Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: spis posiadaczy gamecuba
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Czappi
...i ja też...
Link-in
Również kropka
Stilson
ja też mam
mj
Ja też biggrin.gif
Patracz
(uderzenie w biurko) I JA TEŻ MAM!!!
VerSonE
.........no...ten tego.....JA RÓWNIEŻ GO MAM :!:
trogos
gacka mam i Ja, a gadu ni ch..a :roll:
sterna
Nareszcie mam icon_twisted.gif gg jest ogolno dostepny :wink:
crasher100
No ja już mam gacka prawie miesiąc ale zapomniałem się dopisać więc Here I am :wink:
A mój numer gg 4686871
Desser
Wpis hyh.gif
GG: 5512272, jak cos to wbijac!
wodny
Tosterek będzie mój w styczniu ale już teraz czuję się jak jego właściciel.
Ludzię ja już chcę grąć w Metroida i SC2 laugh.gif laugh.gif laugh.gif
MasterShake
mam od wczoraj,drugi pad + memorka w drodze, w pon jeszcze jakaś gra i styka:] a gg: 5373549
Capcom
Gamecube:pad,pad bezprzewodowy oryginalny NGC WAWEBIRD,katrę oryginalną GCN 256 (16 MB),RE REMAKE,RE CVX,ISS 3 ,

Ach normalnie cudo,które warto mieć nawet dla samych Residentów.

DODANO: Ostatni kupiłem RE3 za 44.95 EURO w Finacu,że też zgredy 6 letnią grę za tyle pieniędzy sprzedają.
Ozzy
mam gacka od poczatku sierpnia moje gg 79537549(jestem otwarty na rozmowy) biggrin.gif
Pysiol
No dobra wpisuję się chociaż teksty typu "chłopcy pokażcie ilu was jest" (może trochę to przekręciłam) zaltują mi seksizmem.... E przepraszam a więc jestem posiadaczką GC mój numer gg: 5333000
foxer6
Kocham tę konsolkę dlatego i ja sie wpisze mój gg 5254375 a email fox625@wp.pl niech kostka będzie z wami wszystkimi!!!!!!!!!! pifpaf.gif
baner
a mój to 7574934
Dziulek
NO to ja tez sie wpisuje biggrin.gif 4609659
Ins
mam czarnego GCka od prawie roku :wink:
MasterShake
wypisuje się sprzedałem,mam ps2 i jestem w pytkę szczęśliwy;]
Ryhol
Stalem sie posiadaczem i jestem mega szczesliwy (: gg: 4895310
A.Z.BEST
Mam od niedawna i to nawet zachipowanego Gacka (ha! pierwszy Polak z zachipowanym GCNem tongue.gif). Dodatkowo zrobiłem w nim niebieską diodę power i dorobię jeszcze przezroczysty jewel- tak by było widać płytkę w napędzie, a wogle to mam czarnego... i jeszcze z Broadband Adapterem tongue.gif. Tylko proszę, nie linczujcie, będę kupował oryginały smile.gif. Ale gg nie podaję :>.
sterna
Pierwszy Polak ale na emigracji :wink:
Ja bede pierwszym Polakiem w Polscie laugh.gif
A.Z.BEST
Nie zdziw się jak do Cyryla przyjdzie chip ode mnie prędzej niż do Ciebie wink.gif. Aczkolwiek zbiera się na większą pakę, więc nie wiem czy jednak tongue.gif. Koniec OT smile.gif.
Draxan
Moj Tosterek z padem, memorka i kilkoma grami powinien do mnie dotrzec za 2 dni jakos hyh.gif. Jestem z Krakowa wiec jesli ktos z krakowa posiada GCN to niech smialo pisze na GG : 2247936 .
nWo
[b] mam i ja
Witek.bielsko
Ja osobiscie GG nie posiadam, bo mi padł, ale sie wpisze zeby podniesc statystyke biggrin.gif Kupuje nowego mam na oku edycje kolekcjonerską GameCube Metroid Prime Pack
Shizo
Mam ngc, a mój numer gg to:

arrow.gif 8084115
Pitrek
Cześc ja mam gamecubea gg 5270800 cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif

pozdro
bebbop
GG: 4839740. Z gier posiadam tylko backup`y, nie liczac ZOOCUBE :wink:
siDd
też mam!!!! laugh.gif 1864025
Halcos
No i od wczoraj ja! Co prawda mam tylko 1 grę, ale będzie dobrze biggrin.gif
Garbus13us
Ja też od wczoraj hehe ... tylko 2 gry ALE kolejne juz w drodze przyjda paczkami ... 1414457 GG - mega zadowlony !
Linki
4425359
lukas368
Ja również mam cool.gif
gg:2162002
Maiden
3190354 cool.gif
Xardas
twisted.gif 8892666 twisted.gif
xyz222
Wrocław, gg: 441175

Kupiłem GameCube dla Resident Evil 4 i nie żaluje ani troche, ba - xbox sie kurzy smile.gif W planach mam zamiar nabyc RE 1 i 0
kiseki
Ja mam od jakiegoś tygodnia. Kupiłem żeby przejść 8 gier (Residenty 0, 1, 4; Metroidy 1,2; Zelde; Final Fantasy; Star Foxa i może jakieś Star Warsy jak starczy kasy). Po skończeniu Gacek idzie pod młotek biggrin.gif Jestem z Poznania więc jakby ktoś chętny na jakieś wymiany albo cuś to niech da znać na maila albo 3017048.
Boniek
Równiez mam i nawet moj Gacek ma malego przyjaciela w srodku (wężyka, Viper go zowią wub.gif ) ah i do tego 82 gry. twisted.gif
GG: 6241685
game-walker
mam GC
peiro
ja również mam gc smile.gif gg6279357
Ayven88
Dzisiaj zamówiłem NGC u Norbasa, zestaw konsola+memorka 16mb+RE4 - 600zł, do tego luigi's mansion, metroid prime i darmowa przesylka. Także dopisuję się do listy
Ozi
wpis czy co tam tu powinienem napisać
Serhio
Witam.
Właśnie stałem się posiadaczem Gacka smile.gif.Kolor fioletowy plus dwa padziki memorka i gry.Przerobiona Ripperem V2 unsure.gif .Jeżeli ktoś miałby jakieś giery i/lub pytania to pisać na PM ;P.Pozdro
baniol
I ja się wpisuje(chociaż jeszcze go niemam ale mam zamiar jeszcze diś go kupić)

GG: 6346100
feyd_hark
Ok, mam GC od dziś.
Pozdrawiam GenzoChana i thnx za pomoc.
Afroman
Od wczoraj .
lewdaw
Od jutra
Sn@jk
Ja mam od około 3.15 godzin... i jest zaje****... RE4 też jest zaje****... i GC ma świetnego pada tongue.gif ....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.