Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX LIVE ROXX! :)
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
el ZAX
QUOTE(bartiz @ 5 05 2005, 21:32)
A.Z.BEST na starym forum napisał posta co i jak z banami, może go gdzieś jeszcze ma i nam tutaj zapoda:P
*

Jakby co to ja mam to na dysku (zapisalem se "tak na przyszlosc"), to moge komus zapodac.
jaszczoor
QUOTE(Saunter @ 5 05 2005, 20:24)
Modified Xbox Error - mam bana...

Co teraz zrobic mam? (Chodzi mi jak to naprawic, zebym znowu mogl grac, piszcie propozycje)
*

a jak do tego doszło? Kabla nie wyciagnąłeś czy jak??
Po prostu chce sie na przyszłość ustrzec od bana wink.gif
SIKI
Ten post AZ BESTA jest też na forum xbox scene...
Jak chcesz zachować tego gamertaga to eeprom i dysk, a jak masz mozliwosc zalozenia nowego to tylko eeprom
MIAŁEŚ WŁĄCZONE AUTO SIGN IN??
A.Z.BEST
http://forum.psxextreme.pl/index.php?showt...ndpost&p=654026

Sławny post A.Z.BESTa, ehehehe ;]. Wyciągnąłem go jeszcze ze starego forum (ino mom dojścia cool.gif).
HTZ_DARO
Kto ma na zbyciu Triala 2 miesiecznego do LIVE!
Soul
Sprawdz czy ten dziala GQ374-YQ4PM-WJJVD-T847F-V62KJ
zaqwsx
Heh moj kuzyn kupil sobie xboxa ze sklepu i jak chcial sie zarejstrować to mial napisane ze konsola jest modyfikowana a podobno to nowka byla nie ruszana lol
Kenshin
QUOTE(zaqwsx @ 7 05 2005, 15:19)
Heh moj kuzyn kupil sobie xboxa ze sklepu i jak chcial sie zarejstrować to mial napisane ze konsola jest modyfikowana a podobno to nowka byla nie ruszana lol
*

Jak jest jeszcze na gwarancji to niech mu go wymienią . Na "prawdziwa" nowke sztuke niesmigana cool.gif
Jędrek
QUOTE(zaqwsx @ 7 05 2005, 15:19)
*

Pewnie kupil ta co SIKI sobie wymienil biggrin.gif:D
SIKI
Jak kupiłe od Gekona to zapewne jest moja ninja.gif cool.gif
Saunter
Potrzebuje triala 2 miesiecznego, bede wdzieczny.

Mysle ze nie dlugo zalatwie EEPROMa, wiec wole od razu miec juz triala gotowego.

2 sprawa: Jak PEWNIE i w 100% zakonczyc tamtego traila zbanowanego, zeby mi MSOFT nie sciagnal kasy?
SIKI
ACCOUNT RECOVERY, później opcje konta ---> UNSUBSCRIPE
Albo telefon 4MY-XBOX....
Ja zrobiłem unsubscripe i pare osób też i nikomu nie zdjęło ani centa...
zaqwsx
No tak ale twoj stary trial nie zostal zbanowany tylko konsola ... mozesz go dalej uzywac jak pamietasz jakie dane powpisywales wczesniej.
Saunter
Tyle, ze nie chce starego Gamertaga, bo musialbym wymieniac dysk, a tak tylko EEPROM+ Gamertag. Dalej potrzebny bylby mi trial.

Siki - co do Twojej metody, to jak mam bana to nie wejde w menu Xbox Live smile.gif Jesli juz jest zbanowany to jest zdeaktywowany? Jak go wylaczyc, jesli nie?
c1n3k
Musisz na niezbanowanej konsoli zrobic Account Recovery, zalogowac i dac "unsubscribe".
Saunter
Tyle ze ja juz mam tego bana... Wiec jak to zrobic? smile.gif
sildar
QUOTE(Saunter @ 10 05 2005, 14:10)
*

Musisz zrobic Account recovery na innej, niezabanowanej konsoli a potem skasowac konto tak jak c1nek pisal cool.gif
SIKI
Jak nie to dzwoń, ale ciężko Ci będzie to zrobić przez telefon...
Kaczor_666
OK panowie, w przyszłym tygodniu będę miał nowego Xa to poszalejemy na serverach live'a. Da Real Player comes back icon_twisted.gif
c1n3k
QUOTE(Saunter @ 10 05 2005, 15:10)
*

Jezeli jeszcze nie udalo ci sie zamknac tego konta to napisz do mnie na gg - ja mam nieprzerobiona konsole i moge ci to konto zamknac.
Ryo-San
QUOTE(Kaczor_666 @ 10 05 2005, 16:32)
OK panowie, w przyszłym tygodniu będę miał nowego Xa to poszalejemy na serverach live'a. Da Real Player comes back  icon_twisted.gif
*

no ja sie raktywuje juz w ten czwartek wieczorkiem bo moj nowy zafoliowany, pachnacy fabrycznym plastikiem Xbox juz do mnie jedzie eheheh \m/szatan\m....chwilowo bez HS ale to kwestia kilku dni...
Stara gwardia wraca na serwery...bac sie koty xD
SIKI
No jestem ciekaw twojej gry w halo2 :f
A.Z.BEST
Ryjek... Splintera 3 bierzesz obowiazkowo jak rozumiem, ta?
Diabeu
ta już to widzę, kupi Forzę i tyle go widzieliśmy
Saunter
PROSZĘ UPRZEJMIE O TRIALA!! smile.gif
Jędrek
Nie mozesz sobie wygenerowac?
Saunter
W tym problem, ze nie. Juz zuzylem swoj serial number, dlatego prosze o pomoc Was.
Raptor
I tak strona tymczasowo nie dziala:
QUOTE("Xbox Live - Trial")
DUE TO UNEXPECTED POPULAR DEMAND THE SITE IS NOW UNDERGOING IMPROVEMENTS

PLEASE CHECK BACK SOON
Kenshin
Ryo , Kaczor znowu cool.gif czekam crazy fuckers tongue.gif
Kaczor_666
QUOTE(Kenshin @ 12 05 2005, 14:36)
Ryo , Kaczor znowu  cool.gif  czekam crazy fuckers tongue.gif
*

Bad Motherfuckers wracają twisted.gif
Saunter
Potrzebuje traila na 2 miechy nie uzywanego, proosze smile.gif Mam juz eeproma nowego.

Uzny tamten nie dzialal. Uzyty juz
-GLD-Uzny
ZA pozno zlookales skrzynke biggrin.gif Po jakis 3dniach odkad dostales moja PW, dalem koda Molowi i powiedzialem ze moze byc juz zuzyty ;p pech...
bartiz
QUOTE(Saunter @ 18 05 2005, 19:04)
Potrzebuje traila na 2 miechy nie uzywanego, proosze smile.gif Mam juz eeproma nowego.

Uzny tamten nie dzialal. Uzyty juz
*

Goldi ma na Allegro ale za 20zł tongue.gif
Ryo-San
LOOOL..to juz az takie zdesperowanie jest na rynku ze triale schodzą za 20zł!!
stary wejdz sobie na jakies Xboxowe forum zachodnie..poszukaj..a jak nie bedzie to zapytaj..tam nikt za to nie chce kasy..na bank ktos Ci udostępni..
Saunter
Dalem ogloszenie na xbox.com, ciekawe czy ktos tam zaglada biggrin.gif
Goldi69-PL-
Ryo: zyje z handlu, jak sie znajdzie jakis łosiu to dlaczego nie opchnac wink.gif
Saunter: ty jako moj staly klient dostaniesz kod za free wink.gif
zagadaj wieczorkiem na gg
MichAelis
QUOTE(Goldi69-PL- @ 19 05 2005, 11:26)
Ryo: zyje z handlu, jak sie znajdzie jakis łosiu to dlaczego nie opchnac wink.gif
*

z bardzo wielu powodow, zeby np nie byc wrednym ch.ujem?? blink.gif
Diabeu
20 zika za trial? co za chciwy buc:f
SIKI
lol, jak łapie frajerów to nie ma co sie dziwić o_O
Goldi69-PL-
mad.gif
To logiczne ze jak ktos sie umie zakrecic to zalatwi sobie triala za free bez wiekszego problemu, sa tez tacy co sie zakrecic nie potrafia a za niewiedze sie niestety placi.
Analogicznie zwali Ci sie komputer zakladajac ze nic nie ogarniasz, dzwonisz po fachowca poczym sie okazuje ze karta Ci sie poluzowala w slocie, logiczne ze ze free Ci tego fachowiec nie zrobi, tylko poprawi karte i bedzie jeszcze sciemnial z godzine ze cos jeszcze robi, normalne ze chyba z tego sie utrzymuje i wykozystuje niewiedze innych.
Na takim allegro wchodzac w plyty winylowe, 20% z nich to "Promo" z napisem "not for sell", moze trzeba by im zwrocic uwage ze powinni te plyty rozdawac za darmo huh.gif
Fakt ze wiele bym sie nie wzbogacil sprzedajac ten trial za 15 czy 20zl, ja jadac do takiej angli po gry, plyty czy telefony na sprzedaz musze zaplacic za bilet utrzymanie i starac sie tak to sprzedac zeby przynajmniej wyjazd sie zwrocil.
To ze np kupie gre za 3 funty ktora moge tutaj na luzie puscic za 40zł to jak ja za tyle wystawie to tez bede "chciwym bucem" i "wrednym ch.ujem" bo nie sprzedaje po kosztach.

Zreszta chyba wyraznie napisalem ze Saunter dostanie odemnie tego triala za free wiec STFU.
Saunter
Czekam Goldi, czekam smile.gif

EDIT: Dalej usilnie poszukuje triala...
Saunter
Sorry za 2 posta pod rzad.

Chce zadzwonic na ten numer z MY XBOX. Jak go wykrecic? Ile kosztuje polaczenie? Ktos zdzwonil? Musze zdeaktywowac triala.
Ryo-San
SIKI tam chyba dzownil..zapytaj go
a triala znajdziesz w pudelku od Forzy Motorsport
MichAelis
takie numery wykreca sie normalnie czyli my xbox to bedzie:
69 9269
mario87
tak jak pisanie SMSa tylko że na odwrót
MichAelis
Znaczy ze jak chcesz napisac "X" to nie wciskasz 9 dwa razy tylko raz. Ajj ? dance.gif
Saunter
Wlasnie jak to jest? Kurde nie wiem jak to bedzie smile.gif A do konca triala jeszcze chyba 18 dni.
SIKI
Jak nie znasz języka to nawet tam nie dzwoń closedeyes.gif
Najlepiej popros osobę, która dobrze gada po angielsku i wtedy. Dzwoń między 18-20 polskiego czasu.
Saunter
Zadzwonilem i gosciu powiedzial ze zdeaktywowal ale podal mi jakis 7 cyfrowy kod. O co w nim chodzi? Czy Microsoft oddaje te 1.01 po zakonczeniu triala?
Jędrek
Przeciez ta zlotowke tylko blokuja na 1 tydzien.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.