Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX LIVE ROXX! :)
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
gorillaz66
aaaaaaaaaa...
ja też chce jeszcze zostały dwa tygodnie (plus headset od A.ZBEST-a) i też będe tam cool.gif
to AZBEST powiadasz iż konta nieda się usunąc z poziomu dasha... (to najwyżej zadzwonie do banku hi3hi)
A.Z.BEST
Mjut, chłopaki, mjut po prostu. Do wszystkich z tego forum już powysyłałem zaproszenia ;P. Kto jeszcze nie ma lajwa, to niech od razu zakłada- jest po prostu warto biggrin.gif.
Kaczor_666
Mjut laugh.gif hehehehe
Kaczor_666
A imie masz ?
Ryo-San
panowie jak by co to piszcie swoje GamerTagi też tutaj ----->

http://www.teamxbox.com/showgamers.php?sor...ion&sortval=146

niech świat zobaczy, że w Polsce mimo tego, że nie ma Xbox'a oficjalnie to i tak ludzie nie dają za wygraną i ciorają na "Lajwie" cool.gif
pozatym dzięki tej bazie danych GT, łatwiej jest wyszukać "swoich"

p.s ja dopiero jutro siadam do Live'a bo juz dzisiaj nie kupie przejściówki na RJ-45 cool.gif
Ryo-San
A.Z.Best nie wiesz o co biega?? Jak jesteśmy razem w roomie np. w Midtown Madness 3 to nie możemy se sobą rozmawiać..Ty dla mnie w grze jesteś nieruchomy...przez headset też Cie nie słysze(nawet microfon przy GameTagu Ci sie nie rusza);/ a wszystkich innych dookoła słysze bez problemu...w dashu też nie możemy pogadać bo Cie wtedy wyrzucało itp....nie wiecie panowie co jest grane?
Kaczor_666
Nie jesteście kompatybilni, nie wiem o co chodzi ale Pole coś kiedyś o tym mówił, Ktoś z was ma może router ? Jak tak to to wina routera ale nie mam pojęcia co się dokładniej dzieje i jak to naprawić. Jak spotkam Pole'a to się dowiem ale tego chyba nie da się zmienić. Np. Rossi McNoll nie może właśnie z Pole'm grać.
c1n3k
Mam dziwny problem z Live'em.
Mam startera i chcialem polaczyc sie do Live. No to odpalam opcje Network Settings, ustawiam wszystko poprawnie i proboje sie polaczyc. Wszystko ladnie pieknie sie wykrywa i laczy. Po chwili pokazuje sie komunikat ze Xbox Live musi zaaktualizowac system. Daje OK i czekam. Dosc dlugo pasek postepu wogole sie nie pokazuje, az wkoncu dochodzi do mniej wiecej 1/4 (zawsze w tym samym miejscu) i wyskakuje error "Unable to continue due to technical difficulties. Please try again later." Juz wczesniej probowalem sie polaczyc (jak tylko zamowilem startera, jakis tydzien temu) i tez mialem taki blad.
Nie mam pojecia w czym moze tkwic problem. Mam dysk 120GB moze to dlatego?
Prosze pomozcie mi, nie chce siedziec i patrzec na startera :cry:
Someone
Eeeeeee chyba żeby mieć większy dysk to trzeba mieć modchipa. A xbox live z modchipami nie działa.
wrog
Sa chipy z wylacznikami i takiego ma cinek.
_Gmeru_
Zeby przypadkiem ten chip sie raz nie włączył i nie mial bana...czy cuś bo to troche dziwne :?
Kaczor_666
Wiesz numer konsolki łatwo zmienić jak się bana dostanie, sątakie programiki (Dlugi juz kilka razy dostał wink.gif
_Gmeru_
Wiesz numer konsolki łatwo zmienić jak się bana dostanie, sątakie programiki (Dlugi juz kilka razy dostał wink.gif

i co to ma do mojej wypowiedzi? :? chodzi o to co jest nie tak u Cinka to moze niech to sprawdzi
Ryo-San
z tego co wiem jak się dotanie bana na Xbox Live - to eprom w konsoli jest do wymiany..
a co do c1nka to nie wydaje mi sie stary, żeby to chodziło o dysk - bo gdyby system wykrył, że masz zbyt duży dysk to równało by się to z tym, że system wykrył u Ciebie przeróbke a to znowu równało by się banem..
wiem że Live sprawdza wielkośc dysku ale wydaje mi się, że przeróbki z przełącznikami też wiedzą o co chodzi i zapewne podczas logowania do Live'a ograniczają w jakiś sposób dysk..dlatego nie wiem kurcze co jest u Ciebie;/ dziwna sprawa...fakt, że update przy pierwszym logowaniu trwa dosyć długo, ale nie mam pojęcia dlaczego to Ci wyskakuje;/
hmmmm istnieje jeszcze mozliwośc, że koles który zakładał Ci przeróbke mógł coś zwalić;/
c1n3k
A moze to jest cos nie tak z moim dashboardem?
Bylaby taka mozliwosc ze np. Kazior spakowalby swojego dasha i mi go wyslal a ja bym go rozpakowal do swojego xboxa?
Boje sie zeby mi czasem przerobki nie wykrylo czy cos w tym stylu...

Probowalem juz zmienic mojego dasha na jakiegos innego (w necie znalazlem), niby pliki wszystkie dobre sa ale konsola przy wlaczaniu pokazuje blad 13 confused.gif

Plizz pomozcie mi bo normalnie nie wytrzymam :x
Ryo-San
heh naprawde dziwna sprawa..trzeba poczekać na popiela25 albo A.Z.Besta - oni napewno pomogą cool.gif
A Ty c1n3k nie łam się tylko zaczynaj już zbierać gry na X'a z opcją Xbox Live - wszystko będzie dobrze - tu pewnie chodzi o jakiś mały szczegół dotyczący przeróbki..
c1n3k
Ja tam sie nie lamie tylko troche wkurzony jestem bo mam juz gierki z opcja live (RTCW i Kazior pozyczyl mi MM3) i nie moge sobie zagrac :x .
Mam nadzieje ze szybko uda sie to naprawic.
c1n3k
UDALO SIE! Razem z A.Z.BESTem wpadlismy na pomysl aby zamienic dysk na standartowy, i ruszylo! Nie wiem co bylo nie tak z tym starym dyskiem :?
Teraz tylko trzeba miec karte kredytowa (karta juz sie "robi" czekam az do mnie dojdzie) i pogram...
Dzieki wszystkim za pomoc i wsparcie duchowne smile.gif
A.Z.BEST
Ryo: Dyski zmienione nie są banowane na Live. Ja mam 200GB WDC i śmigam bez najmniejszych problemów (od paru dni, ale śmigam tongue.gif). Ja myślę, że to jakąś 'nie taką' wersję dasha ma cinek na hddku.
Alpha Trion
jaka jest jakosc gadki przez headset? , plus - minus jak przez phona ? icon_twisted.gif

slyszalem ze sa tez jakies maski glosowe , to jakis fajny feat czy shit?
i jeszcze mnie ciekawi co teraz Micrus daje do demowek w starterze i czy te demo-gierki maja jakis limit czasowy ( bo jak tak to kaszana )

A.Zbest ja bym wzial sobie taki hdd do PC (szkoda by mi bylo do X-a) i zapelnil w miesiac cool.gif

kocham naszych userow forumowych; )
A.Z.BEST
Do pc? A po co mi ten hdd myślisz? kilkadziesiąt GB filmów, ponad 110GB gierek i parę GB muzy biggrin.gif. Już mam tylko ok 10GB miejsca, a jeszcze 2 gry trzeba wpakować sad.gif. No i dysk mam od niecałego miesiąca biggrin.gif. W pc złapiesz wirusa i format... Na Xie jest najbezpieczniej trzymać cały stuff smile.gif.

A jakość rozmów przez headset... hm. Poezja po prostu. Jak masz dobre łącze to nic Ci nie laguje i 5 osób bez problemu może nawijać jednocześnie nie utrudniając wcale rozgrywki. Gorzej jak się pojawi jakiś "huhacz", który będzie oddychał w mikrofon, a nie zna angielskiego, więc możesz mu krzyczeć ile wlezie by tego mica odsunął wink.gif.

Masek głosowych lepiej nie używać, bo można za to łatwo dostać kicka wink.gif.

Gierki to Moto GP i Mechassault. Demówki. Na Moto GP jest tylko jedna trasa, ale ludzi naprawdę jeździ tłum (no bo każdy tę płytkę ma smile.gif), a dla odmiany w Mechassaulta nie gra nawet jedna osoba. To demko jednak od razu można uznać za niezbyt ciekawe tongue.gif. No może na pierwszy rozruch live'a, a potem to już nie wiem po co :>.
Ryo-San
A.Z.BEST zapomnailes o demku Wicked cool.gif To taka platformówka, która polega na rzeźni - ot lata kilka ludków i strzelają do siebie z rakiet, karabinów, są bejzbole i..kaczki cool.gif Gralismy w to we 3(ja, Kaczor i Lunatic) i powiem Wam, że zabawa była przednia..no i używalismy masek głosowych i brechta była nie z tej ziemi laugh.gif Zreszta i tak na demku Moto GP RULAAAA cool.gif
A co do jakosci rozmów to jest bosko - jak przez telefon, poprostu poezja jak napisał A.Z.BEST cool.gif
Zawsze z Kaczorem jak w nic nie gramy to gadamy i gadamy...
rozmawiać można zarówno w dashu(wysylasz Friendsowi zaproszenie - ze chcesz pogadać), w lobby danej gry albo bezpośrenio w grze(chociaż tutaj host może tą opcje wyłączyć - jednak nie macie co sie matrwić bo prawie nikt tego nie robi)
a za używanie masek głosowych można dostać kick'a cool.gif
A.Z.BEST
Ja Whacked nie mam ;(. Widocznie mam tą najstarszą wersję Starter Kitu. Z drugiej strony to zaoszczędziłem, więc jest luz wink.gif.

ps. Wicked biggrin.gif?
c1n3k
Dziwne bo ja tez nie mam Whacked sad.gif A startera mam w miare nowego. Chyba M$ zobaczyl ze prawie nikt w to nie gra i usunal te gierke z plyty.

A.Z.BEST - na tym drugim hdd mam takiego samego dasha wiec nie mam pojecia dlaczego na tym duzym dysku nie dzialalo. Po przegraniu wszystkiego co sie sciagnelo na malym dysku wrzucilem to na duzy i dziala smile.gif
Kaczor_666
Ja bym Whacked(pełnej wersji) nie kupił ale jak się gra z qmplami to naprawdę jazdy nie z tej ziemi, a jak lunatic tą bateryjkę znajdzie i działko uruchomi to już wogóle laugh.gif A najlepszą bronią są gumowe kaczory icon_twisted.gif
Ryo-San
wiecie panowie, że aby zobaczyć swoją Friend's list nie trzeba odpalać X'a cool.gif
Wystarczy wejśc na www.xbox.com kliknąc na Xbox Live a potem linka My Live i mamy to samo co w dashu - liste przyjaciów oraz w co aktualnie grają cool.gif Fajna sprawa...
aaa ten motym rozkminił Kaczor_666 cool.gif
ps. Wicked biggrin.gif?

hehe wiedzialem, że na W a Wicked mi pierwsze wpadło do głowy - oczywiscie moj błąd hehe pewnie dlatego ze grałem w to tylko raz cool.gif
Gra to oczywiście Whacked cool.gif
Alpha Trion
sweet icon_twisted.gif
jeszcze napiszcie w ile max osob moze grac w poszczegolne gierki via Live!
Ryo-San
różnie stary..
np. w Moto GP max 16 osób, Midtown Madness 3 - 8 osób, itp w tej chwili prawie kazda gra z obsługą Live pozwala na zabawe 16 osobom...oczywiście to jest max bo liczba ta zależy od hosta - no ale i tak prawie wszyscy dają max cool.gif
marshall
Live to padaka nie ma to jak NA ...
Alpha Trion nie ufaj im oni cie kantuja tongue.gif
Alpha Trion
hehe nie dzieki Marshall moje ps2 zostanie offline , jak pomysle ile bym musial badziewia dokupic zeby w cokolwiek zagrac to mnie qrwica bierze icon_twisted.gif

prosze ...i pisze to ktos kto zaciska zeby w oczekiwaniu na Halo 2 laugh.gif
Ryo-San
marshall co za wspaniała ironia bije z Twojego posta laugh.gif
Kupuj marshall ten starter to urządzimy sobie sex pogawędki laugh.gif
A.Z.BEST
0-700 RYO SAN
Zadzwoń wink.gif. Ms powinien uruchomić jakieś usługi dla starszych ;D. W USA na 200% znaleźli by się tacy "gracze" biggrin.gif.
marshall
Startera uruchomie dopiero w listopadzie szkoda mi marnowac pare miechow zebys mnie deprawowal biggrin.gif Niestac mnie na orginaly teraz :?
Ryo-San
0-700 RYO SAN
Zadzwoń wink.gif. Ms powinien uruchomić jakieś usługi dla starszych ;D. W USA na 200% znaleźli by się tacy \"gracze\" biggrin.gif.

poczekaj A.Z.Best niech tylko się kamerka pojawi - a w raz z nią masa zboczeńców laugh.gif
Kaczor_666
Ja chcę zobaczyć nagiego japońca z jego krótkimi kończynami laugh.gif
Raptor
marshall co za wspaniała ironia bije z Twojego posta  :lol:  
Kupuj marshall ten starter to urządzimy sobie sex pogawędki  :lol:

SKYPE dude cool.gif
A co do startera... we wrzesniu (polowie) sie rejestruje na 90% bez gier wink.gif - na kodzie dodawanym do gier (xbl na 2miechy).
Kaczor_666
Granie bez HS to nie granie (chyba, że z Allegro masz HS) a i co 2 miechy zmieiasz nicka i zaczynasz nowe statsy... bezsens. Ja już mam trzech Chorych na Friends List (Chory Polska, Chory PL i teraz Chory x2 PL).
Raptor
Granie bez HS to nie granie (chyba, że z Allegro masz HS) a i co 2 miechy zmieiasz nicka i zaczynasz nowe statsy... bezsens. Ja już mam trzech Chorych na Friends List (Chory Polska, Chory PL i teraz Chory x2 PL).

Nie... bo pod koniec przedluze sobie rocznym kodem ze starter kit'a (mozna) i wtedy bede mial xbl na 14miechow (z czego 2 za free).
A.Z.BEST
Cholera, a ja mam pytanie; ktoś z Was kupuje Rainbow Six 3: Black Arrow? Plis, tylko połowa przecież. Na Amazonie możecie wspólnie jakby co... Tyle klanów już jest, brakuje tylko jeszcze jakiegoś polskiego icon_twisted.gif . Gra jest wyczes biggrin.gif. Kto grał w normalnego R6 ten wie, ale BA ma jednak parę bajerków smile.gif.

Pełna obsługa XBL 3.0 - zakładanie klanów, czyli np. "AK47- AZBESTOS pl" zamiast standardowego Gamer Tagu, wysyłanie wiadomości tekstowych i głosowych w czasie gdy nasz kumpel uprawia jakąś inną grę... polecam biggrin.gif.
LUnAtiC`n01
uhhh pomeczyl bym black arrowa;)a w polsce wogle juz jest;)?
hmm tylko z kad kaske zebrac...
moze jakis sponsor mlodych taletoof;)hyhyh
Ryo-San
hehe wlasnie jestesmy po meczyku w Rainbow Six'a 3 - ja, Lunatic i Kaczor - ja gralem pierwszy raz i wypas jest totalny - Blac Arrow musi totalnie wymiatać cool.gif
Jak dobrze pojdzie to dziewczyna kupi w Holandi BA mi, Kaczorowi i Lunatykowi - i założymy polski klan(Lubiczów?)...
No ale osttanio wciągną mnie Splinter Cell: PT - ta gra na Live jest poprostu miażdżąca cool.gif
Kaczor_666
Fajnie tylko czemu ja nic nie wiem o tym klanie ? icon_twisted.gif Jak jużto w BA bo tam jest taka opcja cool.gif A jak mi Ryo załątwisz tego BA to biorę(za tydzień najprędzej) a teraz azbeścik nie zamówię bo nie mam kasy (dopiero co zapłaciłem za pre order limtoweanego Halo2).
A.Z.BEST
Jaki to problem na amazonie zamówić :>? Bierzcie chłopaki 4, czy tam ileś kopii tongue.gif. Karty przecież wszyscy macie, skoro macie lajwa biggrin.gif.

kurfa, za dużo tych gier tongue.gif przed chwilą kupiłem BA... zaraz splinter cell, a za moment halo! same must have'y do lajwa smile.gif. Jednak nie mogę sobie odmówić Halo2 LE (taki LE, że więcej tych metalowych niż normalnych będzie na początku :DDD)

Nie mogę się doczekać tego cholernego klanu ;D.
Anonymous
grrrr ja chorooje na brak kaski chwilowo:(.
Azbest a moze by tak w wysuzonego R6 pograc;)
nah!jak bede mial kaske to wezme;)ale to juz chyba nawet w PL bedzie;)
Kaczor jak bedziecie gra pod bandera LUBICZÓW to daj znac na GG;)
A.Z.BEST
wysłużonego R6 to ja niestety nie mam tongue.gif. Mam tylko świeżego R6. Już gra masa ludzi na nim.

A kto mówi wink.gif?
Kaczor_666
też chciałem się o to spytać(stawiam na Lunatica, bo On jest tak głupi, że nie umie się zalogować icon_twisted.gif )
Ryo-San
ta to LunatiC - wlasnie dostalem od niego PM'ke z żałosnym tłumaczeniem dlaczego sie nie zalogował i napisał tego posta jako gość laugh.gif
A.Z.BEST
Spokojnie, bo to będzie bardzo mocny punkt drużyny. W UC dostałem z nim w dupę ładnie tongue.gif.
Nie wolno się nawzajem obrażać (boże, jak to brzmi, jak słowa przedszkolanki biggrin.gif).
LUnAtiC`n01
dobra dobra, zaplacicie za te slowa.
LooKaZ
Za bardzo nie mam mozliwosci przewalkowania calego tematu , a troche tez mi sie nie chce ;-) wiec jak to jest z tym XBOX LIVE , ile to kosztuje ? trzeba miec ta karte kreydtowa ? mozna grac na piratach ? a konsola moze byc bezcipowa ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.