Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX LIVE ROXX! :)
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
Diabeu
jak to było do mnie to masz w tryby przy okazji
Kaczor_666
o_O jak panienki normlanie jak painenki...

Może niektórzy tu coś ukrywają ? No przyznaqć się, zrozumiemy.... icon_twisted.gif
Flik
teraz sie wykarze hyh.gif
otoz chodzi pewnie o to ze np jak gra amerykanin z PL i przegrywa to sobie wychodzi. ja np czesto dostawalem kicka za PL na XBC. i kolesie cos tam polewali ze ty z polski i dlatego masz lagi jak im mowilem zeby zminili bronie z rakiet na br confused.gif niestety ale troche inaczej nas postrzega niz bysmy tego chcieli z tad pewnie spora liczna polakow grajaca online a mieszkajaca za granica pewnie sie nie ujawnia.
ps. mam naslabsza neo ;-) wiec to tez moglo bys powodem kicka...
Ryo-San
bzdury..nigdy za koncowke PL nie byłem wysmiewany, kickowany itp..wrecz przeciwnie...ludzie dopytują sie czasami jak to zrobilem ze korzystam z Lajwa skoro Polski nie ma liscie..jak sie maja w Polsce konsole itp..pozatym przez koncowke PL poznalem wielu Polakow ktorzy mieszkają za granicą..itp itd..
Maiden
Doskładnie mam tak samo , nawet mnóstwo ludzi mnie wypytuje o polsze itp...Co za patriotyzm laugh.gif Polaczki nie wyrabiam laugh.gif

Ja swoje za granica odmieszkalem i w przeciwienstwie do niektorych polske doceniam :?
Ozi
[...]Co za patriotyzm :lol: Polaczki nie wyrabiam :lol:  

Ja swoje za granica odmieszkalem i w przeciwienstwie do niektorych polske doceniam :?

A ja Ciebie, twoje zdanie na ten temat i cały ten kraj mam w (pipi)e - żeby nie znajomi których tu mam mógłbym mieszkać nawet na Madagaskarze; jak to powiedział Oskar Wilde "Patriotyzm jest cnotą ludzi niebezpiecznych."

Końcówki PL chce się pozbyć z jednego powodu - nikt z moich znajomych nie zwraca się do mnie "Ozi PL" tylko "Ozi" - czy to na forum, czy to na Live, czy to w gronie bliższych znajomych. Ale ksywka "Ozi" była zajęta więc wbiłem PL; czego teraz nie mogę odżałować bo mnie te literki zwyczajnie wku... denerwują.

Jeśli zaś chodz o Live i końcówkę PL jako taką - do tej pory tylko dwa razy grający ze mną kolesie kapnęli się co te literki znaczą. Tak to zawsze pada inteligentne pytanie w stylu "Skąd jesteście?", "Co to za język?" albo moje ulubione "To jest francuski?". :P Nie mam pojęcia skąd u ludzi bierze się taka tępota; ale skądinąd czemu się tu dziwić, skoro 80% anglików nie ma pojęcia gdzie na mapie europy szukać Polski... :/
SIKI
Po prostu pierwsi Polacy, który logowali się na Xbox Live z forum dali sobie PL i tak stało się to takim trendi i wzyscy dali smile.gif
Ja tam nie żałuje...
Kaczor_666
ale jałowa dyskusja, ja lubię PL przy nicku z gdybym mógł to bym tego nie zmienił, ktoś nie lubie jesgo sprawa. ehhh...
SIKI
Zakończmy już tą 'dziwną dyskusje'... Ja nawet miałem szanse na nick bez PL przy zakłądaniu drugiego konta, ale chciałem mieć....
EOT
Dlugi

BTW Raz nawet spotkałem Japońca  8O

Gralem kiedys w burnouta 3 z 5 japoncami/ koreancami smile.gif
Raptor
Ja gralem klanowke przeciwko japonczykom... przewalone... taki lag, ze nonstop zolty ping laugh.gif, ale i tak wygralismy tongue.gif
Maiden
Masz tagi tongue.gif question.gif
SzAq
siemanko mam pytanie:

Proboje odpalic ciagle xbox live ( pgr2 ) lecz musze z updateowac xbl niestety ciagle wywala mi blad xbox live not responding ...

moje lacze to chello 1mbit
bartiz
No Kaczor tez ma chello i nie moze zrobic update.
SzAq
dlaczego ??;]
bartiz
Przez chello widocznie
Jędrek
Radze pojsc z konsola do kumpla, sciagnac update'a, wrocic do domu i cieszyc sie gra.
SzAq
ale ryosan mowil ze kiedys kaczor normalnie updateowal wink.gif
Kaczor_666
Ja mam XBL od czerwaca/lipca i mniej więcej od swiąt coś sie je.bie, ale to tak dziwnie. Update'u do SC nie mogłem zassać przez miesiąc i raz mi sie udało. Za ch.uja nie wiem czemu tak jest :?
SzAq
a w innych grach da sie update zrobic ??;]
wrog
Mialem to samo z PGR2, meczylem sie zeby sciagnac tego update'a i za gdzies 15 razem w koncu sie udalo.
SzAq
;p dobra bede probowal dalej tongue.gif
Ryo-San
co do problemow z Xbox Live i Chello to na na waszym miejscu zadzwonil bym po serwisanta. Koles ma przyjsc i zrobic tak zeby wszystko dzialalo. Placicie za stalke wcale nie malą kase wiec co to ma kur#% byc..moze jakies porty poblokowali czy cos..dzwoncie na infolinie i zalatwcie to jak mężczyzni;] Przeciez to bez sensu robic updejta 15 razy czy naginac z konsolą do kumpla za kazdym razem gdy wpadnie wam w rece nowa gra;/
SzAq
1)dobra bede wlasnie dzwonil na infolinie chodz to nie jest takie prosto bo trzeba jakies numery podawac czy cus wink.gif)) jak zadzwonie to wam napisze co mi powiedzieli biggrin.gif

2) zadzwonilem i co ? uprzejma suk... z infolinii poinformowala mnie ze supportuja tylko komputery klasy pc ... to ja sie pytam po kiego grzyba daja ulotki chello do starter kitow ?

P.S. kaczor moze ty zadzwonisz tez ??
Kaczor_666
Zadzownię ale narazie nie mam czasu... nawet na granie.
kamson11
Mam pytanie. Chciałbym usunąć swoje konto na live'ie (jade na 2 miesiecznym trialu dopiero minal miesiac) i co zrobić żeby je usunąć i żeby nie pobieralo opłaty jeśli minie ta subkrypcja question.gif Poprostu żeby tego konta nie było.

Wystarczy wziać w opcjach konta, 'unsubcript' :roll: question.gif
Ryo-San
Mam pytanie. Chciałbym usunąć swoje konto na live'ie... co zrobić żeby je usunąć

przejrzeć kilka ostatnich stron tego tematu bo przez kilka stron toczyła sie dyskusja na ten temat;]
SzAq
no wczoraj spotkal mnie cud udalo mi z update'owac midtown madness 3 smile.gif coprawda 10 minut pozniej nie moglem juz pgr2 z updejtowac wink.gif

btw. bede dzisiaj jeszcze raz dzwonil do tego chello...
kamson11
Mam pytanie. Chciałbym usunąć swoje konto na live'ie... co zrobić żeby je usunąć

przejrzeć kilka ostatnich stron tego tematu bo przez kilka stron toczyła sie dyskusja na ten temat;]

No dobra, ale to jest potwierdzone na 100% jak zcanceluje subkrypcje, że mi nie pobierze hajsu :roll: question.gif
Ozi
No dobra, ale to jest potwierdzone na 100% jak zcanceluje subkrypcje, że mi nie pobierze hajsu  :roll:  question.gif

kamson, chłopie; przeczytaj to co napisałeś i zastanów się jak to brzmi... smile.gif
Kaczor_666
Chello łączem numer 1 Polsce według wczorajeszej Rzeczypospolitej... cool.gif Szkoda, że updejtów na live nie uwzględnili w tym teście icon_twisted.gif
SIKI

kamson to masz screen maila jaki dostałem od M$ po daniu unsubscripe
SzAq
Kaczor wink.gif bo lacza ma niezle ale blokuje dostep do serwerow microsoft ;o
kamson11
No dobra, ale to jest potwierdzone na 100% jak zcanceluje subkrypcje, że mi nie pobierze hajsu  :roll:  question.gif

kamson, chłopie; przeczytaj to co napisałeś i zastanów się jak to brzmi... smile.gif

Ty ja wiem, ale chciałem się upewnić i dlatego tak(pipi), bo nr karty nie jest mój wpisany i lipa by była jak by tej osobie pobrało hajs, bym musiał oddac i zostać na tym koncie ;/

Dzieki Siki biggrin.gif
Diabeu
joł biczys, wracam do tematu zmiany GT

oto co wygrzebałem

http://forums.xbox-scene.com/index.php?sho...howtopic=353702

kuna muszę dziś obadać w domu, 6 baksów mogę bulnąć - Ozi jak byś to teraz robił to daj znać czy fucktycznie possible
bartiz
A mam pytanie, jeżeli ktoś np. ma 1 miejsce na jakims rankingu, zmienia gamertaga to na rankingu tez sie zmienia ??
Diabeu
heh sądzę że zostaje, tyylko się apdejtuje GT, w końcu po pierwsze to modyfikujesz a nie robisz nowy a po drugie płacisz za to 6 baksów

ja to będę robił dopiero wieczorem, jeśli ktoś będzie czynił wcześniej i uda mu się to bym prosił o info w tej kwestii
gorillaz66

I picked a stupid Gamertag when I first got Xbox Live, but now I've finally come up with a cool one. So, can I change it?
—Befuddled in Boulder

Dear Befuddled,
The short answer is no. The slightly more in-depth answer is there are only two instances in which you can change your Gamertag:

1. If we force you to change it because someone has complained that your 'tag is offensive in some way.  
  2. If you accidentally chose a Gamertag that has an obvious misspelling or reveals personal information (such as your real name). Call 1.800.4MY.XBOX, and they can help you out.

Otherwise, you'll need to start a new Xbox Live account to get a new Gamertag. And, this time, don’t choose a stupid one.

Źródło:
http://www.xbox.com/en-US/directorscut/200...majornelson.htm
Diabeu
punkt drugi to jakaś głupota urzędowa - interpretacja jest dowolna w 100%

i sie wyjaśniło

opłatę pobierają ale i tak wpierw musisz w sumie ich zmusić do tego aby ci zmienili GT, tak jak w linku co powyżej jest napisane
zaqwsx
potrzebny mi nr seryjny konsoli smile.gif może ktoś ma na zbyciu ? smile.gif

musze sobie zarejstrowac nowego gamertaga.
SzAq
a mi potrzebny numer karty kredytowej ma ktos na zbyciu ?
Raptor
a mi potrzebny numer karty kredytowej ma ktos na zbyciu ?

Watpie aby ktos ot tak mial 'na zbyciu' numer karty kredytowej wink.gif.
www.inteligo.pl lub www.mbank.com.pl - ja mam w mbanku. Caly wydatek jaki musialem wlozyc w konto to 25zl za ekarte + platnicza (nic wiecej - nawet nie musze placic za prowadzenie rachunku). Latwe, proste i dla kazdego.

zaqwsx: Sproboj przestawic 2 cyfry (chyba 4 i 5)... probuj do skutku (uzycie przycisku wstecz dziala i nie trzeba ponownie wypelniac wszystkiego - przynajmniej w madrzejszych przegladarkach vide Opera czy FF), az wygeneruje ci strone, ze serial OK. Ja tak robilem ze swoimi oboma numerami konsoli - wygenerowalem z 2ch 4 triale (nie, dawno juz wykorzystane dla potrzeb wlasnych i znajomych).
kamson11
Moze ktoś mi podać strone na której wygeneruje sobie triala :roll: question.gif
Ryo-San
prosze ;]
www.xbox.com.au/livetrial
marshall
Kamson ja mam triala z PES4 ktory jest mi niepotrzebny, podesle ci za chwile na pw
Soul
Ostatnio mnie zbaniwali z XBl ten sam powod Co SIKI ale mam jusz nowego iXa i odzyskalem GT Soulik PL ktory mnie tyle pieniedzy kosztowal :wink:
Jędrek
No dawac kto jeszcze bedzie zmienial GT, bo nie daje rady update'owac listy friendsow, powaga icon_twisted.gif
Raptor
Taka mala prosba do zmieniajacych GT: prosze abyscie mnie wywalali z friendsow zanim zmienicie konto na dobre bo nie chce mi sie pozniej szukac was na i tak dlugiej juz liscie...
kamson11
Podczas rejestracji po wpisaniu daty urodzenia (nie jestem pełnoletni) pokazuje się jakiś komunikat coś tam o opiekunach ;p Kontynuować dalej czy wpisać fałszywy rok urodzenia ^^ ? Jędrek jak ty zrobiłeś ?
Diabeu
No dawac kto jeszcze bedzie zmienial GT, bo nie daje rady update'owac listy friendsow, powaga  icon_twisted.gif

jak się da to ja ale i tak chyba nie jesteśmy u siebie we friendsach:f
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.