Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Resident Evil 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
piNiEk

Ładne shoty. Nie no0 gierka bedzie wypasiona. Już czuję ten klimacik ;]
Chris R.
http://www.cube-europe.com/news.php?nid=6268 - to trzeba zobaczyć....
http://www.gcadvanced.com/commercials/re4.wmv - dla leniwych...
Aem
Mam nadzieje że RE4 zostanie ostatecznie skonwertowany na PS2 biggrin.gif
HunterX
Mam nadzieje że RE4 zostanie ostatecznie skonwertowany na PS2 biggrin.gif

A ja wręcz odwrotnie. tongue.gif PS2 ma swojego Outbreak'a, a GC RE4 i niech tak już zostanie! Myszaq przy okazji zapowiedzi w najnowszym (80) numerze PE napisał, że gra prawdopodobnie wyjdzie też na PS2. Spoko, niech posiadacze PS2 żyją w nadziei... laugh.gif

Co do tego filmiku, to jestem zachwycony. Resident nabrał sporego dynamizmu. To nie są już głupie i powolne zombiaki - tu trzeba działać baaardzo szybko aby utrzymać się przy życiu. Poza tym fajnie strzelba rozpierniczała drzwi hehe. 'Trailer' jest słabej jakości, jednak grafika wygląda po prostu oszałamiająco! Teraz to ja czekam na jakiś oficjalny, lepszy jakościowo filmik...
Aem
A ja mam nadzieje że RE4 wyjdzie i na GC i na PS,wtedy będzie najlepiej biggrin.gif
HunterX
A ja mam nadzieje że RE4 wyjdzie i na GC i na PS,wtedy będzie najlepiej biggrin.gif

Mało Ci, że Killer 7 będzie na PS2? tongue.gif
szczurek
nju info :

"- Korporacja Umbrella będzie istnieć, i ponadto będzie odgrywać dużą rolę w grze;
- Nowa odsłona serii będzie bardziej nastawiona na akcję niż jakakolwiek wcześniejsza część, ale mimo wszystko Capcom wprowadzi do gry takie klasyczne elementy z poprzednich części jak ciemne korytarze pełne przeróżnych kreatur;
- Na pierwszym trailerze, który został zaprezentowany na targach E3 2003, pokazany był Leon zainfekowany wirusem. Capcom jeszcze raz potwierdził informację, że nie uraczymy takiego scenariusza w grze;
- Nie zobaczymy również naszych kochanych zombiaków, a także okazało się, że mieszkańcy wioski pokazani na ostatnich screenach nie są zarażeni wirusem T;
- Będzie za to dodatkowa grywalna postać, której wcześniej nie mieliśmy okazji zobaczyć;
- Będą zagadki !!! Jak powiedział producent gry, nowy Resident nie byłby Residentem bez tego typu rzeczy;
- Prawdopodobnie RE4 zostanie wydany na jednej płycie formatu NGC, gdyż w grze nie będzie żadnych sekwencji FMV (zajmujących najwięcej miejsca)... Wszelkie animacje będą generowane przez engine gry w czasie rzeczywistym;
- Grę będzie można przejść w czasie 10 - 15 godzin"

MiGoo

http://www.mwrc.resitez.net/
YETI
10-15 godzin....jak na serie RE to duzo.
Kaxi
10-15 godzin....jak na serie RE to duzo.

Przy odpowiednio strasznej otoczce pewnie się pdwoi ten czas. W końcu nie wszyscy wychylają się zza rogu bez zastanowienia:D
lysy1983
Wątpie, że będzie ż tak długa. Capcom zawsze podaje zawyżony czas przejścia sad.gif . Pewnikiem za pierwszym razem grę będzie można ukończyć w czasie poniżej 10 godzin
kubson
widzialem filmik z residenta link jest w newsach maaaasaaaaaakra smile.gif
Cyryl
Widzieliscie ten trailer?
High Quality 15 MB http://www.cube-europe.com/movies/re4-high.wmv
Low Quality 4,6 MB http://www.cube-europe.com/movies/re4-low.wmv

Dzizus ja nie dam rady sie zebrac po tym co zrobaczylem....
szczurek
OMG 8O
ta gra rozwali WSZYSTKO. Z początku nie bylem zafascynowany tym tytulem ale pozobaczeniu tytulu stwierdzam ze to bedzie czołowka gier na GC! Wreszcie inteligentni przeciwnicy [koles celuje w glowe, pyk, koles robi odjazd w bok, masa 8O ], real-time'owe akcje, wspaniala fabula, GRAFIKA! Oh-my-god 8O

szatan is comin' ]:-> icon_twisted.gif
nWo
a myslalem ze to bedzie syf jak Silent Hill a tu prosze jednak Resident znow zaskakuje
^BlaZzin^DMC
Coś mi sie zdaje że trzeba będzie skołować kaske na GC. cool.gif
lysy1983
A ja nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na ten sprzęt. Nawet jakby wyszły piraty na GC(nie wiem jakim cudem laugh.gif ), to RE4 i tak bym kupił w oryginale. Kocham Capcom, bo to co nam serwują jest warte KAŻDYCH PIENIĘDZY!!! Dziś już jestem absolutnie pewny, że RE4 to będzie perła w koronie gier na GC.
A filmik jest genialny. OH my GOD Leon umie pływać i jak to wygląda, nie to co goście z GTA i Mafii, którzy przy pierwszym zetknięciu z wodą toną.(to przestępcy nie umieją pływać???). Super jest też rozwalanie wieśniaków przez drzwi i okna. Interakcja ogromna i Leon kopie!!!!!
Takie odświeżenie było serii potrzebne biggrin.gif i daje niesamowitego KOPA cool.gif
^BlaZzin^DMC
A ja nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na ten sprzęt. Nawet jakby wyszły piraty na GC(nie wiem jakim cudem laugh.gif ), to RE4 i tak bym kupił w oryginale. Kocham Capcom, bo to co nam serwują jest warte KAŻDYCH PIENIĘDZY!!! Dziś już jestem absolutnie pewny, że RE4 to będzie perła w koronie gier na GC.
A filmik jest genialny. OH my GOD Leon umie pływać i jak to wygląda, nie to co goście z GTA i Mafii, którzy przy pierwszym zetknięciu z wodą toną.(to przestępcy nie umieją pływać???). Super jest też rozwalanie wieśniaków przez drzwi i okna. Interakcja ogromna i Leon kopie!!!!!
Takie odświeżenie było serii potrzebne biggrin.gif i daje niesamowitego KOPA cool.gif

Zgadzam sie.Coś mi sie zdaje że trzeba będzie szybko jakiegoś interesa zrobic żeby kaske na GC mieć i na RE4 of course bo wygląda niesamowicie. cool.gif
HunterX
Ten nowy zwiastun faktycznie kopie zady! biggrin.gif Dynamika, akcja i interakcja powalają na kolana. Baaardzo podoba mi się akcja na łódce i pływające po wodzie wielkie, zmutowane potwory. I jeszcze jedno: patent strzał + wykończenie solidym kopniakiem - nie mam słów! 8O
YETI
a myslalem ze to bedzie syf jak Silent Hill a tu prosze jednak Resident znow zaskakuje

-_-'.......chyba sobie zartujesz

Czytaliscie zapowiedz w nowym Neo...oni juz w to grali!
T800
Hmmm
Jestem pod wrażeniem 8O 8O 8O ostatniego filmiku!!!
Aż bije z ekranu niesamowity KLIMAT gry!!
Oby wydali RE4 też na inne platformy , czego sobie i tym którzy Kosteczki nie mają życzę. Amen.
kubson
na ps2 nie bedzie bo ponoc grafiki nie uciagnie smile.gif
JJJ
jestem swiezo po obejrzeniu tego filmu i mi prawie galy nie wylecialy z wrazenia ,grafika jest niesamowita,te drobniutkie szczegoly,az niechce sie wiezyc ze to grafika z gry a nie wyrenderowany film
Siara_iwj
O w mordę...ja już nie istnieję dla tego świata...ciul, że nie ma zombiaków ...ci kolesie i tak zachowuja się jak żywe trupy...

...a ten bydlak wygląda jak trol z Lorda...ale cóż...smile.gif
JJJ
no i mamy jeszcze przerosnietego potwora z loch ness... ^^
HunterX
BTW: widzieliście jak na tym filmiku Leon dwukrotnie odbija pociskiem lecącą wprost na niego siekierę? Faaaajne biggrin.gif
lysy1983
BTW: widzieliście jak na tym filmiku Leon dwukrotnie odbija pociskiem lecącą wprost na niego siekierę? Faaaajne biggrin.gif

Mnie się to zbytnio nie podoba. Takie zagrania to mogą być w THOTD Segi(swoją drogą świetna seria), a nie w horrorze pokroju RE. To przecież nie widostrzelnica. To zestrzeliwanie trochę takie naciągane...
Sojer
Nowe screeny!

TRAILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_twisted.gif
http://www.gamerankings.com/itemrankings/l...reviewid=336875
HunterX
Oj Sojer, jak Ty coś pierdykniesz... tongue.gif
http://www.rawgaming.net/gcn.php?view=prev...ion=view&id=232 - to dla tych co nic nie mogą znaleźć pod wskazanym post wyżej adresie. :wink:
Splender
Ludzie...widzieliscie nowy trailer??!! CO tam sie dzieje to sie w pale nie miesci.... Leon biegajacy z dziewczynka, rozwalajacy wiesniakowi łeb z łokcia po tym jak ten go od tylu zlapal...a animacja samych wiesniakow to masakra po prostu - motyw jak wywalaja jakiegos goscia z lodki do rzeki... NIe no nie moge ta gra to bedzie jedna z najlepszych obok nowej Zeldy i Metroida gier na GC, jak sie nie sprzeda dobrze to ja nie wiem...
edit: jak ktos jeszcze nie ma to podaje linka http://c.streamingmovies.ign.com/cube/arti...1104_wmvlow.wmv
YETI
Piekna gra numer jeden na GC zaraz za nowym residentem najnowsza "dorosła" Zelda.
Czekam na te gry ^^
lysy1983
Piekna gra numer jeden na GC zaraz za nowym residentem najnowsza \"dorosła\" Zelda.
Czekam na te gry ^^

Absolutnie się z tobą zgadzam! Nowy Resident zarządzi i pozamiata! To absolutny MUST HAVE! Zelda również!
HunterX
Widziałem dzisiaj ten nowy trailer i normalnie brak mi słów. Te rozwalane na wiele sposobów głowy, jakiś dziwny typ, Leon trzymany w łapach tego bossa... Aaaaaa! Jakie to piękne! Jedynym minusem dla mnie jest ta dziewczyna. Pewnie będzie ją trzeba ochraniać, a ja tego nie trawię. Nie mogli jej dać jakiegoś shotguna? wink.gif Eeee, jakoś im to wybaczę ;].

Tak przy okazji: widzieliście screeny pochodzące niby z wersji na DS'a? Ja tam nie wierzę jakoś aby miał się ukazać RE na DS i stawiam, że to obrazki z Gackowej wersji. Jeśli to prawda, to mamy w grze zombiaki i jakieś postacie a'la śmierć z kosą - wygląda to bosko. Mogę się jednak mylić i jednak RE4 zmierza również na DS. Niech się dzieje wola nieba, z nią się przecież zgadzać trzeba. wink.gif
Admin SN
A jest już film w lepszej wersji i kolejne screeny! Tutaj!
Bobok.
Właśnie przed chwilą obejżałem najnowszy filmik i musze powiedzięć że jestem na palony na tą pozycje jak knur na loche w czasie godów . Toż to Hicior na 100% będzie , tylko żal mi dupsko ściska bo jeszcze nie posiadam GC , ale teraz to już na pewno wiem że go kupie choćby tylko dla samej serii RE .
YETI
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_res...vil4_e3_2k4.wmv
Nanjnowszy trailer (3:26)
Jakie tam są akcje!!!
Brak mi słów, jakis zamek(klasztor), goscie w kapturach (mnisi czy co), jest zombie!!!.
CUDO!!!
Nie moge zebrac myśli żeby cos więcej napisać.
SCIAGAC!!!
lysy1983
O żesż ku***! Nowy trailer jest genialny! Już wyraźnie czuć, że nowy RE będzie miał o wiele mocniejszy klimat niż poprzednie części. A te akcje z Mnichami o jaaaaaaaaaaa! No i będą zombiaki(nikt mi nie wmówi, że się przewidziałem!) i bazooka!
kubson
o jaaaa ta gra bedzie niesamowita smile.gif juz nie moge sie doczekac heh chcialbym zlozyc juz preordera hehe aaaa musze zbierac pieniadze smile.gif
Splender
O ja pie***ole 8O toz to wyglada genialnie zarowno pod wzgledem graficznym, fabularnym, nawet glosy postaci jakby lepsze (ten koles z obcym akcentem - rewelka) a gameplay to juz widac, ze bedzie po porstu nie do przebicia...Cos widze ze szykuje sie nam najlepsza czesc serii - przynajmniej dla mnie tak bedzie smile.gif
Fantastyczny motyw jest tez z ta dziewczynka - lapanie jej jak skacze, czy ratowanie przed okrutnymi wiesniakami...
Najbardziej jednak podobaja mi sie dwie rzeczy - snajperka (toz to Mauzer icon_twisted.gif ) i to ze w koncu moja postac bedzie przeklinac icon_twisted.gif ("son of a b**ch" gdy Leon uslyszal kolesia z pila motorowa i znamienne "shit" w jednym z malych filmikow z ign biggrin.gif ) W koncu znaczek R do czegos zobowiazuje :wink:
Ryo-San
Mimo iż leje na Residenty ciepłym moczem to czwórka teraz mnie naparwde zszokowała. Nie chodzi tu bynajmniej o grafike ale o klimat(Blair Witch Project;), daje rade. No i są QTE jak w pięknym i wogóle najlepsiejszym na świecie SHENMUE!!!!
HunterX
Nie mogę - Ryo zmienia zdanie! 8O biggrin.gif Luzik. cool.gif

Wczoraj pisałem, że te screeny to prawdopodobnie są z RE4 na GC i nie myliłem się! Wiedziałem, że to za ładnie wygląda tongue.gif. Teraz już mogę podziwiać w pełni te zombiaki czy "zakapturzonych kosiarzy". icon_twisted.gif Odnośnie samego trailera, to jak zwykle - szok, szczena w dół i ogromny podziw. Resident Evil 4 nabiera smaczków, wreszcie widać jakieś przyjaźnie nastawione postacie i w ogóle jest młodzieżowo wink.gif . Nie mogę się doczekać konkretów odnośnie gry!
Pysiol
Ja też nie będe orginalna i powiem tylko tyle: ta gra na pewno znajdzie się u mnie w domu, nie ma innej mozlwiości.
Siara_iwj
Uhahahaha!!!!! Nie dośc, że nie grałem jeszcze w Outbreaka, to jeszcze TAKIE COŚ widzę w zapowiedziach czwórki...Grania będe miał na cały następny rok! Ej CAPCOM ! Wydawać mi tu Resident Evil : the movie...ale już biggrin.gif
szczurek
nic specjalnego nie zauwazylem po tym trailerze oprocz fajnie rozbryzgujacych sie 'muzgoof' wiesniakow oraz dziewczyneczki ktora nie jest znowu taka blondyna [vide kuca gdy cel jest za nia, rewelka]. Co nie zmienia faktu ze RE4 to bedzie HIT i to wielki!
sokol
Nowego trailera jeszcze nie widziałem ale ten stary też pokazał moc nowego residencika i to jaka.Odpychanie drabiny wyskakiwanie przez okno, super interakcja z otoczeniem no i ta walka na łódce, miodzio.

Moze ktos podac stronke z tymi filmikami?Najlepiej gdyby chodzi przypomoc Media Player:)
HunterX
Moze ktos podac stronke z tymi filmikami?Najlepiej gdyby chodzi przypomoc Media Player:)

Adres do najnowszego trailera podał YETI parę postów wyżej tongue.gif.
szczurek
http://media.cube.ign.com/media/015/015821...04_3_wmvlow.wmv
Czyzby RE4 : Cow Hunter? laugh.gif
kubson
nie no nie moge ogladac tych filmikow bo nie wytrzymam heh gra bedzie hiteeeeemmmm smile.gif
Ryo-San
heh gra bedzie hiteeeeemmmm smile.gif

Mylisz sie stary, ta gra JUŻ jest hitemmmmmmmm :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.