Kaczor_666
13 10 2004, 12:49
Ja bym zagrał ale czasu brak

Cały tydzień szkoła a w weekend mam ochotę pójść i się napić ;] W tą sobotę byłem z 6h na Burnoutcie 3. W Wakacje grałem prawie całyą dobę no ale teraz mam naukę :?
Kenshin
13 10 2004, 17:08
Ja już mam iXiego dzisiaj go kupiłem !!!

Jeszcze tylko XBL mi został do zakupu !
looknij tutaj czy idize wygenerować koda na triala (może promocja jeszcze trwa)
http://www.xbox.com.au/com_au/xboxlive-tri...rial/form1.aspx
Kaczor_666
13 10 2004, 17:22
No to gratuluję zakupu, niech Ci służy
Ryo-San
13 10 2004, 17:27
Jeszcze tylko XBL mi został do zakupu !

i tu zaczną sie schody hehe aktualnie na liscie gg mam 3 kumpli z Xboxami, ktorzy maja kase na starter ale nigdzie nie mogą go kupić(chodzi mi o Polske)...normalnie jak za komuny - kasa jest a towaru nie ma o_O
hehe wal Kenshin do Marshalla to jest głowny dealer starterów na forum PE

dziala na linii Polska-Szwecja - a tam starterow maja pod dostatkiem..
no i witam w gronie X-Nation...jak to Kaczor napisał "niech Ci służy"
Kenshin
13 10 2004, 17:38
Dzieki chlopaki ,ale ona wy/(pipi)ane menu :Dhyhyhyhy no i iXi Live jeszce mi tylko zostal 10 bede mial chajs

to sie na serwerach XBL zobaczymy a czemu umnie w menu jest XBL jak nie kupilem go jeszcze z tego co wiem w pierwszy Xach jeszcze tego niebylo ??
Ryo-San
13 10 2004, 17:55
a czemu umnie w menu jest XBL jak nie kupilem go jeszcze z tego co wiem w pierwszy Xach jeszcze tego niebylo ??
hehe u kazdego w Dashu jest opcja Xbox Live, kto ma wersje X'a od 1.2 w góre..a po co jest? ano po to... ze jak nie wiesz co to jest to sobie tam wchodzisz, czytasz o co biega i idziesz do sklepu i kupujesz strarter'a -
A.Z.BEST
13 10 2004, 18:27
Ryo, sam mówiłeś, że niewarto sprowadzać ze Szwecji czy coś tam. dvdcrave.com króluje na tej linii. A marshall ostatnio musiał dopłacać do wysyłki startera. Nie wykorzystujcie tak ludzi

. To chamskie

.
Zjem obiad i wylutowuję ten (pipi)y RAM. Nie mogę wytrzymać bez mojego pudełeczka. Aczkolwiek szkoda, że tylko 64MB. Łeeeeeeee ;((((. Nic to. Kupię jeszcze Xa 1.0 i do niego wlutuję dodatkowe 64 MB

(a tą płytę 1.1 sprzedam

).
Kaczor_666
13 10 2004, 20:52
co to za problem kupić jak się ma hajs ? www.dvdcrave.com, karta w dłoń i macie. Starter 200zł.
Ps
Co ty azbest Ram do Xa dokłaszasz ? Jak tak to co to daje ? Wykorzystuje go chociaż ?
marshall
14 10 2004, 00:20
Kaczor nie kazdy ma kredytowke :?
A.Z.BEST
14 10 2004, 01:11
W dzisiejszych czasach konto w Inteligo i Electron to pryszcz. Tym bardziej, że skoro się zaczyna grę na Lajwie, to i taką kartę trzeba mieć, więc Marsh

. Sam przyznasz, że nie powinni Cię męczyć w sprawie starterów

.
Kaczor: Linux, XDK i parę emulatorów- tylko w tych rzeczach widać pozytywy dodatkowego RAMu.
Dzisiaj wylutuję- czyli 14.10

.
Orientuje sie ktoś czy jest szansa na Starter Xbox Live na terenie Europy w takim zestawieniu jak to teraz zapodaja w Japonii - starter, headset i kamerka? Nie wiem czy sie wstrzymać z zakupem do czasu pojawienia sie tego u "Nas" bo nie wiem czy to się u "Nas" w ogóle pojawi... :/
Kenshin
14 10 2004, 08:07
Orientuje sie ktoś czy jest szansa na Starter Xbox Live na terenie Europy w takim zestawieniu jak to teraz zapodaja w Japonii - starter, headset i kamerka? Nie wiem czy sie wstrzymać z zakupem do czasu pojawienia sie tego u \"Nas\" bo nie wiem czy to się u \"Nas\" w ogóle pojawi...

No właśnie ja też mam taki problem poczekać az pojawi sie unas czy kupowac "teraz"
Kaczor_666
14 10 2004, 08:12
Możesz być pewny że jak w USA jeszcze nie zapowiedziano to u nas długo nie będzie. To taki bajer by małe ludziki kupowały "Lajwa", bezużyteczny bajer, równie dobrze można na onecie pogadać z kamerką
Kenshin
14 10 2004, 08:15
Możesz być pewny że jak w USA jeszcze nie zapowiedziano to u nas długo nie będzie. To taki bajer by małe ludziki kupowały \"Lajwa\", bezużyteczny bajer, równie dobrze można na onecie pogadać z kamerką :twisted:
Wiesz mi akurat chodziło tylko o "Lajwa"
Kaczor_666
14 10 2004, 08:57
No to łykaj lajwa teraz jak Ci nie zależy na kamerce

Masz już jakieś fajowe gierki na Xa ?
Kenshin
14 10 2004, 20:51
Podlaczylem kabel sieciowy do X i polaczyl sie z siecia , zaczol sciagac jakis plik i zapisal na dysku Online cos tam updater pokiego wala mam to na dysku ??
Masz teraz zaktualizowany dashboard do najnowszej wersji.
Kenshin
15 10 2004, 14:08
hjehjehje aktywowałem już moją karte VISA z inteligo teraz mały przelew z mojego starego konta po 10 listopada i Xbox Live umnie w domu
kwiatekgracz
19 10 2004, 07:43
Ej pomóżcie mi mam problem z xbox live! kupiłem używaną konsolę w niemczech i w srodku znalazłem 2u miesięczn a karte xbox live. Jest tam sreberko i chyba kod (nie otwierałem na wszelki wypadek). Czy dzieki temu moge mie xbox live a jat tak to jak Za wszystko thnx
Może troche nie na temat ale orientuje sie ktos gdzie mogli by mi przerobic jeszcze raz konsole wysyłkowo na alladyna mam teraz bios xecuter 2??Czy moze bardziej oplaca sie kupic drugiego Xboxa nieprzerobionego

?
Kenshin
19 10 2004, 09:32
Może troche nie na temat ale orientuje sie ktos gdzie mogli by mi przerobic jeszcze raz konsole wysyłkowo na alladyna mam teraz bios xecuter 2??Czy moze bardziej oplaca sie kupic drugiego Xboxa nieprzerobionego

?
Chyba dział pomoc jest od takich pytań ?? Niesądzisz......... Kupoj nowa nieprzerobiona
Ryo-San
19 10 2004, 09:55
Ej pomóżcie mi mam problem z xbox live! kupiłem używaną konsolę w niemczech i w srodku znalazłem 2u miesięczn a karte xbox live. Jest tam sreberko i chyba kod (nie otwierałem na wszelki wypadek). Czy dzieki temu moge mie xbox live a jat tak to jak Za wszystko thnx

najpierw sprawdz czy kod jest jeszcze wazny(na dole tej karty powinienes miec termin waznosci)..jak kod jest wazny..to podpinasz konsole do netu potem wchodzisz do opcji Xbox Live i dzialasz zgodnie z wskazówkami Microsoftu...a po 2 miesiacach mozesz przedluzyc ten kupon starterem albo zlikwidowac konto dzwoniac do jednego z europejskich oddzialow Microsoftu..
Kenshin
19 10 2004, 10:21
A Strater kit niema daty waznosci tzn zdrapka jest wazna caly czas ??
Ryo-San
19 10 2004, 11:10
tak, starter nie ma daty ważnosci...jest wazny non stop...
Kenshin
20 10 2004, 15:08
Chciałem się jeszcze spytać ile oni co roku ściągają z mojego konta , tyle co kosztuje Starter Kit ?? Czy może więcej ?? Chodzi mi o konkretną sume co by wiedzieć ile mam mieć hajsu na koncie.
marshall
20 10 2004, 15:47
Po co sie stresujesz na zapas

Przed uplywem wyznaczonego terminu kup nastepnego startera i po klopocie

a i dodatkowo mozesz opedzlowac headseta wiec wyjdzie ci taniej niz placic z karty :wink:
A jesli juz ci tak bardzo zalezy to powiem ci ze jak sprawdzalem w dashu obliczylo ze za nastepny rok mam zaplacic 599kr, a nowy starter w sklepie kosztuje o stowe mniej i gdzie tu logika? :wink:
Kenshin
20 10 2004, 20:34
A ile to bedzie tak na Euro ??
popiel25
20 10 2004, 20:54
59,90.
Kenshin
21 10 2004, 00:58
59,90.
To całkiem przystępna cena za cały rok zabawy z XBL wiec poco nowy starter ??
A właśnie jakiego łacza minimum potrzebuje aby ciorać po XBL ??
marshall
21 10 2004, 01:01
Mysle ze jasno sie wyrazilem w poprzednim poscie

Przeczytaj uwaznie... Zawsze mozna obnizyc koszty sprzedajac HS
Kenshin
21 10 2004, 01:03
Mysle ze jasno sie wyrazilem w poprzednim poscie

Przeczytaj uwaznie... Zawsze mozna obnizyc koszty sprzedajac HS

Ale wtedy bede musial tworzyc noy gamertag i odpoczatku robic liste friendsow prawda ??
marshall
21 10 2004, 01:09
Nie poprostu przedluzasz swoja subskrypcje kodem i dalej lecisz na swoim koncie
Ryo-San
21 10 2004, 01:25
A właśnie jakiego łacza minimum potrzebuje aby ciorać po XBL ??
hehe stary..ja mam ADSL (1 mb/256 kbps ) dzielone kilka osób..ja ja gram a inni sciagaja to mam może ze 100 kbps i...Live mi poprostu zapierdziela..na 3 mozliwe gwiazdki szybkosci łącza przy każdej grze mam 2-3

.....lagów żadnych nie mam..dodatki sie sciągają błyskawicznie...rozmowy głosowe jak przez telefon..życ nie umierać...
Nie poprostu przedluzasz swoja subskrypcje kodem i dalej lecisz na swoim koncie
dobrze gada, dać mu wódki( a raczej piwo najlepiej bezalkoholowe bo po kieliszku wódki to marshall odpływa)
a tak ogolnie to robisz tak jak mowi marshall.przedlużasz subskrypcje nowym starterem(ktory na amazon stoi po 200 zł)...headsecik spychasz na allegro za jakies 80zł i wychodzi Ci ze roczna subskrypcja na Lajwa to 120 zł o_O 30 ojro ( a szwaby płacą 60 8O )..23 dolary...4 tys jenów..50 tys kopiejek..1.5 mln peso...2 mld rupii indyskich...a co najlepsze miesiac Lajwa to 10 zł 8O czyli 4 browary albo 2 paczki fajek...nie ma bata Polak chce to potrafi...
Kenshin
21 10 2004, 07:23
No to napewneo kupie drugiego startera ,heheh Polak potrafi mam rozumiec Ryo że Neostrada + 128 mi wystarczy ??
marshall
21 10 2004, 11:29
Styknie ci narazie
Pilnie potrzebuje startera do XBOX LIVE! przeszukałem wszystkie mi znane sklepy internetowe, polskie i zagraniczne i nigdzie nie ma, albo nie wysyłają do Polski.
Kiedyś widziałem startery na allegro ale od dłuższego już czasu nikt ich nie sprzedaje. Mam w planach gre w HALO 2 na XBOX LIVE! i nawet złożyłem preordera na sendit.com, ale co mi po HALO skoro nie mam startera:(
Ludzie poradźcie gdzie kupić tego startera.
Ryo-San
21 10 2004, 14:35
Kenshin: styka bezproblemowo..
Ludzie poradźcie gdzie kupić tego startera.
http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=8391
Dzięki Ryo-San. Zamówienie złożone
Kenshin
21 10 2004, 18:56
Styknie ci narazie :)
Jak to narazie , o co ci chodzi ???
LUnAtiC`n01
22 10 2004, 08:42
bo po miesiącu stwierdzisz ze jest za wolne i zmienisz na coś szybszego:)
hehe jak jeszcze niemiałem netu na chacie to testowałem u kolesia na takim łączu (tylko UC) i nienażekałem,niemówie ze było ultra szybko ale wystarczyło wybrać jakis server europejski i było calkiem calkiem:)
Tak przy okazji... Starter Kity bedzie mozna u nas normalnie kupic

.
Kenshin
23 10 2004, 23:35
Tak przy okazji... Starter Kity bedzie mozna u nas normalnie kupic

.
Ale z rejestracja juz pewnie gorzej ?? he ??
Nom...

Nadal taka sama metoda - inny kraj i inny postal code. Moze maj-czerwiec sie cos zmieni (jak MS nie da pupy).
Kenshin
24 10 2004, 10:13
mam nadzieje ze cena bedzie zato odpowiednia nizsza
A.Z.BEST
24 10 2004, 11:10
Chyba śnisz. Cena będzie na pewno odpowiednio wyższa

. A jak coś, to Ci zmyślę adres. Wystarczy, że pma napiszesz.
Chyba śnisz. Cena będzie na pewno odpowiednio wyższa

. A jak coś, to Ci zmyślę adres. Wystarczy, że pma napiszesz.
Niestety AZBEST ma racje. Cena bankowo bedzie wyzsza.
Kenshin
25 10 2004, 10:18
pewnie krzykna 300 zł heh
Wie ktoś może ile idzie do Polski ten starter z Australii ??
Dzis polazłem do empiku(nowy swiat-wawa)żeby zobaczyć jak sie mają sprawy po oficjalenj premierze pudła w p.BYłem nieco dziwiony gdzyż expendient poimformował mnie ze bozy są tylko w jedbyn empiku w wawie.Na pytanie czy bdzie można kupić starter kity , spytał sie mnie co to takiego. :roll: :wink:
Kenshin
28 10 2004, 01:37
Raptor a mówił ci może ten kolo od premiery kiedy Starter będzie w Polsce można kupić ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.