Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Filmy na które nie mogę się doczekać
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
suzuki
Matrix 2 i 3
Hero
T3
Hulk
Tomb Raider2
Bulltproof Monk
Kill Bill
Bad Boys2
Once upon a time in Mexico
SWAT
Powrót Króla
Tekken
Dead or Alive
Alien vs Predator
Ghost in the Shell 2

Wciąż wieżę w powstanie Soul Calibura biggrin.gif
Mendrek
Matrix Reloaded

Powrot Krola

Aliens vs Predator

Tekken

Oszukac przeznaczenie 2
mab3
matrix , max payne :-)
Ceglash
Matrix Reloaded
Cube 2
Najnowszy film Q. Tarantino(zapomnialem tytulu :? )
[/list]
Diabeu
[quote]Najnowszy film Q. Tarantino(zapomnialem tytulu :? )[list]

icon_twisted.gif Kill Bill? icon_twisted.gif
Ceglash
[quote][quote]Najnowszy film Q. Tarantino(zapomnialem tytulu :? )[list]

icon_twisted.gif Kill Bill? icon_twisted.gif[/quote]

Wlasnie. Dzieki za przypomnienie icon_twisted.gif
MichAelis
MATRIX2&3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To juz za tydzien z kawalkiem...2,a trojka 7 listopad...eh zebym tylko sie nie zawiódł...!!!
powrót króla, "Once upon time in mexico" (desperado 3), Straszny film 3
Sojer
matrix 2
matrix 3
hulk
tomb raider 2
the getaway
Geloo
Hero

Rush Hour 3

Powrót Króla

Tomb Raider 2

S.W.A.T
Siara_iwj
Resident Evil 2
Władca... 3
Silent Hill ( moze kiedyś zrobią...huhuhu..maksymalny strach...)
Vincent
No przedewszystkim to będzie:
Matrix Reloaded, reszta mnie nie interesuję...rzekłem.
Roki
Ja najbardziej nie moge sie doczekac premier:
1. Star Wars - Episode III
2. Wladca Pierścieni: Powrót Króla.
Splender
Lotr Return of the King (mam nadzieję, że będzie trzymać klimat w przeciwieństwie do TTT :roll: ehh marudzę)
Matrix 2 & 3 (mam nadzieję,że się nie zawiodę)
Resident Evil 2
Battle Royale 2 icon_twisted.gif the best film ever icon_twisted.gif
Reszta mi wisi icon_twisted.gif
Obsolete
"Kill Bill", "Freddy vs Jason", "Powrot Krola". Jest tego jeszcze troche, ale teraz nie mam glowy do spraw przyziemnych;).
Kaxi
[quote]Matrix Reloaded
Cube 2
Najnowszy film Q. Tarantino(zapomnialem tytulu :? )[list]

Tez czekam na kontynuacje Cube, a dokladniej Cube 2 bo juz sie ukazal. Tytul brzmi Hyper Cube. Sposob dzialania kostki jest jeszcze bardziej nierozwiazywalny, ale za to z fabuly wiecej wiadomo.
ajakssx
heh kopiue wypowiedzi ale co tam przecież wszyscy na nie czekamy:
Matrix2,3/LOTR:ROTK/idt.itp....Xmen2??
kiender
Matrix Reaktywacja ( jeachh idę na pokaz specjalny we czwartek 22.05)
LHX - League of extraordinary gentelman ( będzie wypas na maksa )
Terminator 3
2Fast and fourious2
Tusia
Ja jak najbardziej czekam sobie na Matrixa ...a poniewaz juz niedlugo sie na niego wybieram oczekuje mocnych wrazen ...
olikko
zdeceydowanie matrix (obydwie czesci smile.gif)
B4rb
Final Destination 2 biggrin.gif bo nowy Matrix mnie nie wzruszy cool.gif Kapy do domu
Ceglash
Final Destination 2 biggrin.gif bo nowy Matrix mnie nie wzruszy cool.gif Kapy do domu

"Final Destination 2" wlasnie jest w kinach wiec nie masz na co czekac icon_twisted.gif
[/list]
moskwiczsan
Final Destination 2 jest extra oglada sie tak jak jedynke ale ostatnia scena jest z(pipi)ana wg mnie

ja czekam na
Matrixy
LOTR Powrót Króla
Eqilibrium (czy jakos tak)

no i filmiki na podstawie komiksów

a DareDevil'a tez widzialem i tak nijaki jest a o ile sie nie myle to Kingpin byl bialy (chociaz aktora wzieli wypasionego, misiek jak cholera )
drk
Nowa część Matrixa już niedługo w kinach . Hurraaaaaaaaa.
Jeszcze w niedługim czasie ma wyjść trzecia część tego hitu smile.gif
Roki
[quote][quote]Matrix Reloaded
Cube 2
Najnowszy film Q. Tarantino(zapomnialem tytulu :? )[list]

Tez czekam na kontynuacje Cube, a dokladniej Cube 2 bo juz sie ukazal. Tytul brzmi Hyper Cube. Sposob dzialania kostki jest jeszcze bardziej nierozwiazywalny, ale za to z fabuly wiecej wiadomo.[/quote]
Cube 2 question.gif Mam ten film juz od miesiaca. Film jest swietny, fajne efekty, ale od razu wam powiem ze glupi jest koniec, chociaz mozna bylo sie wlasnie takiego spodziewac cool.gif
T3xz
MATRIX ofkors... reszta jest niczym.
Picool
Prywatnie nie ciągnie mnie do Matrixa, choć napewno go obejrze.... Nie moge sie doczekać jedynie Powrotu Króla i drugiego Residenta.
Aya_FP_
szczerze powiedziawszy jakos nie rajcuje mnie fakt, ze w kinach pojwi sie matrix. w zasadzie to nie ma jakiegos konkretnego filmu ktorego nie moge sie doczekac
:?
Splender
Cube 2  Mam ten film juz od miesiaca. Film jest swietny, fajne efekty, ale od razu wam powiem ze glupi jest koniec, chociaz mozna bylo sie wlasnie takiego spodziewac

A mi się ten film średnio podobal :? Może to przez to, że nie widziałem pierwszej części :roll:
Glucik
Matrix 2 and 3 und Tomb Raider ( ... ) A drzewa świecą według teorii mojego kolegi ....... ( szkoda chłopaka ) ... cool.gif

PS. Darkan - jeśli chcesz legalizacji zielonej pani jedź do Honadii... Tylko potem nie bij gdy zaczepi cię jakiś homo ...
Kamui
Matrix 2i3, Powrót Króla, Terminator 3, Fredi Kruger vs JesonX, Bad Boys2, Szybcy i Wściekli2
YETI
A ja czekam na 45 ekranizacje Ogniem i Mieczem,Potop i co tam jeszcze naszego smile.gif
A tak na serrio to.......Matrix2
_CrasH_
icon_twisted.gif Matrix 2 i 3, Powrót króla, Star Wars3, Resident Evil 2 icon_twisted.gif
Lilit
Matrix 2 (eee czy ja na niego czekam? bo ja wiem; mam tylko tanie bilety icon_twisted.gif więc co by nie iść) a czekam na Władcę Pierścieni, a o innych nowościach nic nie wiem.. no może "Niezła z niego babka" laugh.gif
Diabeu
icon_twisted.gif Hellboy icon_twisted.gif
Bartek
Shaolin Soccer 2 :!: :!: :!:
Dante
matrix reloaded
matrix 3
kill bill ( trailer jest super)
Kaxi
Ja czekam (nawet jesli nie potwierdzone) na :

RE2
Matrix 2 i 3
Cube 3
Metroid Prime
i moze cos tam jeszcze...
Jędrek
ja oczekuje na MAtrix'y oczywiscie.
MTL
Slyszalem plotki, ze niedlugo powinnien ukazać sie "Brain Dead 2"...jeśli to prawda to czekam z niecierpliwością ;>
Ölschmitz
Slyszalem plotki, ze niedlugo powinnien ukazać sie  \"Brain Dead 2\"...jeśli to prawda to czekam z niecierpliwością ;>

o qrde! gdzie to słyszałeś?? "Martwica mózgu" to jeden z najlepszych horrorów icon_twisted.gif
ja czekam na Terminator 3, Matrix: Reloaded, Mad Max 4, Die Hard 4, a najbardziej na kontynuację Evil Dead!!! (mam nadzieję, że Sam Raimi jak skończy Spidera 2 to weźmie się za kontynuację tego wspaniałego filmu (właściwie to trzech części smile.gif )
Boomer
ciekaw jestem bardzo takiego filmu jak TERMINATOR 3 laugh.gif
ale to niebędzie to samo co kiedyś :cry:
Ölschmitz
ciekaw jestem bardzo takiego filmu jak TERMINATOR 3  :lol:  
ale to niebędzie to samo co kiedyś  :cry:

a widziałeś może spot telewizyjny?? ja się tam nie martwię smile.gif
MTL
o qrde! gdzie to słyszałeś?? \"Martwica mózgu\" to jeden z najlepszych horrorów

Ba! Gore w pelnym tego slowa znaczeniu ;>... zresztą wyraznie napisalem, ze to tylko plotki, takze nie ma się co podniecac zbyt wcześnie :>
Ölschmitz
ten film to prawdziwy hardkor... ksiądz karateka itp. smile.gif
PS: pamiętasz scenę gdy "dziewczynka" podchodzi do "matki" i mówi: Mamo skóra ci się odlepia... smile.gif smile.gif smile.gif klasyka...
MTL
"Skopie wam tyłki w imieniu pana naszego..."

...dziwnym nie jest, tego nie da się zapomnieć :>
kiender
o qrde! gdzie to słyszałeś?? \"Martwica mózgu\" to jeden z najlepszych horrorów

Ba! Gore w pelnym tego slowa znaczeniu ;>... zresztą wyraznie napisalem, ze to tylko plotki, takze nie ma się co podniecac zbyt wcześnie :>

Jep ! Film full wypas hardcore - a najlepsze że "Martwicę" nakręcił Peter Jackson - ten od Władcy Pierścieni......no comments
The_Reaver_Ultimate
Ja naturalnie czekam na Matrix Reaktywację. Po obejrzeniu Matrixa na TVN szybko nie zapomnę o co biegało.
Zip
Tak najbardziej to nie mogę się doczekać
Resident Evil 2: Apocalypse
http://www.thezreview.co.uk/comingsoon/r/r...identevil2.shtm
no a potem :
[list]>Silent Hill
>Matrix Reload
>Matrix Relvolution
>2 Fast & 2 Furius
>Star Wars Cz. III[list]
A i to chyba tyle, no ale pewnie coś mi się jeszcze przypomni biggrin.gif
cargool
Ja tam sie nie moge doczekac nowego Matrixa. W piatek wpadam do kina na premiere, jeeeeee!!! biggrin.gif cool.gif
ds
Nie mogę doczekać sie Łowcy Snów i Sileta
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.