ALe lipa nikt sie nie podzieli nr seryjnym ? :x
ja swojego starego nie mam na poczcie wiec nie zabardzo mam jak go zmienic.
Podczas rejestracji po wpisaniu daty urodzenia (nie jestem pełnoletni) pokazuje się jakiś komunikat coś tam o opiekunach ;p Kontynuować dalej czy wpisać fałszywy rok urodzenia ^^ ? Jędrek jak ty zrobiłeś ?
Kontynuowac.
Diabeu, a Ty jakiego masz GT? Bez PL ?
ano Bez PL, nie no ciebie to mam, Raptora nie mam prędzej, zakręcony jestem zdeka
kurrrde przyszło H2 od Ryo (danke szejn brada) ale nie pogram sobie dziś - brak dostępu do własnego mieszkania mam O_o
Diabeu - jutro cos pogramy, mam nadzieje.
W dalszym ciagu czekam na Starter Kita. Zapewne dojdzie jutro albo dopiero po swietach
ano Bez PL, nie no ciebie to mam, Raptora nie mam prędzej, zakręcony jestem zdeka
Ty wiesz co? Ty bys sie wstydzil
ku.rwa ja mam przymusową przerwe od Live'a :?
PC mi siada, nie wiem formatuje i formatuje i chooya to daje
Nie wiem może wróce już dziś, a może dopiero za pare dni
Ty wiesz co? Ty bys sie wstydzil

muehehehehehe luz
zamotany jak kłębek wełny jestem ostatnio
A ja dalej walcze z wirusem i chooya pomaga
Ehhhhhh najlepiej mieć X'a podpiętego do modemu przynajmniej nie ma sie takich problemów
a po co przez pieca przepuszczasz? kup kabel jak nie masz, zarobienie końcówek to grosze, i jedziesz
wczoraj znowu zadyma na 16 typa w SW:RC, słodko było
a po co przez pieca przepuszczasz? kup kabel jak nie masz, zarobienie końcówek to grosze, i jedziesz
Najpierw trzeba miec router

btw. kto zna jakies dobre tanie routery ??
to mi odpowiedziales.... / www.google.pl

)))
tak juz lepiej ^^
Kaczor_666
26 03 2005, 10:14
Jak switche to plecam tylko dlinka, takich tylko używam i działają naprawdę zaje.biście.
No Kaczor chity chodzą u Ciebie zaje.biście
btw zakupiłęm pgr2, będe miał po świętach...
btw. SiKI zycze ci sczescia w update'owaniu tego dranstwa

))
M$ zwrócił mi ostatnio $$ na konto
Kaczor_666
28 03 2005, 23:44
heheh ale cheaty zależą od modemu (motorolka) a nie switcha

Już o cheatowani myślsiz Siki łobuzie
A jak przydałoby się nabić lvl
joke
półtora miecha grałem na Live za kasiorke z konta a potem przedłużyłęm go Starterkiem i zwrot kasy najwyrażniej za te 1,5 miecha
jaszczoor
30 03 2005, 09:07
Naszła mnie pewna myśl: Jeżeli mam save'y np z xbmp to czy M$ może mi zbanować przez to konsole? Czy wogóle M$ sprawdza zawartość dysku?
Sam mam save'y z HDDLoader, boXplore itp
I od kiedy mam wyłączone auto sign in drugi raz bana nie dostałem
Kaczor_666
30 03 2005, 20:53
Nie ma opcji, ja gram od dawna a mam mase pirackiego softu na HDD i nigdy bana nie dostałem. XBMC, XBMP, itd.
Kaczor_666
31 03 2005, 13:01
nie wiem jak mam, ale evox mam. Ja kupiłęm xboxa dla live (znudziło mnie online na ps2) i n allegro był xbox przerobiony pod live. Nie mam pojęcia jak mam ale działa
Otóż dziś wpisałem SUBSCRIPTION CODE ze STARTER KITA, wyskoczyło mi jakieś okienko, dałem yes...
I teraz jak wchodze w SUBSCRIPTION to mam coś takiego:
Your next subscription will be Anually
Alredy paid for
a jak wchodze w MODIFY to mam cóś takiego: Yuor account will be renewed into a prepaid subscription which does not allow modifications. After your current subscription ends you can modify your renewal.
WSZYSTKO JEST OK ?? :roll: :roll: :roll:
Jesli zrobiłes wszystko dobrze to jutro lub pojutrze dostanie maila z Microsoftu.
Jaki wpisałes kod to wyskoczyło ci jaki tekst typu "...suces full" ?
Mozesz zmienic forme płatnosci z miesiaca na rok? (ja po wpisaniu nie mogłem)
PS. Na 90% wszystko jest OK.
Nie moge zmienić formy płatności...
Jest ok, jak skonczy ci sie trial to sie przedluzy na 12 miesieczny
SIKI przeciez pisze Ci already paid for - czyli zaplacone za to ( za rok ). I teraz to normalne, ze nie mozesz zmienic.
jaszczoor
5 04 2005, 23:11
Jestem jak widać niepełnoletni więc musiałem do inteligo wysłać stosowne pismo. Wysłałem je i z tego co mi konsultantka powiedziała to jak je dostaną to do mnie zadzwonią żeby ustalić date w której ma przyjść do mnie kurier z kartą. Ile czekaliście na ten telefon w sprawie kuriera po wysłaniu tego pisma ze zgodą opiekunów?
do mnie nikt nie dzwonił, ja do nich dzowniłem i nic się nie dowiedziałem, powiedzieli że jak nie mam jeszcze karty to mam czekać na kuriera
kurier przyszedł chyba po 10 dniach od wysłania tego zezwolenia
jaszczoor
5 04 2005, 23:30
aha, thx
no ale przy tej pierwszej rozmowie podawałeś date kiedy kurier ma przyjść?
Bo ja jej powiedziałem żeby do mnie zadzwonili kiedy ten kurier ma u mnie być
nic takiego nie podawałem
zresztą to już było dośyć dawno, możliwe że już zapomniałem takie szczegóły :wink:
Teee, mario to jak to z Tobą będzie? Zagramy w końcu na Xbox Live czy nie? :]
Ma ktos moze niepotrzebnego triala? Bylbym bardzo wdzieczny
gorillaz66
6 04 2005, 19:03
Ma ktos moze niepotrzebnego triala? Bylbym bardzo wdzieczny

CODE
Your subscription code is KRGRT-4YMJP-H2M6K-CPXF7-CPC6Y
Keep this code safe as you only get one. You will need to enter it when you create your Xbox Live account.
Dzieki przyda sie jeszcze. Prosilem, bo jak zamowilem od tej australijskiej strony kod to czekalem i nic, a okazalo sie ze moja poczta zaliczyla to do spamu

Ale w przyszlosci skorzystam (pewnie).
Właśnie wczoraj dostałem banem po ryju, ale po szybkiej interwencji i zaszczepieniu konsoli nowym epromem i numerem dysku, uratowałem bidulkę. Mój nowy Gamertag teraz to: II Nixon II-->>(to jest duże i) :wink:
Wyslij mi friend requesta.... Nie mam pytan...
Saunter
11 04 2005, 15:56
Mam problemy z karta platnicza/kredytowa, a wlasciwie to ze jej nie mam i nie mam dostepu? Jak ominac lub poradzic sobie tym problemem?
gorillaz66
11 04 2005, 16:07
Zdobyc ją/pożyczyc od znajomego/założyc konto np w inteligo.
mario87
11 04 2005, 16:19
załóż konto w inteligo, jak jesteś niepełnoletni to wystarczy dać rodzicom do wypełnienia wniosek i wysłac do inteligo
Saunter
11 04 2005, 19:59
Ale problem w tym ze nie mam zgody na podanie numeru karty.
Chodzi mi o to czy ktos nie zna numeru jakiegos, chodzi mi o darmowego traila.
Ryo-San
11 04 2005, 20:09
Ale problem w tym ze nie mam zgody na podanie numeru karty.
o co chodzi jakby?
to ja nie czaje o co ci biega..chodzi Ci o numer karty o czy o numer darmowego triala?
Chyba chodzi mu o nr karty kredytowej...
gorillaz66
11 04 2005, 20:17
Pewnie ma numer karty kogoś (np ojca) z tym że ta osoba nie chce aby został on wykorzystany na lajwie. :?
BTW przypadkowego numeru ot tak sobie nie zgadniesz ponieważ trzeba podać też kilka istotnych danych dot. karty
Bez względu na to czy masz zamiar jechąc na darmowym trialu czy na full time proces rejestracji jest identyczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.