Jestem w palacu Babiego (nie wiem jak to odmienic smile.gif). Nie wiem gdzie teraz isc. nalazlem przejscie na widownie, ale nie wiem co robic.
Uratowałeś już Balbiego? Jeśli tak, to idź do koloseum, strażnicy przy bramie wpuszczą cię na Colosso.
Hubi.
7 06 2007, 12:45
Jeszcze nie. A gdzie on jest?
C1REX
27 07 2007, 03:15
Zadałem pytanie w innym miejscu, ale nikt się nie odzywa.
Czy odpalał ktoś grę na DS? Nie wiem jak się load robi.
Albo czegoś nie widzę, albo coś z kompatybilnością szwankuje.
ashka
7 08 2007, 08:57
CYTAT(C1REX @ 27 07 2007, 04:15)
Czy odpalał ktoś grę na DS? Nie wiem jak się load robi.
Albo czegoś nie widzę, albo coś z kompatybilnością szwankuje.
Ja odpalałam na DSie, bo GBA nie posiadam. Wszystko cudnie działa, opcja wczytania gry też. Może nie masz w menu opcji "Continue" bo jeszcze nie zapisałeś gry?
Marcin (Chester)
10 11 2007, 14:09
Orientujecie się gdzie można kupić nówke GS 1 i 2? W empikach, mm itp. niestety nie ma. Znacie jakiś internetowy (najlepiej polski)?
Gosiek
10 11 2007, 20:39
Dwójkę jeszcze niedawno widziałam w sklepie internetowym menago.com.pl, pewnie nadal tam jest. Chociaż ja bym próbowała znaleźć oryginał na aukcjach, ceny sklepowe gier na GBA są lekko przesadzone.
vidmo
11 11 2007, 22:09
Witam Grałem w Golden Sun chociaż jej nieprzeszłem Ale wróce do niej w niedalekiej przyszlości Mi się szpilanie w GS bardzo podobało..wciągająca fabuła...piękna grafika i muzyka..poprostu miodzio gierka Słyszałem że to najlepszy Rpg na GBA i się przekonałem..naprawde warta polecenia pozycja wśród rpg na GBA pozdro
sokol
17 03 2008, 20:35
Fajne patenty zastosowano w tym szpilu, ale według mnie gra jest trochę za łatwa. Ostatni boss to jakaś kpina.
Rafael_Sorel
23 06 2008, 13:30
Powiem tak jak PlayStation ma najpiękniejszego moim zdaniem RPG-a czyli FF tak GBA ma GOLDEN SUN
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.