Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: wyscigi
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2
Mniam PSone
Uwielbam cukierki:
1.Destruction Derby 2 - ale krakse i piksela
2.Colin2 - rajdy,ogrom tras i serpentyna
3.Gran Turismo 2 - 500 aut i replay
4.Wipeout seria - futurystyczne
5.Rollcage - 4 kół i s-f

Jestem głodny jak psx :mrgreen:
arkadius
Z symulacji niesmiertelne obie czesci GT oraz Colin 2, a z arcade CTR i Destruction Derby Raw
Radzik
arrow.gif Gran Turismo 1,2
arrow.gif Toca WTC
arrow.gif Crash Team Racing i Colin 2 ofkoz
Genesis
Grant Turismo za realność i trudność
SOAD
1.Colin Mcrae Rally 2
2.Gran Turismo 2
3.Destruction Derby 2
magicmic
GT2............. tyle samochodów.......... połową przynajmniej pojeździłem =] aż miło sie gra =]
Venom 333
Grałem w Gran Tursimo 1 - pewnie Gran Turismo jest lepsza więc lista top to:

1. Gran Turismo 2 [ w domyśle :wink: ]
2. Gran Tursimo 1
3. WipOut 3 [ znowu w domyśle biggrin.gif tongue.gif ]
4. WipOut 2097
Hela
1) GT2
2) CMR 2
3) Wipeout 3
KoBik
Najbardziej rozjechane wyścigi przezemnie to seria GRAN TURISMO.

Tyle miodu nie ma żadna ścigałka,licencje,fury,osiągi,tuning...ach długoby wymieniać.
yabatic
gran turismo 2, vipeout, penny car racer:)
chojny
No oczywiście że Gran Turismo smile.gif .... Poza nim... długo, długo nic wink.gif Na drugim miejscu Colin McRae 3 i na trzecim - Wipeout 3
Pic
Colin McRae 2.0 najbardziej mi się przypodobał, bo jak dla mnie GT2 było za.... ja wiem? rozbudowane? w każdym razie po obczajeniu co jak i gdzie a przede wszystkim po zobaczeniu ilości samochodów i możliwości ich "podkręcania" po prostu mi się odechciało...
Hubi
Crash Team Racing to swietna gra by sobie pograc w nia w multiplayera. Jest tez swiene Gran Turismo 2, ale CTR bardziej przypadl mi do gustu.
Pic
Crash Team Racing to swietna gra by sobie pograc w nia w multiplayera. Jest tez swiene Gran Turismo 2, ale CTR bardziej przypadl mi do gustu.

O o CTR właśnie zapomniałem (nie brałem pod uwagę nie-symulatorów) a przy którym swego czasu sporo pocinałem, toteż uwarzam go za debeściaka w tym temacie i kropka.
nWo
[b]Na multi jest świetna tyle ze sterowanie gokartami jakos nigdy mi nie pasilo.
Jakuza
4 gry które z PSX-a pamiętam najlepiej :

Gran Turismo 2 ( co tu dużo mówić , najlepsza ścigałka na szaraka - zaczynając od intra , sterowania , zachowania auta i mojego kochanego Subaru Impreza STI 22B icon_twisted.gif ) , Colin McRae Rally 2.0 ( najlepsza część z całej serii , żadna z nowych części nie dorównuje "dwójce" ) , Crash Team Racing ( świetna gra na multiplayera , wspaniały party-game , dopiero niedawno tą grę przebił u nas na imprezkach Eye Toy smile.gif ) i mój wielki faworyt C3 Racing ( Arcadówka pełną gębą , niewiem czemu ta gra mnie tak wciągła , ale parę latek temu niemogłem się od niej oderwać - do dziś żałuje , że ją sprzedałem sad.gif )
nWo
[b]Hmm z czystej ciekawosci w google wpisalem nazwe C3 RAcing zeby obadac oso chodzi i oczom moim ukazaly sie fotki z grey w ktorą i ja sam katowalem nieprzeciętnie dłuuuugo.
Radzik
Z tego co słyszałem to C3 racing jest tak rajcujący jak worek kartofli, więc jak jest z ta gierą question.gif
nWo
[b]Jeżeli rajcują cie worki kartofi smile.gif to jest cool. Coś ma w sobie takiego ze nie pozwala sie oderwać. Ja wiem ze nie jet to najwysze wykonanie gry. Ma swoje wady, chyba wiecej wad ale te wady mnie wówczas przyciągały.

Jest jescze inna giera w którą sie zagrywałem.

Były tam wyscigi mieszane, np bolidami F1 bo torach szutrowych (chyba o ile dobrzw pamietam). Zaczynalo sie od wyscigów w wolniejszej klasie jakimiś rzęchami i powoli przechodziło dalej i dalej az zaczeło sie pomieszanie z poplątaniem icon_twisted.gif TRasy po asfalcie po lodzie po szutrach po piaskach pustyni total wypas jak na tamte czasy. Jej chetnie bym w to znów zagrał. Bo został mi ostatni wyścig gdzie scigalem sie juz w najszybszej klasie po asfalcie w deszczu. Nie wiem czy dobrze sobie przypominam ale miałęm problem wejściem wyzej niż 3 miejsce bo przedemną gnały dwa Skyline.

Jednak tytułu nie pamietam.
jasutoko
GT 2 Rządzi :!:
Idealny klimat, spoko grafa, i masa wyścigów.
ra-v1985
TOCA 2 - fizyka samochodów, zderzak w zderzak na zakrętach, realizm. Gram w nią do dzisiaj. Czasami wygrywam:1pl:
PiotrB
QUOTE(ra-v1985 @ 5 11 2005, 09:47) *

TOCA 2 - fizyka samochodów, zderzak w zderzak na zakrętach, realizm. Gram w nią do dzisiaj. Czasami wygrywam:1pl:

Zgadza się ! Dla mnie ta gra miała kosmiczną grywalność.
Schemat
Z multitapem to Crash Team Racing, a także Speed Freaks, który też był dobry. A na kierownicy lubiłem pograć w Ridge Racer Type 4. Szkoda tylko, że nie grałem w żadną część Wipeouta unsure.gif
Grzehoo
Seria GT na szaraku to dla mnie fenomem. Świetne były/są także serie TOCA, Colin McRae Rally, Need For Speed, Wipeout, a poza tym CTR na multi i genialny Motorhead.
Rafael_Sorel
GT wymiata, ale również cenie serie NFS oczywiście na PSX-a (teraz aktualnie gram w NFS HS) i Colin 1 i 2 happy.gif
Mackal21
Najbardziej urzekł mnie Wip3out,bo ma w sobie najwspanialsze cechy czyli:
-futurystyczny,fantastyczny klimat
-muza
-wspaniałe scenerie
-wspaniała grafika(jak na psx-a przystało)
-wykręcone trasy
-grywalność
A tak po za tym mile wspominam Gran Turismo 1&2,Speed Freaks(chyba najlepsze kartingi),Colin Mcrae rally 2,Formula 1 '97,Toca 2 i ... to chyba wszystko.
karoline
gt 1 i 2, wipeout 2 i 3, CTR
Rafael_Sorel
No teraz zaszarpuje w TOCA W.T.C, Drivera oraz V-Rally2
Paulek L
CTR, Gran Turismo2 i Wipeout wyrwały mi ładny kawałek czasu. Najbardziej CTR...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.