Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: spis posiadaczy gamecuba
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
barman
gg: 3025733
Gacek + 10 gierek + 2 pady + 2 memorki
spn_sosnowiec
1994 SNES
1996 Amiga 600
1997 Rozne Pegazusy
2000 PSX SCPH 9002
2001 Dreamcast
2002 PC
2003 PS2 SCPH 30003
2004 Xbox 1.5
2005 PC (PIV 2,66 256 DDR , Radeon 9550)
2005 Pstwo SCPH 70004 CB
2006 Game Boy SP
2006 PS2 SCPH 50004
2006 Gamecube Czarny

Aktualnie posiadam !
2005 PC (PIV 2,66 256 DDR , Radeon 9550)
2006 Gamecube Czarny
2006 Game Boy SP
2006 PS2 SCPH 50004
dIaVoLo
tez posiadam GaCka=]gier nie mam za duzo bo konsolka nie przerobiona a to dlatego ze wole grac na oryginalach - jakis taki sentyment I dont know
Mantis
Mam gacka i bardzo go kocham więc jeśli ktoś dzieli takie samo uczucie względem, tej konsolki to niech pisze na moje gg911071
Fidel
dzisiaj przyszedla gacek w wersji NTSC:] stan idealny jak spod igly:P zero sladow uzytkowania hehe fajny jest
Czappi
Od dzisiaj po raz drugi jestem posiadaczem gacka.
Gamecube RE edition + memorka 251bloków Nintendo smile.gif
Hardcore player:)
Mam GC i 6 gierek (hiciory takie jak RE1,4 , Metroid, Zelda.... )
PIOTREKN64
GC fioletowy + 1 pad + memorka + gra = wub.gif
gg 9358799
Sokolov
GC+2 memorki+10 gier (Metroid, Zelda, Star Fox...)+2 pady=WIELKA ZABAWA smile.gif smile.gif smile.gif
Aem
Jak sie wpisywałem w grudniu, tak niestety się teraz musze wypisać wink.gif Sorki, ale GC na zawsze pozostanie jak inne konsole w moim sercu smile.gif
john_haze
gc w wersji ntsc dol001, dwa pady, przejsciowka na pada od ps2, transformator napiecia i capcom vs snk2 eo biggrin.gif
[edit]
capcom grany na tunerze telewizyjnym, bo moj telewizorek nie wyrabia w ntsc biggrin.gif planowana przerobka
[\edit]
dziki_dziku
gg 1262313 ninja.gif
Lord Tidek
Ja już sie dawno wpisałem, ale niedawno przemalowałem swojego Gacka z czarnego na Niebiesko srebny(bajerancki biggrin.gif ) więc można to uznać jakbym miał nowego happy.gif no i mam do niego 9 gierek i prawie same hity tajkie jak RE4, Metroid Prime ...

GG 7332576
Lacha
gg 1035425
chrno-x
Również się dołączam do grona rolleyes.gif

GG:9645497
Dybcio
ja rowniez sie dolaczam do wielkiego grona. Aktualnie jest biednie ze sprzetem nie mam tego duzo, gdyz przygode zaczalem z ta konsolka niedawno (lepiej pozno niz wcale wink.gif)
Gacek, fiolet, 2xpad, RGB, Memorka Nintendo, RE i RE4, gierki wypasik, pozdrawiam
Łu#
Nie mógł bym nie mieć GameCuba. Jakiś taki sentyment do Nintendo. Pewnie dlatego że pierwszą moją konsolą na własność było N64 (prędzej miałem oczywiście pegasusa i czasami MegaDriva jak se od starszego nieco kumpla pożyczyłem).Ale matka była wkur..ona jak się dowiedziała ile wydałem na "gre". Do dziś się zastanawiam jak tyle uzbierałem(dziadki jeszcze żyły) . Pamiętam jak dziś pokaz Mario 64 w programie Piotra Rubika (znanego dzisiaj z nieco innej dziedziny -ale w sumie też z grania smile.gif ) Multimedialny Odlot. Potem do spożywczaka we wiosce rzucili jagodowe lody Mario. Tylko ja wiedziałem o co chodzi smile.gif Jezu jak wtedy było fajnie, podstawówka pernamentna laba, szok spowodowany oglądaniem pierwszych gierek w 3d rolleyes.gif

GC, memorka, kabel RGB, mało gier(bo do nintendo czipa nie włożę).
kokiri86
Konsola + 2 pady + rgb + Qoob + hity, jak Zelda WW, Metroid Prime, Resident Evil, Paper Mario, Harvest Moon Magical Melody, Mario Kart, Mario Sunshine, Pokemon Gale of Darkness i inne........

gg : 2033638
xdeadly
Posiadam NGC Black +memorka+ RE +MP I jest Loozik nr gg:2787700
Bandi
NGC Black * 256 bl memorka * 2 pady

Gry:
Resident Evil 4 i 0
SSB
Wave Racer
F-Zero
Metroid Prime 2
Rogue Leader II
i cos jeszcze bylo ale zapomnialem :-) hehe
dziki_dziku
QUOTE(dziki_dziku @ 27 05 2006, 23:37) *

gg 1262313 ninja.gif

update treści:
Cube(platynka wub.gif ) + 2 pady + bongosy + 3 memorki + 17 gierek
cool.gif
ocelot007
Dzisiaj zakupiłem GaCka za...uwaga, uwaga...250 zł. w stanie dobrym. Kolor czarny + memorka+ Mario Kart: Double Dash...Teraz wlasnie przycinam w RE: Zero od kumpla. Ufff...nie wierzyłem w tą konsolke a jednak jest super...Pozdrawiam
baniol22
290zł za gacka platyne z padem memorką i SMS
WilQ
Kupiłem sobie kilka dni temu Cuba fioletowego w super stanie za 200zł + dokupiłem drógiego pada i kabelek SCART oryginalny nintendo za 100 czyli 300zł i mam komplecik smile.gif JUż pocinam z kumplem w Soul Calibura 2:) hehe icon_twisted.gif
yacolek
Od 3 dni posiadam w swoich łapskach Czarnego Gacusia, przerobionego QooBem SX + dodatkowy czarny pad + memorka (org, ale tylko 59 bloków sad.gif ) i jestem strasznie zadowolony biggrin.gif
Od 3 dni zagrywam się całymi dniami w Zeldę WW i nie pamiętam, żeby inny tytuł aż tak mnie przyciągnął wink.gif

gg ? 2345771 wink.gif Ale nie zasyfiajcie pytaniami , na które odpowiedzi można znaleźć a forum wink.gif
aux
Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem nowiutkiego silver gacka, przybył do mnie z drugiego końca polski, a konkretnie ze szczecińskiego sklepu "Menago", który z tego co widzę jest najbardziej "Nintendo Friendly".

Na początek mam dwie gierki: Resident Evil Remake oraz MGS Twin Snakes. We wrześniu jak będzie kaska dokupuję Zeldę WW Limited oraz RE Zero. Właśnie te cztery gry zmusiły mnie do kupna GameCuba.

Moje GG: 2033303

Bosz, ależ ten Resident genialnie wygląda! Mega podnieta! biggrin.gif
gato2002
Gacek (platyna)+pad+memorka 64 MB+chip Xeno. jeszcze tylko podkręcenie lasera i moge śmigać z masą gier do zaliczenia "od zaraz" cool.gif
Danilo1972
Drugi dzień cieszę się gackiem.
Kupiony w Norbicie za 300 zł z MC, dwoma padami, w kolorze czarnym.
Z gier na razie mam Super Mario Sunshine i Harvest Moon AWL.
Na pierwszy rzut oka jest całkiem nieźle, więc myślę że nie będę żałował zakupu.
chleb_poprzeczny
Ja tam GaCka mam już trochę czasu. Kupiłem za ok. 300zł zestaw w bardzo dobrym stanie. W zestawie była konsola w kolorze czarnym, czarny pad, Memory Card 251 block'ów (czarna i oryginalna), Resident Evil i okablowanie. Później dokupiłem sobie m. in. RE4.
barcelona fan
no i ja nr gg jest chyba obok mojego profilu czy jak to sie tam nazywa
sonic100
130 zł za gacka z RE1 remake , memorką i padem, kolor czarny. (wymiana za sege saturn + okolo 100 cdr z grami 130zł bo 30 za sege dałem a 100gier po 1 zł = 100zł smile.gif)
+
70 zł - viper GC
+
case mod + LED + inne bajery (wrzuce foto jak skończe)
+
memorka 8000bloków (w przygotowaniu)
+
okolo 100 DVD-r z ...programami smile.gif
Śmiehó
Też jestem posiadaczem Gacława.
konsola (żywe srebro ^^ ) + pad + memorka ninny 4MB + bognosy + donkey konga 1 & 2 + zelda ww limited
FeelTheGame
GCN czarny komplecik + 2x oryginalne pady czarny i fioletowy + 2x podrobki fioletowe + kierownica Saitek + 7 gier m.in. Mario Kart smile.gif
kostuh
czarny GaCuś + pad (orginalny)+memorka 4mb+MoH:Frontline+Minority Report

zestaw- 250zł
w najbliższym czasie planuje zakupić :
-Fifa Street
-NFL Street
-Nfs Carbon
-Lotr : Third Age
-Fifa 06/Fife 07
john_haze
a ja do mojego gacusia NTSC z dowma padami (wszystko w kolorze nintendo - fiolet) dokupilem czarnego gacka PAL z dwoam czarnymi padami smile.gif
do tego pare gierek :
capcom vs snk 2 EO
Zelda WW (wersja z dodatkowa plytka)
Sims 2 (przeklenstwo...przez to stracilem mojego czarnego gacusia...moja dziewczyna "pożyczyła" spbie gacka i simsy na czas nieokreslony)...
i jeszzce z 5 innych gier smile.gif
niedlugo planuje przerobic fioletowego gacka xenogc ... moze bede mogl pogodzic granie w simsy przez moja dziewczyne i moja zelde....
opall
witam ja gamecuba mam od ponad roku ( kupilem jak bylem w anglii) wtedy kupowalem z mysla o Twilight Princess bo miala wyjsc pazdziernik-listopad 2005 - nie wiedzialem jak bardzo sie mylilem smile.gif
kupilem uzywke ( czarna) w idealnym stanie za 25 Ł babka myslala ze w srodku jest tylko konsola z padem a jak sie pozniej okazalo w kartonie byla jeszcze memorka 4mb i w samym napedzie konsoli tkwila gierka: Star Fox Adventures. Dokupilem jeszcze oryginalna karte Nintendo (259 blokow). Konsolki nie przerabialem.
Spis gierek ktore mam:

Metroid Prime ( skonczone)
Metroid Prime 2 :Echoes
Paper Mario : The Thousand Years Dooor
Super Mario Sunshine
The Legend of Zelda: WW Limited Edition (skonczone)
Resident Evil 4

GAcek jest swietna alternatywa do kazdej konsoli obecnej generacji..zupelnie inny rodzaj gier.

mail: yamamto@o2.pl
War89
Ja też mam Game Cube'a biggrin.gif Czarna obudowa... + 3 gry + 2 memorki i jest gicior rolleyes.gif staram sie teraz skołować od kogoś RE4 ale trudno ostatnio wyszukać gdzieś używkę...
WESKER-DL
Czarny GC + 24 gry + akcesoria (memorka, Bongosy) icon_wink.gif
Rok zakupienia 2004

Giery:

1. Metroid Prime
2. Metroid Prime 2 Echoes
3. Spartan total Warrior
4. Tony Hawk Underground
5. Eternal Darkness
6. Turok Evolution
7. Mario Kart Double Dash
8. Splinter Cell Chaos Theory
9. Star Fox Adventure
10. Mario Sunshine
11. Time Splitters 3
12. Donkey Konga
13. Deff Jam Vendetta Fight for NY
14. Metal Gear Solid TTS
15. The Legend of Zelda limited Edition
16. Sonic Heroes
17. Soul Calibur 2
18. Resident Evil 0
19. Resident Evil 0
20. Resident Evil Remake
21. Resident Evil 2
22. Resident Evil 3
23. Resident Evil CVX
24. Resident Evil 4

Wszystkie gry oczywiście Skończone na 100%
Hide999
Kupilem gacka we wtorek-srodę będe go mial.Memorka, tony hawk3, nfsu1,i pad
gg:3861254 biggrin.gif :rolleyes:KOLOR CZRNY;P
kat_robert
.
PIKeR
To i ja się dopiszę biggrin.gif

- Czarny GameCube DOL-001
- Joypad 2 Tech
- 2 gry (nie dzialają icon_twisted.gif )
sand
No to tym samy ja też sie dopisuje

-Srebryny gamecube
-Chip Xeno
-2 pady nintendo
-1 karta memory
-4 orginalne gry(Conan,True Crime new york city,Nba Courtside 2002,Iss2

Dodam że mam go od nie całego tygodnia i już kupiłem 4 gry i chipa;]
Proko
ja mam fioletowego
-dwa memorki
-3pady(jeden czarny i jeden fioletowo przezroczysty i cały fioletowy)
-11 gier orginalnych
exe
wpis:

Srebrny Gacław 001-DOL
-1 pad oryg.
-gry oryg: Metroid Prime. Metroid 2,NFS Underground
Madejsan
Game Cube czarny + Ripper rolleyes.gif + padzik + Memory Card biggrin.gif
3 oryginały: FF Crystal Chronicles, Billy Hatcher, Eternal Darkness tongue.gif jeszcze Aggressive Inline ale to shit na maxa dry.gif seve z gry zajmuje 59 blokow laugh.gif
wiki1993
GameCube srebrny + nieoryginalny pad + Super Mario Sunshine + Eternal Darkness Sanity's Requiem + F-Zero GX + Universal Studios Theme Park Adventure
TheDupa
Fioletowy gacek
1 pad nintendo
Xeno
3 orginały : re 1 , mario kart dd , tiger woods 05

gg - 4822728
sokol
To i ja sie wpiszę GG 10361985
cycu16
Posiadam gacława trochę czasu ale jakoś teraz dopiero zebrałem sie, żeby kupić do niego parę gierek i pograć;]

A mój zestaw to : Gacek fioletowy, oryginalny pad ,jakaś shitowa memorka za 20 zł z allagro dry.gif i kilka oruyginalnych gierek biggrin.gif
Coati
a ten.... Gacek z tekturki tez sie liczy xD ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.