Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zelda Wind Waker
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
sanset0
NIe mam czasu się rozpiywać...ale muze torzec....
ta gra jest NIE SA MO WITA
i ta grafika!!!!!!
haaaaaaaa
dotałem pake o 10 50 hahaha normalnie wohahah;D
Ceglash
Cholera jak ja sie napalilem na tą gre. Ale na kupno GCN to sie chyba nie odwarzę. A szkoda. Pozostaje mi odpalić starą Zeldę na N64 na odpowiednim emulatorze. A ta mozliwosc żeglowania w nowej Zeldzie to chyba musi byc cos pięknego. Wiec pytam: jak ta sparawa zeglowania i lapania wiatru w praktyce wygląda i czy daje frajdę question.gif
Anonymous
i ta grafika!!!!!!
haaaaaaaa

Kuna !!! A ja ?! Czemu ja jej jeszcze nie mam ?!!! icon_evil.gif
Sanset0 kiedy ci ja wysłali , looknij może jakiś stępelek postawili ....

O kuna , ale zdziwko , piszę sobie posta , a tu telefonik z chaty że był listonosz i zostawił paczuszkę , hehehehe , głupawki dostaję . Jadę na chatę , nara ... do zobaczenia za 2 miechy . Kurde Bele !!!
gamecubek
i ta grafika!!!!!!
haaaaaaaa

Kuna !!! A ja ?! Czemu ja jej jeszcze nie mam ?!!! icon_evil.gif
Sanset0 kiedy ci ja wysłali , looknij może jakiś stępelek postawili ....

O kuna , ale zdziwko , piszę sobie posta , a tu telefonik z chaty że był listonosz i zostawił paczuszkę , hehehehe , głupawki dostaję . Jadę na chatę , nara ... do zobaczenia za 2 miechy . Kurde Bele !!!
kurda je też niemam
JJJ
hehehe ja juz Zelde WW mam od 2 tygodni,i przyznam szczeze ze..... ta gra to krol krolow,mozna rzec "hail to the king!"
Co mnie najbardziej uzeklo? hmm
1-grafika
2-muzyka zmieniajaca sie wraz z akcja rozgrywana na telewizorze
3-ludeczka
4-swiat nas otaczajacy
5-wszelkego rodzaju efekty swietlne
6-mimika twarzy ( zalenie od sytuacji jaka jest,mimika naszego szczylka zmienia sie)
7-fabula,scenariusz
8-zjawiska atmosferyczne,w ogule pogoda(nawet mzona znalezc wszystkie konstygnacje gwiazd( maly duzy woz itp)
A teraz bardziej w przykladach. Juz gzdies na ten temat psialem,ale coz napsize jeszcze raz,gdy plyniemu ludeczka czujemy wrecz wiatr we wlosach,zimna bryze spod fal,mewy rownolegle leca z nasz ludeczka-majstersztyk.Gdy sie robi noc czesto w oddali mzoemy zobaczyc zblizajaca sie burze,widzimy blyski na horyzoncie,gdy po chwili stajemy w oko z prawdziwym sztorem,zdazaja sie nieraz(ale bardzo zadko) fale tak wielkie jak w gniew oceanu,coz to duzo mowic wg mnie gra roku
NCdeIgnis
:> kuźwa no i teraz nie wiem jaką gre na wakacje ZELDE czy cosik innego confused.gif (METROID ? )
JJJ
zelda-daje maxymalnie duzo radochy,ale z drugiej strony metroid tez jest kozacki
popiel25
A jak wypada konwersja Zeldy:OoT i Zeldy:MQ???
Kaxi
Ja już mam, ale nie powiem nic bo gram i nie mam czasu an pierdoły.
^CzarnY
shit, ja czekam tongue.gif

anyway, upraszam o niewysylanie spoilerow, rowniez typu taktyki na bossow itd., z gory dziekuje - tak na wszelki wypadek wink.gif
T3xz
stary jak ci się znudzi to dasz... dasz.. bo jak kurna musze mieć ZELDZIE ZELDZIĄTKO MOJE KURN*a mać!!!
Glucik
Może i grafika rządzi ale dobija mnie trochę animacja przy skokach z lampy na lampę. Jakaś nienaturalna.
Sarni

Może i grafika rządzi ale dobija mnie trochę animacja przy skokach z lampy na lampę. Jakaś nienaturalna.  

A ty wogóle widziałeś tą grę na oczy, że wydajesz opinie ? Mi się zdaje, że nie...

Co do Zeldy - prawdopodobnie jutro mi ją listonosz przywiezie, czy odbiorę od razu, czy na poczcie po kilku dniach zależy tylko od moich chęci, póki co i tak dużo nie pogram bo mam Def Jam Vendetta, NBA Street vol. 2 i niezniszczalne Winning Eleven 6: Final Evolution które pochłaniają mi caluteńki wolny czas.
Kaxi
Ty masz Glucik problemy... Gra świetna ale jeszcze m,nie wessała czyli andal mogę sobie np. bez niczego odejsc na 5 minut. Jak gra m,nie wsysa to nawet pozar domu nie ejst mnie wstanie odciagnac (vide Legend of Mana czy Eternal Darkness). Ale może się rozkreci, bo na razie dopiero co zacząłerm przygode.
Sarni
Uuu...może ze mną będzie inaczej. Bo grając w Ocarinę, przy konsoli jadłem, piłem i spałem icon_twisted.gif
Właściwie na GC nie grałem jeszcze w grę, która potrafiłaby mnie wciągnąć w dużym stopniu...
Conker
Brak mi słów, naprawdę, niedowiarki patrzcie i grajcie! Tak się robi historie....
Conker
A własnie, jak się kuwa ktoś zabawi w spoilera to zapier... poważnie! A co do konwersji, to są śliczne.
JJJ
dzis jak wrocilem z matury,wlaczylem sobie Z:WW i jazda,doszedlem do takie wyjechanego bossa,poprostu gdy(niebede zdradzal jak wyglada i jak atakuje) ale wrecz wyglada to oszalamiajaco.....gdy juz doszedlem do Gorna...cos tam ,mysle sobie o cholera juz przeszedlem confused.gif ale nie,master sword starcil swoja moc....gra wciaga maxymalne
monio4
Grałem u kolegi (u mnie ale jego sprzęt :wink: ) jest cudowna, bajer, piękna, dla niej warto kupić GaCka .
PO PROSTU TRZEBA MIEĆ NOWĄ ZELDE
sanset0
ja dla zeldy z n64 (oot) powiedziałem tarym że mam palpitacje serca(powaga) i pokonałem ..całą...
zelda WW? ten klimat powala...
a miny jakie strzela link to poezja
ja nie mam słów,....gacek WY MIA TA
JJJ
lepiej sie z luku sztrela tongue.gif bajerancko
btw jak juz ktos dojdzie do swatyni bogow,to niech sie podzieli relacjami z bossa bo dla mnie to boss bossow biggrin.gif
Kaxi
Ja chyba tam jestem, ale do bossa nie doszedłem. W kazdym razie strumienie lawy tryskajace w poweitrze plus drobiny popiolu w p[owietrzu to bajer niezly...
YETI
Niedlugo zakupie GC pewnie najpier zamówie MP,tak naprawde to mnie do tej Zeldy nie ciagnie.Ale po takich wypowiedziach,trzeba bedzie sprawdzić tą Zelde przed RE Zero(bo i tak na MP najpier wydam kase smile.gif )
sanset0
no i słusznie...
ale kup zelde pierwszą..MP fajne...ale nużące...
re0 cholernie stresujący;D
ale fajowy
a ja w zel;dzie jestem w tym domku ptaszników;D na 3 wysepce
JuveFan
fuck...wszyscy sikaja na temat tej gry..ze screenow mnie nowa zelda odpycha...ale tyle loodzi nie moze sie mylic..chyba trza nowa konsole qpic...biggrin.gif
Anonymous
Ja chyba tam jestem, ale do bossa nie   doszedłem. W kazdym razie strumienie lawy tryskajace w poweitrze plus drobiny popiolu w p[owietrzu to bajer niezly...

Nio , to robi wrażenie .
Rozśmieszyła mnie natomiast akcja z "katapultowaniem" z pokładu statku pirackiego (Tetra i spółka) , mina biednego Linka podczas odliczania i "zapewnienia" Tetry , że niby oni bardzo często korzystają z takiego spobu poruszania ... hehe . Jak to zobaczyłem - ROTFL . Ta gra cały czas czymś zaskakuje - most linowy który podczas walki można uszkodzić i spaść w lawę (notabene odcięcie lin w jednej z lokacji pozwala dojść do skrzyni) . Co ja mam więcej napisać , za dużo tego wszystkiego icon_twisted.gif . Jak dla mnie najlepsza gra ever , a zaraz za nią podąża (a może toczy się ?) Metroid Prime . Jak na razie ma dla mnie tylko jedną wadę - praca kamery (czasami) . GAMECUBE zarządził , a tu jeszcze na półce czeka RE0 , Eternal Darkness (hi Sanset0 icon_twisted.gif ) i SMS . No bo chyba nie muszę wspominać o Z:Oot .
A miałem się uczyć przed sesją ... icon_evil.gif
sanset0
mów mi Sanset;D
hehe a Eternala..no wiesz zelda, szkoła i te sprawy;D
dotaniesz nie bój żaby...
a na forum wpadłem,by napisać, włanie o tym moście..ale się ZDZIWIŁEM
rozwaliłem go celowo i normalnie wypas....
wogóle to ta gra mafajową fizyke c ałego śwtaia niby bajka...a realistyczne
Anonymous
mów mi Sanset;D
hehe a Eternala..no wiesz zelda, szkoła i te sprawy;D
dotaniesz nie bój żaby...
a na forum wpadłem,by napisać, włanie o tym moście..ale się ZDZIWIŁEM
rozwaliłem go celowo i normalnie wypas....
wogóle to ta gra mafajową fizyke c ałego śwtaia niby bajka...a realistyczne

Dobra Sanset , czekam ... i już się ślinię (łoda fak ?)

Odbiegając od tematu , wszyscy szczęśliwi posiadacze Cube'a proszeni są o odwiedzenie topica : http://www.psxextreme.pl/forum/viewtopic.p...er=asc&start=15 i napisanie kilku(nastu) lub kilku(set) ciepłych słów uzasadniających wyższość Gamecube'a względem innych konsol icon_twisted.gif . Chyba nie chcecie by w nadciągającym Poradniku nie było nic miłego o naszym "tosterze" ?!

Spójrzcie tylko na "konkurencję" :
PS2 - http://www.psxextreme.pl/forum/viewtopic.p...der=asc&start=0
X - http://www.psxextreme.pl/forum/viewtopic.php?t=7107
JJJ
heheh Kaxi,to ty jestes na poczatku gry biggrin.gif,jeszcze w cholere gry przed Toba...
Kaxi
Czym więcej tym lepiej (moja obecna ocena: 9.2)
Sarni
Mam ją. Paczuszka już doszła, Zelda leży na moim biurku, za jakieś 30 minut zacznę grę. Teraz mam długi weekend, bowiem jutro i pojutrze mam wolne, a weekend jak weekend smile.gif. Zaszywam się w domu i szpilam w The Legend of Zelda: Wind Waker, Def Jam Vendetta i NBA Street vol. 2. Będzie kozacko ! Pierwszą relację z grania w Zeldę przedstawię wieczorkiem. A może trochę wcześniej :wink:

BTW zdaje mi się, że na dołączonej do Zeldy płycie nie ma grywalnych dem. Trudno. Nie jestem pewien, bo tylko zerknąłem okiem, ale tam są tylko Ocarina of Time i Master Quest no i filmiki ze szpil Nintendo.
Jędrek
Ja nie mam Gc ale chyba co do gry moge sie wypowiedziec. Co prwda widzielm okolo 10 min. ( Kaxi mi pokazal ) I zrobila na mnie piorunujace wrazenie. Potem moglem grac ale mosialem juz isc. Wpadne jeszcze kiedys do ciebie Kaxi i se pogram.
Sarni
Gierka jest niesamowita. Mimo iż jestem dopiero na początku (na tej wysepce, pilnowanej przez te potwory) to klimat udzielił mi się i to bardzo. Cel Shadding był strzałem w dziesiątkę, gra nabrała jeszcze większego klimatu i jest zdecydowanie najlepszą przygodówką jeśli chodzi o klimat. Grafika jest przecudowna ! Coś niesamowitego ! Postanowiłem już, że nawet gdy przytnę się na dobre, nie użyje solucji, bo to byłaby porażka, to trzeba przejść osobiście !
Mausy
Mam ją!!! Grałem co prawda dopiero kilkanaście minut, ale bez wachania moge powiedzieć, że WW trzyma klimat serji! Z począdku nieco sceptycznie podchodziłem do cel-owej grafy , ale teraz moge powiedziec że Shigi wiedział co robi!!! No i jest jeszcze maset quest... szkoda tylko ze juz nie mam miejsca na memorce :? i ze nie ma grywalnych dem na bonusowej plycie :? ale nie ma co marudzic nowa Zelda jest CUDNA!!!
sanset0
sarna narazie nie ma gdzie ię zxaciąć na długo...
choć jedna głupotka mi zdrowia napsuła... :wink:
JJJ
panowie gdy dojdziecie tam gdzie ja ,porozmawiamy smile.gif narazie to jestescie powiedzmy....na szczycie gory lodowej.Bossowie sa wymagajacy,trza na nich taktyke a nie tylko mieczem przejechac(trzeba saie rozgladac,to moja podpowiedz) :>
sanset0
no no ja 1 bosssa mam już za oba....
ale spojla nie bedzie....
mówmy na bierząco kto gdzie jest..tylko nie JJJ bo wystartował za szybko :wink:
Kaxi
No to ja jestem zarz za 1 bossem, przy pewnym drzewie...
Sarni
Ja jestem na początku tej wyspy na której przetrzymują moją siostrę. Boję się, że zaraz się zatnę, ale nie powinienem smile.gif
JJJ
daje wam panowie....hmmm tydzien gora dwa smile.gif,i bedziemy jecac rowno :>

btw : 1 boss jest fajny nie?

btw2: jak macie te line to nacisnijcie R podczas "hustania sie" wtedy sie zatrzymacie i bedziecie mogli zmienic kierunek lotu
Sarni
Jestem teraz na tej wyspie z tymi ptakami i szukam tego całego Valoo. Jest kozacko, grafika mnie urzekła.

Luknąłem chwilkę na dodatki w postaci dwóch wersji Ocarina of Time - grafika nie uległa większej zmianie, natomiast animacja jest nieco lepsza niż w wersji na N64. Ocarinę przejdę kiedy indziej.
sanset0
a ja na tym fajowym listku se latam;D
kax...dasz rade?biggrin.gif
monio4
fuck...wszyscy sikaja na temat tej gry..ze screenow mnie nowa zelda odpycha...ale tyle loodzi nie moze sie mylic..chyba trza nowa konsole qpic...biggrin.gif

Mnie też "odpychały" screeny, ale teraz "sikam na temat tej gry". Musisz mieć nową Zelde .
Kaxi
Ja jestem teraz w tym lesie gdzie ten listek zgubił. I chwilowo gram w Ocarine. A pierwszy boss jest zayebisty graficznie. NOrmalnie to ajk ta lawa sie od niego dbuija, ta gra swiatel i wogole to cud miod i orzeszki.
Sarni
Pierwszy boss pokonany. Było łatwo.

Wieczorem zacznę kolejną wyspę.
sanset0
no bosss łatwy...
ja zaczynam przygode tam gdziekax... w nocy
Conker
Hehe, chłopaki coś Wam to wolno idzie. Ja zdobyłem 3 perłe, i gram sobie dalej, kuwa ale pływa się bosko...
sanset0
tak,totytak daleko jestes?biggrin.gif
nie wszyscy są takimi lamami co tylko grają :wink:
JuveFan
hmmm...sciaglem sobie sterte filmow z zeldy..o cholera...rozumiem Was teraz...

fok..jezeli muza jest taka jak na trailerach ...boze...mistrzostwo....jeszcze tylko musze obadac w wersji live..hmm..i rozbjam swinke skarobonke i kupuje gacka...biggrin.gif
sanset0
oj, nie pożałujesz!!!!!!
rewelacyjny wybór!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.