Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX LIVE ROXX! :)
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
marshall
Ja tez mam tak jak nixon, poprostu wchodzac do live po uprzednim wylaczeniu chipa musze przestawic IP na auto hyh.gif bo w dashu pirackim mam manualnie :wink:
zaqwsx
Ja męczyłem sie z 2 godziny z reaktywają konta , niechcialo przyjąc bo wpisywałem najpierw imie a potem nazwisko ( chyba ) a jak napisałem odwrotnie to przyjelo zreszta wazny(niezbedny) jest tez numer kierunkowy.

a odkad mam LIVA to tylko HALO2 i gra mi sie jezcze ani troche nie znudzila moge w to grać i grać smile.gif zreszta gram tylko w jeden tryb - team slayer rankingowy reszta wydaje mi sie nudna , te flagi , customy :? itd

wkurza mnie tylko czesto jak gram to np zabijam 3 gosci z rzedu i przegrywamy np 10-3 i nie można sie skampić ani nic bo wynik coraz wyższy rośnie dla przeciwnika ;/ wtedy daje qk mam tak bardzo czesto .

niedlugo konczy mi sie czas i mam zamiar skasować gamertaga , nie ma czego zalowac bo lipny level ktory osiagne spokojnie w 1 dzien na nowym GT.
A.Z.BEST
wkurza mnie tylko czesto jak gram to np zabijam 3 gosci z rzedu i przegrywamy np 10-3  i nie można sie skampić ani nic bo wynik coraz wyższy rośnie  dla przeciwnika ;/ wtedy daje qk  mam tak bardzo czesto .

niedlugo konczy mi sie czas i mam zamiar skasować gamertaga  , nie ma czego zalowac bo lipny level ktory osiagne spokojnie w 1 dzien na nowym GT.

Perfidny lamus z Ciebie.
NiXoN
Kivek skoro uważasz że customy są nudne to naprawdę sorry koleś ale lol jak skurczybyk.

niedlugo konczy mi sie czas i mam zamiar skasować gamertaga , nie ma czego zalowac bo lipny level ktory osiagne spokojnie w 1 dzien na nowym GT.

no comments
zaqwsx
Dla mnie customy są nudne i gram głownie dla levelu , bardzo mi sie to podoba ze mecze maja jakas stawke i wygrane umozliwią mi rozgrywanie meczow z lepszymi przeciwnikami, przez co gra nie nudzi mi sie bo ciągle chce osiągnąc wyzszy level.

A to że wy dużo gracie w customy wasza sprawa , gra sie w to co sie podoba.
Raptor
Civek: Nawet nie wiesz jak sie myszlisz. Customy sa dobre, cwiczysz tam strzelanie z roznych broni (BR, Snajpa etc.) oraz tryby. Przeciwnicy za slabi? Moze ty jestes za slaby by lepsi chcieli grac z toba?
SIKI
CODE
If you do not want to continue your Xbox Live subscription, you can cancel at any time by calling 1.800.4MY.XBOX.

Hmmm co to za dziwny numer :? Jak go wykręcić??
Raptor
Podobnie jak sie stkua smsy? wink.gif
Zamiast dluuugiego numeru po prostu masz MYXBOX wink.gif
SIKI
a lol nie pomyślałem laugh.gif
Dzwonił ktoś pod ten numer?? Jak wygląda taka rozmowa??
KarCzoH
Raptor ... tak jak pisałeś przenoszę się w odpowiednie miejsce na forum. Wie ktoś może coś na temat anulowania konta LIVE czy coś takiego question.gif Minęły 2 dni jak wlonczyłem przez przypadek LIVE i do dzisiaj z konta mi nic nie pobrano kasy.
Jędrek
wkurza mnie tylko czesto jak gram to np zabijam 3 gosci z rzedu i przegrywamy np 10-3  i nie można sie skampić ani nic bo wynik coraz wyższy rośnie  dla przeciwnika ;/ wtedy daje qk  mam tak bardzo czesto .

niedlugo konczy mi sie czas i mam zamiar skasować gamertaga  , nie ma czego zalowac bo lipny level ktory osiagne spokojnie w 1 dzien na nowym GT.

Perfidny lamus z Ciebie.

Ja mam 11 lvl i wcale mnie to nie obchodzi. Teraz gram wiekszosc customow bo nie moge przyzwyczaic sie do SMG na starcie... Pozatym wychodzi, ze lvl jest dla Ciebie najwazniejszy biggrin.gif
zaqwsx
Jedrek gdyby byl najwazniejszy level to bym mial teraz z 18 a nie ten co mam .... poprostu lubie grac gry rankingowe(4vs4).

a w MLG to mi sie nie podoba ze ktoś sobie wezmie 2 duale to nikt mu praktycznie nie podskoczy na mniejszych mapach :?

Raptor czy ja coś wspominam ze przeciwnicy są za słabi ?
Raptor
Jedrek gdyby byl najwazniejszy level to bym mial teraz z 18 a nie ten co mam .... poprostu lubie grac gry rankingowe(4vs4).

Gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem.
Co do drugiego zdania - jak najbardziej sie moge zgodzic.
a w MLG to mi sie nie podoba ze ktoś sobie wezmie 2 duale to nikt mu praktycznie nie podskoczy na mniejszych mapach  :?

Naprawde? Ogladales ogres halo 2 montage? Wiekszosc jest na malych mapkach i gdzie te duale? hmmm? Moze za malo wlasnie grales by polubic?
Raptor czy ja coś wspominam ze przeciwnicy są za słabi ?

Po czesci mozna tak stwierdzic:
wygrane umozliwią mi rozgrywanie meczow z lepszymi przeciwnikami, przez co gra nie nudzi mi sie bo ciągle chce osiągnąc wyzszy level.

Rowniez tutaj sobie sam zaprzeczasz - grasz wlasnie dla LEVELU by przy okazji grac z lepszymi przeciwnikami. Na customach nie masz jak rozegrac meczykow z lepszymi? :roll:
Ryo-San
Halo Arena - zapraszam cool.gif
SIKI
Raptor ... tak jak pisałeś przenoszę się w odpowiednie miejsce na forum. Wie ktoś może coś na temat anulowania konta LIVE czy coś takiego question.gif Minęły 2 dni jak wlonczyłem przez przypadek LIVE i do dzisiaj z konta mi nic nie pobrano kasy.

No musisz zadzwonić nan r podany powzej
Soul
Hejka orjetuje sie ktos co sie stanie jak zdrbka na 2 miechy mi sie skonczy?! odziwo dzish 11 zdrapka mi sie skonczyla ale dzish z XBlsie polaczyle co prawde jeszcze w nic nie gralem ;] zarazsprawdze bo chce z Tego zrezygnowac i kupic startera:] da sie jakos zrezygnowac z dane gametageru i nie placic?!
Ozi
Ty lepiej sprawdz Soul czy z Twojego konta Microsoft nie ściągnął jakiejś kasy...
bartiz
Ej wogle czytacie co tutaj sie pisze bo soul jesteś juz 4 osobą z rzędu co zadaje to samo pytanie a odpwiedź na tej stronie padła z dwa razy :?
Jędrek
Soul nie rezygnuj. Satrtery na dvdcrave po 160 zl + wysylka, zaplac za ten miech i jeszcze w tym samym miechu dopal konto Starterem, a MS zwroci Ci kase za ten niech i bedziesz mial prawie 13 miechow smile.gif Nie kumam jak mozna rezygnowac ;/
Ryo-San
Soul nie rezygnuj. Satrtery na dvdcrave po 160 zl + wysylka, zaplac za ten miech i jeszcze w tym samym miechu dopal konto Starterem, a MS zwroci Ci kase za ten niech i bedziesz mial prawie 13 miechow smile.gif Nie kumam jak mozna rezygnowac ;/

juz za pozno na rezygnowanie..Microsoft sciagną mi wlasnie z konta 231 zeta(Soul logowal sie na moj nr karty)...szkoda szkoda...bo nie dosc ze wyszlo w chooj drozej niz kupno startera to jeszcze headsetu nie ma:(
bartiz
LOL laugh.gif
Jędrek
bartiz nie ma sie z czego smiac. Soul teraz bedzie musial kupic Headseta jeszcze...
SIKI
o ku.rwa ty Ryo to mi też mogą za miesiąc ściągnąć z mojego starego konta SiKi PL ????? 8O
Jak na karcie nic nie ma to chyba nie ściągną??
Raptor
juz za pozno na rezygnowanie..Microsoft sciagną mi wlasnie z konta 231 zeta(Soul logowal sie na moj nr karty)...szkoda szkoda...bo nie dosc ze wyszlo w chooj drozej niz kupno startera to jeszcze headsetu nie ma:(

A nie jest tak przypadkiem, ze jak wbilby tera kod to MS odda kase? Bo cos mi sie o uszy obijalo...?
marshall
Ty ryjek moglbys mi urzyczyc numer karty bo na zakupy nie mam biggrin.gif W miare mozliwosci pomagam jesli potrafie, ale numeru karty to ja bym nikomu nie dal :wink: Bo pozniej zawsze sie wychodzi jak na mydle.
Jędrek
Ja tam jak nie mialem nr karty to zarejestrowalem sie na karcie gorillaza, ale teraz juz pykam na swojej.
Raptor - racja, oddaja kase, ale nikt jeszcze nie wie czy oddaja jak juz ktos za rok zaplacil (pewnie tak). Ale jesli Soulik zaplacil juz smile.gif To powinien kupic samego headset'a. Imo. Ja bym nie ryzykowal.
cietwierz001
czy mozecie mi pomóc. brat pojechał do banku Inteligo założyć konto. po paru dniach przysłali karte ..ale od banku GE Money Bank. czy tak powinno być? karta jest pomarańczowa i ma 7-cyfrowy numer. pozdro.
MichAelis
to mozna pojechac do banku inteligo? wogle istnieje taki bank wink.gif
Inteligo to odzial PKO i konto najlepiej zakladac przez net.
Ryo-San
to mozna pojechac do banku inteligo? wogle istnieje taki bank wink.gif
Inteligo to odzial PKO i konto najlepiej zakladac przez net.

Istnieje istnieje..maja siedzibe w Wawie na ul. Wspólnej o_O

czy mozecie mi pomóc. brat pojechał do banku Inteligo założyć konto. po paru dniach przysłali karte ..ale od banku GE Money Bank. czy tak powinno być? karta jest pomarańczowa i ma 7-cyfrowy numer. pozdro.

hmmm jezeli to karta z Inteligo to bez problemu powinno ja lyknac..ale nie mam pojecia czemu karta jest pomaranczowa(normlanie sa błękitne) i czemu jest z banku GE Money(powinna byc poprostu z Inteligo) no i dlaczego ma 7 cyforwy numer a nie 16sto jak każda;/ troche to dziwne nawet bardzo...
no ale jak juz karte masz...to sprobuj jej uzyc w Lajwie..nic na tym nie stracisz..
c1n3k
Jak 7-cyfrowa to chyba nie jest to ani karta kredytowa ani platnicza (sprawdz czy ma czarny pasek po drugiej stronie wink.gif )
Kaczor_666
(sprawdz czy ma czarny pasek po drugiej stronie wink.gif )

lol i sprawdź czy to nie taka telefoniczna z reklamą GE
SIKI
Taka ciekawostka...
Dzwoniłęm przed chwilą na tą infolinię Xbox'a; na początku jest menu i przyciskami wybieramy co chcemy i później 'łączy' z konsultantem...
Niestety czekałem z 3 minuty i nikt się nie zgłosił ;/
btw zapłące jak ktos wykona za mnie ten telefon (podam dane), gdyż mój angielski extra nie jest ;/
Ryo-San
SIKI jezeli chcesz tam zadzwonic aby wykasowac konto..to naprawde nie trzeba byc anglista...
dzownisz i mowisz..."Please delete my Xbox Live account" albo "Please delete my Gamertag SIKI PL(literujesz GT potem mowisz "space" i PI EL xD)
potem baba zapyta sie Ciebie o 4 ostatnie cyfry karty i...wsio...
SIKI
A robiłeś to, bądź znasz kogos co to robił question.gif question.gif question.gif
Zadzwonie tam w poniedziałek, możliwe, że w soboty konsultanci nie pracują..... Nie no Ryo ja takie zwroty to luźno znam :f
Jędrek

Widac, ze nie trafil do Inteligo, ale teraz przynajmniej mozesz wziasc spory kredyt mieszkaniowy na dobrym %, przynajmniej tak bylo w reklamie smile.gif (no offence).
cietwierz001
już wszystko wporzo. przyszła karta z Inteligo. mam tylko pytania: Cardholder Name to ten numer z tyłu karty i czy powinienem robić odstępy tak jak jest na karcie?
bartiz
Cardholder Name to jest to imie i nazwisko co masz z przodu karty
Kaczor_666
Nie wiecie może czy gdzieś są w necie updatey z gierek ? Leję na updat'y msa, chcę pograć w R6 BA. Kiedyś na jakimś forum undegroundowym widziałem coś takiego ale nie wiem gdzie to było confused.gif
SIKI
No niestety moja rozmowa z Panią konsultantką nie powiodła się :?
To jak pomoże mi ktoś, zapłące :f
Jędrek
A co sie dokladnie stalo ? smile.gif
SIKI
Typiara troche za szybko gadała, chciała phone number, area code(o_O) i wogle tak nie wyszło :f
Kaczor_666
to mówisz "please speak slower, becaouse i do not understand" lub "i speak english a little bit" icon_twisted.gif Bierzesz słownik i się męczysz cool.gif
Raptor
area code: zapewne chodzilo jej o postal code
Musisz jej podac wszelkie informacje, ktore masz w dashu (jak dasz na credit card). Oczywiscie jak przechodzisz do karty to podajesz tylko ostatnie 4 cyfry wink.gif.
cietwierz001
jak utworzyć drugi gamertag na tej samej subskrypcji?
SIKI
UDAŁO MI SIĘ W ACCOUNT RECOVERY WSKRZESIĆ MOJE STARE KONTO :!: :!: :!:
Teraz już chyba wiem co zrobie, założe sobie nowe konto w INTELIGO, zmienie później w dashu nr karty na nową , którą otrzymam i tak nie będe miał na niej prawie żadnej kasy i nic mi nie ściągnie...
Zadziała question.gif question.gif question.gif icon_twisted.gif
MÓJ GT: SiKi PL icon_twisted.gif
BTW W billing settings dałem unsubscripe... Teraz chyba nic mi nie pobierze ? ? ?
EDIT: MAIL, jaki dostałem od M$
Dear Customer,

This mail is confirmation that your subscription to Two-month game trial to Xbox Live has been cancelled on Tuesday, March 15, 2005.

If you have questions about this cancellation, or if you want to reactivate your subscription, please go to www.xbox.com/support or call Xbox Customer Support at 1 (800) 4MY-XBOX.

Thank you for using Microsoft Online Services!

The Xbox Live team.
No to teraz na 100% mi nic nie pobierze?? icon_twisted.gif
Jędrek
Zrob tak jak Ci mowilem z ta karta.
To jakiego GT bedziesz uzywal ?
SIKI
Starego SiKi PL
Tamten został zcancelowany...
Kaczor_666
Zna ktoś odpowiedź na moje pytanie ? icon_twisted.gif
A.Z.BEST
Nie wiecie może czy gdzieś są w necie updatey z gierek ? Leję na updat'y msa, chcę pograć w R6 BA. Kiedyś na jakimś forum undegroundowym widziałem coś takiego ale nie wiem gdzie to było confused.gif

Zazwyczaj nie ma ich wogle. Kiedyś było kilka scrackowanych, ale one wszystkie są cholernie powiązane z EEPROMem, także jakbyś sobie nawet załatwił, to i tak byś nie uruchomił. Raczej niespotykane są- teraz już ich nawet się nie chce ludziom crackować.
Kaczor_666
To jednym słowem wileka CHU>JNIA :? Pomęczę się jeszcze.
PS
Kto pogra ze mną w Full Spectrum Warrior'a ? Wyminiłem dzisiaj się na niego i tam żadnego update'a nie ma icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.