jak dla mnie zakonczenie jest piekne...mowie przed jak i po napisach koncowych
szczurek
11 11 2003, 10:21
dobra all w przyszłym tygodniu będę miał wreszcie swoją ukochaną memorkę i zacznę grać w Zelde, mam pytanko:
Jak to jest z tą galerią?? Wiem że mamy pstrykać fotki dla różnych rzeczy ale czy ktoś nam mówi co mamy sfotografować czy wszystko robimy "na czuja"??
_RikkimarU_
11 11 2003, 10:27

wiesz no nawet ładne jest ale nie takie...wybuchowe ;p;p
Jak to jest z tą galerią?? Wiem że mamy pstrykać fotki dla różnych rzeczy ale czy ktoś nam mówi co mamy sfotografować czy wszystko robimy \"na czuja\"??
jakie zdjęcia...jaka galeria...xzy coś mnie ominelo
kolo wyspy gdzie jest deku tree...jest wysoka wyspa...i tylko na lisciu deku mozna sie tam dostac...jest na nim wielka pokrywa a w srodku jakby bazar...sam zobacz i sie przekonaj
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 11:33
ja jestem w dalej na tower of gods w jakims labiryncie :wink: rikki a fajnie sie walczy z ostatnim bossem
_RikkimarU_
11 11 2003, 11:36
ehhh no tak sobiwe tyle że walczyłemz nim z 6 razy bo nie odkryłem odpowiedniego sposobu...a tak to walka jest taka sobie łatwy jest ;p
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 11:41
ale chodzi mi czy jakis wielki cwelczy jakismaly (pipi)
_RikkimarU_
11 11 2003, 11:43
tak na prawde ostateczna walka to walka z trzema bosami...ale sam ostateczny nie jest jakiś wielki walczy tak średnio nie zabiera ci wiele życia a dotego ktoś ci pomaga (więcej nie zdradzam po pewnie niektórzy wolą saami poodkrywać) a więc w tym temacie fin.
czy ja wiem czy tak pomaga....raz zamiast gandorfa trafil mnie pomocnik

...hehehe
tzn ostatnia walka jest latwa czeba ino stosowac taktyke jak na tych wielkich rycerzy
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 11:46
dobra dobra wiecej nie pisz ide sam meczyc gre
_RikkimarU_
11 11 2003, 11:47
JJJ ten pomocnik jest wq*****ący kilka razy mnie też trafił ale w ostatecznym starciu kapnolem sie dopiero za 6 razem że chodzi o tą taktyke co z tymi rycerzami
a myslisz ze ja nie? tzn przeszedlem ganadrofa za 1 razem,ale na skrawku zycia
_RikkimarU_
11 11 2003, 11:58
a fajne jaja są z 3 formą tego potforka też

satnołem w środku jak wir robił i stzreliłem 3 razy resztką energii...3 razy celnie
Farta miales...mi najwiecej klopotu sprawili ci czarni rycerze...co spadaja 3....i jestes plomieniami odciety od swiata....mialem 3 zycia i 2 dni sie z nimi meczylem....tak klnolem,bluzgalem ze....
a najbardziej mi sie podobala walka z fantomami,najciekawsze to bylo oraz z bossem w tower of gods
_RikkimarU_
11 11 2003, 12:05
w hyrule castel...nie widziałem problemu...sami sie pozabijali ja ich tylko dobijałem

a boss w tower of gods rzeczywiście był fajny...raczej jeden z lepszych...i smarkał fajnie :wink:
te efekty pirotechniczne mnie tam wgiely,piekne zrobione efekty laserow

...kumulizacja ...a nastepnie buuum buuum buuum buuum :>
_RikkimarU_
11 11 2003, 12:09
ale niestety (a może na szczęście) wszyscy bossowie byli strasznie łatwi...znalezienie myka to pestka (zwykle trzeba wykorzystać gadżet z danego poziomu) i sruuuu...banalnie debilne ;p
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 12:11
ej kto wspomoże mnie?? jak mam taką figurke małpy?! przezucic na drugą strone w towers of god jestem w takim jak by labiryncie nie wie mjak ja przezucic na druga strone jest taki most ktory blokuje mi miejsce by ja podniesc help
mnie tam tylko roslinka z deku tree denerwowala,ale reszta bossow byla naprawde latwa...no moze poza 3 forma pupet Ganondorfa
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 12:12
roslinka była latwa za 1 razem ja killnołem
_RikkimarU_
11 11 2003, 12:14
dj: musisz zagrać comand melody stojąc na takim czymś wtedy będziesz mógł sterować nią (jeżeli ie masz comand melody nie przejdziesz tego)
_RikkimarU_
11 11 2003, 12:15
o jaką rośline chodzi...te którą trzeba rozwalić bumernagiem ??
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 12:17
ups nie mam askad ja mam wziac?? :?
rikki tak ta bumerangiem...niby to latwe bylo ale jedak sie nameczylem
_RikkimarU_
11 11 2003, 12:18
aha już wiem która...nawet łatwa...za pierwszym razem taka śtrednia a w ganon tower to już banał......a co do tego gdzie zdobyć comand nmelody to nie pamietam
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 12:19
hmm w opisie teraz patrze na gry.wp.pl i jest napisane ze sie dopiero naucze command melody jak przeniose ta statue :?
ooo jaki cziter

na opisy looka ;P
w Tower of Goods sie nauczysz melodi do przejmowania nad kims kontroli
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 12:23
dzieki ale i tak ten opis mi tak pomaga ze (pipi) wogule on albo jest jakos dziwnie napisany albo ja nie umiem sie w nim połapac :?
_RikkimarU_
11 11 2003, 12:23
może chodzi o to

...podejdź do niej i naciśnij R ota wtedy bedzie szła za tobą
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 12:25
tak własnie o to chodzi idze za mnadojdze za mna do konca i co dalej jaj ja mam ja tam przezucic?? tzn na druga strone tam gdzie jest miejsce zeby ja postawic
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 12:26
rikki a jak tam resident??
_RikkimarU_
11 11 2003, 12:27
ehhh no nie pamiętam każdego szczegółu ale poszukaj może są jakieś przyciski ?
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 12:28
szukam szukam i.......no i DUPA
_RikkimarU_
11 11 2003, 12:28
rikki a jak tam resident??
nie to forum na pogaduszki ale skoro już gadamy to powiem ci że...jeszcze nie doszedł dzisiaj mija równy tydzień odkąd złożyłem zamówinie powinni jutro przysłać...akle dałem go do podpisu o tak o bo aktualnie nic nie przechodze
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 12:30
kurde prubuje go rzezucic staje nawet na krawedzi i dupa nie moge go przezucic ehh co ja mam zrobic :?
_RikkimarU_
11 11 2003, 12:31
ej to ty teraz grasz...

...zresztą może spróbuj tak...o ile jesteś w takim pomieszczeniu gdzie na środku jest dziura a na górze takie drążki którymi da sie podciągać linką to poprubuj skakać na różne części pmieszczenia tam gdzies powinien być guzik stając na nim aktywuje sie most...chyba tak ael nie jestem pewnien
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 12:33
no gram teraz pisze ptarze na lewo i gram pad lezy kolo mnie
nie ma tam zadnych drazkow korwa mac co ja mam tam zrobic.... :?
_RikkimarU_
11 11 2003, 12:35
albo jesteś ślepy albo ja sie myle...nie wiem

Co prawda to prawda. Zakończenie Zeldy to coś pięknego... Prawie się popłakałem...
znowu mam problem z większeniu mocy master sword(czy jakoś tak )jestem w wind temple i chodze z tym gościem(podobny do liście ).No i tego gościa złapała taka czrna ręke,iteraz siedzi w więzieniu ,i niewiem jak go uwolnic mówi mi żebym przeniusł taki dupny głaz,ale sie nieda??
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 14:55
a ja mam teraz problem z zamkiem nie wiem jak sie udac do lasu wiecie tam w zamku chcem przejsc ale blokuje jakies pole i nie moge przejsc odrzuca mnie HELP :? [/b]
_RikkimarU_
11 11 2003, 16:35
znowu mam problem z większeniu mocy master sword(czy jakoś tak )jestem w wind temple i chodze z tym gościem(podobny do liście ).No i tego gościa złapała taka czrna ręke,iteraz siedzi w więzieniu ,i niewiem jak go uwolnic mówi mi żebym przeniusł taki dupny głaz,ale sie nieda??
musisz mieć hookshota i żelazne but, jak już bedzięsz to miał to ubierz buty i wyceluj w punkt na tym kamieniu i go uwolnisz
Co prawda to prawda. Zakończenie Zeldy to coś pięknego... Prawie się popłakałem...
zakończenie jest fajne ale ja sie spodzewałem czegoś czegoś...

no nie wiem...fajerwerków ;p
_RikkimarU_
11 11 2003, 16:36
a ja mam teraz problem z zamkiem nie wiem jak sie udac do lasu wiecie tam w zamku chcem przejsc ale blokuje jakies pole i nie moge przejsc odrzuca mnie HELP :? [/b]
bo nie masz tam iść...bedziesz mógł sie tam udać dopiero po zdobyciu pełnej mocy miecza i wszystkich kawałków triforsa
[
zakończenie jest fajne ale ja sie spodzewałem czegoś czegoś...

no nie wiem...fajerwerków ;p
Z jednej strony też cozekiwałem jakiś większych fajerwerkow (jak to ujales) ale z drugiej strony od razu wiadomo ze bedzie sequel co cieszy mnie bardziej niz bardzo
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 18:20
ehehe to gsdzie mamisc?? czytałem w tym (pipi)anym opisieze to jakiegos lasu widac las ale nie mgoe przejsc bo jest jakas tarcza i chu_j :? DOPOMOŻ
_RikkimarU_
11 11 2003, 19:47
ehehe to gsdzie mamisc?? czytałem w tym (pipipi) opisieze to jakiegos lasu widac las ale nie mgoe przejsc bo jest jakas tarcza i chu_j :? DOPOMOŻ
o boshe już wiem gdzie jesteś ;p....masz master sworda...byłeś w hyrule castle....i musisz jechać do korkasen forest ;p;p;p to ta wyspa gdzie byłeś z piratami na początku gry ;p;p;p;p
DJ_JASZCZUR
11 11 2003, 21:29
tak niedawno wlasnie zdobylem master sworda
i rozklepalem paru ziomkow w tym zamku i i nie wiem co dalej?!
_RikkimarU_
12 11 2003, 12:44
no mówie... :? :? :? musisz sie udać do forsaken forest (na tą wyspe gdzie więziona jest twoja siostra ) :!: :!: :!:
DJ_JASZCZUR
12 11 2003, 14:42
aaa no to ju lece hmm a bede mial tam jakies szanse bo z tego co pamietam to eee jak doszedlem tam do jego siostry za perwszym razem to wyskoczyl troche wielki ekmh ptak
Splender
12 11 2003, 15:40
Ten ptak to najłatwiejszy boss w całej grze :roll: Nie ma obaw...
Co do zakończenia TWW to mnie się bardzo podobało, takie ciekawe, z jakimśtam przesłaniem.... Popłakałem się szczerze mówiąc, ale myslę, ze nie ma się czego wstydzić, to w końcu Zelda
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.