Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zelda Wind Waker
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
sanset0
te jestem w tym lasku co tyle skakania i latania na listku jest...
pokonal ktoś?
bo ja mam już 5 minutowy zastój:/
Sarni
Właśnie uwalniam Deku Tree od tych galaretek. Jeszczce dużo przede mną, ale 1/20 gry pokonana smile.gif
JJJ
zeby zabic te potworki,tzreba je starcic z deku tree,wystarczy przeturlikac sie na drzewo.....heh panowie,wlasnie sie zaciolem...od wczoraj niewiem co zrobic,gdzie sie udac.....jak dojdziecie do walki z Gonanem to dajcie mi znac co pzoniej,bo tzreba sie udac na 2 wyspeki(udalem sie ale niewiem jak otworzyc przejscia) confused.gif

nawet ja poleglem :>
Anonymous
Ja mam już drugą perłę i wróciłem na wyspę (nie pamiętam nazwy ?! - jedna z pierwszych, tam gdzie jest rezydencja tego "dziada" co mnie orżnął na kasę - " zgadnij która waza jest właściwa ? ") gdzie szukam piratów . Pada jest szaro i ponuro , przez tą pogodę to mi się Residenta zachciało i miałem wczoraj mały "odpoczynek" od Zeldy . Ale jak tylko wrócę do domu ...
JJJ
musisz sie udac do domku najabrzdiej wysunietego nad brzeg(tam gdzie bomby sie kupuje) musisz zajsc dom od tylu i wjesc bo tych krzakach na gore)
Anonymous
musisz sie udac do domku najabrzdiej wysunietego nad brzeg(tam gdzie bomby sie kupuje) musisz zajsc dom od tylu i wjesc bo tych krzakach na gore)

Bez urazy , ale nie lubię jak mi/wam ktoś podpowiada asthanos.gif .
Jeśli już tak bardzo ci na tym zależy , załóż sobie oddzielny topic ! icon_evil.gif Zelda - pomoc kompleksowa - 24 h icon_chainsaw.gif
JJJ
no sorry ,ja chcialem tylko dobrze biggrin.gif
sanset0
ejjjjjj
no (pipi)
nie psuj mi zabawy, o ja (pipi)e
też właśnie zdobyłem 2 perłę
a ty (pipi) co i jak...
ehhhhh bez takich na przyszłość
Anonymous
no sorry ,ja chcialem tylko dobrze biggrin.gif

Jak mówiłem bez urazy . I żeby to był ostatni raz ! :mrgreen:
sanset0
powkładałem wszystkie 3 perły! ha! jestem daleko :wink:
JJJ
nie jestes daleko tongue.gif...tylko Cie uswiadamiam biggrin.gif
kafei
właśnie zaczynam "drugą" część gry i się zaciąłęm :? kusi mnie żeby zobaczyć jakiś opis ale nie, nie będę szedł na łatwiznę tongue.gif tak czy inaczej bossowie, których do tej pory pokonałem to najlepsi w całej serii 8O zwłaszcza ten ze świątynii bogów i ten z Forsaken - ale cicho sza :wink:
Kaxi
Ja jestem tam gdzie sanset. Idziemy łeb w łeb. Jednak generalnie trochę się zawiodłem. Dychy nie dam.
Ali G
ŁADNA GRA
na poczatku mi sie nie spodobala i zaczalem grac w ocarine ale teraz

to jedyne co moge powiedziec

ZELDA HAS ME
ZELDA HAS ME
ZELDA HAS ME

a lyzka nie istnieje
sanset0
haha kax ja nadgoniłem
wieże mam hen, hen za sobą :wink:
przyspiesz
bo nie nadrobisz potem strat :cry:
Mausy
Co to wyścigi jakieś?! Tak czytając te posty odnosze wrażenie, że zależy wam na jak najszybszym przejściu gry... a to przecież jest ZELDA, trzeba sie ną jak najdłużej rozkoszować, to nie gra na czas!!! Hmmm narazie jedyną maludką "wade" jaką zauważyłem w WW to muzyka, tzn nie jest zła, ale nie umywa sie do tej z Ocariny... apropo bardzo podobają mi sie fabylarne nawiązania do OOT! Naprawde prz niektórych filmowych wstawkach aż ciarki przechodzą po plecach! Nie ma co gra wymiata!
JJJ
dobra panowie zaciolem sie.....to ludzka rzecz zacinac sie.....need help smile.gif
prosze o kontakt na gg lub privie smile.gif
eliwis1
Nowa Zelda poraza wszystkim!!! Grafiką, Grywalnością, Możliwościami!!! Naprawde warto ją mieć!!!
gamecubek
Nowa Zelda poraza wszystkim!!! Grafiką, Grywalnością, Możliwościami!!! Naprawde warto ją mieć!!!
mysle własnie tak samo ta gra jest fenomenalna
Kaxi
Dla mnie jedynym rewolucyjnym patentem jest w WW grafika. To jak powiewa zagiel, czy fale rozbijaja sie o brzeg to porzełom. No i swoboda-mozesz plywac gdzie ci sie podoba. Z drugiej strony wczoraj po raz pierwszy gra mi sie znudzila i zagrałem w NBA 2k3.
kafei
JJJ jeśli nie możesz wejść do dwóch jaskiń to chyba mogę Ci pomóc :wink:
sanset0
szet zaciąłem się :cry:
huh już z 10minut nie wiem co robić...
buuuuuu i co teraz question.gif laugh.gif
JJJ
kafei oooo bylbym wdzeczny smile.gif
Kaxi
Jestem po wiezy i pewnym zamku i teraz powinienem plynac do wiezienia po siostre, ale chce sie chwile powloczyc.
JJJ
uuu to coraz blizej mnie jestes biggrin.gif
a ja czekam na solucje,bo niewiem co trza zrobic smile.gif 2 dni sie jzu mecze z tym.....ale ze mnie pewnie LoL tongue.gif
Conker
Szlag, też się zaciąłem. Popłynąłem po siostrę, zrobiłem co trzeba (żeby się w spoilera nie bawić), i teraz nie mam pojecia co robić. Kuwa wieje, jak tam wleźć??
sanset0
ja też sie tam zaciąłęm
ale wiem
corobić
już
...
Kaxi
Boś pewnie se opis zobaczył i tyle:). Taki z ciebie miłośnik Zeldy:)
Greg
jak ja wam zazdroszcze tej zeldy smile.gif mam nadzieje ze niezbyt dlugo (pierwsza rzecza po otrzymaniu wyplaty na poczatku czerwca bedzie zakup GCN i Zeldy smile.gif )
Mausy
Zaciąć sie w Zeldzie to nie wstyd! Ja bym Wam tam radził nie zaglądać do solucji, taracicie połowe z tej gry! Zresztą Wind weaker to taka gra, że nawet jak sie człowiek zatnie to i tak ma co robić... minigierek i sub questów jest od h*** a newet jeszcze więcej biggrin.gif
Akuma
A mógłby mi ktoś powiedzieć jaki jest czas przejścia tej giery ??? W recenzji w PE Torba pisał że to około 20 godzin. A ile wy juz gracie ???
YETI
No właśnie Torba napisał że czas gry to 20 godz. ,a w NEO+ można przeczytać ze około 40!
Conker
Hehe, ale cos mi sie wydaje, ze Torba nie gral do konca;) Z recenzji mozna tak wywnioskowac. Zreszta to i tak bez znaczenia, wszystko zalezy od Waszych umiejetnosci i tego, czy bedziecie sie uganiali za roznymi secretami, czy nie. I jeszcze jedno, Shigeru powiedzial, ze do ukonczenia gry potrzebne jest wiecej czasu niz do ukonczenia Ocariny.
Kaxi
Ja jestem po wiezieniu i nastepuajcych po tym ebzposrednio wydarzeniach. Troche szkoda ze (cenzura) okazala sie Tetra bo to byla ciekawa postac i bez tego. W kazdym razie teraz wykonuje dawno upatrzonego sub-questa a potem wracam do gry. I mam dwa przemyslenia:
1)musze zagarc w ocarine (mam na bonusie) i Majora's Mask
2)kolejna zelda na GC ktora jzu sie robi tez ma byc w cell-shadongu
koniecznie.
sanset0
ale niestetybędzie chyba bez cella :cry:
a ja w zledzie jestem najdalej;D
zarwałem nocke i jestem hen, hen
a opis..tak przyznaje skorzystałem raz....
tam gdzie wszyscy się zacieli..i co ciekawe rozwiązałem ten problem zupełnie inaczej od Conkera..ehh zelda jest piekna :wink:
Conker
Sanset, nie chwal sie, ja nocki nie zarwalem, a jestem tam gdzie Ty. Ta gra jest piekna.
sanset0
tak a ja zarwałem;D
i co żes tam gdzie ja? ale ja mam tyle serc, moge se zmieniac pory dnia dowolnie, wogóle boom cyk cyk;D
SeJo
nie moge tego czytac!!! napalilem sie na Zelde wrecz niewyobrazalnie! a gacka bede mial najwczesniej za tydzien! i to bez zeldy... :cry: :cry: :cry:
[sorry za offtopic ale wytrzymac nie moglem :wink: ]
marshall
MAM jedno pytanie nie chce zakladac nowego tematy wiec przejde do rzeczy ---->kiedy ma wyjsc PACK GC+ZELDA w europie bo u mnie jeszcze nie widzialem takiego ?????
YETI
W ULTIMIE juz maja (podobno)
marshall
A nie znasz moze przyblizonej ceny tego zestawu?
sanset0
1000coś
drogo
wracamy do tematu;D
YETI
No wlaśnie drogo,to już lepiej zakupić zestaw z MP.
gamecubek
No wlaśnie drogo,to już lepiej zakupić zestaw z MP.
lepiej ja kupiłem taki zestaw z metroid prime i jestem szczesliwy biggrin.gif
Ali G
a ja umiem sie teleportowac i mam juz 5 kawalkow triforca, serc w cholere i za soba dungeon z pierwszym sage'm
i za cholere ine wiem kto 2 jest ?
wiecie moze ?
bo na opiesy sie poobrazalem i nie zagladam
sanset0
teleportowac się umie chyba każdy;D
ja teraz jestem w świątyni wiatru...
jezcze kawal wędrówki przedmna...i to jest PIĘKNE :!:
ps. ludzie sprzedajcie ps2!! kupta gcn! (dla zeldy :wink: )
JJJ
qfa jeszcze chwila i mnie wezmie ja dalej jestem przy tych 2-ch grotach,poniewaz niechce mi sie zapierdzielac od 1 kranca mapy do 2 kranca mapy,pzoatym zabladzilem smile.gif wiec mi niemowcie o teleportowaniu,reinkarnacjii,podwodnej cywylizacji,ale wiem tylko tyle ze keidys koles stzrela z odleglosci kilku centymetrow,potarfi zabruzgac krwia garniak za 3 tys baksow smile.gif hehehhe niewiem po co to napisalem ale jakos pasuje mi ten cytat tutaj akurat biggrin.gif
Kaxi
Cos coraz mnie uwazacie na spojlery. Mowcie bardziej ogolnikowo. Ja jestem na etapie szukania kolesia ze skrzypcami:)
Mausy
opis..tak przyznaje skorzystałem raz....
tam gdzie wszyscy się zacieli..

niewszyscy cool.gif
sanset0
że co kax?!?!@?!
że co?
aztyle nadgoniłeś? pokonałes całą swiątynie światła?( we współpracy ze znajomą?)?
jesli tak..to masz do mnie z poł godziny żwawej, bez zacięć gry....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.