Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Resident Evil 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
JJJ
jest jeszcze inna proponowana okladka....
http://www.ebgames.com/ebx/product/242753.asp
Link-in
PALowska okładka wygląda (pipi). O niebo lepiej od amerykańca. Ale nas w tym roku rozpieszczają. Najpierw Minish Cap, a teraz to.
Czappi
A mi sie bardziej podoba okładka z japonskiego Biohazarda 4, tylko gdyby nie ta ramka...
JJJ
jaka ramka? zazuc linkiem
szczurek
Dla różowej okładki już podziękujemy, ta druga prezentuje sie o nieeeeeeebo lepiej. Trzyma klimat poprzednich resich.....ehh co ja gadam, najlepsza okladka z calej serii ;))))
_Link_
Rózowa okładka jest chyba pzreznaczona na teraz USA. A ta na Europe.

nie takie rzeczy sie zdazaly - [szczurek] ;]]
Czappi
jaka ramka? zazuc linkiem

Nie mam linku do okładki ale mam do forum o RE gdzie ona jest...
http://forum.resitez.pl/viewtopic.php?t=913
Ali G

8O Dla mnie ta okładka jest wypier.dolona w kosmos (sorry, inaczej tego określić nie potrafiłem;). Czy to jest pewne na 100%? Jeśli tak, to baaardzo się cieszę. Tylko gdzie napis \"ONLY FOR\"? Czyżby RE4 miał podzielić losy VJ?

Chyba nie podzieli, nie wszystkie gry wydane tylko na konsole ninny mają znaczek only for

remake tez nie mial only for no ale ta okladka jest cudowna. zwalila mnie z nog ja pitole. najlepsza
po_ziomek

biggrin.gif
Hela
Fajna, ale tamta wczesniejsza lepsza.
szczurek
Ta ktora podal poziomek to okladka NTSC JPN wiec nie 'nasza' -_-
Czekamy tylko na potwierdzenie ktorejs z okladek w wersji PAL przez dev. rozowy vs. las ;d
Ryo-San
a ja z braku dobrych gier na GCN(ostatnio niezla Sahara jest w tej kwestii) postanowilem zainwestowac w grywalne demo RE4 - dodanwane do najnowszego numeru Famitsu cool.gif Pisma z demem kupilem na ebayu - niedlugo wpadnie w moje lapy to zdam małą relacje cool.gif
ech szkoda ze do X'a nie ma free loadera - bo łykną bym tez demo Dead or Alive: Ultimate ;/

JJJ
ja w to demo gralem juz w czerwcu i je przeszedlem,masakryczne ejst smile.gif
_Link_
Szczur ta różowa będze w USA, a ta, którą ja podałem ejst dla nas (EUROPA). Wyjaśniłem teraz dobrze? Jeśli nie miej pretensje do swojej matki smile.gif
szczurek
ja w to demo gralem juz w czerwcu i je przeszedlem,masakryczne ejst :)

looooooool nie przypominaj mi x]
to nic, ze od polowy :))))))))))))))))))))))))))
Chousu: to potwierdzone? Jezeli tak to dawaj zródło
_Link_
Nie w każdym newsie piszą, ze jest potwierdzone coś. Napisali, ze niedawno Capcom pokazał nam okladeczke, która zostania wydana na terenie USA, a teraz dadzą nam w wersji PAL. www.gamecube-online.de jakby co smile.gif
Admin SN
Jest już amerykańska strona dotycząca Resident Evil 4. Szczegóły tutaj
HunterX
Jest już amerykańska strona dotycząca Resident Evil 4. Szczegóły tutaj

No zaje.biście! Jak by był podany jeszcze link do owej strony, to bym chyba ze szczęścia skoczył z mostu... :roll:
Admin SN
Masz rację - nasz błąd :oops: już poprawiliśmy tutaj. W ramach rekompensaty nowa porcja screenów tutaj
JJJ
ciekawie prezentuje sie ta himera wodna...ma ladnie krwiestne(zakrwawione) podniebienie oraz uzebienie hyh.gif
HunterX
O dzięki, tym razem lepiej biggrin.gif . Obejżałem te nowe screeny i powiem Wam jedno: wszystko wygląda fajnie, ale martwi mnie brak nowych lokacji. Albo Capcom zatrzymuje resztę lokacji jako tajemnicę aż do wyjścia gry, albo gra się skończy za pierwszym przejściem po 5 godzinach. Szkoda by było, bo gra zapowiada się wyje... znakomicie znaczy się wink.gif .
JJJ
ja nie podzielam Twoich obaw Hunter,wiem ze zobacze w tej grze duzo lokacji(zapewne jakies podziemia,lochy....laboratoria,i cos tam ejszcze,czas pokaze
szczurek
Mam takie same zdanie jak buc. Capcom na pewno trzyma cos w zanadrzu. Zreszta, spojrz na koniec ktoregos z trailerow na ktorym widac kolesia ktorego imienia jeszcze nie znamy, whatever. Mam nadzieje, ze wiesz o kogo chodzi ;]
Przyuwaz, ze to nie jest ani zamek, ani cos innego, tylko cos podobnego do tych wioskowych chat. A na pewno jest to dalsza czesc gry niz poczatek dema gdyz towarzyszy nam juz wtedy corka prezydenta ;]
łoj, namieszalem ;d mam nadzieje, ze ktos skuma o co chodzi :b
JJJ
ja skumalem o co Ci chodzi biggrin.gif ale jakos nie przypominam sobie zebys mi w twarz powiedzil "buc" biggrin.gif zobaczymy na 3 zlocie :>

zobaczymy :> - [szczurek]
wojtasso
Dla tej gry chyba zainwestuję w kostkę biggrin.gif .Kiedy to wychodzi question.gif
Yanner
Na www.gametrailers.com jest nowy trailer z TGS Resydenta Czwartego. Data premiery to....TEGOROCZNA JESIEŃ! I to Europa!ohmy.gif

OMFG, GaCek nie ma zbyt wielu exclusivów, ale ten będzie robił za wszystkie inne... smile.gif Ciekaw jestem od kiedy będzie można składać preordery na RE4.
HunterX
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_res...tgs_2k4_cam.wmv - macie tu bezpośredniego linka do pliku.

Very nice biggrin.gif . Bardzo ładny początek trailera (widać duuużą przestrzeń). Poza tym w większości stare lokacje, ale nowe sytuacje (chociaż i trochę starych też jest). Zapowiada się soczyście, strasznie i interesująco. Dla mnie to już może być ostatni trailer przed premierą, chcę trochę niespodzianek zobaczyć w samej grze, nie zaś na filmikach.

Co do daty premiery, to skąd masz takie informacje? Ja bym się tak nie napalał, dopóki tych informacji nie potwierdzi jakiś szanowany serwis o grach (IGN, Gamespot).

PS. Co się dzieje z Leonem w trakcie filmiku? "Mutuje" w wieśniaka czy co? 8O
Czappi
No, trailerek całkiem całkiem tylko kiepskawa jakość...
Denerwuje mnie to że juz nie ma tam tradycyjnych zombiaków, tylko wiesniacy, mnisi którzy jeszcze do nas strzelają...dziwne...

Taa Leon z miastowego mutuje sie na zombiaka smile.gif...raczej nie
Yanner
Hunter, skąd ja mam takie info? Patrz uważnie na trailer... na samym początku jest wyraźnie napisane -Autumm 2004 Europe.smile.gif
eldarion
he he akcja gry chyba w tym roku sie dzieje biggrin.gif ale moge sie mylic
Yanner
Obejrzałem soibie jeszcze raz trailer i wydaje mi się, że...Leon po prostu ginie...
HunterX
he he akcja gry chyba w tym roku sie dzieje  :D ale moge sie mylic

Właśnie, mi też się tak wydaje. To niemożliwe aby RE4 pojawił się tak szybko. Gdzie czas na kampanie raklamową i te sprawy? ;]
Hela
Ta scena na samym poczatku trailera jest niezla, jakas skomplikowana duza lokacja z niezlym oteksturowaniem, widac ze z GaCka mozna eszcze sporo wykrzesac!
Ins
niom trailerek niezly,duze lokacje daja rade=] kupuje w momencie premiery nie ma bata,moglby robic wiecej gier only pod gacka to by pokazalo na co ta konsole stac=]
szczurek

biggrin.gif

teraz niechce mi sie spisywac moich wszelakich przemyslen po trailerze wiec poczekacie do jutra;p
JJJ
ladna ta...Ashley...czy jak jej tam XD...jak ogaldame trailer dokladnie ten fragment mi zapadl w pamieci hyh.gif to ta z tych "napalonych uczennic"

i w dodatku corka prezydenta, naughty naughty girl ;ddd looool - [szczurek]
po_ziomek
na 100% kupuje w premiere... smile.gif filmik cud, miód i orzeszki biggrin.gif spiacy jestem po imprezce tongue.gif moze jutro sie rozpisze...
Admin SN
Panowie laugh.gif
Oglądajcie uważnie trailer.

Nie ma tam mowy o tym, że gra ukaże się w Europie na jesieni 2004. (swoja drogą na razie potwierdzona data to 15 marzec 2005).

Po prostu akcja gry dzieje się w Europie na jesieni 2004.

Co do narzekań na mało lokacji - a czy inne Residenty miały ich tak wiele?
Zresztą liczę, że sama katedra będzie miała niezliczone ilości pomiesczeń... biggrin.gif

I ostatnia rzecz. Mimo wszystko RE4 nie będzie bardzo długi. zajmie około 8 - 12 godzin grania. Ale jakie to będzie granie!
JJJ
wiesz w stosunku do 3-4h z RE2,3 to jednak dlugo smile.gif
Czappi
E tam...8-12 godzin...i tak ukoncze go w 3h
JJJ
zebys sie nie przeliczyl biggrin.gif
szczurek
a pozniej ludzie narzekaja, ze teraz robia krotkie gry, pathetic

Moje wrazenia:
Otwarte przestrzenie wymiataja na calej linii i pokazuja power GaCusia icon_twisted.gif Ponadto widac, ze Capcom zrezygnowalo z pseudo-horroru i postawilo na sieke. Mi sie to podoba hyh.gif Karabin, ja, Ashley i mnisi x] No i fantastyczna fabula ktora juz na tym poziomie mnie miazdzy doslownie [nie wiadomo kto, co, dlaczego i za ile] hyh.gif
No i widac, ze gra nie bedzie pozbawiona 'przyjemnych' momentow, chocby sterowanie Ashley, przechodzenie pod stolami itepe x] Yummyyy ;d
IMO zapowiada sie one-hit K.O wykonaniu Capcom, nawet wybaczam im nie zrobienie polskiej wersji jezykowej. Czekam, ale jak to spartola pod jakims wzgledem to bede baaaaaardzo zly icon_twisted.gif
na szczescie na to sie nie zapowiada icon_twisted.gif
gruby+
Cudo! Już zapomiałem prawie o tej gierce, ale teraz Capcom walnął mi z buta prosto między oczy. już widać, że będzie w tej grze masa słodkich patentów! Wspominkowa gadka Leona też daje radę. A co do długości gry- ja jestem za. 12 godzinne gierki to dla mnie czas optymalny. Po prostu nużą mnie duzo dłuższe historie (wyjątki to Zelda, Ninja Gaiden i Prime) biggrin.gif Super sprawa. Aż się napaliłem aby ponownie nabyć obie gackowe części RE i RE0 biggrin.gif
Yanner
Cholera, ja byłem święcie przekonany, że data w trailerze, to data wydania. Kompletnie zapomniałem, że fabuła też dzieje w 2004. laugh.gif Coza lol :ściana:

A swoją drogą, to nawet fajnie byłoby pograć w nowego Rezydenta (tongue.gif) w Halloween. laugh.gif

Ktoś tam mówił o marketingu i promocji...wierzcie mi albo nie, ale o to Capcom zadbał już wcześniej. Widać to nawet po rosnącej ilości napalonych na ten tytuł graczy.
IMO wydanie tego tytułu w 2005 roku, kiedy na rynku pojawi się inny cholernie oczekiwany przez graczy tytuł - MGS3 jest marketingowym błędem. Chociaż, z drugiej strony....jestem strasznie ciekawy która gra wyjdzie zwycięsko.smile.gif

Wrażenia:

Gra zapowiada się miażdżąco. O cudownej grafice generowanej przez NGC już było (jak oni to zrobili?!ohmy.gif), ale ja się podjarałem czymś innym - fabułą i SI wrogów. Wieśniak wzywający towarzysza z piłą rox. Fabułe opowieści też pewnie będzie niezła. Zastanawiam się, co łączy Leona S.Kennedy'ego z pewnym długowłosym rewolwerowcem...Może to stary przyjaciel, który kiedyś zdradził szanownego Leona?:wink:

BTW - obstawiam, że ów rewolwerowiec w grze ginie...ktoś chętny na zakład? smile.gif
HunterX
Obejżałem trailer na spokojnie i nasunęło mi się kilka pytań / stwierdzeń...

Po pierwsze: w momencie gdy taki madafaka w płaszczu łapie Leona za buta i rzuca, ktoś strzela do niego w plecy. Ta osoba to kobieta, ale na 100% nie jest nią Ashley, gdyż posiada ona inne (lepsze biggrin.gif) wdzianko. Jakaś Claire czy co?

Po drugie: zapewne wszyscy zauważyli takiego zakapturzonego gościa, który coś tam ma pod peleryną. Czy to rodzaj mobilnego sklepiku? wink.gif

I po trzecie: pod sam koniec pokazana jest łapa jakiegoś wielkiego bydlaka. Wszyscy pomyślą, że to ten wcześniejszy potwór (co łapie Leona, rozwala bramę), ale ten ma ogromne pazury. Być może to druga forma tamtego ścierwa, być może jego mniej zadbany brat bliźniak, a być może kolejny bossik. Cholera wie...

Tyle pytań, a odpowiedź na nie poznamy dopiero w przyszłym roku, ehhh.

Aha: podczas rozmowy Leona z tym długowłosym gościem, padają słowa "virus" i "lab", a jeden z tekstów podczas filmików brzmi "AN UNIDENTIFIED INVASIVE OBJECT WITHIN". Hm...
Czappi
Obejżałem trailer na spokojnie i nasunęło mi się kilka pytań / stwierdzeń...

Po pierwsze: w momencie gdy taki madafaka w płaszczu łapie Leona za buta i rzuca, ktoś strzela do niego w plecy. Ta osoba to kobieta, ale na 100% nie jest nią Ashley, gdyż posiada ona inne (lepsze biggrin.gif) wdzianko. Jakaś Claire czy co?

Według mnie ta kobieta to Ada Wong...
MC-Darkness
Hmm kobieta jest w czerwonej sukience, ma czarną przepaskę na szyji oraz... blond włosy przynajmnie pukiel który widać na trailerku. Niedługo wrzuce kilka klatek z RE 4 TGS 2004 na stronkę [www.biohazard.4.prv.pl] bo musze wkońcu update zrobić. Ale panowie Ada by nie zmieniała wdzianka od czasów RE 2 PLEASE! To troche dziwne... Ale Leon wspomina coś o wydażeniach z RC więc może to jest Shery..??
MC-Darkness
Ok zrobiłem wszystko co mogłem ale mam prośbę, jak ktoś znajdzie na necie trailer w dobrej jakości w miare dobrej niech da mi znac na GG:4071011 bo wyciągnełem screeny z trailera z IGN ale połowa z nich nie nadaje się do niczego. A oto nasza tajemnicza dama w czerwieni:

No i pomoc w pytaniach Hunter Xa =].

nWo
[b]czy warto kupic NGC dla
Resident Evil Remake
i
Resident Evil 4 question.gif
zaliczylem wszystkie poprzednie residenty i uwazam ze ta seria jest o niebo lepsza niz Silent Hill (notabene zadnej nie ukończyłem)

btw w temacie... czy przypadkiem Residen Evil 4 nie ma zupelnie nic wspólnego z Umbrella Corp ?? Zasłyszalem ze Leon na zlecenie armi jedzie gdzies kogos uratowac, wpada na jaks wyspe gdzie ktos sie bawi VOODOO
JJJ
narazie to sa przypuszczenia co do Vodoo itp,o fabule dalej nic nie wiadomo oprocz tego ze mamy uratowac corke prezydenta O_o
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.