Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX LIVE ROXX! :)
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
A.Z.BEST
A teraz ciekawa wiadomość biggrin.gif. Ja te HSy miałem tutaj w promocji po 42zł za sztukę (teraz jest po 150zł) wink.gif. Koszty transportu najbardziej obciążyły tę inwestycję, ale troszkę do przodu wyszedłem, nie powiem tongue.gif.
Kenshin
No ja juz mam XBL biggrin.gif teraz tylko HALO 2 , headset juz domnie zostal wyslany biggrin.gif i jest (pipi) biggrin.gif
marshall
Kenshin kiedy bedziesz mial Halo2 ??? Jesli na dniach to daj znac biggrin.gif
Kenshin
Kenshin kiedy bedziesz mial Halo2 ??? Jesli na dniach to daj znac biggrin.gif

Jesli na dniach oznacza 10 grudzien to tak biggrin.gif
Kaczor_666
Ja się spodziewam jutro lub pojutrze (dziś poczta nieczynna :? )
marshall
Ja juz swoja kopie mam wiec jak ktos bedzie tez posiadal to niech da znac biggrin.gif Ja spadam na serwery hyh.gif
A.Z.BEST
Ja ino tyż mam biggrin.gif. Biegałem na przerwie w szkole biggrin.gif. Ino Xbox aktualnie martwy. LOL wink.gif. Jak ktoś chce, to mogę kod do zdrapki dać.
marshall
Ja swoj kod tez moge oddac za drobna oplata biggrin.gif (czyt.za zimne tyskie) :wink:
daelk
a marshal czy to sie sumuja te trial'e?Np:2miechy +2miechy itd jak z roznych gier kody se pozbieram albo odwas dwoch juz??smile.gif
marshall
Niestety nie, kazdy trial musisz zarejestrowac na inna ksywe, jedynie triala mozna przedluzyc starterem na 12 miesiecy...
Kaczor_666
Nie, triala można przedłużyć tylko Starterem lub zapłacić kartą. A zakłądanie nowego konta po 2mcach też na wiele się nie zda, bo mają daty wazności (nie wiem do kiedy) i raczej nie dostaniesz dwócj (nie jesteś sam). A poa tym to ja będę miał do oddania swój cool.gif
A.Z.BEST
a marshal czy to sie sumuja te trial'e?Np:2miechy +2miechy itd jak z roznych gier kody se pozbieram albo odwas dwoch juz??smile.gif

Nie bądź za cwany wink.gif. A jak chcesz być cwany, to bądź jeszcze cwańszy. 1 kodzik na jedną osobę. Kodziki z Halo2 są ważne do 31/03/05.
marshall
No bez kitu nie skumalem hyh.gif A ty za kare nie dostaniesz kodu odemnie biggrin.gif
Cwaniaczku :wink:
daelk

Nie bądź za cwany wink.gif. A jak chcesz być cwany, to bądź jeszcze cwańszy. 1 kodzik na jedną osobę. Kodziki z Halo2 są ważne do 31/03/05.

Hehe!Polak potrafi!KOOODY,KOOOOODZIKI ZBIERAM,KOOOODYYY!!!!...
(Dzieki Rodaku:))!!!
Kaczor_666
Widziałem dziś... ba nawet dotknąłem tego HSa Halo 2 Rapotra cool.gif Zaje.bista sprawa biggrin.gif
Kenshin
Widziałem dziś... ba nawet dotknąłem tego HSa Halo 2 Rapotra  8) Zaje.bista sprawa  :D

Ja też go dotykalem biggrin.gif HS nie Raptora biggrin.gif
marshall
No nie da sie ukryc ze HS jest swietny biggrin.gif
A jak swietnie lezy na uchu hyh.gif
PS.Dino a ty ze sprzetem robisz cyrk objazdowy?? biggrin.gif
Kenshin
Mam juz HS Microsoftu biggrin.gif wiec mozna sobie zemna pogadac biggrin.gif
Raptor
PS.Dino a ty ze sprzetem robisz  cyrk objazdowy?? biggrin.gif

Hehe... powiedzialem, ze jak chca go obadac LIVE... to maja szanse biorac udzial w turnieju... widac poskutkowalo wink.gif.
Kenshin
PS.Dino a ty ze sprzetem robisz  cyrk objazdowy?? biggrin.gif

Hehe... powiedzialem, ze jak chca go obadac LIVE... to maja szanse biorac udzial w turnieju... widac poskutkowalo wink.gif.

A jak mialo nieposkutkowac ?? Przecie ten HS to mistrzostwo swiata !!!
Chociaz moj standardowy od MS jest lepszy bo jest moj biggrin.gif
Ryo-San
i kolejny kumpel z forum, ktorego mam na liście friendsów w dashu Xbox Live..gmeru..a raczej gmeru PL..hehe..odrazu po zalogowaniu pyknelismy sobie pare partyjek w Rallisport Championship 2 ONLINE... biggrin.gif
kurcze jak tak patrze to naprawde masaaaa ludzi ma już "Lajwa"..FIL, Cegla, Kaczor, Azi, Raptor, XboxFan, cinek,Dlugi, Chory Lunatic, Kenshin, wrog, Marshall, gmeru,Gresh, Uzny..przed chwilą dostalem requesta od Juan'a..Siwy wlasnie dowalil posta ze tez ciora na lajwie...co sie dzieje biggrin.gif
a jeszcze pod koniec wakacji na licie friendsów mialem tylko Kaczora, Fila i Lunatica heheh a ten temat był doslownie tematem tabu..
masakra panowie...normalnie nie czuje sie jakbym mieszkał w Polsce:)
Kenshin
No co ?? Wkońcu HALO 2 nie :wink:
Kaczor_666
Ja to mam od premiery Halo 2 minimum 15 friendsów online każdego wieczora icon_twisted.gif
marshall
Dokladnie, wczesniej zeby kogos spotkac to bylo ciezko smile.gif (tez zalezy od posiadanej gry) ale teraz gdy wyszlo H2 nie ma problemu z pograniem z kims biggrin.gif NIE KACZOR :wink:
_Gmeru_
i kolejny kumpel z forum, ktorego mam na liście friendsów w dashu Xbox Live..gmeru..a raczej gmeru PL..hehe..odrazu po zalogowaniu pyknelismy sobie pare partyjek w Rallisport Championship 2 ONLINE... biggrin.gif 
kurcze jak tak patrze to naprawde masaaaa ludzi ma już \"Lajwa\"..FIL, Cegla, Kaczor, Azi, Raptor, XboxFan, cinek,Dlugi, Chory Lunatic, Kenshin, wrog, Marshall, gmeru,Gresh, Uzny..przed chwilą dostalem requesta od Juan'a..Siwy wlasnie dowalil posta ze tez ciora na lajwie...co sie dzieje biggrin.gif 
a jeszcze pod koniec wakacji na licie friendsów mialem tylko Kaczora, Fila i Lunatica heheh a ten temat był doslownie tematem tabu..

Naprawdę jestem pod wrażeniem LIVE i cieszę się, że mam możliwość teraz tego zaznawac:) Duzo bardziej odpowiada mi LIVE niz PS2 online wole bulic ale miec taki lux jak jest tutaj. A wczoraj gralo sie wypasnie nawet bez HS:) notabene zarabista gra (RalliSport2)
bartiz
I JA również niedługo dołączę do grona XBOX LIVE icon_twisted.gif Jako,że mam Xboxa przerobionego to Xbox Live odpada...ale zdecydowałem sie na najprostszy ale i zarazem NAJDROŻSZY sposób a więc....tak kupuje drugiego Xboxa NIEPRZEROBIONEGO.Głownie to dla HALO2 no i w przyszłości PES4.Przez 2 miechy będe leciał na zdrapce,pózniej wbijam rocznego startera wink.gif Tak więc juz niedługo do zobaczenia w sieci icon_twisted.gif
A.Z.BEST
bartiz: to w startera i tak się zaopatrz na początku już, bo bez headsetu to jest połowa mniej miodu...
marshall
Dokladnie bez HS to kiszka confused.gif Ale wspominal mi ze kupuje osobni, tylko czy bartiz jest sens inwestowania kolo stowki w headseta ?? Nie lepiej dolozyc pare zlotych i kupic starter?? Chyba ze tyle kasy nie masz, ale jak stac cie na kupno nowego ixa + Halo2 + HS :wink:
bartiz
Kupie na poczatku Xboxa + H2 i będe składał na Startera wiem,że bez HS będzie lipa ale jakos wytrzymam mam nadzieje,że długo bez niego nie będe .
Kenshin
No Xbox Live rulzuje biggrin.gif I wart jest karzdych pieniedzy chociaz ja to troche inaczej zrobilem , wygenerowalem Triala z tej Australijeskiej strony HS kupilem oddzielnie i teraz bede przedluzal go karta...
Kaczor_666
kurcze jak tak patrze to naprawde masaaaa ludzi ma już \"Lajwa\"..FIL, Cegla, Kaczor, Azi, Raptor, XboxFan, cinek,Dlugi, Chory Lunatic, Kenshin, wrog, Marshall, gmeru,Gresh, Uzny..przed chwilą dostalem requesta od Juan'a..Siwy wlasnie dowalil posta ze tez ciora na lajwie...co sie dzieje biggrin.gif  

Naprawdę jestem pod wrażeniem LIVE i cieszę się, że mam możliwość teraz tego zaznawac:) Duzo bardziej odpowiada mi LIVE niz PS2 online wole bulic ale miec taki lux jak jest tutaj. A wczoraj gralo sie wypasnie nawet bez HS:) notabene zarabista gra (RalliSport2)

Zawsze to samo Ci mówiłem icon_twisted.gif
_Gmeru_

Zawsze to samo Ci mówiłem icon_twisted.gif

tytyty icon_twisted.gif cool.gif LIVE mniam pycha cool.gif
Ryo-San
Kaczora Friend's List z dzisiejszego wieczoru:

Casper one is playing Halo 2.

CHUCKY 81 is playing Halo 2.

ewanson is playing Halo 2.

GD GRAVE GD is playing Halo 2.

gmeru PL is playing RalliSport Challenge 2.

Gumka is playing Halo 2.

KommunistGeorge is playing Halo 2.

Leoncio PL is playing Halo 2.

lookeer is playing Halo 2.

LUnAtiC n01 is playing Rainbow Six 3.

mAcToR PL is playing Halo 2.

MaxiGaz is playing Halo 2.

pole is online.

PubeL is playing Halo 2.

Raptor PL is playing Halo 2.

ReddyS PL is playing Halo 2.

TUCEK is playing Halo 2.

wrog is playing Halo 2.

xdRx AdReNaLiNe is playing Halo 2.

xdRx GoLeAfSgO is playing Halo 2.

powiem tyle LOOOOOOOOL...a jeszcze na dniach do tej listy dojdą :FIL Juan, gmeru, Kenshin, c1nek, siwy, Uzny no i ja laugh.gif
Nie mam pytań
marshall
Chcialem zaznaczyc ze SIWY gra juz biggrin.gif A o mnie lamo zapomniales napisac???
Ryo-San
hehehe nie zapomnialem tylko akurat nie było Cie na Lajwie jak Kaczor zapodał loga z FL hehehe
rozczarowałes mnie laugh.gif
marshall
Halo 2 suxxx tylko MGS3 biggrin.gif
Kaczor_666
I jeszcze Długi i ja (mnie nie ma na liście) icon_twisted.gif
c1n3k
No ludziska wielkie swieto... cinus kupil nowego ixa biggrin.gif Takze od dzisiaj gram juz przez live cool.gif
Kenshin
No wkoncu Cinus biggrin.gif ja moze jutro (tzn poniedzialek) bede mial HALO 2 to se razem pogramy biggrin.gif
Kaczor_666
Qrdę pograłbym z tobą ale do czwartku nie będę miał czasu, może jutro trochę wiczorkiem znajdę sad.gif
Ölschmitz
kurde, podniecacie mnie tym gadaniem ;]
musze zadac pare pytan (wiem, ze byly walkowane po kilkaset razy, ale...)
1. Ile kosztuje XL na rok, czy tam na miesiac, zalezy jak trzeba placic. Bo wiem, ze kupujac startera mam 1 rok gratis, a potem? Jak to dokladnie wyglada?
2. Czy lacze 200 kbs (download i upload po tyle samo) styknie, zeby sobie w miare normalnie pograc?
Kaczor_666
1. Ile kosztuje XL na rok, czy tam na miesiac, zalezy jak trzeba placic. Bo wiem, ze kupujac startera mam 1 rok gratis, a potem? Jak to dokladnie wyglada?

Kosztuje ok 60euro (tyle co starter w Europie),ale lepiej jest przedłużyc drugim starterem potem (ok200zł na DVD Crave).
2. Czy lacze 200 kbs (download i upload po tyle samo) styknie, zeby sobie w miare normalnie pograc?

Wróg gra na SDI 115/115 i działa dobrze cool.gif
Kenshin
No kurde gdzie ten listonosz chce juz z wami pograc w HALO 2 na Xbox Live! biggrin.gif
Ryo-San
Jackass: jak kupisz startera to najpierw wygeneruj sobie darmowy 2 miesieczny trial i na niego sie zaloguj..nastepnie przedluz go rocznym starterem i juz masz 14 miesięcy za free hehe..
YETI
Ehh...tak czytam te wasze posty, narobiliscie mi niezłego smaka hyh.gif
Mozna powiedziec ze wszytsko mam (łącze, konsola, Halo2 w drodze) tylko problem jest z tym starterem, gdzie wy go ludzie kupujecie ?
august
moze znacie jakis sklep,miejsce z którego wysłali by ten zestaw do polski
http://www.xbox.com/en-GB/hardware/halo2st...rterkitpack.htm (chciałem zamówic od znajomego z dojczlandów ale niemieckiego H2 nie chce icon_evil.gif )
edit>

tylko problem jest z tym starterem, gdzie wy go ludzie kupujecie ?

np www.dvdcrave.com , wujek z zagranicy icon_twisted.gif
na forum gosciu o nicku dadi sprzedaje (miałem brać ale chce wpłaty na konto,nawet przez allegro nie chce wiec cos podejrzane mi sie to wydaje)
Ryo-San
Ehh...tak czytam te wasze posty, narobiliscie mi niezłego smaka hyh.gif
Mozna powiedziec ze wszytsko mam (łącze, konsola, Halo2 w drodze) tylko problem jest z tym starterem, gdzie wy go ludzie kupujecie ?

tak jak pisał august.. www.dvdcrave.com i wszystko jasne..
starterek za ciut ponad 200 zeta to naprawde niezla cena...po 7 dniach masz juz paczke w domu i nic tylko grac;]..
albo kup sobie YETI Headset na allegro..zaloguj sie na triala a za 2 miesiące kupisz sobie starter uzupelnisz konto o rok a headset ze startera pchniesz na allegro ;]

tu jest link to startera w dvdcrave..

http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=8391
Kaczor_666
Inna asprawa, że to lekkie nie jest i przesyłka kosztuje ok 60zł ale to i tak taniej niż w sklepie z UE.
bartiz
Jakie 60zł?
wrog
Ja za swojego Startera dalem na dvdcrave razem z przesylka bodajze 250zł ($101.74 AUD).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.