Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zelda Wind Waker
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
DJ_JASZCZUR
o a skoro o to chodzi to ja mam problem na 4 wyspie nie wiem o co tam chodzi :cry: POMOZE KTOS??
gamecubek
o a skoro o to chodzi to ja mam problem na 4 wyspie nie wiem o co tam chodzi :cry:  POMOZE KTOS??

weż do ręki poradnik extrima tam masz odpowiedzi na wszystkie twoje problemy
DJ_JASZCZUR
ta a ile on buli ?? to bym polecial do sklepu..o nie dzis swięto zombiaków(bez urazy) ale jak by kto mogl to niech mi dopomoze:P
Pan Zbigniew
Piaso wielkie dzieki
Piaso
Poradnik kosztuje 10 PLN, ale moze byc problem ze zdobyciem go w kiosku. Czwarta wyspa? Sprecyzuj pytane.
Ryo-San
Na mnie ta gra zrobiła wrażenie ale tylko do połowy, potem było caly czas gorzej. Dla mnie i tak najlepsza Zeldą jest Majora's Maks jest najbardziej dojrzałą z wszystkich innych Zeld. Zelda TWW jest dla mnie ciut przereklamowanym tytułem. Jest dobra nawet bardzo dobra, ale bez przesady icon_twisted.gif
DJ_JASZCZUR
chodzi mi o 4 wyspe na ktorej jest taka wielgachna gora i na czubku siedzi smok no poprostu nie wiem co tam zrobic wchodze do tej gory zdobywam wind wakera tam wykonuje jedno zad ze musze odwrucic wiatr by wial w druga strone i musze wzucica taka ziomalke bo drabina jest urwana moze sien ie za bardzo sprecyzowalem jak bo cy to plizzz odezwij sie do mnie na gg: 1436465 a co do poradnika to jest w empiku ale ja mieszkam na odbrzezach szczecina (zawdzkiego itp:))
kubson
z tego co pamietam musisz w butelke nabrac wody pozniej wylac ze tak powiem na kwiatki wyrasta bomba bierzesz wrzucasz na kamien i bummmm smile.gif ale nie wiem czy dobrze kojarze hehe
na gry.wp.pl jest poradnik wiec zobacz tam
Ryo-San
www.gamefaqs.com tu macie wszystkie odpowiedzi na swoje pytnia icon_twisted.gif

p.s DJ_JASZCZUR marsz mi do sklepu po Metroid Prime icon_twisted.gif
DJ_JASZCZUR
jeszcze 7 dni i zamawiam metroidka ale jak sie zawiode to ojjj......... :wink:
kubson
ja sie zawiodlem smile.gif znaczy na poczatku super super super a pozniej czar prysl smile.gif
DJ_JASZCZUR
dla czego czyzby jakies powazne minusy?? czy nie lubisz takeigo klimatu??.....nie strasz mnie
Splender
Metroid jest grą specyficzną, albo komuś przypadnie do gustu, albo nie smile.gif Jeśli chodzi o błędy, to jest to jedna z tych gier, o których można powiedzieć, że jest niemal idealna :wink: Nie bój się więc...
kubson
mnie metroid zanudzil ciaglym wracaniem
kazdy mowi ze super klimat ale ja go nie poczulem smile.gif
no ale moze ty go poczujesz smile.gif
DJ_JASZCZUR
napewno nie pozaluje........mam nadzieje
ps.dzieki za pomoc w zeldzie :wink:
DJ_JASZCZUR
teraz jestem na wyspie forest heaven i rozkiminiam jak zabic te (pipi)a** potforki na deku tree :wink:
_RikkimarU_
musisz poturlać sie i walnąć w drzewo, wtedy spadnał i sie z nimi spokojnioe rozprawisz :wink:
DJ_JASZCZUR
no to już akurat rozkminiłem :wink: teraz jestem troche dalej hmm coraz bardziej mi sie wydaje wciagajaca :wink:
_RikkimarU_
widze że wszyscy zamieszczaja to tu, a więc ja też...mam problem

zbieram mapy triforuf i brakuje mi dwóch których nie moge zdobyć...a mianowicie jedna na a5, na mapie narysowany jest jakiś stateczek no wybieram sie tam i szukam stateczków...nie ma żadnych, trafiam na wyspe jakomśwchodze do podziemi tam zapalam jakiś 6 świczkuf i dostaje 100 rupii..na tej wyspie jest jakaś skrzynia...jak zdobyc tą mape ??

a drugi problem mam na g5, wysiadam tam na jakąś wysepke z zamknietymi drzwiami i naprzeciw jest jakaś góra ?? i co teraz :?
DJ_JASZCZUR
zajrzyj sobie tutaj: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=7,0&x=gra...,27,6542#igbody może ci pomoże icon_twisted.gif
_RikkimarU_
dobra z tym pierwszym problemem sie uporałem (z tą łodzią)...ale ten drugi nadal jest aktualny (w tym linku (heehe) co mi dałeś pisze że trzeba jakieś hoyi wezwać czy coś) co tam mam zrobić z dalek po wybicui ptaków zauważyłem tam jakieś srebrne cosie, jak zaczolem do nich strzelać to zmianiały kolor zrobiłem tak z trzema ale z jednym ze wzgledu najego położenie jużtak nie moge HELP :!:
Kaxi
Musisz wziasc te gruszki (hoye:)) i sterować mewą. Nią te srebrne cosie zmieniac kolor (jezyk lopatologiczny). Uwazaj na wielkie ptakli gdyz cie atakuja.
_RikkimarU_
mam takie gjeszcze jedno głupie pytanie :wink: jaie gruszki i jak sterować mewą (z góry dziekuje) biggrin.gif
Pan Zbigniew
Dzis znalazłem troche woonego czasu i przysiadłem do Zeldy
Jestem przed walką z bossem-PUPPET GANON
Mam problem z pokonaniem Phanton Ganonem, Torba napisał ze musze go zabic 8 razy,ja go juz ciachłem mieczem z 10 i nic,w kółko tak on znika miecz pokazuje mi gdzie mam isci, tam zabijam pełno tych..."dzików" i spowrotem walka z Phantom Ganonem sad.gif
Moze Torba w opisie sie pomylił i trzeba go zabic wiecej razy?
Pan Zbigniew
Heh. Zaciąłem się w GANON TOWER kiedy są dwa pokoje: w jednym teleport do Forsaken Fortres a w drugim  przepaść prowadząca do walki z  jakimś mini Ganonem. Jak pokonuje go jego miecz wskazuje dobre dzwi. W tamtym pokoju jest jakies siedem potworów i dalej muszę wrócić i iść wprost, tam jest następny pokój i następny mini Ganon. Po jego pokonaniu miecz wskazuje kolejne drzwi z potworami. Ale co robić dalej??
Proszę o pomoc!!

Jeśli przejdziesz przez drzwi, a za nimi będą \"świniaki\" z pikami, oznacza to, że wybraleś ZŁE drzwi. Owszem, miecz wskazuje dobre przejście, ale tylko jedną stroną (tj. ostrze lub klinga). Po wybraniu właściwych drzwi usłyszysz charakterystyczny dżwięk. Spróbój wejścia, które wskaze ci ostrze- jeśli wejdziesz do pomieszczenia z Phantom Ganonami, to zawsze podążaj drogą, którąci wskaże; w przeciwnym wypadku idż za klingą.

ok
juz znalazłem odpowiedz smile.gif
szczurek
mam takie gjeszcze jedno głupie pytanie :wink:  jaie gruszki i jak sterować mewą (z góry dziekuje) biggrin.gif

damn człowieku nawet ja to wiem ;p
Gruszki ( tak to można nazwać ) kupujesz w Shop Ship'ie ( wiesz taki pływający sklep ), używasz tego, Link robi głupią pozę ( trzeba to zobaczyć!! ) i przylatuje mewa która pożera gruchę, w zamian możesz nią sterować. Sterujesz analogiem a wychodzisz chyba "R". To tyle młotq ;p
..wave race jest fajny...
_RikkimarU_
ej dzieki nie wiedziałem...kurde sprytnyś biggrin.gif
DJ_JASZCZUR
dobra jestem ju na nastepnej wyspe (po forest haven) i niewiem gdzie mam płynąć!! LOL tzn dopłynełem natakąwyspe całą rozwaloną i ten człeko-ptak przylecial i mi cos tam mowil o outseed popłynołem tam i dupa neiwie mco dalej:(((( icon_evil.gif
szczurek
musisz iśc do Bomb Shop, bedzie zamknięty, okrąż go i wejdź po lianie ( czy jak to się nazywa ) tam będzie dziura, wczołgaj sie w nią, dalej będziesz weidział co masz robić :wink:
DJ_JASZCZUR
ej dzieki nie wiedziałem...kurde sprytnyś biggrin.gif
a ja o tym wiedziałem tongue.gif
_RikkimarU_
musisz popłynąć na outset island...opłynąc ją dookoła aż natrafisz na wir wodny...obok niego jest płyta (jeżeli byłeś na windfall island to powinieneś mieć bomby) i rozwal ją z działa...wir zniknie a w środku bedzie ryba i da ci 3 kryształ (nazywaj jak chcesz)
DJ_JASZCZUR
hyhwłasnie o to chodzi ze nie mambomb aco mam zrobic by je miec?? icon_evil.gif
_RikkimarU_
musisz płynąć na wiondfall island uiśc za sklep z bombami i wysłuchac hasła potem idź do statku piratuf...jak przy drzwiach zapytaja hasło to podasz im to usłyszne w sklepie z bombami potem przejdziesz trening i otrzymasz bomby
szczurek
musisz płynąć na wiondfall island uiśc za sklep z bombami i wysłuchac hasła potem idź do statku piratuf...jak przy drzwiach zapytaja hasło to podasz im to usłyszne w sklepie z bombami potem przejdziesz trening i otrzymasz bomby

jezzu gupi jaszczurze, zobacz na pierwszy post z twoim pytaniem , dokładnie 3 post od dołu i zobacz co pod nim jest icon_evil.gif
a ty rikku też uważniej patrz :roll:
_RikkimarU_

jezzu gupi jaszczurze, zobacz na pierwszy post z twoim pytaniem , dokładnie 3 post od dołu i zobacz co pod nim jest icon_evil.gif
a ty rikku też uważniej patrz :roll:
kurde wujek dobra rada... laugh.gif
DJ_JASZCZUR
dobra luz ju przeszedlem teraz jestem w jakiejs swiatyni a haslo bylo barnacle :wink:
Kaxi
Ehh, przechodzenie gry bez czytania co ci mowia (czytajcie chociaz to wytluszczone) to ciezki przypadek.
DJ_JASZCZUR
no fakt ale nie lubie jak zatne sie w grze na dłużej niż tydzien :wink:
wężyk
a wiecie gdzie moge znależć metalowe buty bo jestem teraz przy szukaniu triforsów(czy jakoś tak).I jeszcze jedno jak zwiększyc siłe by podnieś taki duży głaz w kształcie twarzy??
_RikkimarU_
no więc drogi kolego aby zdobyć "metalowe buty" jak i możliwość przenoszenia tych głów jak też innych dużych przedmiotów (dzięki takim branzletom) jestes zmuszony do tego aby zdobyć zdolność do teleportacji (musisz znaleść duzy cyklon wpłynąć w niego i naszpikować strzałami żabe (jakiegos tam boga wiatru) starzłami z łuku, a wtedy on nauczy cie melodi teleportacyjnej do wind wakera) jak już to zrobisz musisz zdobyć strzały ogniste i lodowe w tym celu musisz udać sie na pewną wyspe która nie jest dostepna w żaden inny sposób (nie pamietam dokładnie jej położenia) wyposażony w możliwość strzelania zaróno ognistymi jak i lodowymi strzałami (i tu trzeba dodać że strzelanie nimi wyczerpuje twój pasek energii) musisz udać suię na dwie wysepki taką zamatrznietą i wyspe wulkan (poszukaj se ich ;p) aby dostać sie do ich środka musisz zaleznie od tego jaka to wyspa wystrzelić w nią odpowiednią strzałe (domyśl sie sam ;;p) wtedy bedziesz miał czas (ograniczony) na dostanie sie do środka i zdobycie butów i branzolet...KAPISZ!? i pamietaj synku (jak mawiał kochanowski "...nie porzucaj nadzieje, jakoć się kolwiek dzieje..." życze ci powodzenia w dalszym ciągu gry arrow.gif :wink:
DJ_JASZCZUR
wow aleś ty mądry........ :wink:
_RikkimarU_
poprostu jestem świeżo po przezżyciach z WW (a tak prawde mówiąc nadal go przechodze...)
DJ_JASZCZUR
no ja te ją mecz terazjestem jak mowilem towers of god i sie mecze niewysmiej mnie icon_twisted.gif z przestawieniem tych skrzyn i podpaleniem 2 pochodni ale to tylko przez to ze jak razmi sie nie udawalo towylaczalem gre :wink:
wężyk
dziełki za pomoc ale mam jeszcze jeden problem ztymi wyspami wulkan i ta lodowa,niemoge ich znależć.
_RikkimarU_
wyspa wulka- F3
lodowa wyspa- E6
mrpiki
Panie i Panowie... ogłaszam żałobę... Skończyłęm najlepszą wg mnie grę...

Podzielę się z wami kilkoma refleksjami(rym przypadkowy)
Otóż uważam, że jeśli chodzi o fabułe Zelda wymiata. To jest jeden z jej większych plusów.
Po zobaczeniu krainy Hyrule i jej króla nie mam wątpliwości co do grafiki. Jest coolerska.
Przechodzę grę drugi raz z jej wszystkimi sekretami...

Ocena Zeldy:
10
GRAFIKA
10
MUZYKA
10
MIÓD
10
_RikkimarU_
no ja jeszcze mam przed sobą walke z ganonem icon_twisted.gif
DJ_JASZCZUR
a ja jeszcze hyh troche duzooo gry icon_twisted.gif poprostu zaniedbywalem te gre bo nie mialem czasu zbytnio na granie :cry:
_RikkimarU_
o dżizus pokonałem fantomy, te 3 potwory i teraz miałem problemy z ganonem ;p zbyt dużo przeżyć jak na raz musze odpocząć...ZELDA RULES
_RikkimarU_
dobra musze się pochwalić bo nie wytrzymam...SKOŃCZYŁEM JĄ NARESZCIE, a może szkoda że już ją skończyłem gra jest świetna i mimo banalnych debilnie bossów i zbieraniny pod koniec daje jej 9,9999/10 poprostu jest obłedna...aha myślałem że dadzą jakieś fajerwerki na koniec a tu....tytanic ;p;p;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.