz syna, ty wciaz nie masz dziewczyny i musisz zaspokajac potrzeby ze zdeterminowanym, 40letnim sasiadem....
R_L_S_
Po pierwsze to kilka postow wczesniej wspomniales, ze Friedel zablysnal tylko na MŚ. To gdzie mial zablysnac zeby bylo \"AŻ\"? w pucharze Intertoto?! Caly sezon mial wysmienity, a w Lidze Angielskiej slabeuszy nie ma wiec trzeba sobie radzic od sierpnia do maja. Co do tego, ze w premiership nie ma konkurentow... bueh jak nie ma w Premier League to gdzie ma miec? w Uzbekistanie? David James, Paul Robinson, Richard Wright i Seaman... <- reprezentanci Anglii, Given i Kiely<- Irlandii, Barthez<- Francji, Keller<- USA, Juskaleinnem i Enckleman<- Finlandii, Soerensen<- Danii... pewnie jeszcze ktos, ale nie wydaje mi sie, zeby w Lidze włoskiej było tylu reprezentantow. Co do klasy Buffona i Toldo... doceniam, ale mowie tylko, ze na dzis dzien CUdicini jest zdecydowanie lepiej dysponowany od Toldo... ma zyciowke, a ta juz daleko za Francesco. Broni pilki nie mozliwe, a tego nikt mu nie odmowi :!:  Nie kwestionuje umiejetnosci Tolda, choc ogladajac mecze na C+ w zeszlym sezonie poprostu na dloni bylo widac, ze to juz nie ten sam pilkarz co w 2000 roku. Czasem bronil niepewnie, niezdecywanie... ale przykladow nie podam, bo konkretow nie pamietam. To tylko moje wrazenie. Co do nagrody dziennikarzy i kierowania sie nia... skoro tak wytrawni specjalisci tak twierdza to tak jest. Moze i masz wlasny swiat, a ktorym Toldo wciaz gra w meczu z Holandia na euro 2000, a ty masz dziewczyne i wielki plakat Marka Citko z Mega sportu na scianie... ale nie placz nas w te animozje. Tutaj na Ziemi, mamy rok 2003, Cudicini i Friedel wyrosli na gwiazdy Premiership, a co za tym idzie swiatowego formatu, bo ta liga jest najlepszym wyznacznikiem, Marek Citko ma juz syna, ty wciaz nie masz dziewczyny i musisz zaspokajac potrzeby ze zdeterminowanym, 40letnim sasiadem....

Jesli chodzi o Friedela to mialem na mysli to ze zablysnal na MS i utknal w Angielskim sredniaku zamiast przejsc do lepszego klubu czego dobrym przykladem jest Rustu.I co ty wogole mowisz repreza Anglii ma juz od lat klopoty z bramkarzem Seaman ma 4o lat,James nigdy nie byl wielki i nie bedzie a z Wrighta czy Robinsona to cos juz moze byc ale trza jeszcze poczekac choc Robinson mial udany sezon.Irlandia podobnie nie ma wysmienitych bramkarzy Given broni na dobrym poziomie europejskim ale tez wysmienity nie jest.Barthez laugh.gif laugh.gif laugh.gif Keller jest juz bramkarzem numer 3 w reprezentacji USA.Enckleman chyba najwiekszy idiota w calej Premiership,Soerensen owszem jest dobry.
I co z tego wyniklo? ze poziom bramkarzy i tak nie jest wysoki.
Zreszta zobaczymy co pokaze Cudicini w LM bo w poprzedniej edycji a w szczegolnosci w koncowych fazach Toldo bronil fenomenalnie i to ty chyba chlopcze masz swoj wlasny swiat poniewaz Toldo jest wciaz bramkarzem z najwyszej polki.Widze ze pominoles chyba w tv mecze Milan-Inter pewnikiem rodzice nie kupili ci telewizora coz ludzie popelniaja bledy nie mozna miec o to do nich pretensji no nic to wracaj do tego co umiesz najlepiej ssac na kolanach kumplom ge'jom icon_twisted.gif
AkUz
Hehe, Dudek dobrze rozpoczął sezon. icon_twisted.gif Z Chelsea przy obu bramkach nie miał szans a z Aston Villą i Tottenhamem nic nie puścił icon_twisted.gif Tak trzymać!!
Baraqda
taki maly offtopic smile.gif BECKHAM strzelił bramke w meczu z Mallorca !!
Jeeeee zaliczył wypas debiut na Santiego i przed własną publicznością
3:0 dla Realu
SeJo
Po pierwsze to kilka postow wczesniej wspomniales, ze Friedel zablysnal tylko na MŚ. To gdzie mial zablysnac zeby bylo \"AŻ\"? w pucharze Intertoto?! Caly sezon mial wysmienity, a w Lidze Angielskiej slabeuszy nie ma wiec trzeba sobie radzic od sierpnia do maja. Co do tego, ze w premiership nie ma konkurentow... bueh jak nie ma w Premier League to gdzie ma miec? w Uzbekistanie? David James, Paul Robinson, Richard Wright i Seaman... <- reprezentanci Anglii, Given i Kiely<- Irlandii, Barthez<- Francji, Keller<- USA, Juskaleinnem i Enckleman<- Finlandii, Soerensen<- Danii... pewnie jeszcze ktos, ale nie wydaje mi sie, zeby w Lidze włoskiej było tylu reprezentantow. Co do klasy Buffona i Toldo... doceniam, ale mowie tylko, ze na dzis dzien CUdicini jest zdecydowanie lepiej dysponowany od Toldo... ma zyciowke, a ta juz daleko za Francesco. Broni pilki nie mozliwe, a tego nikt mu nie odmowi :!:  Nie kwestionuje umiejetnosci Tolda, choc ogladajac mecze na C+ w zeszlym sezonie poprostu na dloni bylo widac, ze to juz nie ten sam pilkarz co w 2000 roku. Czasem bronil niepewnie, niezdecywanie... ale przykladow nie podam, bo konkretow nie pamietam. To tylko moje wrazenie. Co do nagrody dziennikarzy i kierowania sie nia... skoro tak wytrawni specjalisci tak twierdza to tak jest. Moze i masz wlasny swiat, a ktorym Toldo wciaz gra w meczu z Holandia na euro 2000, a ty masz dziewczyne i wielki plakat Marka Citko z Mega sportu na scianie... ale nie placz nas w te animozje. Tutaj na Ziemi, mamy rok 2003, Cudicini i Friedel wyrosli na gwiazdy Premiership, a co za tym idzie swiatowego formatu, bo ta liga jest najlepszym wyznacznikiem, Marek Citko ma juz syna, ty wciaz nie masz dziewczyny i musisz zaspokajac potrzeby ze zdeterminowanym, 40letnim sasiadem....

Jesli chodzi o Friedela to mialem na mysli to ze zablysnal na MS i utknal w Angielskim sredniaku zamiast przejsc do lepszego klubu czego dobrym przykladem jest Rustu.I co ty wogole mowisz repreza Anglii ma juz od lat klopoty z bramkarzem Seaman ma 4o lat,James nigdy nie byl wielki i nie bedzie a z Wrighta czy Robinsona to cos juz moze byc ale trza jeszcze poczekac choc Robinson mial udany sezon.Irlandia podobnie nie ma wysmienitych bramkarzy Given broni na dobrym poziomie europejskim ale tez wysmienity nie jest.Barthez laugh.gif laugh.gif laugh.gif Keller jest juz bramkarzem numer 3 w reprezentacji USA.Enckleman chyba najwiekszy idiota w calej Premiership,Soerensen owszem jest dobry.
I co z tego wyniklo? ze poziom bramkarzy i tak nie jest wysoki.
Zreszta zobaczymy co pokaze Cudicini w LM bo w poprzedniej edycji a w szczegolnosci w koncowych fazach Toldo bronil fenomenalnie i to ty chyba chlopcze masz swoj wlasny swiat poniewaz Toldo jest wciaz bramkarzem z najwyszej polki.Widze ze pominoles chyba w tv mecze Milan-Inter pewnikiem rodzice nie kupili ci telewizora coz ludzie popelniaja bledy nie mozna miec o to do nich pretensji no nic to wracaj do tego co umiesz najlepiej ssac na kolanach kumplom ge'jom icon_twisted.gif

Dziwi mnie czestotliwosc z jaka wspominasz o gejach:> za kazdym razem zarzekajac sie przy tym, ze wolisz kobiety... czyzbys mial cos na sumieniu question.gif laugh.gif
Co do bramkarzy, to wydaje mi się, że stawka w Anglii jest przynajmniej silna i wykazac sie na jej tle nie jest latwo. Pokarz mi we Włoszech tylu bramkarzy wysokiej klasy:
- Howard
- Soerensen
- Robinson
- Van Der Sar
- Given
- Cudicini
- Lehman
- Friedel
- Barthez (tak, tak... umiejetnosci nikt mu nie odmowi, vide strzal Hamanna w meczu z Liverpoolem w zeszlym sezonie na the anfield... na bramkarskim fachu zna sie doskonale, tyle, ze puszcza glupie bramki... co nie wynika z braku skillow, a z czystej glupoty, tak czy siak to MŚ i ME).
Wracajac do Toldo, nigdy nie odmawialem mu umiejetnosci... ba jeszcze 1/2 roku temu bylem pewien, ze to on powinien bronic miedzy slupkami "składra accura". Mecze owszem ogladalem, i wlasnie dlatego jestem w stanie przychylic sie do opinni, ze Carlo Cudicini prezentuje podobny poziom... bo ja w przeciwienstwie do ciebie RLS, staly bywalcu Błękitnej Ostrygi, mam punkt odniesienia. Nie pozostaje mi nic innego jak poraz kolejny nawolac cie do zostawienia juz pracia kolegi, wywietrzenia kolegi, wyjscia na swiat i zakupienia powaznej gazety(wciaz zyjesz nadzieja, ze prenumerata Mega Sportu sama sie wznowi?), ew. obejzenia jakiegos sensownego programu, poczytania nieco w necie. Aha i jeszcze jedno... nie kupuj juz tych Star Foodsów... raz, ze niezdrowe, dwa, ze informacje z kart nie do konca rzetelne.
AkUz
Pokarz mi we Włoszech tylu bramkarzy wysokiej klasy:
- Howard
- Soerensen
- Robinson
- Van Der Sar
- Given
- Cudicini
- Lehman
- Friedel
- Barthez (tak, tak... umiejetnosci nikt mu nie odmowi, vide strzal Hamanna w meczu z Liverpoolem w zeszlym sezonie na the anfield... na bramkarskim fachu zna sie doskonale, tyle, ze puszcza glupie bramki... co nie wynika z braku skillow, a z czystej glupoty, tak czy siak to MŚ i ME).

Heh zapomniałeś o Dudku, albo specjalnie go nie wymieniłeś gdyż \"nie lubisz go\". laugh.gif Nie wmówisz mi, że Dudek jest gorszy od Soerensena czy Lehmana...

Aha i jeszcze jedno... nie kupuj juz tych Star Foodsów... raz, ze niezdrowe, dwa, ze informacje z kart nie do konca rzetelne.

laugh.gif ROTFL laugh.gif
rychu18
Bramkarze Serie A:

Toldo
Buffon
Frey
Abiatti
Dida
Peruzzi
mam wymieniać dalej...?
SeJo
Bramkarze Serie A:

Toldo
Buffon
Frey
Abiatti
Dida
Peruzzi
mam wymieniać dalej...?

rysku czy piszac ten post, jestes calkowicie pewien, ze Serie A jest znacznie lepsza pod tym wzgledem od Premiership, czy moze potwierdzasz moja teze, ze sa to Ligi wyrownane?
rychu18
Oczywiście ,że nic nie przebije premiership ale musisz uznać tutaj klasę Toldo oraz Buffona.Tacy bramkarze zastępują cały oddział innych bramkarzy.Czyż nie laugh.gif laugh.gif ?
A i jeszcze jedno.Nie wiesz ,że nie odpowiada się pytaniem na pytanie?

A tutaj transfer(wypożyczenie) ,wszyscy o nim wiedzą.Ale,że jest to gracz Arsenalu ,warty zaimpletowania w to miejsce:
Londyn - Holenderski pomocnik Arsenalu Londyn, 28-letni Giovanni van Bronckhorst, przez najbliższy sezon będzie występował (wypożyczony) w Barcelonie. van Bronckhorst we wtorek zakończył serię specjalitycznych badań w jednej z katalońskich klinik sportowych i władze "Barcy" porozumiały się z kierownctwem "The Gunners" co do rocznego wypożyczenia piłkarza.
Giovanni van Bronckhorst, były gracz Glasgow Rangers i Feyenoordu Rotterdam, od ponad roku miał problemy z wywalczeniem miejsca w składzie Arsenalu, mimo, że klub za namową Arsene'a Wengera wydał na tego zawodnika 8,5 mln funtów. jedną z przyczyn, dla których van Bronckhorst nie znajdował uznania w oczach opiekuna "Kanonierów", jest przewlekła kontuzja kolana, z której Holender wyleczył się dopiero po roku (nie grał od połowy lutego 2002).
van Bronckhorst cieszy się z możliwości podjęcia nowego wyzwania, ale tez nie wyklucza powrotu na Highbury. "Ostatnie dwa lata były dość ciężkie, były takie momenty, że myślałem o zakończeniu kariery. teraz przyjdzie mi grać w renomowanym klubie, cieszę się faktem podjęcia współpracy z Frankiem Rijkaardem. Moja rodzina znakomicie czuła się w Londynie, ciekawe, jak się teraz zadomowimy w Barcelonie. Nie ukrywam, że Londyn to wspaniałe miasto i chętnie tu wrócimy. Dziś najważniejsze jest dla mnie odbudować formę i przygotować się do gry w reprezentacji w finałach mistrzostw Europy w przyszłym roku." - powiedział van Bronckhorst.
SeJo
Nie wiesz ,że nie odpowiada się pytaniem na pytanie?

Ryszardzie juz nie bede :!: Chcialem jednynie zaciagnac twojej opinii, jednynej miarodajnej opini... dziekuje, ze sprowadziles mnie na dobra doge pasterzu :!:
SeJo

Heh zapomniałeś o Dudku, albo specjalnie go nie wymieniłeś gdyż \"nie lubisz go\". laugh.gif

Ja Jurka lubie, przesympatyczny chłopak laugh.gif tyle, ze umiejetnosci mu brak :wink:
toudi
Jak Dudkowi jest brak umiejetnosci to ja nie wiem co z Ciebie za znawca pilki noznej icon_twisted.gif kce Ciebie zobaczyc miedzy slupkami bramki, zobaczymy jakie ty masz umiejetnosci jesli mowisz ze Dudek ich nie ma, imho najlepszy polski pilkarz tongue.gif
rychu18
Spokosios Sejo,tak tylko napisałem.Myślałeś ,że znasz się na tym,że nie odpowiada się pytaniem na pytanie.Teraz już będziesz wiedział :wink:
Jakuza

Heh zapomniałeś o Dudku, albo specjalnie go nie wymieniłeś gdyż \"nie lubisz go\". laugh.gif

Ja Jurka lubie, przesympatyczny chłopak laugh.gif tyle, ze umiejetnosci mu brak :wink:

Dudek jest wspaniałem bramkarzem , bardzo utalentowanym , często broni trudne sytuacje , ale wykłada się na najprostszych sytuacjach , nie idzie mu także gra w reprezentacji ( ale nie tylko jemu , Żurawskiemu też nie idzie tongue.gif ) .

Jedyny polski piłkarz który się wybił i gra w Premiership .

:!: RESPECT PANOWIE :!:
SeJo
Jak Dudkowi jest brak umiejetnosci to ja nie wiem co z Ciebie za znawca pilki noznej  :twisted: kce Ciebie zobaczyc miedzy slupkami bramki, zobaczymy jakie ty masz umiejetnosci jesli mowisz ze Dudek ich nie ma, imho najlepszy polski pilkarz tongue.gif

wymienilem 100 razy, wymienie i 101...
arrow.gif broni lewą reką(tylko)
arrow.gif piastkuje na krzyz, przeciwlega reka
arrow.gif broni przeciwlegla
arrow.gif slabo gra na przedpolu
arrow.gif niepewny chwyt
arrow.gif brak refleksu
arrow.gif nie rzuca sie pod nogi
arrow.gif zle skraca kąt
arrow.gif rzuca sie aksekuracyjnie
Co do mnie miedzy slupkami... heh nie musze ganiac po blotku, zeby zarobic na chlebek laugh.gif
rychu18
No wiesz Sejo.Aż tak źle to z Jurkiem nie jest.Pod żadnym argumentem wyżej wymienionym się nie podpisuję laugh.gif Uważam Jurka obok Tomaszewskiego za jednego z lepszych bramkarzy w Polsce i basta!!!
SeJo
No wiesz Sejo.Aż tak źle to z Jurkiem nie jest.Pod żadnym argumentem wyżej wymienionym się nie podpisuję laugh.gif Uważam Jurka obok Tomaszewskiego za jednego z lepszych bramkarzy w Polsce i basta!!!

Ma rowniez wiele zalet, cenie go, ale nie uwazam za czolowke Premiership... zreszta zepsul poprzedni sezon i tyle :!:
Verb

arrow.gif zle skraca kont

No, kONtu to ona na pewno zle nie skraca ;p

Makelele jest blisko rozwiązania całej sytuacji i mógłby opuścić Real w ciągu kilku godzin. Przedstawiciele Chelsea mają spotkać się dziś z Butragueno w Monaco. \"Niebiescy\" złożą ofertę wartą 15 mln euro, ale ostatecznie jej wartość może wzrosnąć do 18 milionów. Real właśnie zadecydował, że pozwoli Makelele odejść zwłaszcza, że potrzebne są pieniądze na zakup obrońcy.
Oczywistą sprawą jest to, że jedynie Chelsea jest w stanie jako jedyna w tej chwili nabyć piłkarza Realu i zapłacić za niego gotówką. Jest to niewątpliwe wielka szansa na zakup obrońcy. Ponownie pojawia się także możliwość sprowadzenia Edgara Davidsa z Juventusu, któremu pozostał jeszcze rok w kontrakcie. Termin transferów mija w piątek.

Edi, Edi :>
SeJo

arrow.gif zle skraca kąt

No, kONtu to ona na pewno zle nie skraca ;p

nie wiem o czym mowisz...
Verb
O ortografii i ;p
SeJo
przepraszam

nie ma sprawy.
Verb
przepraszam

nie ma sprawy.

Nie cytuj nieistniejacych bzdur, bo mnie to za bardzo nie bawi i to chyba niezbyt dobre miejsce do tego ;>
R_L_S_
Dziwi mnie czestotliwosc z jaka wspominasz o gejach:> za kazdym razem zarzekajac sie przy tym, ze wolisz kobiety... czyzbys mial cos na sumieniu question.gif  :lol:  
Co do bramkarzy, to wydaje mi się, że stawka w Anglii jest przynajmniej silna i wykazac sie na jej tle nie jest latwo. Pokarz mi we Włoszech tylu bramkarzy wysokiej klasy:
- Howard
- Soerensen
- Robinson
- Van Der Sar
- Given
- Cudicini
- Lehman
- Friedel
Wracajac do Toldo, nigdy nie odmawialem mu umiejetnosci... ba jeszcze 1/2 roku temu bylem pewien, ze to on powinien bronic miedzy slupkami \"składra accura\". Mecze owszem ogladalem, i wlasnie dlatego jestem w stanie przychylic sie do opinni, ze Carlo Cudicini prezentuje podobny poziom... bo ja w przeciwienstwie do ciebie RLS, staly bywalcu Błękitnej Ostrygi, mam punkt odniesienia. Nie pozostaje mi nic innego jak poraz kolejny nawolac cie do zostawienia juz pracia kolegi, wywietrzenia kolegi, wyjscia na swiat i zakupienia powaznej gazety(wciaz zyjesz nadzieja, ze prenumerata Mega Sportu sama sie wznowi?), ew. obejzenia jakiegos sensownego programu, poczytania nieco w necie. Aha i jeszcze jedno... nie kupuj juz tych Star Foodsów... raz, ze niezdrowe, dwa, ze informacje z kart nie do konca rzetelne.

Niechce niczego sugerowac aly ty chyba czesciej wspominasz o kumplach ge'jach chociazby w tym poscie laugh.gif
A jesli chodzi o bramkarzy to Howard jak na razie broni swietnie z tymze dopiero w tym sezonie przyszedl do Premiership a mowimy o poprzednim sezonie,podobnie Lehman,Van der Sar nie sprawdzil sie w juve stracil swoja wielka forme i kisi sie w slabym angielskim klubie tak wiec z twojej wyliczanki pozostal Robinson,Soerensen,Given,Cudicini,Friedel,no i Barthez hehe laugh.gif
Coz jesli chodzi o Mega Sport to nie kupuje takiego chlamu i dziwie sie tobie ze wciaz koczujesz po nowy numer o 6 rano bo w ostatnie prenumeracie oszukali cie przykro mi laugh.gif proponowalbym rowniez zaprzestania przez ciebie kupowania w kiosku naklejek i wklejaniu ich do albumu szkoda kasy koles laugh.gif
SeJo
Dziwi mnie czestotliwosc z jaka wspominasz o gejach:> za kazdym razem zarzekajac sie przy tym, ze wolisz kobiety... czyzbys mial cos na sumieniu question.gif  :lol:  
- Howard
- Soerensen
- Robinson
- Van Der Sar
- Given
- Cudicini
- Lehman
- Friedel
Wracajac do Toldo, nigdy nie odmawialem mu umiejetnosci... ba jeszcze 1/2 roku temu bylem pewien, ze to on powinien bronic miedzy slupkami \"składra accura\". Mecze owszem ogladalem, i wlasnie dlatego jestem w stanie przychylic sie do opinni, ze Carlo Cudicini prezentuje podobny poziom... bo ja w przeciwienstwie do ciebie RLS, staly bywalcu Błękitnej Ostrygi, mam punkt odniesienia. Nie pozostaje mi nic innego jak poraz kolejny nawolac cie do zostawienia juz pracia kolegi, wywietrzenia kolegi, wyjscia na swiat i zakupienia powaznej gazety(wciaz zyjesz nadzieja, ze prenumerata Mega Sportu sama sie wznowi?), ew. obejzenia jakiegos sensownego programu, poczytania nieco w necie. Aha i jeszcze jedno... nie kupuj juz tych Star Foodsów... raz, ze niezdrowe, dwa, ze informacje z kart nie do konca rzetelne.

Niechce niczego sugerowac aly ty chyba czesciej wspominasz o kumplach ge'jach chociazby w tym poscie laugh.gif
A jesli chodzi o bramkarzy to Howard jak na razie broni swietnie z tymze dopiero w tym sezonie przyszedl do Premiership a mowimy o poprzednim sezonie,podobnie Lehman,Van der Sar nie sprawdzil sie w juve stracil swoja wielka forme i kisi sie w slabym angielskim klubie tak wiec z twojej wyliczanki pozostal Robinson,Soerensen,Given,Cudicini,Friedel,no i Barthez hehe laugh.gif
Coz jesli chodzi o Mega Sport to nie kupuje takiego chlamu i dziwie sie tobie ze wciaz koczujesz po nowy numer o 6 rano bo w ostatnie prenumeracie oszukali cie przykro mi laugh.gif proponowalbym rowniez zaprzestania przez ciebie kupowania w kiosku naklejek i wklejaniu ich do albumu szkoda kasy koles laugh.gif

kwestionujesz kiperow z Premiership, nie podajac ich rownowartosciowych odpowiednikow z Serie A... przyznajesz tym samym, ze stawka w Anglii jest bardziej wyrownana i co za tym idzie mocniejsza przynajmnije pod tym wzgledem.
Co do reszty... radzilbym ci zaprzestac pic mleko z kubka z podobizna Marka Citko, bo to zdecydowanie zle wplywa na ciebie :!:
R_L_S_
kwestionujesz kiperow z Premiership, nie podajac ich rownowartosciowych odpowiednikow z Serie A... przyznajesz tym samym, ze stawka w Anglii jest bardziej wyrownana i co za tym idzie mocniejsza przynajmnije pod tym wzgledem.  
Co do reszty... radzilbym ci zaprzestac pic mleko z kubka z podobizna Marka Citko, bo to zdecydowanie zle wplywa na ciebie :!:

ok ok no to z tego co wyszlo grajacy w tamtym seoznie w premiership bramkarze na dobrym poziomie to:
Robinson,Soerensen,Given,Cudicini,Friedel
5 sam widzisz nie duzo a serie a w serie a nastepujaca:
Buffon(niszczy wszystkich wymienionych przez ciebie i nie musze chyba mowic dlaczego),Toldo(mow co chcesz dla mnie swietny bramkarz),Dida(swietny refleks,wyrobil sie nie puszcza glupich bramek jak kiedys no i co pokazuje od lat broni dobrze karne),Abbiati(rowniez bardzo dobry bramkarz ktory jak jest w formie przewyzsza nawet Dide to on praktycznie uratowal Milanowi final po swietnych interwencjach w koncowce II meczu polfinalowego LM),Peruzzi(najlepsze lata ma juz za soba ale poki co nie jest gorszy od wymienionego przez ciebie Givena),Frey(zawalil bramke z Wisla po niegroznym strzale w srodek bramki Kosowskiego ale na tle calego sezonu wypadl dobrze,nawet Arsenal sie nim interesowal),Alex Manninger(broni na przyzwoitym poziomie w Bologni z tego co pamietam dobrze spisywal sie na wyspach)
wyszlo 7 ale moglbym wymieniac dalej z tymze ja nie wymieniam cieci pokroju Seamana czy Bartheza bo poprzedni sezon mieli poprostu marniutki i z tej 7 trojka przewyzsza wszystkich bramkarzy z Premiership.
Wiec nie pieprz mi takich farmazonow i nie naklejach juz tych plastrow z Bravosport na nos laugh.gif
rychu18
Real Madryt w końcu sprowadza obrońcę - Valencia dostała ofertę na Ayalę

Madryt - Real Madryt złożył Valencii oficjalną ofertę zakupu Roberto Ayali. "Królewscy" chcą zdążyć ze sprowadzeniem argentyńskiego środkowego obrońcy przed zamknięciem okna transferowego. "Otrzymaliśmy oficjalne pismo z ofertą zakupu - teraz dokładnie ją przeanalizujemy i zadecydujemy co z tym począć." - powiedział prezes Valencii Jaime Orti.

Do transakcji może dojść pod warunkiem sprzedaży niezadowolonego Francuza Claude'a Makelele do londyńskiej Chelsea - wtedy "Królewscy" mogliby uzyskać niezbędne fundusze na pozyskanie Ayali. Real od dłuższego czasu cierpi na rozpaczliwy brak środkowych obrońców - w końcu w Madrycie zdecydowano się podziękować leciwemu kapitanowi Fernando Hierro.

W międzyczasie pod uwagę brane były kandydatury młodego Argentyńczyka Gabriela Milito (z Independiente), ale okazało się, że ten zawodnik nie jest w pełni zdrowy.

DMX tutaj się nie doczepisz. O tej godzinie nie było tej wiadomości jeszcze na onecie.
Baraqda
Ayal nie bedzie grac w Realu juz wiadomo... Makelele sprzedany do RUSKA !! tzn. do Chelsea

aktualizacja - jednak nie sprzedany smile.gif Real chce 20 mln euro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.