wiecie ja zdobyć ponad 3000 rubii(czy jakoś tak chodzi o e diamennty)potrzebne mi są żeby taki gościu w zielony przetłumaczył mape gdzie są triforsy(czy jakoś tak)
_RikkimarU_
12 11 2003, 19:32
możesz powyławiać skarby ;p
wiecie ja zdobyć ponad 3000 rubii(czy jakoś tak chodzi o e diamennty)potrzebne mi są żeby taki gościu w zielony przetłumaczył mape gdzie są triforsy(czy jakoś tak)
Było trzeba wczesniej zdobytych nie przepić
_RikkimarU_
12 11 2003, 20:12
miałem ten sam problem...za późno zdobyłem sakwe ;p teraz możesz tak:
-szukac skarbów (czasami można wyciągnąc całkiem niezłą sumkę)
-bić się z tym gościem na outset (jeżeli wcześniej tego nie robiłeś) uderzaj tylko tyle razy ile mówi to po kolei bedziesz otrzymywał kase
-no...możesz jeszcze sortować listy ;ppp
DJ_JASZCZUR
12 11 2003, 21:45
ja tam teraz latam po tym zamku hyh nie wiem jak wejsc tam na gore hehe zapomnialemale mam nadzieje ze zara to rpzejde :wink:
mam jedno pytanko-ile zajeło wam przejście zeldy,bo ja ją mełcze od soboty i jestem terz przy zbieraniu trforsów i chyba dużo już mi gry nie zostało.
Niecały tydzień niezbyt intensywnej gry, a zbieranie triforsów to już końcuwka, dla porównania ocarine przeczodziłem miesiącami szarpiąc po pare godzin dziennie...
_RikkimarU_
13 11 2003, 13:41
Zelde TWW...przechodziłem 2 tygodnie...ale czas na granie miałem tylko w weekendy...po kilka godzin (nie kilkanaście;p)
Trzy tygodnie grajac ok. godzine dziennie i zdobywajac 16 serc.
no i znowu mam problema ,ale małego musze znależć mapke gdzie jest trifors ale podobno jest w statku widmo anie wiem gdzie jest może pojawia się tylko w nocy??
_RikkimarU_
14 11 2003, 18:09
No więc...mapka (która pokazuje gdzie jest statek) jest na takiej wyspie (powinienes miec to zaznaczone na mapie głównej) musisz na nią iśc i teleportować sie dzbankami aż do skrzyni z tą mapką...mając ja na mapie głównej wyświetli ci sie położenie statku widma, który pokazuje sie tylko w nocy...teraz musisz w niego wpłynąć...
DJ_JASZCZUR
14 11 2003, 19:36
ej kto wspomoze??....skad mam wziasc lodowe strzały ?? :?
lodowy jak i ogniste stzraly mozna zdobyc u wrozki..aby sie do niej dostac musisz 3 razy trafic zabe ktora znajduje sie w centrum cyklonu..hmm dostaniesz wtedy czar teleportacji
_RikkimarU_
14 11 2003, 19:46
ej kto wspomoze??....skad mam wziasc lodowe strzały ?? :?
ile razy można pytać się o to samo...nawet jezeli to nie byłeś ty to rozejrzyj się po tym temacie tam wszystko znajdziesz
DJ_JASZCZUR
14 11 2003, 21:55
zdolnosc teleportacji ju mam trafilem 3 razy zabsko ale nie wiem gdzie sa te (pipi)*** strzały
musisz sie teleportowac do mierjsca gdzie sie na nogach ani lodka nie dostaniesz..teleportuj sie tam gdzie tylko mozesz a znajdziesz to czego szukasz
DJ_JASZCZUR
15 11 2003, 16:05
jeszcze cos jednego pomocy nie wiem jak wyciagnac lodowae strzaly niby je zdobylem takla ziomalka mi ije dala doplynelem do wulkany i ch** nie wiem jak je wyciagnac :? HELP!!
_RikkimarU_
15 11 2003, 16:10
wybierasz łuk do strzału i rdzaj strzał zmieniasz "R" przy strzelaniu traci ci sie poziom magii (tej z liścia deku)
DJ_JASZCZUR
15 11 2003, 16:16
ups ju wszystko rozumim bo nie mam ani troche energii (LOL) hahah
DJ_JASZCZUR
18 11 2003, 22:07
dopomocy gdzie mam znalezc sakiewke abym mobl przechowywac 5000 rupii ?? bo z tego co wiem mam dac tinglowi 3000 cso za rozszyfrowanie mapek........HELP podajcie na jakim kwadraciku jest najlepiej np A2 wiecie jak l-literki -cyferki
dopomocy gdzie mam znalezc sakiewke abym mobl przechowywac 5000 rupii ?? bo z tego co wiem mam dac tinglowi 3000 cso za rozszyfrowanie mapek........HELP podajcie na jakim kwadraciku jest najlepiej np A2 wiecie jak l-literki -cyferki
wejdz sobie na mapke kturą dał ci ten zielony tingel,jak zauwayłeś na tej mapce są też pokazane gdzie są wszystkie wruszki musisz się udać do tej
co jeszt umieszczona na samej góże mapki , a ona da ci tą sakiewke.
Tiglowi placic mozesz od mapki (ok 450 za jedna), wiec wystarczy mniejsza sakwa.
DJ_JASZCZUR
19 11 2003, 14:59
ale o co chodzi tak wogule z tymi triforcami znalazlem jak narazie jeden treeforce s chart i nie wiem co mam z nim zrobic odczytac i poplynac tam gdzie mi pokazuje??
tak,odtrzyac mozesz o tringila czy jak mu tam...taki zielony stworek...jest na wyspie "mlynie" na poludnie od wyspy handlowej
ale o co chodzi tak wogule z tymi triforcami znalazlem jak narazie jeden treeforce s chart i nie wiem co mam z nim zrobic odczytac i poplynac tam gdzie mi pokazuje??
Schemat jest taki:
Zdobywasz Triforce Chart -> Plyniesz do Tingla (poludnie od Windfall) i roszyfrowujesz mapke -> Zabierasz fragment triforce z miejsca, ktore wskazane jest w charcie
Powtorzyc osmiokrotnie.
Oczywiscie warunkiem jest wczesniejsze uwolnienie Tingla z wiezienia.
_RikkimarU_
23 11 2003, 08:26
a żeby było wszystko jasne to dodam że gdy dopłuniesz w to miejsce gdzie schowany jest trifos (widać go z daleka ponieważ w miejscu gdzie jest wystrzeliwuje promień światła) powinieneś wpłynąć dokładnie w to miejsce (co oznacza charakterystyczny dla schowanych pod wodą rzeczy dźwiek) i użuć linki (tej do bujania

) aby go wyłowić
szczurek
25 11 2003, 22:17
dobra, mam już Memorke i wreszcie zacząłem grać!! Mam pytanko: jak zdobyć Deluxe Picto Box, miałem Poradnik ale kuna porzyczyłem
_RikkimarU_
26 11 2003, 12:28
na windfall island w wiezieniu (tam gdzie uwolniłeś tingla) za dzbanem jest dzióra w ścianie wejdź w nią pokonaj labirynt i tam bedzie aparacik
dobra, mam już Memorke i wreszcie zacząłem grać!! Mam pytanko: jak zdobyć Deluxe Picto Box, miałem Poradnik ale kuna porzyczyłem

Po zdobyciu Picto Box (patrz: post wyzej) pokaz go kolesiowi w sklepie fotograficznym (tez Windfall). Powinien on dac ci quest polegajacy na fotografowaniu okreslonych ludzi (jesli nie da: wejdz po schodach, obejrzyj obrazy po czym zagadaj do niego na dole) w roznych sytuacjach.
szczurek
26 11 2003, 14:23
Po zdobyciu Picto Box (patrz: post wyzej) pokaz go kolesiowi w sklepie fotograficznym (tez Windfall). Powinien on dac ci quest polegajacy na fotografowaniu okreslonych ludzi (jesli nie da: wejdz po schodach, obejrzyj obrazy po czym zagadaj do niego na dole) w roznych sytuacjach.
rikki spamerze ja chciałem zdobyć DELUXE a nie normalny, normalny już mam dawno
dzięki, trzeba bedzie się wybrać tam...
_RikkimarU_
26 11 2003, 18:04
rikki spamerze ja chciałem zdobyć DELUXE a nie normalny, normalny już mam dawno
dzięki, trzeba bedzie się wybrać tam...
to to nie jest deluxe ;p ....a tak apropos to jaki spamerze ke?
szczurek
26 11 2003, 22:11
;p gupi ;p
gupie pytanie: Ktoś moze mi powiedzieć gdzie dokładnie na Windfall znajduje się ten głupi sklep, przeszukałem już wszystko >__<
;p gupi ;p
gupie pytanie: Ktoś moze mi powiedzieć gdzie dokładnie na Windfall znajduje się ten głupi sklep, przeszukałem już wszystko >__<
Bedac na glownym placu (tam gdzie jest grupka dzieciakow) patrz w strone wiatraka po czym obroc sie w lewo. Powinienes zobaczyc ceglany budynek z drewianymi drzwiami. Przejdz przez drzwi a znajdziesz sie wsklepie.
szczurek
27 11 2003, 14:57
another problem:
ten koleś od fotografii mowi żebym zrobił zdjęcie jakiejś zakochanej osobie, ale kto to jest? Pstrykałem zdjęcia dla każdego i nie podoba mu się :| kuna szkoda że pozyczyłem opis
another problem:
ten koleś od fotografii mowi żebym zrobił zdjęcie jakiejś zakochanej osobie, ale kto to jest? Pstrykałem zdjęcia dla każdego i nie podoba mu się :| kuna szkoda że pozyczyłem opis
Zakochana?? Byc moze chodzi o grubego wasacza w czerwonym kubraku- musisz zrobic mu zdjecie kidy wklada list do skrzynki(zaczaj sie przy niej).
szczurek
28 11 2003, 21:35
Mam problem z wind waker'em. Jestm w w Tower of Gods, zdobyłem już Comand Melody, wchodze to jednego z pokoi, widze "wagę", idę na lewo, przeskakuje wszystkie dziury, zdobywam Joy Pendant. Idę tym razem na prawo, rozwalam bombą ścianę, idę pokój z 2 posagami i znakami na ziemi. Używam jednej z piosenek, posągi ożywają, rozwalam je, biore mapę ze skrzyni. Wracam się, idę prosto tym razem, wchodzę, widze laser blokujący drogę oraz przycisk który go wyłącza. Niestety, gdy z niego zejdę laser znowu się włącza, posążków nie da się tutaj przynieść, wielkiej skrzyny stojącej na środku nie da się ruszyć. Damn, jak to zrobić? Pomoże ktoś?
tzn to jest to miejdce gdzie chyba musisz uzyc komendy kontroli tak mi sie zdaje
szczurek
28 11 2003, 22:10
tzn to jest to miejdce gdzie chyba musisz uzyc komendy kontroli tak mi sie zdaje
już przelazłem, uff, trzeba było wleźć na szczyt tej skrzyni i przelecieć nad laserami, wtedy użyć Comand Melody, ale ze mnie mastach ;p
szczurek
24 12 2003, 17:24
niach, jestem już pod koniec i powiem jedno : zbieranie Tri Force'ów to najnudniejsza rzecz jaka mnie spotkała w Zeldzie, aż nie chce się grać....
_RikkimarU_
24 12 2003, 18:20
eee tam zbieranie triforsuf to banał
gorzej jest z mapami
niach, jestem już pod koniec i powiem jedno : zbieranie Tri Force'ów to najnudniejsza rzecz jaka mnie spotkała w Zeldzie, aż nie chce się grać....
dokladnie stary, tez w tym momencie zelda wyladowala na polke i jakos nie mam ochoty w nia grac...
cieniasy
na poczatku gra rewelka pozniej przy zbieraniu triforcow przynudza ale i tak spoko sie do niej wraca
mi sie gra bardzo spodobala, szarpie jak narazie tylko w nia
Kubaa__
28 12 2003, 22:42
Ja jestem zachwycony !! Coś pięknego, od dawna nie poświęcałem tyle czasu na granie, w tym momencie łeb mnie napi****dala jak nie wiem od wpatrywania się w telewizor, ale za chwile ide znowu odpalić GC i PODZIWIAĆ TĄ GRE !! Po przejściu zabiore się pewnie za Ocarina of Time, a później za Ocarina od Time: Master Quest, bo gry te miałem dołączone już jako bomus do Wind Waker (wersja Limited Edition).
szczurek
28 12 2003, 22:49
ja się pytam : gdzie są do jasnej-ciasnej czary panowie? W OoT pograłem zaledwie kilka dni i już mam 2 z czego jeden bardzo fajny-ognisty

.
Ostatnio przez przypadek zdobyłem tą nową technikę od Orc'i. Wymiata konkretnie! Szkoda że się długo ładuje, ale obrażenia w pełni to rekompensjują
Qrde mam pewien problemik, a nie chce używać opisów...

. Gdzie trza znaleźć te triforce'y ? Nie wiem co zrobić...
Pozdrawiam !

.
_RikkimarU_
30 12 2003, 19:33
żeby zdobyć te triforsy musisz znaleść do nich mapy...a żeby znaleś do nich mapy musisz przetłumaczyć u tego zielonego mape map triforsuf czy jakoś tak
Dzieki. BTW: Fajne to chomiczki

.
I znów problem : przeszłem Towers of God, odkryłem ten "czarno-biały" zamek , wziąłem miecz , pokonałem wszystkich wrogów , odblokowałem bariery elektryczne i ... ? No właśnie i co dalej ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.