Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Resident Evil 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Greg
premiera PAL 18 Marca 2005, cena 40 Euro, dystrybutor - Nintendo Europe (info za ign.com)

40 Euro czyli jezeli policzymy Euro jako 4,50 (a obecny kurs jest nizszy)to cena wynosi 180 zl... ciekawe ile bedzie kosztowac w Polsce... 249? 259? a moze przekreslone 259 i cena promocyjna 229?
blancio
w Świecie Nintendo można już składać pre-ordery - cena 219 zł
Klik
Greg
niezla cena w stosunku do oficjalnej...
blancio
Nie jest taka najgorsza, jesli by ją porównać do cen niektórych gier z serii Players Choice w Polsce... laugh.gif
HunterX
Ja pier... my to dopiero mamy fajnie. Ktoś ma strzelbę? Bo chciałbym się zastrzelić... :?
Admin SN
Panowie problem jest tylko taki, że Nintendo nie potwierdza tej informacji. Poprzednia cena (na razie nadal aktualna) sugerowana przez Capcom to 64,90 Euro... Oczywiście jeśli wiadomość potwierdzi się SN zmieni cenę i wszyscy dostaną ją taniej, czego Wam i sobie życzę
Elmer
Voldo?
Czappi
Heh, chyba tak...fajnie wygląda i pewnie nie łatwo go będzie rozłożyc...
zabiłem SUPERMANA
wydaje mi sie ze Nintendo Game cube jest sprzętem do grania w Residenta. Są na niego wszystkie czadowe residenty. biggrin.gif
Czappi
No co ty...
Nie umiem sie doczekać tej premiery...jestem ciekaw co wyjdzie z tej gry...
Capcom
Nie ma to tamto,już coraz bliżej i jakieś zamówienie w sklepie trzeba złożyc,nie jestem przkonany co do preorderów czy zakópów przez internet.

Forum MWRC wróć :cry: :cry: :cry: :cry:

P.S Czappi czuje się jakbyśmy mieszkali razem w Raccon City tongue.gif
HunterX
P.S Czappi czuje się jakbyśmy mieszkali razem w Raccon City  tongue.gif
Tylko pozazdrościć ;].

Preorder to nie taka straszna sprawa. Poza tym znając Capcom, pewnie znowu walną "pińcset" sztuk gry na Europę (przy okazji będą narzekać, że RE im się słabo sprzedaje) i po jakimś czasie nigdzie gry się nie dostanie. Wyrobili sobie opinię i dużo osób będzie dmuchać na zimne i składać preordera, tak na wszelki wypadek.
Ins
Rzeczywiscie trza bedzie zlozyc preordera bo pozniej moze byc zonk =/
BTW czy w naszych rodzimych sklepach wysylkowych dostaje sie jakies bonusy jak sie kupuje poprzez preordera ? ;] W innych krajach tak jest =P (wiem wiem Polska to inna bajka=P)
Czappi
Ja zamawiałem preorder RE CVX na GCN w ultimie i nie dostałem nic oprócz tego, że cena była troche niższa
Matrox
Rzeczywiscie trza bedzie zlozyc preordera bo pozniej moze byc zonk =/
BTW czy w naszych rodzimych sklepach wysylkowych dostaje sie jakies bonusy jak sie kupuje poprzez preordera ? ;] W innych krajach tak jest =P (wiem wiem Polska to inna bajka=P)

Na konsole nie ale kiedys jak zamawialem Warcraft3 to dostalem 2 dodatkowe gry i plyte z demkami biggrin.gif W ultimie jedyny bonus to nizsza cena ;] Ja preordera nie zamierzam zakladac bo jakos mnie az tak do tej gry nei ciagnie, kupie sobie kiedys na allegro pewnie ;]
Hela
Nowe skriniki:
http://www.gameonly.pl/?dzial=komentarze&A...la=gcn&Aid=4772
HunterX
8O Nowe postacie, nowe lokacje. Niedoceniałem Capcom'u. Szacuneczek ;]. Podobno to screeny z nowego trailera. W takim razie niedługo wyjdzie nowy filmik z RE4. Nie mogę się doczekać żeby jeszcze trochę pospoilerować sobie ;].
Ins
Koles z nozem wyglada naprawde fachowo =]
Jak ktos wie skad mozna sciagnac tego nowego trailera to niech sie podzieli informacja ;]
Kiros
No z pewnoscia ta czesc Rsidenta jest inna niz wszystki:(Raczej nie bedzie trzymal klimatu,sporo sie zmienilo,Resident Evil zawsze byl o ZOMBI!!!a teraz bedziemy strzelac do jais gosci z pilami i bog wie z czym jeszcze;]A do tego jakis dziwne punktacje za kombo to zaczynami przypominac Dino Crisis2>Miejmy nadzieje ze RE4 zaskoczy nas grafa i fabula:P
Hela
Jeszcze nowsze skiry:
http://www.gameonly.pl/przegladarka.php?file=1&id=4774
Matrox
Akcja na tych screenach wyglada jak ze SC:D Coraz ciekawszy robi sie ten RE ;]
Czappi
Lol, głupi ten Resident...to nie resident tylko matrix albo cos gorszego...te nowe screeny to jakiś żart? :?
blancio
ehehehe ... grubo bedzie ale... czemu to sie nazywa Resident Evil ? laugh.gif dobra wiem, ze kasa ;] dla mnie jest oka, ale gdybym byl fanem Residenta pewnie chodzilbym mocno pod(pipi)iony tongue.gif to tak jakby dla mnie z Zeldy zrobili FPS'a w stylu Quake biggrin.gif
Loto
jestem fanem residenta i powiem wam ze nie podoba mi sie to co zrobili z ta seria. najpierw kapa outbreak bez multi w europie teraz to. ogolnie gra spoko ale co to za zombie? wogole to juz nie klimat RE.

ogolnie re4 wymiata ale sadze ze nie powinien sie nazywac resident evil
Mackal21
Gamecubowcy-zazdroszczę wam tej gry.Obłęd.
Loto
przeciez nie tylko na gc wyjdzie :wink:
nWo
[b]Hmm nie ma czego zazdroscici i na ps2 wyjdzie a NGC tanie jest jak barsz, bezawaryjne konsola marzen biggrin.gif
Hela
Nowe skiry uduwadniaja ze trowcy gry sie rozwiaja. Zamiast robisc kolejna gre na tym samym szkielecie z zombiakami i bez zadnych usprawnien nowosci, to ludzie narzekaliby na to ze gra moglaby by pojsc do porzodu wreszcie. A jak czeka ich produkt rozbudowany, z wieloma nowymi patenatmi, mozliwosciami, super grafa to narzekaja ze moglby powrocic do korzeni...
Ludzie skupcie sie!!
Nie kazdy resident musi wygladac tak samo. Ten bedzie nam oferal bardzo duzo smaczkow, nowosci i trzeba sie z tego cieszyc, pozatym dzis Resident taki sam jak kilka lat tamu? To przeciez by nie zdobylo takiej publiki (nie poruszam kwestji remakow starych czesci, tylko chodzi mi o nowa pelnoprawna czesc).
MC-Darkness
Na MWRC zapostowałem troche nowych rzeczy w News. Zaprawszam!!
Hela
Skriny z walki na jeziorze:
http://www.gameonly.pl/przegladarka.php?file=1&id=4779
MC-Darkness
1) EBGames postanowiło wygać Skin do GCNa z RE4. Kosztuje 9.99$.

Klikaj tutaj

2) Nowy filmik z Famitsu pokazujący jak sam Kobayashi walczy z strażnikiem jeziora na motorówce. Filmik trwa 2:18 i zajmuje 18 MB. Warto go zassać, aby chociaż zobaczyć animację i rozwiązanie niektórych motywów. Polecam.
Walka z Strażnikiem Jeziora by Kobayashi

3) Kontroler w kształcie piły łańcuchowej doczekał się update strony, która teraz posiada intro we flashu oraz masę efektów wizualnych i dźwiękowych mających nakręcić gracza na jej kupno. Mimo iż jest on bardziej elementem do kolekcji niż wygodnym kontrolerem warto się z nim zapoznać.
Oficialna strona Kontrolera do RE4
MAN!AK
Źródło: www.gameonly.pl

Hela
Maniak podalem te skriny 2 posty wyrzej. Uwarzaj co robisz.
MC-Darkness
Nie grałeś w Demo RE4?? Zagraj teraz na PC!! Kliknij Tutaj By Zagrać
Pysiol
RE4 bezprzecznie wymiata jednak utrzymany jest w zupełnie innym klimacie niż stare Residanty. Nie powiem, że to coś złego. Fajnie, że twórcy postanowili wymyślić coś nowego, nie wiem jednak czy to spodoba się ortodosksyjnym fanom.
Glucik
Ale nawet zaciekli fani narzekali na loadingi przy otwieraniu drzwi czy archaiczne już dziś sterowanie. Tak więc ich narzekania powinny być złagodzone ...
Czappi
Nie wiem o co ci chodzi z tym archaicznym sterowaniem. Przecież ono jest świetne i nie wiem kto na nie narzeka...
Glucik
Obroty wokół własnej osi, słabo rozwiązane celowanie (dodatkowo utrudniane przez tragiczną kamerę), prędkość kierowanej przez nas postaci jak i obrona przed zombiakami. Mamy przedmiot - nie ugryzie nas. Nie mamy - ugryzienie mamy jak w banku. Gdzie tu sens ?. Może i po kilku godzinach grania można się przyzwyczaić, ale ja tyle Residentowi z braku czasu nie poświęciłem. Fakt świetna to gra, ale ten gatunek nie jest moim ulubionym.
MC-Darkness
Nie ma co narzekać na brak tego z było w poprzednich częściach bo to czego sie dowiecie w drugiej połowie gry, całkowicie zmieni wasze zdanie o RE4.
Ins
A ja sie ponownie pytam czy ktos nie wie skad sciagnac ten trailer z laserami i z tym kolesiem z ktorym walczy(?) Leon Oo

BTW ten skin do GCka rox =]]]
MC-Darkness
Inzu nie jeszcze nie ma go na sieci że tak powiem. Ale jak tylko bedzie to wskocz na MWRC bo tam zamieszcze linka =].
nWo
[b]Jezeli ktos chce moze sie nakarmic Filmikami, ja nie. Mnie zaskoczy sama gra.
JJJ
aha kiedy jest premiera amerykanska?
Ins
11.01.2005
wodny
Gra jest fajna tylko to zbieranie dupereli po zabiciu każdego przeciwnika i
rozwaleniu każdego przedmiotu.
Ze wszystkiego wylatuje kasa, amunicja lub coś innego.
Z RE robi się jakaś dziwna gra :!:
konstant
Pierwsza recka jest na gamerankings.com, oczywiscie 100% cool.gif
Ins
GMR Magazine - 10 out of 10

Ja tam czekam na recki IGN'a i Gamespot'a , ciekawe kiedy beda
OsciBosci
IGN dało 9.8/10 :wink:
Ins
Gamespy - 5 out of 5 ... no ciekawie =]]]]
Czappi
Już byla premiera? Kiedy? Gdzie?
Oceny dobre cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.