Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: spis posiadaczy gamecuba
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
_RikkimarU_
oj widze że mało was...ale nie martwcie sie od jutra zasialam wasze szeregi (póki co mam gba) a mój gg to:3510323 ..._Rikkimaru_ mejlduje sie..do usług tongue.gif
skizo
Zapraszam wszystkich posiadaczy kosteczki aby wpisali się do listy osób posiadających konsolę GameCube. Mam nadzieję, że taka lista ułatwi w przyszłości organizowanie wszelkich zlotów fanów kostki, pomoże w nawiązaniu kontaktów, wymianie gier itp.

W chwili obecnej layout i niektóre mechanizmy są wersji total beta (wpisy można w każdej chwili edytować w celu zmiany spisu posiadanych gier, gier na wymianę etc.)

http://emu.makii.pl/gcn_klub.php3
szczurek
Zapraszam wszystkich posiadaczy kosteczki aby wpisali się do listy osób posiadających konsolę GameCube. Mam nadzieję, że taka lista ułatwi w przyszłości organizowanie wszelkich zlotów fanów kostki, pomoże w nawiązaniu kontaktów, wymianie gier itp.  

W chwili obecnej layout i niektóre mechanizmy są wersji total beta (wpisy można w każdej chwili edytować w celu zmiany spisu posiadanych gier, gier na wymianę etc.)
http://emu.makii.pl/gcn_klub.php3

ja już się zapisałem wink.gif
Tez mam GC! Niny RoXX
GG: 2000617
Greg
tez sie wpisuje, niewiem czemu nie zrobilem tego wczesniej hyh.gif 3677835
_RikkimarU_
kurde już mam gcn ...3510323...zelda rules...ha! mam nawet tege tentego kabla do gba cos ie podłancza...szajsowate to to :?
DJ_JASZCZUR
WPIS:P
GG:1436465
I MAM NA GACKA MAM JUZ:
1.Zelda Wind Waker Limited Edition
2.RequeSquadron 2
3.Iss2
4.Nba CourtSide 2002
i na pszyszly miesiac plany na Metroida i Re1 i 0 tongue.gif
MA KTOS Z WAS OPCHNĄĆ ORGINALNE PUDEŁKO OD GRY JAKIEJS Z GACKA NA 1CD?? SAME PUDELKO BEZ OKLADEK ITP.....
Michu
mam juz kostke,i wiecej mi nie trza!!moje namiary GG:1985774. biggrin.gif
gamecubek

no nowy wpis i jeszcze mój koleś z Zielonej :wink:
wężyk
no wreszcie się moge tu wpisać kostke mam razem z zeldą od jakiś dwóch dni .gg 3731111
Michu
gamecubek
no kurde chłopaki tylu was teraz Gacka kupiło dalej wpisywać śie icon_twisted.gif
Glucik
3-Moj 6-numer 1-GG 5-jest 9-wpisany 7-tu 2-właśnie (...)
_RikkimarU_
no ja zmieniłem numera GG :> 2707205 call me smile.gif
Sojer
Mam od wczoraj biggrin.gif , mój numer GG: 4095210
Ryo-San
mam od kiedyś tam: 4719862
fagg
o dzisiaj...wpis...
bartiz
Ja moze sobie kupie smile.gif
Quby
Ja oficjalnie bede mial jutro smile.gif Ale W icon_twisted.gif PI icon_twisted.gif S :wink:
Michu
i ja sie wkrece:1430281
expres
A ja mam od tygdnia:D GG poniżej w podpisie.
HunterX
GameCube'a mam od wczoraj (24.12.2003 ok. 10:40). Konsolka jest W-Y-P-A-S i szczerze ją wszystkim polecam! Mój numer GG: 1183108.
Kubaa__
Wczoraj zakupiłem (27.12.2003r. laugh.gif ). Nr gg - 2702152
Kevcio da Mastah
A ja mam ld 1. 06. 2K2 i jestem happy laugh.gif
GG:1201951
Wario
Ja mam NGC od soboty biggrin.gif Mój nr gg: 5452128. A i WPIS
Czopek
A ja dostałem na Dzień Dziecka od taty w roku 2K2. GG nie podam bo sie boje że bin Laden mnie schwyta :roll:
piNiEk
Ja pociskam na GC. GG: 1344650 . Pozdr0 dla prawdziwych graczy !
<RILES>
też się wpisze, ale za kilka dni mój gacuś będzie miał innego szczęśliwego właściciela(względy ekonomiczne niestety) sad.gif
cookie
Na skutek silnego nacisku rzeszy moich fanów :wink: wpiszę się i ja.
gg 5258240 (nick nie będzie pasować, bo mam dwie osobowości smile.gif )
Jak sobie policzyłem - jestem 47 (bo dwóch rezygnowało z GC - ka). Nie są to wszyscy np. nie ma Akumy, -=Burthess'a=- itd. Przeglądając forum tylko w tematach GCN/GBA zliczyłem (nie sprawdzałem wszystkiego) około 150 nick'ów (przy czym nie wiem ile faktycznie osób jest posiadaczem kostki). Jak myślicie : dużo/mało (jak na korzystających z forum)?
Kubaa__
Ty chyba nie masz co robić.... :? .
-=Burthess=-
Wpisałem się już w innym temacie ale nie zawadzi (chyba:) i tutaj. A więc biggrin.gif W biggrin.gif P biggrin.gif I biggrin.gif S biggrin.gif
whitesand
Mam tu jeden wpis(aktualnie pod nickiem Gość-thx Penix), dotyczy jednak Cube'a. Ponieważ nie znalazłem wyliczanki dla GBA, wpisuję się tutaj, tym postem.
sokol
JAk wszyscy to i ja.Posiadam czarnego jak pupa dorodnej murzynki gacusia i jestem dumny z tych pośladów...........(sic).
kilix
Jestem posiadaczem GaCka od grudnia GG: 3649456
R4V3N
WPIS, gg: lepiej nie smile.gif
MiGoo
Co ja bym dzis bez Gacka robil ?? question.gif

GG jak ktos chce, to znajdzie wink.gif
po_ziomek
Przegladalem sobie starsze tematy i znalazlem ten tongue.gif wpisuje sie a Gacka bede mial od jutra biggrin.gif

gg--------------------------------------------------------------->2129461

pzdr
bartiz
-WPIS-
świerzbik
No to i ja się wpisze.
Miyu
W P I S GG : 9433848
FiL4
NiNteNdo GameCube'a kupilem od razu po premierze amerykanskiej, czyli okolo 2 lata temu. Wpiiis tongue.gif
..::XMANiAK::..
arrow.gif MAM :!:
-Sora-
Wreszcie już ją mam:D WpIs
emik
hmm... 3779163 8O
Michu
i ja tez mam GC, a moj nr to : 1430281
GregorM
Gacek rula smile.gif

GG: 3502940
butastita
Jestem!
Glucik
Nie pamiętam żebym się wpisywał więc ... jestem.
Arkady
arrow.gif 7087841 :!:
doogie
A ja mam swojego malego gacka (nie mylic z wackiem)
kaka
i ja tez mam cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.