Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Resident Evil 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
^BlaZzin^DMC
Nowy filmik na gamespocie,polecam.

arrow.gif KLIK
Jakim
Ocena Gamespot: 9.6 !!!
^BlaZzin^DMC
Wszystkie gry na GC są takie tanie question.gif arrow.gif KLIK.
eldarion
Wszystkie gry na GC są takie tanie question.gif arrow.gif KLIK.

a co kupujesz taniej u zenka za 10 zeta :wink:
a tak powaznie to sa tez tansze
Matrox
Ocena Gamespot: 9.6 !!!

Podajcie jeszcze pare razy ta ocene bo moze ktos jeszcze nie widzial confused.gif

Z tego co widze odmienna koncepcja nowego RE niektorym osobom nie pasuje ,a mi wrecz odwrotnie. RE raczej mnie nie interesowalo ale w ta czesc mam chec zagrac. Moim zdaniem ta odslona RE moze pozyskac nowych graczy (takich jak ja wink.gif ).

Wszystkie gry na GC są takie tanie   KLIK

A czy trudno jest kliknac myszka i sprawdzic ceny innych gier, odpowiedz prosze bo bardzo mnie nurtuje to pytanie.
^BlaZzin^DMC
He he dzieki za odpowiedzi :wink: .A wiec mówicie że GCN jest tylko dla ludzi zamorznych i żeby cena samej konsoli mnie nie zwiodła question.gif laugh.gif
YETI
Na gametrailers znajdziecie kilka nowych trailerów.
Czappi
Obejrzałem film z gameplay'a i nie podobają mi się arcade'owe elementy.
Gra podzielona jest na levele i po każdym jest podsumowanie i bonusowe punkty...
Mamy gre w stylu Dino Crisis 2...
Ryo-San
oprócz standardowej wersji RE4..mozna kupic jeszcze takiego oto limita 8O
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak to wygląda pięknie...wydany bardzo podobnie do Halo 2 Limited Edition...czyli w metal boxie itp

ZWYKLEJ WERSJI MÓWIE: NARA!
Nie ma bata..kupuje to z miejsca :!:

p.s cena tego cacka waha sie na ebayu od 60 do 100 dolców.
Mausy
A od kiedy to taki fan residentów z Ciebie...
Ins
:!: wyj.ebany zestaw :!:

Bedzie cos takiego "palowskiego" ?
Capcom
Ale masakra jak ja bym chciał to mieć.Ale jak zna życie o normalna wers(pipi)ędzie ciężko,co dopieor mówić o takim exclusivie.
Ins
RE4 dostal w Famistu (Weekly chyba) 38/40
news z GO
Michas
Jeżeli to prawda to ja (pipi)e (pipi)mać biggrin.gif
Admin SN
Ponieważ Świat Nintendo zamierza przygotować ekskluzywne wydanie Resident Evil 4 chcielibyśmy, abyście sami zadecydowali czego chcecie. Zapraszamy więc do sondy na stronie SN.
Zadecydujcie, a w topicu na ten temat (również na stronie SN) możecie dzielić się poglądami o tym przedsięwzięciu.
Hela
Moim zdaniem OST bedzie najlepszy.
Ins
Dla mnie:
1.Zegarek albo zapalniczka
2.OST
3.Figurka

BTW ile taki zestaw by mniej wiecej kosztowal Oo (wiem ze zalezy od tego co by bylo dodawane=P)
YETI
Zdecydowanie figurka, OSTa zawsze mozna zassac z netu wink.gif
Czopek
Zdecydowanie figurka, OSTa zawsze mozna zassac z netu wink.gif

Figurki są do d*py, najwyżej nogi im możesz powykręcać, a zagłosowałem na OST i wolę oryginalne płyty
JJJ
najlepiej jakby statuetka byla dodawana do zestawu smile.gif
Czappi
OST albo figurka...wszystko byle nie film Resident Evil...
Ahmad
ya kupilem RE 4 w dzien premiery (US) Limited Edition.
GRA YEST NAYLEPSZYM SURVIVALEM YAKI MOZESZ SOBIE WYMARZYC.
w dwa dni po premierze ukonczylem i przechodze na PRO.
odblokowac mozna tryb mercenaries (albert wesker do wyboru, Ada Wong, Hunk - ale musisz ich odblokowac naypierw).
grafika..........chyba nie yest to nic nowego czego yeszcze nie slyszeliscie, ale to zdecydowanie nayladnieysza gra yaka kiedykolwiek powstala na cokolwiek(realnosc), yak zobaczycie zamek i te piekne art'y wymiekniecie.
nie bede rzucal tu spoylerow, ale bossy to.........po prostu trzeba to zobaczyc, - naylepsze bossy yakie kiedykolwiek zostaly stworzone.
powiem tu tylko np. o wielkim plywayacym w wodzie, gdzie plyniesz w lodce, niefortunnie hak z lodki wpada do wody i zaczepia sie o stwora, a ten gna przed siebie(musisz omiyac przeszkody) i celowac w goscia takimi harpunami.
cos niesamowitego, gra yest relatywnie dluga, okolo 20 godzin, i dochodza dodatki.
yesli macie yakies pytania, piszcie.
regards.
Czopek
Szczególnie wszystkim tutaj brakowało spoilerów i dysleksji :?
DJ_JASZCZUR
dokładnie byś chociaż napisał że są to spoilery bo ktoś nieporządany może przez przypadek to przeczytać i zepsuje sobie zabawe :?
Ahmad
spoilerow nie bylo, po prostu chcialem przedstawic yeden eg. ktory fabuly nie zdradza.
i nie narzekaycie na troche inna pisownie, poniewaz yezyka polskiego uzywam bardzo rzadko.
krilluch
Heh. Dobrze, ze sie nie rozkreciles, bo cala gre bys nam zdradzil a malo brakowalo. Nie przeczytalem do konca Twojego posta Ahmad, bo nie rozumiem co drugiego slowa. Nie znam tyle slow zaczynajacych sie od "y" a i niektore wydawaly mi sie przynajmniej dziwne. Jednak i tak za duzo powiedziales moim zdaniem.
Czopek
spoilerow nie bylo, po prostu chcialem przedstawic yeden eg. ktory fabuly nie zdradza.
i nie narzekaycie na troche inna pisownie, poniewaz yezyka polskiego uzywam bardzo rzadko.

Skoro nie używasz, to nie pisz.
Ahmad

Skoro nie używasz, to nie pisz.

bede robil co bede uwazal za sluszne, nie obchodzi mnie co sugeruyesz.
regards though.
Panek
OMG ROTFL j00 4r3 s0 l33t! 8O

Ale serio (pipi), wielu ludziom by się przyjemniej czytało "jest" zamiast "yest"... Taki przychodzi, patrzy na twój post i myśli "O ja nie mogę, ale po(pipi)y... Już nigdy tu nie wrócę!" i taka reklama dla forum.
Kenshin
Oj już nie przesadzajcie i dajcie chłopakowi spokój.
Ahmad
tnx for support kenshin.
widocznie niektorzy czytayacy naprawde maya problemy odczytywaniem troszke innym.
bartiz
OMG ROTFL j00 4r3 s0 l33t! 8O

Ale serio (pipipi), wielu ludziom by się przyjemniej czytało \"jest\" zamiast \"yest\"... Taki przychodzi, patrzy na twój post i myśli \"O ja nie mogę, ale (pipipi)... Już nigdy tu nie wrócę!\" i taka reklama dla forum.

To tak samo ja moge powiedziec "nie moge patrzec na ten avatar PUNKS NOT DEAD o ja pipipi" , pisał ze malo kiedy uzywa j.polskiego, moze jest nie wiem z nigerii,z ameryki,z japonii ale pisze i odczytac sie da wiec stulcie sie juz i czytajcie jego posty bo gdzie nie widze to tylko brednie ze nie pisze J icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif
YETI
Ahmad powiedz mi czy w grze sa te lokacje z pierwszych screenów, trailerów (chodzi o walke z tym...duchem (?) i jakies czarno-białe miejsce)
Ahmad
no wreszcie na temat odnosnie RE4.......
a wiec spiesze z wyyasnieniami - w caley grze nie uswiadczycie zadnego ducha, trailery bardzo wczesne zawieraly pomysly ktore nie trafily do finalney versyi gry(w duzey mierze wszystko zostalo zrobione od poczatku).
YETI
Przez jaki okres gry(%) mamy opiekowac sie ta dziewczyna.
Ahmad
powiedzialbym, iz przez moze 40% Gry.
ale dziewczyna yest bardzo sprytna i ciagle sie chowa natychmiastowo przy kazdym aiming'u, z detali moge zdradzic, iz naprzyklad gosc w plaszczu sprzedayacy nam stuff(takie rpg'owe motywy z upgrade'm broni for e.g.) moze zostac przez nas zabity zarowno yak dziewczyna.
kazda postac w grze mozesz zabic yesli chcesz(yesli zabiyesz dziewczyne, gra sie konczy - obviously :wink: ), i faynie wyglada w alternative costume, yak i Leon (kto gral w RE2 wie o yakim costum'ie mowie).
i od razu mowie iz ktos mowil ze gra mu sie nie spodoba bo to bedzie Arcade - nic podobnego.
po prostu gra yest podzielona na chapter'y, a polega to tylko na tym, ze co yakisz czas zostaniesz oceniony i gra leci daley, wiec tyle z Devil May Cry - po prostu screen i grasz daley.
wszystko yest spowite w yeden, ciagly bieg wydarzen.
co yeszcze o detalach.......po strzeleniu w wode - woda sie rozpryskuye pieknie, gra posiada system, dzieki ktoremu bedziesz myslal przed bezsensownym strzelaniem do nieprzyyaciol.
yest bardzo latwo zginac, zwykle strzal(lub dwa, przykladowo - gdy ktos rzuci hatchet'em) w ciebie konczy sie smiercia, zwlaszcza na PRO.
no i gdy tylko zostaniesz dorwany przez goscia z chainsaw, ktory zatopi w tobie swe narzedzie zbrodni, po prostu zginiesz, nie ma mozliwosci ucieczki i przezycia - spadnie ci glowa.
i w ktorego trzeba wpakowac concretna liczbe naboi z shotgun'a.
bedziesz wykorzystywal otoczenie, i zdziwisz sie, ale w dalszey czesci gry nie warto strzelac w otoczenie glowy nieprzyyaciol, po prostu zostawie tutay domysly.
w pewnym momencie yest nawet wybor drog.
fabuly nie zdradzilem, pare detali odnosnie swiata w ktorym sie zsatopicie gdy tylko gra sie ukaze.
mimo ze uplynelo yuz troche czasu, od czasu premiery, gram nadal i to pare godzin dziennie - to absolutne mistrzostwo ostatnich lat.
Ins
nie wiem czy czytac to cos powyzej ;] spoilers included ?
Ahmad
yuz napisalem ze nie, po prostu detale - zachowania fizyki w RE4 i tym podobne.
Ventura
ahmad a tak zapytam są jakieś zagadki lub łamigówki.czy to jest tylko strzelasz idziesz dalej strzelasz itp.
są tu np klucze kture czeba gdzies wsadzić...tak jak w re1.re2,re3..
lub jakies rudne zagadki.???
Ahmad
ok, zagadki...........nah.
po prostu np. po zabiciu bossa(czadowego zreszta), dostaniesz oko.
z okiem lecisz do drzwi troche daley(po wyezdzie koleyka gorska), oko zostaye zescanowane przez mechanizm w dzwiach i tyle(droga do zamku).
kluczy troszke yest, zagadek yako takich nie ma, wlasciwie to zagadki nie pozwalaya ci sie zaciac, fayna yest z witrazami w kosciele, i yedyna ktora moze was przyciac na yakis czas to zdecydowanie smok.
obraz, ktory musisz ulozyc yako Ashley (president's daughter).
zagadka yak z Onimushy, kto pamieta chocby pierwsza czesc, wie o co chodzi(kiedy to Samanosuke Akechi byl uwieziony i yako towarzyszka musiales go uwolnic).
poza tym to gra skupia sie naprawde na czyms, co okreslamy mianem survival'a.
powaznie, tutay nie ma glupiego strzelania do wrogow, to nie yest yakis bezmyslny shooter.
kazdy strzal powinienes zaplanowac.
nowoscia natomiast totalna yest........wprowadzenie QTE(quick time events) - yak w Shenmue for e.g.(wyskakuye na chwileczke kombinacya przyciskow, ktore musisz wstukac, yesli ci sie nie uda - zginiesz w wiekszosci przypadkow)
musisz byc caly czas skupiony nawet podczas filmow(wyszstko na engine'ie gry, nie uwierzycie yak wszystko yest wyrezyserowane).
podczas tychze animacyi mozesz zginac w kazdym momencie (wiele razy podczas walki z Krausser'em).
nawet walczac z boss'ami musisz miec dobry reflex, poniewaz niefortunne miss'niecie spowoduye w wielu wypadkach smierc.
i bardzo dobrze ze zlikwidowano ink ribbony, znaydziesz save point - save'uyesz ile razy zechcesz.
bardzo dobre rozwiazanie, a takze gra ma checkpoint'y miedzy save' point'ami wiec nie ma problemu.
ogqozo
1. I jak tam studio tworzące RE4? Odeszli goście tak jak zapowiadali?

2. Ktoś ma jakieś dane dot. sprzedaży?

3. Czy to nie wspaniale, że gry na GC NIGDY nie zawodzą?
Mermind
1. Nikt nie odszedł..jednak zadna osoba z ekipy "GCNowej" nie tyka sie konwersji na PS2..tym zajmuje sie calkowicie inny team.
2. wg gamebiz RE4 sprzedał sie jak narazie w liczbie pół miliona sztuk...niestety do lidera czyli Halo 2 (2.5 mln w pierwszy dzien i 7.5 mln do dzisiaj) bardzo mu daleko...
3. Bo to Nintendo ; )
steed
Dzisiaj zamówiłem RE4 w Exerionie, trochę przepłacam (wczoraj na Allegro mogłem mieć za 199, ale zwlekałem i ktoś mnie uprzedził, tak zapłącę 239..), ale jestem tak zdeterminowany, żeby pograć przed końcem ferii, że bym chyba nie wytrzymał. Z tego co mówił facet przy telefonie gierka jest już na cle, jutro bądź pojutrze będzie u nich cool.gif
JJJ
tez juz zamowilem,mysle ze w 2 tygodniu lutego(max 3) przesylka do mnie dojdzie,wziolem wysylke morska
eldarion
nie zawiedziecie sie gierka jest boska biggrin.gif i trudna :!:
Kid
Gdy w Ultimie okladke zobaczylem w gacie popuscilem biggrin.gif
Ventura
ja zwariOwałem.....ZAMÓWIŁEM JUZ KOSTKE Z RESIDENT EVIL 1 A PUZNIEJ RE 4....MAM ZAJJJAAAWKEEEEE ..CZAS ROZPIERNICZYĆ SKARBONKE HEHE:)smile.gifsmile.gifsmile.gif biggrin.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif( X-BOX TO KUPA.) icon_twisted.gif
JJJ
maly update,Re4 zostal juz zakupiony i w ten poniedzialek idzie lotnicza do mojego domku...trza sie przyszykowac bojowo :>
steed
Może uznacie mnie za wariata, ale odebrałem RE4 we wtorek i od tej pory z folii nie wyjąłem ;) Cały czas zajmuje mi rewelacyjne Shadow of Rome.
*Piotrek*
Ja własnie przed chwilą dostałem w swoje łapska piekne ofoliowane RE4 i powiem po godzinie grania tylko tyle: R E W E L A C J A poprostu w zyciu nie wytrzymalbym do marca JAK KTOS MOZE niech kupuje juz teraz R E W E L K A
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.