Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Resident Evil 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
AirCrafT
Sciagnolem sobie te wszystkie filmiki sa (pipi).Czekam na ta gre z niecierpliwoscia.Szkoda ze piemiera w europie bedzie dopiero na poczatku 2005 r ;(((
MiGoo
Rowniez mam wszystkie i jestem pod wielkim wrazeniem... Z drugiej jednak strony mam pewne objekcje odnosnie tych wszystkich zmian, jakie Capcom nam chce zaoferowac... Z reszta tak czy siak bedzie to Resident Evil i dlatego go kupie... Bo to grzech nie kupic takiej giery...
Enori
Ja już odkładam pieniążki ta gra będzie (pipipipppippipipipippippipppip-oszczędziłem pracy automatom) Nareszcie Re będzie szybszy.Podoba mi się ta zmiana klimatu, zombie-rolnik, ciekawe czy jednym z bosów będzie lepper monster?
HunterX
Lepper to chyba ten duży wink.gif .

Dwa stwierdzenia odnośnie oprawy dźwiękowej:
1. Gadka tych wieśniaków to poezja. Nie wiem jaki to język, ale brzmi strasznie. No a ten zakapturzony gościu z kosą 8O. Jego tekst mnie rozwalił.
2. Ta blondynka ma słodziutki głos! Po głowie ciągle chodzi jej wołanie o pomoc...

BTW: Czy tylko mi się wydaje, że trochę przesadzone jest ubieranie zombiaka na czerwono?
MiGoo
Jakie zombiaki ?? W RE4 nie bedzie zadnych zombiakow (choc szkoda).. Niestety trzeba sie z tym pogodzic...
lysy1983
Jakie zombiaki ?? W RE4 nie bedzie zadnych zombiakow (choc szkoda).. Niestety trzeba sie z tym pogodzic...

Jak to nie będzie, a ten w czerwonym??? Jak to nie zombiak to ja już nie wiem co 8O . a po za tym podpis przy trupie na jednym z tych filmików "He's not a zombie" czy jakoś tak. Więc wg. Capcomu ci wieśniacy to chyba jakieś zombie po ewolucji laugh.gif !
Ps. Ciekawe czy w finalnej wersji poprawią te kolizje z wieśniakami, bo to trochę psuje klimat. Ciekawe jak wygląda inventory w nowym Resie?
MiGoo
Inventory wyglada swietnie... Widzialem je juz i zrobilo na mnie niemale wrazenie... Po prawej stronie jest zdjecie Leon'a, a po lewej 12 prostokatow, czyli miejsc na przedmioty. Jest pieknie...

Odnosnie braku zombie - potwierdzil to kolejny raz producent RE4 - link do wywiadu na MWRC...
HunterX
To w takim razie co to jest to ubrane na czerwono?!? Czemu ma to takie białe ślepia, twarz całą w jakichś bliznach i nie ma żadnej broni w rękach?
MiGoo
Mozesz bardziej sprecyzowac o czym mowisz ?? W jakim trailerze to cos widac ??
lysy1983
Chyba na tym to widać:
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_res...vil4_e3_2k4.wmv

Yeti go podał na poprzedniej stronce
HunterX
Chyba na tym to widać:
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_res...vil4_e3_2k4.wmv

Yeti go podał na poprzedniej stronce

Nawet na pewno na tym trailerze ich widać.
MiGoo
Qrcze... Teraz musze to sciagnac, bo nie wiem o co chodzi, a trailery sciagniete mam w domu... Ale jak sie sciagnie, obejrze i skomentuje...

Faktycznie koles niesamowicie przypomina zombiaka, ale zombiakiem nie jest. A skad to wiem? Bo taka informacje oficjalnie podaje Capcom i sam producent RE4. Cytuje: "Oni nie są ludźmi, nie są także zombie. Dopiero kiedy zagracie w RE4 dowiecie się, czym oni są". Tyle moge napisac. Mozecie uwierzyc albo nie.
Enori
Ten typek w czerwonym który chwyta leona w klasztorze, przypomina mi zombi, więc myślę, że będzie tyle rodzajów przeciwników, że i miejsce dla ożywieńców się znajdzie :wink: .Ja nie protestuje.
]-X-[Hunter][
Ten typek w czerwonym który chwyta leona w klasztorze, przypomina mi zombi, więc myślę, że będzie tyle rodzajów przeciwników, że i miejsce dla ożywieńców się znajdzie :wink: .Ja nie protestuje.

Heyo wszyscy jak by cio to wydałem nie officialną stronkę o RE4 (HunteX ju ją zna) i tam macie doś dużo info na temat RE4 i spekulacjie na temat pierwszych Trailerów również biggrin.gif.
BIOHAZARD 4
!!UWAGA!! Z powodu efektów specialnych proszę przeglądać ją pod Internet Explorerem.
HunterX
-X-[Hunter][\"]HunteX ju ją zna

Coś piłeś dzisiaj? ;] BTW: ciekawie ponazywałeś przeciwników, np. "Mutant" (czyli to pływające w jeziorku). Na GameSpocie napisali, że to może być jakiś zmutowany delfin - i kto ma rację? ;]

Zrobię jednego hotlinka, mam nadzieję, że wybaczysz biggrin.gif.

Capcom coś ściemnia - jak to nie jest zombie, to ja już nic nie rozumiem...
]-X-[Hunter][
1) Nie mówiłem ci o tym na GG hmm dziwne, napewno wspominałem tongue.gif
2) No a jak byś to coś inaczej nazwał bo napewno nie złota rybka tongue.gif.

E3 2004 Trailer Hi-Res
szczurek
Nie bedzie zombiakow. Czemu? Bo rzad USA zrzucil na Umbrelle bombke wodorowa hyh.gif lol
Hejas

A co za różnica, czy to będzie zombie czy coś co wygląda, brzmi i zachowuje się jak zombie?

Innymi słowy: ch** z tym, jak to się zwie tongue.gif
Czopek
Może to będzie krzyżówki zombie z czymś innym? icon_twisted.gif Już sie nie mogę doczekać, jak zostanę zabity przez to coś icon_twisted.gif
JJJ
ja na te gre czekam bardziej nawet chyba niz na nowa zelde,poprostu must have nr1...tylko jedno ale ,brakuje mi jakos typowych zombich :> bo cos mi sie zdaje ze nie wykozystane zostaly wirusy,i medycyna ale wirusy i magia ,zobaczymy smile.gif
lysy1983
Nowy filmik(13,9MB) z czwartego Residenta:

http://home.megapass.co.kr/~videogamex/re4gameplay.wmv

Z początku wygląda to na zlepek akcji z poprzednich filmików z tym, że Leon precyzyjnie celuje(wieśniacy fajnie się zachowują, gdy dostaną w ryło, albo nogę). W końcu wiem jak będzie wyglądało inventory.
Ps. na filmiku widać, że shotgun ma niesamowitego POWERA!
sokol
Łojej, co to będzie.A propos dzięki za linki do filmików.Zczajcie tych wiochmenów z kosami,sierpami, widłami i innymi "wiejskimi"narzędziami eksterminacji.Ciekawe czy Capcom da nam zasmakować jak to jest walnąć cepem w wioch-zombiaka.Animacja cudo, otoczenie....(niewiem jak to ująć).
OsciBosci
Ten filmik jest cudowny. Przeciwnicy sa wyje.bani w kosmos a ten paten z łapaniem sie po dostaniu kulka jest fenomenalny...śmierc Leon`a tez niczego sobie icon_twisted.gif To musi byc hit!!
HunterX
Jakość filmiku jest bardzo słaba, ale jakoś to przebolałem ;]. Szczególnie, że na przykład mogłem wreszcie ujżeć menu gry (które prezentuje się całkiem całkiem). Poza tym widać całą osadę, jej mieszkańców, zwierzęta (są nawet kury hehe). Fajnie też wygląda obrona jednego z domów - jest niczym w Dog Soldiers wink.gif .

A gościu z icon_chainsaw.gif rządzi.
_Link_
Widziałem filmik, kuna ta gra wymiata biggrin.gif. Nie mogę przegapić takiego hitu, których jak widać nie zabraknie GaCkowi wink.gif
JJJ
hmm super trailer tylko ze mi sie wyswietlal do gory nogami i niestety musialem ogladac z przechylona glowa confused.gif
YETI
hmm super trailer tylko ze mi sie wyswietlal do gory nogami i niestety musialem ogladac z przechylona glowa confused.gif

??!!
hehe, jeszcze z czyms takim sie nie spotkałem smile.gif
]-X-[Hunter][
Złe kodeki masz zainstalowane i to dlatego.
HunterX
No i mamy drugą grywalną postać w RE4. A będzie nią Ashley (dla przypomnienia: to ta córka prezydenta). Więcej...
lysy1983
Nie powiem, żeby mi to jakoś specjalnie przypasiło, ale taka już tradycja serii. Dawać jakiś filmik z laską w akcji :wink:
FBI
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_res...vil4_e3_2k4.wmv, nie no to co zobaczylem, to normalnie wkomponowalo mnie w fotel, to bedzie hit tej zimy, jazda na calego, ta gra zmiecie konkurencje z powierzchni ziemi dla tej gry specjalnie wybiore sie do pana HYDRAULIKA i kupie to cudo, pozdra.
HunterX
Tak oto ma wyglądać okładka RE4:

Komentarz: faaaajna biggrin.gif

Data premiery: 30 listopada 2004.
Enori
Średnio podoba mi się ta okładeczka. Może inną? biggrin.gif
lysy1983
Tak oto ma wyglądać okładka RE4:

Komentarz: faaaajna biggrin.gif

Data premiery: 30 listopada 2004.

Mnie pasuje, oby tylko Capcom jej nie zmienił.
Ps. Miałeś takiego avatarka
eldarion
tak ma wyglądać wersja amerykańska , europejska pewnie będzie inna tak jak re , re0
sokol
Okładeczka średnia nie wgniata w fotel, ale może być.
Admin SN
UWAGA! Na drugim Zlocie Fanów Nintendo będzie miała miejsce super - niespodzianka dla wszystkich czekających na Resident Evil 4 biggrin.gif Wkrótce podamy szczegóły - ale już teraz możemy Wam powiedzieć, że będzie to wydarzenie na skalę europejską!
]-X-[Hunter][
Jak zapewne wiecie moja stronka o Biohazard 4 nie jest jeszcze zbyt popularna ale staram się. Pokazauje wam to czego inni nie wiedzą, daje wam to co najlepsze. A i tym razem nie próżnowałem. Zobaczywszy Okładkę z wersji USA postanowiłem ją odtworzyć oraz stworzyć okłądkę na wersię JAP. Tak więc pod wieczur www.biohazard.4.prv.pl [Przeglądaj tylko pod IE!a teraz:

Kliknij by powiększyć. A tymczasem jeśli ktoś ma logo RE4 nie Biohazard4 to proszę o kontakt tylko w wysokije rozsziałce jak można.
HunterX
Fachowa robota stary. biggrin.gif
FBI
Hunter dales rade z ta stronka, mysle ze Pan Leon ze (Special Tactics And Rescue Squad) tez da rade.
]-X-[Hunter][
ThX ale nie za bardzo zaczaiłem o co chodzi tongue.gif. Cóż pozostaje mi tylko zapytać was co byście chcieli zobacyć na tej stronce (taki mały offtopic). Co do RE4 to grywalność Ashlay cikawe czy będzie bardziej zbliżona do Clair czy do tej małj dziewczynki z RE2 biggrin.gif.
sokol
Okładeczka fpyteczkę :wink:
]-X-[Hunter][
No i stało się przed chwilką pisałem o nowym Layoucie tu ju huhu 3:00 AM w nocy a ja właśnie skończylem... co troche zmachany jestem happy.gif. Tak więc www.biohazard.4.prv.pl no i zaczynamy, bugi, prośby, propozycjie nowośći mówcie wszystko !!! No i ostrzebam najlepiej stronka chodzi pod IE.
simian raticus
Nie mogę doczekać się tej giery...
HunterX
Nie mogę doczekać się tej giery...

aha... BTW: wyobraź sobie, że nie jesteś sam...
Browares
-X-[Hunter][\"]No i stało się przed chwilką pisałem o nowym Layoucie  tu ju huhu 3:00 AM w nocy a ja właśnie skończylem... co troche zmachany jestem happy.gif. Tak więc www.biohazard.4.prv.pl no i zaczynamy, bugi, prośby, propozycjie nowośći mówcie wszystko !!! No i ostrzebam najlepiej stronka chodzi pod IE.

naprawde ciekawa strona...i dużo intersujących screnów...szczególnie jeśli chodzi o wrogów.
MiGoo
Nom, calkiem calkiem... RE4 RuLeZ !!!
MC-Darkness
Ma kto jakiego kontakta z ]-X-[Hunterem][ ?? Bo chodzi o współprace przy stronce o RE4! Sorki za mały Offtopic tongue.gif

Wracająć do tematu, niektóre zagraniczne servisy internetowe mówią o Amerykańskiej premierze ustawionej na 1 Luty 2005... ile w tym prawdy zobaczymy.
Przemski
Koncepcja RE4 zapowiada się tak rewelacyjnie że istnieje prawdopodobieństwo że nawet mnie przyciągnie do konsoli. Mam nadzieje że wreszcie pojawi się kolejny powód do zakupu NGC,szkoda że tak późno.
Siara_iwj
Przeciez juz dośc dawno pojawiły sie jeszcze dwa powody do zakupu tego sprzętu : REmake i RE0 smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.