Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: spis posiadaczy gamecuba
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ArkejD
polak potrafi xD
Sir_Laguna
Gacława posiadam już ze 2 lata i jest świetny.

Mój zestaw :

- Fioletowy GC
-Jeden oryginalny pad
- 8 gier
- memorka nintendo
Junkhead
Ostatnio kupiłem sobie Gejmkiuba za 150 zł. Pełen zestaw:

fioletowa konsola
dwa oryginalne pady
okablowanie
oryginalne pudełko + instrukcja i inne pierdoły

Ale, żeby nie było nie jestem Gamecubową dziewicą, to moja druga kostka, pierwszą musiałem sprzedać bo potrzebowałem kasy. Przy okazji zakupiłem memorke i Metroida, chociaż głównie kupiłem konsolę dla ostatniej Zeldy biggrin.gif .
Olsen
to i ja sie dopisze biggrin.gif

GC kupiłem używanego za $40
do tego
Zelda Wind Waker
Viewtiful Joe

wink.gif
chrno-x
To już mój trzeci GaCek:

GameCube Resident Evil 4 Limited Edition Pak z UK

Kabel RGB
Kabel GCN<>GBA
Oryg.Memory Card 59Bl.

Zelda: WW
PoP:Warrior Within
Harvest Moon: A Wonderful Life

w przeciągu tygodnia/dwóch powinien dojść Metroid Prime 1&2 Echoes, bądź Zelda TP
Sarge
Od dnia 15.12.2007r jestem posiadaczem używanego GaCka zakupionego w Norbicie biggrin.gif .

Mój skromny zestawik:
- czarny GameCube
- oryginalny pad
- karta pamięci 4MB (59 bloków)
- kabel RGB
- oczywiście całe okablowanie i instrukcja
- gra Tony Hawk's Pro Skater 3

Mam zamiar pobawić się trochę tą konsolką, sprawdzić najciekawsze pozycje i za jakieś pół roku sprzedać wink.gif .
SuchaR
ja zawsze pozyczaem od kumpla. ale postanowilem zakupić własna. Tak więc od kilku dni stoi u mnie to małe urocze własne cudko:) heh.
kupiełem czarnucha w zestawie z padem , karciocha , i z 3 "nietuzinkowymi" tutułami : entr the matric, hulk i NFS undergr. , od razu kupielm sobie Finala Chronicles. zamierzam kupic wszystkie residenty na gacka jest piekna kolekcja:) to nei skusiło do tego . no i zeldy;) kiedys miałem ocarine na N64 wiec sie srasznie jaram.
Według mnie jesliu ktos mial przerwe w konsolowaniu i ma do nadrobienia zaleglosci tak jak ja , to warto łykac starsze maszynki GC, tanio można zrobic fajna kolekcje i milo spędzić czas:)
sokol
Popieram, popieram happy.gif
czesio83
też nabyłem kolor zgnita zieleń laugh.gif + resident evil 1
Iceman
GameCube czarny z oryginalnym padem (czarnym), memorka
10 oryginalnych gier w tym m.in. Resident Evil 0, Metroid Prime, The Legend of Zelda: TP
przegraj_kowal
dzisiaj nabylem Gacka,z jednym padem,bez memorki(jutro kupie od kumpla),4 gry:

-RE Zero
-MGS Twin Snakes
-Star Wars Rogue Squadron II&III
Q@sor
Mój któryś tam z kolei Gacek happy.gif

- GC, padzik, memorka
- Eternal Darkness
- Wind Waker
- Rebel Strike
Siwy_
moj nowy nabytek:
-gamecube (czarnuch)
-pad
-memorka
-wszystkie kable + rgb

no i gry:
-re remake
-re4
-zelda wind waker

smile.gif
Spox_2
Mój Gacek to :

- Limitowana Edycja Platinum
- 1 oryginalny pad
- Kabel RGB
- 5 gierek.

Dopiero rozpoczynam przygodę z tą konsolą biggrin.gif
xdeadly
No i ja parę dni temu nabyłem gacława od kolegi z forum wink.gif

konsolka przerobiona Viper'em w obudowie ICED CUBE (transparent green)
czarny padzik
memorka
i trochę gierek... tongue.gif
skrzypol88
Ja mam czarnego gacka z jednym padem i tylko dwiema grami:
-zelda wind waker
-Resident Evil 4
TroniC
To i ja skrobne... Moj pierwszy GC i w sumie pierwsza konsola N w moim domu (lepiej pozno niz wcale...)

GC Limitka Resident Evil 4 + RGB Nintendo + Memorka limitka Resident Evil + wszystkie Residenty

Pytanie konkursowe - jakiej gry fanem jestem? wink.gif
papi
CYTAT(TroniC @ 1 06 2008, 13:16) *
To i ja skrobne... Moj pierwszy GC i w sumie pierwsza konsola N w moim domu (lepiej pozno niz wcale...)

GC Limitka Resident Evil 4 + RGB Nintendo + Memorka limitka Resident Evil + wszystkie Residenty

Pytanie konkursowe - jakiej gry fanem jestem? wink.gif

Hmm pokemonów?? biggrin.gif
Mi ostatnio udało się nabyć gacka po okazyjnej cenie. teraz tylko czekam aż mi zamówione Residenty przyjdą.
TroniC
CYTAT(papi @ 1 06 2008, 22:45) *
Hmm pokemonów?? biggrin.gif

Hmmm... Nie zaliczam tej odpowiedzi...
Limitowaną konsole Nintendo Pokemon Pikachu mam tongue.gif - ale to N64 a pytanie dotyczylo GC wink.gif laugh.gif
FredDie
Ja też mam Gacka od kilku dni. Stoi tuż obok PS2 i ładnie się komponuje:p

Moje gry :
- Legend Of Zelda: The Twilight Princess
- Resident Evil Remake

Burgund
I od dwóch dni jestem kolejnym szczęśliwym (to się jeszcze okaże) posiadaczem Gacka.
Mój to Limitowana edycja RE4 a gierki:

- Mario Kart Double Dash
- NFS: Underground
- The Legend of Zelda: Collectors Edition (dodatek do MKDD)
- GoldenEye
- Eternal Darkness
kendzior
To i ja się wpisze ;P

Opeócz Gacka posiadam jeszcze:

- Resident Evil
- NBA Courtside 2002
- ISS 2
Stoki Chan
Czarny zadbany GC (bez przeróbek oczywiście tongue.gif) , jeden pad , 2 memorki i gry :
-MGS
-Animal Crossing

Styknie tongue.gif
Wieslawa
A Wii z padem od GC i memorką też się liczy?
Jeśli tak to ja też się wpisuję smile.gif

razem z Zelda Wind Waker Limited Edition

nie wkurzajcie się wink.gif w końcu wii ma flaki z Gacusia.
Zigur
Ja mam fioletowego GaCka
+ memorka
+ 2x Pad
+ Metroid Prime 1 i 2
+ Resident evil 0, Remake, Code: VX
+ F1 2002
+ MoH: Frontline
+ JB 007: EoN
wink.gif
skyblue
skoro inni napisali, mój to wersja RE4, do tego karta pamięci 1000 bloków (chyba, nie pamiętam, ale duża wink.gif ), karta pamięci RE0, 3 pady i kilkadziesiąt gier, za dużo żeby wymieniać wszystkie, ale RE są i Ikaragua tez jest, wszystkie originały;)
xtdpiotr
to ja tez sie wpisuje..gcn ,pad,memory 64 mg...i 146 gier w tym 20 oryginałów....dzis jeszcze nabyłem lamborghini (swietna gierka0 ..i robocop...czyli mam juz148 gierek..pozdrówka
sokol
I czym tu się chwalić? Piratów to można mieć tysiąc pincet sto dzywincet. No ale 20 orgnałów to nawet nawet smile.gif
xtdpiotr
jak masz pirata lamborgini to jestes dobry..ja ta gre 2 lata szukałem.....a po co mi dziesiec oryginałow jak ja chce zagrac na kazdej gierce co wyszła na gcn...ja teraz moge nacieszyc oczy bajeczna grafa w lamborgini...a ty niestety ...moze tej gry na oczy nie zobaczysz...
volken
GameCube, kolor srebrny, zakup uważam za porażkę.
nWo
a to dlaczego ?
Coati
pewnie 5 gier mu przypasowalo z czego 4 to gry multiplatformowe w ktore juz gral na ps2/xpudle ;]
volken
Cóż, są mniej lub bardziej udane zakupy.Na moją opinię wpłynęły czynniki zewnętrzne, jak choćby brak gier i akcesoriów; ponadto niewielkie możliwości konsolki.To jest oczywiście moje zdanie, w pewnych kwestiach moge się mylić, więc proszę bez żadnych ataków fan boyów wink.gif .
nWo
Dla mnie zakup NGC to jak najbardziej udana inwestycja.

1. kupilem sama konsole + jeden pad i memorka
2. przerobilem czipem viper
3. kupilem obudowe icedcube
4. gram w mase gier w ktore chcialem zagrac gdy byly wielkimi hitami, Residenty, MGS Twin Snakes, Zeldy, Metroid Prime

i wszystkie tylko trzeba nagrac na odpowiednia plytke i po sprawie hyh.gif fajna maszynka to nintendo nie łam sie graj w gry glaszcze_.gif
RoL
- czarna gejkupa (Metroid Prime Pack),
- Wind Waker,
- Metroid,
- James Bond: Everything or Nothing

Kupilem wlasciwie dla jednej gry (Zelda) i sie nie zawiodlem. Pad na poczatku wydawal sie dziwny, ale po jakims czasie mozna sie przyzwyczaic. Obowiazkowo bede musial obczaic mario kart, residenty i moze jeszcze Eternal Darkness
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.