Eeee... MiGoo chyba nie da tak sprofanować Residenta

. Oby! ;]
MC-Darkness
7 07 2004, 15:54
Lol cały czas gadam z MiGoo i mówimy jedno tłumaczenie "TAK", robione w konsultacji z fanami "TAK" nie tłumaczymy nazw własnych "TAK" wybór języka "TAK" tłumaczenie wokalu "NIE" No i chyba ju wsio zostało powiedziane!!!
Don_Vito
7 07 2004, 15:55
Wierzę w to i jestem dobrej myśli, ale obawy pozostają... w końcu nasza kochana Polska to Rzeczpospolita Absurdu i wszystko się może zdarzyć...Ale jestem dobrej myśli i wierzę w ekipę.
Edit: Post Mc-Darknessa zmienia wszystko. Teraz jestem już absolutnie na tak i trzymam mocno kciuki.
szczurek
7 07 2004, 16:15
lol chyba nie myslicie ze MiGoo i Birkin zrobili by cos takiego? 8O Gadalem z nimi na zlocie - To są profesionalisci w kwesti RE i jestem na 99% pewien ze 'kwiatkow' nie bedzie
Oby tylko ta lokalizacja nie zakończyła sie tak jak w przypadku pierwszego Baldura na PS2. Jeśli tak się stanie będę zły
MC-Darkness
8 07 2004, 16:33
Pamiętajcie, że ta lokalizacjia powstała z inicjatywy fanów więc to tylko od fanów zależy czy dojdzie do skutku czy nie. A takiej okazji napewno nie przepuścimy.
moze jestem nie na czasie ale dopiero dzisiaj ujrzalem trailer i urwalo mi leb ....
to nie bedzie gra na ktora wyczekuje zerkajac co chwila na allegro czy potaniala by kupic, ta wezme nawet za te 2 i pol banki !
tej gry raczej szybko nie zobaczysz na allegro
pewnie beda problemy z nabyciem w sklepach wiec lepiej zamawiac przed premiera
Nie do konca sie zgodze... Wg mnie dystrybutor postara sie, zeby byla odpowiednia ilosc kopii RE4, gdyz inaczej byloby to smieszne... Gra zapowiada sie na jednego z najwiekszych killerow na NGC, wiec watpie, zeby cos takiego mialo miejsce...
Jestes tego pewnien?
Bo ja jakos nie, nasz kraj to nie Anglia czy Francja, wiec cos mi sie zdaje ze problemy moga byc (obym sie mylił)
Nawet z mega hiciorami w Poslce jest ciężko, więc też nie byłbym tego taki pewien. Chyba ze uda się ta polonizacja wtedy pewnie w kazdym markecie będzie :wink:
RE4 spokojnie mogłoby nosić inną nazwę, bo klimat ma zupełnie inny niż poprzednie części. Co prwada nie grałam na zlocie, ale patrzyłam jak inni graja, wygląda super. Ja wciągam na pewno!
Z ta nazwa to nie do konca prawda... Bedzie wiele motywow z poprzednich czesci, poki co wiem, ze beda nasze kochane ziola, maszyny do robienia save'ow, Leon i bardzo mozliwe, ze jacys starzy znajomi z poprzednich czesci... Wiec nie ma co mowic o zmianie tytulu...
Dlaczego mnisi nie mają kapturów na głowach?
Z innej beczki: cmentarz!

Zaje.biście!
maciek88
9 08 2004, 22:32
Jakie one nowe? Non stop te same lokacje.
Juz dosyc dawno widzialem trailer z gry ale dopiero teraz sie wypowiem na jego temat.....gra zapowiada sie smakowicie...ladna grafa klimat...Nigdy nie bylem zwolenikiem Residentow ale ten chyba mnie przekona...Najbardziej podobali mi sie ziomowie z kapturami i kosami hehe

(skate)
Anonymous
28 08 2004, 22:31
Mam PS2 i zazdroszcze wam, posiadaczom GC, 4 gier:
1. Animal Crossing
2. Harvest Moon: AWL
3. Paper Mario
4. I właśnie Resident Evil 4! Może jest jakaś szansa, że wyjdzie na czarnulke... Grafika prześliczna, klimat boski, opuszczona wioska i zakon rządzi, a do tego ten olbrzym! Normalny hit się szykuje!!!!!!!!!! Ja chce taką gre na PS2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hubi na osłodę możesz pocykać sobie w RE:Outbrake
Ten olbrzym jakby z Władcy pierścieni wzięty
Anonymous
1 09 2004, 21:19
Hubi na osłodę możesz pocykać sobie w RE:Outbrake

Ale to nie taka sama gierka! RE4 jest o wiele lepszy!
Na razie rządzi RE 1!!!RE0 był o wiele nudniejszy :cry:
RE 4 RULEZ!!!!! - .....i think
Na serio Maniak sie nudziles przy RE0? 8O

I have hope!!!
szczurek
4 09 2004, 09:09
Mam niestety niemila wiadomosc - nie bedzie Polskiej Wersji jezykowej, Capcom uznalo, ze tlumaczenie moze wystapic wtedy gdy moze sie sprzedac jakas bajonska ilosc gry :f
fak CrapCom
Na serio Maniak sie nudziles przy RE0? 8O

I have hope!!!

Tak.po pociągu było strasznie nudno

rozczarowała mnie.
a z drugą częścią się podpisuję
ehh przecie wiadomo bylo ze RE4 w polandzie nie sprzeda sie megafakin duzo kopii wiec po co narobili chrapki na wersje pl ... ehh szkoda slow ...
Mam niestety niemila wiadomosc - nie bedzie Polskiej Wersji jezykowej, Capcom uznalo, ze tlumaczenie moze wystapic wtedy gdy moze sie sprzedac jakas bajonska ilosc gry :f
fak CrapCom

Ja pier...le ale zonk. Kur.., a tak fajnie się zapowiadało!!!
A ja nawet sie ciesze. Spolszczony Re4 straciłby trochę klimatu,
A ja nawet sie ciesze. Spolszczony Re4 straciłby trochę klimatu,
tylko, że nikt by Ci tego języka nie narzucał - byłby poprostu do wyboru - razem z włoskim, francuskim, angielskim itp..
tylko, że nikt by Ci tego języka nie narzucał - byłby poprostu do wyboru - razem z włoskim, francuskim, angielskim itp..
Dokładnie.A jakby sprzedało się w miarę dużo egzemplarzy gry to w przyszłości by była szansa na więcej gier z wyborem języka polskiego.A tak to znowu stoimy w miejscu
wielka szkoda, to był by naprawde miły dodatek
Premiera w PALu przewidziana na poczatek 2005???
niom wlasnie moglby ktos napisac kiedy jest premiera w USA a kiedy u nas ?
Siara_iwj
16 09 2004, 17:25
...ooo, okładeczka mniam, mniam

To juz oficjalny cover..?
hmm, okładka całkiem ładna, ale mogła być trochę bardziej mroczna. Ten różowy mi nie pasuje
szczurek
16 09 2004, 18:06
eee po uj tam ten rozowy? :f
Nie podoba mi sie....tylko tyle powiem:/
HunterX
16 09 2004, 22:36
Okładka niezła, ale wolą tą od Paper Mario 2

.
Mi tez sie nie podoba ta okładka...ta z REmake i RE0 rządzi
HunterX
19 09 2004, 07:27
Amerykańce, składając preordera na RE4, wraz z grą dostaną płytkę DVD pt. "Making of Resident Evil 4". Zaje.biście, a co z NAMI?!?
A z nami napewno kupa i nic nie dostaniemy. No có, ale już zdążyliśmy się przyzwyczaic
CO z nami to zobaczymy! Do terminu wyania tej gierki w Polsce jeszcze tyle czasu że wszystko jest możliwe.
Wiedzialem, to było pewne, zawsze do jakis oczekiwanych hitów dodawają making of. Ta płyta bedzie do gacka czy standardowy DVD?
Ja mam nadzieję, ze do GaCka, ale jeżeli będzie na DVD, to jakoś to przyżyję
A mi to obojętne bo w polsce tego dysku pewnie nie bedzie...
HunterX
19 09 2004, 21:01
Ta płyta bedzie do gacka czy standardowy DVD?
http://www.cube-europe.com/news.php?nid=6967 - tutaj nie ma napisane, czy to mini DVD czy coś, więc raczej zwykły, normalny, 12 cm DVD
HunterX
21 09 2004, 15:16
8O Dla mnie ta okładka jest wypier.dolona w kosmos (sorry, inaczej tego określić nie potrafiłem;). Czy to jest pewne na 100%? Jeśli tak, to baaardzo się cieszę. Tylko gdzie napis "ONLY FOR"? Czyżby RE4 miał podzielić losy VJ?
Raczej pewne. Jeśli umiesz niemiecki to zapraszam na www.gamecube-online.de
8O Dla mnie ta okładka jest wypier.dolona w kosmos (sorry, inaczej tego określić nie potrafiłem;). Czy to jest pewne na 100%? Jeśli tak, to baaardzo się cieszę. Tylko gdzie napis \"ONLY FOR\"? Czyżby RE4 miał podzielić losy VJ?
Chyba nie podzieli, nie wszystkie gry wydane tylko na konsole ninny mają znaczek only for
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.