Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX LIVE ROXX! :)
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
Soul
QUOTE(Soul @ 26 06 2005, 16:30)
QUOTE(c1n3k @ 26 06 2005, 15:12)
Mi dzisiaj sciagnelo z konta ok 30 zl za abonament za PSO.

Usunac mozna tylko dzwoniac na party-line.
*

Canceling your Hunter's License

For Xbox:

To cancel your subscription, call:

1-800-4MYXBOX

They will need your name, address, phone number, and Xbox live gamertag.

??????????
*

potrzeboje pomocy niech mi ktos powie jak mam niby tam sie do dzwonic moge z domowego??? ...jak mam wykrecic ten numer??? jakis kierunkowy???? z reszta dam sobie sam rade pleas HELP!!! 1-800-4 ato MY XBOX?!?!?!?! mam telefon ale niema wnim przyciskow tylko jest to pokretlo icon_evil.gif zalezy mi naczasie wiec HELP!!!
SIKI
ku.rwa tłumaczyłem to już pare razy.
nr kierunkowy do kraju na jaki jesteś zarejstrowany. Podam ci dla przykłądy do STANÓW.
001 18004699269
Ryo: Opcja UBSUNSCRIBE służy do zlikwidowania gamertaga, po zakończeniu się triala 2 miesięcznego.
wrog
Opcja "Unsubscribe" znika po zakończeniu dwumiesięcznego triala... zmiana formy płatności nie ma tu nic do rzeczy. hyh.gif

Gdzieś tak kiedyś na jakimś forum wyczytałem, ale możliwe, że to tylko plotka smile.gif Nie sprawdzałem.

O tym 1-800-4MY-XBOX było kilkanaście stron temu.
Soul
QUOTE(SIKI @ 30 06 2005, 14:51)
ku.rwa tłumaczyłem to już pare razy.
nr kierunkowy do kraju na jaki jesteś zarejstrowany. Podam ci dla przykłądy do STANÓW.
001 18004699269
Ryo: Opcja UBSUNSCRIBE służy do zlikwidowania gamertaga, po zakończeniu się triala 2 miesięcznego.
*

A na UK ..Londyn ??? wrog ....napish mi o co kaman z tym MY-XBOX nawet naPRV Pleas:>
Jędrek
Soul - przeciez SIKI Ci juz all powiedzial.
My Xbox to cyfry z tel komorkowego. Wiesz chyba, ze oprocz cyferek na klawierce od fona sa tez literki i wlasnie o to chodzi (aby szybciej zapamietac).
Ozi - nie wydaje mi sie. Ja zapodalem kod ze startera i chyba nadal mam ta opcje. Musze zobaczyc smile.gif
SIKI
lol, soul po prostu wykręcasz cyfry wg tych literek MY XBOX
MY XBOX = 699269
masz cały numer do UK: (044)18004699269
Soul
Dzieki!!!
zaqwsx
QUOTE(Ozi @ 30 06 2005, 12:47)
Opcja "Unsubscribe" znika po zakończeniu dwumiesięcznego triala... zmiana formy płatności nie ma tu nic do rzeczy. hyh.gif
*

Ja gralem 3 miesiace na 2 miesiecznym trialu i udalo mi sie spokojnie skasowac konto.
SIKI
Bo nie miałeś 50$ na koncie i nie mogli ci ściągnąć...
wrog
Ozi - nie wydaje mi sie. Ja zapodalem kod ze startera i chyba nadal mam ta opcje. Musze zobaczyc

Wtedy na pewno znika. Przynajmniej ja jej nie mam smile.gif Jeśli minął termin triala i ściągnęli kasę z konta, to usunąć możesz tylko dzwoniąc na ten nieszczęsny numer.
SIKI
A jak mi się skończy 12 miesięczny kod i będe chciałzrezygnować to co dzwonić musze? closedeyes.gif ??
Jędrek
QUOTE(wrog @ 30 06 2005, 19:46)
Ozi - nie wydaje mi sie. Ja zapodalem kod ze startera i chyba nadal mam ta opcje. Musze zobaczyc

Wtedy na pewno znika. Przynajmniej ja jej nie mam smile.gif Jeśli minął termin triala i ściągnęli kasę z konta, to usunąć możesz tylko dzwoniąc na ten nieszczęsny numer.
*

No, ale mi nie sciagali nic. 3 dni przed koncem triala wrzucilem kod ze SK. hyh.gif
wrog
Siki możesz też zrobić tak, że nie będą mieli z czego pobrać kasy, bo na koncie pustka.
SIKI
Ale jestem zarejstrowany na kartę starej, a ona raczej ma tam jakieś siano.
wrog
To jak będzie Ci się kończyła subskrypcja zrobisz sobie konto w Inteligo, wpłacisz parę groszy żeby XBL uznało kartę i już.
SIKI
luzik, do marca jeszcze w chooy czasu tongue.gif
YETI
To nie zamierzasz przedłuzyc konta (X360) ???
Raptor
A na co? Przeciez ma do marca?
Diabeu
http://www.battlegroundzero.com/
Ozi

cool.gif
zaqwsx
Ale lipa juz sam nie wiem co to moze byc .... zainstalowalem Windows XP , zainstalowalem nowa sieciowke i ... dalej mam czerwony ping macie jeszcze jakies pomysly co to moze powodowac ze takie laqi mam?

moje neo 512.
Flik
nie przekroczyles limitu czasem? unsure.gif
SIKI
Jest 3 Lipiec, a on ma ten problem od ostatniego tyg czerwca ohmy.gif
Jędrek
KiVek - a jak ogolnie sprawuje Ci sie neo (www, p2p etc)? Jaka masz karte siec? Portow raczej bym sie nie lapal, bo wiadomo, ze sa one automatycznie otwarte.
Flik
Jest 3 Lipiec, a on ma ten problem od ostatniego tyg czerwca

to by sie zgadzalo. nie wiemy kiedy on mial zakladane neo wiec tez nie jestesmy w stanie powiedziec kiedy mu resetuja licznik na www.neostarda.pl [kivek po lewej stronie masz napisane ile juz sciagnales] mi kiedys sie az tydzien ociagali wiec moze warto sprobowac sie dodzwonic i spytac o co chodzi jakby? kivek a jak cos sciagasz z neta to tez transfer jest nieproporcjonalny do mozliwosci lacza?
zaqwsx
Poprzenim miesiacu mialem 2 gb sciagnietych ok , teraz patrze mam 57 mb(zreszta ja neta uzywam do przegladania stronek tylko prawie nigdy nic nie sciagam) ... dzisiaj wymienilem caly kabel sieciowy i przetestowalem 3 rozne sieciowki i na kazdych mam laqi(czerwony ping)
a net mi chodzi szybko wiec nie mam pojecia co to moze byc .... mozliwe ze sieciowka xa sie troche popsula?
(plytka z h2 tez sie troche sama porysowala)
SIKI
Porysowana płytka nie ma tutaj nic do rzeczy...
Jędrek
Pewnie to nie ma nic do rzeczy, ale czy na innych grach tez masz lagi?
Moze Win jest zle skonfigurowany.
Mozesz sprobowac czy u kumpla jakiegos tez masz lagi (wez swojego X'a etc).
Mysle, ze jednak jest to wina zle skonfigurowanego Windowsa badz Firewalla lub czegos innego. Wina lezy w Twoim PC, a nie w Xie. Ale lepiej zawsze sprawdzic wszystkie mozliwosci.
zaqwsx
Mi sie wydaje ze ktos w(pipi)al sie na moje NEO , bo dzisiaj pogralem pare gierek na zielonym pingu po czym zmienil sie drastycznie na czerwony ...

i 125 mb sie sciagnelo mimo ze zaliczylem ze 4 gry pelne.

Na stronie http://www.dsl.cz/ zrobilem test mojego lacza i wyszlo rowno 220

i zeby nie bylo to mam czysty windows jedynie gg zainstalowalem nic wiecej .

nic nie sciagalem ani konsola nie byla podlaczona.
Flik
to moze pomysl a jakimkolwiek antyvirusie blink.gif zainstaluj jakies g owna pokroju kaspersky antyhacker oraz ad-aware. przeczysc wszystko i powinno smigac happy.gif
zaqwsx
ale zrozum ze dopiero co zainstalowalem windowsa (na 1 dysku 98, na drugim XP - i wszedzie mam to samo) wiec instalowanie anty wirusow nie ma sensu ...
Jędrek
No to widac, ze twoja neostrada nie jest stabilna. Zadzwon do tepsy i powiedz, ze raz jest ladnie, a raz wolno.
Ja mialem kiedys tak, ze 20 min all ladnie chodzilo (www, p2p) a potem siadalo i ledwo co net dzialal.
Zadzwonilem i po 2 dniach all bylo spoko.
Mozliwe, ze to cos u nich.
Flik
kurde ale nierozumiesz naprawde ze skoro nie mas ZADNEGO antyvira to w kazdej chwili jakies (pipi) roznego typu moga ci sie wrabac i to moze byc problem.
zaqwsx
dzwonilem i gosc sie upieral ze to sa wirusy ... ja nie wiem mam net od 6lat i nigdy nie uzywalem zadnych antywirusow i zawsze chodzilo ok , teraz sie z(pipi)alo sformatowalem zainstalowalem XP i ciagle czerwony ping , potem sformatowalem inny dysk i zainstalowalem w98 i to samo .... niby skad te wirusy by sie tak szybko sciagaly i mi blokowaly net?

nie wiem co robic chyba kupie sobie router ...
Jędrek
1. Oni zawsze mowia, ze to wirusy, bo najprosciej ;p
2. Router to dobra rzecz, ale wstrzymalbym sie jeszcze. Zadzwon jeszcze raz i zloz reklamacje, jak beda 'fachowcy' od neo to sprawdza bo maja taki obowiazek. Jezeli dostaniesz odpowiedz, ze all jest ok, to kup routera.
c1n3k
Jaki masz modem? Nie jest to przypadkiem Sagem?
Raptor
Jak masz Segama to mozesz sprawdzic sobie parametry linii afair.
Co do limitu... nie wazna umowa - Limity sa zawsze resetowane najpozniej do 12:00 1szego kazdego miesiaca.
Co do wirusow... wcale nie trzeba miec zadnego antywira (ja nie mam w ogole) tylko wiedziec i uwazac co sie sciaga i odpala, regularnie robic update systemu itp. - ja nie mam problemow z wirusami od bardzo dawna.
Probowales odpalac bez tej glupiej aplikiacji neostrady?
Sprawdziles ustawienia Zapory w windowsie (czasem ona wlasnie jest przyczyna).
Moja rada: po formacie od razu rob update i od razu skan mks.com.pl by wywalic smieci... chybaze masz winde z SP2 na pokladzie od samego startu.
Co mu pomoze router jak dalej bedzie net (xbl) z d.upy chodzil? Nie szkoda kasy?
zaqwsx
tak mam Sagema ... cos musialo sie zrypac w kompie ... wczesniej jak cos sie psulo formatowalem(juz ze 20 razy odkad mam liva) i zawsze odrazu po zainstalowaniu WIna instalowalem Neo wpisywalem Ip dla karty sieciowej i juz live smigal ....

i wkoncu mialem tak ze cos mi sie psulo(duzo bad sektorow w dysku,teraz mam nowy dysk) i wlasnie takie laqi mialem i myslalem ze jak formata zrobie to bedzie juz spox a tu taka zalamka ...

Neo instaluje ale nie odpalam juz z tej amplikacji ... a Zapory nie sprawdzalem ,parametry sagema tez (naazie nie wiem jak)... niedlugo moze z kolega sie zamienie kompami( na jakis czas) i zobacze czy tez bedzie tak chodzilo ...

aha zainstalowalem antywirusa i tez nic nie pomoglo.
Jędrek
Co do Antiwira to nie potrzeba. Podobnie jak Raptor tyle, ze Ja korszytam z Mozilli i wiem co sciagam i od grudnia nic nie mialem (ostatniego formata tez wtedy robilem).

Jezeli masz Service Packa 2 to proponuje go odinstalowac. Nigdy nic na nim mi nie dzialalo bo nawet jesli wylaczymy zapore to zawsze cos jest nie tak jak ma byc.

Nie sprawdziles zapory, ani parametrow modemu i pytasz sie dla czego Ci nie dziala ? Sprawdz i napisz co sie dzieje.
Raptor
Jak nie ma latek ani SP2 to bedzie mial wiecznie zawirusowanego kompa. Ja mam SP2 i mi jakims dziwnym trafem wszystko chodzi huh.gif.
Ja mam Opere i zero problemow z przegladarka wink.gif
Soul
QUOTE(SIKI @ 30 06 2005, 15:12)
lol, soul po prostu wykręcasz cyfry wg tych literek MY XBOX
MY XBOX = 699269
masz cały numer do UK: (044)18004699269
*

Powiedz mi jaki nr mam dokladnie wykrecic z domowego bo (044)18004699269 ..chwila... niema takiego numeru O_o....Shit...HELP!
MichAelis
huh.gif
1-800-4MY-XBOX
gdzie MY-XBOX to 69-9269 ,czyli
1-800-69-9269
to sie do USA dzwoni? wiec jeszcze jakis kierunek na USA 001 (chyba)??

(kieruneknausa)1800699269
Soul
4 gdzies posiales......pozatym ja musze zadzwonic do UK London dry.gif
Dlugi
po pierwsze to chlopakowi zly numer podaliscie bo do UK jest 0800 587 1102
po drugie to kierunkowy to bedzie 0044 a nie 044 ale nie wiem czemu nie chce i tak dzialac wink.gif.
Ale sprobowalem zadzwonic z komory +44800 587 1102 i zadzialalo, wiec Soul sprobuj zadzwonic z koma.
Ewentualnie mozesz wejsc na czata jakiegos na wp.pl czy onecie gdzie bywaja goscie co w Anglii mieszkaja i poprosic zeby ci skasowali wink.gif. Moj ziomek tak zrobil i gosc zadzwonil i skasowal a mi sie nie udalo, bo kolesiowka zadzwonila ale nie bylo juz czynne:>
c1n3k
zaqwsx: Jak masz Sagema to najlepiej jest to badziewie wywalic przez okno (joke). A tak serio to masz 2 mozliwosci:
a)idz do telepunktu i popros zeby ci wymienili na SpeedToucha. Na 99,9% te problemy sa wlasnie przez modem.
b)Zainstaluj modem tak jak masz to podane tutaj http://turbokrecik.info/index.php?go=72 i zainstaluj cFossa. Powinno pomoc.
nelson
Kupiłem nowy dysk, załączyłem i chce założyć Xbox Live. Wyskakuje okienko i zaczyna łączyć. Wyskakuje zielone "cables connected" a potem wszystko dalej na czerwono i nie łączy. Xbox podłączony jest do internetu przez Hub który rozdziela na kompa i xboxa. Wpisane są takie dane na xboxie:
IP address 192.168.0.3
Subnet mask 255.255.255.0
Gateway 192.168.0.1
a jak biore automatic to nic sie niezmienia i sie nielaczy...
Niewiem czego to wina ale obawiam się że internetu mam net w TOYA klik to stronka do tego net. Może ktoś miał z was net w tym co ja i też miął taki problem...

Odłaczylem net od huba i podlłaczyłem bezpośrednio do xboxa i też nic probowałem zmienić dnsy "IP spróbuj wpisać 192.168.0.1, a w Getaway 192.168.0.3'tak jak siki mówił i dalej nic.... jak zadzwonie do mojego netu to co ja im mam powiedzieć bo kumpel powiedział żebym zapytał jak to jest jakbym chciał np podłaczyć 2 kompa to powiedzieli że trzeba wrzucić sterowniki ;(;( co ja mam zrobić??
HELP HELP
Kenshin
Moze podlacz Xbox'a do kompa i wlacz opcje ICS w Windzie.
nelson
sprobowale jeszcze odlaczyć kompa z netu i podłaczyć znów bezposrednio do xboxa i wpisałem IP peceta i dalej nic pisało coś z bramą domyślaną (gateway) no i co ja mam zrobić jutro kupuje 2 sieciówke jak to nic nieda to chyba się powiesze....
SnakeMayCry
Zagadaj do mnie na GG ( jest w profilu )to postaram się pomóc. Bo widzę pewne kwestie które da się rozwiązać ale nie chce mi się tutaj pisać, bo to będzie trwalo wieki ;P
nelson
Spróbowałem wpisać maca kompa zamiast maca xboxa i nic pisało wtedy tak "the network gateway could not be rached.verify the IP addresses match the settings provided by your ISP. see www.xbox.com/connect for more information" i co ja mam zrobić ???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.