Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX LIVE ROXX! :)
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
Kaczor_666
Jeszcze nie wiedzą "czy" i "kiedy" będzie można kupić. Pewno jak X się źle sprzeda to nie dostaniemy startera.
Raptor
Jeszcze nie wiedzą \"czy\" i \"kiedy\" będzie można kupić. Pewno jak X się źle sprzeda to nie dostaniemy startera.

Dzis-Jutro bede dokladnie wiedzial.
Co do tego, ze X sie za dobrze nie sprzeda to oni swietnie wiedza (bo zdaja sobie sprawe z tego, ze 'masa' ludzi posciagala X'a z niemiec itp.). A potakim czasie to naprawde ciezko sie spodziewac super sprzedazy jak kazdy kto chcial to juz konsole nabyl.
Kaczor_666
No o to mi chodzi. Co oni mają za interes za sprowadzanie konsolek i gierek, które są już na rynku i to w niższej cenie ? W konsolowych sklepach X jest po 699zł.
Ryo-San
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=2464
Halo 2 z pełnoprawnym starterem tylko ze nie rocznym ale 3 miesięcznym;/ ...pisze ze z pelnoprawnym bo nie jest to żaden ttrail tylko zwykly starter(pudło, plyta, zdrapka i headset)
cena IMO do przełknięcia...
Kaczor_666
Czyli się nie opłaca skoro za 3mc i tak trzzeba zapłacić ok. 300zł lub kupić nowego z HSe m i Wsyzstkim. Taniej wyjdzie kupić halo 2 i starter oddzielnie.
Kenshin
Czyli ten zestawik sobie oalc i zamowic roczny ??
Kaczor_666
Znaczy jak nie chcesz czekać to możesz tak zrobić i potem opłacić next rok ale może zamów sobie (jak chcesz H2) na dvdceave startera i halo 2(dostaniesz wszystko w jednej paczce) a cena H2 od H2 LE to 5zł tam ! Brać nie pytać cool.gif
lukkow
Czy ten zestawik http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=14859 zawiera starter kit na 12 miesięcy czy tylko na trzy tak jak w Ultimie?
Kenshin
Czy ten zestawik http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=14859 zawiera starter kit na 12 miesięcy czy tylko na trzy tak jak w Ultimie?

Sądze że to jeden i ten sam zestaw co w ULTIMIE tylko tam wiecej zaplacisz
daelk

Sądze że to jeden i ten sam zestaw co w ULTIMIE tylko tam wiecej zaplacisz

TAM to znaczy w ultimie (czy na dvdcrave)?smile.gif
btw bylem dzis w ultime i pytalem o ten zestaw...powiedziano mi ze te cene tj.:319 zeta moze uda im sie utrzymac.....co do terminow tez nie wiedziala kobieta za duzo-dzwonic we wtorek to sie wyjasni...no i tak to jest juz sad.gif[/u]
Kenshin
Gdy doliczysz koszt przesylki to ten zestaw kosztuje drozej na dvdcrave.com niz w Ultimie.
Raptor
Gdy doliczysz koszt przesylki to ten zestaw kosztuje drozej na dvdcrave.com niz w Ultimie.

No ja nie wiem.. jak kupowalem halo2 to przesylka poszla w koszta (po odliczeniu ich vatu) i wyszlo minimalnie taniej.
Ryo-San
Widziałem filmiki z TGS 2004 jest tam mowa o Xbox Live Arcade czy wie ktos moze co to dokladnie jest ???

a tak wlasnie przeglądałem sobie topic od początku i zauważylem ze nikt Ci nie odpowiedział na to pytanie..
otóz Xbox Live Arcade jest to możliwośc sciagania przez "Lajwa" starych gier:Namco, Segi, Tecmo i Atari i grania w nie via Xbox Live..czaicie taki Packman na Lajwie to musi wymiatać laugh.gif albo mega czaderskie International Karate oraz setki innych gier przy których sie człowiek wychował cool.gif
nie wiecie kiedy XBL:A wystartuje? czy moze juz wystartował o_O ale chyba nie bo w dashu Xbox Live nic o tym nie ma..

a to jest ranking 25 najbardziej popularnych gier na XBL (wg. www.xbox.com ..ranking tworzony jest na podstawie liczby graczy szarpiących w dany tytuł online)
wszystko cacy tylko powiedzcie mi co na 8 miejscu robi FABLE????????
Przecież gra na pudełku nie ma nawet oznaczenia Xbox Live Enabled o_O no a nawet jakby to: jak? co? gdzie? o co chodzi jakby?

1.Tom Clancy’s Rainbow Six 3: Black Arrow
2.Star Wars Battlefront
3.Counter-Strike
4.ESPN NFL 2K5
5.Madden NFL 2005
6.Mortal Kombat:Deception
7.Tom Clancy’s Rainbow Six 3
8.Fable
9.Project Gotham Racing 2
10.ESPN NBA 2K5
11.Tom Clancy’s Splinter Cell Pandora Tomorrow
12.Burnout 3: Takedown
13.FIFA Soccer 2005
14.Crimson Skies: High Road to Revenge
15.Tom Clancy’s Ghost Recon: Island Thunder
16.MechAssault
17.NBA Live 2005
18.Tiger Woods PGA TOUR 2005
19.ESPN NHL 2K5
20.Return to Castle Wolfenstein: Tides of War
21.Phantasy Star Online Episode I & II
22.NCAA Football 2005
23.RalliSport Challenge 2
24.Top Spin
25.Tom Clancy’s Ghost Recon
LUnAtiC`n01
taak też często widze kolesi grającyw na live w Fable,ale niewiem o co chodzi...smile.gif
Kaczor_666
Fable ma Download Content i podczas gry można się zalogować do Live i sprawdzać Friends list (jak np. w Riddicku).
Ryo-San
oki juz pokoj wyremontowałem..kabel od netu przeciagnalem i..wracam do ciorania na Lajwie..yeah
narazie katuje Rainbow Six więc jak ktos będzie mial ochote to wbijać do mnie..preferuje snapshooter - ostra rzeźnia;]
no i czekam na Halo 2...
a teraz wybaczcie panowie- spadam powybijac kilku leszczy...

p.s na IGN'ie pojawila sie recenzja Xbox Live Arcade

http://xbox.ign.com/articles/562/562571p1.html
Raptor
Ok... 4.99$ bym wydal na te gierki... ale czy 9.99usd to nie lekka przesada? Nie wspominam nic o packu od NAMCO za 14.99usd. Z cena to przegieli troszke. Przeliczajac to na amerykanskie warunki to jeden film dvd. Gra ktora mam na nesie czy nowy filmy dvd...? DVD.
Kenshin
Całkiem fajne to Xbox Live Arcade ale ceny mnie przerazaja , no ale nic jak bedzie jakis fajny zestawik gierek to sobie zafunduje
LUnAtiC`n01
Ryo to ja sie zgłaszam na sharpshootera;P choć preferuje team survival hehe
LUnAtiC`n01
Ryo to ja sie zgłaszam na sharpshootera;P choć preferuje team survival hehe
Kenshin
Jako że moja pensja to kwestia 48h wiec mam pytanka:

1.Na jaki kraj najlepiej zarejestrowac sie w XBL ?? USA czy GB ??
2.Czy w Polsce mozna juz kupic starter a jesli nie to gdzie NAJTANIEJ go dopadne ??
august
przyłaczam sie do pytania o rejestracje rozumiem że jezeli wybiore austrie to bule w euro,UK to funty,USa dolary itp.
a wiec czy moge wybrac sobie USA i nie bedzie później żadnych problemów z przedłużeniem konta itp (wiadomo dolar stoi po 3,40zł a wiec roczek live'a to nawet nie jest 200zł biggrin.gifD.
mario87
najlepiej kupcie starter kit na rok za ok 200zł na dvdcrave, podobno tam wychodzi najtaniej :wink:
Raptor
Goraco polecam:

Niestety w opakowaniu jest sama sluchawka (bez czesci, ktora wkladasz do pada). Dzwiek jest lepszej jakosci, duzo wygodniejsze (po przeszlo 3h siedzenia nic nie odczulem - z oryginalnym to mi ucho odpadac zaczynalo) - teraz moge sie oprzec wygodnie glowa i nie bedzie mi ten (lamliwy) plastik w tym przeszkadzal. Sluchawka jest w pelni regulowana (ten bolec co sie obraca mozna wydluzac i skracac) i w uchu siedzi swietnie. Jest super lekki. W zestaw wchodza rowniez 4koncowki plus 1 gabka (nie wiem po co i ona jest jakas dziwna tongue.gif - koszmary beda mi sie snily laugh.gif) - korzystam z tej duzej gumowej (wydaje mi sie najwygodniejsza). Naprawde goraco polecam smile.gif. Headset wyszedl mnie 54usd z podatkiem (w calym Chicago tyle chcieli).

Update: Juz wiem na co ta gabka tongue.gif - wystarczylo zajrzec do instrukcji... tongue.gif jezeli
komus minimalnie lata na uchu headset to sobie nasowa ta gabke (na
odpowiednia wysokosc) i juz trzyma sie idealnie.
Kenshin
najlepiej kupcie starter kit na rok za ok 200zł na dvdcrave, podobno tam wychodzi najtaniej :wink:

Podliczajac wszystko i zaokraglajac w gore na dvdcrave karzdy Polak najmniej zaplaci za Xbox Live Starter Kit 279zł , niedarady taniej ??

Juz (pipipi) na starter wyloze te 221zł kto jest chetny fundnac koszt przesylki biggrin.gif
august
jeżeli da rade zarejestrować sie jako mieszkaniec USA i płacic w $$ to to wyjscie teraz jest najlepsze. 50$ kosztuje rok tak? to wychodzi dokładnie
168.16zł
8O
Kenshin
A ja mam takie pytanka :

1.Raptor gdzie moge kupic taka sluchaweczke ?

2.Czy ktos ma moze do sprzedania ten element headstea co go sie wciska w pada ??

3.Kto ma jaks wolna zdrapke XBL 3 miesieczna, badz na inny okres czasu ?? biggrin.gif (Kupie nawet ,jesli ktos poda rozsadna cene)
Ryo-San
Kenshin najlepiej zarejstrowac sie na adres UK..dostajesz infosy na maila po angielksu itp..
Headsecik mozna kupic w sklepie Bungie..
Triale są 2 a nie 3 miesięczme :wink: poczekaj tylko do premiery Halo 2 to ktoć Ci go odda za darmo..(np ja..albo Raptor)...aktualnie triale są w grach E.A z numerkiem 2005..no i oczywiscie będą jak juz wspominałem w Halo 2...i ktoś kto jest równy odda Ci go za darmo(bo za co tu brac kase)..a ktoś kto jest zachłanny na każdą złotówke to będzie chcial z Ciebie zedrzeć jakies 20zł..
Kaczor_666
Ja też go mogę oddać.
Raptor
1.Raptor gdzie moge kupic taka sluchaweczke ?

W sklepach internetowych niebawem. Ja kupilem swoj w stanach (za 54usd).
2.Czy ktos ma moze do sprzedania ten element headstea co go sie wciska w pada ??

Znam jedna osobe co trzyma sobie na wszelki wypadek (grubo watpie czy odsprzeda - sam bym nie odsprzedal).
3.Kto ma jaks wolna zdrapke XBL 3 miesieczna, badz na inny okres czasu ?? biggrin.gif (Kupie nawet ,jesli ktos poda rozsadna cene)

Jak wyjdzie halo2 to mysle, ze troche normalnych ludzi sie znajdzie, ktorzy oddadza. Byly strony z generatorami (od MS) trialow, ale byly bardzo popularne i pozamykali je dosc szybko.
august
tutaj XboxFan (który nie może dalej wygenerowac nowego hasła :cry: )
mam lajfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a wiec teraz po krótce opisze jak sie zalogowałem skad wziełem kod do triala itp
a więc:
skorzystałem z tej strony http://www.xbox.com.au/livetrial/form1.aspx?c=en-au
aby wygenerowavc 2 miesiecznego triala
w first name i name wpisąłem bzdure emaila ofkoz prawdziwego,panstwo austrialia,podałem serial no xa,cos tam zaznaczyłem i na drugi dzien tzn DZIS dostałem koda.a wiec odpaliłem iksa,"stwórz nowe konto",wybrałem UK jako swój kraj ojczysty,dalej wpisałem gamertaga,date urodzin,dane karty visa (wybrałem ofkoz inteligo),adres brytyjskiego pisma PSW,podałem swojego maila zaznaczyłem ze chdce otrzymywać jakies tam rekalmy i wsio zadziałałao i jestem HAPPY biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
narazie pograłem b.krótko ale cos czuje że noc bedzie ciekawa smile.gif
jak wiadomo m$ sciaga za założenie konta kase jest to dokładnie 1,01zł
Kenshin
Dzieki chlopaki za pomoc z tymi zdrapkami ale postanowilem sam wszystko zalatwic wkoncu mam X i nie jestem jakas po(pipi)ka biggrin.gif
Xbox Live Starter Kit zamawiam 9 lub 10 wiec 19 albo 20 spotkamy sie na XBL a w grudniu lykne jakas gierke np.HALO2 albo Phantom Dust (btw. wiecie ze Phantom Dust niepojawi sie w USA ??)
Kaczor_666
A Tu coś na zachętę icon_twisted.gif Zawartoś Halo 2 Limited Edition:
Kenshin
Ohh az mi serce sie zatrzymalo przez chwile LOL fajne fajne biggrin.gif
Raptor
09.11.2004 the day Raptor got banned on xbox live - just like that.
Przedwczoraj sobie jeszcze gralem na luzie... dzis... BAN (info ze moddified itp.). Co smiejszniejsze... dzis po jakims czasie hdd mi padl juz do konca. 9.XI.2004 to piekna data tongue.gif
Kenshin
09.11.2004 the day Raptor got banned on xbox live - just like that.
Przedwczoraj sobie jeszcze gralem na luzie... dzis... BAN (info ze moddified itp.). Co smiejszniejsze... dzis po jakims czasie hdd mi padl juz do konca. 9.XI.2004 to piekna data tongue.gif

O LOL normalnie popie.rdolenie z przemieszczeniem
Dzisiaj zamawiam starter biggrin.gif
Raptor
Dobra... bana mialem niespelna 12h tongue.gif
Teraz troche infa:
08-09.11.2004:
- Ban na xbox live
- Hdd (lekko zwalony) padl
- Wyszlo HALO 2
- Kupilem 2go xboxa (jestem zadluzony 500zl sad.gif)
- Data produkcji mojego xb: 2004 - 08 - 11 (zamiencie sobie miesiac z dniem tongue.gif).

Wolalem kupic 2go xboxa bo:
- Hdd mi padl, a nowka by mnie wyszla 300zl (nie bede przeciez malego gowienka kupowal)
- Moglbym ponownie zarwac bana
Wole juz zyc bez stresu :? Teraz tylko bede sie martwil za co ja oddam ta kase.
marshall
A mam pytanko bo nie jestem pewien...Czy jak juz mam startera zalorzonego to moge dolorzyc do niego triala zeby mi dodalo te 2 miechy do przodu??? Probowal ktos? Bo wiem ze jak sie zalorzy triala na poczatku a pozniej subskrypcje to dodaje do rocznego tyle ile zostalo z triala.
Dlugi
A mam pytanko bo nie jestem pewien...Czy jak juz mam startera zalorzonego to moge dolorzyc do niego triala zeby mi dodalo te 2 miechy do przodu?

Nie mozna.
Raptor
OSTRZEZENIE!
Zanim wejdziecie na live przeczytajcie to: http://forums.xbox-scene.com/index.php?sho...pic=303050&st=0
A przyszli userzy tez...
Jedyne co mialem 'be' to nie retailowy hdd (wiekszy, ale specialnie pokasowalem caly soft z niego - nawet save'y).
A.Z.BEST
Dobra, to mój X z Japonii chyba będzie Live only. Sick fucking M$, ech.
Kenshin
Kur/wa ja tez bede musial sie zadluzyc tylko niewiem jak i gdzie... jak sie okazalo po tym jak zaplacilem za szkole i inne rachunki z mojej pensji zostalo mi dokladnie 108.70 gr LOL (pipi) jak za caly miesiac zap/ier/dalania , nic tylko sie powiesic... niestety niebedzie w tym miesiacu Xbox Live , ide sie upic
Ryo-San
stary ja na Twoim miejscu za tą stówke kupiłbym headset a zalogował sie narazie na darmowego triala..a za dwa miesiace dopiero zakręcil sie za Starterem:) wtedy mialbyś motywacje..wiesz konto na traialu wygasa dokladnie 62 dni po pierwszym logowaniu..wiec niechcąc stracic swoich mega statsów biggrin.gif i GamerTaga poprostu będziesz musiał kupić Starerta...
dlatego nie placz tylko kupuj headset i graj na trialu..lepiej na tym wyjdziesz..zawsze to 2 miechy za friko cool.gif
Kenshin nie bądź baba - Halo 2 nadchodzi ;]
Kenshin
stary ja na Twoim miejscu za tą stówke kupiłbym headset a zalogował sie narazie na darmowego triala..a za dwa miesiace dopiero zakręcil sie za Starterem:) wtedy mialbyś motywacje..wiesz konto na traialu wygasa dokladnie 62 dni po pierwszym logowaniu..wiec niechcąc stracic swoich mega statsów  biggrin.gif  i GamerTaga poprostu będziesz musiał kupić Starerta...
dlatego nie placz tylko kupuj headset i graj na trialu..lepiej na tym wyjdziesz..zawsze to 2 miechy za friko cool.gif
Kenshin nie bądź baba - Halo 2 nadchodzi ;]

Ano wlasnie zapomnialem o trialu biggrin.gif nowiec wlasnie mam juz ten numerek rejestruje sie i na koncu mam maly problem z moja visa z inteligo otoz te mendy z M$ mowia mi ze niemogo autoryzowac mojej karty czy moze byc to spowodowane tym ze niemam ani zlotowki na koncie ??

Sorry znalazlem odpowiedz : You must have more than 99 cents available in your debit card account.

No i jakby niebylo startera a raczej jego namiastke mam z Australii LOL
LUnAtiC`n01
Grrrrrr fuk fuk czekam mnie tydzien bez live grr pedały z TP spalili jakąś centale servery czy coś i podobno całe miasto niema netu od Tp:P
grrrr
kurcze jak tu skołować kaske na halosa... może nerke sprzedam albo cośsmile.gif
p0zrawiam all ya:)
wrog
Ryo a sam headset gdzie mozna dostac? Tylko najlepiej inny niz ten GameTalka confused.gif
Kenshin
Kurde mendy z banku w huja leca dzisiaj o 13 cos wplacilem kase na konto a jeszce jej niema !! i niemoge zarejestroec sie w XBL !!

Jak o 18:30 niebede mial kasy to ich (pipi)ie
Kaczor_666
Ryo a sam headset gdzie mozna dostac? Tylko najlepiej inny niz ten GameTalka confused.gif

Tylko ze starterem. Jak coś to wal na gg, jesteś u mnie mile widziany icon_twisted.gif
marshall
Kaczor troche sie mylisz bo HS mozna kupic bez problemu oddzielnie hyh.gif Swojego czasu A.Z.Best zalatwial tutaj bez problemu kupisz w sklepie ale ja sie nie bede bawic w zalatwianie jednej sztuki bo to sie nie oplaca...
Kaczor_666
Kaczor troche sie mylisz bo HS mozna kupic bez problemu oddzielnie hyh.gif Swojego czasu A.Z.Best zalatwial tutaj bez problemu kupisz w sklepie ale ja sie nie bede bawic w zalatwianie jednej sztuki bo to sie nie oplaca...

No ale nie w Polsce i nie opłaca się to.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.