gites.No to nie updatuj , odpal halosika
Ile można grać w jeden shit
Kaczor_666
26 02 2005, 15:11
fukin right. Halo mi już się przejadło i znudziło mnie :?
Aj, marudzicie. Ja gdybym tylko wiedzial czy LIVE chodzi na tym piep/szonym laczu satelitarnym to tylko w halo bym gral.....
jesli ci nie laguje XBC to tym bardziej nie bedzie live.
Ok dzieki Ozi
Jeszcze jedno pytanie, do konca pierwszej zdrapki zostały mi dwa dni, kod moge bez problemu wpisac dzis ?
Update
Ok wpisałem juz 12 miesieczny kod, po wpisaniu wyskoczyło mi (data wpisania starego kody...na dole data kiedy kod sie konczy (3.03.05)
???
Wyszło tak jak by te 12 miesieczny nie został zaakceptowany, no ale sadze ze wszystko jest ok.
Czekaj no, czekaj - jak wejdziesz w Subscription to co Ci tam pisze? Kiedy się kończy następną subskrypcja?
I jeszcze jedno - jesli dobrze wklepałeś ten roczny kod powinna Ci zniknąć opcja anulowania. Zniknęła?
A.Z.BEST
26 02 2005, 16:54
Amen bartiz i Kaczor. Splinterka

?
Czekaj no, czekaj - jak wejdziesz w Subscription to co Ci tam pisze? Kiedy się kończy następną subskrypcja?
I jeszcze jedno - jesli dobrze wklepałeś ten roczny kod powinna Ci zniknąć opcja anulowania. Zniknęła?
Tak pisze ze konczy sie 3.03.05(czyli liczy cały czas ten stary kod??)
Opcja anulowania nadal jest.
Nie moge za to zmienic rodzaju płatnosci (np. z miesiaca na rok-przed wpisanie taka mozliwosc była) wyskakuje mi komunikat ze beda to mogł zmienic jak mi sie skonczy czas zdrapki.
PS. Po wpisaniu nowego kodu wyskoczyła mi wiadomosc ze wszystko zostało zrobione dobrze (...sucesfull...cos w tym stylu)
Jesli wszystko zrobiles ok to niedlugo dostaniesz maila z potwierdzeniem.
Kaczor_666
26 02 2005, 19:13
Amen bartiz i Kaczor. Splinterka

?
Już dziś z Ozim grałem w Splinterka. A wcześniej nie grał bo update nie mogłem zrobic ale już działa. To kiedy pykamy ?
Jutro
słuchajcie czy ta kamerka interntowa sprzedawana w japoni (ale dostepna na liksangu) dzialaby u nas

MYsle o imporcie...pogodołbym z żółtymi
Kaczor zrobiles tego update'a?
Kaczor_666
27 02 2005, 11:26
Nein :? Ciale nie mogę grac w Black Arrowa....

Na Forum Xbox.com napisali abym podpiął bezpośrednia modem do Xa, a nie dawał przez switcha ale ciągle chu.jnia z mułem. Raz pasek podskoczył mi po tym o 2 oczka a potem "XBL is not responding". Dupa, dupa, dupa i ... dupa .
PS
Szukam kogoś do gry w Splinterka, walic na gg 3429955. Najlepiej dzisiaj i jak najszybciej.
A halosik wybredną grą nie jest , nigdy ci nei odmówi

Odpal go
Nein :? Ciale nie mogę grac w Black Arrowa.... :evil: Na Forum Xbox.com napisali abym podpiął bezpośrednia modem do Xa, a nie dawał przez switcha ale ciągle chu.jnia z mułem. Raz pasek podskoczył mi po tym o 2 oczka a potem \"XBL is not responding\". Dupa, dupa, dupa i ... dupa .
Nie chce Cię martwic Kaczor ale to na 100% wina Chello. Gadałem na lajwie ze znajomym, który z kolei ma znajomego, który ma identyczne jak Ty problemy - i też korzysta z Chello. Żeby było jeszcze ciekawiej podobno ciężko się dokadać z adminami tej firmy... gostek mi mówił, że chłopak do tej pory nie może przekonać ich do odblowkowania tego co blokuje ściąganie dodatków (nie znam szczegółów technicznych).
W każdym razie na 100% to wina Twojego dostawcy netu...
Nein :? Ciale nie mogę grac w Black Arrowa....

Na Forum Xbox.com napisali abym podpiął bezpośrednia modem do Xa, a nie dawał przez switcha ale ciągle chu.jnia z mułem. Raz pasek podskoczył mi po tym o 2 oczka a potem \"XBL is not responding\". Dupa, dupa, dupa i ... dupa .
Nie chce Cię martwic Kaczor ale to na 100% wina Chello. Gadałem na lajwie ze znajomym, który z kolei ma znajomego, który ma identyczne jak Ty problemy - i też korzysta z Chello. Żeby było jeszcze ciekawiej podobno ciężko się dokadać z adminami tej firmy... gostek mi mówił, że chłopak do tej pory nie może przekonać ich do odblowkowania tego co blokuje ściąganie dodatków (nie znam szczegółów technicznych).
W każdym razie na 100% to wina Twojego dostawcy netu...
To dziwne ze to akurat wina Chello, bo w cywilizowanych krajach (np. w Niemczech) Chello reklamowane jest jako "Xbox Live Compatible" (akurat z moim starterem dostalem ich reklame) czyli lacze na ktorym live dziala bez problemow.
A czy my mieszkamy w niemczech

To jest Polska
No tak ale Chello to Chello, w kazdym kraju udostepniane jest przez tego samego operatora i na podobnych zasadach wiec to raczej nie wina tego no nie?
Kaczor_666
1 03 2005, 19:00
Ale dziwne bo jak założyłem neta to działało normalnie, tak mam od świąt (a gram od wakacji na Live). Niemożliwe raczej, Ryo też miał problem "nieby z (pipi)" a "naprawił się sam".

:?
Może masz jakiegoś firewalla na kompie włączonego albo źle udostępnione połączenie internetowe?? Jakiego masz Windowsa?
Kaczor_666
1 03 2005, 21:01
Ja nie udostępniam połączenia, mam iXa do Switach podpiętego (próbowałem też bezpośrednio do modemu i też o samo)
No AZ BEST z Cyrylem dali radę i od dziś moge wreszcie się komunikować
Pytanko: Cze te demka które są na płycie Rainbow Six3, Outrun2, fifa 2005 warto odpalać czy tylko strata czasu??
Nie odpalaj FIFY
Zreszta po co pytasz - odpal i zobaczysz
Mam problem. Wpisuje swoje dane na xbox.com, aby miec wszystko powiazane z GT i nie przyjmuje danych. Karze mi sprawdzic w konsoli wiec sprawdzam i wpisuje dokladnie tak samo i dalej nie akceptuje. Wie ktos o co moze chodzic ? Myslalem, ze moze mam jakies dziwne kodowanie w Mozilli wiec sprawdzilem tez na IE i tez nie dziala...
Mam problem. Wpisuje swoje dane na xbox.com, aby miec wszystko powiazane z GT i nie przyjmuje danych. Karze mi sprawdzic w konsoli wiec sprawdzam i wpisuje dokladnie tak samo i dalej nie akceptuje. Wie ktos o co moze chodzic ? Myslalem, ze moze mam jakies dziwne kodowanie w Mozilli wiec sprawdzilem tez na IE i tez nie dziala...
cietwierz001
8 03 2005, 16:04
mam pytanie: czy podczas rejestracji na XLive moge użyć karty Visa Electron z Millenium?
Nie... tylko Visa Electron z Inteligo jest akceptowana..oraz wirtualne karty z bankow: eBank i Multibank....
Czy jak dam na ACCOUNT RECOVERY w nowej konsoli po otrzymaniu bana to friendlista załaduje mi się na Xboxa??
Teraz już jak będe włączał piraty to chyba kabel sieciowy od Xboxa będe odpinał w celu zabezpieczenia -_-
A tak BTW to zgubiło mnie Auto Sign-In najprawdopodobniej...
Jeszcze takie pytanko jak wchodze powiedzmy z włączonym chipem to LIVE mnie od razu banuje czy wysyła jaką wiadomość do M$ oni dopiero po kilku(nastu) dniach nakłądają bana??
odrazu jak wchodzisz do Lajwa(np. odpalasz w jakies grze opcje Xbox Live)...dostajesz bana...cinek cos o tym wie:P
p.s i co zrobiles juz Xa?
Momentalnie,w sekundzie dostajesz BANA. To już wiadomo dlaczego dostales bana jezeli grales z kablem sieciowym, niektore gry (np. GR2) logują sie automatycznie do Live'a w głównym menu, a jak miales wpięty kabel i włączonego chipa to chyba sprawa jasna :roll:
RYo: Gość od któego kupiłem klocka wymieni mi go na tego samego niezbanowanego za śmieszną kase.. Jutro jade...
Wymiękam grałem 3 godziny w halo2 i nagle mnie rozłączyło i patrze ban....
Smieszne jest to, ze w mojej konsoli od 2 miechow tylko raz byl jakis pirat. Halo2 wciaga na maxa - taki maly OT.
Wracajac do mojego problemu to kto mi moze pomoc? Ludki, wpisuje wszystko tak jak mam w Xie i nieakcpetuje ;/
Dlatego jeszcze nie dostałeś bana :>
MichAelis
9 03 2005, 17:23
bez urazy, ale jakim z(pipi)em trzeba byc zeby grac z wlaczanym chipem i miec kabel w Xe, przeciez to najbardziej logiczne rozwiazanie zeby wyjac kabel
marshall
9 03 2005, 18:41
Przy wlaczonym czipie zawsze mam kabel w konsoli i jakos bana do tej pory nie mam. Po prostu Auto Sign off i nie ma mozliwosci zeby cos sie stalo. Wiec nie wypisujcie glupot, albo przewrazliwieni juz jestescie ;]
Nie wiem mam problem z reaktywowaniem konta...
Wpisałem a ACCOUNT RECOVERY wszystkie dane karty kredytowej, nazwisko posiadacza, gamertag, nr telefonu, i wyskakuje mi "Your account cannot be used. Try again later" :roll: :roll: :roll:
Te same dane wpisałem w rejstracji nowego konta i wszystko przeszło....
Nie wiem poczekam do jutra jak nie to nowy GT... W Halo2 statsy i tak sie szybko dobije ;p
Tylko FRIEND LISTY nie chce mi sie robić ;/ Jak coś to mój GT będzie: SiKi POL
Chociaż w sumie 2 miechy dłużej będe miał xD
No marshall dobrze prawi, auto sign pogrążyło mnie, nixona i cinka(?) ...
Aha jak sie anuluje konto, żeby po skończeniu triala mi n6Euro nie pobrali :roll:
No marshall dobrze prawi, auto sign pogrążyło mnie, nixona i cinka(?) ...
Mnie auto sing in nie pograzyl bo mialem wylaczonego, mnie pograzyl kumpel... wszedl na pirackim biosie w b3 w xbox live i zlapalo bana
W ogole to nie wiem po co ta opcja, mimo ze mam nieprzerobiona konsole to i tak i tak mam ja wylaczona.
lol, pewnie kumplowi podziękowałeś xD xD xD
W ogole to nie wiem po co ta opcja, mimo ze mam nieprzerobiona konsole to i tak i tak mam ja wylaczona.
A ja dla odmiany korzystam z tego, wlacze xb bez gry i od razy wskakuje mi do Live Dash bez klikan i innych

Taki dodatkowy bajer, z ktorego mozna korzystac jak sie uzywa glownie Live. Glownie z niego korzystalem przed wyjsciem Halo2, bo sie ze znajomymi na gry umawialem w dashu - teraz zawsze Halo2 w czytniku siedzi

.
Ja mam taki bajer jak włączam chipa automatycznie zmienia się ip i nigdy mnie nie połączy z livem nawet przy auto sign in :wink:
Nixon powiedz mi jak się anuluje te pobieranie z karty kredytowej po 'zrezygnowaniu' z GamerTag'a....
Jak to zrobiles ?
Pewnie w pirackim dashu wpisal inne ip niz te ktore wpisal w oryginalnym.
Raptor - ja nie lubie jak po wlaczeniu xboxa odrazu pokazuje mi menu xbox live, wole sam to wybrac
Siki - taaaak baaardzo mu podziekowalem xD Przez 4 miechy sie u mnie nie pokazywal a na gg sie nie odzywal xD
Nixon powiedz mi jak się anuluje te pobieranie z karty kredytowej po 'zrezygnowaniu' z GamerTag'a....
Musisz zadzwonić na infolinie;p
Tego dokładnie nie wiem, jak ja miałem bana, to staremu sciągało z konta co miesięczną opłatę, chyba było trzeba zadzwonić a że na Niemcy się zrejestrowałem i nie umiem niemca zmieniłem kartę :wink:
No ja zarejstrowałem się na USA...
Cholera jutro popróbuje jeszcze znowu aktywować te konto, a jak sie nie uda to będe miał problem...
Nixon zrobiłemm podobny patent do twojego tylko, ze z adresami DNS ;P
Teraz jak włączam EvoX to zmieniają się DNSy i nie da rady na live'a wejść ;] Tylko fajnie, że po każdym loadzie biosu będzie chciało mi sie wpisywać...
no, ale lepsze to niż ban
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.