Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX LIVE ROXX! :)
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
Soul
Jak dobrze pojdzie to Goldi 69 przywiezie mi na wotrek starterkita :wink: hihihih cool.gif headseta at last;D
SIKI
Xbox Live ROXXX, ale teraz jakaś awaria jest i nie chce sie łączyć :?
bartiz
No spoko tylko brat gra od rana w GR2 laugh.gif
Maiden
Siki tez tak czasami mam , musisz pokombinowac z udostepnainiem netu polaczeniom lokalnym.(Moje placzenia w pasku start).
SIKI
paru osobom Live nie działał w godz. 11-13
Jędrek
Dzis oblukalem Top Spina na Live i musze powiedziec, ze WYPAS!! Ludzie nie sa az tak dobzi, bo kazdy z nich urzywa tylko prawego spusta i prawie kazdy ma doladowany serw na 5 gwiazdek. Nie wiedza kiedy co wciaskac, jak zagrac pilke (za malo meczy ogladali, imo mysle, ze wcale sie nie znaja na tenisie). Gralem 1 mecz i 1 mecz przegralem, ale dawno nie mialem styku z Top Spinem, musze troche potrenowac i zaczac sobie kariere od poczatku.

SIKI - nie wkurzaj sie za to, ze nie chcialem, zebys gral rankinga z nami, ale sam wiesz...

Fakt. Dzis od 11 do 13 Live nie dzialal u wszystkich chyba ;/
bartiz
Ale chamówa zeby z kolegą nie grać i jakiś głupi ranking ;d
Jędrek
Poprostu bylo nas pieciu, a tego samego dnia ustawialem sie z Boczkiem na rankingowe gry. Tyle, ale wiem, ze SIKI to zrozumial i sie nie wkurzyl. Prawda ?
SIKI
Jędrek pauko nie chodziło o to, że sie wkurzyłem i wyszedłem tylko otrzymałem właśnie płytke od zaxa(pozdro:)) i chciałem przetestować...
Bawet jakby był Team Training to bym wyszedł :F
Ale z Boczkiem sie dobrze współpracowało, takie baty dostaliście xD
Jędrek
Nom. Raz przegralismy smile.gif Ale drugi mecz byl dobry. Dobra EOT !
Ozi
Fakt. Dzis od 11 do 13 Live nie dzialal u wszystkich chyba ;/

Coś mi sie zdaje, że to jest kwestia tego na jaki kraj jesteś zalogowany - mi też lajw w tych godzinach nie działał.

P.S. Adres mam z Londynu. :P
Raptor
Caly LIVE nie dzialal w godzinach 11-13 - przerwa techniczna.
Jędrek
Fajnie, ze nigdzie o tej przerwie technicznej nie znalazlem zadnego infa wink.gif
gorillaz66
"Xbox Live and “My Live” on Xbox.com will be unavailable from 0200 to 0400 Pacific Time on 15 February, 2005 for preventative maintenance. We apologize for any inconvenience and thank you for your patience. "
xbox.com cool.gif
Jędrek
Aaaa pamietam, nawet dawales mi to na gg wink.gif
kamson11
Już (pipi) pograłem na lajfie :roll:
Robie konto, i trzeba podac nr. karty ide do starego tato daj mi nr swojej karty a on po co ci 8O (wcześniej mu tłumaczyłem o co chodzi) powtórzyłem, i powiedział, że mi nie da, bo nie ma pewnośći ze nikt go z kasy nie o(pipi)ie looool ja wymiekam już :cry: Latałem z wymienianiem konsoli, kupilem org. Halo2 i h.u.ja mam
c1n3k
Już (pipipi) pograłem na lajfie  :roll:  
Robie konto, i trzeba podac nr. karty ide do starego tato daj mi nr swojej karty a on po co ci  8O (wcześniej mu tłumaczyłem o co chodzi) powtórzyłem, i powiedział, że mi nie da, bo nie ma pewnośći ze nikt go z kasy nie (pipipi) looool ja wymiekam już  :cry: Latałem z wymienianiem konsoli, kupilem org. Halo2 i h.u.ja mam

Moj powiedzial dokladnie to samo!
Jednak po pewnym czasie udalo sie go na to namowic smile.gif Pomecz go kilka dni to napewno da ci karte smile.gif Powiedz mu jeszcze jakie to dobre zabezpieczenia ma XBL i w ogole jest debest cool.gif
NiXoN
kamson wpłac mi 30 zeta i bedziemy kwit, na zabezpieczenie jak ci trial puści :wink: pozdro
kamson11
Tzn. dasz mi nr karty jak wpłace ci 30 zł na zabezpieczenie smile.gif Spoko ja cie nie oszukam, ale spoko.
Odezwij się na gg :wink:
NiXoN
majne gg 4510832 moge dac ci numer karty nawet zaraz:]
SIKI
Jakie wy macie problemy o_O
Ja sam znam kody do konta starej Inteligo na które dostaje wypłate; sam wziąłem karte i wstukałem kod o_O
A.Z.BEST
Na Allegro 20 headsetów po 69zł i 20 starterów (aczkolwiek starego typu) po 169zł. Święto? ;]
jaszczoor
a co to znaczy że starego typu wink.gif ??
Maiden
Modelu , wygald , dema.Poza tym nic.Ten sam dobry kawalek softu :wink:
A.Z.BEST
Modelu , wygald , dema.Poza tym nic.Ten sam dobry kawalek softu :wink:

W starterze chodzi przede wszystkim o headset i kodzik, a w nowym i starym działają one wspaniale tongue.gif. Różnią się demami i pudełkiem. Ja bym wolał nowy jakbym miał wybór, ale kupiłem swój "stary" w sierpniu tongue.gif. Warto brać, nie ma bicza! Zresztą sprawa rozbija się tylko o dema i pudełko... za to chyba nie warto przepłacać nawet 10zł smile.gif.
kamson11
Dzieki wielkie dla Nixona cool.gif
Właśnie skończyłem pocinam na lajvie, coś wspaniałego biggrin.gif
peter
A.Z Best --> Dzięki za info, właśnie polowałem na Startera.
DrAgO
a czy starterowi moze wygasnac czas dzialania chodzi mi czy jak za np 3 miesiace go uaktywnie to dalej bedzie sie dalo norlmalnie zarejestrowac na xbl ?
c1n3k
a czy starterowi moze  wygasnac czas dzialania  chodzi mi czy jak za np 3 miesiace go uaktywnie to dalej bedzie sie dalo  norlmalnie zarejestrowac na xbl ?

Startery nie maja daty waznosci. Tylko triale maja.
SIKI
Gamer Taga mam zarejstrowanego na USA...
Gadam właśnie z tym sprzedającym i on mówi, że one są z austriii. Nie będe miał żadnych problemów z przedłużeniem triala o 12 miechów?
No chyba łykne ten zestawik za taką cene... YETI na dvdcrave wybulił 250zeta...
bartiz
A ja na Allegro 300zł tongue.gif
peter
SIKI ja już łyknołem smile.gif sprzedający mówił że bedzie wysyłał w środe bo obecnie pooszło wszystko
SIKI
widziałem; ja raczej też łykne :f
Jędrek
Qrde, ale okazja. Nie moge tego przeoczyc smile.gif
s][ldar
No i dupa... Przeoczyłem tą okazje. Znacie jeszcze jakieś miejsce gdzie mógłbym zakupić w miare tanio LIVE????
Ryo-San
[ldar\"]No i dupa... Przeoczyłem tą okazje. Znacie jeszcze jakieś miejsce gdzie mógłbym zakupić w miare tanio LIVE????

nie przeoczyles..poprostu aukcja sie zakonczyla..z tego co widze kolesiowi zostalo jeszcze 6 sztuk

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42777420
mario87
hehe ja też kupiłem wink.gif teraz tylko potrzebny mi mowy klocek i kilka gierek tongue.gif icon_twisted.gif
Jędrek
Wystarczy Halo2 ;P
SIKI
DOKŁADNIE hyh.gif hyh.gif hyh.gif
No i dupa... Przeoczyłem tą okazje. Znacie jeszcze jakieś miejsce gdzie mógłbym zakupić w miare tanio LIVE????

Koleś pewnie w najbliższym czasie ponownie pewnie wystawi te 6 sztuk, które mu zostało....
Flik
siki dobrze grasz w h2 wink.gif w sobote moze jeszcze pykniemy cos jak bede mial headseta wink.gif
YETI: nastepnym razem was nie wpuszcze i bedziecie do poludnia stali pod domkiem tongue.gif
s][ldar
BTW Wie ktoś moze czy LIVE chodzi na laczu satelitarnym?????
peter
gadałem z gościem i powiedział że za mało ich dostał i dlateogo zakończył aukcje, jak będzie miał więcej wystawi od nowa.
Raptor
[ldar\"]BTW Wie ktoś moze czy LIVE chodzi na laczu satelitarnym?????

Chodzic pewnie bedzie, tylko jaka z tego frajda bedzie - opoznienia spowodowane przesylaniem danych z satelity.
A.Z.BEST
[ldar\"]BTW Wie ktoś moze czy LIVE chodzi na laczu satelitarnym?????

Chodzic pewnie bedzie, tylko jaka z tego frajda bedzie - opoznienia spowodowane przesylaniem danych z satelity.

Chodzi na każdym łączu, o ile nie wymaga logowania, a net satelitarny jest prędziutki :>.

Zresztą jaki to piep.rzony problem włączyć X'a i podłączyć się bez Gamertaga? Dając na ustawianie sieci...
s][ldar
Tylko, że ja przy kazdym wlaczeni komputera musze sie zalogowac. Czyli co radzicie, olac sprawe czy sprobowac zalozyv LIVE'a??? A moze ktos z was gra na satelitarnym laczu???
Ozi
[ldar\"]Tylko, że ja przy kazdym wlaczeni komputera musze sie zalogowac. Czyli co radzicie, olac sprawe czy sprobowac zalozyv LIVE'a??? A moze ktos z was gra na satelitarnym laczu???

Podłącz X-a pod komputer i udostępnij połączenie.
YETI
W poniedziałek konczy mi sie 2 miesieczna zdrapka, mam takie pytanko, aby wpisac roczny kod musze wejsc w "Account Recovery"(tam wpisac kod) wypełnic to wszytsko od poczatku (GT,Postal Code itd.) ???
Czy wpisuje sie to w innym miejscu ?
Ozi
Account Managment --> Subscription --> Modify --> i włącz się menu "Select Renewal". Wybierasz "Subscription Code" i wklepujesz kod. W tym samym menu można też zmienić radzaj subskrypcji z rocznej na miesięczną.
Maiden
heh znowu mam klopoty icon_evil.gif "Xboxlive not responding " mam tak jusz z 24 h , jak daje trouble shouters to mowi ze nie widzi serwerow DNS icon_evil.gif HELP :!: :cry:
Kaczor_666
a ja nie mogę zupdateowac Rainbowa Black Arrow icon_evil.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.