Przeszdłem już pierwszą świątynię teraz szukam drugiej sage, zastanawiam sie czy jeśli Master Sword odzyska moc to będzie już koniec... chyba nie, to by oznaczało, że jest tylko 5 dungeonów, poza tym czytałem gdzieś, że WW jest "podzielony" na 3 części
pozniej trzeba znalezc tylko kawalki triforca z tego co wiem i isc zabuc ganona tyle
troche malo ogolnie ale sekretow i innych (pipi) jest od (pipi).....
macie juz jakies figurki w nintendo gallery ???
hahahah wiecej ich jest do zebrania niz w smash melee oj bedzie co robic
a sage ze skrzyopcami znalazlem takim przypadkiem ze .....
szedlem po prezent dla pictographa az tu uslyszlem dzwieki
ale nie powiem wam gdzie dodam tylko ze goscia nie widac tylko slychac
a zauwazyliscie ze jak byla walka w hyrule (po wyciagnieciu miecza)
to zeolnierze w zbroi po wytraceniu im broni biegali po byle jaka dzide ?
super nie ? zamiast latac po swoj miecz brali co bylo pod reka nono
miamoto jest bogiem
sanset0
12 05 2003, 18:57
odnośnie tej galerii;D
ja niemam żadnej galerii :cry:
o co biega? słyszałem gdzieś otym..ale nie mam:/
gadać :!:
NIedaleko wyspy gdzie ejst Deku Tree jest specjalny wlaz do podziemi gdzie znajduyuem sie NINTENDO gallery
jeszcze sie tam nie dostalem ,ale wiem co trza zrobic.
Ali G kuwa spied.dzielaj spoilerze. I w ogole zamknijcie się! Mowcie bardziej ogólnie.
Już im zwracałem uwage. A wiesz ze jest opcja edytuj post?
przepraszam ze pytam ale co to znaczy spoiler / byc spoilerem ???
i jesli to jest obrazliwe
to nie mowcie tak do mnie bo mozecie tego kiedys pozalowac
-=Burthess=-
12 05 2003, 21:22
przepraszam ze pytam ale co to znaczy spoiler / byc spoilerem ???
Spojler to koleś który psuje zabawe z gry opowiadając fabułe, resztę sam się domyśl
zapewne juz wiekrza czesc z was jest dalej odemnie...wiec zaciolem sie ( dalej) w momencie z dwoam grotami jedna co z niej wiatr wywieja mocno,a druga z wielkim glazem....gdy ludka mi mowi ze mam juz moc podnsozenia takich ciezarow to prubuje i nic.....w tym potzrebuje helpa....i co do 2 gorty....rybka kazal mi sie udac do ognistej wyspy,natomiast tam kazal mi sie udac do lodowej wyspy...gdzie ejst ta druga? bo szukam juz jej od 2 dno,prawie pada zniszczylem szukaj jej
to co wy mozecie sobie gadac do jakiego momentu doszliscie a ja nie ???
co to ma byc
zeby podniesc glaz potrzebujesz rekawic a zeby przejsc przez wiatr potrzebujesz zelaznych butow obie te rzeczy sa odpowiednio na ognistej i lodowej wyspie tylko juz teraz nie bardzo pamietam gdzie one sie zanjduja
w kazdym badz razie potrzebne tez bedz strzaly ktore zamrazaja ogien i odwrotne.............
sanset0
12 05 2003, 21:49
ehhhh Ali G
wszystko na BOGA ze smakiem i umiarem, markując co trzaba, ewantualnie nie mówiąc nic;D
ja gram dziś w nocy...
sanset0
12 05 2003, 21:51
te 20maja nasza Zelda może dostanie...10 w Psx extreme-jest na co czekać!!!!! Oł je!
jak myślicie Torbiszon da 10? 8O
popiel25
12 05 2003, 22:11
Torbiszon nie da 10, bo chyba ma zwykla edycje (jak wynika w beta-testu), przez co 9+ za 3 MEGA gry, to za malo...
PS:Ja wpadne w Zelde dopiero w przyszlym tygodniu :cry:
dobra juz nic nie mowie
chociaz i tak jestem mniej wiecej w tym miejcu co wy (po 2 sage'u)
i nie mam pojecia co dalej bedzie
to tylko plotki byly
Peace
jesli nie zelda to ktora gra zasluguje na 10 ???
Jak nie Zelda to.... inna Zelda

Ja jestem na etapie zbierania części treeforce'a i to chyba najmniej ciekawa część gry, strasznie żmudna i mało ciekawa, ale jak już przez to sie przejdzie to zapewne gra sie rozkręci... bo do wyżej wymienonego questu gra wymiata!!!
uzbieralem triforce'a i .......................
zmieniam zdanie na temat oceny nowej zeldy na 10 z minusem niestety
ale to plywanie zaczyna meczyc po jakims czasie
no to zabieram sie za ocarine....... ta zasluguje na 10 +
sanset0
13 05 2003, 22:21
szet następny spojler...thx!
kur wa thx!
Ja jestem nadal z miejscu dgzie wpsolpracuje sie z ta dziewczynka -ptakiem czyli jestem najbardziej zacoifany wsrod was. Przez ostatnie dwa dni Zelde gralem moze 2 h lacznie.
sanset0
14 05 2003, 14:50
ja teżz niegram ostatnio://
brak czasu..ale nadrobie to....
przez ostatnie 2 dni..grałem z zelde 0godzin 0 minut 0 sekund :cry:
Ja też ostatnio mało gram. Czekam aż otrzymam Zeldę na GBA to będę pocinał równiuteńko

.
A te nowe Zeldy na GC to four swords z GBA (i kto to kupi) oraz tetra cos tam gdzie wykonujemy questy zwiazane z piratami z Wind Waker. Na to moze sie ktos skusi.Ale tez gra 2D (oprocz kilku miejsc)
Anonymous
15 05 2003, 09:09
Zaniedbałem Zeldę .
Od 9 maja do wczoraj prawie wcale nie grałem .
Jestem dopiero w wieży (wyłaniającej się z morskich od/mętów , po rozmieszczeniu "pereł") zdobyłem łuk i ustawiłem 2 posążek ...
Trzeba nadgonić ...
sanset0
15 05 2003, 14:21
ta "nowa" zleda na gcn tożenada jaka tyle powiem...
mże dadzą nam konwerche mari kart? zamiast nowej gry?
beznadzieja,normalnie N dało tu ciała...
Przeszedłem przed chwilą pierwszą świątynie z łądowaniem miecza. Teraz z listkiem plyne do drugiej.
sanset0
15 05 2003, 17:30
a ja własnie pokonałem św. wiatru...
ta \"nowa\" zleda na gcn tożenada jaka tyle powiem...
mże dadzą nam konwerche mari kart? zamiast nowej gry?
beznadzieja,normalnie N dało tu ciała...
?
Po tylu super komplementach słysze cos takiego??!!
sanset0
15 05 2003, 19:37
ehhhhhhh coty pleciesz!
tu chodzi o inną zelde....
paroofa
15 05 2003, 20:33
ehhhhhhh coty pleciesz!
tu chodzi o inną zelde....
Taaa... o tą w 2D, która ma grafikę dobrą .... ale jak na GBA.
Na temat nowych Zeld powinnismy pisac w temacie "dla maniaków zeldy i ngc" a tutaj o wrazeniach z Wind waker i ew. bonusów.
Właśnie niedawno skączyłem Wind Wakera i w związku z tym nasuneły mi sie pewne spostrzeżenia...
po pierwsze- gra nie jest wcale tak długa jak wszyscy mówią, jest mniej więcej tej samej długości co Majoras mask a może nawet krótsza... choćiaż po ukończeniu gry dostępny jest jakiś inny tryb, nie wiem dokładnie na czym polega bo jeszcze sie w niego nie zagłębiałem, ale pewnie chodzi o wyższy poziom trudności i jakieś tam drobne zmiany
po drugie- eksperymet Shigiego z cell- sendingiem w Zeldzie naprawde sie udał gra zyskała przez co nieco inny klimaciki miejscami wizualnie wymiata, niemniej jednak ciesze sie, że kolejna odsłona serji nie będzie w cell,u
po trzecie- muzyka, jeszcze przed premierą Gacka zapowiadany był ost z udziałem całej orkiestry, tymczasem dostaliśm standardowe instrumentarium, no i te wszystkie melodyjki są jakieś "nijakie" i nie dorasta ocarinie do pięt.
po trzecie- Co do samej gry mam mieszane uczucia... do pewnego momętu jest genialnie, jak to w Zeldzie, labirynty są świetnie wydasingowane a łamigłówki w nich zawarte jak zwykle rozwalają pomysłowością, od pewnego momentu gra robi sie nudna, pływanie po wyspach przechodzenie mini labiryntów i walka w kółko z tymi samymi oponentami przykrzy sie po czasie i to zdecydowanie niszczy mój odbiór tej gry, na szczęście na końcu jest już lepiej, choc końcowy bos (nie powiem kto bo jeszcze mnie od spoilerów znowu wyzywać bendą, choć pewnie i tak sie każdy domyśla) mógłby byc trudniejszy...
po czwarte- subquesty, mojim zdaniem ten aspekt gry zdecydowanie rekompensuje niedociągnęcia w głównym wątku, jest ich sporo (choć nie tak sporo jak w Majoras mask) a niekture są naprawde świetne...
Narazie tyle...
ps. jak narobiłem błędów to sorry
cholera kolejny spoiler
masz racje mausy co do zeldy masz racje
Ja mam do skonczenia Zeldy jeszcze duzo czasu ale JUZ mi sie miejscami nudzi. Po prostu nietrafiła precyzyjnie w moje gusta. Gra na 9, moze pare dziesiatych wyzej.
Właśnie niedawno skączyłem Wind Wakera i w związku z tym nasuneły mi sie pewne spostrzeżenia...
po pierwsze- gra nie jest wcale tak długa jak wszyscy mówią, jest mniej więcej tej samej długości co Majoras mask a może nawet krótsza... choćiaż po ukończeniu gry dostępny jest jakiś inny tryb, nie wiem dokładnie na czym polega bo jeszcze sie w niego nie zagłębiałem, ale pewnie chodzi o wyższy poziom trudności i jakieś tam drobne zmiany
po drugie- eksperymet Shigiego z cell- sendingiem w Zeldzie naprawde sie udał gra zyskała przez co nieco inny klimaciki miejscami wizualnie wymiata, niemniej jednak ciesze sie, że kolejna odsłona serji nie będzie w cell,u
po trzecie- muzyka, jeszcze przed premierą Gacka zapowiadany był ost z udziałem całej orkiestry, tymczasem dostaliśm standardowe instrumentarium, no i te wszystkie melodyjki są jakieś \"nijakie\" i nie dorasta ocarinie do pięt.
po trzecie- Co do samej gry mam mieszane uczucia... do pewnego momętu jest genialnie, jak to w Zeldzie, labirynty są świetnie wydasingowane a łamigłówki w nich zawarte jak zwykle rozwalają pomysłowością, od pewnego momentu gra robi sie nudna, pływanie po wyspach przechodzenie mini labiryntów i walka w kółko z tymi samymi oponentami przykrzy sie po czasie i to zdecydowanie niszczy mój odbiór tej gry, na szczęście na końcu jest już lepiej, choc końcowy bos (nie powiem kto bo jeszcze mnie od spoilerów znowu wyzywać bendą, choć pewnie i tak sie każdy domyśla) mógłby byc trudniejszy...
po czwarte- subquesty, mojim zdaniem ten aspekt gry zdecydowanie rekompensuje niedociągnęcia w głównym wątku, jest ich sporo (choć nie tak sporo jak w Majoras mask) a niekture są naprawde świetne...
Narazie tyle...
ps. jak narobiłem błędów to sorry
Zgadzam sie. Co prawda nie przeszedłem jeszcze całej gry ale niewiele mi zostało. Nie chodzi o to, że jest za krótka ale raczej o to, że pod koniec robi się trochę zbyt monotonna. Zastąpienie klasycznych dungeonów zbieraniem... wszyscy wiedzą czego nie wyszło jej na dobre. Mimo tego gra się naprawdę przyjemnie. Po prostu jestem za tym, żeby w każdej zeldzie było min 8 "poziomów" z konkretnym bossem na końcu.
Wow, Zelda na Game Network dostala same 10 :!:
Nie do konca sie ze wszystkim moge zgodzic. Chociaz, rzeczywiscie jest to jedna z krotszych gier w serii. Ale luuudzie, Nintendo musialo isc w jakims innym kierunku, zeby nowa Zelda nie byla Ocarina w cell shadingu. Ja jej bede bronil z calych sil, bo jest cudowna, kolorowa wesola, i w ogole. Zelda rzadzi!
Powiem tak:
Cell-shading w kolejnej części byłby mile widziany.
Ten sam sposób rozgrywki już nie!
Ta gra przecież czasami nudzi co jest niedopuszczalne. Dziwie sie ze w Famitsu dostała 40/40. Moim zdanie powinna dostac jakies 37/40.
Kaxi, Ty nudzisz

Hehe, jak dla mnie to powinna dostac 39;) Bo lepsza od Ocariny nie jest!
Conker nie musisz bronic Zeldy ona sie sama broni,, bo gra naprawde wymiata! są magiczne momęty jest zajawka, rozumiem też że Niny chciało sie wybić z utartego przez poprzednie części schematu rozgrywki, ale zostało to wykonane słobo. Po prostu poszli na łatwizne, mogli chociaż dać każdemu fragmętowi trójsiłu jakiegos mini bosa czy chociaż jakoś urozmaicić rozgrywke w dlaszej części gry. Nie powiem klimat nowa Zelda ma (!!!) i dobrze, że została zrobiona w cell'u , ale kolejna część powina dostać już standardową grafike, poprostu mam ochote na epickie dzieło pokroju Ocariny! Wind weaker dodał troche świeżego powiewu do serji ale myśle, przy następnej odsłonie pora wrucić do kożeni....
sanset0
21 05 2003, 20:51
koniec tychbredni;D
lepiej powiedzcie gdzie jesteści...i czy ktoś pokonał jużto nasz dziełko?
Sanset, przeciez wiesz;) Skonczylem ja kilka dni temu. teraz Master Questa zaczalem.
sanset0
22 05 2003, 13:06
szczerze mówiąc to pierwsze słysze.... :oops:
Ja naładowałem na maxa miecza i etraz mam cos podobno zbierac:)
Ja już przeszedłem :cry: Troche szkoda, że tak szybko ale na zaliczenie czeka jeszcze mnóstwo subquestów no i Master Quest
Cottage
22 05 2003, 18:16
O co chodzi z tym Master Questem ???
Master Quest to rozbudowana wersja Ocarina of Time dołączona na dodatkowym dysku.
Cottage
22 05 2003, 19:06
Grał ktoś już w Zelde WW z podłączonym GBA ??
Napiszcie jak to się sprawdza w praktyce.
Ja gram wiecej i msuze powiedziec ze to zbieranie triforce nawet fajne. Na razie mam 3 mapki i jeden kawalek. Na razie wsyztsko polegala na wytluceniu jakis typow wiec nci ciekawego. Mozemi ktos powiedziec co daje pokonanie takiej osmiornicy wielkie z mnostwem oczu? Po jej zabicu pojawia sie miejsce na skarb gdzie ejst 20 rupees. Niemozliwe ze taki jakis sub boos dla marnych grioszy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.