Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Resident Evil 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Garcia
Już byla premiera? Kiedy? Gdzie?
Oceny dobre  cool.gif

Wiadomo ze magazyny branzowe dostaja wczesniej egzemplarze do recenzji a premiera 11.01.2005 w USA idz lepiej prowadzic swoja krucjate z piractwem :wink:
Ins
Jak ktos chce zobaczyc sobie intro do RE4 niech klika tutaj

Ja chyba sie jednak wstrzymam z ogladaniem ;]
JJJ
nie wytrzymalem,i sciagam,mimoze ze gre zamowilem juz XD
Ins
qwa tez nie wytrzymalem i looknalem =] spox mozna spokojnie looknac i nie martwic sie o siakies spoilery itp ;]

@JJJ preorder u nas czy z za wielkiej wody ? ;] qrde skladam zamowienie w lutym (urodziny=P) nie ma bata
konstant
8O
Ins
"miszczu" po pierwsze podawalismy te oceny na poprzedniej stronie , a po drugie nie Gamespot tylko Gamespy , ten pierwszy recki jeszcze nie mial
HunterX
Ocena IGNu mnie rozwaliła 8O. Wiedziałem, że będzie dobrze, ale nie aż TAK dobrze. Jeszcze tylko ocena GameSpotu i nic już więcej nie muszę wiedzieć.
JJJ
qwa tez nie wytrzymalem i looknalem =] spox mozna spokojnie looknac i nie martwic sie o siakies spoilery itp ;]

@JJJ preorder u nas czy z za wielkiej wody ? ;] qrde skladam zamowienie w lutym (urodziny=P) nie ma bata

za wielkiej wody ;p
OsciBosci
GS jest bardzo surowe co mi sie bardzopodoba dlatego jezeli gra otrzyma z 95% to mozna uznac ze to mistrzostwo. GW Capcom!!
Ins
eToyChest arrow.gif 96 out of 100 :wink:
Ryo-San
GAMESPOT
9.6 biggrin.gif
ja to już chce
blancio
miazga 8O skladam chyba pre-ordera
OsciBosci
Szykuje sie fenomenalna gra. Toz to taka sama ocena co najwyzej ocenione przez nich GTA:SA!!
Hela
Intro ciekawe, ale gorsze od tego z remaku jedynki na GC.
konstant
W morde jeza widzialem video review z gamespotu 8O Gra jest poprostu niesamowita i naprawde glupio ze wyjdzie tez na ps2 bo mogla by bardzo poprawic sytuacje Gamecuba ... :x
butastita
Jezeli nad wersja na PS2 pracuje inna ekipa to kto wie co z tego wyjdzie. Moze bedzie dobrze, a moze... icon_twisted.gif Hehe!
Ins
GAMESPOT
9.6  biggrin.gif 
ja to już chce

Ja tu sie budze po libacji a tu takie info icon_twisted.gif
Can't wait :!:
Preorder bedzie jak nic
YETI
Wiadomo coś o długości gry ?
Ins
W recce na IGN napisane bylo ze ponad 20H to pure gameplay
JJJ
jezeli na GS dostalo 9.6 to mamy hit roku!
Czappi
Zeby bylo chociaz 15h gry...nareszcie bedzie dluzszy REs...
Ins
Gamerankings
Gamespy 5 out of 5 arrow.gif 100%
IGN 9.8 out of 10 arrow.gif 98%
GameSpot 9.6 out of 10 arrow.gif 96%
GMR Magazine 10 out of 10 arrow.gif 100%
eToyChest 96 out of 100 arrow.gif 96%
Maxim Online 5 out of 5 arrow.gif 100%

Avg Ratio: 98%

Normalnie nie spodziewalem sie az tak dobrych ocen.Ciekawe jak ocenia w PE i N+
Admin SN
Ja tylko powiem jeszcze, że prawdopodobnie tylko w Świecie Nintendo będzie można nabyć RE 4 w oryginalnej folii Nintendo i z punktami VIP!!! Tylko w Europie RE4 będzie dystrybuowane przez Nintendo!
Na 99% będziemy robić wysyłkę 17 marca! smile.gif
OsciBosci
Gamerankings
Gamespy 5 out of 5  arrow.gif 100%
IGN 9.8 out of 10  arrow.gif 98%
GameSpot 9.6 out of 10  arrow.gif 96%
GMR Magazine 10 out of 10  arrow.gif 100%
eToyChest 96 out of 100  arrow.gif 96%
Maxim Online 5 out of 5  arrow.gif 100%

Avg Ratio: 98%

Normalnie nie spodziewalem sie az tak dobrych ocen.Ciekawe jak ocenia w PE i N+

Z tych stron mozesz brac pod uwage tylko GS i IGN reszta to chłam.
-GLD-Uzny
Dla tej gry zastanawiam sie nad kupnem GC xD (PS2 odpada) cool.gif
SOAD
Kupię RE4 na PS2. icon_twisted.gif
ogqozo
Gamerankings
Gamespy 5 out of 5  :arrow: 100%
IGN 9.8 out of 10  :arrow: 98%

Avg Ratio: 96,4%

Wyżej niż GTA:SA i Halo 2, 4. miejsce w ogóle. To o czymś kurna świadczy. Coś mi się zdaje że w ty roku tak jak w 2003 GaCe dostanie trzy najlepsze produkcje (oprócz RE4 Zelda i Mario 128).

Kocham GameCube'a!
Ryo-San
na http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1099 pojawil sie 10 minutowy filmik R4 making of cool.gif
ściagać :!: cool.gif
Ins
qrde nie wiem o co chodzi bo jak probuje sciagac ten filmik to za kazdym razem mi sie wylacza/pauzuje/wstrzymuje sciganie , jak biore zeby kontynuowac dalej to sciaga od poczatku =/ sciagalem FlashGetem i poprzez Opere i w obu przypadkach to samo sie dzieje :?
Tylko ja tak mam question.gif
Ryo-San
?  

chyba tak;/
ja tez mam Opere..ale sciagam normlanie..bez zadnych problemów mi sie filmik zassal
dante2003
?  

chyba tak;/
ja tez mam Opere..ale sciagam normlanie..bez zadnych problemów mi sie filmik zassal

Ja też czasami tak mam. nie wiem od czego to zależy bo zazwyczaj wszystko dobrze idzie.
Ins
no teraz mi ladnie caly filmik sie sciagnal Oo nie mam pojecia o co chodzilo ... w kazdym razie w Operze czesto jak cos sciagam to samo z siebie sie zatrzymuje i musze wznawiac,tyle ze wtedy idzie od momentu zastopowania , a tutaj mialem od poczatku =/ no ale w kazdym razie ze juz wszystko ladnie poszlo

a co do filmiku to nawet spoxik , niezly lektor (glos) =]
^BlaZzin^DMC
Ja tam poczekam na wersje Xboxową.Fakt,GCN tani teraz jest,ale nie opłaca mi sie go kupować tylko dla jednej gry,zwłaszcza że pozostałe produkcje na GCN kompletnie mnie nie interesują.Bez urazy,pozdrawiam :wink:.
Ins
to sobie bedziesz czekal i czekal =P bo plotki o powstaniu RE4 na iXa zostaly zdementowane :wink:
^BlaZzin^DMC
to sobie bedziesz czekal i czekal =P bo plotki o powstaniu RE4 na iXa zostaly zdementowane :wink:

Jak możesz podaj zródło.
Ins
niech ktos mu poda bo ja juz nie pamietam =P (Gameonly => stare newsy?)
Chcialbym aby RE4 wyszedl na iXa ale poki co sie nie zanosi
^BlaZzin^DMC
niech ktos mu poda bo ja juz nie pamietam =P (Gameonly => stare newsy?) 
Chcialbym aby RE4 wyszedl na iXa ale poki co sie nie zanosi

No cóż,trudno sie mówi,trzeba będzie przeboleć ze póki co RE4 na Xie nie będzie.

Btw..gdyby GCN szybko sie sprzedawał to pewnie bym go kupił tylko dla RE4 a potem sprzedał,problem w tym że GNC praktycznie wogóle nie schodzi,dobrym przykładem może być np allegro.

Pozdrawiam.
Admin SN
A tutaj taka mała ploteczka, która zatacza szerokie kręgi...
YETI
hehe właśnie miałem napisać ze jeszcze nie bym był taki pewnien tej wersji na PS2 (nie mówiac juz o X)
To chyba najwazniejszy tytuł dla Nintendo (obok nowej Zeldy która ma sie ukazac gdzies w tym roku) wiec moga o niego powalczyc z "górą" Capcomu (jak wiadomo cała załoga pracujaca nad RE4 nie przyjeła zbyt dobrze wiadomosci ze ich gierka wyladuje na konsoli Sony)

Wiec wszystko sie jeszcze moze zdarzyc, ja osobiscie wolał bym aby ten tytuł ukazał sie tylko i wyłącznie na GC.
Pysiol
Dla mnie to bardzo pocieszające, że wersja na PS2 nie jest pewna. Kiedy usłyszałam, że ma wyjści i na konsolkę Sony troszkę się zdenerwowałam, w końcu to ważny tytuł dla Big N, powinni o niego trochę powalczyć. Gdyby wyszedł tylko na GC zapewne sprzedarz w jakiś sposób by wzrosła (nie myślę, że byłoby to widoczne w Polsce).
Swoją drogą RE4 zgarnia bardzo ładne oceny na zagranicznych serwisach.
.Carlos
Cholera , i dlaczego ja tego Gaca sprzedałem :|. Tak czy inaczej gra prezentuje się debilnie. Widizałem pełne intro i na końcu jak do Leona dzwoni krótkofalówka to rzucony jest widok jak z Codec'u z MGS... Niezbyt mi się to podoba. Kretyńsko zrobione pseudo-zombiaki , jakaś wieś , cała ta robota z córką prezydenta.... Nieeee , tak nie może być. Ja chcę tandetnych straszydeł i głupich motywów w stylu zombiak w szafie a nie tego.
Capcom
Cholera , i dlaczego ja tego Gaca sprzedałem :|. Tak czy inaczej gra prezentuje się debilnie. Widizałem pełne intro i na końcu jak do Leona dzwoni krótkofalówka to rzucony jest widok jak z Codec'u z MGS... Niezbyt mi się to podoba. Kretyńsko zrobione pseudo-zombiaki , jakaś wieś , cała ta robota z córką prezydenta.... Nieeee , tak nie może być. Ja chcę tandetnych straszydeł i głupich motywów w stylu zombiak w szafie a nie tego.
Hehe, ja tez wole to samo co bylo kiedys,np. w Remake - u zombiaki wygladaly juz jak zyjace i meczace sie stworzenia dzieki czemu,np przy potraktowaniu takiego paralizatorem wygladalo to slicznie,przepieknie,cudnie i co tam jeszcze mozna wymyslec.Ponadto otwarta przestrzen i wielki schiz,wszystko widzisz,nie ma tej niepewnosci co znajduje sie za nastepnymi drzwiami,tylko mozesz sobie stac z daleka i obserwowac lornetka niby noktowizorowska jak oni sobie siedza.
Pozatym uklad wszystko da sie rozwalic bardzo mi sie nie podoba,pomimo ze nadaje realistycznosci calemu otoczeniu,wszystko jest znisczone a ja wolalbym,zeby to bylo miasto,i zeby to miasto po ktorym biegam (w tym wypadku wies powbawiona elektroniki,kozackich maszyn,elektroniki,wszelkich kart,wybuchow,labolatorii,itd.) nie przypominalo spustoszenia jakby kometa uderzyla w ziemie.
Jakby wzieli sie do roboty zrobiliby jeszcze kilka czesci tego wspanialego survival horroru na wczesniejszych zasadach,co mozna powiedziec po przejsciu Remake -a i Zero.

A ja znowu w tej zrytej szkole na ugrowatej klawiaturze musze pisac,wiec sorry za brak polskich znakow i bledy ale tu jest inna klawiatura .Cos okropnego.
^BlaZzin^DMC
My tu gadu-gadu laugh.gif a najważniejsze info jeszcze sie nie pojawiło.Jaka wogóle ma być cena RE4 question.gif

Ha,ha poprostu pieknie arrow.gif KLIK laugh.gif.

269,00 zł,za tyle se GCN'a kupie. laugh.gif

Nie wiem jak to jest ale jest to dość paradoksalne zjawisko,można by powiedzieć że cena jest równie rewelacyjna co i gra.Patrząc na gre i cene cisnienie skacze w obu przypadkach laugh.gif biggrin.gif .
eldarion
eee tam to jest allegro i gosciu tyle sobie życzy ja tam kupuje za 199 , w srode bede mial
Xarou
plotki o powstaniu RE4 na iXa zostaly zdementowane

Z tego co ja sobie przypominam to Capcom przemilczał sprawę RE4 na Xia, a potwierdził RE4 na PS2. Przemilczał a zdementował to dla mnie znacząca różnica wink.gif

Co do tego infa z forum - eghhh trzeba być naprawdę naiwnym lub zdesperowanym, żeby liczyć na autentyczność takich forumowych informacji. "Przeciek od źródła w branży..." - Skąd ja to znam? Czytałem setki takich bzdur na zagranicznych forach i jak narazie ani jeden "przeciek" nie sprawdził się w rzeczywistości.

Zawsze jednak istnieje wyjątek od reguły, więc może...

Osobiście życzę Nintendo, aby dostało ten exclusive na RE4. Każda konsola powinna mieć swoje killery.
Ins
Z tego co ja sobie przypominam to Capcom przemilczał sprawę RE4 na Xia, a potwierdził RE4 na PS2. Przemilczał a zdementował to dla mnie znacząca różnica wink.gif
.

Wiem ze jest to roznica ale z tego co ja pamietam to zdementowali :wink:
Ale glowy nie dam sobie uciac tongue.gif
Mermind
.

Wiem ze jest to roznica ale z tego co ja pamietam to zdementowali :wink:
Ale glowy nie dam sobie uciac tongue.gif

dokladnie..sprawa zostałą PRZEMILCZANA..poporstu wszyscy czekali na potweirdzenie wersji na X'a ale.....sie nie doczekali...Gamepsot, IGN i zaden inny liczący sie serwis nie podał tej informacji( o zdementowaniu)...
Revers

Plotka: Nintendo zamierza wydać Metroid Prime na Xboxa. Jak dotąt nie została ona ani potwierdzona, ani zaptrzeczona przez Nintendo, więc wszystko może się zdarzyć wink.gif.

Ten znacczek ";)" zaczyna być już żałosny. To jest poważne forum wink.gif, więc po co sobie żartować wink.gif. LOL
Mermind

Plotka: Nintendo zamierza wydać Metroid Prime na Xboxa. Jak dotąt nie została ona ani potwierdzona, ani zaptrzeczona przez Nintendo, więc wszystko może się zdarzyć wink.gif.

Ten znacczek \";)\" zaczyna być już żałosny. To jest poważne forum wink.gif, więc po co sobie żartować wink.gif. LOL

widzisz miedzy RE4 a MP jest jedna roznica.
Metroid Prime nie zmierza na PS2 laugh.gif
Xarou

Ten znacczek \";)\" zaczyna być już żałosny. To jest poważne forum wink.gif, więc po co sobie żartować wink.gif. LOL

Żałosna to jest twoja odpowiedź na mojego posta, bo przykład który podałeś jest wzięty wręcz z kosmosu (bez urazy X).
Zresztą nie śmiem oczekiwać RE na Xia.

RE4. Ta gra prezentuje się poprostu cudownie. Motyw obłąkanych wieśniaków w zacofanej europejskiej wiosce pośrodku odludzia przywodzi na myśl klasykę horrorów. Do tego dochodzi cała przeszłość serii RE, "fikuśne" postacie... -> chociaż mam znikome pojęcie o RE, nie wiedzieć czemu, jestem niezmiernie ciekaw jak przedstawia się fabuła czwartego residenta.
Świetny powrót Capcom na tron horrorów, bo patrząc na ocenki nie sposób nie stwierdzić, że nowy RE > nowy Silent Hill. asthanos.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.