Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zelda Wind Waker
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Conker
Hehe, gratulacje:) Kazdy chwali sie walka z Ganonem, ze mu tak szybko poszla. A pochwalcie sie ile sie nameczyliscie z bossami poprzedzajacymi:D
Anonymous
Hehe, gratulacje:) Kazdy chwali sie walka z Ganonem, ze mu tak szybko poszla. A pochwalcie sie ile sie nameczyliscie z bossami poprzedzajacymi:D

Eeehhh , nic nie mów . Boss poprzedzający walkę z Ganonem ( w sumie to też Ganon wink.gif) to była męka , nie wiedziałem jak się do niego zabrać . Na szczęście moja kobieta (hi Asia) , która mi dzielnie dopingowała przy Zeldzie - pomogła mi (merytorycznie ! icon_twisted.gif ) pokonać bestię . Dalej już jakoś poszło . Na całego Wind Waker'a miałem 2 poważne przestoje/przycięcia - to chyba nie jest tak źle ? :wink:
Kaxi
Cały pic byl w tym ze ten ogon sie nie lokowal tylko jego geba.
Anonymous
Cały pic byl w tym ze ten ogon sie nie lokowal tylko jego geba.

Correct . Jak kobieta mi uwagę na to zwracała , to ją zbyłem wymownym milczeniem :oops: . A co się okazało miała rację icon_twisted.gif
Conker
Hehe gdybyscie grali w poprzednie czesci wiedzielibyscie o co chodzi:D
Kaxi
Ja sie zacialem:
przy pierwszym bossie (nie zauwazylem ze kamera w przerywniku pokazywala ogon)

przy wejsciu na moher & child island (bylo trzeba pokonac cyklona)

przy szukaniu mapy dla ghost ship (bo diamond island najpierw miala zagadke z pochodniami, a potem zmapa dopiero).
SeJo
Hehe gdybyscie grali w poprzednie czesci wiedzielibyscie o co chodzi:D

a propos poprzednich części... nie wie ktos ile trza orientacyjnie na ukonczenie Ocariny?
Conker
Orientacyjnie, grajac bez zadnych podpowiedzi starcza na duzo dluzej niz Wind Waker. Czyli okolo 60 godzin. Roboty jest naprawde wiele.
SeJo
Orientacyjnie, grajac bez zadnych podpowiedzi starcza na duzo dluzej niz Wind Waker. Czyli okolo 60 godzin. Roboty jest naprawde wiele.

yupi... to bedzie w co grac, biorac pod uwage, ze transakcja z panem "gamecubek" poszla conajmniej nie po mojej mysli... ale to juz temat na kolejny topic icon_twisted.gif
Conker

yupi... to bedzie w co grac, biorac pod uwage, ze transakcja z panem \"gamecubek\" poszla conajmniej nie po mojej mysli... ale to juz temat na kolejny topic icon_twisted.gif

Heh a moja przebiegla nad wyraz dobrze:)
SeJo
Przyszedl listonosz, wymiana sie przedluzala, ale overall zwaracam honory!
Splender
Kurde, znów sie zaciolem :? Przeszedłem praktycznie całe Forbidden Forest, byłem wszędzie, zebrałem praktycznie wszystkie skrzynie, oprócz jednej, w której jak mniemam znajduje się klucz do bossa (poziom B1)... I tu jest problem, nie mam pojęcia jak się do niej dostać. Z jednej strony próbuje dopłynąć, ale są tam te dwa strzelające stworki, a ląd jest za wysoko, przez co Link nie potrafi na niego wejść sad.gif Z drugiej strony jest za wysoka ściana, na którą nie ma jak wejść... Próbowałem już chyba wszystkiego i kuna nic :?
Kaxi
Wejsc na tego kwiatka i machaj lisciem zeby sie odbic od sciany i tak plyn.
SeJo
Kurna dostalem ognista i lodowa strzale i nie wiem co dalej. Ponoc trza na jakas wyspe(na jakies wyspy) sie dostac, ale gdzie one sa question.gif Pomocy...
Splender
Wejsc na tego kwiatka i machaj lisciem zeby sie odbic od sciany i tak plyn.

Rzeczywiście, że też na to nie wpadłem smile.gif Boss był cieniutki i prosto było go pokonać. W końcu powiększyłem sobie też sakiewkę (do 1000 rupees) i bomby (moge nosić 99 biggrin.gif )Teraz biegam sobie po Tower of God's i męcze się przy trzecim ludku, którego chronią takie śmieszne lasery... W każdym bądź razie mam trzy dniową przerwę od grania, bo jadę z rodzinką na wycieczkę biggrin.gif W tym czasie może coś wymyślę :wink:
Greg
dzis kupilem sobie GCN razem z Zelda i GRAM smile.gif wszedlem napisac posta i wracam do gry biggrin.gif
JJJ
a ja jestem juz na koncu.....mam 10 serduszek,zasejwowalem przed filmikiem,otacza mnie ogien i wpadaja 2 darknuty(czarne,najsilniesze) ...oczywiscie mnie zabijaja,wiec mysle ze respawnuje sie przed hyrule caste a tu lipa...wracam na arene boju ale juz z 3 zyciami....(pipi)nolem joyem konsole kopnolem....kurde alem zem sie wkurzyl
Greg
a dluga jest sama gra?
JJJ
tak biggrin.gif
Greg
lakoniczna odpowiedz smile.gif a ile tak okolo w policzalnej jednostce czasu? (najlepiej w godzinach smile.gif )
szczurek
W poradniku eXtrim #3 napisali że 20-50 godzin ale dla śmiertelnika pewnie trochę więcej. cool.gif
Greg
no to super smile.gif czyli czeka mnie mnostwo grania smile.gif
JJJ
ja juz chyba 2 miesiac mecze zelde...a w godzinachto juz bedzie cos kolo 70...;p
szczurek
mówiłem że 'troshkę' więcej laugh.gif
JJJ
ahhhh przeszedlem Zelde Wind Waker,musze przyznac z czystego serca,ze nigdy ale to nigdy niewidzialem gry z tak (pipi)* scenarisuzem,ta gra to jest gra wszechczasow! jeszcze mam lezke w oku .....tylko geniusz mogl stworzyc te gre
gamecubek
ja niemoge sie doczekac kiedy zelde dopadne kase juz uzbierałem
JJJ
Gamecubek powiedzie ci jak sie konczy Zelda? biggrin.gif
gamecubek
Gamecubek powiedzie ci jak sie konczy Zelda? biggrin.gif
nic mi niemów zaelda już domnie leći pewnie w poniedziałek przyleći smile.gif
gamecubek
no i stało śie mam ją mam kochaną ZELDE smile.gif gra jest wspaniała rewelacyjna i masakrycznie piękna boże ten świat jest piękny
JJJ
Gamecubek,zobaczysz jaki dopiero pozniej bedzie swiat piekny tongue.gif
Mnie oprocz fal najabrdziej cieniowanie uzeklo...gdy jest sie w ciemnym pomieszczeniu i sa potworki z pohodniami....to wszystko wyglada tak realnie...tzn gdy oni zaslaniaja ogien to jest ciemniej ale wystarczy ze sie odwruci w nasza strone i juz bedzie jasniej-rewelka smile.gif
Greg
a ja mam takie pytanko : jaka zastosowac technike w drugiej probie na statku pirackim (skakanie po linach) ?! da sie jakos na tej linie obracac? szlag mnie powoli trafia szczerze mowiac
Splender
Przytrzymaj R- wtedy możesz się obracać, podwyżać i obniżać linę smile.gif
Też mnie brał szlag podczas tej i poprzedniej próby na tym statku smile.gif

Ja teraz skończyłem ten labirynt, gdzie dostaje się nową tarczę (SPOJLER kapitalny jest motyw pilnowania Medli, oraz samo nią sterowanie biggrin.gif SPOJLER) Teraz próbuję się dostać do Ice Ring Isle, ale jakoś mi to średnio idzie (czemu Link tak się ślizga :roll: :wink: ) a następnie zmierzam do świątyni wiatru icon_twisted.gif
Mam pytanko do tych, którzy już skończyli Zeldę:
Dużo jeszcze gry przede mną, czy już jestem niedaleko końca?
Greg
Splender, wielkie dzieki biggrin.gif ide grac biggrin.gif

co do twojego pytania... nie ukonczylem jeszcze gry ale sadzac po poradniku extreme (sprawdzalem nazwy lokacji, sam z poradnika nie korzystam, moze jak bede drugi raz gral zeby przejsc gre na 100%) jestes na 7 stronie z 10
Kaxi
Ja właśnie koncze WW po raz drugi (zebrałem wszytskie mapki z kawałkami triforcea). Ciekawe czy jak sie przechodzi trzeci raz to tez cos jest? Musze sprawdzic:)
Ali G
ja juz skonczylem drugi raz i nic nawet nie pytala sie konsola o save'a
tylko ekran tytulowy ... chlip chlip
Kaxi
Mam mega problem. Jestem w trakcie zbierajnia triforce i normalnie j8z 2 dni szukam wyspy przy ktorej jest trzeci kawałek. Gram po raz drugi i jest inne rozmieszczenie.
Manor
a mnie rozbroil trailer zeldy na gametrailer.com urywki zeldy a w tle muza z conana barbazyncy (doslownie) biggrin.gif biggrin.gif , czy w grze tez sa podobne kawalki (chory, orkiestrowe brzmienia)?
Manor
chlone doslownie wszystkie trailery i spoty jakie moge znalesc. Gdy je ogladam w rytm przekozakiej muzy przechodza mnie dziwne dreszcze.....jakbym kiedy juz znal te serie, a przecierz nigdy w zadna zelde nie gralem........jeeeeezu jak mnie do tej gry ciagnie, dostaje orgazmu laugh.gif na widok trailerow, a co by bylo, gdyby dane mi bylo w nia zagrac.....z drogiej strony lepiej nie bede jej az tak przecenial, zeby sie nie zawiesc potem podczas gry wlasciwej (oby nie)
JJJ
Manor to jeden z pierwszych zapowiedzi tej gry...a muzyka masz racje pochodzi z Conana Barbarzyncy ;p,ale niestety nie uswiadczysz tej muzyki w tejze grze
gamecubek
chlone doslownie wszystkie trailery i spoty jakie moge znalesc. Gdy je ogladam w rytm przekozakiej muzy przechodza mnie dziwne dreszcze.....jakbym kiedy juz znal te serie, a przecierz nigdy w zadna zelde nie gralem........jeeeeezu jak mnie do tej gry ciagnie, dostaje orgazmu laugh.gif  na widok trailerow, a co by bylo, gdyby dane mi bylo w nia zagrac.....z drogiej strony lepiej nie bede jej az tak przecenial, zeby sie nie zawiesc potem podczas gry wlasciwej (oby nie)
chłopie trialery nawet połowy nieoddaja tego co zobaczysz grajac w Zelde gra sliczna i wspaniała tylko Niny robi takie gry smile.gif
Manor
chlone doslownie wszystkie trailery i spoty jakie moge znalesc. Gdy je ogladam w rytm przekozakiej muzy przechodza mnie dziwne dreszcze.....jakbym kiedy juz znal te serie, a przecierz nigdy w zadna zelde nie gralem........jeeeeezu jak mnie do tej gry ciagnie, dostaje orgazmu laugh.gif  na widok trailerow, a co by bylo, gdyby dane mi bylo w nia zagrac.....z drogiej strony lepiej nie bede jej az tak przecenial, zeby sie nie zawiesc potem podczas gry wlasciwej (oby nie)
chłopie trialery nawet połowy nieoddaja tego co zobaczysz grajac w Zelde gra sliczna i wspaniała tylko Niny robi takie gry smile.gif

dzieki ci, podniosles mnie na duchu:))
Kaxi
Ja chlonalem wszytskie trailery, newsy, screeny i infa i....pierwsze wrazenie bylo negatywne. Znaczy zelda byla wspaniala ale nie az takl jak myslalem. Dopiero gdzies od polowy gry zaczela mi sie duzo bardziei podobac. Wiec lepiej daj se na wstrzymaniue.
Greg
eh, mi jakos przeszla ochota do Zeldy... gram teraz w WE7, WRC2 i Kingdom Hearts... moze zaczne wreszcie Residenty, od Zeldy musze odpoczac
JJJ
Greg tez tak mialem,szcegolnie gdy sie zaciolem,poczekalem z 3 tygodnie i ruszylem z nowymi silami smile.gif
Splender
Zelda jak Zelda, bywają momęty gdy nie chce się grać. Ochota jednak szybko wraca, co wiem z doświadczenia wink.gif Obecnie mam zastój, ale z innego powodu: wymieniłem się z Ajreq'iem na kilka dni konsolami (ja mu dałem GC, on mi PS2) i ostro pogrywam w soniakowe hity icon_twisted.gif
gamecubek
no ja miałem dwa dni zastoju i ruszyło pływam już po morzu jjjjupi biggrin.gif
Kaxi
Ja jestem w wiezy Ganona...po raz drugi, ofkoz.
Kaxi
I skończyłem drugi arz Zelde. Mam pytanie. W menu/pauzie obok aparatu jest miejsce na jakis przedmiot i tam gdzie jest miecz/tarcza itp. tez jest jeszcze miesjce. Ktoś wie co tam moze byc?
kafei
SPOILER

Brakujący przedmiot w ekwipunku to Magic armor, mozesz go zdobyć wymieniając sie przedmiotami z trzema goronami. Wystarczy go pozniej odebrac u Zunari'ego na WI. Drugi przedmiot to Hero's charm, dostaniesz go od Marie na WI jesli dasz jej 40 joy pendant's
Kaxi
SPOILER

Brakujący przedmiot w ekwipunku to Magic armor, mozesz go zdobyć wymieniając sie przedmiotami z trzema goronami. Wystarczy go pozniej odebrac u Zunari'ego na WI. Drugi przedmiot to Hero's charm, dostaniesz go od Marie na WI jesli dasz jej 40 joy pendant's

Kurde, dzieki Kafei. Chyba sie gre przejdzie po raz trzeci smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.