Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Sarni
A może tutaj pozamieszczamy te wszelkie spekulacje ?

Manchester United jest bardzo bliski podpisania kontraktu z Ricardo Quaresmą, wschodzącą gwiazdą portugalskiej piłki (obecnie gra w Sportingu Lizbona). Obecnie ten piłkarz ma 21 lat, a mimo to starają się o niego wiele liczących się w Europie klubów, takich jak Barcelona, Deportivo, czy też Inter.

Komentarz: (pipi), jeszcze o nim usłyszycie icon_twisted.gif

Poza tym jak donoszą źródła, bliskie są takie transfery

David Beckham (Manchester United -> Real Madryt)
Claudio Lopez (SS Lazio Rzym -> Manchester United)
Ronaldinho (Paris St Germain -> Manchester United)
Fernando Morientes (Real Madryt -> Manchester United)
Steve McManaman (Real Madryt -> Manchester United)

Dwaj ostatni mają przejść w ramach wymiany za Beckhama.
Obsolete
Good idea. Dobra o trenesrkich roszadach tez raczej tu walimy, a wiec:

1.Angielskie Fulham jest podobno zainteresowane zatrudnieniem byłego trenera Barcelony i reprezentacji Holandii Louisa van Gaala.
Holender, który w styczniu opuścił Nou Camp, spotkał się z dyrektorami Fulham w Amsterdamie i dyskutował kwestię podjęcia pracy w klubie Premiership. Notariusz van Gaala Cor Hellingman odmówił skomentowania spotkania.
Bramkarza angielskiego FC Fulham Edwin van der Saar optuje za zatrudnieniem w klubie słynnego holenderskiego szkoleniowca Louisa van Gaala. Po odejściu Jeana Tigany władze Fulham poszukują nowego menedżera, który mógłby z sukcesami poprowadzić zespół w kolejnych sezonach. Były szkoleniowiec Barcelony jest właśnie jednym z kandydatów do objęcia schedy po Tiganie.
"Myślę, że klub będzie chciał zatrudnić doświadczonego szkoleniowca. Gdyby padło na van Gaala byłoby to znakomite rozwiązanie nie tylko dla mnie ale i dla całego klubu. Byłaby to pozytywna rzecz w każdym aspekcie rozwoju klubu. Nikt z władz mnie jednak nie wywpytwał o jego osobę. Pracowaliśmy razem w Ajaxie z wielkimi sukcesami, choć w reprezentacji Holandii poszło już gorzej. Przyczyną był splot pecha i załamania formy kilu piłkarzy" - powiedział van der Saar.

2.Menedżer Birmingham City Steve Bruce jest zainteresowany bramkarzem Bastii Nicolasem Penneteau.
Penneteau znakomicie spisuje się w tym sezonie i przyczynił się do wielu zwycięstw swojego zespołu.
Co więcej piłkarz nie ma nic przeciwko wyjazdowi za granicę, szzególnie do Anglii, gdzie wielu piłkarzy z Francji udowodniło już swoją wartość.

Na razie tyle:p
Sarni
No ładnie. Na Santiago Bernabeu już sprzedają koszulki z nazwiskiem Beckhama, Anglik jest już jedną nogą w Madrycie :cry: David nie odchodź :!:

Do Manchesteru United prawdopodobnie przejdzie z Interu Mediolan Argentyński napastnik - Hernan Crespo.

FAJNIE icon_twisted.gif Crespo - van Nistelrooy, atak marzeń icon_twisted.gif
genzo
Witam!

Cos z obozu "Nerroazzurich" czyli Interu Mediolan

do interu:(wiekszosc to dopiero spekulacje)

Andy van der Meyde(Ajax) na 90%
Ronaldinho(PSG) powiedzial ze marzy o grze w Interze
Marc Overmars(Barca) za cwela Conceicao
Carlton Cole(Chelsea) na free transferze
Ruben Baraja(valencia) luzne przypuszczenia
Juan Veron(man U) za Crespo czy cus...
Stankovic(Lazio) duze zainteresowanie Interu

z interu:
Carlos Gamarra,(Flamengo) moze i dobry ale malo gra
Sergio Conceicao,(Barca) o tak, przy tym co prezentuje to won z klubu!
Hernan Crespo,(Man U) nie!, to chyba jakis cholerny zart!
Staphane Dalmat(Milan) kolejny genialny wymysl morattiego

uff, sporo tego badziewia:)
Sarni
Ronaldinho(PSG) powiedzial ze marzy o grze w Interze  

Udał się panu żarcik. Ronaldinho prędzej przejdzie do MU. A Veron nigdzie się nie wybiera z Old Trafford.
genzo
mehehe, to raczej powinienes pogratulowac Ronaldinho, i to raczej nie jest zarcik. Gdzie taki masta Ronaldinho znalazlby miejsce w MU, przeciez to jest maszyna to zabijania kraetywnych graczy...
Sarni
No nie wiem. W Manchesterze powinien się odnaleźć, według mnie na Wyspach poradziłby sobie lepiej niż Veron (który BTW wcale nie gra tak słabo).
Verb
Odejscie McManamana to chyba tylko pomoze Realowi ;> A tak na powaznie bardzo mala strata, zwlaszcza ze przyczyni sie do wielkiego wejscia Beckhama do REALU :DD
Sarni
Nie ciesz się jeszcze, bo Beckham póki co nigdzie się nie wybiera, a onet lubi siać ploty.
Verb
Ja tylko sie odnioslem do twojego postu u gory.
SeJo
Ronaldinho to już podobno nawet wstępny kontrakt z ManUtd podpisał, więc na 90% w przyszłym sezonie zagra na Old Trafford. Poza tym, ciesza mnie spekulacje na temat CRESPO bo ten piłkarz akurat bardzo by się przydał. Beckham póki co zostaje, a wszystko powinno sie wyjasnic juz w najblizszym oknie transferowym... btw Ferguson wcale nie pomaga Becksowi w podjeciu decyzji sadzajac go co i rusz na ławce icon_evil.gif
DMX
Jaki Onet to juz Polska Agencja Prasowa PAP:

http://www1.gazeta.pl/sport/1,35351,1442552.html

jest juz zbyt glosno by transfer nie doszedl do skutku.
Dlaczego Backham nie gral od poczatku z REALem tylko wszedl w 60 minucie pomimo ze nie byl kontuzjowany i w super formie (2 bramki strzelil) question.gif :!:

Inny news:

"Cesarz" zaatakował Aleksa Fergusona za to, że do 63. minuty trzymał w rezerwie Davida Beckhama. - Przecież on był najbardziej efektywnym graczem meczu: dwa gole w 25 minut - stwierdził Beckenbauer. Także prasa brytyjska czyni z tego największy zarzut Fergusonowi. "Fergie is REAL Villain" (Ferguson jest prawdziwym złoczyńcą) - zatytułował komentarz "Daily Mirror", jak zwykle bawiąc się grą słów. - Beckham okazał się najlepszym "Czerwonym Diabłem" na boisku obok Ruuda van Nistelrooya. Jego wejście porwało kolegów do walki. Jak kompetentny menedżer aż tak mógł się pomylić? - pyta dziennik.

Zdaniem "Mirrora" Ferguson po raz trzeci z rzędu posadził Beckhama na ławce rezerwowych (wcześniej w ważnych ligowych spotkaniach z Arsenalem i Blackburn), bo jest wściekły, że piłkarz nie dementuje plotek na temat odejścia do Realu. Beckham schodził w środowy wieczór z murawy Old Trafford w koszulce "królewskiego" zespołu - na razie z nazwiskiem Zidane'a na plecach, bo się wymienił z wielkim Francuzem. Niewykluczone jednak, że wkrótce dostanie z własnym. W Madrycie na pewno byłby bowiem traktowany po królewsku, a przynajmniej nikt nie rzucałby w niego butem, a o grze decydowałaby forma, a nie humor trenera - pisze dziennik.

"The Sun" dodaje, że w wyniku błędnej taktyki Fergusona na nic nie zdały się aż cztery gole strzelone tak wielkiemu zespołowi jak Real. - Znów nad Fergie'm wzięły górę emocje i uprzedzenia, jak w Pucharze Europy w 1994 roku, kiedy to obrażony na Petera Schmeichela odsunął go od składu i "Czerwone Diabły" przegrały z Barceloną 0:4.

Ferguson na łamach "Daily Telegraph" zapewnia, że nie mógł wpuścić Beckhama ani chwili wcześniej. - Postawiłem na prawej stronie Ole Gunnara Solskjaera i nie żałuję tego, bo grał bardzo dobrze, asystował przy pierwszej bramce i kreował mnóstwo okazji. Moim zdaniem jest obecnie w lepszej formie niż Beckham - powiedział sir Alex. Dziennik przypomina jednak, że przecież nie ma przeszkód, by grali obaj jednocześnie, co się często zdarzało, także w meczu z Realem. Niepotrzebnie zaś Ferguson postawił na Juana Verona, który był zupełnie bez formy i został zmieniony właśnie przez Beckhama.

Gazety uważają, że era Beckhama w MU musi teraz dobiec końca.

- Trzymany tak długo na ławce, kipiący dobrą formą piłkarz musiał czuć katusze większe, niż kiedy oberwał od menedżera butem w twarz - napisał "Mirror". A "Telegraph" dodaje, że pięknym golem z wolnego "Beckham wysłał aplikację", by znaleźć się w towarzystwie najlepszych piłkarzy świata, czyli właśnie w Realu.
Obsolete
Prezydent Interu Mediolan wyjawił, że jego klub porozumiał się z pomocnikiem Panathinaikosu Ateny Giorgiosem Karagounisem i kolega Emmanuela Olisadebe oraz Krzystofa Warzychy będzie występował w przyszłym sezonie w barwach mediolańskiego potentata. Transfer nie będzie kosztował Interu ani grosza bowiem latem Grekowi kończy się kontrakt z Panathinaikosem.

Według gazety "La Provence" prezydent Olympique Marsylia Christophe Bouchet jest zainteresowany pozyskaniem Djibrila Cissé z AJ Auxerre.
Bouchet uważa Cissé za idealnego partnera dla Dmitrija Syczewa pozyskanego przez Marsylię w tym roku. Olympique zamierza zakupić też innych napastników, na liście tej są: Ion Ganea (VfB Stuttgart) i Didier Drogba (Guingamp).
Sarni
Zdaniem \"Mirrora\" Ferguson po raz trzeci z rzędu posadził Beckhama na ławce rezerwowych (wcześniej w ważnych ligowych spotkaniach z Arsenalem i Blackburn)

No LOL. Z Blackburn Beckham grał, miał nawet asystę przy bramce van Nistelrooya.

Przy okazji, wcale nie wykluczone jest odejście Fergusona, a w tej sytuacji Beckham pozostałby pewnie na Old Trafford.
Sarni
Zdaniem \"Mirrora\" Ferguson po raz trzeci z rzędu posadził Beckhama na ławce rezerwowych (wcześniej w ważnych ligowych spotkaniach z Arsenalem i Blackburn)

No LOL. Z Blackburn Beckham grał, miał nawet asystę przy bramce van Nistelrooya.

Przy okazji, wcale nie wykluczone jest odejście Fergusona, a w tej sytuacji Beckham pozostałby pewnie na Old Trafford. Poza tym w 2000 głośno było o przejściu Nedveda do MU, już nawet miał podobno podpisany kontrakt, a mimo to transfer nie doszedł do skutku. Z Giggsem, który był łączony z Interem Mediolan było identycznie. Nic nie jest jeszcze pewne.
Sarni
BECKHAM ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

David nie chce nigdzie odchodzić. Jego serce należy do MU. W środę zaraz po meczu powiedział mi, że był bardzo rozczarowany niewybiegajac na boisko.

Według mnie to on powinien wybiec na boisko już od początku meczu. Sir Alex zawsze miał rację ale tym razem chyba trochę przegiął. Myślę, że Ferguson naprawi ten błąd i Dave wybiegnie w podstawowej jedenastce na Tottenham gdzie mam kilku przyjaciół. Sądzę, że dzięki niemu MU zyska kolejne trzy punkty.

Wiem, że David zostanie. Nigdy nie rozmawialiśmy o Madrycie. To wszystko co wypisuja w gazetach to nonsens. On gra na Old Trafford już od 11 lat i to się nie zmieni.

Zaczęlo się od tej rany. Po prostu niefortunnie dostał a gazety zrobiły z tego taką sprawę jakby nie wiadomo co.

Nikt nie wie co się stanie w przyszłości ale ja wiem jedno. Mój syn nie opuści MU. W przeciwnym wypadku pęknie mu serce co i tak się najprawdopobniej się stanie kiedy będzie musiał przejść na emeryturę.

Wszyscy gadają głupoty. NIewielu ludzi jednak pamięta, że Dave był kontuzjowany na Arsenal i nie było szans aby mógł zagrać.

Czytając te wszystkie brukowce można odnieść wrażenie, że pisze je ta sama osoba. Tak naprawdę to tylko zarząd i Peter Kenyon wie co w trawie piszczy.

Niektórym gazeto nawet nie zależy na pisaniu prawdy.

Teraz MU czeka kilka trudnych meczy i trzeba się skupić na tym a nie na głupich plotkach.
David nie chce nigdzie odchodzić. Jego serce należy do MU. W środę zaraz po meczu powiedział mi, że był bardzo rozczarowany niewybiegajac na boisko.

Według mnie to on powinien wybiec na boisko już od początku meczu. Sir Alex zawsze miał rację ale tym razem chyba trochę przegiął. Myślę, że Ferguson naprawi ten błąd i Dave wybiegnie w podstawowej jedenastce na Tottenham gdzie mam kilku przyjaciół. Sądzę, że dzięki niemu MU zyska kolejne trzy punkty.

Wiem, że David zostanie. Nigdy nie rozmawialiśmy o Madrycie. To wszystko co wypisuja w gazetach to nonsens. On gra na Old Trafford już od 11 lat i to się nie zmieni.

Zaczęlo się od tej rany. Po prostu niefortunnie dostał a gazety zrobiły z tego taką sprawę jakby nie wiadomo co.

Nikt nie wie co się stanie w przyszłości ale ja wiem jedno. Mój syn nie opuści MU. W przeciwnym wypadku pęknie mu serce co i tak się najprawdopobniej się stanie kiedy będzie musiał przejść na emeryturę.

Wszyscy gadają głupoty. NIewielu ludzi jednak pamięta, że Dave był kontuzjowany na Arsenal i nie było szans aby mógł zagrać.

Czytając te wszystkie brukowce można odnieść wrażenie, że pisze je ta sama osoba. Tak naprawdę to tylko zarząd i Peter Kenyon wie co w trawie piszczy.

Niektórym gazeto nawet nie zależy na pisaniu prawdy.

Teraz MU czeka kilka trudnych meczy i trzeba się skupić na tym a nie na głupich plotkach.

A słowa te wypowiedział nie byle kto, on chyba najlepiej wie co się dzieje - słowa te padły z ust ojca Beckhama !

Oczywiście nie ma nic pewnego, ale, ale...[/i]

Dla potwierdzenia ten news:

Trener Realu Madryt, Vicente del Bosque mówi, że bardzo chciałby mieć w swojej drużynie takiego kogoś jak Beckham. Narazie nie ma dokładnych planów, co do zakupy. Coach Królewskich dementuje wszystkie plotki jakoby David miał przejść do jego drużyny w te wakacje. Del Bosque mówi: Jeśli to będzie możliwe, to od razu biore Beckhama. Za każdą cenę.

Dodał także: Wszystko co mogę powiedzieć o tranferze Anlglika do nas to to, że interesuję się nim od jego 17 roku życia. Beckham jest niesamowitym piłkarzem, o wspaniałej technice.

Zapytany o występ Davida w ostatnim meczu mówi: Nie jestem zaskoczony tym, że Beckham wszedł dopiero w drugiej połowie. Jednak to co pokazał w ciągu swoich 20 minut gry jest niesamowite. Piękna bramka z wolnego oraz strzelenie zwycięskiego gola dla United przez niego potwierdza, że jego ogromne umiejętności.

Oczywiście to jeszcze nie jest pewne na 100%, aczkolwiek jest tylko cień szansy, że Beckham założy koszulkę Realu.
Sarni
Prawdopodobnie w tym tygodniu Rustu Recber bądź Paul Robinson podpisze kontrakt z Manchesterem United. Wszystko zależy od Alexa.
Watari
Sarni nie neguj tego co pisza gazety bo wiesz w kazdej plotce jest cos z prawdy i mnie jako FANOWI REALU MADRYT bardzo sie podoba chec pozyskania Beckhama....jednak za zadne skarby za RAULA!!!
Ukyo_Tachibana
No a mnie sie strasznie podoba Rustu w Man Utd moze bedzie godny nastepca Schmichela a ta lysa malpa przestanie bronic tej bramki bo zygac mi sie chce jak widze jego bramkarskie parady tongue.gif
Wujek
Prawdopodobnie w tym tygodniu Rustu Recber bądź Paul Robinson podpisze kontrakt z Manchesterem United. Wszystko zależy od Alexa.

3xTAK :!: :!: :!: Żeby to tylko nie była pusta plotka...
Miłosz
Sarni jak miałbym dać Ci Oskara za najleprzy post to chyba za ten na samej górze smile.gif Dzięki z całego serca za te info !!!! Trzymajmy kciuki za to, żeby MU wygrał ligę Angielską !!! smile.gif
RinG
Sarni  nie neguj tego co pisza  gazety bo wiesz  w kazdej plotce jest cos z prawdy i mnie jako FANOWI REALU MADRYT bardzo sie podoba chec pozyskania Beckhama....jednak za zadne skarby za RAULA!!!

A mnie, jako FANOWI Realu Madryt bardzo sie NIE podoba chec pozyskania Beckhama.
O Raulu w MU to zapomnij smile.gif Nie ma nawet cienia szansy, ze tam zagra
Sarni
Sarni  nie neguj tego co pisza  gazety bo wiesz  w kazdej plotce jest cos z prawdy i mnie jako FANOWI REALU MADRYT bardzo sie podoba chec pozyskania Beckhama....jednak za zadne skarby za RAULA!!!

Dla Twojej wiadomości, ta informacja nie pochodzi z gazet. Te słowa padły z ust ojca Beckhama i nie w żadnej gazecie. Chyba ojciec Beckhama wie lepiej od Ciebie gdzie będzie grał jego syn. Poza tym del Bosque też zaprzeczył.

Jak kolesie rzucają cytatami z onetu, to jest ok, bo są w końcu na korzyść Realu, ale jak już ja coś powiedziałem to jest baaaardzo źle.
Veron
Ja Ci powiem, że to nawet i dobrze, że David nie będzie grac w Realu, bo tam środek pola bazuje na nieprzewidywalności (wszyscy graja obiema nogami, a D.B. tylko prawa) oraz na technice, a tej Becks na razie nie ujawnia w swoich meczach.
Sarni
I powiem Ci, że masz rację. Beckham gra głównie "na pałę", bez techniki, taka gra sprawdza się może w Premiership, ale w Primera Division raczej nie miał by prawa bytu. Real kupując Beckhama, zaopatrzyłby się w prawdziwą żyłę złota - ten chłopiec przynosi nieprawdopodobne dochody, a właśnie na pięniądzach najbardziej zależy Realowi.

Beckham jest świetnym piłkarzem, ale nie pasuje do stylu gry jaki prezentują hiszpańskie drużyny.

Mimo wszystko myślę, że ten transfer nie dojdzie do skutku.
SeJo
Mam nadzieję, że transfer Paul'a Robionson'a z Leeds do Manchesteru dojdzie do skutku... to przecież najlepszy a do tego najbardziej perspektywiczny bramkarz na Wyspach! Jeśli w przerwie ManUtd nie osłabi się znacznie(nie odejdzie Veron ani Beckham) a drużynę zasilą jeszcze Crespo i Ronaldinho to sądzę, że w przyszłym sezonie MU odniesie sukces na wszystkich możliwych frontach. A sukces w lidze mistrzów zagwarantują piłkarze grający wyjątkowo niewyspiarską piłkę jak Veron, Crespo i Ronaldinho(zakładając oczywiście, ze Wyspiarzom nie idzie gra w pucharach... w czym jest troszeczkę prawdy). Glory glory MU!
ISS_
Rustu jest OK. Może wreszcie MU będzie miał porządnego bramkarza.
Watari
Sarni wiesz to ze tamten text pochodzil z ust ojca Beckhama to nieznaczy ze Gazety na ten temat nie wrzaly...bo ja jakos w kilku juz otym czytalme dlatego napisalem ze w gazetach ...a w sumie zidane,figo,beckham....Pomoc..huhu wink.gif...ale Raula nie dostaniecie jakby mialo dojsc do transferu biggrin.gif
Sarni
A czy ktokolwiek mówił o Raulu ? Bosh, teraz to ty bajki wymyślasz. Raul nie odejdzie z Realu za żadne skarby i to jest pewne.
Miłosz
A czy ktokolwiek mówił o Raulu ? Bosh, teraz to ty bajki wymyślasz. Raul nie odejdzie z Realu za żadne skarby i to jest pewne.

Hehe cośw stylu jak Beckham nie odejdzie z Man U za żadne skraby ?? smile.gifsmile.gif Nie ale na serio to z tego co pisaliście to C. Lopez ma przejśc do MU za darmo. Wieci może czy ktoś interesował się Scholsem albo Solskjaerem ??
Sarni
Solskjaerem interesuje się Celtic Glasgow, a Scholes'em z tego co wiem - nikt.
Miłosz
Solskjaerem interesuje się Celtic Glasgow, a Scholes'em z tego co wiem - nikt.

No no widzę, że jesteś prawdziwą encyklopedią Man U, ale to dobrze. Jak myślisz są szanse, że Solskjaer przejdzie do Celtic Glasgow, a może inaczej czy są szanse, że Ferguson sprzeda Solskjaera, wiemy jak on w niego wierzy.
Sarni
Solskjaer zapewne odejdzie do Celticu. Jest już stary i niepotrzebny w MU.
Miłosz
Solskjaer zapewne odejdzie do Celticu. Jest już stary i niepotrzebny w MU.

No to w sumie dobrze, Ferguson za te pieniądze pozyska moze jakiegoś nowego zawodnika. Tylko, że chyba za Solskjaera dużo to nie dostaną. Mi się widzi, żeby w MU był jeszcze Ronaldinho.
DMX
Usluszane podczas meczu Roma-Milan:

Samuel ma przejsc do Realu (zalezy czy Roma da mu podwyzke)
Christian Abbiati do Arsenalu Londyn (nastepca Seamana?) albo Sampdori
Sarni
Abbiati powinien IMO przejść do Sampdorii, bo w Arsenalu jest Shaban, który jest IMHO bardzo dobrym bramkarzem.

A Samuel niech sobie odchodzi.

Miłosz: Solskjaer ma odejść za darmo, lub w rozliczeniu za Larssona (dopłata ze strony MU ma być duża, ale ten transfer raczej nie dojdzie do skutku)
Miłosz
Miłosz: Solskjaer ma odejść za darmo, lub w rozliczeniu za Larssona (dopłata ze strony MU ma być duża, ale ten transfer raczej nie dojdzie do skutku)

Aha, a to szkoda sad.gif Przydałby się Larsson w MU, ale skoro C. Lopez ma przejśc za darmo to też może być ciekawie.
Słyszałem już na temat transferów bramkarzy, pomocników i napastników, jeszcze zostali obrońcy Sarni smile.gif ... kogo widzi Sir Alex Ferguson w swym składzie ?? chodzi o transfery.
Sarni
Obrońców nie będzie.

Co do Claudio Lopeza - Lazio nie wywiązuje się z kontraktu, więc jest szansa na całkowicie darmowy transfer. Pojawiły się też pogłoski o przejściu Javier'a Savioli z FC Barcelony - Barca tonie w długach, a w takiej sytuacji może z tego skorzystać klub z Old Trafford.

W Manchesterze natomiast chcą zostać David Beckham, Ryan Giggs oraz Ricardo.
Miłosz
No to extra !!!!!! jakby Saviola grał na Old Traford razem z Nistelrooyem smile.gif Tylko ciekawe czy dojdzie do tego transferu.
Sarni
Szanse sa małe, ale są...
Veron
Najpewniejszy z tego wszystkiego wydaje sie C. Lopez, bo nie zgodzil sie na drastyczne obnizenie kontraktu (jak i kilku innych zawodnikow LAzio) i zostanie wystawiony na liste transferowa po zakonczeniu sezonu. Na Crespo bym nie liczył, bo Inter nie wyglada na zespol, ktory by sie pozbywal jednego z dwoch napastnikow na swiatowym poziomie. Poza tym, jakby odszedl, a np. Vieri zlapal kontuzje (jak teraz) to kto bedzie gral w ataku? Recoba? A gdzie lawka? Przeciez nie Bati, bo ten to juz emeryt. Moze w kncu cos MU wyjdzie z Ronaldinho, ale wciaz niewiele na ten temat wiadomo.

Tez slyszalem ploty o przejsciu Samuela do Realu i to by bylo piekne, ale jakos w to nie wierze - rozne zespoly probowalu juz go wyciagnac za przerozne kwoty, ale jakos on dalej gra w Rzymie. Ale w sumie tam nastepuja teraz powazne zmiany, wiec kto wie???
dj_mc
No to extra !!!!!! jakby Saviola grał na Old Traford razem z Nistelrooyem smile.gif Tylko ciekawe czy dojdzie do tego transferu.
to by bylo bardzo ciekawie ........... ale nie dojdzie do tego transferu
genzo
Co do Crespo to do konca nie jest to takie pewne ze Inter go nie odda bowiem sa zainteresowani Patrickiem Kluivertem ktory ma w kontrakcie klauzule odejscia warta chyba 36mln euro. Wiec kolo tylu musialoby dawac MU aby pozyskac "El Polaco". A moze zamiana za Verona? Albo za Forlana? Nie wiem, ale znajac Morattiego to odwali jakis farmazon:) Ktos pisal cos o Karagounisie w Interze, moglby mi ktos przyblizyc tego czlowieczka. Gratuluje MU ze wreszcie chca sie pozbyc tego pajac co mieni sie byc dobrym bramkarzem:) Mysle ze Rustu bylby swietnym zakupem, Robinson troche za mlody. Co do Samuela to on mowil ze nie ma zamiaru ruszac sie z Romy, ale jak Real zaswieci pieniazkami to juz jest w madrycie.
Ukyo_Tachibana
No wszystko spoko ale kto by chcial Forlana ???
^CzarnY
Real Madryt zdementowal pogloski o transferze Davida Beckhama do tego klubu

sarni, ciesz sie, masz z czego smile.gif
edekzkrainykredek
Napastnikiem Bayernu Monachium Giovane Elberem zainteresował się hiszpański Betis Sevilla. Brazylijczyk nie wyklucza przejścia do tego właśnie klubu.
Natomiast Bayern chce zakupić Roya Makaay'a z Deportivo.
Sarni
Barcelona interesuje się Ruudem van Nisterlooyem, ale i tak (pipi) z tego będzie.

Do Manchesteru United ma przejść Mexes, Niemi, Lopez, Cisse, Ronaldinho, Rustu oraz Robinson (srutututututu... jak chociaż jeden przejdzie to będzie supcio)
Veron
Ja tam slyszalem, ze nie mexes, a van bouyten, co byloby niewatpliwie ciekawszym rozwiazaniem. Zreszta, podejrzewam, ze tym razem MU rzuci sie na jakis spektakularny transfer (Ronaldinho) oraz ze dwa tansze (np. wlasnie Belg).
Miłosz
Zreszta, podejrzewam, ze tym razem MU rzuci sie na jakis spektakularny transfer (Ronaldinho) oraz ze dwa tansze (np. wlasnie Belg).

Zdecydowanie zgadzam się z Tobą. Manchesterowi potrzebny jest ktoś nowy i przede wszystkim nieodbiegający techniką i umiejętnościami od pozostałych graczy, a takim zawodnikiem jest bez wątpliwości Ronaldinho. Nie wiem ile jeszcze utrzyma się Sir Alex Ferguson na stanowisku trenera Czerwonych Diabłów, ale myślę, wręcz jestem przekonany, że jego następca sięgnie po jakąś gwiazdę, no o ile nie zrobi tego wcześniej Fergi.
Jakby na to nie patrzeć to MU ma zawodników baaardzo dobrych, niektórych wręcz wybitnych, jednak brakuje im i z przykrością to mówię czegoś co ich wybije w górę, choć teraz są świetnym klubem, według mnie najleprzym na świecie, to MU musi zainwestować w zawodników. Wkońcu Roy Keane, Barthez i inni kiedyś się "wypalą" a wtedy będzie już nieodbrze. Jednak jestem przekonany, że Ferguson już nad tym pracuje i nie musimy się obawiać o przyszłość Manchesteru.

W dziedzinie transferów nie jestem zanadto obcykany. Jedynym moim źródłem są plotki z netu smile.gif no i kiedyś, dość niedawno na oficjalnej stronie MU była ich lista transerowa, jednak coś się stało i jej nie ma sad.gif
Ukyo_Tachibana
Tylko ciekawe za kogo ta zebata pipa bedzie grac za Beckhama , Gigsa , Scholsa czy moze Keana no ciekawe Rustu to bylo by dobre bo ta lysa malpa bronic nie umie przydal by sie jeszcze jekis napastnik np wlasnie Lopez albo Cisse klasa sama w sobie hyh.gif na cholere Man Utd pomocnicy to nie wiem aha tego Ferdinanda bym szybko sprzedal i kupil kogos normalnego confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.