A fajnie się gra na Live ??
Kaczor_666
15 03 2005, 20:35
Nie mam pojęcia bo dosłownie nie gra w to ani jedna osoba a mam ochotę z kimś zagrać
możecie mi powiedziec jak wykrecic ten numer do M$?
ten my XBOX , chcialbym skasować gamertaga bo czas mi sie skończył na nim a nie mam zamiaru bulic.
http://www.xbox.com.au/livetrial/form1.aspx?c=en-au
chyba skończylo sie 2 miechy za free ;/
Kivek możesz wejść na dasha i dać na Unsubscripe, wtedy cancelujesz triala...
Numer na USA: 001 800 469 9269
Ostrzegam konsultanci dosć szybko mówią ;/
To prosisz, aby mowili wolniej. Ale ja nie kumam jak mozna skasowac jednego GT, a za chwile zalozyc nowego. Ja mam jakies sentyment, jestem przywiazany do mojego GT. Starera juz zamowilem i do 27 powinien dojsc.
A co to mi własciwie da? bo nie kumam, a chyba raczej nie skasuje mi GT.
do gamertaga mozna sie przyzwyczajić ale ja nie widze różnicy jak do niego sie doda jakąs cyferke czy cuś.
To prosisz, aby mowili wolniej. Ale ja nie kumam jak mozna skasowac jednego GT, a za chwile zalozyc nowego. Ja mam jakies sentyment, jestem przywiazany do mojego GT. Starera juz zamowilem i do 27 powinien dojsc.
heh ja bym w swoim to PL wykosił z chęcią, co mnie pokusiło by to wbijać? Ozi masz w tryby:f
podobno kolejny update Live! ma pozwalać na zmianę gt
Oczywiście za drobną opłata
heh ja bym w swoim to PL wykosił z chęcią, co mnie pokusiło by to wbijać? Ozi masz w tryby:f
Zmuszałem Cię czy jak?
Sam bym się chętnie tego PL pozbył...
jaszczoor
16 03 2005, 16:37
a co takiego złego w PL jest??
A wiecie, ze ja podobnie?
jaszczoor
16 03 2005, 16:47
No ale co?? Nikt nie chce grać z polakami że tak chętnie byście się tego pozbyli?
kamson11
16 03 2005, 16:54
Ja szczerze mówiąc bede robił nowe konto, praktycznie tylko po to żeby pozbyć się PL :oops:
Po co :roll:
marshall
16 03 2005, 17:09
Co patriotyzm nie w modzie

Trzeba bylo myslec przed zalorzeniem hahaa ja ze swojego jestem zadowolony i bede przedluzal do bolu byle by go zachowac
A OZI to sie kwalifikuje ostatnio na mlocke ;]
a co takiego złego w PL jest??

nic a nic
bartiz: jak będzie możliwe to nawet za drobną opłatą wbiję Diabeu i chooy
wbiję Diabeu i chooy
Nie wiem czy sie zmiesci
marshall
16 03 2005, 17:49
Zaraz chyba uruchomie zdrapke i zarezerwuje ci "Diabeu"
Zaraz chyba uruchomie zdrapke i zarezerwuje ci \"Diabeu\"

A pozniej odsprzedasz.. tfu tzn. oddasz
wbiję Diabeu i chooy
Nie wiem czy sie zmiesci

no to sam Diabeu wbiję
rotfl
A.Z.BEST
16 03 2005, 18:43
Co patriotyzm nie w modzie
Ta, zdjąłem swojego poprzedniego avatara i spadły morale. LOL.
Diabeu i chooy... zacne.
Całkiem ciekawe to moze jak wejdzie ten update XBL to wszyscy robimy:
nick i chooy
A co to mi własciwie da? bo nie kumam, a chyba raczej nie skasuje mi GT.
do gamertaga mozna sie przyzwyczajić ale ja nie widze różnicy jak do niego sie doda jakąs cyferke czy cuś.
GamerTag'a nie da się chyba skasować jedynie "cancelować" subskrypcje...
A zamiast dzwonić możesz anulować 2 miesięczną zdrapke...
Np. jak Flash anulował swojego starego GT (jego kumpel dzwonił do Anglii) to jego GT został, jedynie subskrypcja przestała być aktywna...
Nie wiem mi tam PL pasi, nie mam zamiaru go kasować, zresztą większosć polaków ma PL...
Nie to co jakieś "DT" przed nickiem

Ktoś może pomyśleć, że Deutchland
to jego klanowy DT czyli drink team :wink: Ja tez PL nie mam zamiaru kasowac :?
Deutchalnd sie pisze DE lamy;p
marshall
16 03 2005, 19:36
Deutchalnd sie pisze DE lamy;p
Ale skad moze to wiedziec gimbus z Polski C :wink:
hmmmmm z tego co pamiętam to bartiz jest z Podkarpacia :f
marshall nie nerwuj sie tak
Widać wszystkim brakuje bulbul
SiKi kupuj inne gry na Live'a bo ja w HALO już nie gram, pi.erdole grać non stop z oszustami zaraz zapewne wystawie na Allegro
No niestety chitersi to chyba największy minus tej gry...
Ale to nie oznacza, że halo2 jest najlepsze na live i bartiz nie sprzedawaj, bo będziesz żałować
Co do gier to nie mam siana na razie (niedawno startera kupiłem, miesiąc wcześniej Xboxa)....
Musze uzbierać na Chaos Theory...
customs rox , a sikulec niech czwiczy w kolko go probuje motywowac (irytujac go

) zobaczymy :wink: Oby jak najwiecej osob grało
Eh no customy sa fajne ale trzeba non stop trenowac a ja nie mam czasu codziennie grac ostatnio gralem z tydzien temu i az boje sie teraz wchodzic;p
jaszczoor
16 03 2005, 20:05
Mam takie pytanko:
Czy na PALowskiej wersji HALO 2 będe mógł grać z amerykańcami??
Ile teraz mniej więcej osób na całym świecie gra w HALO2? Jest w necie jakiś ranking?
Halo 2 - Xbox Live Statistics
(last 24 hrs)
Unique Players: 397,728
Matches Logged: 885,052
Players Online: 39,145
Widze, ze PL wychodzi juz z mody na XBL
Kaczor_666
16 03 2005, 20:20
a czym dla ciebie jest PL ?
niepotrzebnym dodatkiem do nicka ?
Mam takie pytanko:
Czy na PALowskiej wersji HALO 2 będe mógł grać z amerykańcami??
Ile teraz mniej więcej osób na całym świecie gra w HALO2? Jest w necie jakiś ranking?
No jasne... Sami gramy z polakami, ktorzy mieszkają w USA, Kanadzie...
Tylko wiesz jest różnica czasowa, ale jest ok.
BTW Raz nawet spotkałem Japońca 8O
Japońca 8O
ROTFL!!Masz gamertaga
bedziesz mogl ale chyba tylko jak sobie na pal60 przestawisz...
marshall
16 03 2005, 22:06
Ty co za glupoty wygadujesz O_x Nic nie trzeba przestawiac ziomus, lepiej doinformuj sie zanim napiszesz cos takiego
Kaczor_666
16 03 2005, 22:09
Wszystkie gry na live chodzą tylko w 60hz i na tylko TV 50hz nie pograsz (to są jeszcze takie ?

). Chyba, że jest to jakaś syfista gra od EA.
Flik nie grasz na Live, więc się nie wypowiadaj
M@iden to było na początku gry w halo2, więc nie GT nie zapisywałem wtedy...
Ja tam pytam gostków skąd oni są, jeden koleś "from Japan"... Ale to chyba wielka rzadkosć...
Kaczor co ty gadasz ja gram na zwykłym PAL (nie PAL60) i wszystko chodzi 8O A mój TVik ma z 10 lat na karku...
Ryo-San
16 03 2005, 22:37
a czy zamiast mieszac z tymi hertzami itp nie latwiej odpowiedziec jaszczoorowi na pytanie ze na lajwie nie ma znaczenia czy ktos ma wersje PAL danej gry czy NTSC...bo każdy moze grać z każdym..
No Ryo czytaj uważniej, odpowiedziałem mu na to
a jaszczoor zamiast pytać się o jakieś głuie statystyki mógłby wreszcie wejść na Live! i zobaczyć kto tam gra
Ryo-San
16 03 2005, 22:44
a jaszczoor zamiast pytać się o jakieś głuie statystyki mógłby wreszcie wejść na Live! i zobaczyć kto tam gra :twisted:
jaszczoor wejdzie na Lajwa lada dzien...czeka na Halo 2 ktore mu zamowilem na DVDCRAVE...wiec lada dzien dojdzie nowy ziomex do sporej juz lajwowej brygady...
a tak BTW to ja znikam z LAJWA do czerwca..egzaminy na japonistyke lada miesiąc hehe wiec do uslyszenia w czerwcu ziomki..
jaszczoor załatw sobie od razu headset'a, bo granie bez tego to lekka chu.jnia jest za przeproszenie, :?
A najlepiej załatw sobie od razu starter kita...
marshall
16 03 2005, 22:47
Wez sie przyznaj ze komornik ci konsole zajal za nie zaplacone rachunki z allegro a nie tu tania bajere ekipie z foruma nak/urw/iasz
A w czerwcu to ty w zachodnio-pomorskie wpadasz synu
1. Nie kapuje co wam ten PL przeszkadza. Mi tam sie to podoba i tez nie zamierzam tego "zdejmowac". Teraz kazdy Polak zalozy nowe konto bez PL (lol).
2. Nie trzeba miec zadych pal60 wszystko chodzi w 50. Specjalnie zostalo to tak zrobione, aby kazdy mogl ze soba zagrac.
3. SIKI, a ja gralem z Chinczykiem
4. Ryo - jeszcze ani razu z Toba w Hejlo nie gralem ;/
zmienię nick na Grzegorz i będę ciorał z niemcami, niechaj szmaty jęzory połamią, kwik
wczoraj to po kilku minutach załapałem że typ do mnie coś mówi jak w sw:rc grałem, biz/bejz WTF???? ty do mnie?
jak będzie mozliwość to zmienię najprawdopodobniej, kropeczka
Ryo-San
17 03 2005, 13:14
LOL..a co Wam to PL w GT przeszkadza?? oswiedzcie mnie bo kompletnie nic z tego nie rozumiem..normlanie robicie z tego afera jakby przynajmniej Was pobanowano..a tutaj chodzi o PL w GT o_O jak panienki normlanie jak painenki...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.