Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Golden Sun - wypowiedzcie sie
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo GBx
Stron: 1, 2
Bandzi
Wypowiedzcie sie na temat tej gry , powiedzcie cos co przekona mnie zebym stał sie jej posiadaczem smile.gif
Krupier
Ql gra.
Jędrek
Kup GS II
Bandzi
Po tym jak kupie GS I i przejde to i owszem smile.gif
-=Burthess=-
Co tu dużo mówić giera rządzi: ładna grafika, duża grywalność i starczy na długo. POLECAM
Mausy
Golden Sun to jak dla mnie najlepszy rpg na advenca! Grafika jest pożądna, muzyczka haryzmatyczna, ciekawa fabyła i klimacik i przy tym dość długa. Mimo ze jestem ortodoksyjny w poglądzie, że nie ma lepszej serji w historji gier wideo niz Zelda, to GS podobał mi sie bardziej niż A link to the past!!!
Yohko
Gralam, i rzeczywiscie - gra jest wspaniala smile.gif grafika, muzyka (gralam w sluchawkach) i fabula wciagaja.
Kaxi
A mnie jakos nie wicagnal. Taki ajkis bezplciowy mi sie wydawal i po prosty nudny. Wprawdzie nei gralem duzo ale to dlatego ze mi sie nie chcialo. Tak na 7 bym ocenil.
NCdeIgnis
Muzyki z gry słuacham sobie dla czystej przyjemnosci - jest cudna cool.gif
sama fabuła róniez jest przecudana
dodajmy do tego wspaniałą grafike na którą aż chce sie patrzec i mamy pełny obraz gry hyh.gif
skomentuje to tak : Gdy zagrałem poraz pierwszy w GS zwichnołem sobie żuchwe a gały oczne musiałem wepchnac zpowrotem do czachy - najlepsza gra RPG na GBA :> co sie zastanawiac - MARSZ DO SKELPA wkoncu ta giera kosztuje only 159zł hyh.gif icon_twisted.gif
szczurek
A mnie jakos nie wicagnal. Taki ajkis bezplciowy mi sie wydawal i po prosty nudny. Wprawdzie nei gralem duzo ale to dlatego ze mi sie nie chcialo. Tak na 7 bym ocenil.

zgadzam się z kaxim, gra szybko mi się znudziła, nie polecam
Tori
to tak jak by ktoś mi pokazał jakąś super modelkę i zadał pytanie "podoba Ci się?". Tak samo autor tematu zadaje mi coś podobnego. Meeen GS to po prostu masterpiece, nie ma konkurentów, gra-ideał.
nintendo
Golden Sun to najlepsza gra na GBA gryw 10!Ale wkurzyłem się na GS i nie skończyłem go..
Goju
Grafa, muzyka, grywalnosc pierwsza liga (angielska?)! Mi zajelo skonczenie jej niecale 33h. Po jej skonczeniu (niewiezysz ze sie konczy gdyz tak jakby urywa sie w polowie! I jeszcze ten gupi napis "To be continued") zaliczylem dola! Niestety gra na raz, a to ze ten raz jest niesamowity (zagadki i wykozystanie Psynergy rzondzom) to inna bajka.
Trzeba zagrac! smile.gif
moj werdykt 9/10 oczko nizej za "brak" zakonczenia historii
Desser
GS to świetna gra! Nie zastanawiaj się na jej zakupem, tylko ją bierz wink.gif
Zapewni Ci duużo rozrywki biggrin.gif

PS. Witam, jestem tu nowy, ale Krup i SeJo mnie znaja zapewne smile.gif
SeJo

PS. Witam, jestem tu nowy, ale Krup i SeJo mnie znaja zapewne smile.gif

no ba...

co do topicu:
Łykajta GS, toć to przedni erpeg jest.
synchronick
biggrin.gif biggrin.gif Ta gra jest super. Po przejściu chciało mi się do niej wrócić.Po prostu najlepszy rpg naGBA.
mario87
biggrin.gif  :D Ta gra jest super. Po przejściu chciało mi się do niej wrócić.Po prostu najlepszy rpg naGBA.

pan archeolog się znalazł wink.gif
gość napisał to 26 05 2003, nie myślisz że już sobie sprawił tą gre? icon_idea.gif
Squaller
Gra jest świetna, ale stosunkowo mało jest w niej bonusów, sekretów- czegoś, do czego ciężko byłoby się dokopać... Wiem, wiem- marudzę, ale już chyba w Breath of fire tego było więcej. Za to system cool- prosty i przyjemny, już o grafie nie mówiąc... Jaki był wasz najwyższy poziom? Ja po ok. 55 zwątpiłem, tym bardziej że nowych czarów już brak sad.gif
Pysiol
Przyznaję w grze mało jest bonusów, ale za to gra jest stosunkowo długa, zwłaszcza, że drugą i pierwszą cześć powinno trkaotwać się jako całość. Dla mnie bomba zaraz po Ocarina of time i Paper Mario.
[/list]
pigi
polecam choćby dla samej fabuły, uważam ją za przednią, a ilość czarów... djinni... summonów potem dochodzi transfer djinni do GS2:TLA. Łykaj bez zastanowienia, jak masz jeszcze jakieś wątpliwości zajrzyj na

www.goldensun.nysa.com.pl

polecam
Squaller
Patent czytania w myślach jest przedni- znając angielski można się nieżle uśmiać smile.gif
NiE_WiEm
Szkoda że nie ma (i nie będzie) części trzeciej ..... :cry:
szczurek
podobno ma byc Golden Sun na GC tylko nie wiadomo czy 'trójka' czy remake, albo cos nie powiazanego scisle z seria biggrin.gif
Matrox
podobno ma byc Golden Sun na GC tylko nie wiadomo czy 'trójka' czy remake, albo cos nie powiazanego scisle z seria biggrin.gif

To raczej bedzie remake bo robienie trzeciej czesci to byloby juz naciaganie fabuly. Pozatym osoby ktore niegraly na GBA w 1 i 2 mialyby odrazu zaczynac od 3 ? Raczej w to watpie. Juz bardzie jak to ujoles moze byc to "cos nie powiazanego scisle z seria " ;]
Quby
icon_twisted.gif Tio by bylo zayebiste, tyle ze to sa plotki.............. icon_twisted.gif
szczurek
trza czekac do 12 Maja icon_twisted.gif
no w sumie to dobrze myslisz Matrox ale wiadomo jak to jest z firmami robiacymi gry.

"Że co? Nie wiesz o co chodzi w GS3 bo nie grales w poprzednie czesci? W czym problem - kup sobie GBA i GS1&2 i ciesz sie a przy okazji daj nam wiecej zarobic........"
Matrox

\"Że co? Nie wiesz o co chodzi w GS3 bo nie grales w poprzednie czesci? W czym problem - kup sobie GBA i GS1&2 i ciesz sie a przy okazji daj nam wiecej zarobic........\"

Dokladnie biggrin.gif To cos jak z FF:CC na GCN, chcesz pograc w multi na 4 to kup sobie 3 GBA ;]
Pysiol
Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądać GSun na GC(o ile się ukarze, w końcu to tylko plotka). Mam nadzieję, że będzie miało grafikę godną GC a nie Gameboyową. Bo na przykład Zelda Four Sword to graficznie raczej na GBA niż GC.
mario87
jeśli Golden Sun wyjdzie na Gacka to wtedy napewno go sobie kupie biggrin.gif
tylko ciekawe czy wyjdzie :?
Kikumonchi
1.Piekna grafika!
2.Niezla sciezka dzwiekowa.
3.Fabula.
4.Bronie,zbroje i oczywiscie Djiny.
5.Crossbone Isle.
6.Slowa nie wyraza radosci plynacej z tej gry-jest moja ulubiona.Szczegolnie zainteresuje Cie
zdobywanie coraz to nowych umiejetnosci ktore mozesz wykorzystac w grze.
Z calego serca polecam Ci GS.
Pozdrawiam
Kikumonchi
R4V3N
1. Super styl walki
2. Grafa ohmy.gif
3. Muza
Fajna gra =)
MUST HAVE !!!
Ali G
czy byl opis do tej gry w psx extreme lub w poradniku extreme? jesli tak to w ktorym numerze / numerach? z gory dzieki
MasterShake
wiem że był w gameboy magazynie
Przemski
wracając do tematu ale nieco zmieniając tor - kto podejmie się próby namówienia na zakup tej gry kogoś kto mało grał w gatunek jakim jest RGP?
tomsecret1993
Co do solucji tejże gry, wal na ten adres : www.stargard.mm.pl excl.gif cool.gif
ironspider
Racja gra na 10! Takiej grafy w innycvh grach nie zobaczysz.Cool
Hubi.
Mam pewien problem z GS. Jestem na wielkim drzewie (nazwa wyleciala mi z glowy smile.gif) i znalazlem juz trzeciego dijina. I teraz nie wiem gdzie isc dalej. Nie wiem co tu wiecej napisac
hayate-sama
Fabuła, grywalność, grafika, muzyka, kombinowanie z PSYEnergiami, Djinny, motyw z czytaniem w myślach (Dla znających "inglisza"), etc., etc. Za "mankament" (Nie w znaczeniu dosłownym, mnie osobiście to zupełnie nie przeszkadzało. Staram sie po prostu być obiektywny) pierwszej części można uznać swego rodzaju liniowość (Ale tak to już bywa z JRPG) Łykaj śmiało. Lepszego japońskiego rolpeja (Wg mojej prywatnej opinii) na "edwensa" nie uświadczysz, mając jednakże na względzie fakt, że jest również część druga (Obie gry powinno się w sumie potraktować jako jedną, zamkniętą całość), która wieńczy cykl.
Hubi.
Nikt nie wie (patrz 2 posty wyzej)?
Di
CYTAT(Hubi. @ 12 03 2007, 20:01) *
Mam pewien problem z GS. Jestem na wielkim drzewie (nazwa wyleciala mi z glowy smile.gif) i znalazlem juz trzeciego dijina. I teraz nie wiem gdzie isc dalej. Nie wiem co tu wiecej napisac

Zacząłem przechodzić grę 3. raz (dopiero wyszedłem z Vale), więc jak dojdę do tego momentu do odpowiem Ci wink.gif
Hubi.
Spoko. Przszedlem etn moment (nie ukrywam ze z opisem smile.gif).
Des
Gra jest YO! Ten klimat, grafa, ta interakcja z otoczeniem. Idealna pozycja na GBA
Di
CYTAT(Hubi. @ 21 03 2007, 10:09) *
Spoko. Przszedlem etn moment (nie ukrywam ze z opisem smile.gif).

Ale ten Djinn z drzewa był dopiero Twoim trzecim? Ja jestem przed drzewem i mam teraz 3 Djinny, nie zdobyłem na razie chyba tylko tego który siedzi na czubku drzewa, bo tam chyba trzeba mieć Reveal (o ile dobrze pamiętam). Musiałeś nie zabrać Gusta lub tego z jaskini Goma

Chyba sięgnę do jakiegoś spisu Djinnów żeby żadnego nie zgubić.
Hubi.
A wiesz jak zabrac tego, ktory siedzi chyba w Konijma Forest (siedzi za zagroda, a wczesniej byli tam ludzie zamienienie w drzewa).
Di
Nie pamiętam, ale jutro spędzę upojne 5 godzin w pociągu więc pewnie dojdę do niego wink.gif
Di
CYTAT(Hubi. @ 22 03 2007, 20:04) *
A wiesz jak zabrac tego, ktory siedzi chyba w Konijma Forest (siedzi za zagroda, a wczesniej byli tam ludzie zamienienie w drzewa).

Musisz wejść do tego domku od góry, tam jest tajne przejście.
Hubi.
To moze i teraz mi pomozesz:
Jestem w palacu Babiego (nie wiem jak to odmienic smile.gif). Nie wiem gdzie teraz isc. nalazlem przejscie na widownie, ale nie wiem co robic.
Di
Na razie nie gram, więc niestety nie pomogę Ci sad.gif
dominas
Ja GoldenSun'a kupiłem, doszedłem do jakiegoś momentu, i dalej przejść nie mogłem... Więc sie wQrwiłem, sprzedałem(był oryginalny) i kupiłem od jednego gościa "HM" i "Raymama10...". Miały być oryginalne i (pipi) z tego - podróby....!!! Do tego w Raymanie SAVE'y sie kasują po ponownym uruchomieniu GB!! Sie wQrwiłem na maksa bo mu już komenta wystawiłem i teraz chce mu to wysłać żeby wymienił....Nie wiem czy mogę mendzie zaufać bo choć ma full pozytywów to już raz mnie oszukał - sprzedał podróby.... confused.gif
Hubi.
jesli to uczciwy sprzedawca to powinien Ci to wymienic. Jesli nie- zawsze mozesz zamienic bateryjki w carcie.

Ponawiam swoje pytanie, bo ciagle stoje w miejscu.

Jestem w palacu Babiego (nie wiem jak to odmienic smile.gif). Nie wiem gdzie teraz isc. nalazlem przejscie na widownie, ale nie wiem co robic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.